עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום,אני רוצה בבקשה מפרט למחשב ב5000 ש"ח שיהיה amd והשימוש שלו הוא למשחקי מחשב בעיקר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, איך המעבדים האלו? כדאים?ישנים?חלשים?טובים? תודה Lenovo M30 70/i5-4200U/ Lenovo ThinkPad Edge E550 i5 4210m LENOVO E450 i5 5200 Lenovo E450/i7-5500U i7-5500U Processor (2.40GHz DELL INSPIRON 14 3000 3443 14.0'/I5-5200U

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום בעוד כשבועיים אוכל לבצע רכישה בארהב של נייד עד 1000דולר (עדיפות לפחות, תלוי מה אפשר לקנות במחירים כאלו) אני חושב על דל, בגלל שאני יודע בוודאות שאפשר להוסיף אחריות בינלאומית (כמה זה עולה אגב?) אם יש לכם המלצות אחרות בשמחה! אני מעוניין להתקין עליו כנראה XP זיכרון של 3-2 ג'יגה, עדיפות למהיר כרטיס מסך איכותי (אין צורך בSLI) כזה שיכול להפעיל משחקים כגון, CSS, HL, HEROES5... הארדיסק מהיר (7200) כ200 ג'יגה אין צורך במסך ענק, ה"סטנדרט" מצויין צריכת סוללה מקסימלית כמובן, ז"א כזה כרטיס שלא יאכל לי את כל החשמל, ככה שאם ישGF 8800 או 8600, וזה הבדל גדול בצריכה, עדיפות לנמוך שאפשר יהיה לעבוד עליו גם בפוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזאיין, פריימייר בלב שקט (אם זה בכלל אפשרי בניידים) תו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by UV1,

מה דעתכם על המפרט הבא לקודי ו JRIVER שיריץ (הרבה) קבצי FLAC הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מחשבי Barebone - intel NUC NUC5CPYH - Intel - NUC SFF Barebone (No memory and storage) - Intel Celeron N3050 Braswell - Intel® HD Graphics - 1X SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L, HDMI 1.4a,VGA - 2.5 inch SATA Bay, SDXC Slot, 2xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 672/659 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייד KVR16LS11-8 - Kingston - 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V - KVR16LS11/8... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 223/219 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SATA Laptop WD5000LPVX - Western Digital - 500GB - 2.5 inch - SATA3 6Gb/s - 5…

5. היי מה דעתכם על המפרט הזה: בג'דול מפרט לילד בן 10 שרוצה לשחק במשחקים בינונים-לא משהו רציני

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב משחקים, התקציב שלי קצת מוגבל (עד 3k לא כולל מסך) ובגלל זה אני יודע שאני לא באמת יכול להשיג את החומרה הכי חדשה או הכי טובה... עשיתי קצת מחקר והגעתי למפרט הבא: 1. מעבד: i3-2120 2. לוח אם: Gigabyte H77-D3H (הסיבה היחיד שאני קונה לוח קצת יקר יותר זה כי יש לו אופציה של חיבור רמקולים 5.1) 3. כרטיס גרפי: Sapphire AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 4. כונן קשיח: Hitachi 500GB (7200 RPM) 5. זכרון: Kingston 4GB 1333 MHz 6. מארז + ספק: Antec Sonata III (+ספק של 500W) כל המפרט הזה יעלה לי בערך 2700 שקל (בדקתי מחירים רק בKSP בשביל לקבל איזה benchmark בסיסי) אני אשמח לקבל קצת הערות או המלצות נוספות... המגבלות שלי הם שהמחשב כנראה יהיה בסלון ובגלל זה בחרת…

7. Started by dark_b0y,

שלום אני צריך מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות . אני צריך רק מעבד + לוח + זכרון בתקציב של 3000-3200 שקל. כרטיס מסך בחרתי כבר (evga geforce 7800gt) א. מה התקציב? 3000-3200 ב. מטרות המחשב?משחקים כבדים / סרטים/ עריכת תמונות / אינטרנט + הורדות/ עבודה בOFFICE ותוכנות דומות (אני סטודנט למדעי המחשב) . ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? לא. רשמתי כבר מה אני צריך. ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מעדיף חלקים איכותיים עם אחריות ארוכה. ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך?לא ו. האם צריך מערכת הפעלה? לא ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה?לא ח. מהי שיטת התשלום?כרטיס אשראי ט. הערות- ? 1 ג'יגה זכרון חובה(2X512) . כרטיס קול ורשת חובה על הלוח. תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. עקב גסיסה של הדיסק הקשיח ומערכת בת 5 שנים, אני מחפש המלצה למפרט, בגדול צריך רק את הקופסה עצמה על כל חלקיה אבל ללא כרטיס מסך (כרגע עם GTX 970). אשמח להכוונה כללית על מה מקובל כרגע כ MID-HIGH END או אפילו היי אנד ללא כרטיס מסך - זאת אומרת מעבד חזק יחסית עם קירור מים וכל השטויות של SSD M2. לא נותן טווח מחירים אבל בלי הכרטיס מסך אולי משהו כמו 4-5 אלף. קירור מים זה פלוס רציני אבל הבנתי שאולי לא צריך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zvi0005,

שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 15", עם מעבד של אינטל i3/i5 ונפח לפחות 300GB. חשוב שהמחשב יהיה דק בעובי ככל האפשר, תקציב עד 5 אלף, חוץ ממחשבי אפל. תוכלו להצביע על דגמים מסוימים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bratwa_tut,

* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבד), צפיה בסרטים, * גודל המסך - 15 + * רזולוציית המסך - כמה שיותר גדולה יותר טוב HD FHD * משקל רצוי - לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - שיעבוד לפחות שעתיים וחצי על סוללה בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - HD 500G לפחות * כונן אופטי- עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא שיהיה רק מחשב מצוין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- עדיך שישהיה כמות זיכר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. תקציב עד 3.5K (ל כולל מסך ומערכת הפעלה) בתשלומים באשראי 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט - אני גולש עם מיליון ואחד חלונות פתוחים של IE וFF ביחד! ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים (הרבה וגם ישמש כשרת שיתחבר אליו הPS ויציג לי סרטים דרך הרשת), קולנוע בייתי (גם), הורדות (תוכניות TORRENT שיחסית כבדות) 3. ציוד היקפי: אני צריך אבל לא נכלול בתקציב. 4. דברים ספציפים שלא צריך במחשב:כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי (סתם כרטיס שיתמוך ב5.1) 5. העדפה לחברה או רכיב? לפחות 2*2GB זיכרון 6. קירור, עיצוב שקט: חשוב שיהיה קירור טוב, תמיד היה לי בעיה בקירור, שקט גם חשוב לא חייב שיהיה ללא רעש בכלל אבל מאוד חשוב שלא יהיה מרעיש באופן ניכר!! ממש אבל ממש לא חשוב לי העיצוב (עדיף אפילו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים, סרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה קל ונוח 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות ובמהירות עם עבודה במקביל על מספר תוכנות של אדובי. רשימת המכולת: 1. התקציב המקסימאלי - 6000 ש״ח ניתן לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 1000 ש״ח במקרה הצורך 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית ומולטימדיה, תכני HD תוכנות עיקריות: Photoshop Illustrator Indesign Flash Dreamweaver Premier pro לצורכי פרנסה 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נדרש מפרט מלא 5. חשיבות השקט = 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (win7) והרכבת המחשב בחנות 8. איזור מגורים - השרון 9. ללא בקשות מיוחדות 10. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אך רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תבורכו מיכל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nbav,

יש לי כרגע בעיות במחשב הנוכחי פתחתי נושא בפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה במידה ואני לא אמצא פתרון, אני כנראה אאלץ לקנות במחשב חדש אני לא ממש מבין כיום מבחינת איזה חברות טובות וכדומה ולכן אשמח להסבר על הרכיבים שאתם ממליצים (מה היתרונות שלהם וכדומה) ". מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?" עד 3,000 ש"ח לא ניתן לחרוג מהתקציב "מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?" גלישה באינטרנט ואם אפשר גם משחקים, אני אשמח א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)." " פיירפוקס הייתי גם רוצה שתכונה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hararim,

קניתי לאחותי נייד של לנובו עם ווינדוס 7. המחשב מגיע עם מערכת ההפעלה מותקנת אבל ללא דיסק של מערכת ההפעלה. מה עושים אם צריכים לפרמט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ראדון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל כעיקרון אני רוצה משהו חזק אז עדיף לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה.. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים,ב טלפילד 3 מטרו וכל זה.. שיהיה על הכי גבוה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בטלפילד 3 GTA IV קול אוף דיוטי 8 אבל בעיקר בטלפילד 3 הכי חשוב שיהיה על מקסימום חלק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA78LMT-S2 (Socket M2) ‎4.00GB Single-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5800 Series (Sapphire/PCPartner) 931GB SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device חריגה 200~500 שקל, אם אפשר לחסוך כמה שיותר, המחשב למטרות גיימינג בעיקר, משחק משחקים כמו H1Z1 , CS:GO תודה מראש!

18. שלום, אני מחפש מחשב חדש למשחקים יחסית כבדים, התקציב שלי הוא בוא נגיד...לא משהו, אין לי סכום מדוייק אבל אני חושב שבסביבות ה-3000 (אני צריך לשאול את אחותי כמה היא מסכימה לשים), בחיפושים קלים באתר ואללה! שופס נתקלתי במחשב שנראה טוב יחסית שעולה 2700 ש"ח, הנה הקישור למפרטו: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EKTMAXGAMER67502699 הייתי מודה לכם אם תוכלו לומר לי האם המחשב הוא מחשב מספיק טוב בשבילי או שאוכל למצוא יותר טוב, כמו כן אני לא בטוח אבל בפרטים נוספים הם רושמים משהו על כרטיס מסך 8600GT של NVIDIA, אני לא בטוח אם זה הכרטיס שיש שם או לא אבל אני שולח לחברה אימייל ושואל. דעות, הצעות וטיפים יתקבלו בשמחה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tomermu,

עניינו אותי במחשב הבא : http://www.toppc.co.il/pl_product~vs13~16~0.htm אני מחפש מחשב 13.3 שיהיה דק וקל. הדרישות שלי לעבודה הן בעיקר משרדית : 2-3 תוכנות משרדיות פתוחות , 3-4 חלונות אקספלורר באופן קבוע, אקסל-אאוטלוק פתוחים תמידית ושמיעת מוסיקה ברקע. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל וכנראה גם לתחנת עבודה עם חיבור USB. השאלה שלי היא איך המחשב הנ"ל עם המפרט שלו יוכל להתמודד עם כל זה מבחינת : 1. מעבד 2. כרטיס גרפי 3. איכות המחשב בכלל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sagiit,

המחשב מיועד למשחקים כמו crysis ו cod, לימודים (אופיס, אינטרנט) סרטים באיכות hd. הראשון הוא Hp pavilion g6 1270sj 6gb זיכרון, קשיח 750g, כ. מסך ati radeon hd 6470 1g, מעבד i5 2430. השני הוא dell inspirion n5110 זיכרון 6, קשיח 640, כ. מסך nvidia geforce gt 525m 1g שניהם עולים 3700₪. הערות הצעות ועזרה יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ariel_rg,

שלום, מחפש נייד לעיצוב דו מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכאלה) עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא, החל מנוחות של מקלדת ועד רזולוציה ו-SSD. איפה לקנות, מתי, הכל... מפרטים או סתם נתונים שיתאימו לי. מעדיף DELL, ובכל מקרה מחפש משהו שלא אצטרך להתעסק איתו יותר מדי אלא נטו לעבוד. צריך להדגיש שהוא ישמש כמחשב ראשי לעבודה (ככה שאני צריך נוחות ויכולות מלאות כמה שיותר) לפני שאתם אוכלים אותי, אז זו עבודה בשעות הפנאי בלבד... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם מסמכים ותכנות קל. אשמח להמלצותכם. לא רשמתי מה התקציב שלי, כי אני עדיין לא יודעת מהו. אני מקווה שבאמצעות ההמלצות אצליח להתמקד גם על התקציב שלי. תודה * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס (מסמכי ענק), צפיה בסרטים, תכנות קל * גודל המסך: 14 או 15.6 אינץ'. מעדיפה מסך מאט * רזולוציית המסך: עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא * משקל רצוי: 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף SSD, אם לא יקר מדי * כונן אופטי: לא קריטי, בהנחה שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא *…

23. Started by bati6,

אני קצת חולה ניקיון, ואני רוצה אחרי כמה זמן שאני משתמש במחשב לנקות את המקלדת משומנים של הידיים וגם את משטח העכבר. יש חומר מיוחד לזה או שאני יכול פשוט לעבור עם סמרטוט לך או עם איזה מגבון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, התקציב הוא בעיקרון 6, 6 וחצי אפשר לחרוג מעט, לא להגזים :} אני רוצה מחשב שיהיה חזק כמה שאפשר במסגרת התקציב, שישמש בעיקר למשחקים כבדים וסרטים.. להשאיר אופציה לOC קירור חשוב. לא קריטי שיהיה שקט אבל לא גנרטור כמובן. 500 ג"ב לפחות אם יש אפשרות להכניס איזה כרטיס קול טוב אז אחלה. אם לא אז לא. אממ.. זהו בעיקרון..הבמה שלכם חברה תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ExenTex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שיצאו ושעתידים לצאת המצריכים כרטיס מסך עם יכולת עיבוד חזקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע, הגודל הוא 22 עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים