עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, OFFICE ואינטרנט, אולי תוכנות עריכה גראפיות בסיסיות. * גודל המסך? 14.1 -15.6 משהו באזור הזה * משקל רצוי? 2.3-2.8KG, דיי בסטנדרט, אבל שלא יהיה גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה של כ2.5+ שעות בעבודה משרדית אמור להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI בונוס נחמד, לא קריטי * בלוטות? יהיה נחמד, גם לא מאוד קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. שיהיה לפחות 5400RPM ואם אפשר 7200 אז בכלל נחמד * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חברה מוכרת HP DELL TOSHIBA וכו... הערות אחרונות: צריך שהמחשב יהיה חזק, שיתאים למטרות שביקשתי (שהן לא גבוהות בכלל) ושיעשה אותן טוב.…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן לכווווווווווולם ... אני חדש בפורום הזה והוא נראה לי המקום הטוב ביותר לבקש עזרה... אז ככה... שמי זיו ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש טוב ואמין, הבעיה היחידה שאני לא כל כך מבין :s05:בחומרה הפנימית ..לכן.. אודה לכם אם תמליצו לי על חומרות שכדאי שיהיו במחשב ואפילו תמליצו על שמות של חברות מחשב ו/או דגמי מחשב... אם תוכלו גם להסביר לי בקצרה על החומרה שאתם ממליצים אודה לכם יותר.... ;D דרך אגב אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה- 7000 (לא הכי טוב ולא הפושטי) תודה רבה זיו. [glow=red,2,300][/glow]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Matan Damti,

שלום חברים...לפני מספר שבועות ביקשתי כאן עזרה בבניית מחשב..בכל מקרה קיבלתי הצעה מפלונטר ובחרתי לקנות ממחקר מחשבים משיקולים מוטעים... file:///C:/Users/USER/Downloads/Sales%20Quotation_20161221_102539%20(6).pdf (בקובץ ) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95212 שלחתי פה לינקים לשתי המפרטים... אשמח לדעת אם חוץ מהמעבד והלוח אם (למיטב ידיעתי ) שהם זהים בשני המפרטים, יש חלקים בהצעה של מחקר שעולים ברמה מזו של פלונטר? אני לא מצאתי. רק רציתי לעשות וידוי קטן,תודה. Sales Quotation_20161221_102539 (7).pdf

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by freez,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש שמחירו עד 4500 שקל מי שיוכל להכין לי מחשב במחיר הזה שיכין לי.. תודה לכל העוזרים.. המחשב יהיה למשחקים ואינטרנט..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב לבן-דוד שלי המיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך למרות שהתקציב דחוק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 22Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש צורך במסך מט בגלל שנייד יהיה בחדר עם הרבה אור. השימושים במחשב : גלישה באינטרנט משחקים קלים צפיית סרטים עבודה בפיתוח תוכנה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. מדוע אין במפרטים המומלצים המלצות למסכים זולים יותר ? נראה לי שכדאי להוסיף שורה כזו. במיוחד במפרטים הזולים. מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זקוק למפרט עד 6500 ש"ח כולל מסך דק 19 אינצ' למשחקים, גלישה באינטרנט , הורדות... תודה מראש, מתן.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק תוכנות גראפיות ותלת מימדיות, בין היתר יתמוך בעריכות וידאו, ויתקשר עם רשתות אלחוטיות בצורה המקסימלית, גודל המסך? 15 אניץ פלוס מינוס משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל לא בררן האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה נטו, עם עדיפות לפרק זמן ארוך כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא חובה WI-FI? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 אבל גם 320 יספיק במידה ושאר המחשב מפצה ביכולות *כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AlexG Respect,

שלום.. אני חדש כאן ויש לי שתי שאלות.. 1) האחות הקטנה של חבר שלי צריכה מחשב אז הסכמתי למכור לו אותו ורציתי לשאול בכמה בערך למכור אותו.. הנה הפרטים.. 1133MHz.. 256MB זיכרון.. G-Force 2 64MB.. 40GB מקום.. XP.. בן 5 שנים.. חשבתי אולי 700 ש"ח? 2) מוכרים מחשבים עם 64 סיביות ושמעתי שתוכנות רבות לא יעבדו עם 64 סיביות כי הן מותאמות ל - 32 סיביות.. האם זה נכון? והאם זה שווה לקנות מחשב עם 64 סיביות? תודה מראש, אלכס.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מחשב נייח ישן (2011) והגיע הזמן לחדש . אני מחפש מחשב נייח ,מעוניין להרכיב מארז וזה הפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ,התקנת מכונה וירטואלית, docker , סרטים באיכות HD , משחקים ברמה סבירה , אפשרות לחיבור של המחשב לטלוויזיה רזולוציה טבעית של המסך הראשי - 1440*900 3. האם יש צורך בציוד היקפי - 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסכים,מקלדת,עכבר,רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…

13. שבוע טוב וחג שמח אז אחרי הרבה קריאה ומפרטים הבנתי שזה המפרט שאמור לספק לי את המיטב. אשמח לשמוע חוות דעת מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪1012 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-770T-Usb3 ₪493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~38493U~10~0.htm כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪826 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577F1GD צור…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Felixess,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000, אבל בבקשה תנסו שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ופרנסה אפשר להכליל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, ליג אופ לגנדס, מינקראפט על הכי נקי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by finish7777,

היי, לאחר מיפוי הצרכים שלי, וסקירה של חלק מהדגמים שקיימים בשוק, מצאתי שני דגמים של מחשבים שמתאימים לי: 1) Dell XPS 13 UltraBook (מעבד i7) 2) Lenovo ThinkPad T450s על הדל יש ביקורות טובות. שני חסרונות לעומת הלנובו - טענה שמתחמם מהר יחסית, וזמן עבודה בינוני. עד היום נטיתי ללנובו - אבל אדם שמתעסק בתחום טען שבמחשבים של לנובו יש הרבה תקלות יחסית לדל (וגם, לטענתו, יחסית לטושיבה). למישהו יש המלצה או דרך להאיר את עיני בעניין? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by NTT,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 2400 שקל, שיהיה כמה שיותר קטן וקל עם ביצועים בסדר. ומצאתי את LG A310-KAE13E http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789789 יש לו Core i3 2.66GHz, 3GB RAM ומסך 13.3". ורציתי לדעת איך הi3, אם הם ממש חלשים או דווקא נותנים ביצועים בסדר לעומת i5 עם שעון דומה, ואיך הלפטופ שרשמתי כאן למעלה... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אנשים טובים, חבר טוב שלי קונה מחשב, לצערי הוא חייב לבצע את העסקה בחנות מאוד מסויימת (עקב אילוצים שלא תלויים בו). המפרט מיועד לסטודנט, והוא צריך לכלול מסך. הבעיה היא, שבעל החנות עד עכשיו לא הסכים לתת לנו רשימת מלאי, כדי שנרכיב מתוכה מפרט לרוחנו אלא אמר לנו לתת לו מפרט, והוא ייתן את המענה הטוב ביותר שהוא יכול לתת למפרט שאנחנו נספק זו ההצעה שקיבלנו ממנו בסופו של דבר, והמחשב הגיע בפועל עם כמה הבדלים מהמפרט הזה (מסומנים באדום) מפרט מחשב מעבד: Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore ¤765 בפועל הגיע מעבד 5000 ולא 5200, מכיוון שבחנות טוענים שאין ייבוא רשמי יותר ל 5200 מחר בבוקר נדע האם יש לו 5600 או לא. לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤340 זה הלוח שהגיע באמת בפוע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ER_BOGO,

שלום! הייתי רוצה לדעת אם התצורה הבאה טובה. לוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX מעבד AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL זכרון 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ( כפול 2 ) הארד דיסק WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ספק כח .Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bijos,

שלום, מעוניין להחליף מחשב שולחני במחשב מיני. שימושי המחשב - אינטרנט, צפיה בסרטים אונליין ותוכנות אופיס. שום דבר כבד... העניין - במחשב השולחני ישנו כרטיס מסך שאליו מתחבר ממיר של הוט ומאפשר צפיה בטלויזיה/VOD של הוט תוך כדי עבודה על דברים אחרים (כלומר לכרטיס הטלויזיה יש כניסת HDMI). אני מחפש מחשב במארז כמה שיותר קטן אבל כזה שיאפשר להעביר את כרטיס הטלויזיה מהמחשב השולחני הישן למחשב מיני החדש, כרטיס הטלויזיה המתחבר עם PCI-e. שאר המפרט של המחשב צריך להיות בסיסי. תקציב - פחות בעיה. תודה

20. Started by SyndromE,

אני עוזר לחבר להרכיב מפרט לגיימינג והייתי שמח להעזר בהמלצותיכם, אני לא הכי מעודכן במעבדים וצ'יפסטים החדשים של אינטל... ברשותו כרגע: Q6600 2gb ddr2 800mhz xfx 650i ultra ThermalTake 400W PP והוא מעוניין לשדרג, בעיקר בשל בעיות עם הקיים. התחלנו ב-2k אבל כנראה שנעלה ל 3000ש"ח, במידת הצורך, ל-4 חלקים חלופיים. יש לו כבר מארז (של gigabyte זהה לשלי), כוננים, כרטיס מסך gtx460 חדש ומסך. אם אפשר להשאיר את הספק (קשה לי להאמין), מה טוב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alice in chains,

מפרט שאני בניתי ורציתי קצת פידבקים על מה שבניתי מעבד:פנטיום 4 3.0GHZ 1M S-775 לוח אם:asus p5-gd1-vm(915 דיסק קשיח:wd 120gb serial ata כרטיס מסך:gugabyte x600 pro 128mb pci-e צורב dual x2 -x8 +x12 LG DVD זיכרון: kingston 2*256 400 אני מתלבט לגבי הלוח האם של אסוס או של msi combo 915 ורציתי לדעת מה אתם אומרים על כרטיס מסך של ג'גה ביט אם הוא טוב,ומה אתם אומרים על הצורב DVD של LG המפרט הזה עולה 5000 יש להוסיף גם את המקלדת ועכבר והמארז שיש בו 2 מאווררים 12 ס"מ. תודה AIC

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shaikap,

היי. אני רואה בקספ שhd ssd בממשק m.2 עולה פחות מhd זהה בממשק sata. בהנחה שלוח האם תומך בm.2, האם יש סיבה להעדיף את הsata? למה במפרטים המוכנים שלהם (ובמפרטים שיצא לי לראות פה בפורום) ממליצים על sata?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום תותחים! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג בתקציב עד 4000 ש"ח. הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג בנושא בעצמי וחברים הפנו אותי לאתר הזה כדי לקבל עזרה! אז אני נתון בידיכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה והשדרוג משמעותי ניתן לחרוג בעד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בדגש על משחקים שיצאו בשנה האחרונה MKX, Witcher, Inquisition וכ"ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר, מקלדת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת אם המחשב הזה שווה 2000 שקל dell inspiron N3521BKi237 מעבד: Intel Core i3-2365 1.4Ghz. (חסכוני בצריכת חשמל) זיכרון: 4GB DDR3 1600MHz כונן קשיח:500GB SATA 5400RPM . כרטיס גרפי:Intel HD Grhaphics 4000 כרטיס קול:Waves MaxxAudio® 4 Sound system . כונן אופטי: צורב פנימי DVD+/-RW. רשת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n + BlueTooth 3.0+HS. מסך: 15.6" 1366X768 HD WLED . מצלמת 1.0MP webcam 2 רמקולים מובנים+ מיקרופון כ 5 שעות עבודה על הסוללה מערכת הפעלה: בעברית Windows 8 Home 64Bit חיבורים חיבור HDMI 1.4 3 חיבור USB 3.0 1 חיבור USB 2.0 חיבור RJ45 קורא כרטיסים 3 ב-1. (SD, MS, MMC) חיבורי סאונד. זה שווה 2000 שקל ?? אפשר למצוא יותר טובים ?? אם…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fp581,

המחשב למשחקים ולסרטים באיכות HD. יש עדיפות למסך led 15' ולזמן בטריה כמה שיותר ארוך, וכמובן מקלדת מלאה נוחה לשימוש. אני לא יכל כרגע להיכנס ללינקים כי אני בצבא השבוע ושבוע הבא אז אני ישמח אם תרשמו את המפרט פה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים