ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אני שולח לך הצעת מחיר למחשב המבוסס על המפרט ששלחת אלינו: מארז SILVERSTONE RAVEN 2 BLACK ספק כוח SEASONIC S12D-750 750W 80Plus RETAIL אחריות 5 שנים לוח אם ASUS P6T WS PRO אחריות 3 שנים מעבד INTEL Core i7 920 TRAY אחריות 3 שנים גוף קירור COOLER MASTER V8 זיכרון OCZ OCZ3P1333LV6GK 3X2GB 1333MHz CL7 X 2 אחריות לכל החיים הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח+בדיקות מאמץ – מעבדה סה"כ 7,314 ₪ כולל מע"מ ניתן לשלם עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית או עד 18 בקרדיט על תשלום במזומן תינתן הנחה 2% (7,160 ₪ כולל מע"מ למזומן !) משלוח חינם לבית הלקוח עד 3 ימי עסקים !! האם הזיכרון נחשב טוב? מה דעתכם על המפרט? הוא אמור לשמש אותי כתחנת עבודה, הרדיסקים יש לי כבר + בקר SAS ...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ליסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משרדית משחקים matlab א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. visual studio, matlb,office הורדות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' 1680.1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? קצת mw2 ודומים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות יספקן אותי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. ה…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
היי, קניתי מחשב נייד עם Windows 7home חוקי מהאתר הבא: http://www.amazon.com/N61JQ-A1-16-Inch-Versatile-Entertainment-Laptop/dp/B00352LQZS/ref=sr_1_6?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&qid=1270751723&sr=1-6 הדגם של המחשב- ASUS N61JQ-A1 האם ההיתי אמור לקבל גם את הדיסק ההתקנה של ה- Windows 7 ? במידה ולא ההיתי אמור לקבל את הדיסק, כיצד אני אוכל להתקין את Windows 7 החוקי במידה וארצה לפרמט ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , בניתי לי מפרט מחשב שקט כמה שאפשר ( אני עובד עם סאונד ) שגם מאפשר גיימינג ברמה גבוהה , לקחתי את הטוב ביותר ( כמעט ) בכל תחום אפשרי שקראתי ולמדתי מפה אז תגידו לי מה אתם חושבים ולפני הכל יש לי מספר דילמות : הזכרון הוא 1333 , האם יהיה הבדל אם אחליף ל DDR3 2000 , כי לפי מה שראיתי יש הבדל קטן מאוד אבל בכל זאת ההפרש הוא באזור ה 100 ש"ח שזה לא רציני ... ואני מודע לזה שהקירור למעבד הוא לא מהמומלצים פה , אבל הבנתי שהוא אחד שהשקטים ביותר שיש ומציע קירור טוב. אשמח להמלצות לרכיבים טובים יותר או שקטים יותר ( חשבתי על גרסת VAPORX לכרטיס מסך , ומארז זול יותר שלא יפגע בשקט .. אם יש כזאת חיה ) כמו כן שאלה קצת אחרת , באמת שווה לי שהם ירכיבו לי את המחשב לבד ויעשו בדיקות מאמץ ?…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. הלוח אם הזה יקר ב100 שח משאר הדגמים בגלל הכרטיס מסבך שלו HD4200. האם זה שווה את התוספת? 2. האם 2 גיגה זכרון יספיק? החברה בסדר או שהייתם ממליצים על משהו אחר? 3. מבחינת רעש, האם כדאי לי לקנות קירור חיצוני או שאפשר להסתפק במה שאני מקבל עם המעבד? 4. אם התחלנו לדבר על רעש אז מה הייתם אומרים על הארדיסק הזה? איך סמסונג ביחס לשאר החברות? 5. המארז ניראה ממש נחמד ואטרקטיבי. למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לשמוע ביקורות עליו. 6. את הכרטיס טלויזיה לקחתי בעיקר כי זה תוספת קטנה לעומת המחיר של שלט לבד. אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול יותר עם שלט טוב אני אשמח לשמוע. (אני מאמין שיצא לי להשתמש בכרטיס טלויזיה אבל אני יכול להסתפק במשהו פשוט). זהו בגדול המחשב יחובר לטלויז…
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 10K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים , סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא בגודל 21" , בקרוב שידרוג ל 24" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? למה לא ?…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לקניית חלקי מחשב בתקציב של 600$ (אני גר בארה"ב ולכן המחירים ב $) המיועד בעיקר למשחקים עתירי גרפיקה (סימולטורי טיסה כגון FSX על הגדרות גבוהות, קרייסיס וכו'). זהו המחשב שיש לי היום: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC כרטיס מסך: ATI RADEON 4870 1GB SAPHIR מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את החלקים באתרים כגון NEWEGG וכד'. החלקים שאצטרך לשדרוג הם מעבד (העדיפות …
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W (תמליצו לי בדרך על כרטיס מסך עד 500 ש"ח וספק כוח עד 250 ש"ח) ובדקתי את הלוח אם שלי ואין בו אפשרות לעשות OC אז משהו שיהיה טוב למערכת הזאת בבקשה, עדיפות לכרטיס מסך של ATI :
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד לצורך עריכת וידאו בתוכנת ADOBE PREMIER ועיצוב גרפי בתוכנת ADOBE PHOTOSHOP. יש צורך שלמחשב תהיה כניסת FIREWIRE לחיבור מצלמות. בנוסף, אני צריכה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. יש לי כ4,200 ש"ח להעמיד לנושא, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהתלבטות בקניית מחשב נייד. למעט הפרמטרים של המחשבים חשובה לי דעתכם המקצועית לגבי אחריות, אמינות, שימוש וכו'... מחשב נייד HP: HP Pavilion dv6-3050ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej מחשב נייד DELL: STUDIO 1558 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 שני המחשבים בערך אותו המחיר (אם נוסיף את האחריות המורחבת של HP). אני ממש מתלבט ואשמח לקבל את עזרתכם המקצועית. *** אני חדש בפורום וקראתי את חוקי. אני מקווה שאני לא עובר עבירה עם הפרסום של האתרים. פשוט לא מצאתי שום חוק שאוסר זאת. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Toshiba Satellite A505-S6040 PSAT9U-007001 Laptop Computer - Intel Core i7-720QM 1.6GHz , 6GB DDR3, 500GB HDD, DVDRW, 16" Display, NVIDIA GeForce GT 330M, Windows 7 Home Premium 64-bit
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HP DV6000 שקניתי לפני 3 שנים- כעת אני מחפשת מחשב נייד חדש אני מחפשת לשימוש אישי ומשרדי- אופיס ואינטרנט- מחשב חדיש יותר ויותר חזק, מהיר, אמין, ומסך באיכות טובה אני משתמשת במחשב בבית ובמשרד - עדיף שהמחשב לא יהיה כבד מה אתם ממליצים לי? איזה חברה? HP? LENOVO? TOSHIBA? LG??? מחיר- עד 6000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב גיימרים ב 3500 שקלים , עד 4000 גג . עכשיו אני רוצה שמישהו יעשה לי מפרט. אבל 2 דרישות חשובות: 1)המעבד intel core i5 2)וכרטיס מסך שיכול להריץ כל משחק שקיים היום שמריץ משחקים כמו BF , GTA IV , CRYSIS וכו' . תודה על העזרה . ואם אפשר, מחברת KSP לבנות את המפרט , ועוד חברות מומלצות לגבי מפרטי מחשב .
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי שהרגתי את המחשב שלי ברגע של חוסר תשומת לב-אני צריך לרכוש מחשב חדש,יש לי כרטיס מסך 8800GT 512 MB הארדיסק,מארז,וDVD ,המחשב ישמש בעיקר למשחקים,הנה המפרט שהרכבתי: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מעבד H55M-S2H s1156GIGABYTE לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרון chieftec 550W Active PFC ספק כח Arctic Cooling Arctic Fan AF12025L 120mm מאוורר למארז Alpine 11 Rev.2 CPU Fan קירור למעבד סה"כ: 1927 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב לכולם השימושים העיקריים שלי יהיו צפייה בתכני fhd/hd הורדות רבות ומשחקים אשר אינם זמינים בקונסולת הps3 - ברשותי מסך 21 אינץ ומסך 37 אינץ fhd של פיליפס -אשמח אם המחשב יוכל לעמוד בהגדרות גבוהות של המשחקים אך אסתפק גם בפחות . מעוניין בכרטיס החדש 460 - אין צורך בציוד היקפי - השקט חשוב 8 . אך גם הקירור אשמח למחשב מקורר בצורה טובה ובעל מארז נוח ומרווח -אינני יודע לבצע אוברקלוק לכן הוא כרגע לא חשוב , אולי בעתיד - אשמח למערכת הפעלה חוקית ווינדוס 7 גירסה ביתית אלא אם לדעתם היא לוקה בחסר -אשמח אם המפרט יורכב בtms מכוון שיש ברשותם חנות בנתניה , אם אתם לא ממליצים עליהם אפשרי גם בrsm - כנראה שבעתיד אחדש את כרטיס המסך ואוסיף זכרונות -העדפה לאינטל אך אני פתוח להצעות תודה ויום…
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמחפש מחשב, יש לו מסך של סמסונג בגודל 23" ככה שהוא צריך רק מחשב נטו, מה המפרט הממולץ למחשב שיוכל להריץ משחקים וכל מה שכרוך מסביב ב3000 שקל? תודה ושבת שלום, חנן
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום.. ראיתי שלהרבה מחשבים ניידים יש כניסה לכרטיס סים.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה תוכנה שדרכה אני יוכל לעשות שיחות טלפון מהמחשב הנייד..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב 4000 לנסות לנצל את כולו. אפשרי לחרוג מהתקציב עד כ 300 ש"ח. השימושים העיקריים הם משחקים(לא צריך שכל המשחקים החדשים יעבדו על high , בעיקר משחקי מכוניות פרו אבולושן לא משחקים כבדים מדי), ועבודה משרדית שוטפת. לא צריך מסך(משחק על הLCD בסלון(ד"א זה מומלץ מבחינת האיכות??)) לא עכבר לא מקלדת ולא רמקולים. יש צורך בצורב אבל לא ב כונן דיסקטים. השקט ממש לא חשוב, אבל שיהיה מארז טוב שיקרר את המחשב כמו שצריך. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להגיע מורכב עם מערכת הפעלה WIN 7. אין מקום ספציפי בו ארצה לקנות את המחשב. יש לי מהמחשב הקודם סטיק זיכרון של 2 ג'יגה ddr2 , יש מה לעשות איתו? תודה רבה לעוזרים :]
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - המחשב ישמש כמחשב עיקרי ללימודי הנדסה . * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן ,5-6 שעות . אבל מכיוון שהתקציב דל ניתן לרדת במשך זמן הסוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי יציאת HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB נראה לי סביר * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - טושיבה (בגלל האחריות המקיפה שהם נונתים) אבל לא חובה . מה שכן מאוד חשוב לי במחשב זה מקלדת מלאה עם NUMPAD ורגישות של הטאצ' כמו כן יש עדיפות למעבד i3 . וכן , איפה עדיף לקנות את הנייד ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקרונית התקציב הוא 3000 ש"ח דרישות מהמחשב שיהיה קטן כמה שאפשר חסכוני בצריכת חשמל כלומר WAT שיהיה אפשרות להרחבת PCI אחת לפחות שיהיה בעל כרטיס קול 5.1 ומעלה ואם אפשר איכותי המחשב יריץ מקס' מוזיקה + קבצי וידיו DIVX למינהם ולא יותר גלישה באינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב וכרטיס מסך למחשב, כתוצאה מכך באה דרישה לכוח גדול מהספק הגנרי שהיה לי. המפרט שלי כרגע: MOBO - M4N78 PRO GPU - GIGABYTE GTS 250 1GB CPU - AMD ATHLNO X2 4800 PLUS יש לי גם 4 סטיקים של ראם : שני קינגסטון VALUE של ג'יגה ועוד שניים של קינגסטון, כל אחד 512 מגה, סה"כ 3 ג'יגה בייט. הספק שיש לי עכשיו הוא : EVERMAX Tomahawk 405w שבחרתי אחרי דיבור עם המוכר. אניל א מעוניין באפיקים לשדרוג, אבל כן מעוניין שהספק לא יסבול יורת מדי וישרוד 3-4 שנים לפחות. מה דעתכם? האם הספק יעמוד בזה? (ד"א , בנוגע לשתי המסילות שלו- 12V1 ו12V2- איך לבסוף מחשבםי את ההספק של מסילת ה12V? זו המסילה שבה משתמש כרטיס המסך, נכון?). אם יש סכנה מחשב אוכל לדבר עם המוכר ולהחליף לספק אחר…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למחשב מבוסס Mini-ITX למחשב לשימוש משרדי. יש חיה כזאת? עריכה: לא מתוכנן OC, לא מתוכנן Gaming, רצוי שיהיה שקט אבל זה לא קריטי התקציב לא חשוב, שיעלה כמה שצריך. עריכה: תקציב עד 3000 ש"ח המחשב הולך להיות מוצמד מתחת לשולחן ולכן המארז צריך להיות קטן ככל שאפשר. מארזי Micro ATX פשוט גדולים מדי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב כולל מסך שישמש לעבודה משרדית נטו (WORD,אינטרנט) ולצפיה בסרטים. דרושה תמיכה בUSB3. אשמח למפרט מחנות אמינה באיזור כפ"ס. תקציב בכותרת (כמובן שאפשר בפחות )
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-