עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב, ואני כבר לא הכי מעודכן בשוק. לכן, אני אשמח לקבל הצעות להרכבת מחשב חדש. ניסיתי להרכיב מחשב כך שכל רכיבי החומרה יתאימו זה לזה באופן אופטימלי, אבל אני לא ממש בקיא (האמת שזה בעיקר שלא קראתי מספיק את המפרט של כל רכיב ורכיב). תקציב: 1500-2500 (ואם אני ממש לא ריאלי, אשמח לדעת כמה עליי לחרוג) יישומים עיקריים: בעיקר עבודה בC וMATLAB , אבל גם למשחקים (משחקי גוף ראשון / אסטרטגיה) מסך: קיים כבר מסך 23 אינץ של LG אין צורך בציוד היקפי (לא צריך כוננים ,צורבים, מקלדת, רמקולים) צריך: מעבד, לוח, זכרונות, כרטיס מסך, מארז גדול, ספק, ומאווררים שקט: השקט של המארז לא ממש קריטי לא מתוכנן אובקלוק – (בעיקר כי אני לא יודע איך לעשות, והאם כדאי, ומה ההשלכות ) מערכות ה…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, קריסיס 2+1 וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכלול מסך שתומך ב-FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר, ברזולוציה הכי גבוה…

3. * מטרות המחשב? צפייה בסרטים , עבודה משרדית , ומשחקים מאוד פשוטים לאחותי הקטנה. * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? כמה שפחות ? ראיתי שהמחשבים האלה הם בסביבות ה1.5 ק"ג שזה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה אבל רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא חייב כונן קשיח גדול. 250 כזה ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה כונן DVD . * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב בסביבות ה1700 . אפשר לחר…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by zxc1,

שלום לכולם ! עד היום יש לי את המפרט הבא: מעבד Intel Core2Duo E6550 כרטיס מסך nVidia GeForce 8800GT 512MB 4GB RAM Intel DP35DP עד היום אני איכשהו שורד עם מפרט זה. אבל לדעתי הגיע הזמן לשדרג, הכרטיס מסך כבל לא אותו דבר הוא לא מסוגל לעלות משחקים די חדשים ועוד... עריכה: המחשב מיועד למשחקים. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על חלקים להחלפה? או בכלל מפרט חדש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  5. Started by talevi83,

היי מה אתם אומרים על המחשב הזה: ASUS K53E-SX970V‎ מחיר: 2850 ש"ח איך החברה עצמה, ASUS? איך האחריות שלהם? מישהו התנסה עם החברה הזאת מבחינת מימוש האחריות, או טיב חומרת המחשב? לקנות או לא? מיועד לסטודנט תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שניתן לחסוך בתקציב הנ"ל בכל מקרה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא. 8. האם ישנ…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by danzE,

שלום ברצוני לשדרג את חלקי המחשב, למה? כי הוא ישן ואני רוצה להריץ BF3, לפני חצי שנה שדרגתי תכרטיס מסך+ספק כוח וראם. עכשיו תגידו לי מה אני יכול לשדרג, כדאי שזה יריץ לי בסדר BF3. מעבד:Intel® Core2CPU 6300@1.86 Ghz RAM: 2GB כרטיס מסך: Ati Readon 5670 HD ספק כוח:600W לוח אם:Intel Corporation DG965SS תודה רבה.

8. Started by ac1240,

איזה מבין המפרטים כדאי לקנות ואיך המחיר ביחס לתמורה ? אני מעוניין לקנות מחשב בפתח תקווה וזה אחד המפרטים שקיבלתי מאחת החנויות או שאם תוכלו להרכיב לי מפרט מחנות בפתח תקווה במטרה לתוכנת עריכה MAYA במחיר של 5-6 חייב שהמפרט יהיה מורכב מחנויות בפתח תקווה המטרה של המחשב היא לתוכנת עריכה MAYA ולמשחקים אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ,ללא OC [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות , צפייה בסרטים ולשחק בפיפא 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  10. שלום לכולם, עד היום למשך 304 שנים הסתדרתי עם המפרט שלי : E6750 GIGABYTE-P35DS3 9800GT-1GB WD1TB G.SKILL 6144MB GBPK ללא שום בעיה אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את BF3 ואני מקבל בקושי 19 FPS על הרזולוציה שלי 1920x1080 כשהכל על LOW אני מרגיש שיש צורך בשדרוג. אני בספק אם ישנו שדרוג כלשהו שיוכל לעזור לי מיכוון שהמעבד כבר דיי חלש ויהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדש אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעות ו\או מפרט חדש. כמובן שאעדיף לשדרג את המחשב הקיים בעלות מינימלית אבל אני מודע לכך שיש סיכוי טוב שהדבר לא אפשרי ואצטרך לקנות מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  11. שלום, אני מבקש המלצה למפרטים לשני מחשבים שאני מעוניין לקנות: מחשב ראשון שמיועד לגרפיקה, בעיקר פוטושופ ורינדורים (לא בזמן אמת, לכן לפי מה שקראתי, חשוב יותר מעבד וזיכרון ופחות כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ורינדורים בעיקר, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה פוטושופ, הרבה סקטצ'אפ, קצת אוטוקאד. כולל רינדורים (בעיקר מקסוול, פודיום, טוויילייט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  12. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב? גיימינג על הגדרות גבוהות עבודה עם מסך dell 2007FP ברזלוציה 1650*1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? העדפה ל ksp או iqpc 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שני צורבי DVD ו HD 1T מבחינת כרטיס …

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. שלום. לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד בשבילי. כרגע אני חייל וסטודנט. התקציב שלי עומד על3700 ש"ח מקסימום. הערב חשובה: אני מעוניין שיהיה במחשב מודם סלולארי פנימי. אפשרי לצרף דבר כזה למחשב (סיםפרי כמובן). * מטרות המחשב? סרטים, שפות תיכנות, משחקים קלים-בינוניים (ברמה של GTA SA), אינטרנט והכי חשוב- לימודים. * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף ארוך, 4-5 שעות (שיחזיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI. * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב (אני אשתמש ביואסבי פשוט). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם…

14. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims, sc2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. שלום אני מתכנן לקנות נייד חדש ורציתי לקבל קצת הסבר לגבי ההבדל בין מעבדי ה CORE של אינטל לעומת המעבדים המגבילים של AMD אשמח להשוואות בין סדרות ה I-5 וה I7 למקבילהן של AMD בנוסף אשמח לדעת האם צריך לקנות מערכות קירור נוספות כאשר בוחרים במעבדי AMD (האם הם נוטים להתחמם יותר?) הסיבה שאני שואל היא כיוון שאני רואה שמעבדי AMD משמעותית זולים יותר וחשבתי שאולי כדאי לשקול אותם ברצינות אך בשביל זה אצטרך לדעת את היתרונות והחסורנות שלהם כנגד מעבדי אינטל בתודה מראש מיכאל.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. שלום לכולם! אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל, ללא ציוד היקפי (מלבד עכבר ומקלדת) שילד בגיל 6 יוכל ליהנות ממנו ויחד עם זאת יהיה במסגרת התקציב.... רצוי שיכלול כרטיס מסך שיכול להתמודד עם משחקי תלת מימד וסרטים. חשוב שתהיה יכולת שדרוג בסיסית בעתיד. מה אתם אומרים על המפרט הבא: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Mushkin 99177…

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  17. Started by YARONGT,

צריך עצה למחשב ב 6500 ש''ח לחבר שהכי טוב במחיר הזה ושייריץ cod על בערך 200 fps תודה מחכה לתגובות!.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. Started by roey1,

בניתי את המפרט הבא : מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155,3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים ArcticFreezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E כרטיסי מסך: GIGABYTE - AMD HD 6450 1GBDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבים : DVD:LGDVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים: Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case(No PSU) מאווררים וגופי קירור: מאוררים Scythe GentleTyphoon 120mm Fan 1450RPM ספקי כוח: SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) מחירון עבודות במעבדה: הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחירהחבילה: 2241 המפרטהורכב באתר קיי.אס.…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by hellfire03,

אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by MODY69,

אהלן חברה, לא מזמן קניתי את הלפטופ שבכותרת והוא מגיע ללא כונן CD. היום חשבתי על זה, אבל מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט אותו?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by X-ShaY,

הסירטון הזה אמיתי? Battlefield 3 on DELL Inspiron N5110 [Corei7;Nvidia GT525m] באמת ה - DELL Inspiron N5110 | Core i7 | NVIDIA GT525M יכול להריץ ככה את BF3? שימו לב שב MED המשחק רץ דיי טוב ואפילו בHIGH אפשר לשחק לכאלה שמתעקשים... בULTRA זה כבר נמוך בצורה מוגזמת ועוד שאלה, אותו מחשב יוכל להריץ אותו דבר רק עם שינויים קטנים של במקום 6 ג'יגה - ל4 ג'יגה ובמקום i7 ל i5 ? מה שאני מתכוון להגיד שהמשחק הזה לא דורש יותר מ i5 , החלק המכריע פה זה הGPU...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ותכנותית וצפייה בסדרות וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

23. Started by eXpire,

הייתי מעדיף לרכוש את המחשב בארץ אלה אם כן ישנו מחשב העמוד בדרישותי וזול יותר אחרי שכלולל מע"מ מטרת המחשב - מחשק קלים,צפייה בסרטים,עבודות משרדיות המסך - לפחות 15" משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן לפחות 3 שעות,הסוללה חשובה לי מאוד כמה שיותר זמן כך יותר טוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי אך לא בהכרך בלוטות לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD רצוי מאוד * כונן Bluray לא בהכרך * האם נדרשת אחריות בינלאומית לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. Started by 00Amir,

יש לי מחשב נייד דל 1545 , שלא טוען את הסוללה, קניתי סוללה חדשה כי חשבתי שהסוללה לא בסדר :kopfpatsch: המחשב אינו טוען את הסוללות ועובד רק מהחשמל... קראתי בפורומים בחו"ל שזו תופעה מוכרת... איפה יש מקום אמין שיכול לסדר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג של כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.