עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by assaf990,

מבקש המלצה למחשב עם מעבד אינטל בלבד לסרטי HD, ולמשחקים בינוניים ברזולוציה בינונית. 1027*768 0. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לש…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. Started by draak31,

אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ועדיין לא הספקתי לקנות מחשב, המחשב אמור לשמש אותי ל4 שנים הקרובות מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 לפחות * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by Greave,

שלום לעוזרים, מחפש מחשב לסטודנטית לעיצוב פנים. * מטרות המחשב? רינדורים,autocad, אופיס, אינטרנט, סרטים * גודל המסך? 15 אינץ' - מבריק * משקל רצוי? ~2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ~5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. SSD לא דרוש. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות ל-3 בתקציב - יתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה לכולם,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Mish91,

אהלן. דרושה הצעה למחשב נייד. מיועד ללימודים ולהוראה. דרישות סף: שיהיה מהיר, קל, ושהסוללה תחזיק. גם חייבת להיות כניסה לחיבור למקרן. תקציב גמיש. פירוט: * שימושי המחשב: הצגת פרזנטציות, עבודה עם קבצי pdf ו-doc ענקיים. * גודל מסך: 13"-15". * משקל: עד 2.5 ק"ג. * מקלדת נוחה להקלדה מרובה. * זמן סוללה: כ-4 שעות. * יציאת חיבור למקרן. * זיכרון: 4GB DDR3. * כונן קשיח: מינימום 256GB (אפשר SSD. אם אפשר להשיג עבודה מהירה וחלקה בלי אז לא חייב). * חייב כונן CD/DVD צורב. * כולל מערכת הפעלה Win 7. * כולל Office 2010 Home and Student. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by eitan2503,

מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,מוזיקה,גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-BF,CIV,NBA,ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך לנצל אז לנצל. אם אפשר לחסוך אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ~ אם ההבנה שלי על עלותו של מחשב היא שגויה, אז אפשר לומר לי את זה ואני לא אעלב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: heroes 3/4, GTA san andreas, prince of persia:all of them -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 19 א…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Salwaby,

אני מחפש מחשב לקחת לאוניברסיטה לשימושים לימודיים בעיקר (בלי תוכנות גרפיות), סרטים סדרות אולי בקטנה. חשוב שיהיה כרטיס רשת ל Wi-Fi (בכולם כבר יש לא?), עד 15" (שיוכל להכנס לתיק שלי), 2GB זכרון ומעבד כמה שיותר טוב הנכנס בתקציב. אין לי כוונה להריץ עליו משחקים או דברים כאלה, ככה שאין צורך בכרטיס גרפי מיוחד, היציאה היחידה שקריטית היא כמובן USB כאשר אני מעדיף שיהיה לו גם יציאת HDMI. אין צורך בצורב / קורא דיסקים. מערכת הפעלה מובנית. תודה רבה. נ.ב - כבר פתחתי לפני איזה חודש בפורום דיון בנושא דומה, השתנו לי במעט הדירשות לנייד ולכן פתחתי דיון חדש.

8. Started by yairov,

היי לכולם, התקציב: 7,000 ש"ח כולל מסך. שימוש: עבודה מהבית (לא למשחקים). תוכנות: VMWare, VS2010, WebStorm, Office 2010, PhotoShop CS. הדבר הכי חשוב לי במחשב זה הביצועים. כמובן גם שאר הדברים אך זה העיקר. לא מתוכנן OC וגם לא קנייה של מערכת הפעלה. אין העדפה לרכישה מחנות ספציפית - אפילו מעדיף לשלם יותר אם השרות שווה את זה. לא מתוכנן שדרוג בקרוב אך האופציה תמיד פתוחה. המפרט נבנה באתר של KSP היות והיה להם את החלקים שרציתי: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1295 1 1295 P8Z68-V s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E 860 1 860 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 580 1 580 Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX 275 …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by maazg,

שלום רב, לאחר שחיכיתי לביקורת של מעבדי AMD החדשים (באתר TOMSHARDWARE) והתאכזבתי אני יכול להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש של INTEL. אז כך... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , CYRSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולציה טובה למשחקים …

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by shido,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT3 , COD black ops -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by XLtion,

שלום לכולם אני ביום ראשון משדרג את המחשב שלי ואני צריך לקנות: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, מארז עכשיו בעיקרון יש לי שני מפרטים שאני די מבולבל מה לקנות אני צריך שהמחשב שלי יריץ לי Battlefield 3 כמו שצריך ועל FPS טוב עכשיו אם אתם רואים שיש משהו שלא טוב אם אתם יכולים להביא לי מפרט חדש התקציב שלי הוא 4500 ש"ח חריגה 4700 ש"ח אז הנה המפרט הראשון שהוא בנוי על CrossFire של שני כרטיסי מסך של: Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC המפרט: לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כרטיסי מסך: Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC X2 CrossFire מארז: Lancool Midi Tower PC-K62R1 Dragonlord Red ספק כוח: 700W FSP700-80TBN , 12…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום אני אשמח לחוות דעת על שילוש שאני רוצה לקנות, המחשב ישמש למשחקים, אני מצרף כרטיס GTX 570 למערכת, אני לא מתכנן OC יש לו צורך בלוח הזה או שאפשר לקחת משהו יותר פשוט ? [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - לרוכשי מערכת מחשב ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1285 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M + AC FREEZER 13 - השילוב המנצח ! אחריות: שלוש שנים ללוח האם ושנה לגוף הקירור. מחיר: ₪717 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 [/td][/tr][/table]תודה מראש !

13. Started by Musta Susi,

נתקלתי במפרט מאוד מעניין ובמחיר אטרקטיבי: http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=2395 האם אתם מצליחים לראות פה איזשהו מלכוד? כרטיס מסך אני לא צריך משום שיש לי אחד חלופי [Geforce 9500GT 1GB+HDMI] ואני פשוט אלביש אותו בהמשך. האם מפרט שכזה יכול להריץ לדוגמה את GTA 4 בצורה טובה?

14. Started by Zmosh,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! בהתאם להוראות: 1. תקציב מקסימלי 4,00 ש"ח 2. שימושים עיקריים יהיו משחקים כמו פיפא ופרו, לא סימולציות עתירות גרפיקה, וצפייה בסרטי HD 3. צריך מסך, שיהיה טוב ויריץ HD 4. צריך מה שצריך... 5. שיהיה שקט בסביבות ה7 6. לא מיועד אוברקלוק 7. לא צריך מערכת הפעלה או אופיס. כן צריך הרכבה בחנות 8. איזור השרון, רצוי רעננה/כפר-סבא 9. לא 10. כדאי להשאיר אופציה לשדרוג עתידי שוב תודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  15. שימו לב שבמהלך מעורר סימני שאלה החנות היתה סגורה ושלט גדול המודיע על חופשת סוכות עד לתאריך 22/10/2011. ב- 23/10/2011 החנות עדיין סגורה ויום לאחר מכן יש הודעה באתר האינטרנט שהפעילות הועברה לעפולה + כתובת וטלפון. לחנות היה מוניטין טוב ויתכן והכל בסדר והחששות לא מוצדקים. לא הזמנתי שם משהו גדול בסה"כ באתי לקנות משהו מהמדף. לתשומת לב.

16. * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות צילום, לייטרום, פוטושופ. לא למטרות משחקים. * גודל המסך? - עדיף למשהו בסביבות 14. האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא. מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי של HD- עדיף כמה שיותר גדול. כונן CD/DVD? צורב? - עדיף כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא חברים אודה לעזרתכם, בדקתי וקראתי וראיתי כי המחשב שנותן הכי הרבה (מבחינת חומרה) הוא הדל 5110, כי יש לו I7 שאני ממש רוצה. הבעייה היחידה איתו שהמסך שלו גדול והארד דיסק שלו 5200 שזה קצת איטי. אני מחפש מחשב שיהיה חזק ומהיר. הווסטרו הוא I5. כמה באמת מרגישים את ההבדל בין I7 לI5? מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by LoopXXX,

מעוניין בהמלצה על מחשב נייד אשר ישמש לצפייה בסרטים גלישה באינטרנט ויכולת עבודה עם תוכנות מקצועיות כמו SOLID WORKS בהנדסת מכונות למשל * גודל המסך? 15-13 * משקל רצוי? לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ 5 שעות צפייה בHD אם יש דבר כזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סביב הטרה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Tamarcuse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש די כללי: אינטרנט,הורדות, סרטים אין יעוד ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. שלום אני מעוניין כבר הרבה זמן לקנות מחשב נייד לעבודה משרדים וקצת משחקים.. המחשב לא הולך לצאת מהבית, מקסימום לגינה אז המסך יהיה 15.6" בלבד. חשוב לציין שאני לא מתכוון לשחק הרבה ואם אני ישחק זה יהיה במשחקים לא כבדים (PES2012 / FIFA וכאלה ..) המחיר כמו שציינתי יהיה 3K עם חריגות קלות.. ווינדאוס: 7 מעבד: I3 מהסידרה החדשה של אינטל Sandy Bridge 4GB זיכרון לפחות, כרטיס מסך לא מובנה, חיבור USB3.0 החדש!!! וכמובן אחריות 3 שנים. ראיתי בזאפ מחשב של ASUS שיצא לא מזמן והוא נמכר כרגע רק בחנות אחת. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13457 מה אתם חושבים עליו? כדי לקנות?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by b_snir,

אני מתלבט בין 2 מפרטים האחד מיועד לOC והשני מיועד יותר לגיימינג ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset 589.00 ₪ - 1 1 Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 1,036.00 ₪ - 1 1 Scythe Mugen 2 Rev B 190.00 ₪ - 1 1 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC DualFan 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש 799.00 ₪ - 1 1 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt 567.00 ₪ - 1 1 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 246.00 ₪ - 1 1 סה"כ 3,427.00 = 3,427.00 ₪ או Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt 567.00 ₪ - 1 1 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 246.00 ₪ - 1 1 Intel Sandy Bridge Core i…

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by aofer,

אני מחפש לקנות לאח שלי מחשב נייד, הוא מתחיל ללמוד הנדסת חשמל בקרוב. התוכנות העיקריות שהוא יריץ מלבד גלישה באינטרנט ותוכנות אופיס זה מטלאב וויז'ואל סטודיו. הוא לא גיימר אבל אני בכל זאת מעדיף לקנות לו מחשב עם כרטיס מסך סביר (כל דבר מעבר Intel integrated graphics הסטנדרטי) חשוב לי גם שהמעבד יהיה מסדרת I5 ושיהיה לו במינימום 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק פחות קריטי אבל מעדיף 500 ג'יגה ומעלה. גודל מסך 15.6 אינץ' לי אישית יש ניסיון עם מחשב של HP מהעבודה שאני מאד מרוצה ממנו ולפני זה היה לי מחשב של Dell. אני מאד אוהב את המחשבים של דל אבל שמעתי דברים רעים מאד על השירות שלהם בארץ. המליצו לי ללכת על מחשב של Assus/Toshiba אבל אני פתוח להצעות ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by morpheus211,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לנסיעות למטרת עבודה משרדית ועריכת תמונות קלה גודל המסך? [12.5-13.3 משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב והדרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה שתחזיק בין 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3] * בלוטות? לא חייב אבל כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשובה חברה המעניקה אחריות טובה בארץ אשמח להמלצה למחשב מסדרה עסקית, בעל א…

23. שלום , אני צריך המלצה למפרט עד 3000 שקל שמטרתו העיקרית זה לימודים. מה שאומר שהוא צריך להיות שקט , לא כבד יותר מידי , עם זמן סוללה של נגיד 6-8 שעות עבודה ברצף . למען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - לימודים (בעיקר וורד ופאורפוינט + אינטרנט) * גודל המסך? לא משנה לי - שיהיה בגודל סביר ככה שיהיה נוח לקרוא ממנו. * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן , 6 -8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו), לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? נגיד 100gb - מה שנכנס בתקציב. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by yuvalbar84,

שלום יש לי טלויזיה של SAMSUNG ואני מעוניין לחבר את המחשב שלי שמחובר לרשת האלחוטית בבית אל הטלויזיה בכבל Ethernet על מנת שהטלויזיה תקבל ממנו את הגישה לרשת הביתית האם יש אפשרות לעשות דבר כזה? אם כן איך עושים ? צריך תוכנה מיוחדת? או פשוט לחבר את הכבל LAN בין הטלויזיה למחשב נייד והכל אמור להסתנכרן לבד ? תודה

25. היי,אני יודע שפה אתם יכולים לעזור לי. אני רוצה מחשב קטן,שאותו אני אוכל להעביר מחדר לחדר בקלות,שלא יהיה רועש בכלל. בחרתי MINI ITX (מחשב HTPC) שאולי מידי פעם אני אשחק איתו משחקים(Pes,FIFA משחקי רשת ומשחקים קצת יותר כדים), אז שקדתי על החומר והתחלתי להרכיב לעצמי מפרט: Western Digital Caviar Green WD15EARX 1.5TB SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive EVGA 01G-P3-1452-TR GeForce GTS 450 (Fermi) Superclocked 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card G.SKILL Ripjaws X Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL7D-4GBXH Intel Core i5-2500K Sandy Bridge ASROCK H67M-ITX/HT מצטער על חוס…

• 44 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים