עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by X-ShaY,

הסירטון הזה אמיתי? Battlefield 3 on DELL Inspiron N5110 [Corei7;Nvidia GT525m] באמת ה - DELL Inspiron N5110 | Core i7 | NVIDIA GT525M יכול להריץ ככה את BF3? שימו לב שב MED המשחק רץ דיי טוב ואפילו בHIGH אפשר לשחק לכאלה שמתעקשים... בULTRA זה כבר נמוך בצורה מוגזמת ועוד שאלה, אותו מחשב יוכל להריץ אותו דבר רק עם שינויים קטנים של במקום 6 ג'יגה - ל4 ג'יגה ובמקום i7 ל i5 ? מה שאני מתכוון להגיד שהמשחק הזה לא דורש יותר מ i5 , החלק המכריע פה זה הGPU...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by satlachimpo,

AMD Phenom II X4 965 Black Edition מעבד AMD GIGABYTEGA- M68MT-D3L DDR3 לוח 2 X DDR3 4GB 1333MHZ CL9 KINGSTON זיכרון Western Digital 500GB 16M AAKX SATA3 7200RPM קשיח דיסק LG DVRW X 22 SATA צורב GALAXY GEFORCE GTX560 1G DDR5 256BIT מסך.כ D.DVI / M.HDMI CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION מארז Spire SP-ATX-550WATT BLACKMOON ספק

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 3000 שקל , לגיימינג קל עד בינוני,אני לא בטוח בדיוק עד כמה יהיה המחיר אבל יש אפשרות לחריגה קלה. המשחק לדוגמא שאני רוצה להריץ במחשב : R.U.S.E דרישות מערכת : Intel CPU -Core 2 Duo E6600 2.4GHzAMD CPU -Athlon 64 X2 Dual Core 3600+Nividia GFX card -GeForce 8800 GS RAM - 2GB HARD DISK SPACE -5GB DirectX - 9 גודל המסך : 14 - 15 משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - בערך 4 עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן יציאת HDMI משום שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI לטלוויזיה,ככה שבמחשב גם צריך לתמוך טוב בסרטי HD * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB - 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן בנוס…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by hellfire03,

קניתי לאחרונה dell vostro v131 בלי מערכת הפעלה התקנתי עליו ubuntu 11.10 X64 וגם WIN 8 DEV PREVIEW כמה שאלות: האם יש משהו שדומה לדריברים באובונטו? (משהו שיתן לי לקבוע את התפקיד של המקשי קיצור, ואם אני לא טועה גם יסדר בעיות עם הtouchpad) יש לי ויסטה מהנייד הקודם שלי האם עדיף להשתמש ב WIN 8 או בויסטה? (בזמנו היא הייתה ממש לא טובה, האם אחרי ה SP שיצאו לה היא כמו WIN 7 בערך?) כמובן שיש לי כל מני בעיות עם הדריברים ב WIN8 האם יש סיכוי לפתור את זה? (הדריבר של ה tuchpad נתקע בתחילת ההתקנה, וגם של הסאונד וגם חלק מהדריברים של הכרטיס רשת) ואיזו תוכנה באה עם הנייד בדרך כלל כדי לתפעל את הקורא טביעת אצבע (למרות שאני מנחש שזה יותר גימיק מאשר שימושי)? תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by Classic notion,

שלום לכולם, קיבלתי הצעה לאחר שביקשתי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח למחשב שיוכל בין היתר להריץ משחקים על מסך 17 אינטש. למרות שהמחיר קופץ בגלל הבעיה היום עם הדיסקים הקשיחים, עדין נראה לי שביחס למה שאני מקבל פה המחיר גבוה. אשמח לקבל את דעתכם. בנוסף, אני שוקל לחכות עד שהמחירים של הדיסקים הקשיחים יחזרו להיות סבירים, מתי נראה לכם שזה יקרה? [table] [tr] [td] לוח אם [/td] [td][/td][td] GIGABYTE – Intel H67 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td][/td][td] Dual Core i3 2130 /3.4 / 3 MB CACHE [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון [/td] [td][/td][td] 4 GB DDR 3 \ 1333 [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td][/td][td] WESTERN DIGITAL 500 GB SATA 3 [/td] [/tr] [tr]…

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by wrecker,

שלום, אשמח לעזרה בבנית מפרט למשחקים. החלקים הרצויים: מעבד אינטל לוח אם זכרונות כרטיס מסך נוידיה ספק כח מארז דיסק קשיח 1TB ומעלה אפשרות לחריגה קלה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by 00Amir,

חיפשתי מחשב נייד קטן (13"-14") ויחסית חזק, בעל 2 ליבות ו4 נימים, שיהיה יחסית קל ודק. נתקלתי בסמסונג Samsung QX412, עם כרטיס גראפי GT520 פשוט נראה לי מחשב אידיאלי בשבילי... רציתי לשאול אם יש סיבה לא לקנות את המחשב הזה... הכי זול מצאתי בטרקלין חשמל : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=128312 אשמח לדעה...

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  8. מצאתי את המחשב הזה http://www.wowshops.co.il/sg_product~AH531-GFO-073~4~14.htm ב2999 שח יש לי אפשרות להוסיף 199 ל8 גיגה ראם העם זה כדאי העם יש משהו יותר טוב תודה אלירן

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. היי, אני צריכה לקנות סוללה חדשה למחשב HP probook 5310m מה ההבדל בין סוללה תחליפית למקורית? כי מבחינת מחיר יש הפרש של כ-100.... והאם כדאי לקנות בארץ או להזמין מאיביי/חו"ל? תודה על עזרתכם, עדי

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ASDAS,

שלום לכולם, הגיע הזמן למחשב חדש, ויש צורך במשהו רציני יחסית, אם יוצאים רכיבים חדשים או משהו ששווה לחכות לו אני אשמח לדעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אם ההפרש שווה את זה למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אך זה גם ככה סכום מספק לכל דבר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים (כל הסוגים גם לא של המחשב), תוכנות שמנצלות את המעבד כגון תוכנות שמריצות דברים ופקודות על בסיס יומי (לא יכול לפרט אבל בכיוון הצפנה ופענוח או קומפילצייה ודברים שאני כותב ומש…

• 46 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by yambtz,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי שנה אחרונה של תואר ראשון ושנתיים של תואר שני, כלומר לפחות שלוש שנים. לכן גם הדרישה המרכזית שלי היא אחריות ל-3 שנים, גם במחיר של חריגה מהתקציב. אני אמנם רואה סרטים במחשב לפעמים, אבל המטרה המרכזית שלו היא לימודים, כלומר מסך גדול ונוח לקריאה ממושכת ומקלדת נוחה לכתיבה של עבודות. אבא העמיד לרשותי 2000 ש"ח לצורך העניין, וממה שאני מבין אני אצטרך להוסיף לפחות כמה מאות שקלים. כל שקל שבאמת מצדיק את עצמו לצרכים האלה אני אמצא דרך לגרד, גם אם זה 800 ש"ח. כלומר הכי קרוב לתקציב שיש, אבל שעדיין יהיה משהו ששווה לקנות ויעשה את העבודה. אם יש חנות באילת ששווה לקנות בה (ממה שראיתי זה יוצא יותר יקר) אני מגיע לשם הרבה. חוץ מזה גם יש לאבא שלי ח…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, וראיתי את ההצעה הבאה מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= המפרט כולל: מעבד Intel Core i5 2310 לוח אם Gigabyte GA-H67M-D2-B3 זיכרון 4GB DDR3 1333MHz של Kingston דיסק קשיח 500MB של Western Digital סה"כ 2165 ש"ח אני רוצה לשדרג את המפרט הזה, ולהוסיף: מארז עם ידית נשיאה - תוספת של 140 ש"ח הרחבה למעבד core i5 2400 - תוספת של 45 ש"ח הגדלת ההארד-דיסק מ-500GB ל-1 טרה - תוספת של 245 ש"ח סה"כ 2600 ש"ח ספק כח, כרטיס מסך וצורב אני לא צריך, וכן גם כרטיס רשת(או שהוא בא כבר built-in על לוח האם?) השימושים שלי במחשב הם רגילים - גלישה באינטרנט, קצת אופיס, מוסיקה וסרטים, לא משהו מקצועי או משחקים. שאלותי הן: א. ה…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  13. אני הבנתי שיש להם אחריות בארץ, אבל בארה"ב אומרים לי שזה רק אחריות למדינה שבה נקנה המחשב. מישהו קנה לאחרונה ויכול להסביר לי איפה זה עומד, או איזה דגם אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב נייד ששימושיו העיקריים יהיו גרפיקה (אילוסטרטור, פוטושופ וכד'), וגיימינג. התקציב הוא עד 5000 גג. מצאתי כמה מחשבים שיכולים לענות לי על רוב הדרישות, אבל תמיד זה מרגיש כמעט. הגעתי למסקנה שהמעבד הכי טוב שאני אקבל במחיר הזה הוא i7-2630QM, כרטיס המסך הוא GT525M . גודל המסך לא משנה כל עוד הוא בסביבות ה-15"-16". נפח הרדיסק 500GB ומעלה. שתי נקודות התורפה הן הכרטיס מסך, ומהירות ההרדיסק. שאלותיי: - לגבי כרטיס המסך, בשביל לקבל כרטיס מסך GT540M, אני אצטרך להעלות את התקציב ל-6000. האם זה קריטי וכדאי? - האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין מהירות הרדיסק 5400 ל-7200? - ושאלה שלישית, חשבתי על אופציה לקנות מחשב עם הרדיסק פחות מהיר (ובכך לחסוך כמה מאות שקלים) ובכסף שחסכתי להוס…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום רב, מחפש נטבוק שיוכל להריץ משחקים (לא ברמת גיימר או משחקים עדכניים ביותר), שמתי עין בעיקר על אסוס 1215 עם ION2. האם יש המלצה נוספת או טובה יותר?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. ערב טוב לכולם, אשמח לסיוע מכם לגבי מפרט מחשב לשימוש תיכנותי ולגיימרים. אני ארכוש את המחשב בעוד מספר ימים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של מאתיים ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,VMware וכו' (תדירות של פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Starcraft 2, Dirt 3, Left4Dead2 וכל מה שיוצא בי…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  17. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית כשאהיה בחו"ל. גודל מסך לפחות 15". שהרזולוציה לא תהיה גבוהה מדי בשביל שהטקסט יהיה גדול וקל לקריאה. חשוב שהמסך יהיה איכותי, חד וברור. עדיף מחנות באיזור הצפון. * מטרות המחשב? : עבודה משרדית, מוזיקה וסרטים עד 720p * גודל המסך? לפחות 15" * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן שיהיה ארוך נגיד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. עדיף כמה שיותר יציאות USB. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB 5400RPM 8MB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחב…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by bissli82,

שלום, ברשותי asus v1s ישן בן כ-4. לפני כמה ימים חזרתי מחודש בחו"ל ולהפתעתי הוא אינו נדלק, כלומר לוחץ על הכפתור ויש אור בכפתור יש אור גם בפנל הקדימי הקטן, אבל אין תצוגה ושום דבר בעצם לא קורה מעבר. בדקתי גם בלי סוללה גם עם, רק ספק, תחנת עגינה וכו'. פתחתי אותו להביט פנימה והמאוורר שלו מתחיל לעבוד אחרי כדקה בערך מרגע ההדלק, אבל שום נורות אחרות לא מאירות, הוצאתי את הזיכרונות אפילו ואין צפצוף ואין שום דבר, הביוס מסרב לעלות והתוצגה חשוכה. לוח אם הלך? ספק? אינברטור? קראתי לנסות לנתק סוללה וחשמל וללחוץ על הכפתור כדקה ואז לנסות לחבר ולהדליק, לא עזר. רעיונות נוספים לפני שהוא הולך לפח? שווה להשקיע בתיקון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eXpire,

הייתי מעדיף לרכוש את המחשב בארץ אלה אם כן ישנו מחשב העמוד בדרישותי וזול יותר אחרי שכלולל מע"מ מטרת המחשב - מחשק קלים,צפייה בסרטים,עבודות משרדיות המסך - לפחות 15" משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן לפחות 3 שעות,הסוללה חשובה לי מאוד כמה שיותר זמן כך יותר טוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי אך לא בהכרך בלוטות לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD רצוי מאוד * כונן Bluray לא בהכרך * האם נדרשת אחריות בינלאומית לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by Riddler,

שלום, אני מרכיב מפרט למשחקים. יש לי מעבד i5-2500K, ויש מסך (Dell 23"). תקציב - באזור ה4K-6K. אני לא רוצה להתפרע שלא לצורך, ומצד שני כן לבנות מערכת חזקה שתהיה רלוונטית גם עוד שנתיים-שלוש למשחקים ברמה גבוהה. משחקים - כל הסוגים (RPG, Shooters וכו'). המחשב יחובר למסך ברזולוציה של (1680 על 1050). ציוד היקפי - אין צורך. אני שוקל לחבר SSD בתור דיסק של מערכת ההפעלה, כתלות בעלות/תועלת שזה נותן. שקט - סטנדרטי, לא משהו מיוחד. אני מניח שזה מקביל לציון 6 בסקאלה. OC - רוצה לשמור על אופציות פתוחות, לא מתוכנן בשלב הראשון. מערכת הפעלה - אין צורך. חנות - אני מחיפה והמבחר פה הצטמצם משמעותית בשנה האחרונה. פתוח להצעות. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lior_netzer,

אשמח לשמוע דעתכם על המפרט הבא: מיועד לצרכי עבודה בלבד - עריכת וידאו תוכנות: Avid MC5, Premiere CS5, AE CS5 בהמשך המחשב ישרת את אשתי באדריכלות ועיצוב (AutoCAD, Solidworks) אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג המחשב יעבוד שעות ארוכות אבל אין צורך שיהיה במיוחד שקט (שימו לב שבשל מחירי ההארדיסקים הסתפקתי בHDD נחות, אוסיף דיסק נורמלי כשהמצב יתאזן) מחיר החבילה: 5286 + וינדוז 420 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.k…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. היי לכם! יש לי בעיה, בשעה האחרונה המחשב עושה לי בעיות תצוגה חבל"ז, המסך מחשיך וחוזר ואז מופיע הודעה: nvidia windows kernel mode driver אירעה שגיאה וזה קורה כל דקה שתיים, בבקשה אני ישמח לעזרה דחוף! המחשב שלי במפרט בצד ASUS זה קורה כל פעם שאני פותח חלון בדפדפן או תוכנה חדשה וגם סתם כך תודה, דובי. עריכה: התקנתי דריברים מחדש לכרטיס מסך וכן את פיירפוקס והסתדר

24. דרישות (מהחשובות יותר לפחות): 1. מעבד ולוח אם - חזקים מאוד (אין לי כוונות לשדרג כל שני וחמישי) intel core i7 960 3.2ghz האם הוא תורם למהירות המחשב ולביצועים ביחס למחיר? אני לא גרפיקאי ולא מתעסק עם גרפיקה - אבל מבחינת גיימינג הייתי רוצה שלמחשב תהיה יכולת הרצת משחקים כבדים. 2. מארז סלוני וספק כוח - מארז מעוצב ושוכב עם אווירור וקירור טובים מאוד (כלומר לחשב גם תוספות של מאווררים נוספים ויחידות קירור מעבר לסטנדרט הקיים במארז כמו שהוא - אם צריך כמובן) מיותר לציין שהמארז על כל מאוורריו צריך ליהיות חרישי ככל שאפשר, אותו כנ"ל גם לגבי הספק כוח. 3. זכרון - כמה שיותר חזק 4gb לפחות + הסבר למה זה טוב כי אני לא כ"כ מתמצא בנושא הזה באופן ספציפי ובמחשבים באופן כללי. 4. כרטיס מסך - לא ממש …

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Bulugulu,

אהלן, בניתי את המפרט הזה במטרה לשחק בהגדרות מקסימליות\גבוהות עם AA, ברזולוצית 1920X1200 (מסך אחד). זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i5-2500K Tray http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15701 כמות: 1 מחיר: 982 ש"ח ( למזומן:962 ש"ח ) CORSAIR 8Gb Kit (4GX2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14106 כמות: 1 מחיר: 689 ש"ח ( למזומן:675 ש"ח ) Twintech GTX580 1536MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL לרוכשי מחשב חדש בלבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13985 כמות: 1 מחיר: 2,284 ש"ח ( למזומן:2,238 ש"ח ) קירור למעבד CoolerM…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.