ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נוסע לארה"ב ורוצה על הדרך לקנות לפטופ לאחיין שלי שהמטרה היחידה שלו זה משחקים ברור לי שבסכומים כאלו (650$ עם חריגה עד 700$) קשה מאוד למצוא משהו אבל זה חייב להיות לפטופ ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים (וגם פיזית) זה מה שמצאתי עד עכשיו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115796 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157367 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220745 אשמח מאוד לקבל חוות דעת, המלצות, הסתייגויות וכו'. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אז אני צריך הכל.. חוץ מ מקלדת עכבר רמקולים שהמסך לא יעלה על 1200 שקל. עדיף פחות. מטרת המחשב הוא למשחקי רשת ומשחקים כבדים תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז קודם כל אני רוצה להגיד שלום . התקציב שלי הוא 6000 שקל ואני רוצה לדעת מה המפרט ששווה לי לקחת. בלי רמקולים בלי מסך בלי כלום רק מחשב.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 945P-S3 s775, Conroe, DDRII 667, PCI-E Leadtek WinFast PX7900Gs TDH 256M LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 Westren Digital WD1600JS 1GB TwinMOS 2 667 Teac/SONY 1.44 מארז ללא ספק Thermaltake VA3000SNA Tsunami Silver ספק כח HEC 400W HEC-400TRT רמקולים Logitech® X-230 2.1
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך כמה יותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בעזרת SONY VEGAS א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).SONY VEGAS תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני בונה מפרט ויש לי כמה שאלות של מתחיל בכח מה שקשור לחומרה בת שנה שנתיים ומבין בעולם המחשבים בכלל (לא להתבייש להשתמש במושגים "מפחידים"). המחשב יהייה משפחתי שזה אומר אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים ומוזיקה ומשחקים (בעיקר אסטרטגיה אבל לא רק). אני לא מעוניין בתותח על (אין תקציב) אבל בהחלט ברכיבים טובים מותאמים בעלי יכולת שידרוג. התחלתי כך : Athlon XP 2500+(512k 333) 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 או NF7 (nForce2)lan,usb2 256MB Kingston DDR 333 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 2/3 Lang. Rus or Arb Optical PS2 + roll transparent/black 17''V.M. PRO1403 או MAG מקביל אין צורך ב-CD או כונן 1.44 ההתלבטויות הן: 1. מה האבדל בין שני לוחות האם ? ה-chipset זהים אז מה האבדל ומה עדיף? 2. כמה ק…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לעבודה משרדית.(מיילים אופיס וכאלה) הסתכלתי על הדגם הבא: DELL INSPIRON 5579 15.6 2 IN 1 FHD TOUCH/I5-8250U/INTEL HD/8GB/SSD256/WIN10 HOME/LKB/3C/3Y/GRAY אשמח לשמוע חוות דעת עליו. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אמא שלי רוצה לקנות מחשב, דבר ראשון זה חייב להיות באייבורי (כמעט בטוח), אבל משום שיש להם שם הרבה אפשרויות במחירים דומים רציתי שתמליצו לי איזה חלקים הכי הכי משתלם לקנות במחיר הזה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח כולל מסך LCD דק 20 אינטץ', או 19 לא משנה.. אז מה אתם מציעים? יש באייבורי מחשב Core 2 Duo E7200 עם כרטיס מסך 8500GT 512MB ללא Shared, 320GB הארד דיסק, 2GB זיכרון מהירות 800MHZ, נשמע ממש טוב נכון? כל זה + מסך דק רחב 20 אינטץ' אני חושב או 22, ב2700 ש"ח. איך זה? הוא מספיק מהיר המעבד? הכרטיס מסך והמעבד מספיק חזקים בשביל משחקי רשת כמו MU, PRISTONTALE, Rohan online, Rakion, CS 1.6? CABAL Online. חשוב לי שהמחשב יריץ לפחות את כל המשחקים האלה בצורה טובה ללא תקיעות בכלל!! אשמח לקב…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המפרט? הוא שקט? בכוונה אין הארד דיסק. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1508 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤517 מארז: NZXT Alpha Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤319 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤44 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1256 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤194 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם ניתן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמישות קלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: צריך מחשב בעל יכולות גרפיות לשם עבודה עם תוכנות גרפיות למיניהן והפעלת משחקים חדשים מדי פעם (לא גיימר רציני) + יכולת לנגן סרטים בHD, כמו כן המחשב אמור לשמש בשוטף גם לעבודה ולימודים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צורב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל בבקשה מפרט מחשב למשחקים חדשים יחסית ולעיבוד נתונים בתוכנות CAD. עם המחשב אני צריך מסך ורמקולים, אולם הרמקולים פחות קריטיים מהמחשב עצמו. להלן שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4.5 אלף שקל, כולל כל הציוד ההיקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5 אלף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, גרפיקה (סולידוורקס), עיבוד נתונים (ANSYS) וכדומה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Solid Works, Ansys, ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בע…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד 10.1" שהשימושים העיקריים שלו יהיו מוזיקה, אינטרנט, יוטיוב וקליפים לפעמים.. התקציב הוא עד 1500 ש"ח.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
CPU - AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12- 1425.15 ¤ Motherboard - Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) - 615.04 ¤ Memory - OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory 585.75 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 490.51 ¤ Video Card - Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail - 1183.21 ¤ Floppy - Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive - 51.78 ¤ CD/DVD-ROM - DVD-ROM Liteon 16/48 Retail 210.87 ¤ CD-RW Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW228.44 ¤ Case Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not included) 359.97¤ Power Supply T…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרתכם במציאת מפרט, עדיף דגם ספציפי מחנות אמינה. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית וצפייה בסרטים וסדרות. 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 4. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבת בחנות, דגש על דגם מוכן במארז 6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חנות אמינה (לא ivory) באזור חולון-ראשון-בת ים 7. האם חשוב לשמור על …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ששימושיו העיקריים יהיו גרפיקה (אילוסטרטור, פוטושופ וכד'), וגיימינג. התקציב הוא עד 5000 גג. מצאתי כמה מחשבים שיכולים לענות לי על רוב הדרישות, אבל תמיד זה מרגיש כמעט. הגעתי למסקנה שהמעבד הכי טוב שאני אקבל במחיר הזה הוא i7-2630QM, כרטיס המסך הוא GT525M . גודל המסך לא משנה כל עוד הוא בסביבות ה-15"-16". נפח הרדיסק 500GB ומעלה. שתי נקודות התורפה הן הכרטיס מסך, ומהירות ההרדיסק. שאלותיי: - לגבי כרטיס המסך, בשביל לקבל כרטיס מסך GT540M, אני אצטרך להעלות את התקציב ל-6000. האם זה קריטי וכדאי? - האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין מהירות הרדיסק 5400 ל-7200? - ושאלה שלישית, חשבתי על אופציה לקנות מחשב עם הרדיסק פחות מהיר (ובכך לחסוך כמה מאות שקלים) ובכסף שחסכתי להוס…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מתלבט האם לקנות את המחשב שלי במקום אחד ואז יעשו לי גם הרכבה במקום ויבדקו לי את החומרה או לקנות במספר מקומות שבהם זול יותר? יוצא לי חסכון של כ-500 שח אם אני לא קונה במקום אחד,בגלל שחלק מהרכיבים זולים יותר וחלק אני לא צריך (אבל חייב להוסיף לחשבון אם אני מרכיב מערכת דרך "בנה לך מחשב") . כאשר מרכיבים לי את המחשב במעבדה הם גם בודקים את החומרה ומגדירים כל מיני הגדרות בביוס של הרכיבים. מצד אחד זה יתרון להרכיב במקום שאני יבחר כי ככה אני יוכל להשגיח על התהליך , אבל מצד שני זה חסרון כי במקרה של תקלה יהיה לי יותר קשה להוכיח שזה בעיה של החומרה ולא שאני קילקלתי משהו. מה תגידו ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, סרטי HD ופה ושם משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
- תקציב: 2500 ש"ח, אפשר לחרוג במעט אם יש שדרוג משמעותי כדאי, אך כמובן שההעדפה היא לחסוך - ישמש כHTPC, אך בעיקר לניגון מוזיקה (יחובר ישירות לרמקולים, ללא מגבר. על רמקולים פרסמתי תראד נפרד בפורום אדיו). לא ישמש לגיימינג. - ציוד הקפי נדרש: עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים (או מקלדת עם משטח) - המחשב צריך להיות במארז נאה. - אין צורך בתוכנות כלשהן (מערכת הפעלה וכו') - המחשב יקנה בימים הקרובים, בירושלים (איזור תלפיות) - צריך לתמוך כמובן בHDMI וחיבורי אודיו עדכניים. - אין צפי לשדרוג בעתיד הנראה לעין (אולי למעט הוספת כרטיס TV, לא מעבר. כרגע אין צורך בכרטיס שכזה) תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג בינוני /כבד. מתלבט בין שני מחשבים שמחיר כל אחד מהם הןא 800 . 1. דגם HP ELITE 8300 מעבד Intel I7 CPU -3770 3.4 GH. זיכרון 12GB. דיסק קשיח +SSd 120 Gb HDD 500 GB . כרטיס מסך של NVidia GT-210 עם זיכרון פנימי 1Gb. 2. מעבד xeon e5 2620 v2 6 chores 12 threads זיכרון 16g 820gb hdd כרטיס מסך gtx 750 2gb
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש בסביבה המפרט : מעבד:Athlon 64 3200+ (S-939) לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E) זיכרון: DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 כרטיס מסך:PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E כרטיס קול: 5.1 channel audio-out S/PDIF צורב: DVD Recorders NEC 1300 DVD±R ציוד רשת: On Board 1000 מארז:2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדת: 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר:MOUSE PS2 + roll רמקול: 400 W מסך:MAG 17'' 786 PF FLAT סה"כ: 5315 ש"ח קודם כל לפני שיתחילו השאלות סטייל "לא עדיף שתוריד את הכרטיס קול ואת העכבר ועוד כמה דברים" ? אז ככה שאי אפשר.המחשב הזה בא קומפלט.אם היה אפשר הייתי מוריד את המקלדת,את הכרטיס ק…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לבנות לי בבקשה מפרט מחשב חזק של Qaud עם כרטיס מסך סוס וקירור טוב בקשר לכרטיס אם אתם יכולים להסביר מדוע בחרתם *לא צריך מסך או ציוד הקפי אחר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעיקרון מחפש פחות מ1000 ש"ח רק שיהיה עליו 7 ואופיס! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות מחשב כולל כל הציוד ההקפי (מסך, רמקולים מקלדת+עכבר) בעד 4000 ש"ח. המחשב צריך להבנות כך שיוכל להיות משודרג בעתיד בצורה קיצונית, כלומר הספק והמארז חייבים להיות איכותיים, מרווחים ובעלי ואטים מספקים כדי להכיל מחשב יחסית חזק וצורך ואטים שעתיד להקנות בעוד כשנתיים. (כלומר שדרוג זכרון, מעבד וכ"מ) יש לשים לב לעובדה שהיות ואני כרגע חייל אין לי צורך במחשב חזק ואימתני למשחקים. אוכל להסתפק בכ"מ מינמלי, עיקר המשחקים הם משחקי RTS וFPS רמת הפירוט הגרפי אינה קריטית לי מדי כלומר לא איפכת לי לשחק על הגדרות מאוד נמוכות כך שאפילו כ"מ OB אולי יספיק. רצוי מקלדת ועכבר יחסית נוחים. שימו לב קריטי לי כרגע יותר הרמקולים והמסך כיוון שהם הולכים לשרת אותי לתקופה ארוכה (עד שיתפגרו..), …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקורב אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה ולשכור דירה קרוב לאוניברסיטה. לשם כך אני רוצה להתחיל להתנייד. יש למישהו המלצה למחשב נייד טוב בגודל 14 אינטש של DELL עם מעבד טוב וכרטיס מסך טוב? כרגע אני לא כל-כך מוצא מחשב כזה. וחיפשתי בהרבה אתרים. באופן כללי, איפה המקום הכי טוב לחפש? והאם כדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד? האם יש דרך להפוך את המקלדת לעברית בארץ אם מביאים מחשב מחו"ל? הבנתי שDELL היא חברה טובה גם באמינות והאיכות של המחשב וגם באחריות בין לאומית. אבל בעיקרון, מה שבעיקר אני רוצה לשאול אתכם זה בנוגע למפרט מחשב ודגם שכדאי לקנות. במה שבעיקר חשוב לי במחשב זה שיוכל להריץ תוכנות גרפיקה ועיבוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-