ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מה קורה? אני רוצה לקנות מחשב שיהיה עד 4500 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) שיהיה בנוי לגיימינג. *לא כולל מסך כמה דברים: מעבד אינטל, כ.מסך מעדיף NVIDIA תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה מחשב לקנות ואשמח לקבל חוות דעת.... קישור להשוואה: http://www.kama.co.il/products_compare.php?category=1368 השימושים שלי הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,diablo ,meidivel 2, או לפעמים מקסימום קריסיס...(לא cod gta ) למרות שאם הייתי יכול לשחק בתקציב הזה הייתי שמח...... (התקציב שלי הוא 4000-4500.....) בהתחלה רציתי את ה-hp אבל אמרו לי ש- radeon hd 5470 הוא כרטיס מסך חלש ומיועד לעבודות משרדיות.... בגלל זה חיפשתי ב-kama מעבד i5 עם radeon hd 5650 ומצאתי את הטושיבה במחיר סביר.... אגב- האם מעבד i5 430m הוא בסדר? (כי הוא רק 2.26 ג'יגה הרץ....) רציתי לקנות את ה-i5 ולא i3 כי שמעתי שיש לו יתרון גדול בגלל ה-turbo שיכול להאיץ עד מהירות גבוהה.... …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, כל מה שדרוש לי זה לוח אם, מעבד, זיכרון, HD ומארז+ספק. יש לי Geforce Ti4600, וגם קריאטיב אודיג'י 2, וצורב וכל הדברים שמסביב. חשבתי על מעבד סביב ה3GH ו1 קאש. לוח אם - משהו טוב וזול אם אופציה לOC עתידי, לא צריך כרטיס מסך ONBOARD. רשת OB יהיה טוב. (האם יש הבדל גדול בין ה365 ל375?) (ATA רגיל וSATA חובה) זיכרון - 512MB, של משהו מהיר וטוב. HD - כרגע יש לי פנוי 40GB, של WD, ככה שחשבתי ללכת על הWD ראפטור 36 גיגה SATA, הוא מהיר משמעותית מהדגמים הרגילים של ה7200? מארז+ספק - ראיתי שיש בזיגזג ב211 ש"ח מארז יפה עם חלון וקטודה+ספק, הגיוני? על הדרך - מסך LCD 15" הכי פשוט וזול שיש, מה שראיתי בינתיים זה בנטאקשן מכירת פיצוץ ב1400 ש"ח. מישהו יכול למצוא יותר זול? (המסך לא נכלל בתקציב …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים חברה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000+- לא חייב להגיע לקצה התקציב. כמו כן אני משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה גרפית בראש סדר העדיפויות אבל הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים. בעיקר אסטרטגיה וFPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב\כונן DVD ודיסק קשיח כבר יש. כרטיס קול און בורד מספק אותי. 5. האם י…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברה אז ככה חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושקט דיסק קשיח - 250-320 לא מעבר לזה בשום מצב מסך - שיהיה סבבה ויאפשר צפייה כרטיס מסך - השימושים הם משחקים כמו nfs mu וכ"ו כרגע לא משחקי טופ לא מתוכנן oc כרגע...אם החנות מספקת באחרויות סבבה אם לא אז פשוט קרור לא סטוק אבל לא מטורף מקלדת ועכבר - לא משהו יוצא דופן מעבד וזכרונות - לא חשוב שאני עובד עם תוכנות שמנצלות 4 ליבות ... אז חשבתי אולי על כפול ליבה חזק מה אתם אומרים? לגבי זיכרון מהירות חשובה לי שהמחשב לא יתקע ושאני יוכל להריץ הרבה תוכונת ביחד זה מאוד חשוב!!! הפעלת הרבה תוכנות ביחד אז ניראה לי מינימום 2G אם ראייה ל4G .. מכיוון שלא מתוכנן oc אז התזמונית לא הכי משנים ולכן לא אמור לעלות הרבה 4G לפי מה שאני מבין.. אז ב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה על המלצות לשיטה הכי טובה להוספת עברית למקלדת של מחשב נייד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד פעם שלום לכל חברי הפורום אז ככה , חבר שלי לעבודה רוצה לקנות מחשב חדש לשימושים רגילים כמו אינטרנט , הורדה מהאינטרנט , צפייה בתמונות וסרטים (לא משהו ברמה של HD ) , עבודה בתוכנות ה-Word ו-Excel וכמובן משחקים ברמה הבינונית התקציב שהוא רוצה להשקיע הוא גג 3500 ש''ח , אם אפשר אז לחסוך ולא לחרוג את כל הציוד ההיקפי הוא לא צריך , רק המארז עם החלקים בתוכו , רק אני אגיד שהמסך שיש לו ידוע לי רק שהוא 19 אינטצ' וזהו , מה לעשות הוא לא מבין גדול במחשבים אפילו את הרזולוצייה המקסימאלית לא יודע להגיד לי אבל אולי אפשר פחות או יותר להבין איזו רזולוצייה יש למסך ''19 1. מבחינת החנות אז לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה פה במרכז הארץ , שתיהיה אמינה ומחירים לא בשמיים 2. הוא כן צריך הרכבת …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שקלים חדשים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד השקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בסביבות ה300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקרון כל משחק חדש שיש בשוק, לצורך העניין משחק שבטוח ישוחק הוא guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 17 אינץ', בלי שדרוג בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי אינטל: Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8714 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8591 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9383 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10409 כרטיסי מסך: ASUS GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10707 צורבים: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8806 מארזים: Thermaltake WingRS 201 Middle To…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין תקציב משוער, זו שאלה די כללית. מחשב לשימוש ביתי, סרטים וגלישה בעיקר... כולל מסך 23 של DELL. אני לא מבקש המלצה למפרט אלא על מחיר משוער. (מחיר שיהיה כולל המסך)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד, אשר יחליף את המחשב הנייח אשר ברשותי. הלפטופ יהיה מחובר למסך עכבר ומקלדת חיצוניים בבית. וכך אוכל להנות גם מניידות במידת הצורך. השימושים העיקריים הם: סרטים, מוסיקה, משחקים (ברמת גרפיקה בינונית-נמוכה),אינטרנט וישומיי אופיס. לאחר סקר מחירים קצר, הבנתי כי הפרש המחירים בין קניה של מחשב בארץ לקניה של מחשב זהה ב ebay יכול להגיע לכ- 2000 ש"ח. אין צורך ליידע אותי כי המשלוח יקר וכי יתכן ואצטרך לשלם מכס, יש מי שיביא לי אותו מארה"ב. להלן מפרט המחשב: HP Pavilion dv6-1362nr Laptop Windows 7 Home Premium (64-bit) Intel® Core2 Duo Processor T6600 (2.2GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Di…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לתגובות + הסברים אם יש צורך בשינוי של חומרה כלשהי. motherboard: IntelP55WB CPU: INTEL CORE I7 870 memory: KINGSTON KVR1333D3N9/2G x2 video card: GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 hard drive: HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG case: HEC COMPUCASE 6K31 power supply: HEC 500W מחשב מיועד לעבודה עם הרבה יישומים במקביל. קצת משחקים אבל זה לא השימוש העיקרי. התקציב שלי הוא עד 3,500 ש"ח בלחץ....! (כמובן אחרי מע"מ) תודה אנשים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשבי לנובו יש את כפתור חזור,השאלה היא מה השיחזור הזה מוחק והאם הוא משחזר רק את הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה? זאת אומרת שהקבצים בכונן השני ישארו לי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מיועד לילד בן 12 שמשחק בעיקר MINECRAFT וCALL OF DUTY על הגדרות נמוכות יחסית. אין צורך בציוד הקפי ואפשר לוותר על צורב. עדיפות מפרט מTMS. התקציב המקורי היה אמור להיות 1600 ש"ח אז אם אפשר שיצא פחות מ2000 אז יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועכשיו אם כבר נכנסתם לאשכול שלי תעזרו לי עם המחשב שאני רוצה לקנות בבקשה? 1. מה התקציב המקסימלי?2000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם אפשר תחסכו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לא הבנתי את זה אבל שיהיה תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אולי יהיה לי מסך אבל אני מעדיף לקנות * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft sims2\3 rome buttlrfiled code PES 2010…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב5000 שקל אפשר לחרוג עד 5500 אבל עדיף פחות שישמש לצפיית סרטים דרך הטלוויזיה ומשחקים, בלי מסך כולל עכבר עלחוטי איכותי (חשבתי על הMX700 ) ומקלדת על חוטית איכותית. הדרישות הם מעבד חזק אין העדפה בין AMD לאינטל. (לא מתוכנן OC בשום מקרה) זיכרון מינימום 512 בשתי סטיקים ההרדיסק 120 ג'יגה לוח אם שיתן אופצייה לשידרוג עתידי (אם זה AMD אז לוח שתומך ב400FSB) כרטיס מסך חזק אם יציאת TVOUT איכותית אם יכנס אז ALL IN WANDER ואם יש כזה דבר כרטיס מסך אם חיבור 21 פינים. אם אפשר להשאיר קצת כסף לכרטיס קול לא אונבורד אז תודה מקסימום להשאיר לו 600 שקל. מארז טוב ואיכותי לא איזה סימבדה. ספק טוב כמו האנרמקס 350W לא צריך מסך רק מיקלדת ועכבר על חוטיים איכותיים ויש לי שאלה הרבה אומרים ש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נרכש כמעט לפני שנתיים, יש לו אחריות עדיין וגם את כל הקופסאות והאריזות שמרתי (מוסיף למחיר??) מעבד Intel i5 4590 3.3Ghz (אחריות עד יוני 2018) קירור למעבד Artic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם GigaByte GA-H97M-D3HL (אחריות עד יוני 2018) זיכרון Corsair Vengeance 2x4GB ddr3 1600MHz (כל החיים) כונן WD Black 1TB (אחריות עד יוני 2021) ספק SeaSonic 620W Bronze (אחריות עד יוני 2021) מארז Antec GX500 עם חלון בדקתי מפרט דומה (אך עדכני יותר כיום) ויצא באזור 2800. המארז, ספק, כונן, קירור עדיין בשוק כיום. להוריד 30% יהיה סבבה לגמרי? אם מוסיף כונן DVD? כמה הוא יוסיף? ועוד דבר, אוזניות steelseries siberia v…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוזר לחבר להרכיב מפרט לגיימינג והייתי שמח להעזר בהמלצותיכם, אני לא הכי מעודכן במעבדים וצ'יפסטים החדשים של אינטל... ברשותו כרגע: Q6600 2gb ddr2 800mhz xfx 650i ultra ThermalTake 400W PP והוא מעוניין לשדרג, בעיקר בשל בעיות עם הקיים. התחלנו ב-2k אבל כנראה שנעלה ל 3000ש"ח, במידת הצורך, ל-4 חלקים חלופיים. יש לו כבר מארז (של gigabyte זהה לשלי), כוננים, כרטיס מסך gtx460 חדש ומסך. אם אפשר להשאיר את הספק (קשה לי להאמין), מה טוב. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש"ח רק למחשב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? lumion 3DMax Vray for 3DMAX & for Sketchup All adobe programs Autocad Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חובה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לכלול את כלל הרכיבים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט נחמד לגיימינג. יותר נכון אח שלו צריך. אח שלו עולה לכיתה ד'. והוא כולה רוצה לשחק כמו בן אדם משחקים כמו GTA SA סימס 2 וכאלה. בניתי לו מפרט בKSP (אפשר לבנות רק בKSP,חובה הרכבה,חובה צורב דיוידי) בניתי משהו נחמד ב4645 ש"ח,אבל בגלל שאנחנו באר שבעיים אנחנו קיבלנו הנחה על המחשב של 110 ש"ח. הינה מה שבניתי: פה יש 7600GS. אם מישהו יכול לשים מחשב נורמלי,עם 1GB זיכרון,רמקולים פשוטים GPT 2.1,מקלדת ועכבר שחורים של לוגיטק,מארז נחמד עם ספק כוח נורמלי מKSP. עד 4500 ש"ח [glow=red,2,300]חריגות עד 100 ש"ח!![/glow] תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט שאני חושב להזמין: כדאי לקחת P35-DS3L? וכדאי לרדת במעבד לE4400 ולחסוך 280 שקל? יהיה הבדל משמעותי? המחשב הוא למשחקים ואינטרנ מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤910 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤456 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤408 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤389 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) סה"כ מחיר לכל המוצרים:3565¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצמה עבור מחשב למשרד + ללא משחקים מצורף מפרט שק" ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארזGIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מסך מובנה Realtek High Definition Audio • כרטיס קול מובנה Intel® 82579V Gigabit Network Connection • כרטיס רשת מובנה • סט מקלדת + עכבר ₪ סך עלות המערכת – 3300 ₪ 525 - "22 MAG • מסך ₪ 690 - "24 MAG • מסך ₪ • תוספת למקלדת + עכבר מיקרוסופט - 105 ₪ • תוספת לאנטי וירוס מקאפי רשיון לשנה - 90 - ---------------------------------------------------------…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי החליט לרכוש מחשב חדש, יש לו דרישות מאוד מפורטות, משום מה הוא מתעקש על חלקים מסויימים, ולכן אם אתם מאוד ממליצים שלא ללכת עליהם, אשמח להסבר. *אין צורך בדיסקים קשיחים, רמקולים, מקלדת ועכבר. **יש ברשותו ספקchieftech 550W http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3715 ***יש לו כ.קול Audigy2 ZS, האם יש צורך להחליפו? אם כן אז הוסיפו בבקשה כ.קול לרשימה. מעבד: Quad core מהדור החדש, 9300 כמדומני. כ.מסך: הוא מתעקש על ה3870X2 מכיוון שהוא החזק בשוק, ומכיל תמיכה בDX10.1 מהי הסיבה העיקרית לא להעדיף אותו על פני ה8800? או שיש חלופות אחרות? זיכרון:2GB של חברה כלשהי. לוח אם: לוח עם צ'יפסט X38 מארז: משהו סולידי ולא יקר (אחי לא אוהב לדים ו\או מארזים יקרים) תודה רבה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה מיפרט מלא לא צריך רמקולים אבל חובה מסך lcd 17 כמה שיותר זול.. לא יהיה oc רק לצורכים מישרדים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש בארץ נייד 15" או 14" בתקציב של עד 4000-3,500 ש"ח. שימושים: כתחליף למחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים וכו). מעדיפה מסך מט עם חברה אמינה שנותנת אחריות לשלוש שנים. ראיתי ארבעה דגמים רלוונטיים: 1. Dell Inspiron N5521 IN-RD33-6506 2. Dell Inspiron 3521 I5-3317U HD 8730M 3. Dell Inspiron 5423 14z i7-3517U HD 7570M 6GB (יחיד עם 14") 4. Samsung NP350V5C-S07IL (היחיד שהוא מט) מצ"ב טבלת השוואה ואשמח להתייחסותכם המהירה (אני לא ממש בקיאה במפרטים): http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,21514,21529,21677 בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-