עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים ועריכת תמונות/סרטים (פוטושופ, לייטרום וכ'ו) * גודל המסך? לא יצא לי להבין כמה זה משמעותי לכן, 14" זה נראה לי פשרה בין גודל לניידות * משקל רצוי? כפה שפחות יותר טוב, עדיף מתחת ל2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן באיזור ה5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה! * בלוטות?רצויdell * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל רצוי אחריות שיש בה כיסוי לשברים ולגניבות (אני יודע שקיים דבר כזה) אם זה מעלה טיפה את המחיר בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אם אי אפשר למלא אחר אחת הדרישות כי ל…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  2. Started by liorcoeh,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נתון להמלצות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by digixd,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13886 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...27&CatCode=315 אני מתבלט בין המחשבים האלה מי שיש לו או מבין יכול לעזור לי איך המחשבים האלה? MSI זה חברה לא ממש מוכרת לי מה ההיתרנות והחסרונות של כל מחשב ומה שונה ? אני צריך את המחשב ללימודים ומשחקים סרטים איטרנט צריך מחשב שיחזיק מעמד המון זמן איכות בניה חומרים טובים חברה מוכרת עם אחריות שאם צריך אז יהיה על מי לסמוך רמקולים מקלדת משטח המגע שיהיו טובים שהמערכת קירור תהיה שקטה ושתעשה תעבודה שלא יתחמם או יותר נכון שלא יהיה יותר מידי מורגש החום שיריץ משחקים כמו GTA IV באיכות טובה אבל שירוץ טוב

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל קריטי אז עוד 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by idanduel,

מטרת המחשב הוא לא רק אבל בעיקר למשחקים. מה אומרים? מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray ₪938 קירור למעבד Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only ₪115 לוח אםGigabyte GA-Z68A-D3H-B31 ₪651 מארזLancool Midi Tower PC-K62R1 Dragonlord Red - בקניית מחשב חדש בלבד ₪499 ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד ₪370 זיכרוןCorsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-13332 ₪121 X2 קשיח למחשב שולחניSamsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F31 ₪527 כרטיס מסך Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד ₪1089 2X כונן אופטיSONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK1 ₪97 סה"כ:₪5617

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי רק עוד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, COD MW3, Saints Row 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מקווה 3. האם יש …

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by VoliSuS,

אהלן.. אני מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח בגדול זה יהיה לצבא אני עושה משמרות 8-16 והמחשב שלי כרגע (הנייח שבבית) כבר ישן וזאת הזדמנות להחליף.. בגדול מה שאני יעשה במחשב זה אינטרנט וסרטים\סדרות.. אני מחפש מחשב שיהיה מהיר ושיוכל להריץ סרטים חלק ובאיכות טובה (HD כמובן..) וגם שיהיה לו חיבור נוח שאפשר יהיה לחבר לטלוויזיה אם נראה לראות (הבנתי שאם רוצים לראות מהמחשב בטלוויזיה צריך חיבור HDMI.. אז אני צריך אחד כזה ) עוד משהו שפשוט אני ממש לא מבין בניידים אז אני אשאל שלא יהיה פאדיחות.. אני עדיין לא סגור איך אני יהיה בבסיס עם אינטרנט אבל הבנתי שאפשר לקנות מין מודם נייד כזה שאפשר לחבר אותו למחשב ואז יש אינטרנט יש לי גם אינטרנט חופשי באייפון אמרו לי שגם דרכו אפשר לגלוש להפע…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by Biatch,

מטרות המחשב: לימודים. אופיס, אינטרנט, מוזיקה. גודל המסך:15 אינץ'. משקל רצוי: עדיף לכיוון הקל. האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר (בגבולות האפשריים). האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא. בלוטות':אין צורך (אבל לא מפריע). גודל מינימלי של כונן קשיח אין צורך ביותר מ 250GB. כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD. כונן bluray:אין צורך. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. win 7. אם יש אפשרות גם אופיס. אבל לא על חשבון התקציב. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ. רצוי להוסיף גם תיק גב.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. להלן המפרט מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1027 מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13 - IQPC TRIPLE I- זמין במלאי ₪1753 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1579 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪282 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪400 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM ₪486 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות…

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. מחשב גיימרים בעיקר עבור: Battlefield 3, Crysis 2, Rage רזולוצית משחק רצויה 1920x1080 או גבוהה יותר ציוד היקפי בשימוש: מסך - LG IPS236V, גודל 23" שימוש באוזניות - Triton PC510HDa קונפיגורציה רצויה: מחיר מסגרת – 7000 ש"ח א. כרטיס מסך – GTX 580, 3GB On board memory (עם אפשרות עתידית לחיבור שני כרטיסים) תוצרת nvidia ו-chip-set של ASUS ב. מעבד – Intel I7, תצורה ??? ג. לוח אם - ??? ד. זכרון – לפחות 8MB וסוג ??? ה. כרטיס קול 5.2 או טוב יותר- ??? ו. כונן קשיח – 1TB תוצרת וביצועים כגון RPM וכו' - ??? ז. צורב ??? ח. מארז עם עם חיבורים קדמיים ט. תוספות - רק במידת הצורך ??? י. שדרוג עתידי: לוח אם, מעבד וכו' ש…

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by RooSoG,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, האם תוכלו לעזור לי בבקשה? D: אז ככה- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (חיבור לטלוזיה HD). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, The Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin's Creed: Revelations -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה. (כמובן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. TOSHIBA SATELLITE C660-1ML - מעבד Core i3-2310M זיכרון 4GB וכרטיס מסך GeForce 315M. עם שנתיים אחריות בינ"ל. Lenovo G570 4334-4YG M514YIV - מעבד Core i5-2410M זיכרון 4GB וכרטיס מסך Radeon HD 6370 1024MB. שנה אחריות נמכר בתקציב אצל Ivory. Asus K53SJ - מעבד Core i3-2310M זיכרון 4GB וכרטיס מסך GeForce 520M. אחריות 3 שנים. אלה הפיינליסטים מבחינתי. במידה ויש מחשבים טובים יותר בתקציב שפסחתי עליהם אני אשמח לשמוע עליהם. תודה רבה מראש.

13. Started by dugi,

לחברים שלום, ראיתי לא מזמן מחשב חדיש של DELL מסדרת latitude המצוייד במעבד I5 שמריץ XP. לצערי לא רשמתי את הדגם הספציפי של המחשב, למישהו יש דגם למחשב כזה שיריץ לי בביטחה ועם כל הדרייברים מערכת הפעלה XP ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by mistaarvim,

היי חברה מה עדיף לבחורה סטודנטית ליסומי אינטרנט WORD EXEL וצפיה בסרטים בסבבה? אין לי נסיון עם נטבוקים בכלל ואת שני הדגמים האלה אני יכול להשיג ב 1500 שח. תודה מראש.

15. Started by Bakshi1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (אולי, ואם אז קלים מאוד), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי? עד כמה זה באמת משנה? * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיות ארוך במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת usb,vga,אוזניות מיקרופון וכו' * בלוטות? אם אפשר אז כן אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף יש לי שלוש שאלות: 1. אם אני נמצא במקום ליד שקע חשמל ומחבר את המחשב הנייד לשקע, האם עבודה ממושכת כשהמחשב מחובר לחשמל פוגעת ב…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  16. אני מחפש נייד לחברה סטודנטית לרפואה. השימוש העיקרי יהיה כתיבה וגלישה באינטרנט. הדרישות הבסיסיות: מסך 13" זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) מקלדת נוחה להקלדה ממושכת. (כן אני יודע שהכי טוב לנסות בפועל אבל הכוונה היא שלא יהיו מקרים שהלוח טאץ' נלחץ בטעות בזמן הקלדה...) כונן DVD (אלא אם יש אופציה ממש טובה שמצדיקה כונן חיצוני...) חשוב שיהיה קל ונוח לשאת כפי שמצופה ממחשב בגודל הזה... מחיר סביבות 4500ש"ח ואם אפשר אז שיהיה אסתטי =] אני מקווה להזמין אותו בשבוע הקרוב, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mistaarvim,

מחפש חוות דעת על המחשב הנ"ל, ישמש לסטודנטית לאינטרנט\סקייפ וכדומה.. חלק מהאנשים מזהירים אותי לא להתקרב לATOM וחלק אומרים אחלה נטבוק.

18. Started by matan333,

שלום לכולם. המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא: Q8200 2..33GHz 9500GT 500GB ספק כוח- ezcool 12 cmf 450w real זיכרון- 2gb ddr2 800mhz kingston סטיק אחד של 2GB WINDOWS XP 32 BIT לוח אם- אסוס p5ql pro p43 רוב השימושים של במחשב הם גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא, מנג'ר, פרו וטיפה NFS ניסיתי להפעיל פיפא על המחשב וזה עבד גרוע אז החלטתי שכדי לשדרג את המחשב. התקציב הוא באיזור 1000 ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להציע לי הצעות איך לשדרג את המחשב תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מטרות המחשב: עבודה משרדית, בעיקר בבית (הסיבה שזה לא מחשב נייח עדיין לא ברורה לי לגמרי, אבל הפסקתי להתווכח) גודל המסך: 15-17.5 אינץ' משקל רצוי: לא משנה (לא מתוכנן לצאת מהבית כמעט) האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': אין צורך (אבל לא מפריע) גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB, אבל ההפרש במחיר לא משמעותי עדיף יותר כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD כונן bluray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. xp אם עדיין אפשר להשיג, או win7 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ דרישות נוספות: מקלדת גדולה ונוחה (עם numpad בצד ימין) מ…

20. Started by חן מ,

אהלן אני עתיד לקנות מחשב נייד בעוד 4 חודשים בערך.... ברור שעד אז יהיו כל מיני חידושים ודברים מעניינים,אבל בשביל ההתעניינות אני רוצה לראות מה הולך... אני מעוניין לקבל המלצה על לפטופ קל מבחינת המשקל,וטוב בביצועים... זאת אומרת שאוכל לקחת אותו ללימודים באוניברסיטה די בקרוב,ומצד שני שאוכל להריץ עליו משחקים ושיעבוד מהר... כתקציב אני אגדיר 3000-4000 שקל. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. שלום רב, אני מחפש מחפש שישרת אותי זמן רב. שימוש אופייני הוא Visual Studio פתוח ו-Firefox עם המון טאבים , לכן אצטרך כמה שיותר RAM (רצוי 6-8 ג'יגה). חשוב לי גם שיריץ סרטי 1080p. בעיקרון אני מעדיף מחשב 13" קל וקטן (שיתחבר בבית למסך-מקלדת-עכבר). יש לי הרגשה שבמסגרת התקציב אין נייד 13" עם הביצועים הנדרשים, לכן אתפשר על אחד במימדים גדולים יותר. התקציב הוא כאמור 3,500 שקלים, ואני לא רואה כרגע אפשרות לקנות בחו"ל. * מטרות המחשב: צפייה בסרטי HD, תכנות ב-Visual Studio, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 13 או 15, ראו לעיל. * משקל רצוי? 3 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? שעתיים-שלוש זה בסדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA. כניסת ethernet אם זה לא סטנדרט היום. * בלוטות? לא m…

22. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור השרון

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by PzD,

אהלן חברה.. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS 1005HC והאות כ\F לא עובד... כנירא התקלקל או משו .. ואני לא יודע מה לעשות .. אם יש לכם הצעות או משו .. ואין שום דבר שיכול לתקן, איפה אני יכול לקנות לוח מקשים (מקלדת) חדשה ואם אפשר עזרה להחליף אותה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. שלום חברים ראיתי לא מזמן המליצו פה למישהו על המפרט הזה לגיימינג מחנות IQPC והמפרט הזה גם נראה לי כמו שכתבתי המחשב יהיה לגיימינג והמסך שלי הוא 1080. לא מעניין אותי ראש ,OC וכל הדברים האלה פשוט לגיימינג של כל המשחקים החדשים והכבדים , כמו BF3,SKYRIM...... הארדיסקים יש לי וגם כונן DVD הנה המפרט שחסר לו לוח ואני מבקש שתעזרו לי איתו. הפרטים למטה מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪926 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1473 מארז: [..] COMPUCASE 63R3-NPS w/o PSU ₪185 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 550W - RETAIL - זמין במלאי ₪315 קרו…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22964156 http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK52 על האסוס יש ביקורות טובות אך הזכרונות איטיים יותר והמעבד הוא i3 בזמן שלנובו חזק יותר אבל אני מפחד מאיכות ה"פלסטיק" מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.