ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והיום עברתי בבאג לקבל הצעת מחיר שאני אדע בערך מה אני יכול לקנות. התקציב שלי הוא 8000 שקל ומטרת המחשב היא למשחקים. מתוך ה-8 אלף 3 אלף יורדים מכוון שאני קונה את המסך L193ST של LG מכיוון שיש בו את כל הפונקציות שאני רוצה ("19, כניסת DVI, TV TUNER,חיבור COMPOSITE שדרכו אפשר לחבר לדוגמא PS2 והכי חשוב לדעתי- אפשרות תלייה על הקיר) אם יש למישהו הצעה למסך עם אותם תכונות אני אשמח לראות משו שונה. ועכשיו למפרט שהציעו לי. המחיר הוא 6900 כולל מסך אבל הוא לא כולל מקלדת עכבר ורמקולים: -מעבד intel pentium 4 630 3.0 Ghz 800Mhz 2M 775 LGA 64BIT -לוח אם Intel Luxemburg 915GUXL 800Mhz -זכרון 512MB DDR2 533Mhz (לא מצויינת חברה) -דיסק קשיח Samsung 80G…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד שיתאים להתחלה של למידת תכנות תקציב - נמצא כרגע בארהב ורוצה לנצל את המחירים הזולים עד 700 דולר (אם אתם לא מבינים במחירים בארהב אשמח אם פשוט תגידו איזה מחשב מתאים ולא להתייחס לתקציב) המחשב ישמש לתכנות, סרטים ועבודה משרדית חשוב לי שיהיה קל יחסית וסוללה טובה אם יש משהו שהייתם יכולים עוד להמליץ שחשוב שיהיה המחשב נייד זה יתקבל בברכה אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על חברה מסויימת ואחפש לפי סגנון מפרט תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חזק לפיתוח בעיקר (visual studio וכו'). הבנתי מאנשים שi5 מספיק חזק אבל בנוגע למחשבים ניידים i7 מתקרר יותר טוב אז עדיף. בנוסף אשמח לקבל את דעתכם לגבי רכישת כונן קשיח מסוג ssd ולשים עליו את מערכת ההפעלה ולקנות כונן נוסף להרחבה (כדי שיעבוד יותר מהר). * מטרות המחשב? צפייה של סרטים + פיתוח * גודל המסך? 15 - 17 * משקל רצוי? לא משנה * זיכרון? 8GB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חייב גדול במיוחד אבל עם ssd או אפשרות להרחבה של אחד כזה * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מעבד: Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך: "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי: Intel® GMA 4500M זכרון: 3072MB DDR3 דיסק קשיח: 250GB SATA 5400RPM מערכת הפעלה: (Windows 7 Home Premium (64bit מחיר: 2280 ש"ח שנה אחריות על המחשב וחצי שנה אחריות על הסוללה מקור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! :hi: מיינים אשמח להצעותכם למפרט מחשב לשימוש ביתי, בעיקר למשחקים. עדיף שהחנות תהיה באיזור הדרום או לפחות שעושים משלוחים לדרום. אין צורך במסך או ציוד היקפי. תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב4500 שקל בלי ציוד היקפי בכלל... תקציב:4500 חריגה מקסימלית:100 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. GTA IV ICY TOWER חחח.. GTA IV CRYSIS ASSASIAN CREED 2 בעתיד ... וכל המשחקים החדשים שיצאו :] (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? אני אבצע בעתיד..…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, ללא מסך עכבר מקלדת ושאר הציוד ההיקפי למינו לא מתכנן לעשות OC חשבתי על INTEL QUAD אבל אם אפשר להסביר קצת על זה למה הבנתי שלא הכל נתמך ע"י זה עדיין ולגבי השאלה כדאי לי לקנות עכשיו או שאמור לצאת משהו בזמן הקרוב ששווה לחכות בשבילו? (שמעתי יוצא משהו סוף חודש הזה, איזה כרטיס מסך ממש טוב וזול) תודה לכל המגיבים והעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. דוד שלי החליט להחליף את המחשב הנייח הישן של המשפחה שלו (פנטיום 3 מתפרק עם וינדוז xpלא מקורי) בלפטופ זול יחסית. זה לא המחשב היחיד שלהם, והם מסתדרים טוב מאוד מחשב נייח של HP עם i3 בלי כרטיס גרפי. דרישות מהלפטופ: שימושים- עבודה משרדית עם קצת צפייה בסרטים. מסך- 15 אינץ', לא יותר. זה סתם יגרע בניידות שלו (למרות שהוא לא יזוז יותר מידי). מחיר- עד 3k עם חריגה מקסימלית של 100₪, למרות שנראה לי שאפשר להסתדר עם פחות. דיסק קשיח- לפחות 500GB. סוללה: סביר פלוס. לא צריכים להגזים אבל נראה לי ש 4+ שעות יספיק בהחלט. מערכת הפעלה- נראה לי הגיוני פה לבקש גם וינדוז 8.1. אם אפשר לכלול גם אופיס בחבילה זה יכול להיות ממש טוב. יצרן+אחריות- לא מתעקש יותר מידי, אבל לדעתי Dell. דרוש מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מעט זמן מחפש מחשב נייד שיתאים לכיס שלי ושיהיה בעל ביצועים לא רעים, בין אם זה שימוש יום-יומי כמו סרטים, אינטרנט אבל גם משחקים. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות עם העדפה לאחת מהן. אני הולך להציג לכם את שתי האופציות שלי ואשמח שתביעו את דעתכם האישית על כל מפרט ומפרט. המחשב הראשון הוא LENOVO IDEAPAD Y510P במחיר של1200$. http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/59405667/457/3DF730C824AE4473C4D348CB0A6C8D1E האופציה השניה שלי היא ASUS N550JV-DB71 במחיר של 1000$. ועכשיו הדילמה, אומנם האסוס יותר זול אבל עושה רושם שבLENOVO אני מקבל הרבה יותר בתמורה לקצת. מה אתם חושבים? מאד אהבתי את העובדה שבLENOVO יש כונן ULTRABAY שאני יכול להלביש עליו כל דבר שארצה, במקרה הזה כרט…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שתראו בקובץ שמצורף(אין באתר גרסא נורמלית להדפסה או שלא מצאתי פשוט) הרכבתי מפרט מNEW EGG. E6300+S3 של ג'יגהבייט +זיכרון של OCZ אין לי מושג למה דווקא הם היו הכי זולים שם...לא ננסה להבין את האמריקאים. וכרטיס מסך 7600GT. מארז+ספק יקנו בארץ בגלל בעיות תאימות החשמל כמו שאתם יודעים כנראה שזה יהיה FOXCONN+ ספק של FSP 350W. צורב DVD כבר קיים. בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1)אני יודע שהמון אנשים מזימינים מהם עד כמה הם אמינים? 2)איך המפרט בכלליות כמובן? 3)מישהו יודע כמה אני אצטרך לשלם על החלקים כלומר זה הולך לפי משקל? מחיר? או משהו אחר? 4) שמעתי שאם מישהו מארה"ב שולח לי את זה במקום שאני ייבא את זה זה עולה לי הרבה פחות האם זה נכון? לא נכון? המפרט יצא 2500 לפי חישוב שלי +ספק …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/15349 רוצה לרכוש מחשב נייח לגימר עד 5500 שקל האם הוא דל באמצעים או יכל לקרוס ? מעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪892 איך הלוח אם הזה הוא חזק יכל לקרוס בעתיד הוא דל באמצעים ? http://www.tms.co.il/product/15349 קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2כמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Asus H110M-Kכמות: 1 - מחיר: ₪229מארז:Antec P100 + NE550Mכמות: 1 - מחיר: ₪676זיכרון:DDR4 16G 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 1 - מחיר: ₪420כרטיס מסך:Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix GSכמות: 1 - מחיר: ₪2…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לבנות מחשב בדרישות הבאות 1 מחשב הכי שקט שאפשר (לא רק מארז אלה כל החלקים והמאווררים) המחשב בחדר שינה והוא דלוק בליליה. 2 מחשב חזק ככל האפשר לצורך סרטים HD, מעט משחקים למסך 22 אינץ, והרצת הרבה תוכנות ביחד 3 המחיר שציינתי ללא ציוד הקפי וללא מסך 4 ברצוני לבחור רכיבים שנותנים את התמורה הגבוה ביוצר לכסף הכוונה מעבד הכי משתלם כרטיס מסך הכי משתלם וכו...לא כדאי לדעתי להוסיף עוד 500 שקל למעבד יותר חזק שמשפר מהירות רק ב 5 אחוז 5מערכת מבוססת אינטל. גמיש במחיר כלפי מעלה או מטה ברצוני שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים(כרטיס מסך שיש לא יציאה לטלווזיה) תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוסיקה בעיקר וסרטים (DVD,HD,BluRay) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים בתוכנה ייעודית כלשהי (מזדמן), מוסיקה בתוכנה ייעודית כלשהי בשליטה מרחוק ע"י טאבלט (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). פלזמה 42 HD Ready …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש עם מעבד E7400 בפוקספיסי , עשו לי שם גם אוברקלוק אבל עכשיו שהבאתי את המחשב הביתה הפעלתי EVERST תראו את התמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jmylymzmjzyt.jpg מה זה המעבד הזה?? אבל שאני עושה מאפיינים על המחשב שלי זה כותב לי שם C2D E7400 . אני מבולבל למה באברסט זה כותב XEON ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר אוכל לתכנת עליו (חשוב מאוד!), יפעיל סרטים - גם HD, משחקים פשוטים (Guild wars - כמו WOW) ולא יהיה כבד מדי. אני לא מות אם זה יהיה 3 קילו של 15.4 ואולי אפילו עדיף בשביל שאוכל לתכנת בנוחות... בכל מקרה, הדרישה שלי היא שיפעיל את GW טוב, גם את תכנות טוב (משמע לפחות 2GB זכרון - 2GB זה סבבה) ושלא תגמר הסלולה לאחר שעה עבודה. אני מעדיף מעוד CORE 2 DOU החדש ולא את הישן. חשוב לי שהמחשב יחזיק איתי כמה שיותר שנים, כך שאני לא מעוניין במשהוא פשוט שתוך שנתיים אאלץ להחליף. חשוב שיהיה כונן DVD. *הערה - חובה יציאה כל שהיא לטלוויזיה, לא חובה HDMI. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב המסך והמחשב נפרדים. המחשב דורש הכל מאפס, חוץ מהארד דיסק שכבר יש התקציב די גמיש, אפשר לחרוג בכמה מאות לפה או לשם (לדוגמא להעביר מתקציב המסך) מסך משחקים, רצוי LCD, אם נשאר מספיק עודף עדיף 19" אם לא גם 17" יהיה מצויין
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך עזרה בבחירת רכיבים למחשב שישמש לעריכה בלייטרום ופוטושופ. חלק מהרכיבים כבר יש לי ממחשבים ישנים, סה"כ אני צריך לוח אם, מעבד, ו- RAM. תקציב 1k. מצד אחד יש מערכת של Intel לוח אם על בסיס h310 עם GPU מובנה UHD 630 (יותר טוב ממה שיש לי אבל די חלש), כ-300₪ מעבד I3 כ-450₪ 2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ מצד שני מערכת של AMD לוח אם כ-300₪ מעבד אפשר את R5 2400g עם GPU מובנה Vega 11 (הרבה יותר חזק מ UHD630) או את R5 1600 שאין לו GPU מובנה למיטב הבנתי אבל הוא יותר חזק שניהם באיזור 450₪ ו-2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בנושא, איזו מערכת עדיפה מבחינת אמינות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Abit NF7-SL AMD Athlon XP 2500 BARTON 512K Western Digital 200 GB SATA 8 mb Buffer Gigabyte - ATI RADEON 9800 PRO 128 mb 256-BIT TermalTake Volcano 12 ANTEC 3700AMB Metallic 350 Watt DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING הנה הקישור : http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=600 הבנ'אדם טוען שזה חדש לחלוטין ושהוא יכול להביא עוד במחירים כאלו מה אתם אומרים שווה לקחת ? הוא רוצה על זה 5600 או עם צורב DVD של LG אז 6200 ש"ח. אז מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מה יותר נוח וטוב? כמובן שאת שניהם אני מביא עם מעבד ATOM N450 ו2 ג'יגה RAM.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט נחמד לגיימינג. יותר נכון אח שלו צריך. אח שלו עולה לכיתה ד'. והוא כולה רוצה לשחק כמו בן אדם משחקים כמו GTA SA סימס 2 וכאלה. בניתי לו מפרט בKSP (אפשר לבנות רק בKSP,חובה הרכבה,חובה צורב דיוידי) בניתי משהו נחמד ב4645 ש"ח,אבל בגלל שאנחנו באר שבעיים אנחנו קיבלנו הנחה על המחשב של 110 ש"ח. הינה מה שבניתי: פה יש 7600GS. אם מישהו יכול לשים מחשב נורמלי,עם 1GB זיכרון,רמקולים פשוטים GPT 2.1,מקלדת ועכבר שחורים של לוגיטק,מארז נחמד עם ספק כוח נורמלי מKSP. עד 4500 ש"ח [glow=red,2,300]חריגות עד 100 ש"ח!![/glow] תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מפרט עד 5K למשחקים כולל ציוד היקפי והכל. עד 5K חריגה של עד 200,300 שקל גג . תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי מחשב שאני רוצה לקחת ממנו כמה דברים ואת שאר הדברים אני קונה. מעבד i5 750 2.4 ghz (שהואץ ל3.5) 2 כרטיסי מסך Geforce 560GTX זיכרון 8GB 1600mhz ocz הארד-דיסק SSD 128GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far Cry 4 , BF4 ועתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במיני לפטופ עם מסך קטן בסביבות ה 1500 שח" תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שקניתי לפני מספר שנים לאחר התייעצות מוצלחת בפורום. כעת אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. המטרה בעיקר שיריץ ברמה טובה את כל המשחקים החדשים - לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. אשמח לעצות בנוגע לכרטיס המשתלם ביותר להערכתכם בתקציב של עד 250$ בארצות הברית. להלן המפרט הנוכחי של המחשב: מעבד: intel sandy bridge core i5 2400 1155 6mb 95W 3.1ghz tray לוח אם: MSI H61M-P23 SOCKET 1155 ספק כוח: ANTEC earthwatts EA500D זיכרון: transcend DDR3QQ/4GB/1333 הכרטיס הגרפי הנוכחי אותו ברצוני להחליף: RAEDON HD 6850 1GB DDR5 של חברת connect3D תודה רבה מראש! רונן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-