עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מיועד למשחקים עדיף amd am2 (מעבד ולוח אם של amd ) אפשר לשים 80 GBבהארד דיסק אני לא ממש צריך יותר מזה ..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מפרט מחשב לשמוש רב תכליתי אך בעיקר משרדי, קיים מסך vp930 ראיתי הצעה בנעה מחשבים וברצוני לקבל עצות לשדרוג המפרט כך שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר וכן מהיר בהעלאת מסמכים (הכל כמובן במסגרת התקציב) : מעבד AMD DUAL CORE 6400 3200MHZ 1MB AM2 לוח אם GIGABYTE M61PME-S2P כולל כרטיס קול, מסך ורשת זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח 250GB 7200RPM SATA2 8MB צורב NEC DVDRW 5240 X24 SATA מארז TZAG 1636 500W 80MM FAN הרכבה ובדיקת המחשב סך הכל 1190 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Gal Alroy,

מעוניין בהמלצה לנייד לשימוש ביתי דרישות 1. מסך 15.6 אינטש 2. יכולת להריץ משחקים כדוגמת fortnite ברמה סבירה 3. יכול לבוא עם או בלי מערכת הפעלה תקציב: לא הגדרתי תקציב אבל לא מעוניין להתפרע מחשב עבור ילד בן 11.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by edbergr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים וגיימינג(OVERWATCH, GTA V ,ומשחקים עדכנעים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 15.6+ 1080P (אני לא רואה שום צורך ביותר ללפטופ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pavelr,

מעוניין במחשב חזק לצרכים ביתיים, מעט משחקים מדי פעם. כולל מסך, ללא דיסק קשיח וצורב. אשמח לדעתכם. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪953 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪373 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪475 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪22 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪126 כרטיס מסך: Sparkle GTX650 1GB GDDR5 HDMI OC - בקניית מח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? התקציב הוא 2500ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודות בסיסיות כגון : אינטרנט, אופיס ומשחקים כגון: PES09,GTA:sa וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן DVD משום שנרכש אחד לפני כחודש. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הדבר החשוב הוא בעיקר דגש על כמה שפחות שקט, בהתחשב במה שמאפשר התקציב, עיצוב המחשב לא חשוב במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה, אין צורך …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם :-) אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם דגש על כוח עיבוד (מעבד i5 750) כדי לעבוד עם קידודי וידאו ותוכנות גרפיקה. התבססתי על המפרט המומלץ שלכם ("All Around Mainstream ללא ציוד הקפי" בעלות של 4650), הורדתי כמה דברים שלא נחוצים ושיניתי את לוח האם (לטעמי הלוח של אינטל היה פשוט מדי, והלוח של ג'יגהבייט כאן יותר רציני). אשמח לחוות דעתכם על המפרט. האם כדאי להשתמש בלוח אם שבחרתי? האם יש משהו מומלץ יותר? האם כדאי לשים 3 סטיקים של ראם כדי לקבל טריפל צ'אנל? אשמח לטיפים והמלצות. המפרט (המחירים הם מחירים ממוצעים מזאפ) מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz - מחיר: 1050 גוף קירור למעבד SCYTHE MUGEN II - מחיר: 230 לוח-אם Gigabyte GA-P55-UD3R - מחיר: 750 זיכרון Corsair TWIN3X2048-1333C9 …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה להרכיב מפרט ב5500 שקל למשחקים ואוברקלוקינג בלי ציוד היקפי ותודה לכולם מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם )) אפשר גם נגיד לחרוג עד 100-200 שקל גג גג גג. סך הכל רוצה מחשב למשחקים (לחבר) שיריץ את רוב המשחקים החדשים על הגדרות בינוניות - גבוהות. אם אפשר אפילו לקצץ במחיר זה יהיה קטלני למרות שאיך שהבנתי זה בערך המינימום למחשב למשחקים שימו לב - המסך שלו 19" והוא לא משנה אותו מה שאומר שרזולוצייה נמוכה יותר = הגדרות גבוהות יותר במשחקים. אבל למקרה שהוא כן יחליף, אז תנו לי בבקשה 2 מפרטים - אחד זול נגיד ל19" ועוד אחד ב3000 עם חריגה מקסימלית של 200 שקל אבל עדיף בלי לחרוג. עדיף לבנות באייבורי ועדיף לוח אם חדש בשביל שיפורים עתידיים של כרטיס מסך. אה - ומעבד של אינטל. באמת תודה לכולם!!!! 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, אני צריך עזרה לבחירת מארז וספק עד 5000 ש"ח רצוי שהמארז יהיה יפה אבל יותר חשוב שיהיה טוב ונוח וגם ספק טוב שלא נדפק... אני לא מתכוון לקנות את זה...וקשה לי להסביר למה זה אבל אני צריך את העזרה דחוף לשעה הקרובה אז בבקשה מי שיכול לענות עכשיו ולא עוד שעתיים אחרי תהליך השליחה של ההודעה יעזור לי מאוד... אה וכן אולי 5000 ש"ח נראה לכם ממש ממש הרבה רק לספק ומארז אבל בגלל שאני לא קונה את זה ואף אחד לא יקנה את זה זה רק בשביל איזה עבודה...אז תתפרעו...אבל עדיף איזה 2000 ש"ח לשניהם... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lompy,

מצאתי בוואלה את המחשב הבא http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1798686 ולפי חישוב גס שלי יש כאן חיסכון של כ-700 שקל אולי יותר(תקנו אותי אם אני טועה) יש לי רק היסתיגות לגבי הלוח האם והכרטיס מסך המשולב ,האם הלוח הזה סביר חוץ מכרטיס המסך שלו(תמיד אפשר לקנות אחד ששווה משהוא ולהתקין גם אותו) האם הקניה כדאית? אני בטוח שישאלו אותי למה אני צריך את המחשב אז התשובה היא לדברים רגילים שכולם צריכים וגם יהיה נחמד להריץ עליו משחקים מדי פעם (גם חדשים אבל לא בהכרח האיכות הכי טובה שאפשר) תודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AgonySense,

קודם כל שבוע טוב לכולם,מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ןעדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כגון cod,BF,gta V וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050. אני יודע שיש צורך בשדרוג המסך, יהיה בהמשך. -לאילו הגדרות גר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eranx,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב HTPC לניגון סרטי בלו ריי (X264). אני מחפש מחשב שיהיה שקט וחזק מספיק לנגן סרטים ללא בעיה. בניתי מפרט ואני מבקש המלצה לשינויים מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤428 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD3450 Silent 512MB PCIe ¤187 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום בניתי לעצמי מפרט למשחקים בעיקר אני יודע שחסר בו דברים אבל אני צריך רק את מה שיש בו כרגע ..כונן יש לי ..דיסקים יש לי..קיצר רק מה ששמתי פה אני צריך יש משהו טוב יותר שאני יכול לשים בתקציב שלי? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤787 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤450 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זיכרון Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 Value ¤122 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB800D2 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1308 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD מארז ללא ספק HEC 6A21B Black ¤211 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A21B-NPS …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by בני123,

מחפש לקנות מחשב לבת המצווה של אחיינית שלי.התקציב בעקרון 2500-3000 ש"חבעקרון היא צריכה את זה לאינטרנט, אופיס וסרטים אבל רוצים שזה יחזיק 3-4 שנים.דרוש גם מסך (21 אינטש)הדרישות נוספות שעלו:• מעבד - i5• זיכרון פנימי - לפחות 4GB• כונן קשיח - 1TB• כרטיס מסך - לא צריך יכולות גראפיות מיוחדות, אבל שתהייה לו יציאת HDMI• חיבורים - לפחות חיבור אחד של USB3.0• מסך - "21האם התקציב ריאלי לדרישות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, סטודנט לחשבונאות אין צורך בעיצוב גרפי, חשוב שיהיה מהיר נייד עם סוללה טובה, אין צורך בגיימינג כבד אך כן חשוב לי שאם אני ארצה להתקין משחק כמו פיפא או משהוא כזה אני אוכל להריץ בכיף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oorlevi,

המפרט צריך להיות מהרי שיסחוב כמה שיותר שנים! הוא לא מיועד לגיימר אבל צריך שיהיה חזק ושיפעל כל משחק שהבנאדם ירצה אי להתקין. הוא צריך להריץ ויסטה חלק!!!! אבל חלקקקקק.... שלא יהיו בעיות של דרייברים ותאימות. שקט כמה שאפשר עם מארז וספק שיחזיקו אותו בקלות. לוח עם פוטנצייל לשידרוג עתידי, מערכת הפעלה ויסטה חשבתי על פרימיום היא הכי משתלמת לא? ובקיצור כל הטוב שאפשר להכניס ב 4 אלף! בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ImSo3K,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גג 3K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו לתכנות, שיריץ חלק IDE's כמו pycharm ומאיץ גרפי unreal engine 4 (עדיפות לIDE's, המאיץ הגרפי זה לפנאי בלבד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב ללימודים, מאוד חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yoranch,

שלום וברכה. ברצוני לקנות משחב All -In -One הצורך במחשב כזה הוא הצורך בחיסכון במקום- ובסרבול של הכבלים. ראיתי את IMac החדש שאמור להגיע אוטוטו לארץ ואני חושב על לקנות אותו אך האם ישנם אלטרנטיבות זולות וטובות יותר. חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק כ 5 שנים ומעלה. חשוב מאוד שיהיה שקט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד לסכום של 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לתכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אחותי רוצה לקנות נייד (כרגע אין לה תקציב מוגדר אבל היא ראתה מבצע ורצתה לדעת האם זה שווה) והיא ראתה את צמד המחירים שבתמונה מלמטה האם המחירים טובים ושווים ? האם המחשב הזה טוב עבור צרכי אינטרנט אופיס וסרטי HD? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, רציתי לקבל מפרט למחשב שצריך להריץ הרבה תוכנות כבדות לפיתוח חומרה. כגון: modelsim, xilinx ise, matlab ע"מ להוזיל את המחיר אני מוכן לעשות OC למעבד. לא איכפת לי איך ה-OC יתבצע - העיקר שהוא ישתלם במסגרת התקציב. אני מעוניין בזיכרון 16GB הארד-דיסק מעל 500G כדי לגבות הרבה חומר. לא מעוניין במסך, מקלדת, עכבר, כרטיס טלויזיה,רמקולים וצורב. מעוניין במארז ובתוכנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התשלום יהיה במזומן בהנחה והחנות נמצאת באזור המרכז.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by udiudi,

שלום. אני צריך מכם המלצות למחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - עד 3,200 ש"ח - מסך לא גדול יותר מ14 אינץ', עדיף אפילו 12. - עבודה משרדית, מקסימום צפייה בסרט, אבל תכלס זה יהיה הורדות, קריאת מסמכים וצפייה בסרטים פה ושם. יש המלצות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אם זה באמת מאוד הכרחי (עד 200) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, רזולוציית המסך 1680 על 1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 וCALL OF DUTY BLACK OPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך אם אפשרי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכי Office, דוא"ל, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (Nikon Capture NX2, AcDsee, בעתיד אולי DXO) - שימוש ביתי, ללא משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DuDeAss,

שלום אני מחפש לקנות מפרט מnewegg נכון שהם לא שולחים לארץ אבל יש לי מישהו לשלוח אליו והוא ישלח אליי עכשיו אני צריך מפרט דיי פשוט מעבד אני מעדיף מסדרת ה64 ביט של AMD לוח אם NFORCE4 אחד טוב 1024 DDR כרטיס מסך מהדור החדר של הx או ה6XXX ומארז וספק כוח עכשיו במארז אם נשאר בתקציב הייתי מעוניין במארז יפה אולי אני אכנס ואבחר וספק כוח איכותי שיחזיק לי את המערכת אז לבנתיים אם זה יהיה בסדר תוכלו לבנות לי משהו? האתר: www.newegg.com (כמובן התקשיב 5000-5500 ש"ח גג! לא כולל שליחה וכל זה רק החלקים)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.