עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, עקב בקשה של חבר של אחי, אני מחפש מפרט בסיסי לילדה בת 12 המפרט צריך לכלול: מסך 19 אינץ, מקלדת + עכבר רמקולים +סאב. 2.1 אינץ מצלמת אינטרנט וכמובן המערכת עצמה, תקציב: 2500 ש"ח - 3000 ש"ח. נא להרכיב מפרט מהחלקים שבאייבורי אני אודה לכם מאוד! (ידוע שהאפשרות מגבילה אבל זאת הדרישה) מסיבות אישיות אני רוכש שמה אז נא לא להביא חוו"ד על החנות... המון המון תודה מראש, אם תוכלו להכין לי כמה מפרטים בכמה מדרגות זה יהיה נהדר (לפעמים הבאות)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by נפתלי,

שלום עליכם מבקש לדעת אם מישהו יודע איזה מחשב אני צריך לגרפיקה וגם חומרה עם כל האפשרויות תודה נפתלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות ובמהירות עם עבודה במקביל על מספר תוכנות של אדובי. רשימת המכולת: 1. התקציב המקסימאלי - 6000 ש״ח ניתן לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 1000 ש״ח במקרה הצורך 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית ומולטימדיה, תכני HD תוכנות עיקריות: Photoshop Illustrator Indesign Flash Dreamweaver Premier pro לצורכי פרנסה 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נדרש מפרט מלא 5. חשיבות השקט = 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (win7) והרכבת המחשב בחנות 8. איזור מגורים - השרון 9. ללא בקשות מיוחדות 10. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אך רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תבורכו מיכל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nbav,

יש לי כרגע בעיות במחשב הנוכחי פתחתי נושא בפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה במידה ואני לא אמצא פתרון, אני כנראה אאלץ לקנות במחשב חדש אני לא ממש מבין כיום מבחינת איזה חברות טובות וכדומה ולכן אשמח להסבר על הרכיבים שאתם ממליצים (מה היתרונות שלהם וכדומה) ". מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?" עד 3,000 ש"ח לא ניתן לחרוג מהתקציב "מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?" גלישה באינטרנט ואם אפשר גם משחקים, אני אשמח א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)." " פיירפוקס הייתי גם רוצה שתכונה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by XD-DRAGON,

היי אנשים, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לחלוטין...צרכי עבודה - משרדי בלבד (אינטרנט + OFFICE). כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). מסך - LCD. צריך לקנות 3 מחשבים כאלו. תקציב פר מחשב - 1500-2000 ש"ח. כולל מסך - 2400 ש"ח למחשב. חובה - כל מחשב תומך באל חוטי (כל המחשבים מחוברים בניהם ברשת אלחוטית מבחינת אינטרנט וכן מחוברים ל2 מדפסות ליזר, גם, אלחוטי). חובה - צורב ותומך בDVD. חובה - תומך בFLOPPY. תודה אנשים . המשך יום נעים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד ללימודי רפואה. נראה שלמחשבי לנובו יש את המפרט הטוב ביותר תמורת המחיר. השאלה שלי היא האם המחשבים אמינים? מה הדעה שלכם לגבי מחשבי לנובו? אולי שווה לקנות אותם ולהרחיב את האחריות? המטרה העיקרית של המחשב היא לגלוש באינטרנט(סרטונים פייסבוק וכד'), word/powerpoint/excell, מסמכי אדובי - לא משחקים. אני רוצה מחשב עמיד, שיחזיק לי לאורך זמן. בנוסף, אני מתכוון לחבר אותו בבית למסך גדול יותר וככה להשתמש בשני מסכים. אין לי צורך בכונן אופטי. משקל לא ממש חשוב לי. הכי חשוב לי זה עמידות/איתנות של המחשב. אני מתכוון להתנייד איתו ולא רוצה שכל הטלטולים יפגמו בו. אלה המחשבים שחשבתי עליהם לנובו U41-70 לנובו U31-70 לנובו Z51-70 שאלה אחרת, ראיתי את המחשב הזה של דל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הי אני מחפש לקנות מחשב נייד לעסקים באינטרנט וגם לעבודות משהו כמו בערך 1000 שח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. במחשב הנייד הנוכחי שלי, שבן 10 שנים, השימושים הבסיסיים - ללחוץ על כפתור התחל, לפתוח עוד טאב, לפתוח את וורד - הכל קורה באופן מיידי ומקסימום תוך איזה שניה או שתיים. האם ככה זה גם בווינדוס 10 או שעלי לצפות לכל מיני לאגים? אני שואל כי במחשב נייד חדש לגמרי של דל שקניתי יש לאגים בכמעט כל דבר כל הזמן, ואני רוצה לקנות מחשב נייד אחר ואני רוצה לדעת האם זה הגיוני ובסיסי שעלי לצפות לאפס לאגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20397 https://ksp.co.il/?uin=22809 תתעלמו מהמחירים, המחשב של DELL זול יותר ב300 ש"ח וגם מקבלים את האוזניות שבקישור. ראיתי שהבדל העיקרי הוא שבלנובו יש SSD ובDELL אין.. האם הSSD הוא מרכיב משמעותי? בDELL יש גם 3 שנים אחריות, עד כמה זה חשוב? כמו כן, האם יש עדיפות לקנות בבאג ולא בKSP/IVORY מחבינת אמינות? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קודם כל, אני רוצה 2 מפרטים- אחד של אינטל ואחד של AMD. (אבל אחד זה יספיק, מקסימום אני אשווה בין שאר המשתמשים בשיתנו לי מפרטים) לא מתוכנן OC, ואני רוצה שהמחשב ידלוק להרבה זמן(בימי לימודים כ-10 שעות, בזמן חופשים כמו עכשיו- בסביבות ה15) ושלא ירעיש יותר מדי, ולא יעשה ריסטים מתי שבא לו, כמו המחשב הזה. אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק מתי שאני עובד איתו בעבודות משרדיות(באינטרנט למשל שהפיירפוקס יעבוד עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בלי תקיעות) ושבמשחקים שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו סאן אנדרס ו-HL2 ברזולוציות נורמליות ואיכות טובה חלק, אם המחשב יוכל להריץ משחקים בעלי דרישות גבוהות יותר(כמו אובליביון או סטוקר) באיכות יותר נמוכה, אבל חלק-זה בכלל יהיה נהדר.(המסך העכשווי שלי-מסך של פיליפס, זמן…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by stavzim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמובן, אבל לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שניתן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Xian,

אני מתכנן לקנות מחדש חדש ולהחליף את הישן. אני עומד להשאיר מהמחשב הישן את המסך, כרטיס מסך, צורב, כונן דיסקטים, וציוד הקפי. אני רוצה dvd, ואני עומד להשאיר את הכונן קשיח הישן אך רוצה עוד אחד, אני חושב ש80g יספיקו. לא אכפת לי אם אינטל או amd זה הכל אני חושב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gilm80,

טוב אז הדרישות שלי הם כאלה: 1.לא צריך ציוד הקפי-יש לי כבר מסך עכבר מקלדת וכו 2.אני כן צריך מערכת הפעלה-WINXP HOME- וויסטה אני לא רוצה עדיין עד שלא יפתרו את כל הבעיות וימצאו את כל הבאגים 3.אין לי חלון בחדר-אז אני צריך מערכת שלא יהיה לה בעיה של חום-אני לא מתכנן אוברקלוקינג-אבל אם יש כרטיס מסך ומעבד ספציפי שמתחממים פחות אז אני רוצה אותם +מאוור 4-וכמובן שתהחה מערכת שתצליח לעלות את כל המשחקים למשך זמן רב בלי שאני יצטרך לשדרג בקרוב זהו פחות או יותר ואם אתם מכירים מקום בי-ם טוב אז אנה תגידו לי או מקום אחר שמציע אחריות עד הבית .....-אין לי אוטו ואם יש בעיה כלשהי במחשב יהיה לי בעיה להגיע למקומות רחוקים תודה מראש גיל

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי אנשים , חבר שלי קיבל הצעת מחיר מאיזה חנות בעיר , בגדול הם הציעו לו p4 3.0 - הוא לא מבין במחשבים , ככה שאני מאמין שזה הפרסקוט. לוח אם עם צ'פ 865 זכרון 256X2 . חברה ג'נרית. Gforce fx 5200 HD 80gb אין לו מושג אם זה sata צורב די וי די של סוני מסך 17" של מאג זה פחות או יותר , ב4500 שקל. חשבתי אם תוכלו אולי לתת לו משהו קצת יותר טוב.. הוא רוצה את המחשב בעיקר למשחקים. הוא לא גיימר כבד , ואין לו אפילו מושג מה זה DirectX אבל בכל זאת , מטרת המחשב היא למשחקים. חשבתי אולי תצליחו איך שהוא לדחוף למפרט הזה , בתקציב הזה R9800pro חשוב שישאר הצורב די וי די , מסך לא משנה איזה העיקר 17 אינץ. המממ , ואם אתם מתכוונים להחליף מעבד , אז רצוי שזה יהיה אינטל 2.6\2.8 מעדיף מאשר Athlon FX .…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Roma Pekelis,

ברשותי נייח בן 5 שעובד מעולה, מערכת הקירור של המחשב מתחילה להראות סימני גסיסה וברצוני להחליף אותה תוך שמירה על המחשב. החלקים להחלפה: קירור למעבד i5-3470 תושבת 1155 קירור לכרטיס מסך AMD Radeon 7950 ספק כח (לא זוכר ) מישהו יכול להמליץ לי על הקירורים שמשתלם לשים? איזה ספק כח לקחת? (המטרה לשמור על המחשב, לא לבזבז יותר מידיי כסף על הנושא אבל גם לא לחסוך בכל מחיר).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מחשב נייח ישן (2011) והגיע הזמן לחדש . אני מחפש מחשב נייח ,מעוניין להרכיב מארז וזה הפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ,התקנת מכונה וירטואלית, docker , סרטים באיכות HD , משחקים ברמה סבירה , אפשרות לחיבור של המחשב לטלוויזיה רזולוציה טבעית של המסך הראשי - 1440*900 3. האם יש צורך בציוד היקפי - 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסכים,מקלדת,עכבר,רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…

17. המפרט מיועד למשחקים והוא לאחיינית שלי.. הלכתי למרדנית הציעו לי מפרט ב 3490 ש"ח מה אתם אומרים עליו ואיך ניתן לשפר? מעבד מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice S-939 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 939 זיכרון זיכרון Kingston 512M Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM 8MB S-ATA 2 כרטיס מסך LEADTEK GeForce 6600 PCX 256MB +TVD צורב DVD DVD צורב ND-3550A DVD ±R/RW x16 (Dual Layer) כונן 1.44 כונן 1.44 Mitsumi 1.44 מארז ג'נרי רגיל... FRONTIER/ 009-12CM 500W בקשר למארז והספק לא רוצה משהו שהוא יקר... שישאר ג'נרי... נתנו לי את ההצעזה הזו במרדנית ב 3490 ש"ח מה אתם אומרים? ומה צריך לשפר? תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. השימוש של המחשב הוא בסלון כמחשב נייח רגיל (לא HTCP) אך מחובר כל הזמן למסך טלוויזיה 32 אינצ'. 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,500 עד 2,600 מקסימום. 2. השימושים הצפויים של המחשב הינם אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים (עובד כל הזמן), סרטים (כולל HD), שירים וכו' המחשב לא מיועד לגיימינג כלל. 3. אין צורך במסך, אין צורך ברמקולים, אך יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים שיקלטו כמו שצריך קצת מרחוק. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בין 7 ל- 8. 6. אין כוונה לעשות אוברקלוק כלל. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 והרכבת מחשב בחנות. 8. אני מתגורר באזור ירושלים אך הבנתי שיש חנויות שעושות גם משלוח. 9. הבקשות המיוחדות הן: חיבור HDMI למסך (כאמור מחובר לטלוויזיה), אופציה ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by chop,

מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.8GHZ קירור: Zalman CNPS-7000V-AL SI 776-1156-AMD דיסק קשיח: Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA 2 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ זכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 X 2 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6870 1024 \ 1GB GDDR5 Pci-E HDMI

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רצוי שיחזיק לשנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, דגם ספציפי חברות: לנובו, HP, Dell תקציב: 3.5-4K. אם ממש הכרחי עד 5K מסך: 15.6" אלמנטים חשובים לי: - מתאים לתוכנות פוטושופ ואינדזיין (מבחינת זיכרון, איכות ומהירות) בהמשך ישולב עט דיגיטלי/תוכנת איור כלשהי. - תמונה טובה ואיכותית , משמש גם לצפיית סדרות סרטים (כטלוויזיה) *(מאיץ גרפי? כרטיס מסך)* - משקל קל, 2 kg - רצוי. רצוי: שקט, רמקולים טובים אין צורך: מסך מגע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by finish7777,

היי, לאחר מיפוי הצרכים שלי, וסקירה של חלק מהדגמים שקיימים בשוק, מצאתי שני דגמים של מחשבים שמתאימים לי: 1) Dell XPS 13 UltraBook (מעבד i7) 2) Lenovo ThinkPad T450s על הדל יש ביקורות טובות. שני חסרונות לעומת הלנובו - טענה שמתחמם מהר יחסית, וזמן עבודה בינוני. עד היום נטיתי ללנובו - אבל אדם שמתעסק בתחום טען שבמחשבים של לנובו יש הרבה תקלות יחסית לדל (וגם, לטענתו, יחסית לטושיבה). למישהו יש המלצה או דרך להאיר את עיני בעניין? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by liran877,

קניתי מחשב inspirion 3537 של דל עם מעבד I7 וכרטיס מסך radeon 8850m יש לי בעיה שאני פותח את המסך אז הוא לא נדלק בחזרה והמנורות של המחשב עובדות רגיל. יש לי אותה בעיה שהמחשב לא מתעורר ממצב שינה. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך של raden וגם לכרטיס מסך הבנוי של intel iris 4400 הבעיה לא נפתרת וממש מעצבנת למחשב חדש. אגב אני משתמש בוונדוז 8.1 חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד מצוין גם במשחקים כבדים אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה דווקא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by A.I.,

ראיתי את המפרט שיש בדף הראשי של AMD בסכום שמוקצב לי, אבל אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל. שימושי המחשב שלי הם לעריכת ווידאו ומשחקים לא ברמה הכי מקצועית אבל שירוצו יפה. מסך אני לא צריך. אני מודה לכם מראש על העזרה. :-* עריכה: OMG, מנהל הפורום ערך לי את ההודעה.......... אגב אני לא הייתי כאן המון זמן Oo, אבל אני זוכר את דיון הפרידה ממך שנסעת לדרום אמריקה. אם אתה זוכר שאלתי אותך בדיון הפרידה שלך, האם הניק שלך הוא על שם הסרט? וענית לי שכן. חשבתי שרק אני אהבתי בטרוף את הסרט הזה......

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by assafgedalia,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוסיקה בעיקר וסרטים (DVD,HD,BluRay) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים בתוכנה ייעודית כלשהי (מזדמן), מוסיקה בתוכנה ייעודית כלשהי בשליטה מרחוק ע"י טאבלט (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). פלזמה 42 HD Ready …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים