עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתחיל ללמוד באוקטובר, ועובר מהבית ונייח ששימוש אותי בנאמנה שנים אני צריך מחשב שכמעט ויחליף אותו. * מטרות המחשב? מחשב חזק, אני עובד עם Firefox עם עד 40 טאבים פתוחים במקביל עכשיו הזכרון שלו עומד על 600MB~, מס' תוכנות במקביל, רצוי מאוד שיוכל להרית משחקי 3D (גם על Low, לא ממש מפריע לי) מידי פעם - כאן אני מוכן להתפשר. * גודל המסך? 13-14". * משקל רצוי? לא ממש קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שידע להחזיק 3-4 שעות בשימוש קליל (אופיס, גלישה קלילה), בשימוש "הרגיל" הוא יהיה מחובר לחשמל - אז לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב מאוד. * בלוטות? רצוי מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? רצו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by oferst,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3, bioshock infinite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, לא משתמש בפילטרים. הכי חשוב מבחינתי זה להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MasterDK,

אני צריך מחשב נייד יד שנייה. משו זול. שיתאים לפעולות הבאות: אופיס, תיכנות בשפת סי תחת דוס, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה, התחברות לאינטרנט אני צריך מחשב זול לא משו יקר אפילו פנטיום אחד יספיק. להצעות נא לפנות לפה או לפרטי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by bar barbar,

236 דווח פורסם 2011 ביוני 4 כותרת הדיון מחשב נייח עד 2000 שקלים תוכן ההודעה הראשית עד היום הייתי כול 4 שנים פשוט זורק את המחשב וקונה חדש היום אנח מחפש לקנות מחשב שאני אוכל לשדרג כול פעם ולא לזרוק ולרכוש שוב חדש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by razyon,

היי, יש לי אפשרות להביא לפטופ מארה"ב. אני לא צריך מחשב חזק במיוחד אבל אני כן רוצה מחשב שיתפקד טוב גם בעוד שנתיים- שלוש., אשמח להמלצות מטרות המחשב? לימודים ושימוש בסיסי * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? ( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ2ק"ג, עדיף לכיוון ה1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק ליום לימודים (בערך 6-8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ונראה לי 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Lital Laufgas,

מי שזוכר קניתי u430 של לנובו שנהרס. אחרי זה ניגשתי ל ksp ולא החליפו לי אבל לנובו הביאו לי חדש. הבעיה שגם הוא היה דפוק ואז לקחו אותו לבדיקה ואמרו שגם הוא דפוק. (כנראה שזאת הסיבה שלא מחדשים מלאי מהמחשב הזה). אחרי כל זה היום אני הולכת לקבל החזר מ kSp. כעת אני צריכה מחשב אחר;כרטיס מסך שסוחב סימס 4, זכרון 500 לפחות עם ssd קטן שיאיץ אותו. 8 ראם (אפשר ארבע אם ניתן להרחיב בתוספת תשלום), מעבד i5, מסך 14''.

7. היי כולם אני מתארגן לקניית נייד 15.6, core i7 עם 4-8 ג'יגה זכרון. אשמח לשמוע את דעתכם בקשר למה שקורה היום בשוק כרטיסי המסך לניידים בלי קשר לתקציב. איזה 2-3 כרטיסים הם החזקים ביותר ו\או נותנים תמורה הטובה ביותר למחיר מAMD ומnvidia? בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות באזור המרכז. איך notebookclub? (לא חשוב לי שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה). בנוגע ל KSP, אני לא מת עליחם, אבל הבנתי שהם עובדים עם היבואנים הרישמיים ברוב המקרים (ואז לאחר הקנייה אתה לא קשור אליהם יותר), זה נכון? אשמח לשמוע כל הערה או הארה שיש לכם (כמו למשל: אידיוט, אם אתה רוצה מחשב למשחקים אל תקנה בכלל לפטופ וכו'). שבת שלום גל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן, רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 סוגים של מערכות שמע מובנות בלפטופים שראיתי בכמה דגמים - 1.5W stereo Speakers with Dolby® Home Theater® certification ו- Stereo speakers with Waves Audio certification, 1.5W x 2, 2.0 channel האם הסוג השני באמת טוב יותר, והאם ההבדל ביניהם גדול? תודה לעונים!

9. מארז CARD READER EZCOOL NTUURR 25CM ספק כח INWIN MAN POWER FAN12 550W IPS550AQ3 לוח אם MSI 1GLAN 7.1 P55-FD55 מעבד 750 QUAD 1156 I5 CORE 8MB 2.66GHz מאוורר למעבד BIT COLD HEAT-PIPE AM3/1366/1156 זיכרון 1333MHZ DDR3 4G VALUE GEIL כרטיס מסך ATI READON 5770 1G-5 MSI דיסק קשיח 1TERA SATA2 64MB C.G WD המחשב מיועד בעיקר לשימוש שוטף בפוטושופ/אילוסטרייטור/פלאש... מה דעתכם? עם המפרט וגם על הצעת המחיר? (אייבורי) תודה מראש ---- חבל לי לפתוח נושא חדש.. אז אני אענה אל השאלות, ואשמח לקבל הצעות למפרטים מכם - 1. תקציב 4,500, ניתן לחרוג בעוד כ- 500. 2. השימושיים הצפויים של המחשב הם עבודה מסיבית על פוטושופ/אילוסטרייטור/ופלאש, (בעיקר עבודה על קבצי RAW, אילוסטרציות, ובניית מש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. דוד שלי ביקש שאקנה להם מחשב חדש. מגבלת המחיר היא כ-2000 ש"ח, עם עדיפות לפחות (1800 + מחיר להרכבה + משלוח- הם רוצים שזה יגיע אליהם הביתה). הסתכלתי במפרטים, והרב תכליתי ב-1900 ש"ח לערך נראה מתאים להם. הם משחקים קצת במשחקים, אבל לא הכי חדישים, ככה שלא צריך יכולות גרפיקה מופלאות. מעבר לזה הם גולשים, וקצת Office. אין צורך בציוד היקפי. חיפשתי בחנויות באינטרנט, אבל לא מצאתי חנות שמכילה בדיוק את הפריטים שמופיעים כאן באתר, ואני לא יודע לעשות את ההתאמות הנדרשות. אודה לכם על העזרה! תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tomerw,

מעבד: AMD Barton 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ זיכרונות: Kingston 256MB * 2 דיסק קשיח: Westren Digital 80GB 8mb Cache כרטיס מסך: Tyan Tachyon G9700 Pro כולל דיוידי של LG וצורב 52x24x52 של TEAC מסך: CTX PR711 Trinitron מה דעתכם? המחשב שקניתי טוב?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 0 4328 A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory 289.00 ¤ 2 578 ¤ 1 6729 AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray 1159.00 ¤ 1 1159 ¤ 2 4465 Compucase 6A21 (Hec 300ART) Mini ATX Case 329.00 ¤ 1 329 ¤ 3 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 599.00 ¤ 1 599 ¤ 4 6073 Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card 1269.00 ¤ 1 1269 ¤ 5 6515 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 339 ¤ 6 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 7 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 519.00 ¤ 1 519 ¤ 4847 ¤ Kind of payment : Cash 1 -2% Delivery: Without delivery 0 ¤ 9 4750.06

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של 3500-4500 שקל ללא חריגה. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים , עריכה בסיסית גודל המסך: גודל המסך לא רלוונטי אבל עדיף גדול דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad האם נדרש זמן סוללה ארוך?: לא חייב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1000GB כונן אופטי? לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

14. ברצוני לקנות מחשב חדש שמחירו בסביבות ה 4500 אולי קצת יותר לצרכי עבודה ומשחקים מידי פעם ... הרכבתי מפרט שכלל את המרכיבים החשובים בינתיים אך חסר לי לוח אם והיות ואני לא מעודכן בלוחות אם החדשים והטובים אבקש המלצות כרגע המפרט הוא מעבד - Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB כרטיס מסך - Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E זכרון - 2GB Kingstone ddr2 667 דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII אשמח לשמוע על כל שינוי שתחשבו לנכון ובנוסף על מקומות טובים ואמינים שאפשר לקנות בהם את המחשב תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את מוצרי אדובה כמו פוטושופ, אילוסטריטור ודריימוויבר(לא התוכנות לוידאו) ישמש בעיקר לתיכנות ועיצוב גרפי. מחפש משהו בין 2k ל3k עם עדיפות לחלק התחתון של הסקאלה. לא מחפש משהו לערוך איתו וידאו או לשחק באטלפילד 4. מעוניין במסך 15 אינץ׳. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avk,

קודם כל שלום לכולם אני חדש בסביבה המפרט : מעבד:Athlon 64 3200+ (S-939) לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E) זיכרון: DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 כרטיס מסך:PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E כרטיס קול: 5.1 channel audio-out S/PDIF צורב: DVD Recorders NEC 1300 DVD±R ציוד רשת: On Board 1000 מארז:2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדת: 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר:MOUSE PS2 + roll רמקול: 400 W מסך:MAG 17'' 786 PF FLAT סה"כ: 5315 ש"ח קודם כל לפני שיתחילו השאלות סטייל "לא עדיף שתוריד את הכרטיס קול ואת העכבר ועוד כמה דברים" ? אז ככה שאי אפשר.המחשב הזה בא קומפלט.אם היה אפשר הייתי מוריד את המקלדת,את הכרטיס ק…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Yakim Peled,

1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.

18. Started by ShahafH,

שלום. קניתי את המחשב הנייד שלי מלפני חצי שנה והוא מגיע עם 2 ג'יגה זכרון של חברת A-DADA ומספר הדגם ADOVE1A0834E. הגיעו 2 כרטיסים שכל אחד מהם הוא ג'יגה. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1117 מצאתי את הזכרון הזה בזאפ ורציתי לדעת האם הוא מתאים למחשב והאם ניתן למצוא דיל יותר טוב בתקציב של מה שאני פירסמתי? תודה רבה ויום טוב (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by alm,

שלום אני רוצה לקנות מחשב. בעיקרון רציתי לקנות בפסח אך בגלל ששמעתי שבפסח הולכת להיות עליית מחירים אני יקדים תקניה. אם לא תקנו אותי. אני רוצה מחשב טוב וסביר שיחזיק הרבה זמן כמו המחשב שיש לי עכשיו, שנקנה ממזמן. מעבד 1700 פנטיום 4 גיפורס 2 וזיכרון 256 ארדירם יכול להיות שתזלזלו אבל הוא הריץ לי כול משחק שרציתי ואם אני יעשה לו OC יוסיף זיכרון ויקנה כרטיס מסך הוא היה ממש טוב. אז המחשב והמפרטים שאני רוצה הם גם של AMD וגם של INTEL בגלל שאבא שלי לא מוכן שהיה מעבד של AMD אבל אני ינסה לשכנע אותו הסכום שלי זה בין 3200-4300 שזה די סביר ומה שאני חשבתי בעיקרון זה ארדיסק WD 160G 8BUFER כרטיס מסך: האמתי לא יודע יצאו מלא כרטיסי מסך של REDON וכול מני שטויות אז אני ממש לא יודע מה הכי טוב עכשיו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Arkadon,

שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לכן אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט. המחשב מיועד ברובו למוזיקה (עריכה,יצירה,הורדה) הפעלת תוכנות מוזיקה כבדות. אך למרות זאת שיהיה בו כ.גרפי סביר שיעלה משחקים + יציאת DVI(רצוי גם עם יציאה וידאו לחיבור טלויזיה) לא צפוי OC המפרט לא אמור לכלול ציוד עזר(מקלדת,עכבר....) אין צורך בצורב,מסך תודה .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by moonjib,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד, אולי איזה sims ואולי כמה משחקי אסטרטגיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לרכוש מסך 24 אינץ', בטח ב-1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים אומרים שhp הוא די מצועצע והדל הוא יותר חזק אני דיי מובלבל השימושים שלי הם שימושים נורמלים אני סטדונט ואני משתמש באופיס אינטרנט סרטים מוזיקה וכו.... בכול אופןן אני ישמח אם תעזרט לי גם לגבי המפרטים עצמם כול מוכר שדיברתי אמר אחרת dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2772 hp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej כרגע יש לי ibm r52 שהוא סוס עבודה יש לי אוטו כמעט 3 שנים ועד עכשיו הוא עובד כמו שצריך אין תקלות מיוחדות בכול אופן אשמח לשמוע המלצות נוספות על משחב נייד אחרים מומלצים תודה דורון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by DuDeAss,

שלום אני מחפש לקנות מפרט מnewegg נכון שהם לא שולחים לארץ אבל יש לי מישהו לשלוח אליו והוא ישלח אליי עכשיו אני צריך מפרט דיי פשוט מעבד אני מעדיף מסדרת ה64 ביט של AMD לוח אם NFORCE4 אחד טוב 1024 DDR כרטיס מסך מהדור החדר של הx או ה6XXX ומארז וספק כוח עכשיו במארז אם נשאר בתקציב הייתי מעוניין במארז יפה אולי אני אכנס ואבחר וספק כוח איכותי שיחזיק לי את המערכת אז לבנתיים אם זה יהיה בסדר תוכלו לבנות לי משהו? האתר: www.newegg.com (כמובן התקשיב 5000-5500 ש"ח גג! לא כולל שליחה וכל זה רק החלקים)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by StrikeEagle,

מחשב: dell inspirion 17R מערכת הפעלה: WIN 8 64BIT כרטיס מסך: nvidia GT650M לוח אם: dell 04m3ym פירוט הבעיה: יש לי בעיה בהפעלה של המשחק falcon BMS, המחשב מפעיל לי אותו רק באמצעות הכרטיס המובנה HD4000 ולא על ידי הכרטיס מסך החיצוני. חשוב לציין שהכרטיס מופיע במנהל ההתקנים ובמשחקים אחרים הוא פועל, בנוסף גם שינוי ההגרות בפנל של NVIDIA לא פתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. בגול, השימוש שלי במחשב מתפלג לכמה פונקציות: - גרפיקה, עיצוב. - ערכית תמונות. - משחקים. בניתי את המפרט הבא יחד עם העזרה של המפרטים של WH ודעות אישיות שלי. מעבד Athlon 64 3700+ Socket 939 AMD לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty דיסק קשיח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty כרטיס מסך PCX - GeForce 6800GS (450/1000) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Gigabyte GV-NX68G256D-B bulk כרטיס קול Audigy 2 ZS Creative כרטיס רשת PILA8460M Intel מארז Compucase 6CS3 Black - 0.6mm Steel -…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.