ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שוב, מדובר במחשב משרדי בלבד! האם הקונפיגורציה הזו אמינה? מעבד: AMD 1.4GHz לוח Elite משולב זכרון חזק 256MB DDR כונן 1.44 דיסק קשיח ענק 40GB כ.מסך (64MB (Shared מקלדת קואנטום מארז מידי מהמם ?+ USB בחזית עכבר עם גלגלת כ.קול 128BIT (משולב) CDX52 מהיר כרטיס רשת מתאים ל ADSL (אופציה ל ADSL) (משולב) מודם 56K מתקדם (משולב) תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש לגיימינג. תכלס כל הציוד ההקפי - מסך, מקלדת, עכבר הוא זניח והכל הולך סבבה. אני לא צריך כונן דיסקים, רק צורב DVD וfloppy. המפרט חייב לתמוך בdirectx 10. תודה מראש =).
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הי, אני צריך בבקשה המלצות על מפרט מחשב מתאים לעריכת וידיאו בפרמייר ועיבוד תמונה בפוטושופ בתקציב (לא כולל מסך) של עד 6000 ש"ח, אפשר גם פחות. המסך שחשבתי לקנות הוא 2408WFP של Dell. תודה, מורן
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המפרט הוא רק למחשב ללא מסך, עכבר מקלדת וכו המפרט מיועד לחבר שלי שמתכוון לערוך ולהקליט מוזיקה (מנגן בלהקה עם חברים), יש לו כרטיס קול איכותי כך שלמרות שכמעט לא מייצרים לוחות בלי כרטיס קול זה לא חובה ומה שכן הואאמור לכלול את החלקים הבאים לוח אם AMD עם סוקט 939 מעבד AMD ופה השאלה מה עדיף מבין שני סוגי המעבדים? אבל בכל מקרה שיהיה 939 זיכרון 1GB דיסק 200GB כרטיס מסך סביר הוא רצה שיהיה עליו 256 מגה ומארז עם ספק חזק (האם הHEC 6a19) מספיק טוב או שרצוי מארז יותר חזק - הוא ביקש ספק 480W וצורב DVD המחיר עד 3500 או פחות כמובן, האם ניתן להרכיב מחשב טוב במחיר הזה? בתודה מראש ארז
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שקראתי קצת במאמרים בפורומים שונים ובהודעות שונות קיבצתי שני מפרטים שנראים לי מתאימים. האחד אינטל: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 770 1 770 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 510 1 510 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 280 1 280 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 465 1 465 צורבים DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 200 1 200 מארז Mercedes Black 8011 והשני AMD: 0 7203 Comp…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איך המפרט הבא ביחס למחיר (3190), איזה כרטיס מסך עדיף מהשתיים והאם הוא יריץ לי משחקים טוב? המפרט: לוח אם: ל- AMD Athlon 64 תוצרת MSI או ASUS PCI-EXPRESS מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 64BIT Socket 939 זיכרון: 512MB DUAL DDR 400MHZ כרטיס מסך: PCI EXPRESS: ATI Radeon X300SE 128 MB / Nvidia GeForce NX6200TC upto 256 MB דיסק קשיח:80GB SATA 7200 RPM 8 MB CACHE כונן אופטי: צורב CDRW 52X32X52 תקשורת: כרטיס רשת LAN 10\100\1000 כרטיס קול: 8 ערוצים (7.1) מסך: מסך 17" שטוח של AOC או MAG מחיר: 3190 ש"ח. בסך הכל הוא שווה? ואיך הוא יריץ משחקים? אני קונה אותו בעיקר בשביל Counter Strike : Source אז אם מישהו יודע איך הוא יריץ אותו שיגיד בבקשה. זהו, תודה לעוזרים. *אגב, העתקתי א…
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים קטנים cs פיפא פרואבולישן וכאלה ואייסיקיו ... עכשיו אני לא צריך מפרט חדש רק תגידו לי מה יותר טוב מבין שלושתם http://img174.imageshack.us/img174/8141/43437540oa8.jpg או: http://img360.imageshack.us/img360/8001/agxx3.jpg או http://img360.imageshack.us/img360/9425/ylmzymmhxnqdxe7.jpg עכשיו שלושת אלה עולים לי בערך אותו דבר, אני לא רוצה מפרטים אחרים רק שתגידו לי מה יותר טוב מבין שלושתם תודה.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב , מה דעתכם על המפרט הבא : זה המחיר וזאת החנות שאני צריך , ותגידו ליאם יש משהו לשפר או שזה מספיק , היעד שלו זה אינטרנט, משחקים, מוזיקה, סרטים .... (כמו כולם) זה המפרט: לחצו כאן לראות את המפרט
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב) ועבודות שרטוט אדריכלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - Visual Studio / Eclipse ובנוסף - AutoCAD (שרטוט אדריכלי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחלקים ורציתי לדעת אם החלקים יהיו תואמים ואם לא אז למה אני צריך להחליף, המפרט הולך ככה: לוח אם: GA-MA790FXT-UD5P AM3 DDR3 1666 OC מעבד: AMD Phenom II x4 Quad Core 940/945 AM2+ זיכרון: 2x2GB DDR2 800Mhz + 2x1GB 667Mhz כרטיס מסך Nvidia 8400GS דיסק קשיח והדברים האלה לא ממש קשור, נכון? תודה
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום. אני מחפש מחשב נייד לסטודנטית ואני לא מבין ממש במחשבים ניידים יש מספר דרישות * משקל - כמה שיותר קל. * סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (יש מצב ליותר מ3 שעות? וכמה יעלה לשדרג סוללה?) * שיריץ את כל תוכנות האופיס כמו אקסאל ,וורד וכו' . * שיוכל להציג סרטים כלומר מסך בין 13 ל15 אינץ'. * דיסק קשיח עם 120 GB (יותר זה בונוס) * משחקים זה לא ממש מעניין אותה.. אבל שיהיה בכל זאת כרטיס מסך נורמאלי. * דבר אחרון הבנתי שיש בעיות בשבבים של NVIDIA וזה די מפחיד אותי ככה שאני אעדיף ATI או INTEL (אלא אם תאמרו אחרת) תקציב 4000 ש"ח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב שיכלול את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס גרפי, ספק ומארז במחיר עד 3000. המחשב הוא לא מכונת משחקים אבל רצוי שהמשחקים החדשים יפעלו עליו באופן סביר. בנוסף אני צריך מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים עכשיו קיבלתי הצעה מהחנות באג מחשבים מחשב Epoch מבוססPCIE Pentium IV 3.00GHZ 800FSB-1MB Cashe S775 530 שקל 1200 אני לוקח א.מ.ד זה פשוט המפרט שבאג מחשבים המליצו לי עליו PCIE ABIT AA8-3D EYE 925X 780שקל 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original (x2) 540 שקל ABIT RADEON RX300 SE-PCIE 1 128MB 64BIT 500 שקל WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 440 שקל LG DVD SUPER-MULTI X16 530 שקל MIDI ATX 24 PIN C-850 520WATT 330 שקל סה"כ = 4320 קצת יקר... נקווה שנסתדר עם זה ממש טוב... מה אתם אומרים מחשב כזה או מבוסס AGP ? * כרטיס מסך אני משדרג עוד חצי שנה משהו טוב יש מצב X-800 אם יהיה מחיר הגיוני
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה בעיקר באדיוס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שאפשר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? * גוד…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מחשב שישמש אותי לפיתוח. - לינוקס וחלונות כאשר החלונות בתוך מכונה וירטואלית. - מכונות וירטואליות נוספות על פי צרכי הפיתוח (התקנות, בדיקות) - קומפילציות ופיתוח באופן כללי על מגוון כלי פיתוח - עבודות משרדיות רגילות (מסמכים, אינטרנט, אימייל וכו') - שימושים קלים למולטימדיה ומשחקים. התקציב בכותרת עבור מחשב בלבד ללא מסך ללא ציוד היקפי. אני לא מעוניין לעת עתה בהמהרת המחשב. תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אוטוטו מתחיל לימודים סטודנטיאליים ואשמח לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב 3,500 - 4,500 ש"ח. אשמח לקבל המלצותיכם והערותיכם המקצועיות! * מטרות המחשב? מולטימדיה - סרטים, אינטרנט ומשחקים (עבודות גרפיות כתחביב). * גודל המסך? 15.6 בלבד LED, שכן יהיה Glossy זהו מחשב מולטימדיה ועבודה שלא בשמש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI עדיפות + חובה חובה מקלדת NUM בצד!! מקלדת מלאה! * 4GB RAM, מעבד או i3 350M או i5 430M, כרטיס מסך טוב (לא מובנה) * בלוטות? עדיף שיהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB, עדיפות ל7,200RPM (אפשרות לשדרוג) * צורב DVD? חובה! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שתהיה אחריות של לפחות שנה - עדיף 3. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או HP בלבד! יש …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7-3930k לוח-אם: Gigabyte GA-X79-UD5, ערכת שבבים: Intel X79 HDD (פרוייקטים): Western Digital Caviar Black WD1002FAEX (שניים-2) HDD (מערכת): Corsair GS Series 180GB CSSD-F180GBGS-BK SSD זיכרון (2 קיטים- 16GB סהכ): CL11 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 2133MHZ ספק-כוח: Thermaltake ToughPower-XT Platinum 1275W קירור מעבד: קירור מים - Thermaltake BigWater 760 Plus או קירור אוויר - Zalman CNPS12X מארז: Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N * דרוש כרטיס מסך חזק (יעבוד ב- SLI ) אז צריך 2 מאותו כרטיס.. * המלצה לקירור מעבד ממש חזק וטוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12K. א) לנצל את כל התקציב ב)עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. שימושי המחשב : אנימטור ועריכה גר…
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כפי שציינתי אני זקוק למחשב בעל מקסימום כח עיבוד,רצוי מאוד 4 ליבות , אין צורך בכרטיס מסך מעבר למשהו onboard , 2 גיגה זיכרון יספיקו. המסך צריך להיות סביר ולא מעבר לכך, בכדי להשקיע את מרב התקציב במעבד ולוח האם. התקציב כולל בתוכו גם WINXP חוקי תודה
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לילד בן 7 וחצי וילדה בת 11 כרגע לא מיועד למשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש בייתי - לימודים לילדים ומשחקי רשת ( בשלב זה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' של דל - ימוקם בחלל המשפחה הקטן לטובת הילדים -…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. שאר הפרמטרים לא כל כך קריטים. המחשב מיועד לחברה שלי אז אני לא מכיר באופן פרטני את הדרישות לתכנות תלת מימד, לפי מה שקראתי מומלץ כ. מסך OPEN GL שאני ממש לא יודע מה זה (: תודה מראש למגיבים יונתן
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את שלה... לא צריך צורב DVD או כל כונן אחר (מעביר מהמחשב הישן) גם מה עדיף, מעבר 4 ליבות זול או 2 ליבות יקר? אני לא מתכנן לשדרג את המחשב הזה בעתיד ולא לעשות OC תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עם מסך 15.4 כי הבנתי ש-17 זה יקר מדי. שיהיה כונן קשיח בנפח 250 מינימום, וכמובן שיהיה למשחקים בעיקר. תודה רבה וענקית לכם...
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, חשקה נפשי מאוד מאוד בdell xps 13. התכוונתי לקנות אותו דרך חבר בארה"ב כי המחירים בארץ חסרי כל פרופורציה. העניין הוא שיש הבדל של 450$ בין הדגמים שנמכרים עם אחריות בינלאומית לאלו שלא. ההפרש המטורף גרם לי לחשוב שאולי עדיף לי לחסוך עכשיו את הכסף ומקסימום אם יהיה תיקון הוא יעלה בערך את מה שחסכתי. האם אני צודק ? או שעלויות תיקון של מחשב נייד הרבה יותר יקרות ומצדיקות הבדל של 1,600 ש"ח במחיר ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחנות מחשבים באזור שאני גר: מעבד: intel e6650 קירור למעבד: cooler master (לא פרטו את הדגם) לוח אם: ASUS P-5 cg 1333 זיכרונות: 2048MB DDR2 667mhz KINGSTONE צורב: צורב DVD X18 SATA מארז: EZ COOL + ספק 400W מקלדת+ עכבר דיסק קשיח: WD 250GB 16MB buffer SATAII כרטיס מסך: GF 8500GT 512MB GIGABYTE מסך: 19" LCD PROVIEW מחיר 4200ש"ח כולל מע"מ במפרט אפשר לוותר על צורב DVD . תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייח בסביבות 10000 (גמיש), חשוב לי שהמחשב יריץ משחקים כמו COD, red dead redemption, GTA, FIFA, counter strike 2, God of war וכו׳ על ההגדרות הכי טובות. בנוסף, אני עובד בתור מתכנת וחשוב לי שהוא יהיה מהיר ואיכותי בשביל תוכנות כמו vscode ודוקרים, אני מניח שזה שהוא יהיה מותאם לגיימינג אומר שגם יתאים לתכנות אבל אני לא בטוח ולכן אני מציין את זה. בניתי עם חבר שמבין מפרט לדוגמה, אם אפשר חוות דעת עליו אשמח: מעבד - Intel Core i7-12700K 12C/20T 12th Gen CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 5.0 GHz - Intel® UHD Graphics 770 - Socket LGA1700 - 10nm - 25MB cache - 125-190W TDP - Tray - (Alder Lake Series) …
-
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-