עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CaRTeR,

שלום אני מחפש מחשב נייד לסטודנט וגם שיריץ טוב משחקים ברמת פרו 12 יש לי 2 הצעות עיקרות באחד המעבד יותר חזק והכרטיס גרפי פחות ובשני הכרטיס חזר יותר אך המעבד פחות חזק. הצעה ראשונה Intel i5-2410M Sandy Bridge Processor (3M Cache, 2.30 GHz) מעבד Intel GMA HD מאיץ גרפי הצעה שניה מעבדIntel® Core™ i3-2310M Processor 2.10GHz Latest 2nd Generation Intel® Core™ i3 Procsessor מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 520M 1024MB כל שאר הפרטים הם זהים שהחשוב ביניהם הוא 4 ג'יגה זיכרון פנימי והמחירים די דומים תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. פתחתי 3 נושאים אודות המחשב, והיום הזמנתי את המפרט הבא מRSM: [table][tr][td][table][tr][td] Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray [/td][/tr][tr][td] GlacialTech IGLOO 1100CU PWM fan For Socket 1155/1156 [/td][/tr][tr][td] ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET [/td][/tr][tr][td] Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G [/td][/tr][tr][td] Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX [/td][/tr][tr][td] Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR5 HDMI [/td][/tr][tr][td] צורב LG GH22 SATA x 22 Black [/td][/tr][tr][td] Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt [/td][/tr][tr][td] סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 [/td]…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. הייתי שמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג בתקציב של עד 6.5K, בדקתי את המפרטים המוצעים באתר והיקר שבהם היה עד 5K, ולכן אני אשמח לקבל הצעות למפרטים טובים יותר.... המחשב יכול להרעיש, ולכן אין צורך לשים דגש מיוחד על רעש או קירור מיוחד, וכמה שיותר מפרטים או אלטרנטיבות, והסבר להעדפות של אנשים, יעזרו לא רק לי אלא לשאר האנשים עם תקציב של יותר מ 5K. תודה מראש! דביר

4. שלום! הרבה זמן לא נכנסתי לפורומים אבל לעמוד הראשי אני נכנס מידי יום -עדיין האתר הכי טוב בתחומו! נחזור לנושא... בשנתיים האחרונות המחשב שלי עושה לי המון בעיות (מסכים כחולים פעמיים ביום לפחות,הוינדוס 7 מעלים את שורת המשימות כל שעה בערך ... הצורב לא עובד,האינטרנט לעיתים קרובות "ללא גישה לאינטרנט") ואת האמת זה לא הכי הפריע לי מכיון שההיתי בצבא... ועכשיו שאני אזרח ;D נמאס לי מהקטע הזה.... והרצון העז שלי לקנות מקבוק גובר מיום ליום אבל הרצון שלי לחסוך כסף לטיסה לדרום אמריקה גם גובר... אז החלטתי שאני ישדרג את המחשב בדברים המינמלים ביותר כדי שירד לי כל העצבים שנגרמים מהתקלות המחשב זקן מאוד בסביבות ה7 שנים ובתקופתו עלי לי לא מעט (7500 ש"ח ) והיום שווה אגורה -כרגיל חחח כמובן ש…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by lipner23,

תקציב מקסימלי 4500 ולנסות לא לעבור את זה. העבודה בעיקר משחקים אבל גם אינטרנט והורדות. אני רוצה לשחק על רמת רזולוציה גבוהה ושהמשחקים החדשים ירוצו חלק, בנוסף אני רוצה גם מסך במפרט. כולל מסך , אני מעדיף להשקיע יותר בחלקים הקריטיים ואולי בעתיד אני אשפר את הציוד ההיקפי. המחשב שלי עכשיו די רועש אז אני רוצה מחשב שיעבוד בשקט גם בזמן ריבוי פעילויות ושיהיה גם נגד אבק אם אפשר. לא יודע איך עושים OC אז לא מתוכנן OC. לא להוסיף מערכת הפעלה. אני רוצה שבעתיד אני אוכל לשדרג ולהתאים את המחשב לאותו זמן, שיהיו אופציות שידרוג עתידיות. עדיפות לחנויות RSM או KSP.

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by rlord,

שלום בניתי מפרט למשחקים ויש לי מספר שאלות לפני שאני מזמין אותו: 1.האם המפרט טוב ויריץ לי את כל המשחקים החדשים? 2.האם הספק כוח שמגיע עם המארז יספיק למחשב הזה? אני יודע שזה לא משהו פשוט אסור לי לחרוג מהתקציב. 3.אם יש הצעות לשיפור או שאפשר להוריד עוד קצת את המחיר אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים החוות דעת שלכם מאוד חשובות לי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪346 מארז: Ippon D2 120mm x 2 + 450 PFC כמות: 1 - מחיר: ₪223 זיכרון: Kingston 4G…

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  7. Started by gurzeev,

לפני כ-3 שנים קניתי מחשב במפרט הבא: http://oi51.tinypic.com/2hfopdx.jpg עיקרים: E43 8800GTS W/ OC 4GB ראם (קניתי שני סטיקים חדשים מאז הקנייה ההיא וביחד איתם יש לי 4 בTC) P5NE את המעבד הבאתי כבר ל3.6GHZ, אבל זה דרש יחסית הרבה מתח אז הוא כרגע על 3.1GHZ. סיימתי לאחרונה קק"צ ואני חוזר לבסיס שלי, יהיה לי זמן רק בסופ"שים למחשב, ואני קונה היום מסך 23" U2312HM בשביל סרטים וסדרות בעיקר. אבל אני חושש שה88GTS שלי שהוא גרסאת 320MB לא יעמוד במשחקים ברזולוציה כ"כ גבוהה (כרגע עם מסך 19" אין לי בעייה). איזה צעד יעיל אני יכול לעשות כדי לאפשר לעצמי להמשיך לשחק במשחקים כמו BF3 עם המסך החדש (לא קריטי לי לשחק על הגדרות גבוהות) ?אם אני קונה כ"מ כמו 6770 לא יהיה לי צוואר בקבוק מטורף בג…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. אין כיוון ברור ולא העדפה לדגם זה או אחר אשמח לכמה הצעות המחשב לרוב יושב בבית ופחות מסתובב לגבי כרטיס מסך -- אשמח לכמה המלצות עד כמה כדאי להשקיע על כרטיס חזק יותר

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Computer24hr,

שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות- כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנו…

10. Started by Greave,

שלום לעוזרים, מחפש מחשב לסטודנטית לעיצוב פנים. * מטרות המחשב? רינדורים,autocad, אופיס, אינטרנט, סרטים * גודל המסך? 15 אינץ' - מבריק * משקל רצוי? ~2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ~5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. SSD לא דרוש. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות ל-3 בתקציב - יתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה לכולם,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זה המפרט שאני הכנתי: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12804 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12380 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD2002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11987 כונני SSD: OCZ OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III ML…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by roeezamir,

אהלן, אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הבא שיצא בסביבות ה1800 ש"ח מעבד: Intel Core-i3 2100 3.1Ghz Tray קירור: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 זיכרון: 2x2GB DDR3 KINGSTONE ספק כח: Enermax NAXN TomaHawk II 450W הארד דיסק: 500GB מארז: Thermaltake V4 Black Edition אם יש לדעתכם מקום לקיצוץ, אני אשמח תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by eyalitzhak,

אני עומד לקנות את המפרט הזה עוד כמה ימים ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? התקציב לא כל כך משנה כי אין לי כל כך הרבה כסף להשקיע ולגיסי יש מעבדת מחשבים אז הוא קונה את כל החלקים במחיר עלות, מה שיצא דיי טוב ועזר לי המון. זה המפרט, אם יש לכם הצעות לשיפור\שינוי חלק שהוא עומד בערך על אותו סכום תגידו מעבד: INTEL Core™ i5 -2500 LGA 1155 3.3 GHz 64-bit לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מארז: NZXT ספק: Gigabyte Superb 720W זיכרון: Kingston DDR- 3 4GB 1600MHz כרטיס מסך: ATI - Sapphire HD6870 1GB DDR5 256-Bit דיסק קשיח:Seagate 1000TB SATA III 7200RPM אני שוקל להוסיף עוד 2GB של זיכרון או שעדיף להשקיע ולהוסיף עוד 4GB של זכרון? או שבכלל ככה זה טוב? מה אתם אומרים על המפרט הזה? …

14. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בלי מסך, בדגש על שקט. בניתי מפרט למטה ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים. האם כדאי לשנות/להוסיף משהו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, משחקים חדשים ברמה די גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפ…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. בנדוד שלי מביא לי מחשב נייד מארה"ב מהאתר הבא: http://www.deals2buy.com/ שם המחירים זולים יותר כך שאני לא יודע מה התקציב של הדגמים הללו בארץ אבל אני מוכן להשקיע במחשב 700 דולר. מטרות המחשב: עבודה משרדית (סטודנט באוניברסיטה) וגם צפייה בסרטי HD באיכות גבוהה. גודל המסך: 14 אינץ' רצוי מסך טוב LED אם נכנס בתקציב כיוון שאני הולך לראות סרטי HD בנייד. משקל רצוי: לא קריטי אבל שלא יהיה כבד בצורה יוצאת דופן- ממוצע. זמן סוללה: רצוי זמן סוללה ארוך או לפחות ממוצע ומעלה. יציאות מיוחדות: esata, hdmi בלוטות: כן גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB כונן cd/dvd: כונן dvd שיהיה צורב גם. כונן blueray: לא חובה. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה בלי מערכת הפעלה. העדפה לחברה: מעדיף …

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by yellow acid,

שלום לכולם. נתוני המחשב שלי הם (אני מוציא בעזרת everest): Motherboard Name : ASRock 775VM800 Expansion Slots : 3 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots : 2 DDR DIMM CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) 950 מגה ראם היה לי כרטיס מסך ג'י פורס והוא נשרף לפני חצי שנה, ואני רוצה לחזור ולהפעיל משחקים. השאלה שלי היא: האם יש כרטיס מסך ממולץ שיתאים לי + אפשרות להעביר אותו בעתיד למחשב יותר טוב והוא לא יבזה את מקומו? אני יודע שעדיין הרבה משחקים לא יעבדו, אבל זה בהחלט ישפר את המצב הנוכחי שיפור ניכר ולכן גם אני מחפש משהו שבמידת הצורך אם ארצה לעלות את הרמה ולהחליף מחשב אוכל להשתמש בו למחשב החדש למשחקים חדשים. (דהינו אני מחפש כרטיס חזק ושואל אם הוא יתאים גם לחיבור פה) יש לקחת בחשבון שאול…

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by michal33,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' של סמסונג (דגם 2253BW ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן אנשים! ברצוני לרכוש מחשב נייד לשנת הלימודים הקרבה ובאה. אני עומד ללמוד מדעי המחשב, לפיכך חיפשתי מחשב שיהיה לי נוח לעבוד עליו, שיהיה לו מסך גדול דיו [15 אינצ', לא יותר ולא פחות], ובנוסף לכך שיציע ביצועים גראפיים טובים. הדרישות שלי מהמחשב: מסך גדול [כפי שציינתי], סביבת עבודה נוחה - מה שכולל מקלדת מרווחת, עדיפות לנאמפד, טאצ'פד מרווח, מקלדת קרירה, ביצועים גראפיים נורמאליים [שכן אשתמש במחשב בעתיד גם לגראפיקה, ולגיימינג]. המשקל הוא פחות פונקציה מבחינתי. אחרי חיפושים, מצאתי את ה- Asus K53SV i5 והמחשב גם מוצע לי במחיר זול במיוחד - 3500 ש"ח! להלן מפרט המחשב: Intel Core I5 2410M 2.3GHZ 4GB DDR 5 RAM Geforce 540m 2GB מסך 15.6 אינצ' רזולוציה 1366 על 768 צורב דיוידי מקלדת עם num…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by KKK,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪840 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪117 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪619 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪530 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז: [/td][td] Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 מחיר: ₪41 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות:…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by 114508534,

אהלן איפה אפשר לקנות מסך חלופי ללפטופ toshiba Satellite -L650-108 חיפשתי באיביי ויש כמה מסכים אבל חלקם לד חל'ם LCD , איזה אני צריך , אשמח לקבל לינק , תודה .

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by ortalx,

אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים של אסוס (ניתן להציע ניידים נוספים). http://www.bhphotovideo.com/c/product/755876-REG/ASUS_U36JC_NYC_U36Jc_NYC_13_3_Notebook_Computer.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/794596-REG/ASUS_U36SD_A1_U36SD_A1_LED_Notebook_Computer.hסtml שאלה נוספת: עלות המשלוח לארץ היא 100 דולר וכן תשלום מע"מ על המחשב האם ישנו גם תשלום מיסים בארה"ב? תודה לכל מי שיכול לעזור

22. אהלן חברים, שימושים עיקריים: משחקים, סרטים אינטרנט ומוזיקה. גודל מסך: עד 15.6 (אפשר גם פחות) ניידות: לא כל כך קריטי המשקל והגודל אבל כמה שפחות עדיף כי אני מתכוון להשתמש בו גם בלימודים בעתיד כרטיס מסך, זיכרון ומעבד: אני לא כל כך מבין אז מה שתמליצו לי תקציב: באזור ה 4000 בעיקרון שמתי עין על המחשב הבא http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2500 מה אתם אומרים?? אשמח לעצות ודעות נוספות תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by philips456,

שלום, המחשב נועד לעבודה עם תוכנות כבדות (כמו Matlab, Visiol Studio, CST וכדומה) צפיה בסרטיםת, גלישה באינטרנט ואופיס. גודל מסך רצוי כמה שיותר גדול, אבל מתאים לי 15.6 אינץ. משקל המחשב רצוי בין 2 ל-3 ק"ג. זמן סוללה, עדיף כמה שיותר (מבחינת שעתיים וחצי מספק). יציאות מיוחדות, HDMI USB3 .בלוטות רצוי שיהיה. יש צורך בצורב DVD. מעדיף שהלפטופ יהיה אחד מן החברות הבאות: Toshiba,HP,Dell. לכן בחנתי כמה מהחברות: 1. Toshiba Satellite L655 1E8 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori64&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. HP Pavilion dv6 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7072 3. Dell Inspiron n5110 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=IN5110BKi241&…

24. Started by sapartil,

עבור גלישה ברמה בסיסית, כלומר דפדוף באתרים, הורדת סרטים ומוסיקה, שיחות וידאו בסקייפ ומסנגר.ולכן שתי שאלות : האם המחשב הנ"ל טוב לשימושים שלי ? האם אפשר לקנות מחשב טוב יותר בתקציב של עד 2300 ש"ח ? SAMSUNG RV511-A03IL מערכת הפעלה:Windows 7 Home premium 64Bit מעבד: Intel Core I3-380M 2.53GHz . זיכרון: 4GB DDR3 כונן קשיח: 320GB כונן אופטי : Super Multi Dual layer כרטיס מסך : Intel GMA HD Shared כרטיס קול: HD (High Definition) Audio כרטיס רשת: GigaBit Lan רשת אלחוטית: 802.11b/g/n BlueTooth 3.0 מסך: LED "15.6 מצלמה מובנית : קיים רמקול: רמקולים סטריאופוניים 2X1.5w מיקרופון מובנה סוללה בעלת 6 תאים – עד 10 שעות עבודה 3 חיבורי USB2. כניסת VGA , יציאת אוזניות , יציאת…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by VanGuard,

אני מעוניין להחליף הארד דיסק לmacbook a1181. מחיפוש באינטרנט עושה רושם שמה שיש בשוק כרגע מתאים למאק אבל לפעמים אני מוצא איזכורים של משתמשי MAC שלא הסתדר להם עם הארד דיסק כזה או אחר. הדגמים שאני שוקל הם: 1. Momentus 500GB 16MB 7200RPM Sata II ST9500420AS 2. Travelstar 7K500 500GB 16MB 7200RPM Sata II 3. Travelstar 5K500.B 500GB 8MB 5400RPM Sata II 4. Scorpio 500GB 16MB 7200RPM Sata II WD5000BEKT 5. Scorpio 500GB 8MB 5400RPM Sata II WD5000BPVT למישהו יש נסיון עם אחד מאלו ב-MAC? בחנות לא מוכנים לקחת אחריות אם הוא יתאים או לא אז כבר אין לי כל כך את מי לשאול.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים