עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני מחפש מערכת מחשב בסיסית חדשה עבור אבא שלי. חשוב מאד שהמערכת תהיה אמינה ויציבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, אופיס ועבודה משרדית. בנוסף סחר בשוק ההון (ראה פירוט בהמשך). יש שימוש בהרצה של מספר גדול של טאבים/חלונות במקביל ביישומים סטנדרטיים (בעיקר דפדפן ו office) כמו כן, רצוי שתהיה אפשרות לצפיה בסרטים , אך זהו לא השימוש העיקרי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש לכלול מסך בחשבון! חלק מה…

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by dror.eitan,

שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הייתי שמח לקבל עזרה בהשלמת רכיבי החומרה הבאים: מעבד - חשוב שיהיה Intel Core i7 לוח אם - חשוב שיהיה לו מחבר USB 3.0 כרטיס מסך - אני עובד על תוכנות תלת מימד ועריכת ווידאו ברשותי הרכיבים הבאים: מארז - NZXT SOURCE 210 ELITE USB3 ספק כוח - ANTEC NEO ECO 520W זיכרון - שני מודולים של KINGSTON DDR3 2048MB 1333 MHZ דיסק קשיח - שניים של SAMSUNG F3 1TB כרגע מחובר למחשב מסך SAMSUNG ברזולוציה של 1280x1024, אך ייתכן ואשדרג בעתיד למסך 23 אינץ' ברזולוציה של 1920x1080. אין לי כוונה לבצע OC תקציב מקסימלי של 3500 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by RAZMY,

שלום ראיתי מפרט שהצעתם פה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134897&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הלכתי לחנות מחשבים והוא הציע לי להחליף את הספק לבונד 650W COOLRMASTER REAL ואת הזכרון לGAMER WD KINGSTON +צלעות קירור ב3250

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. b]מסך: [..] MAG 22" H2201L LED 2ms DVI WIDE ₪623 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪505 לוח אם: [..] ASROCK H61M-HVS ₪280 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪132 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 כרטיס קול: [..] ONBOARD SOUND ₪0 מארז: [..] NZXT SOURCE 210 (BLACK) w/o PSU ₪214 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT LGA1366 BOLT THRU KIT - זמין במלאי ₪54 קרור למארז: [..] 3RSYS ICEAGE 80mm : IA-80HF ₪28 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪233 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILV…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by tom123p,

שלום, זקוק להמלצה טובה למפרט מחשב נייח לשימושים בסיסיים (אינטרנט, סרטים ואופיס.. ואולי משחקים קלים), כולל מסך בעד 2,500 ש"ח. תודה מראש!

7. Started by sahar00726,

שימושים: בעיקרון שימוש כללי אבל שהמשחקים הכי חדשים וחזקים ירוצו עליו חלק אני רואה הרבה סרטים על המחשב מחשב שקט לפחות 8/10 מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪938 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪112 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪546 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59WB Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪420 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪66 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מח…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב), בעיקר עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שיש לי כרגע 17 אינץ' רזולוציה של 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by yellow acid,

שלום לכולם. נתוני המחשב שלי הם (אני מוציא בעזרת everest): Motherboard Name : ASRock 775VM800 Expansion Slots : 3 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots : 2 DDR DIMM CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) 950 מגה ראם היה לי כרטיס מסך ג'י פורס והוא נשרף לפני חצי שנה, ואני רוצה לחזור ולהפעיל משחקים. השאלה שלי היא: האם יש כרטיס מסך ממולץ שיתאים לי + אפשרות להעביר אותו בעתיד למחשב יותר טוב והוא לא יבזה את מקומו? אני יודע שעדיין הרבה משחקים לא יעבדו, אבל זה בהחלט ישפר את המצב הנוכחי שיפור ניכר ולכן גם אני מחפש משהו שבמידת הצורך אם ארצה לעלות את הרמה ולהחליף מחשב אוכל להשתמש בו למחשב החדש למשחקים חדשים. (דהינו אני מחפש כרטיס חזק ושואל אם הוא יתאים גם לחיבור פה) יש לקחת בחשבון שאול…

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  10. שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ולא יודע איזה חברה עדיפה מאיזה מחשב מבין לשניים יראו חד יותר זה רק מה שחשוב לי אולי למשהוא יש ויכול להמליץ יש שתי חברות HP וDELL מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i3-2310M 3000 HD כרטיס מסך: Intel HD Graphics 3000 מחשב נייד HP G62-B50SJ LD655EA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB חג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ibanezzzzz,

הבאתי את המחשב הזה מחבר במחיר סביר יחסית 1000 http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=821573 . המחשב ב-5 חודשים לא נעשה בוא הרבה שימוש. נקנה מארהב והובא לכאן עם אחריות. המחשב נקנה בעיקר לצפייה בסרטי HD 1080P . התחלתי להוריד סרטים וכבר שום סרט לא רץ באופן חלק בכלל (הסרט מגמגם!). הבאתי את המחשב הזה גם כי ידעתי שהוא מריץ סרטי HD בקלות כמו שרשום בכתבה. עכשיו אין כמעט משהו שלא ניסיתי לסדר. -ניסיתי להריץ עם splash PRO -התקנתי מקודדים של קאזה...לא הצליח מחקתי והתקנתי מקודדים חדשים של WIN7 -הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ל readon 6310 HD . עם כל זאת נכנעתי אמרתי אני יתפשר וירד ל-720P והופתעתי לגלות שגם כאן יש גמגום חריף ביותר! חייב עזרתכם! *אם ההודעה איננה בפורום המתאי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mikkki,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן להוסיף עוד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CALL OF DUTY MODER WARFAR2,GRID,GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Savage2,

אני מתכנן לקנות בקרוב טלוויזיה עצומה לדירה החדשה - והבנתי שהיא לא תממש את הפוטנציאל שלה ללא מחשב שיתמוך בה. אני לא בטוח עדיין איזה טלוויזיה אני אקנה, אבל היא כמובן תהיה FullHD. המחשב שיתמוך בה צריך כמובן להריץ סרטים ומערכת הפעלה נוחה. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יריץ באופן קבוע קליאנט של ביטטורנט אשר יהיה אפשר להתחבר אליו מרחוק (משהו בסגנון Transmission). אין לנו בדירה כבלים או Yes, אז אין צורך בכרטיס טלוויזיה - אבל אני רוצה לשמור את האופציה לקנות אחד בעתיד. בנוסף: 1. המחשב יתחבר לאינטרנט בעזרת wifi - אז נדרשת תמיכה בכך (בעדיפות על ידי כרטיס פנימי) 2. יש לי הארדיסק חיצוני של 1TB אשר אפשר לחבר למחשב באופן כמעט קבוע, כך שאין צורך בנפח אחסון גדול התקציב הוא באיזור ה-2000 ש"ח. אני…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שלום! הרבה זמן לא נכנסתי לפורומים אבל לעמוד הראשי אני נכנס מידי יום -עדיין האתר הכי טוב בתחומו! נחזור לנושא... בשנתיים האחרונות המחשב שלי עושה לי המון בעיות (מסכים כחולים פעמיים ביום לפחות,הוינדוס 7 מעלים את שורת המשימות כל שעה בערך ... הצורב לא עובד,האינטרנט לעיתים קרובות "ללא גישה לאינטרנט") ואת האמת זה לא הכי הפריע לי מכיון שההיתי בצבא... ועכשיו שאני אזרח ;D נמאס לי מהקטע הזה.... והרצון העז שלי לקנות מקבוק גובר מיום ליום אבל הרצון שלי לחסוך כסף לטיסה לדרום אמריקה גם גובר... אז החלטתי שאני ישדרג את המחשב בדברים המינמלים ביותר כדי שירד לי כל העצבים שנגרמים מהתקלות המחשב זקן מאוד בסביבות ה7 שנים ובתקופתו עלי לי לא מעט (7500 ש"ח ) והיום שווה אגורה -כרגיל חחח כמובן ש…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by ItachiSan,

שלום, קניתי לא מזמן את המחשב הנייד הזה: http://wold.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2620m.htm ואני לא ומצא בו אפשרות של אינטרנט אלחוטי. בדקתי במנהל התקנים וגם דרך EVEREST וכל מה שאני מוצא תחת NETWORK ADAPTERS זה את הרכיב של ה BT. זה אומר שחסר פיזית משהו במחשב או שצריך לעדכן איזה דרייבר או משהו? חג שמח. תודה.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by jjjimmmy,

אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב נייד (כמובן..). הדגם הוא Dell XPS 15z הוא בחנויות של BUG בארץ, ואני תוהה אם לקנות אותו או אם יש לו חסרונות שכדאי לחשוב עליהם או שיש חלופה יותר טובה לדגם הזה. בגדול - אני לא מוגבל בתקציב, התקרה היא כנראה 10 אלף שקל, ככה שזה לא משנה שהוא עולה 7.5. מה שחשוב לי במחשב זה זמן סוללה, עיבוד גרפי סביר, ומשקל\נוחות נשיאה. חוץ מזה חשוב שהוא יהיה חזק, אבל המחשב הזה מראה בבירור לפי המפרט שהוא חזק מספיק יחסית לכל מחשב אחר... יש המלצות? חוות דעת משימוש אישי? אני ממש אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by Ramboraider,

המפרט: מעבד - I7 2600K לוח אם - Gigabyte Z68X-UD4-B3 כרטיס מסך - Gigabyte GeForce 560 TI 1024Mb זכרונות - Corsair Vengeance 8GB(2X4GB) 1600MHz דיסק קשיח - מתלבט האם לקנות 2 כוננים קשיחים כל אחד 1 TB או לקנות 1 TB + אחד של SSD 60GB, השאלה היא עד כמה משפיע SSD על ביצועים מבחינת משחקים? אני יודע שהוא משפר את העלאת WINDOWS פי כמה וכמה ואני בטוח ישים אותו שם, אבל האם כדאי לקנות SSD בשביל לשים עליו גם איזה משחק או שתיים או שזה לא משפיע על ביצועים? מארז - מחפש מארז מתאים עם אוורור כמו שצריך, עם לפחות 4 מאווררים שאחד מהם לפחות הוא 20 ס"מ. מערכת קירור - האם כדאי קירור מים למעבד או שניתן להסתפק בקירור אוויר רגיל? (יש חשש מפני דליפות מים) ספק - ספק כוח מומלץ? (לפחות 750W) אין צורך ב…

18. Started by NoamS,

שלום בכמה אתם אומרים שכדאי לי למכור את הלפטופ שלי? עקרונית אני לא הייתי צריך אותו. הייתי מסתדר עם נייח. קניתי אותו לפני כמעט 4 שנים כי קרה משהו שהצריך לפטופ. קיצר, אני דיי קצר במזומנים כרגע ואני בהחלט יכול להסתדר עם נייח. וכן המחשב גם קצת ישן, אז החלטתי שאולי אמכור אותו ואקנה נייח. השאלה בכמה נראה לכם שאוכל למכור כך שזה יכסה עלות נייח? מדובר באינספירון 1520 של דל. הוא עלה לי איזה 6000 שקל לפני 4 שנים. בנוסף השקעתי בו עוד 500 (החלפה של תאורת מסך). סכ"ה הוא ממש שמור. אם אמכור זה יהיה ללא כונן קשיח יש שם דברים שאני צריך. וגם ככה הכונן כבר חרוש. זה מגיע ביחד עם מערכת הפעלה חוקית (שזה כבר שווה בפני עצמו). מטען וסוללה. מצלמת רשת מובנת. 2GB זכרון. מעבד core2duo ולא מ…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by scerFPS,

תקציב מקסימלי למחשב - 4500 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. - במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - CRYSIS 2 COD:MW3 BTF3כאלה.. Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש?לא ציוד היקפי - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) 1920X1080 - איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 אוזניות של RAZER דרישות מיוחדות מהמחשב? שיריץ לי את כול המשחקים על ULTRA מי הרכיב לכם את המפרט? משהו המפרט - TMS.co.il - ׳×׳¦׳•׳’׳” ׳׳§׳“׳™׳׳” - ׳׳₪׳¨׳˜

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by ronmiz,

שלום לכולם, קראתי את השרשורים הקודמים בנושא ורוב ההמלצות מתמקדות ב- VOSTRO V131 של דל, שגם תואם את התקציב בגרסת ה- i3 - אבל אני רואה שחלק מדווחים שהדגם לא זמין כרגע בארץ. (אגב, מה ההבדל לעומת VOSTRO 3350/3450, שמאוד דומים במפרט ובמחיר?) האם אתם ממליצים לחכות לחידוש המלאי? בכל אופן, אודה להמלצתכם בנוגע לדגמים נוספים ששווים המלצה * מטרות המחשב? לימודים/שימוש משרדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? המינימום ההכרחי, בערך 160GB (יש ברשותי כונן קשיח חיצוני) * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. שלום רב לכל חברי הפורום! קיבלתי הצעה דיי מעניינת לרכוש מחשב נייד מדגם Samsung 300v5a s07il חדש, ללא אחריות במחיר של 2500 ש"ח. המפרט נמצא כאן: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18792 מספר שאלות: 1. למה אני לא מצליח למצוא את המחשב הנ"ל באתרים מחו"ל? זה מוזר לי מאד ואני מפחד שזה פרסום שגוי. 2. המחשב שווה את המחיר? 3. המחשב מסוגל לספק לי את מה שאני רוצה ממנו? צפייה בסרטי 1080P ללא בעיה וצפייה בסרטי 3D? אם תוכלו לענות על השאלות שכתבתי, ואולי להוסיף דברים שלא חשבתי עליהם, אודה לכם מאד! אשמח לתשובה בהקדם, לפני שחלון ההזדמנות נסגר! just4u32.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Nadav Yesh,

שלום לכל גולשי הפורום, אלו הן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מניח שבלתי אפשרי לחסוך. אם אפשר אז כמובן שאעדיף :-* ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 450 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים - Assassin's Creed, COD, Battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by niba10,

התקציב הוא מ - 5000 ועד 5500 ואולי קצת יותר אבל רק אם יהיה שיפור משמעותי המחשב מיועד לגיימינג כבד ומשחקי רשת ועבודה משרדית זה הרזולוזיה המקסימאלית של המסך : 1080X1920 וזה הדגם : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9890 אני רוצה לעשות oc למעבד ואם אפשר גם לכרטיס מסך ושיהיה מערך כרטיסים sli או cf מה שאתם חושבים שיותר טוב ועד עד איזה מספר לעשות את הOC החנות שאני מזמין ממנה היא tms מה לדעתכם המפרט המקסימאלי במחיר הזה?

24. שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואני מחפש מחשב חביב לתקופת הלימודים. נכון לעכשיו ראיתי את הדגם הזה: Asus P53E-SO061V‎ ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB) ‎640GB (SATA) 5400rpm‎ ‎15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight anti-glare ‎ ‎Integrated Intel® HD Graphics 3000‎ אחיות 3 שנים ע"י IBM (איסוף והחזרה בבית הלקוח) מחיר - 3300 בעיקורן אני מחפש מחשב שיחזיק לי לשלוש שנים הקרובות. המטרות העיקריות שלו הם אינטרנט, סרטי HD ולימודים (מדעי המחשב). הדבר הכי חשוב לי במחשב הוא שהוא יהיה מחברה ידועה וטובה ללא כל בעיות נפוצות, והכי חשוב זה האחריות. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל? איך Asus בתור חברה ואיך האחריות ש…

25. Started by 114508534,

ערב טוב נפל לי הכפתור של הבקספייס בנייד , הכפתור מורכב מהכפתור עצמו ועוד שתי חתיכות פלסטיק לבנות שאמורות להחזיק אותו, לצערי הרבה לא כל כך הבנתי איך אני מחבר את זה , אשמח לכל עזרה שהיא תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים