עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dimsauce,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש ורציתי לקבל חוות דעת. המחשב מיוד בעיקר למשחקים, אני גם רואה עליו סרטים ועובד כתוכנות גראפיקה. אני מעוניין לחסוך אם כי אין לי ביעה להוציא עליו באזור ה5K עם חריגה אפילו. זה המפרט: מעבד אינטל http://www.ksp.co.il/?uin=19209 Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם http://www.ksp.co.il/?uin=19224 Gigabyte GA-Z87X-D3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 זכרון http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27[/h] כונן אס.אס.די http://www.ksp.co.il/?uin=18367 [h=1]Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD Sata III[/h] ספק כוח http://ksp.co.il/?uin=18002 Thermaltake Litepower 650W Active P…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by talelisapov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CS:GO וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oitb,

Acer Aspire 5672WLMi Duo 1.73GHz 1GB DDR2 120GB SATA Intel Duo T2250 1.73GHz 2x512MB DDR2 DVD+/-RW 120GB SATA 15.4" WXGA Crystal Brite TFT Display ATI Radeon X1600 128MB (+384MB Shared) 10/100 & 802.11b/g 5-in-1 card reader DVI-D, S-Video Firewire Windows XP Home 2.89KG איך הוא למשחקים? ומה הוא מסוגל להריץ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by marikth,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות תכנות, הולך להרים docker ולהריץ פרוססים במקביל, רוצה 32-48 RAM 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מידי, אבל שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

5. Started by smendler,

שלום לחברי הפורום, אני מבקש את חוות דעתכם לגבי המפרט המופיע בתחתית ההודעה. אופי השימוש המיועד למחשב הוא: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : שימוש כללי: אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים, עיבודים גרפיים באמצעות FS ומשחקים בסיסיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 7 6. האם מתוכנן אובר קלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? כן WINDOWS 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית ? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? המחשב מתוכנן להיות בשימוש כ 4-5 שנים אם אפשרות לשדרוגים קלים בעתיד המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, בגדול יש לי תחנת עגינה של לנובו שמחוברים אליה שני מסכים, אינטרנט, עכבר, מקלדת, ורמקולים. יוצא ממנה כבל TYPE-C אחד שמתחבר ללפטופ שלי. אני רוצה מחשב נייח ממש בסיסי שאוכל לחבר לו את הכבל TYPE-C ושהמסכים וכל שאר הציוד יעבדו ולא שאצטרך לפרק את כל הכבלים ולחבר בנפרד למחשב. כך שבסופו של יום אוכל להחליף בין הלפטופ למחשב על ידי חיבור הTYPE-C בלבד. אני אשתמש במחשב לשימושים בסיסיים כמו יוטיוב, אקסל, פאוור פוינט וכו', שום דבר מאסיבי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אין הגבלת תקציב אבל אני שואף למחיר כמה שיותר נמוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: שימושים בסיסיים מ…

7. את המחירים לקחתי מpchardware.co.il אם יש לכם המלצה למקום טוב יותר לקנות היא תתקבל בברכה.... [1194] Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [581] MSI 865PE Neo2-S Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, USB 2.0) [571] Mushkin DDR-RAM 512MB 2700 Basic Green Memory [147] Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt סה"כ 2493 ש"ח הלוח שבחרתי תומך ב800MHZ נכון ? אני לא כל כך מבין במארזים וספקים אז אם יש לכם עיצה.... בינתיים אני נשאר עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע ASUS GF4 TI4200

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by BandiT,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים... ב 4000 שקל... ואני רוצה מסך 19 אינץ'... אתם יכולים לעזור לי למצוא מפרט מתאים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ronen Mars,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה לבטים, אני יכול לקנות מחשב חדש, יש דיונים פה ופה עכשיו יש לי את האופציה לקנות את המפרט הבא ב3K(חצי מחיר), אצטרך להוסיף לו זיכרון וSSD, אבל אולי זה יכול להשתלם לי יותר ממחשב חדש, מה דעתכם ? Processor: Intel Core i7 920 @ 2.66GHz (8MB L2 cache) Memory: 6GB tri-channel DDR3 @ 1066MHz Hard drive: 1TB SATA @ 7200RPM Optical drive: SuperMulti DVD+/-RW Sound: Integrated 7.1 HD audio Video card: ATI Radeon HD4850 Networking: 10/100/1000 Gigabit ethernet Operating system:WIN 7 Dimensions: 14.2"(H)x6.7"(W)x17.1"(D) 360W rated power supply

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zglazer,

חברים שלום!!! אבקש את עזרתכם האם המפרט הנ"ל של מחשב דל מחודש עם אחריות לשנה שווה את ההשקעה 650 ש"ח לטובת אופיס צפייה בסרטים מסך LCD 20 אינץ רזולוציה 1050 X 1680 האם המסך יעבוד עם כרטיס מסך מובנה ומוסיקה המערכת מפורסמת כרגע בYNET בקניות ונופש מעבד סוג מעבד: Intel Celeron D 325J מהירות המעבד: 2.53GHz דגם מעבד: Celeron זכרון מטמון cache: 256K Cache מהירות FSB: 533.0 MHz אחריות למעבד: שנה לוח אם דגם: DELL סוג ציפסט: Intel 915G Express מהירות FSB: 533MHz כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: Broadcom 5751 יציאת AGPX8 לכרטיס מסך: ללא יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: PCIe x16 Low Profile יציאת PCI: 1x Low Profile יציאת PCI Express: ללא יציאת S.ATA: כלול USB 2.0: 6 ס…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rr49,

אודה על הצעת מפרט למחשב ביתי (לא משחקים) עלות עד 2000 ש"ח תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rofben,

זה המפרט מצטער אבל מיהרתי i5 - skypc - 971 intel whitesburg - noa - 490 ripjaws 4gb - skypc - 463 5850 xfx - rsm - 1500 pc7fw - skypc - 259 s12ep550 - rsm - 433 528as or hd103uj - rsm or skypc - 410 reeven - rsm - 138 all - 4.6 k יצא לי עם חריגה אני מתכוון להרכיב את המחשב בבית אז אפשר את הרכיבים הכי זולים מכמה חנויות ויש לי שאלה: על מה אני מתפשר שאני קונה את הלוח אם של אינטל?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני צריך בבקשה מפרט עד 3500 ללא ציוד היקפי שיכלול צורב ושהיה מתאים בעיקר למשחקים. רצוי שהיה מהחנויות SkyPC או FoxPC. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Itay Ezra,

http://www.tms.co.il/product/15349 רוצה לרכוש מחשב נייח לגימר עד 5500 שקל האם הוא דל באמצעים או יכל לקרוס ? מעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪892 איך הלוח אם הזה הוא חזק יכל לקרוס בעתיד הוא דל באמצעים ? http://www.tms.co.il/product/15349 קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2כמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Asus H110M-Kכמות: 1 - מחיר: ₪229מארז:Antec P100 + NE550Mכמות: 1 - מחיר: ₪676זיכרון:DDR4 16G 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 1 - מחיר: ₪420כרטיס מסך:Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix GSכמות: 1 - מחיר: ₪2…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by UNatural,

רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד, גודל:13-14 אינצ' מחיר:5000 גמיש. משקל:1.5- שימושים:office,Full HD גלישה באינטרנט סוללה:לפחות באיזור ה4 שעות היא מאוד אהבה את האולטרא בוקס המעוצבים וכד' ולא חשוב לה הנפח הארד דיסק כ"כ ככה שSSD בלבד יכול להתאים. מה שכן התקציב הוא 5000 ש"ח בלבד אפשר לארגן בזה אולטרא בוק טוב שיחזיק לה לכמה שנים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Noder,

היי מחשב לצרכי גרפיקה CS ו premiere וכאלו סרטים ואינטרנט. תקציב עד 4,000 אני מתלבט בין ה-3 הבאים : "14.1 MSI EX400 2.16GHz T6400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3194&CatCode=315 "16 MSI Bravo EX623 2.0GHz T6400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 ‎Lenovo 3000 N500 NS778IV‎ http://www.ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibmh ובכלל ה MSI נחשבים אמינים ? תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב של ASUS דגם UL50 VT יש לי אפשרות לקנות אותו גם און ליין דרך EBAY או AMZON וגם פיזית בחנויות כגון B&H אני יודע שבקניה הפיזית אני צריך להוסיף מס על המחיר שהם מציגים האם זה כך גם בקנייה און ליין? יש מקום ממולץ או זול יותר כמו האתר של דל רק עבור ASUS ? תודה חזי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. * מטרות המחשב? עריכה גרפית ותלת מימד.שימוש בתוכנות: Autodesk Maya Mudbox Adobe Photoshop Adobe Premire Adobe After Effects Zbrush * גודל המסך? 15.6 עדיפות למט * רזולוציית המסך? רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה,אבל לא חייב * משקל רצוי? פחות חשוב,שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,VGA,USB3 * Bluetooth לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. המ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hatul,

אחי ביקש ממני המלצה למחשב נייד לאוניברסיטה. הוא צריך אותו בשביל סיכומים ואינטרנט ככה שהוא יכול להיות חלש אבל הוא רוצה מסך של 15 אינץ'. כדאי זמן סוללה טוב של 4-5 שעות והמחשב צריך גם לכלול ווינדוס. חשבתי על Dell Inspiron N5050 i3-2330M GMA 3000 HD אבל מצאתי אותו רק עם שנה אחריות ואני ממש חושב שצריך להיות 3 שנים אחריות. האם יש לכם המלצה למשהו? תודה רבה בשמי ובשמו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אנשים טובים, חבר טוב שלי קונה מחשב, לצערי הוא חייב לבצע את העסקה בחנות מאוד מסויימת (עקב אילוצים שלא תלויים בו). המפרט מיועד לסטודנט, והוא צריך לכלול מסך. הבעיה היא, שבעל החנות עד עכשיו לא הסכים לתת לנו רשימת מלאי, כדי שנרכיב מתוכה מפרט לרוחנו אלא אמר לנו לתת לו מפרט, והוא ייתן את המענה הטוב ביותר שהוא יכול לתת למפרט שאנחנו נספק זו ההצעה שקיבלנו ממנו בסופו של דבר, והמחשב הגיע בפועל עם כמה הבדלים מהמפרט הזה (מסומנים באדום) מפרט מחשב מעבד: Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore ¤765 בפועל הגיע מעבד 5000 ולא 5200, מכיוון שבחנות טוענים שאין ייבוא רשמי יותר ל 5200 מחר בבוקר נדע האם יש לו 5600 או לא. לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤340 זה הלוח שהגיע באמת בפוע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amirx19,

מישהו יכול לומר לי איזה מעבד יותר חזק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Yoel Zor,

הי חברים, אני מחפש לשדרג את המחשב ולכן אשמח לעצותיכם. תקציב: 2000. לנצל עד תומו אם זה כדאי. חריגה - עד 200. שימוש עיקרי: גיימיניג קל (הגדרות בינוניות+- במשחקים החדשים יספקו את הסחורה) ותכנות בתור תחביב. חומרה דרושה*: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון (8GB). ספק כוח יש(350 Watt שכנראה לא יספיק, לכן במידת הצורך לכלול) תוכנות: Visual studio, Photoshop. Android studio - מזדמן על הגבול התדיר. מתי מתוכננת קניית המחשב?: בזמן המיידי. *החומרה הקיימת שכנראה תמשיך הלאה: מארז, SAMSUNG SSD 850 EVO, ספק כוח 350 Watt (במידה והוא מספיק). תודה מראש

24. Started by Ilan Mermelstein,

אהלן, עתיד להיות סטודנט להנדסת חשמל באריאל. האם הasus zenbook 13 הוא מחשב טוב בטווח המחירים שלו? או שיש משהו עדיף? בעיקרון.. לא חשוב המשקל. לגבי רעש, יכול ללחוש לי בזמן השיעור רק שלא יפריע לאחרים. לא מתכוון להשתמש בו למשחקים מדי.. מלבד שימושו הייעודי, כניראה אראה בו סדרות, ואולי אשחק לול (לא קריטי). הבנתי שצריך מעבד טוב כמו הi7 ו8 ראם לפחות. כרטיס ssd, וכרטיס גרפי נאה. עוד משהו? בכל מקרה, אשמח להמלצות אחרות.. אפילו במחירים יותר מפתים אולי. מוכן להוסיף אבל עוד כסף אם נחוץ. ואין לי בעיה שלמחשב לא תיהיה מערכת הפעלה. אתקין פרוצה. תודה!

25. שלום תותחים! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג בתקציב עד 4000 ש"ח. הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג בנושא בעצמי וחברים הפנו אותי לאתר הזה כדי לקבל עזרה! אז אני נתון בידיכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה והשדרוג משמעותי ניתן לחרוג בעד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בדגש על משחקים שיצאו בשנה האחרונה MKX, Witcher, Inquisition וכ"ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר, מקלדת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים