עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DuDeAss,

שלום אני מחפש לקנות מפרט מnewegg נכון שהם לא שולחים לארץ אבל יש לי מישהו לשלוח אליו והוא ישלח אליי עכשיו אני צריך מפרט דיי פשוט מעבד אני מעדיף מסדרת ה64 ביט של AMD לוח אם NFORCE4 אחד טוב 1024 DDR כרטיס מסך מהדור החדר של הx או ה6XXX ומארז וספק כוח עכשיו במארז אם נשאר בתקציב הייתי מעוניין במארז יפה אולי אני אכנס ואבחר וספק כוח איכותי שיחזיק לי את המערכת אז לבנתיים אם זה יהיה בסדר תוכלו לבנות לי משהו? האתר: www.newegg.com (כמובן התקשיב 5000-5500 ש"ח גג! לא כולל שליחה וכל זה רק החלקים)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ISmile4U,

לוח אם Intel Bayfield P-4-865GBF ?(DUAL DDR 400, AGPX8, 8 USB 2.0 PORTS, SOUND DARD SoundMax) כרטיס מסך Gigabyte GV-R9200 VIVO 128MB DDR מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800MHz צורב LG 52X24X52 כונן LG DVD X16 דיסק קשיח WD JB 120GB 72000RPM 8MB BUFFER זיכרון פנימי 256MB DDR 400 X2 מארז ATX כונן 1.44 כרטיס קול משולב על הלוח עכבר אופטי של Microsoft מקלדת מולטימדיה של Microsoft 2 רמקולים + SUB של Creative מסך מאג "19 שטוח דגם 996PF כל זה ב 6250 שקל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by orengreen,

Hi, I need some advice on upgrading my computer. I want to upgrade it to play with new games I have: AMD XP2800 ABIT NF7-S V2.0 samsung 512MB memory ATI Radeon 9600 256M which component should I upgrade? I'm looking for a component that will not be expensive but will upgrade my system in a major way Thanks!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה לא צריך? (כי כבר יש לי ואני מתכוון להשתמש בזה) מארז - Enermax ECA5001-B Uber Chakra Full Tower ספק - Enermax Liberty 500W צורב - יש. מפרט שהכנתי * בכוונה רשום המחיר הכולל ולא מחיר החלקים. אני מזמין ממקום מסוים בהנחה ולכן המחירים לא רשומים. אשמח לדעת מה הדעה לגבי החלקים-עלותם. יקר, זול, משתלם. 750 Quad Core i5 Turbo GA-P55A UD3 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C8 CL-8-8-8-24 DDR3 1600 (קורסייר) Gigabyte GTX465 1280 MB GDDR5 HD103SJ SAMSUNG 1TB סה"כ - 3993 שאלות - 1. איך המפרט? האם עדיף ללכת לכיוון של AMD? האם זה ייתן ביצעוים גבוהים יותר? 2. כרגע לכרטיס מסך המיעד הולך להיות מסך בגודל 19". לא משהו מפלצתי (22..וכו'). 3. זכרונות - מתלבט האם לקחת 1600 או 1333 - זה ייתן משה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rip4life,

שלום רב, מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט... דוגמא, NBA2K10 PRO החדש שייצא CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 Motherboard ID 08/09/2006-C51-MCP51-6A61HG0HC-00 דגם, לוח אם: AM2 nForce 430 FSB2000 DDR II 533-800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 Memory: 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ 9500GT כרטיס מסך...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nbucky1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by belldom,

שלום לכולם, אני עזור לאחיינים שלי לקנות מחשב משחקים חדש שיחליף את ה-dual core , ‏2GB ראם שלא כל כך סוחב משחקים. יש ברשותם כבר כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6750 שנקנה בעזרת האנשים האדיבים פה. אם אפשר לחסוך מה טוב. יש מסך 22 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד הקפי ולא מתוכנן אוברקלוקינג. שקט 7 אין צורך גם במערכת הפעלה. רצוי חנות באזור פתח תקווה. הייתי מעוניין בלוח אם תומך SATA3. כונן SSD יהיה נחמד אבל לא קריטי (אם יכנס לתקציב). תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ninja29,

שלום מעונין בעזרה למחשב שקט במיוחד עבור תוכנות המרה חזקות וכו . מעונין במעבדים החדשים I5 או I7 בקשר למשחקים רק בעתיד לכן אני מעונין בכרטיס מסך הכי זול עם יציאת HDMI שיריץ משחקים כמו הכרטיס מסך שלי הישן 1950 למי שמכיר , ציוד היקפי יש לי ,,אני זקוק רק למעבד , כרטיס מסך , לוח אם , זכרונות אני מחפש לוח אם עם יציאה אופטית למערכת קולנוע שלי וכנראה ספק יש לי ספק מעולה 400W של אנמרקס האם הוא יספיק למעבדים החדשים ?) בעתיד אני ארצה לשדרג לכרטיס מסך חזק כך שהמערכת צריכה להיות פתוחה לכך. * אני רוצה לבנות מחשב מאד שקט כמו מחשב נייד שלי (e4300 ) הרעש משגע אותי אני עובד 24 שע עם המחשב. תודה לכל המגיבים .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yostal,

ראיתי בחנות מסויימת מפרט ב 3350 ש"ח לDUAL CORE של INTEL הנה המפרט: P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E DDR II 667 1GB DUAL CHANEL 2 x 512MB? MAXTOR 160GB (8MB) SATA II GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 EC ATX MIDI PFC 400W Black and Yellow 2546 מה אתם אומרים ? מה אפשר לשנות המגבלת התקציב ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני מכין פרויקט להגשה, לבנות שרתים ומחשבים לצורך עבודה. בניתי מהדגם שלי מחשב, עכשיו אני לא יודע עד כמה הוא טוב... אולי אם תוכלו בבקשה להציע לי הצעה למפרטים טובים לשרתים ? תודה על מי שיוכל לעזור. מחשבי גרפיקה ומןלטימדיה · 2 עמדות pc לגרפיקה שמשמשות לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024dpi כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של .0.5Gb כל תחנה צריכה להיות מסוגלת לאחסן DATA של לפחות 2TB על גבי כונן יחיד. · דרישה להגנת נתונים כולל שימוש ב-RAID מתאים. · מערכת ההפעלה שתותקן הינה VISTA UITIMATE · תוכנת עיבוד התמונה היא CS2 ME adode-photoshop · המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2560X1600 PIXELS · משתמש יוכל לצרוב את העבודות שלו כדי להעבירן למחשב …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לשני צרכים עיקריים: 1. צפייה בסרטים 2. שימוש בתוכנות גרפיקה ואנימציה הסיבה לסעיף 2 היא שלאחרונה אני מתעניין בתחום האנימציה והחלטתי להתחיל בלהתנסות בתוכנות הבסיס (photoshop, flesh) ובהמשך גם בתוכנות המתקדמות יותר (after efect, 3dmax וכו'). קיבלתי המלצה על מחשב dell studio 1557 להלן המפרט באייבןרי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4716&CatCode=315 הבעיה היא שבמחשב הזה כרטיס המסך הוא של ATI ושמעתי מהרבה אנשים שלתוכנות גרפיקה מומלץ להשתמש בכרטיס מסך של NVIDIA ברור לי שבמחשב הזה אני לא ייצור את הסרט החדש של PIXAR אבל בכל זאת חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ויתמוך בתוכנות הרלוונטיות כדי שתהיה לי התחלה חלקה. מה בעצם אני שואל? 1. מה ד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by signed.incognito,

שלום, חברתי נמצאת בחול, לתקופה דיי ארוכה והיא הגיע למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד, לאחר שהיא עשתה סיבוב בחנות מחשבים מקומית, היא התאהבה ב ASUS EEE היא טוענת שהוא מאוד קטן וזה בדיוק מה שהיא צריכה. השאלה העיקרית שלי היא האם זה מחשב שמסוגל להריץ XP ואם כן איך מתבצע כול התהליך של ההתקנה בהנחה שהמחשב מגיע עם לינוקס ואין לו כונן DVD. היא בעיקרון צריכה את המחשב לגלישה, תוכנות מסינגיר למינהן וישומי OFFICE האם המחשב הזה מספק את הסחורה. והאם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו? *אני מודע לעובדה שהמסך ממש קטן, ולעבודה ממושכת היא פשוט תחבר אותו למסך חיצוני. נ.ב אם יש למישהו חנות מומלצת בצפון שאפשר לקנות בה אני השמח ללינק\שם חנות. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Athalef,

שלום! אני מעוניין לשדרג נטבוק יחסית ישן ולא להשקיע יותר מדי כסף - הוספת ראם (4GB שיש לי ממחשב נייד אחר) והוספת כונן SSD. כיצד ניתן לדעת אם יש לנטבוק LG x120 חיבור MSATA? כונני MSATA זולים יותר, ולכן השאלה. לפי מפרט המחשב, האם כדאי בכלל להשקיע בו? כרגע הוא ממש לא זז, אבל מרגיש לי שאם אשדרג אותו יהיה הרבה יותר טוב...מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by toms4,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים בגרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yaelkam,

קניתי נייד של DELL INSPIRON, מפרט בקישור http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2160 ללא מערכת הפעלה. התקנתי עליו חלונות XP. מהנסיון שהמועט שיש לי עם נייד של HP, אני יודעת שצריך להתקין דרייבירים אחרי פירמוט של המחשב. מישהו יודע האם אני אמורה להתקין את הדרייברים גם בהתקנה על מחשב חדש לחלוטין, או שאולי הם כבר מותקנים על המחשב? המחשב הגיע כמובן עם דיסק של דרייברים וכו', ואני יודעת שאחרי שפירמטתי את ה HP הכנסתי את הדיסק שהגיע איתו וזה פשוט התקין הכל בפעם אחת. בדיסק שהגיע עם ה DELL, לעומת זאת, יש רק מן פירוט של כל הדרייבים, ואם רוצים להתקין אותם צריך לפתוח אותם ידנית אחד- אחד. נשמע לכם הגיוני? אולי למישהו יש נסיון עם זה והוא יכול להסביר לי מה קורה פה? …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני הולך לקנות בשבוע הקרוב את המחשב... תגידו לי מה דעתם על המפרט.. אולי צריך לשנות משהו.. רק שתדעו שאין לי הרבה כסף... הסכום שהגעתי עליו הוא בערך המקסימום שלי... 2800 מעבד AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz 512KB Cache 939 PIN BOX WINCHESTER לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound זיכרון Samsung Original DDR 512 mb 3200 PC400 כרטיס מסך Gigabyte Geforce FX6600 128 mb bulk PCI Express GV-NX66128D מארז ATX Full HEC 6A19 CPU Air Guide PSU 300ART Fan 12cm Front USB,AUDIO White

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. * מטרות המחשב? תכנות בעיקר (Visual studio pro 2015 וכלים נוספים), [שימושים שונים בכלים של ADOBE [ פוטושופ וכו'], רינדורים של סרטונים ב VEGAS וכו' וכו'] * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? אפשר,לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB (או לחלופין SSD) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא מעוניין במערכת הפעלה מובנית על הלפטופ. אתקין לבד. * האם יש לכם העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. המפרט הקיים: לוח אם: GA-PH67A-D3-B3 GIGABYTE (הלוח אם חדש, הוחלף באחריות לאחר ש-H67MA-E35 B3 של MSI שבק חיים) מעבד: 3.1GHZ 6MB I5 1155 QUAD 2400 ספק כח: 12CM A PFC LITEPOWER 600W THERMALTAKE זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ (יש 2 יחידות) כ. מסך: NVIDIA 560GTX 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח - כלשהו (מעוניין להחליף כך או אחרת) בגדול אני מעוניין בשדרוג TUNE-UP, שיהיה קצת מהיר יותר, קצת חזק יותר ושירגיש חדש. אין איזשהו שימוש מאסיבי מבחינת גיימינג ותוכנות ADOBY נכון לעכשיו. מה שכן, אני מוריד ומעלה נפחים מאוד גדולים - בעיקר דרך טורנטים. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. מבקש את עזרתכם למפרט מחשב לצורכי גיימינג. אני צריך שתהיה יציאה אופטית(SPDIF) בנוסף ל HDMI כי יש לי מגבר ישן ללא כניסות HDMI... מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-battlefield,call ofduty,batman ושאר המשחקים החמים המתוכננים עלינו לטובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, ברצוני לקנות לפטופ לשימוש משרדי בתקציב של 2500 ש"ח בערך. חשבתי לקנות ב- eBay את ה- Sony Vaio (המחשב בשביל אחותי, והיא אהבה את הסוני) מהסדרות הזולות יותר. מה אתם אומרים? האם כדאי לקנות בחו"ל לפטופ, או עדיף לקנות בארץ כדי שלא יהיו בעיות של אחריות? אבא שלי רוצה לקנות באיבורי (:-\ איך אני משכנע אותו שבאיבורי לא קונים) לפטופ של MSI. מה דעתכם על MSI בלי קשר לאיבורי? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ravnadal,

רק תגידו לי איפה כדאי לקנות. ואם אין בארץ אז איזה חנות שולחת אותו מחו"ל בתודה אורן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nanananana,

החלטתי לזנוח את הקופסא הגדולה והשידה שתופסת מקום מיותר... אני רוצה לקנות מחשב נייד גיימינג הכי טוב שאפשר להשיג התקציב אין הגבלה אבל אם זה הכרחי לציין אז בסביבות 8 10 אלף...אני רוצה מחשב נייד מהיר חזק עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה אני באמת רוצה מחשב שיריץ לי משחקים הכי חדשים כמו assassin's creed 4 COD החדש שאמור לצאת... תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by FARKASH7,

אני זקוק למפרט מבוסס על הAMD החדשים הדרישות: 1024 זיכרון, הלוח הטוב ביותר למעבדים הללו, מארז וספק איכותיים, כרטיס 9800 XT, מקלדת עכבר, מסך דק לפחות 17. DVD וצורב ורמקולים ADA890 זה לחבר התקציב בלתי מוגבל (זה מה שהוא אומר כי הוא לא יודע מה זה לבזבז) אבל נסו לא לחרוג הרבה מעל ה10000 שקל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים