עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אני מחפש מפרט מחשב די חזק למשחקים ב-4500 שקל. יש לי מסך 20 רחב. כמה דברים שאני קצת מעדף ורוצה לשאול אם כדאי. זיכרון:DDR3 6Gigabite כונן קשיח:Westeran digital 500G תודה רבה למי שיעזור לי. *אני מתכוון לקנות אצל פנדה אז אם אפשר לראות כמה עולה שם.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי 4200 ש"ח היי חברה, אשמח אם תסייעו לי בהרכבת מפרט למחשב חדש אותו אני מתכנן לרכוש, המחשב יחובר למסך 24 אינץ' + לטלויזיה 42 LCS אותה יש לי בחדר. תודה מראש! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא, לשימוש פרטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lessismore,

טוב, שלום לכולם (: אני חדש בפורום, קוראים לי דניאל ואני בן 19 (עוד מעט 20). אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, [הורדתי את הסעיפים שהיו לא רלוונטיים עבורי] 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר [עלות אל מול תועלת ] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ושימוש בתכנות כמו פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים מודרניים, פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים) : שימוש תדיר-כבד. ב) במידה והמחש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום חבר הביא לי מחשב LG X110 שיש לו בעיה כשהוא עולה מתקבלת שגיאה בSYSTEM שחסר איזהשהו קובץ יש איכשהו דרך להגיע למחיצת שיחזור במחשב הזה ומשם לעשות פירמוט מסודר??? אם לא איך? יש לי את הסידקים המקוריים אבל אין לי כונן נייד ובמחשב עצמו אין כונן תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן חברים, אז אני צריך לקנות מחשב חדש ומאוד מתלבט לאור האינסוף אפשרויות. יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב או בארץ (תלוי בהפרש). * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה והזרמה של סרטים, קצת משחקים. אני בייחוד עובד עם הרבה חלונות של וורד, פי די אף וכרום במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * הא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. * מטרות המחשב? תכנות בעיקר (Visual studio pro 2015 וכלים נוספים), [שימושים שונים בכלים של ADOBE [ פוטושופ וכו'], רינדורים של סרטונים ב VEGAS וכו' וכו'] * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? אפשר,לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB (או לחלופין SSD) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא מעוניין במערכת הפעלה מובנית על הלפטופ. אתקין לבד. * האם יש לכם העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם יש אפשרות לקנות בקופון את הלפטופ שבכותרת בכ-2200 ש"ח. http://www.gamaoffice.co.il/products/194271 השימושים - גלישה, אופיס, סרטי HD ואולי גם פוטושופ. איך המעבד U5400? קראתי שהוא מקביל טכנולוגית ל-i3 אבל לא הבנתי כמה חזק הוא. לא תהיה לו בעיה לנגן 1080P לדוגמה? אם לא המחשב הזה, יש משהו אחר מומלץ בתקציב הזה או עד כ-3000 ש"ח? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חברה שלי קנתה נייד לפני שבועיים. אני רוצה להתקין לה משחק או שניים והבעיה היא שהמחיצות מחולקות באופן גרוע כיוון שאני לא יכול ליצור מחיצה להורדות או להקנת משחקים. יש לי שלושה מחיצות: *C של המערכת ששם 280GB *D Recovery - של השחזור *E שבה יש hp_tools עם איזה 200 MB, בדקתי בפורומים באנטרנט אם יש צורך בכונן הזה והבנתי שלא, אלא אם כן אין כונן שיחזור - אז מחקתי אותו. אני רואה שהוא לא באמת מחוק, בתוכנה לניהול מחיצות שהורדתי (paragon partition manager) הכונן הזה מופיע ככונן bootable. עכשיו הבעיה שיש לי שלושה כוננים במחשב, והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ליצור כונן וירטואלי! אני צריך את עזרתכם, איך אני יוצר כונן נוסף?! האם כונן וירטואלי יכול לשמש ככונן להורדות ולהתקנת משחקים? ואם כן …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rbu99fm,

אני עומד לקנות את המפרט הבא מ- KSP: מטרת המחשב - משחקים. יש מסך 22" של סמסונג, אני יודע שכרטיס המסך הוא אוברקיל למסך שלי והספק הוא גם יותר מידי (אני מעדיף שיהיה אוברקיל לספק). בקשר למסך, המחשב שלי יחובר בעתיד למסך טלויזיה LCD גדול יותר, ככה שזה לא יהיה אובקיל. אני יודע שאתם לא אוהבים את KSP, לי אין בעיה איתם. השאלות שלי: 1. האם המארז יסתדר עם 2 הכרטיסים האלו מבחינת מקום ואירור?? האם יש צורך להוסיף מאוררים?? 2. האם בעיית צריבת הביוס של הכרטיס HD4870 1GB מבית Shappire קיימת גם בדגם ה-Crossfire?? 3. האם כדאי להוסיף 600 ש"ח ולקנות את ה- Q9550?? Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 1 910 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by barak_11,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3" כשהדרישות המינימליות הן: *מעבד I5 (דור 3 לפחות) *8GB ראם (או לפחות אופציית הרחבה ל8 שאני אממש בקנייה) *כונן קשיח היברדי SSHD (לא מתפשר על זה, כבר שנה וחצי עם SSD בנייח) *אין צורך בכונן אופטי *אין צורך ברזולוציית מסך גדולה (1366 x 768 יספיק...) *כמובן שדרושה יציאת USB3, HDMI ובלוטות'. *זמן סוללה מכובד. *אין צורך במערכת הפעלה אם זה מוזיל עלויות. התקציב שאני מעוניין להשקיע הוא כ3.5K , יש אופצייה לחריגה ל4 לכל היותר אם זה שווה את זה. המחשב ישמש לפיתוח JAVA/אנדרואיד/.NET ויהיה מעיין תחנה ניידת. יש לי מחשב נייח חזק עם 2 מסכים ובגלל זה אני מחפש מחשב קטן, קל ובעל סוללה חזקה לעבודה מחוץ לבית/לא בחדר העבודה. מחיפ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מיפרט לחבר עבור משחקים לא משחקים ברמה הכי גבוה באיכות הכי טובה, אבל עדיין משהו שאפשר להנות ממנו. כולל מסך 3500 גג. אשמח לקבל את הצעותכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by daniel_super,

כמה אתם חושבים שהוא עלה לפני שנה מעבד: [..] INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1010 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪452 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 2048MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪95 כמות:4 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪904 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪282 ספק כוח: [..] HEC WIN+ POWER 600 - RETAIL ₪375 דיסק קשיח: [..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪565 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4160 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן חברים, עקב המחירים הרצחניים בארץ החלטתי שאין ברירה ועליי להזמין מחשב נייד מחו"ל. שלושה חששות עיקריים: 1. לפי מחשבון העלויות, הסכום הסופי יוצא בערך 5,000 ש"ח (4800 ליתר דיוק). הפחד שלי הוא שבסוף אני יחוייב על 6,000. 2. נזק פיזי למחשב. 3. אין לי מושג בכלל איך עושים את זה?! מחירו המלא של הלפטופ הוא 999$ ואני רוכש מהאתר הרשמי של HP. מה שאני רוצה לשאול הוא: דרך איזו חברה אני מבצע את ההזמנה כך שיגיע בריא ושלם ושלא יפתיעו אותי במחיר. באתר של QSys הדגם עולה 6,800 והם מייבאים את זה אישי: http://qsys.co.il/items/534780-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-Spectre-X360-13-4002dx אז השאלה אם הערכת המחיר של 5,000 הגיונית? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים ולעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ואילוסטרטור וכו'... אשמח לתגובות/שיפורים או הצעות לשינוי... האם שווה לי להשקיע יותר ולקחת מעבד E8400 או שהמעבד שבחרתי יספיק לצרכים... מכיוון שאני לא יכול להשקיע יותר מדי מעבר לתקציב של 2600 ש"ח .... תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~IE7300~3~0.htm לוח אם ASUS P5QL ¤471 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~31254~10~0.htm זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤75 כמות:2 http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5S-1GBNY~15~0.htm כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤237 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~WDC1118~7~0.htm כרטיס גרפ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Oded DDR3,

שבוע טוב לכולם, הנה התשובות לשאלון: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, פיתוח לאנדרואיד (משחקים רצוי אך לא חובה, מה שנכנס לתקציב) * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (מינימום 4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * כונן אופטי? לא נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום הזמנתי מחשב נייד ומעוניין לשמוע חוות דעת עליו.. עד כמה הוא יריץ לי משחקים ועל איזה איכות.. משחקים כמו NBA 2K12 או BATTLEFIELD 3 הנה המפרט: XPS 17 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Genuine Windows® 7 Home Premium, 64-Bit, English NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive 17.3" FHD (1080p) 3D Display with 2.0MP HD Webcam Tray Load Blu-ray® Triple Writer (reads and writes CDs, DVDs, BDs) NVIDIA 3D Vision glasses ---- זה גם כלול אגב עלה לי 1300$ תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לבקש ממי שיכול שיבנה עבורי מפרט למחשב. המחשב יהיה בעיקרון לשימושים ביתיים, הרבה אופיס ואינטרנט וגם מעט שירטוט עם AUTO CAD. התקציב שאני מקציב למטרה הוא עד כ3,000 ש"ח, אין צורך במסך או בכרטיס מסך חזק, אבל רצוי שהמערכת כולה לא תיתקל בקשיים בהרצה של ישומים כלשהם. אם יש צורך בתוספת לתקציב על מנת להוסיף שידרוג משמעותי וחשוב, אנא ציינו זאת גם כן. תודה רבה לכולם.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by erezshay186,

קניתי את הדגם החזק יותר (i5-460m, 1gb, 500gb) לפני שבועיים עם רעשים מהרגע שהפעלתי אותו, פניתי לדל ובאמת היתה בעיה מוכרת בהארד דיסק של seagate החליפו לטושיבה חדש, קיבלתי אותו חזרה עדיין עם צליל מעצבןן מכיוון המעבד (צד ימין למעלה) בדקתי עם חברים לוודא שאני לא מטורף וגם הם שומעים את אותו רעש. עודכנו כל העדכונים/דרייברים של המעבד... זה הרעש הטבעי של ה i5?? אשמח בבקשה לעצה למי שיש את אותו דגם/מבין בנושא....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by master,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצות למפרט למחשב בסכום של 2000 ש"ח ללא מסך מקלדת עכבר וכדומה,רק למעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך,דיסק קשיח ומארז. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ב- ASDL ולמשחקים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, יש לי כיום macbook air mid 2013 שאני מעוניין לשדרג... מפרט - 13.3" MacBook Air dual-core Intel Core i5 1.3GHz (4th generation Haswell processor), Turbo Boost up to 2.6GHz, 8GB RAM, 128GB Flash Storage, Intel HD Graphics 5000, 12 Hour Battery Life, 802.11ac Wi-Fi לגלישה/מסמכים או סבבה - אבל כשמעמיסים עליו מעבר (פיתוח/עריכת תמונות/קצת משחק בעריכת וידיאו) אני מרגיש שהוא חלש לי מדי. מבחינת ניידות - אני מנייד אותו לעיתים די רחוקות, זו בהחלט לא דרישה מהמחשב החדש אבל nice to have. חשבתי ללכת על אחד הטאבלטים שעם מפרט שקול ללפטופ (surface או מתחריו) - או לחלופין על מחשב שולחני. יש למישהו המלצה למחשב שיהווה שדרוג מור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני לומד על מערכות הפעלה, וצריך מחשב חזק מבחינת מעבד, ולא כבד, בסביות 2.5 קילו. אני צריך זיכרון גדול ויכולת להריץ מכונות וירטואליות של מערכות הפעה, שרתים וכו' ע"ג המחשב כפי שרשמתי למעלה, התקציב הוא בסביבות ה-4K ש"ח אפשר גם 4.5K המפרט: * גודל המסך: רצוי "14 (כי גדול יותר זה כבד יותר), אפשר גם גדול יותר אך לא ממש רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : סוללה שתחזיק בערך 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: מחשב עם יציאות עדכניות כגון usb3.0 וכו' * בלוטות: כנ"ל (לפי הסעיף הקודם). * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כונן של לפחות 1GB * כונן CD/DVD: צורב DVD * כונן Bluray:לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : windows xp/…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך טאבלט טוב לעבודה איזה מעבד אני צריך לבקש דור או כל דבר אחר פשוט אני לא מבין בזה אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by _Null_,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-7 אלף שקל אבל יכול לחרוג אם יהיה תרומה עולמת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים,לימוד תכנות אז קומפילרים אולי וכל מה שלא עולה לי לראש עכשיו,solid cam,solid works,virtual machine 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה לכל הציוד ההקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או…

24. Started by Unavoidable Encounter,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש עם המפרט הזה מארז Compucase 6A19 HEC 425W PSU, 120mm Fan מאוורר מארז Additional 120mm Case Fan לוח אם Gigabyte GA-K8N-Ultra Nvidia Nforce 4-Ultra S939 מעבד AMD Athlon64 S939 3200+ Venice Core מאוורר למעבד Thermaltake TR2 SE M6 Fan זיכרון 1024MB Geil DDR400 CL2.5 Cooling (2x512MB) דיסק קשיח Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Buffer SATA II כרטיס מסך Gigabyte Geforce 6800GT Pci-Express 256MB DDR3 256Bit כרטיס קול High Quality Onboard Soundcard כרטיס רשת High Quality Onboard Lan Card צורב Nec ND-3540 DVDRW Dual Layer X16 כונן Floppy 1.44MB 3.5" ALPS מחיר ¤6368 איך זה? זה טוב? שווה? תודה למגיבים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ImSo3K,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גג 3K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו לתכנות, שיריץ חלק IDE's כמו pycharm ומאיץ גרפי unreal engine 4 (עדיפות לIDE's, המאיץ הגרפי זה לפנאי בלבד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב ללימודים, מאוד חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.