עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kfir1,

אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד חדש. השימוש הוא ללימודים/ סרטים וכד'. התקציב בסביבות 3000-4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה יחסית קל (כיום אני סוחב מחשב של 2.7 ק"ג), שהמסך יהיה איכותי ולפחות 14 אינץ, שיהיה מהיר, אמין, ובעל מקום אחסון מספק. אני מתלבט בין 3 מחשבים הבאים: (שמתי בלינק את המפרטים שלהם) Lenovo IdeaPad 720S-14 81BD002FIV HP 14-bf102nj 2PP15EA Lenovo IdeaPad 720S-14 81BD002EIV אשמח שתסבירו לי מה ההבדלים בין המחשבים, ומה נחשב יותר טוב. בין ה Lenovo-ים ל HP יש הבדל של 600 ש"ח, כך שה-HP זול יותר, ורציתי לדעת האם זה משמעותי. בנוסף, האם ידוע לכם איזה מחשב אמין יותר? אם יש לכם רעיון למחשב אחר בטווח המחירים שאתם חושבים שטוב יותר ממה שהצעתי, אשמח שתציעו. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה לבנות מחשב שקט ואני רוצה ציוד היקפי כגון: אוזניות, מסך, מקלדת ועכבר. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל ולא מוארת. אני רוצה שיהיה עמיד במצבים של חום (אני גר באיזור חם) ואני צריך קירור טוב. אני רוצה מעבד וכרטיס מסך שיהיו עמידים למשחקים שעומדים או יגיעו בעתיד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mamanamit,

שלום לכולם אם תוכלו לעזור לי בשאלה ברשותי מחשב ניידם עם מעבד T2300. עכשיו ממה שידוע לי כל מעבדי הDUAL CORE יכולים לעבוד על 64BIT. אני מנסה להתקין מנסה להתקין מערכת הפעלה התומכת ב64BIT ואני מקבל הודעה שהמעבד לא תומך ב64BIT האם המעבד T2300 הוא 32BIT או 64BIT

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך אם אפשרי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכי Office, דוא"ל, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (Nikon Capture NX2, AcDsee, בעתיד אולי DXO) - שימוש ביתי, ללא משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח אפיק
    Started by אורח אפיק,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, סוני וגאס After Effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Battlefield 1, Call Of Duty, The Witcher 3 וכדומה, על אולטרה 1920X1080 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sir f,

שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש משרדי בעיקר, כאשר השימוש הכבד ביותר הוא סימולציות גרפיות פשוטות (של מעגלי אלקטרוניקה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Zeev86,

היי. הורים שלי רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב נייח, ואני צריך את עזרתכם כדי להרכיב מפרט עד 1500 שקל. המחשב מיועד לילד בן תשע בשביל לימודים, סרטים, אינטרנט, ואם אפשרי אז גם למשחקים (לא משחקים הכי חדישים, אבל שמשחקים שיצאו ב4-5 שנים האחרונות יעבדו בצורה סבירה). אין צורך בציוד הקפי אלא רק במה שבפנים והמארז עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שיהיה עד 1500 שקל, אבל אם זה בלתי אפשרי לדרישות שציינתי, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים (עד 2000 שקל). 2. מה שימושי המחשב: תוכנות office, אינטרנט ואם אפשרי שיריץ משחקים (אין צורך בחדשים אבל מהשנים האחרונות). א) במידה והמחש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, עקב תאונה מצערת אני נאלץ להיפרד מהמחשב הנייד הישן, שמזמן עבר זמנו (היה עם i3 דור 2). אני מחפש מחשב נייד חדש, שישמש לצרכים ביתיים - גלישה באינטרנט, אופיס, אולי גם באבלס. דרישותיי הם: ביצועים סבירים - כלומר אין צורך שיריץ 40 טאבים בכרום, אך שלא יתקע כל פעם שאני פותח תוכנה. עיצוב יחסית עמיד - יכול להיות שיקבל מכות (לא מכוונות) במהלך חייו.. .מסך עם זוויות צפייה רחבות תוחלת חיים ארוכה כמה שאפשר (בעדיפות שלא יתקלקל לפחות בחמש השנים הקרובות..) לאחר זמן מה שהעברתי בחיפוש, הגעתי לשני מחשבים שנראים לא רעים- שניהם עם 512GB SSD, מסך IPS, גודל 15.6, 8GB זיכרון: https://ksp.co.il/web/item/262571 - מחשב אסוס i5 דור 13 https:/…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח דניאל טיגר
    Started by אורח דניאל טיגר,

אני צריך לדעת 2 דברים 1 המפרט הזה מספיק טוב בשבילי אני גיימר מתחיל אבל אני רוצה מחשב כמה שיותר טוב אבל ב4000 שקל כולל מערכת הפעלה ואני די מכור 2 אני לא הבנתי אם המסך בחינם או לא.. כי כתוב .00 אז בבקשה תגידו לי החנות היא גולדטופ ואת המפרט הזה אני הרכבתי ואני קונה מחשב את זה או אחר בפסח מארז מיני טאוור שוכב Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 Mini Tower1193.25 ש"ח דיסק קשיח פלאש סאן דיסק SanDisk Z400s SD8SBAT-128G-1122 128GB SSD 2.5'' SATA3 6 GB/S HDD1215.21 ש"ח לוח אם מיני אסוס Asus MotherBoard AH61MK LGA1155 Chipset Intel H611229.91 ש"ח מעבד אינטל Intel® Pentium® Processor G1620 2M Cache, 2.7GHz Tray1202.03 ש"ח ספק כוח אנטק A…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב במפרט דומה לזה: http://www.computeruniverse.net/products/e90271670/d2/specifications/fsc-esprimo-mobile-v5535-m550-vista-hb.asp (ההבדלים הם בסוללת 6 תאים ו-HD בגודל 120MBבמה שמוצע לי). השאלה היא, האם המחשב יסחב את הויסטה? ומה עם סרטי HD 720p? הוא מוצע לועד עובדים במחיר של 1675 ש"ח (כן, זאת לא טעות). השימוש שלו יהיה לאינטרנט, OFFICE, וצפיה בסרטים והוא יתנייד רק בתוך הבית (חדר-סלון-מרפסת). בתודה מראש, ושנה טובה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. השימושים הם אופיס, מוזיקה, גלישה - ותו לא - לתלמידת תיכון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים בעיקר לעריכת תמונות (PS, Lighroom) ועריכת וידאו, ולמעט פיתוח (Visual Studio) . כל שאר היעודים הם קלים יותר (מסמכים, אינטרנט וכו'), אין צורך למשחקים. מסך לא חייב להיות גדול מדי, 14 אינץ' יספיק, אני מתכנן בחלק מהזמן לעבוד עם תחנת עגינה למסך גדול יותר שיהיה צורך. בכל מקרה הרזולוציה ואיכות המסך כן חשובה למטרות הנ"ל. מסך מגע לא חובה, אבל אפשרי, למקרה ואחשוב על פיתוח אפליקציות. כל שאר הפרמטרים מבחינתי פתוחים לגמרי, אין העדפה למשהו ספציפי. מבחינת חברה, יש לי נסיון טוב עם אסוס, אבל לא חובה. תקציב - כ-3000-3500. אשמח להמלצות ואפילו עצות כלליות על מה חשוב להיות הדגש בצרכים כאלה (מעבד,זיכרון, דיסק). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by baruchnp,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 1.6 MHZ, עם לוח ASUS P4-266C ו512 DDR. כמו כן יש במחשב כרטיס מסך ASUS TI4800SE. וגם 2 דיסקים קשיחים WD 160GB. המחשב כבר מזמן לא סוחב במשחקים החדשים ורציתי לדעת האם: 1. הגיע הזמן לשדרג. 2. אם כן אז האם שידרוג הלוח והמעבד מספיקים? או שכדאי גם זיכרון. 3. אם לא צריך לשדרג מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות המופגנת במשחקים? למשל הנסיך הפרסי החדש לא זז לחלוטין. בתודה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Eparon,

[h=1]15.6 Dell Inspiron 3521 i5-3337U[/h]http://www.dell.com/il/en/p/inspiron-15-3521/pd יש חייה כזו בארץ ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ktulu,

שלום, מוצע לי המפרט הבא במחיר 5000 ש"ח. השאלה האם המפרט שווה את המחיר (יש לציין שמוצע לי במחיר מוזל דרך חבר). אני בחרתי את המפרט ככה שתניחו שאני באמת צריך את הכל. CPU AMD 64/3000+/640K S754 BOX - מעבד DDR PC400 KVR400X64C3A/512MB - זכרון MB GA-K8NS-PRO S754/800 - לוח אם HDD SATA MAXTOR 160GB/7200RPM/8M - דיסק קשיח VGA FX5700LE PALIT 256M AGP8TD - כרטיס מסך CASE FRONTIER MERIDIAN /LCD BLK - מארז DVDRW+/- LG 4163 X16 OEM W/SFT - צורב די וי די DVD LG x16/48 IDE OEM - די וי די רום FDD 1.44M SONY IDE OEM - פלופי CRT 17" LG F700P FLATRON - מסך KB MS MULTIMEDIA H/E PS2 - מקלדת MOUSE MS WHEEL OPTI PS2/USB - עכבר הרכבת מערכת - 87 ש"ח. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yozhikm,

שלום! יש לי נייד של ASUS מדגם Eee PC Seashell series הוא נפל לי מגובה נמוך ועוד כשהיה במגן הנזק הוא שהוא התעקם בפינה הימנית שלי. המסך לא נסגר עד הסוף ויציאת הUSB זזה מהמקום. רציתי לשאול מישהו שמבין אם זה נזק בר תיקון וכמה עולה לתקן דבר כזה. המסך והמחשב במחינת עבודה בסדר גמור. תודה על העזרה מריאנה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by benz89,

קיבלנו הצעה על HP 15-n205ej http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869036 ב2100 שקל. בגדול המחשב אמור להיות בשביל אבא שלי שרוב העיסוק שלו הוא באינטרנט באופיס. השאלה היא אם אפשר לסמוך על הדגם הזה והוא יעשה את העבודה? ואיך האחריות של HP?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by netanel38121,

שלום. רציתי לברר לחבר, מחשב נייד עד 4000ש"ח, למשחקים שירוצו בצורה סבירה ושאפשר להנות, משחקים כמו DOOM3 כמו HL2 וכו' סרטים אינטרנט עבודות OFFICE וכו' רצוי שיהיה בו זיכרון מינימום 2GB רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם, תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AlexG Respect,

שלום.. אני חדש כאן ויש לי שתי שאלות.. 1) האחות הקטנה של חבר שלי צריכה מחשב אז הסכמתי למכור לו אותו ורציתי לשאול בכמה בערך למכור אותו.. הנה הפרטים.. 1133MHz.. 256MB זיכרון.. G-Force 2 64MB.. 40GB מקום.. XP.. בן 5 שנים.. חשבתי אולי 700 ש"ח? 2) מוכרים מחשבים עם 64 סיביות ושמעתי שתוכנות רבות לא יעבדו עם 64 סיביות כי הן מותאמות ל - 32 סיביות.. האם זה נכון? והאם זה שווה לקנות מחשב עם 64 סיביות? תודה מראש, אלכס.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, אני צריך המלצה לטאבלט אנדרואיד עד 1500 ש"ח באילת עבור גלישה, וידאו ואפליקציות סטנדרטיות כמו וואצאפ, בנק, קופ"ח וכדומה עדיף שתהיה אפשרות לחבר מקלדת ותמיכה במיקרוסופט וורד. מיועד לאישה מבוגרת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DarkW,

מעבדי אינטל: Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8714 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8591 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9383 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10409 כרטיסי מסך: ASUS GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10707 צורבים: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8806 מארזים: Thermaltake WingRS 201 Middle To…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by serg90,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון, שישומש לסרטים ומדי פעם גיימינג. הטלויזיה היא HDReady, אך משום שבהמשך תשודרג ל-4K, הייתי מעדיף כ. מסך שלא מיועד אך ורק ל-720p. לא מתכוון OC, לא צריך ציוד עקפי, מעדיף מפרט עם אפשרות לשידרוג עתידי, ולכן מתמקד בעיקר ב-AM4 שלפי הבנתי תשרוד יותר זמן מהתושבות של אינטל. התקציב בכותרת, עם נטיה לרדת במחיר כמה שאפשר (לא יותר ממה שמצורף כאן למטה), אך לא על חשבון החלפת חלקים איכותיים בג'ינרים. מבחינת המארז יש חשיבות לשקט, מאוורר ואיכותי. ברשותי כיום Antec Three Hundred שאני מבסוט ממנו מאוד ורוצה משהו דומה. כרגע זה מה שחשבתי, אשמח לשיפורים וחות דעתי: מק"ט …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לפורום האהוב עליי! אני צריך בבקשה שתרכיבו לי מפרט למחשב לאחותי עד 2500 ש"ח (AMD כי הם זולים) ושיהיה לו קירור סביר כדי שלא ישרף לי פתאום. אני כמובן צריך את המחשב עם מסך 17" אבל לא של חברה מעזאזל אלא משהו סביר שלא יעשה נזקים (PROVIEW הם טובים וזולים כמו שהבנתי). לא אכפת לי שכרטיס מסך (רצוי 64 מגה), כרטיס קול וכרטיס רשת (חובה) יהיו ONBOARD. ואם תוכלו הארד דיסק של 40 ג'יגה. זהו, סך הכל המחשב למשחקים לא רציניים ובעיקר לאייסיקיו ואינטרנט. אני סומך עליכם שהמחשב יחזיק טוב בלי נזקים תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by romansah9,

שלום לכולם. דוד שלי החליט להחליף את המחשב הנייח הישן של המשפחה שלו (פנטיום 3 מתפרק עם וינדוז xpלא מקורי) בלפטופ זול יחסית. זה לא המחשב היחיד שלהם, והם מסתדרים טוב מאוד מחשב נייח של HP עם i3 בלי כרטיס גרפי. דרישות מהלפטופ: שימושים- עבודה משרדית עם קצת צפייה בסרטים. מסך- 15 אינץ', לא יותר. זה סתם יגרע בניידות שלו (למרות שהוא לא יזוז יותר מידי). מחיר- עד 3k עם חריגה מקסימלית של 100₪, למרות שנראה לי שאפשר להסתדר עם פחות. דיסק קשיח- לפחות 500GB. סוללה: סביר פלוס. לא צריכים להגזים אבל נראה לי ש 4+ שעות יספיק בהחלט. מערכת הפעלה- נראה לי הגיוני פה לבקש גם וינדוז 8.1. אם אפשר לכלול גם אופיס בחבילה זה יכול להיות ממש טוב. יצרן+אחריות- לא מתעקש יותר מידי, אבל לדעתי Dell. דרוש מו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים