ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
קניתי נייד של DELL INSPIRON, מפרט בקישור http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2160 ללא מערכת הפעלה. התקנתי עליו חלונות XP. מהנסיון שהמועט שיש לי עם נייד של HP, אני יודעת שצריך להתקין דרייבירים אחרי פירמוט של המחשב. מישהו יודע האם אני אמורה להתקין את הדרייברים גם בהתקנה על מחשב חדש לחלוטין, או שאולי הם כבר מותקנים על המחשב? המחשב הגיע כמובן עם דיסק של דרייברים וכו', ואני יודעת שאחרי שפירמטתי את ה HP הכנסתי את הדיסק שהגיע איתו וזה פשוט התקין הכל בפעם אחת. בדיסק שהגיע עם ה DELL, לעומת זאת, יש רק מן פירוט של כל הדרייבים, ואם רוצים להתקין אותם צריך לפתוח אותם ידנית אחד- אחד. נשמע לכם הגיוני? אולי למישהו יש נסיון עם זה והוא יכול להסביר לי מה קורה פה? …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה למכור את המחשב שלי ויש לי קונה כמה להגיד לו? מפרט: ASUS M2N-E MotherBoard AMD Athlon X2 Dual Core Processor 5600+ 2.80 GHz 4.00GB RAM 500GB Hard Disc ATI Radeon HD 4870 512MB Realtek 8185 Extensible 802.11b/g Wireless Device Raidmax Sagitta (מארז) סיבה: רוצה לקנות מחשב נייד, אגב כמה יעלה לי נייד בערך באותה רמה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel HasWell Core i7 4790 Socket 1150 8MB 3.6Ghz Box Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 Socket 1150 Z97 Chipset DVI+HDMI+VGA כרטיס מסך Gigabyte GTX970 WF3 4GB GDDR5 DX12 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E GV-N970WF3OC-4GD Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 For Core I3 I5 I7, Western Digital 2TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD2003FZEX צורב LG GH24 GH24NS SATA x 24 Black בעיקר ל witcher 3 ומעלה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כונן+ מסך , השימוש העיקרי הוא עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות. חובה - מסך חד לעבודה עם צבעים חדים ועמוקים. תקציב: עד 6500 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, youtube, אופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך אך בתקציב שונה (לא כלול במארז המחשב הזה). חשבתי על מקלדת Microsoft Wired Keyboard 600 ועכבר Logitech Wireless Mouse M235 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסוללה שלי כבר לא מחזיקה יותר מדקות בודדות ולכן מבקש המלצה מאיפה לרכוש סוללה מתאימה הדגם של הסוללה הוא A32 N55 5200MAH
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי שיהיה של דל או לנובו - בכל מקרה 3 שנים אחריות. המחשב יעבור הרבה בדרכים אז חשוב שיהיה עמיד. צפוי להריץ שרת WEB וכלי פיתוח שונים (צריך מעבד סביר+ ולפחות 4GB זיכרון). מסך מט באיכות די טובה (אני צריך לבחון עיצובים לעיתים). גודל דיסק קשיח לא קריטי - כל דבר מעל 100GB יספיק. אם זה עוזר, המחשב הנוכחי שלי הוא DELL Latitude D530 והייתי מאוד מרוצה ממנו ב5 שנים האחרונות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=165760 נקודות חשובות לפני הכל: -קיים אצלי כבר 2 ספקי כוח (אני עדיין לא יודע מה לבחור) 1. ENERMAX 550W ETL550AWT 80 plus bronze 2. ENERMAX 600W EMP600AGT 80 plus bronze -קיים אצלי זכרונות LPX 2X8 cl 15 3000HZ -קיים אצלי כונני אחסון: 1. 128 ssd 860 evo sata 2. 512 sata silicon power *אני רוצה להוסיף עוד אחד GB512 עם תושבת NVME עם המהירויות הגבוהות 3GB קריאה כתיבה -קיים אצלי 6 מאוורים שקטים מאד + קירור מים שבניתי לבד, לכן לא צריך להשקיע על איורור או קירור לחלק המעניין(מה חסר לי בדיוק ועל מה הולך התקציב 5500 שקל): אני מחפש מחשב שיחזיק להרבה זמן! לכן אני הולך על הבנאדל הבא: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LG דגם e23 הוא כל הזמן מתחמם ונכבה, ואני לא שומע את המאוורר פועל.. אז אני משער שהמאוורר התקלקל (כי כבר התקלקלו לו עוד הרבה דברים אחרים) השאלה שלי זה האם יש איזשהו מדריך שאני יכול להיעזר בו כדי להחליף את המאוורר לבד? ואם מצאתי מאוורר לדגם הזה ספציפית אבל שעולה 19$ (מאיזושהי מדינה במזרח נראה לי סין), האם שווה לקנות ולהחליף? או שבכזה מחיר זה ממש גרוע?? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב דיי סבבה יענטו מהיר והכל אבכל בכל זאת אם כל מה שיוצא וכל הדברים החדשים בא לי על חידוש יש לי כרגיע ג'יגה זיכרון מעבד 3.0 אינטל כרטיס מסך 6600gt קיצר בערך כמו שאתם מתארים את המחשב שלי בכמה אני יוכל למכור אותו ? ולשאלה השניה אני רוצה מחשב חדש עד 5500 שקל למשחקים וגם זהו זה כניראה יהיה המחשב שאני ישתמש בו לפחות ל 5 שנים האחרונות ..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה לבנות לעצמי מפרט בערך בתקציב של 6000. (מזומן) המחשב בעיקר מיועד למשחקים. בלי מסך, DVD, עכבר... אשמח לשמוע הצעות. ההתלבטויות העיקריות שלי הן הכרטיס מסך, והמעבד. האם ללכת על דגם טוב של AMD? או ללכת על intel 920 למרות שזאת טכנולוגיה בחיתוליה? או בכלל כדאי לחכות עד ליציאת ה-Pentium-M ?? תודה, :s05:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סבתא שלי מתעקשת לקנות לבת דודה שלי ולי לפטופים. אני לא יודע איך סבתא שלכם, אבל את סבתא שלי גם פיל במנוסה לא יזיז מילימטר. ולכן "נדפקתי" ואני צריך לבחור לבת דודה שלי ולי לפטופ חדש : 1. נתחיל מהפשוט יותר (תרתי משמע )- עד 2400 (כמובן שרצוי כמה שפחות) מדובר בצעירה בת 15. מחשב פשוט, לשימושים יומיומיים. בעיקר פייסבוק סרטים ומוזיקה, אולי קצת אופיס. רצוי שיהיה קצת יותר ססגוני מ"שחור מבצעי", אבל לא חייב.. כמובן שלא צריך להשתגע כאן, אבל כן חשוב שלא יהיה צעצוע שלא שווה כלום אחרי שנה. מתלבט אם לקנות Toshiba Satellite C855-12W ולשדרג לו את הזיכרון ל4GB או אולי אפילו 8. מה אתם חושבים? 2. UX31A מול מחשב בהרכבה עצמית של DELL מבוסס 430s - סדר גודל של 1000$ אני עובר לג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידה ויש צורך לצרכים שיוסברו בהמשך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -המשחקים היחידים שירותו על המחשב הם : diablo 3 , starcraft 2 , והמשחק שלמענו בעצם מתבצע השדרוג -World of warcraft - Mist of pandoria -רצף של ארבע שעות משחק מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב נייד חדש אבל אני יכול לקנות רק מחשב שפורסים ל36 תשלומים ראיתי כאלה רק של לנובו אבל אני לא כל כך סגור על לנובו מעדיף INSPIRON או PAVILLION אז אם מישהו בטעות נתקל בדגם כלשהו שהמוכר פורס ל36 תשלומים אני אשמח אם תודיעו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני לא סגור אם זה יהיה למשחקים אבל נגיד משהו כמו פיפא 11. * גודל המסך?לא משנה כל כך משהו נורמלי.. * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 4 שעות ללא טעינה ..זה בקשה גדולה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI כן. * בלוטות? אם אפשר לדעת מזה נותן לי אני ישמח כאילו העברת קבצים ? אם לא מעבר לזה זה לא משנה לי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320.. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני חושב שאם אני קונה בארץ אז לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. אם אפשר אני ישמח גם להצעה של עד 2000 שקל מחברה מחול לקניה מחשב מח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט : GIGABYTE 965P -DS3 - לוח אם INTEL CORE DUE 2 E6420 2.13GHZ - מעבד כ.מסך - NVIDIA GEFORCE 8400GS 512 MB עם יציאת HDMI דיסק קשיח - SEAGATE 250GB זכרון : 3GB WESTERN DIGITAL כונן אופטי צורב DVDROM הוחלף לפני שנה וחצי יש עדיין אחריות לעוד חצי שנה .. תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מחשב (מחשב חזק לעבודה, לא למשחקים) הייתם בוחרים מתוך שתי האופציות הבאות: -------------------------------------------------------------------------- הראשון, של ניורון (אתם ממליצים בכלל לקנות מחברה זו? האם המחשבים שלהם אמינים? שירות טוב): דגם NEW NEWRON CDR-W RAID S-ATA 150 ULTRA RAID X 4 מעבד אינטל INTEL PENTIUM 4 2.8 / 800 MHZ לוח אם INTEL P-4 875 AGP 8 DDR 400 מארז בתקן UL/CE FULL MIDI TOWER300W ATX זיכרון ראשי 1 GB =2 X 512 MB-DDR 400MHZ דיסק קשיח WD40.5GB 7200 X 2 (80GB) כרטיס מסך GE FORCE FX 5200 128 MB DDR X8 כרטיס רשת /ADSL INTEL 10/100/1000 AGP AGP X 8 1394 1394x3 USB USB2 X 8 כרטיס קול …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים! אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב התקציב שלי הוא 1000 דולר מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, מאט לאב, וויזאול סטודיו, סרטים (לא למטרת משחקים) גודל המסך: 13 או 14, עדיפות ל 13 משקל רצוי: כמה שיותר קל (פחות מ 3 קילו- אם קיים דבר כזה) זמן סוללה: 4-6 שעות עבודה יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: 250 GB ומעלה צורב DVD: צריך מסך: LED אחריות בינלאומית: אשמח לקבל שירות בארץ על מחשב שקניתי בארה"ב אבל לא חייב אשמח אם תוכלו להמליץ ליעל לפטופים....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם על המפרט הבא ב6500. מה שאין במפרט = דברים שאני לא צריך. פירוט מוצרים 1 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 563 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Caseהמארז הנבחר של TOM 345 ש"ח 1 Thermaltake TT420APD 2-fan 379 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB 2,550 ש"ח 1 Samsung 80GB 7200 RPM SATA 150 495 ש"ח סה"כ 6,457 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדגם: DC7100 CMT 3.0GHz 1Gb עם המפרט הבא: Standard description: HP dx5400 Convertible Minitower Base Unit ALL 1.44MB Floppy Drive CMT 48X CD-ROM Drive Intel P4 - 530 w/HT Thermal Kit - dc7100 CMT 1GB PC3200 DDR400 DIMM (2x512) Country Kit dc7100-Israel - Hebrew localization [P2770AV#007]Standard Delivery Maple Restore CD License Microsoft Windows XP Pro-Europe - English localization HP USB scroll mouse carbonite 80GB Serial ATA 7200RPM Hard Drive 1st 2004 Standard Keyboard USB-Israel - Hebrew localization המחשב מגיע כולל XP PRO ברישיון... עלות החבילה USD 812 + מע"מ עריכה: המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות תוך 48 שעות בבית הלקוח. האם כדאי לקנות מחשב כזה כמשתמש ביתי ? שימושים…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבטת בין מס' דגמים של מחשבים ואשמח לעזרת הצוות. כעקרון המחשב נישא בכל יום ולכן עדיפות למחשב קל. אסתדר גם עם מסך גדול יותר כבר התרגלתי. מצרפת את שמות הדגמים ואת התשובות לנעצים. כמו כן, אשמח אם יש לכם הצעות נוספות למחשב שיכול לענות על הדרישות, עדיף מהמעבדים החדשים של סדרת ה-5. "DELL INSPRION N3442 14 TOSHIBA SATELLITE L50-B-23P DELL INSPIRON 3543 IN-RD09-8515 "DELL INSPRION N3542 15.6 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך עדיפות למסך גדול אבל עדיפות גדולה יותר משקל? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב שניתן להשיא אותו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה למפרט. המחשב יריץ לרוב משחקים והמפרט לא צריך לכלול מסך או ציוד היקפי. אם זה חשוב המסך שיש ברשותי הוא samsung XL2370HD המפרט מיועד להגדרות גרפיות גבוהות וחשוב שהמחשב יהיה שקט בזמן עבודה מומלצ שהמפרט יכלול את המארז midi atx (ראו תמונה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד. הציעו לי שני מחשבים שעומדים בתקציב. M4800 וM3800. שניהם סדרת Dell Precision הישום הכבד ביותר של המחשב הוא עריכת וידאו-לייט (על פרמייר בעיקר, כגיבוי למחשב במשרד) ובנוסף - מחשב צמוד ליומיום. ה4800 עונה על כל הצרכים, אבל קצת כבד מדי בשביל יומיום (כבד בקילו מהשני). ב3800 החסרונות שמצאתי הם: מעבד אולי קצת חלש לוידאו? אין rj45 אין יכולת לשדרג חומרה הנקודה שעליה נתקעתי היא הRJ45 שחסר. אני צריך חיבור LAN ואני חושש להסתמך על מתאם לUSB 3. ממעבר על המפרט יש לו יציאת mini display, שממחקר קטן מדובר בThunderbolt 2.0. השאלה האם ניתן בPC להשתמש בThunderbolt בתור חיבור לתחנות עגינה ולמתאמים קטנים שבאמצעותם או…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שהפסיק לעבוד ועושה צרות. לאחרונה הוא קנה חלקים חדשים (ספק, הארד דיסק) ויש לו מארז, ולכן הוא חושב על קניית החלקים החסרים הרלוונטים. אם אפשר לקבל המלצה אחת למפרט אינטל ושני לאי-אמ-די, אז בכלל יהיה טוב. (אני מניח שמה שחסר לו זה לוח אם, מעבד וזיכרון, ואולי כרטיס מסך , עדיף מובנה ?) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, הורדות, סולידוארקס (לא שימוש עצבני), כונן די וי די לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לרכוש מחשב נייד קומפקטי (12"-13") קומפקטי יוקרתי (לצרכים פרטיים, עבודה ו show-off ) הוא חשב לקנות macbook כלשהו, אבל ביקש עוד הצעות מקבילות בינתיים, מדגמים עסקיים חזקים של חברות אחרות. הוא בעקרון מעוניין ברשימה של 3-4 דגמים בולטים של חברות מובילות בשוק. מה יש (או יהיה בקרוב מאוד) שאפשר להציע לו לדעתכם? (אני מניח vaio ו ה dellים מהסדרות החדשות, אבל אני לא מכיר ממש דגמים) אשמח לעזרה שלכם. (גם טאבלטים יתקבלו בטווח המחירים הזה, אם טאבלט חורג ב 2000 ש"ח מהתקציב, אפשר להציע גם אותו) הוא יכול לקנות בארץ או בחו"ל (אם יש סיבה מסויימת לקנות בחו"ל - מחיר, דגם שלא קיים בארץ וכו') תרגישו חופשי להציע. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-