ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש לקנות מחשב כולל כל הציוד ההקפי (מסך, רמקולים מקלדת+עכבר) בעד 4000 ש"ח. המחשב צריך להבנות כך שיוכל להיות משודרג בעתיד בצורה קיצונית, כלומר הספק והמארז חייבים להיות איכותיים, מרווחים ובעלי ואטים מספקים כדי להכיל מחשב יחסית חזק וצורך ואטים שעתיד להקנות בעוד כשנתיים. (כלומר שדרוג זכרון, מעבד וכ"מ) יש לשים לב לעובדה שהיות ואני כרגע חייל אין לי צורך במחשב חזק ואימתני למשחקים. אוכל להסתפק בכ"מ מינמלי, עיקר המשחקים הם משחקי RTS וFPS רמת הפירוט הגרפי אינה קריטית לי מדי כלומר לא איפכת לי לשחק על הגדרות מאוד נמוכות כך שאפילו כ"מ OB אולי יספיק. רצוי מקלדת ועכבר יחסית נוחים. שימו לב קריטי לי כרגע יותר הרמקולים והמסך כיוון שהם הולכים לשרת אותי לתקופה ארוכה (עד שיתפגרו..), …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין זאת הפעם הראשונה שאני בוחר להתייעץ איתכם, בכל מקרה, אבא שלי עומד לרכוש (זה נדחה מספר פעמים), מספר מחשבים חדשים למשרד שלו (ראיית חשבון), והוא מעוניין לקנות מספר מחשבים שיחזיקו לאורך שנים, הן ברמת החומרה והן ברמת התמיכה שלהן בתוכנות השונות. בכל מקרה אני יודע שגם מעבדים "פשוטים" יותר כגון CORE 2 DOU אמורים להספיק לטווח הארוך, אבל אני מחפש יותר משהו בכיוון של I3 או I5, עם כמות זיכרון שתספיק להרצה חלקה של חלונות 7 (אשמח להמלצה על גרסה מתאימה לרואה חשבון), עם מסך (רצוי WIDE), ועם כרטיס מסך סביר. דברים נוספים שרצויים זה צורב (לצד כונן נוסף DVD), פלוס כונן פלופי 1.44 (בכל זאת למשרד יש תחלופה של דיסקטים), ועדיפות למארזים לא בצבע שחור (עדיפות ללבן\צבע בהיר). בכל מק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב!עם ביצועים טובים לויסטה! לא מתכוון להריץ עליו משחקים כבדים..אבל מחשב שיספק את הצרכים עם אינטרנט ומוזיקה וכו'! אשמח אם תביאו לי הצעה טובה עם מעבד חזק וזיכרון פנימי טוב! לא צריך כרטיס מסך חזק..אפשר משהו טוב שיריץ משחקים! תודהה! אה.. עד 4500!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP 530 עם זיכרון 1GB ומערכת הפעלה Windows Vista Basic. אני רוצה עכשיו להרחיב את הזיכרון ל-2GB (אפשרי). הזיכרון שיש לי עכשיו (לפי cpu-z - מצורף) הוא: Samsung PC2-5300 (333MHz) 1024MB בסלוט מס' 1 וסלוט מס' 2 ריק. יש לי מספר שאלות? 1. האם אמורה להיות בעיות לקנות זיכרון כלשהו של 1GB או שצריך זיכרון עם תכונות זהות ו/או של אותה חברה? 2. עד כמה זה מסובך, אם בכלל, להוסיף זיכרון (יש לי נסיון של התעסקות עם חומרה של מחשבים נייחים אך לא עם ניידים)? 3. אם זה מסובך ו/או צריך זיכרון זהה לחלוטין, כדאי לעשות את זה דרך HP? בתודה מראש, רון. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, שלום רב, זו הפעם הראשונה שאני מנסה לכתוב בפורום, אז אשמח להצעות שיפור בדרך העברת המסרים שלי ! העיקר - הנני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים בסך 400 ש"ח, חלקן עם דרייבר וחלקן ללא. דוגמא זה רמקולים של מיקרולב. איך אוכל לנצל את המירב מכרטיס הקול שלי? האם דרייבר של רמקולים ב- 400 ש"ח טובים יותר/ פחות מכרטיס הקול שלי? האם זה מתנגש/ מחליף אחד את השני ? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1) אני קונה עוד יומיים מחשב רציתי לשאול את דעתכם? והנה המפרט: Gigabyte GA-7VAX KT 400 512 ש"ח AMD ATHLON XP 2200 + FAN 1,046 ש"ח Corsair CMX256A-2700C2 638 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 555 ש"ח Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail 992 ש"ח LITE ON 48X12X48 OEM + SOFT 409 ש"ח FLATRON 17 795 FT 1,269 ש"ח סה"כ הכל: 5422 2) רציתי לדעת עם תוכלו לתת לי מארז שאני יכול לקנות עד 400 שקל??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל דעה\עצה לשיפור תתקבל בברכה 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 478.29 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 639.21 ש"ח 1 .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,577.91 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 603.45 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 616.86 ש"ח 1 Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK (oem) - ps2/usb 89.40 ש"ח 1 Genius KB-21 Multimedia PS2 HEB/ENG/Rus keyboard - ps 75.99 ש"ח 3 generic - 80mm fan 80.46 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,693.50 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,552.69 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים...לפני מספר שבועות ביקשתי כאן עזרה בבניית מחשב..בכל מקרה קיבלתי הצעה מפלונטר ובחרתי לקנות ממחקר מחשבים משיקולים מוטעים... file:///C:/Users/USER/Downloads/Sales%20Quotation_20161221_102539%20(6).pdf (בקובץ ) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95212 שלחתי פה לינקים לשתי המפרטים... אשמח לדעת אם חוץ מהמעבד והלוח אם (למיטב ידיעתי ) שהם זהים בשני המפרטים, יש חלקים בהצעה של מחקר שעולים ברמה מזו של פלונטר? אני לא מצאתי. רק רציתי לעשות וידוי קטן,תודה. Sales Quotation_20161221_102539 (7).pdf
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תקשיבו סליחה אל הביטויים מקודם , את המחשב אני רוצה לשימוש אישי באינטרנט למשחקים ושהכרטיס מסך יספיק לי לפחות עד לעוד 3 חודשים של משחקים... לא יותר יקר מ-3000 שקל מומלץ 2600
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נייח בן 5 שעובד מעולה, מערכת הקירור של המחשב מתחילה להראות סימני גסיסה וברצוני להחליף אותה תוך שמירה על המחשב. החלקים להחלפה: קירור למעבד i5-3470 תושבת 1155 קירור לכרטיס מסך AMD Radeon 7950 ספק כח (לא זוכר ) מישהו יכול להמליץ לי על הקירורים שמשתלם לשים? איזה ספק כח לקחת? (המטרה לשמור על המחשב, לא לבזבז יותר מידיי כסף על הנושא אבל גם לא לחסוך בכל מחיר).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק תוכנות גראפיות ותלת מימדיות, בין היתר יתמוך בעריכות וידאו, ויתקשר עם רשתות אלחוטיות בצורה המקסימלית, גודל המסך? 15 אניץ פלוס מינוס משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל לא בררן האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה נטו, עם עדיפות לפרק זמן ארוך כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא חובה WI-FI? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 אבל גם 320 יספיק במידה ושאר המחשב מפצה ביכולות *כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה בבחירת לוח מבין 2 לוחות מסוימים . איזה לוח מומלץ יותר לOC? ואיזה בכללי? Asus PRIME B450-PLUS או Gigabyte B450 AORUS PRO
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שיצאו ושעתידים לצאת המצריכים כרטיס מסך עם יכולת עיבוד חזקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע, הגודל הוא 22 עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשבי לנובו יש את כפתור חזור,השאלה היא מה השיחזור הזה מוחק והאם הוא משחזר רק את הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה? זאת אומרת שהקבצים בכונן השני ישארו לי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדגם של דל 6410 תוך כדי בדיקה הוא מגלה שהדגם הקודם 6400 זול משמעותי .וההתלבטות האם ללכת על הדגם החדש או להסתפק בקודם. הצרכים שלו אופיס, אינטרנט, עבודות קלות בפוטושופ, ובכללי ניידות . אני מניח שהדילמה קיימת בכל דגם של חברה אחרת מה הייתם מציעים לרכוש? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד, גודל:13-14 אינצ' מחיר:5000 גמיש. משקל:1.5- שימושים:office,Full HD גלישה באינטרנט סוללה:לפחות באיזור ה4 שעות היא מאוד אהבה את האולטרא בוקס המעוצבים וכד' ולא חשוב לה הנפח הארד דיסק כ"כ ככה שSSD בלבד יכול להתאים. מה שכן התקציב הוא 5000 ש"ח בלבד אפשר לארגן בזה אולטרא בוק טוב שיחזיק לה לכמה שנים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר מיפוי הצרכים שלי, וסקירה של חלק מהדגמים שקיימים בשוק, מצאתי שני דגמים של מחשבים שמתאימים לי: 1) Dell XPS 13 UltraBook (מעבד i7) 2) Lenovo ThinkPad T450s על הדל יש ביקורות טובות. שני חסרונות לעומת הלנובו - טענה שמתחמם מהר יחסית, וזמן עבודה בינוני. עד היום נטיתי ללנובו - אבל אדם שמתעסק בתחום טען שבמחשבים של לנובו יש הרבה תקלות יחסית לדל (וגם, לטענתו, יחסית לטושיבה). למישהו יש המלצה או דרך להאיר את עיני בעניין? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב של ASUS דגם UL50 VT יש לי אפשרות לקנות אותו גם און ליין דרך EBAY או AMZON וגם פיזית בחנויות כגון B&H אני יודע שבקניה הפיזית אני צריך להוסיף מס על המחיר שהם מציגים האם זה כך גם בקנייה און ליין? יש מקום ממולץ או זול יותר כמו האתר של דל רק עבור ASUS ? תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי רבות על הפורום הזה ועל כך שהאנשים פה מבינים עניין ולא מנסים לקחת רווח על האנשים אז אני פונה אליכם עם תוכלי לתת חוות דעת על מחשב שאני עומד לקנות מפרט המחשב הינו : AMD Athlon xp 2500+ 640k fsb 333 מעבד Albtron Nforce 2 km18 pro 2 לוח אם ddr 512 pc2700 זיכרון w.d 80gb 7200 rpm s-ata 8 mb buffer הרד דיסק mitsumi 1.44 כונן דיסקטים ASUS cdrw 52/24/52 צורב cd rom asus 52 סידי AOPEN middle tower pro מארז GIGABYT READON 9600 PRO 128 MB כרטיס מסך genius multimdia kb…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף פחות, אזור האלף ארבע מאות... צריך: מהיר, הקלדה טובה, מסך טוב (סיכומים וסרטים) יוכל להריץ עליו תכנות של אלגוריתמים בג'אווה אנטנת אינטרנט אלחוטי חזקה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק בו... מה אתם אומרים על אלה? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902607-1/43153825 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-yyydeals-5-23/42897345
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, חבר טוב שלי קונה מחשב, לצערי הוא חייב לבצע את העסקה בחנות מאוד מסויימת (עקב אילוצים שלא תלויים בו). המפרט מיועד לסטודנט, והוא צריך לכלול מסך. הבעיה היא, שבעל החנות עד עכשיו לא הסכים לתת לנו רשימת מלאי, כדי שנרכיב מתוכה מפרט לרוחנו אלא אמר לנו לתת לו מפרט, והוא ייתן את המענה הטוב ביותר שהוא יכול לתת למפרט שאנחנו נספק זו ההצעה שקיבלנו ממנו בסופו של דבר, והמחשב הגיע בפועל עם כמה הבדלים מהמפרט הזה (מסומנים באדום) מפרט מחשב מעבד: Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore ¤765 בפועל הגיע מעבד 5000 ולא 5200, מכיוון שבחנות טוענים שאין ייבוא רשמי יותר ל 5200 מחר בבוקר נדע האם יש לו 5600 או לא. לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤340 זה הלוח שהגיע באמת בפוע…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מורכב מ-gtx 960 i5 3470 8GB ram 750w psu 500GB WD BLUE זהו בערך בלוח אם הוא לוח 1155 גנרי ממחשב ישן H61 של DELL אני מתלבש בין לשדרג לסט חדש של ivy bridge כלומר I7 3770K ולוח Z77 ועם שאר הכסף לקנות עוד הארדדיסק וכרטיס מסך חדש כי הנוכחי שלי לא מריץ arma 3 כמו שצריך האופציה השנייה היא לקנות סט של kaby lake או ryzen 5 חדש ולחכות עוד קצת לגבי הכרטיס מסך התקציב הוא עד 2000 שקל בעיקרון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בעודי עושה סקר שוק באמזון לגבי כרטיסי מסך נתקלתי בGTX1080 הבא: https://www.amazon.com/ASUS-GeForce-Turbo-Graphic-TURBO-GTX1080-8G/dp/B01HDUVJ2M/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1499633025&sr=1-2&keywords=gtx1080 מחירו נמוך בהרבה מהמחירים של שאר כרטיסי ה-1080 שמפורסמים שם (ולמעשה גם נמוך מה-GTX1070) ורציתי לשאול האם יש איזשהו קאצ' שאני מפספס איתו (פרט כמובן לעובדה שהוא אזל במלאי כרגע)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
Abit NF7-SL AMD Athlon XP 2500 BARTON 512K Western Digital 200 GB SATA 8 mb Buffer Gigabyte - ATI RADEON 9800 PRO 128 mb 256-BIT TermalTake Volcano 12 ANTEC 3700AMB Metallic 350 Watt DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING הנה הקישור : http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=600 הבנ'אדם טוען שזה חדש לחלוטין ושהוא יכול להביא עוד במחירים כאלו מה אתם אומרים שווה לקחת ? הוא רוצה על זה 5600 או עם צורב DVD של LG אז 6200 ש"ח. אז מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל זה פוסט ראשון שלי אבל אני בהחלט משוטט רבות באתר ולומד המון אני מחפש לרכוש מחשב שיענה לי על הדרישות הבאות 1.חסכון בחשמל 2,יכולות של HTPC 3.שקט ככל האפשר הסרתי את הדרישה ליכולות גראפיות מתקדמות. הייתי עדיין שמח לשמוע האם כדאי להמתין ליציאה של הדור השני של מעבדי ה-AMD Vision (Trinity) או לגרסאות ה-i3 של אינטל הכוללות את ה-hd4000 אשמח לשמוע את דעתכם ולעזור לי לבנות מפרט שיענה לי על הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, התקציב הוא הרף העליון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מתוכנן להיות HTPC, זה יהיה המחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-