עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב? גיימינג על הגדרות גבוהות עבודה עם מסך dell 2007FP ברזלוציה 1650*1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? העדפה ל ksp או iqpc 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שני צורבי DVD ו HD 1T מבחינת כרטיס …

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  2. שלום. לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד בשבילי. כרגע אני חייל וסטודנט. התקציב שלי עומד על3700 ש"ח מקסימום. הערב חשובה: אני מעוניין שיהיה במחשב מודם סלולארי פנימי. אפשרי לצרף דבר כזה למחשב (סיםפרי כמובן). * מטרות המחשב? סרטים, שפות תיכנות, משחקים קלים-בינוניים (ברמה של GTA SA), אינטרנט והכי חשוב- לימודים. * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף ארוך, 4-5 שעות (שיחזיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI. * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב (אני אשתמש ביואסבי פשוט). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם…

3. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims, sc2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. שלום אני מתכנן לקנות נייד חדש ורציתי לקבל קצת הסבר לגבי ההבדל בין מעבדי ה CORE של אינטל לעומת המעבדים המגבילים של AMD אשמח להשוואות בין סדרות ה I-5 וה I7 למקבילהן של AMD בנוסף אשמח לדעת האם צריך לקנות מערכות קירור נוספות כאשר בוחרים במעבדי AMD (האם הם נוטים להתחמם יותר?) הסיבה שאני שואל היא כיוון שאני רואה שמעבדי AMD משמעותית זולים יותר וחשבתי שאולי כדאי לשקול אותם ברצינות אך בשביל זה אצטרך לדעת את היתרונות והחסורנות שלהם כנגד מעבדי אינטל בתודה מראש מיכאל.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל, ללא ציוד היקפי (מלבד עכבר ומקלדת) שילד בגיל 6 יוכל ליהנות ממנו ויחד עם זאת יהיה במסגרת התקציב.... רצוי שיכלול כרטיס מסך שיכול להתמודד עם משחקי תלת מימד וסרטים. חשוב שתהיה יכולת שדרוג בסיסית בעתיד. מה אתם אומרים על המפרט הבא: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Mushkin 99177…

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  6. Started by YARONGT,

צריך עצה למחשב ב 6500 ש''ח לחבר שהכי טוב במחיר הזה ושייריץ cod על בערך 200 fps תודה מחכה לתגובות!.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by roey1,

בניתי את המפרט הבא : מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155,3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים ArcticFreezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E כרטיסי מסך: GIGABYTE - AMD HD 6450 1GBDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבים : DVD:LGDVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים: Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case(No PSU) מאווררים וגופי קירור: מאוררים Scythe GentleTyphoon 120mm Fan 1450RPM ספקי כוח: SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) מחירון עבודות במעבדה: הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחירהחבילה: 2241 המפרטהורכב באתר קיי.אס.…

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by hellfire03,

אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by MODY69,

אהלן חברה, לא מזמן קניתי את הלפטופ שבכותרת והוא מגיע ללא כונן CD. היום חשבתי על זה, אבל מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט אותו?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by X-ShaY,

הסירטון הזה אמיתי? Battlefield 3 on DELL Inspiron N5110 [Corei7;Nvidia GT525m] באמת ה - DELL Inspiron N5110 | Core i7 | NVIDIA GT525M יכול להריץ ככה את BF3? שימו לב שב MED המשחק רץ דיי טוב ואפילו בHIGH אפשר לשחק לכאלה שמתעקשים... בULTRA זה כבר נמוך בצורה מוגזמת ועוד שאלה, אותו מחשב יוכל להריץ אותו דבר רק עם שינויים קטנים של במקום 6 ג'יגה - ל4 ג'יגה ובמקום i7 ל i5 ? מה שאני מתכוון להגיד שהמשחק הזה לא דורש יותר מ i5 , החלק המכריע פה זה הGPU...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ותכנותית וצפייה בסדרות וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

12. Started by eXpire,

הייתי מעדיף לרכוש את המחשב בארץ אלה אם כן ישנו מחשב העמוד בדרישותי וזול יותר אחרי שכלולל מע"מ מטרת המחשב - מחשק קלים,צפייה בסרטים,עבודות משרדיות המסך - לפחות 15" משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן לפחות 3 שעות,הסוללה חשובה לי מאוד כמה שיותר זמן כך יותר טוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי אך לא בהכרך בלוטות לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD רצוי מאוד * כונן Bluray לא בהכרך * האם נדרשת אחריות בינלאומית לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by 00Amir,

יש לי מחשב נייד דל 1545 , שלא טוען את הסוללה, קניתי סוללה חדשה כי חשבתי שהסוללה לא בסדר :kopfpatsch: המחשב אינו טוען את הסוללות ועובד רק מהחשמל... קראתי בפורומים בחו"ל שזו תופעה מוכרת... איפה יש מקום אמין שיכול לסדר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג של כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  15. היי , אני רוצה להרכיב מחשב אשמח לכל עזרה... שימוש : יומיומי - רגיל , תכנות בקומפיילרים (בעיקר VS 10) , אפשרות לשחק בפיפא 2012 מסגרת תקציב : 3000 - גמיש דרישות / העדפות : מעבד - אינטל מינ' 4 ליבות פיזיות לוח אם - אינטל או גיגה ביט (נוטה לצ'יפסט P67) מארז - ??? כרטיס מסך - ATI או NVIDIA בנוסף חשובה לי מידת הרעש שתיווצר , השאר לשיקולכם המקצועי

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, וראיתי את ההצעה הבאה מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= המפרט כולל: מעבד Intel Core i5 2310 לוח אם Gigabyte GA-H67M-D2-B3 זיכרון 4GB DDR3 1333MHz של Kingston דיסק קשיח 500MB של Western Digital סה"כ 2165 ש"ח אני רוצה לשדרג את המפרט הזה, ולהוסיף: מארז עם ידית נשיאה - תוספת של 140 ש"ח הרחבה למעבד core i5 2400 - תוספת של 45 ש"ח הגדלת ההארד-דיסק מ-500GB ל-1 טרה - תוספת של 245 ש"ח סה"כ 2600 ש"ח ספק כח, כרטיס מסך וצורב אני לא צריך, וכן גם כרטיס רשת(או שהוא בא כבר built-in על לוח האם?) השימושים שלי במחשב הם רגילים - גלישה באינטרנט, קצת אופיס, מוסיקה וסרטים, לא משהו מקצועי או משחקים. שאלותי הן: א. ה…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  17. שלום לכולם! אני בלי המון ניסיון בהרכבה עצמית וכדו'. אני מעוניין במחשב שיפעיל את המשחקים הכי חדשים ברמה כיפית לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות אבל בהחלט שיהיה יפה ומהנה. אשמח להמלצות לשילוב של הרכיבים הבאים: מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס גרפי (שהכל ביחד יעלה בערך עד 1,500 ש"ח, אפילו עד 2,000) יש לי כבר ואצרף ולכן לא ארכוש : כונן קשיח, 4 ג'יגה זכרון פנימי, מסך HD, כונן תקליטורים, מערכת הפעלה תודה מראש! רונן

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by pwntigo,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, רזולוציה למשחקים היא 1080*1920 אין צורך בצורב, דיסק קשיח וציוד היקפי. כמו כן, צריך להיות מוכן לאוברקלוק בינוני (מבחינת המעבד 2500K) רמת שקט לא חשוב אבל המחשב נמצא בחדר שינה אז שלא יהייה טרקטור גם. אין צורך במערכת הפעלה. הוא מוכן גם לקנות רק מ omc אלא אם כן אני אצליח לשכנע אותו אחרת, אבל אם יש אפשרות בבקשה להביא מפרט משם. תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. Started by bissli82,

שלום, ברשותי asus v1s ישן בן כ-4. לפני כמה ימים חזרתי מחודש בחו"ל ולהפתעתי הוא אינו נדלק, כלומר לוחץ על הכפתור ויש אור בכפתור יש אור גם בפנל הקדימי הקטן, אבל אין תצוגה ושום דבר בעצם לא קורה מעבר. בדקתי גם בלי סוללה גם עם, רק ספק, תחנת עגינה וכו'. פתחתי אותו להביט פנימה והמאוורר שלו מתחיל לעבוד אחרי כדקה בערך מרגע ההדלק, אבל שום נורות אחרות לא מאירות, הוצאתי את הזיכרונות אפילו ואין צפצוף ואין שום דבר, הביוס מסרב לעלות והתוצגה חשוכה. לוח אם הלך? ספק? אינברטור? קראתי לנסות לנתק סוללה וחשמל וללחוץ על הכפתור כדקה ואז לנסות לחבר ולהדליק, לא עזר. רעיונות נוספים לפני שהוא הולך לפח? שווה להשקיע בתיקון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ערב טוב לכולם, אשמח לסיוע מכם לגבי מפרט מחשב לשימוש תיכנותי ולגיימרים. אני ארכוש את המחשב בעוד מספר ימים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של מאתיים ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,VMware וכו' (תדירות של פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Starcraft 2, Dirt 3, Left4Dead2 וכל מה שיוצא בי…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שלום, אני נוסע עוד שבוע לארה"ב ואחי רוצה לקנות לעצמו מחשב נייח חדש לגיימינג. התוכנית שלי היא להזמין דרך אמאזון חלק מהרכיבים ואז בארץ לקנות את שאר הרכיבים ולהרכיב. רכיבים עד כה שנראה לי עשויים להשתלם בקנייה דרך אמאזון - לוח אם, ספק, זיכרונות, כונן SSD 128 Crucial m4, אולי מעבד.. הבעיה היא שלמיטב הבנתי צריך שכל רכיב יעלה פחות מ - 200 דולר.. בכל מקרה אלה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב, אני צריך מחשב שיהיה מיועד בעיקר לעבודות באופיס, אינטרנט, קצת סרטים ב HD. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם זה משמעותי ביותר אזי לחרוג ב-200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, קצת סרטים ב HD. אולי טיפה גרפיקה של מתחילים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת סט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by yambtz,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי שנה אחרונה של תואר ראשון ושנתיים של תואר שני, כלומר לפחות שלוש שנים. לכן גם הדרישה המרכזית שלי היא אחריות ל-3 שנים, גם במחיר של חריגה מהתקציב. אני אמנם רואה סרטים במחשב לפעמים, אבל המטרה המרכזית שלו היא לימודים, כלומר מסך גדול ונוח לקריאה ממושכת ומקלדת נוחה לכתיבה של עבודות. אבא העמיד לרשותי 2000 ש"ח לצורך העניין, וממה שאני מבין אני אצטרך להוסיף לפחות כמה מאות שקלים. כל שקל שבאמת מצדיק את עצמו לצרכים האלה אני אמצא דרך לגרד, גם אם זה 800 ש"ח. כלומר הכי קרוב לתקציב שיש, אבל שעדיין יהיה משהו ששווה לקנות ויעשה את העבודה. אם יש חנות באילת ששווה לקנות בה (ממה שראיתי זה יוצא יותר יקר) אני מגיע לשם הרבה. חוץ מזה גם יש לאבא שלי ח…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. Started by arielg,

שלום אני קונה עכשיו dell vostro 3350 יש לי אפשרות לשדרג את הזיכרון מ 4 ל 8 ג'יגה (העלות זניחה) אני מתכוון להשתמש במחשב לאנליזות matlab בעיקר, אבל יש מצב טוב ש 4 ג'יגה יספיק לי האם שדרוג ל8 ג'יגה יגרום לסוללה להחזיק פחות? האם יש חסרונות אפשריים נוספים? תודה אריאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בקשה לעזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם ממש אין טעם לקחת משהו יקר וטוב יותר. אין בעיה להשתמש בתקציב המלא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? רב שימושי - מולטימדיה HD, עבודה משרדית בעיקר על אופיס, אינטרנט והורדות. שיתמוך במולטי טאסקינג כמו גדול. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינו מיועד למשחקים אך מיועד לתכני HD ברזולוציה של 1680X1050 לפחות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים