עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KrackeR,

סתכלו על הדיל הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/44a73061-7336-415f-a836-cfc19c548b63?SideDeal=Y מה אתם אומרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. שלום, אני חייל משוחרר ומתעסק בעיצוב גרפי ובעריכת סאונד, לא באופן מקצועי עדיין אבל רוצה להפוך ליותר מתחביב. 1. תקציב: 1500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-1800 אם באמת יש סיבה. 2. תוכנות בשימוש: Photoshop - תדיר, Indesign - לעיתים, Cubase - תדיר. 3. התקציב מיועד למחשב עצמו בלי מקלדת/מסך/עכבר. 4. לא חשוב שקט. לא צריך לכלול מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת, הכל כבר יש לי. 5. חשוב שהחנות תהיה באזור רמת גן לצורך תיקונים. מתלבט על המחשב הזה (רוצה להוסיף לו זיכרון ואולי קירור קצת יותר טוב). אשמח אם תתייחסו גם לשאלות: 1. ממה שקראתי הבנתי שלצרכי חשוב מעבד 4-ליבתי. מה דעתכם? האם כדאי להשקיע במעבד דו-ליבתי מהיר יותר באותו מחיר? 2. יש מחשבים דומים עם המעבד אינטל המקביל לדור החדש - i5 אבל המחיר יקר יות…

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by AlonXp,

בס''ד שלום אני רוצה ליקנות ספק איכותי! + מארז + צורב DVD פשוט! מחיר : 700 לא יותר שמתאים ללוח : GA-H67MA-UD2H-B3

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Intel Core i7 960 Box - 1300 Scythe Mugen-2 - 180 G.Skill F3-10666CL7T-6GBPK - 800 Asus P6T - 1300 2X Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX = 700 Zalman ZM500HP - 500 מה אתם חושבים על המפרט באופן כללי? מה ההבדל בין i7 960 לבין i7 2600? (חוץ מההבדל בסוקט) סליחה על הבורות, מה ההבדל בין תושבת 1366 ל 1156? מה יותר טוב? האם ההבדל בין זכרונות 1066 ל 1333 הוא קריטי? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by assaf897,

קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. דרישות:GAMING,אפליקציות כבדות ,זמן תגובה מהיר בכתיבת קבצים ובעבודה עם מערכת ההפעלה. דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם הם: שקט,מאוד חשוב שהמארז ושאר הרכיבים יהיו חרישיים (בגבול הטעם הטוב אני לא קיצוני). פינוק נוסף שהלכתי עליו זה כונן SSD שנועד למערכת הפעלה+תוכנות+משחק או שתיים גג,וכונן נוסף לאחסון מדיה וכד'. ציוד היקפי:ללא OC: ללא בשלב זה שדרוג עתידי:לא קריטי,כשיגיע הזמן נקנה חדש מסך: בשלב ראשוני עד שאביא מסך 22 ייעודי למחשב אני מחבר את המחשב לטלויזיה בסלון והוא ישמש גם כHTPC פשוט. מפרט: Price Units Total Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 475 1 475 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 13…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by BloodyW,

היי, ברצוני לקנות מפרט בעיקר ל BF3 1. מה התקציב המקסימאלי? לנצל 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM וכל משחק כבד בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by rebb,

http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1450 אני מעוניין לקנות אותו אני קצת מבואס כי אין לו USB 3.0 אבל אני יהיה חזק. מה אתם אומרים? הצעות נוספות יתקבלו בברכה רק החברות ASUS, DELL, HP, TUSHIBA עד 3300 שקלים. תודה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by ezb2co,

אני יודע שכל שעתיים בערך נפתח כזה דיון, אבל בכל זאת חשבתי שכדאי שאני אפתח דיון משלי ולא אקח מפרט שהומלץ למישהו אחר 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה להוציא את כל התקציב, אבל מן הסתם אם אין פגיעה בביצועים אז כדאי לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותוכן וידאו באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Diablo 3 ודומיהם. -מהי הרז…

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by guycnaan,

לדאבוני נשבר לי מסך הלפטופ, קומפאק 15 זול למדי שנועד ועדיין נועד לסטודנט מן המניין ( לא דורש יכולות גרפיות) כמה יעלה לי להחליפו בארץ? האם יהיה לי זול משמעותית לקנות מסך ברשת ולהתקינו לבד, או שמא עדיף לי לקנות מחשב נוטבוק חדש ? המטרה היא לחסוך כמה שיותר כמובן..

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by Ronenosh8,

כרטיס מסך מובנה יריץ HD? תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב נייד. ידיעותיי בתחום הניידים כמכלול הן לא גבוהות במיוחד ולכן אשמח מאוד לעזרה. אני לא ממש יודע אם דרישות שתארתי בכותרת ולהלן תואמות לתקציב. אם הן מוגזמות אודה אם תכוונו אותי לכיוון תקציב ריאלי יותר או לחלופין למה כן ניתן להשיג בתקציב הזה. עבודה משרדית וניגון מדיה. בעבודה משרדית הכוונה לגלישה ברשת, דוא"ל ועבודה עם תוכנות בורסאיות שלא זקוקות לכוח עיבוד רב, אבל כן לכמות זכרון יחסית גדולה, כך לדבריי החבר, אני מניח ש-4GB יספיקו, אבל אם יש דגם מחשב עם קצת יותר (6GB-8GB) באותו סדר גודל של מחיר סופי, אשמח לדעת. המחשב מיועד להוות תחליף Desktop ואחת הדרישות היא מסך 17" ומעלה. המחשב ינוייד בעיקר בתוך הבית כך שהמשקל לא משנה. לא,…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by levelone,

אני מחפש מחשב נייד לצורכי אופיס, מייל, אינטרנט, וסרטי HD. חשוב שהמחשב יהיה נייד וקל. אחרי הרבה חיפושים, מצאתי את המחשב הנ"ל: HP ProBook 4330S: מסך: 13.3" (AntiGlare HD (1366*768 מעבד: Intel Core i3-2330M זכרון: 4GB DDR3 1333 MHz כ.מסך: Intel Integrated HD Graphics 3000 דיסק קשיח: 320 GB 7200 RPM כונן: DVD RW DL תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים * מצלמת HD 720P מובנית * מיקרופון מובנה *האחריות היא ל-4 שנים עד בית הלקוח. * הגוף בעיצוב אלומיניום. המחשב כמעט ואינו מתחמם (לפי ביקורות) חיבורים: 3*USB2.0 1*USB3.0 RJ-45 VGA HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון מחיר: 3,700 ש"ח רוב הסיכויים שאני יקנה את המחשב הנ"ל, אלא אם כן יש למשהו המלצה טובה יותר או סיבה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים, אשמח לקבל מכם עזרה בנוגע לבניית מחשב שולחני, אין לי נסיון או ידע בתחום החומרה, [list type=decimal] [*]תקציב - 4000 ש"ח (גמיש) - ללא מסך. [*]שימושי המחשב - בעיקר עבודה עם תוכנות כגון: פוטושופ, דריםוויבר, פרוטי-לופ (מוזיקה), ובעיקר משחק אחד (פלקון 4 BMS)-(אני לא משחק בכלום חוץ מבסימולטור הזה). [*]אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. [*]יש לי כרטיס מסך gigabyte geforce 8600 gtx (אני לא יודע אם הוא מספיק טוב, אשמח לדעות - קיבלתי אותו משומש מחבר). [*]חשוב שיהיה ברמת רעש סבירה - שקט, אבל לא מעוניין להשקיע על זה יותר מידי. [*]אין צורך לכלול מערכת הפעלה. [*]אין העדפה לחנות צפציפית - כל המלצה על חנות באיזור המרכז תתקבל בברכה. [*]אין תכנון לשדרג אותו …

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by virtuoz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTAV וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by !DrAgOn~LiGhT!,

שלום לכולם, מבקש מפרט בתקציב של 3.5K + מסך. המפרט ישמש למטרות משחקים (שהמשחקים ירוצו חלק על הגדרות גבוהות יחסית, לא צריך להשתגע, גם 560 או 6870 יספקו אותו) עם מסך (רצוי המסך של DELL U2311H) ללא ציוד היקפי נוסף. רק מחשב +מסך. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  17. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאמא, לצרכי אינטרנט וסרטים בעיקר. התקציב למחשב הוא 3,000 שקלים לכל היותר (רצוי שזה יכלול גם תשלומים) *מטרות המחשב? בעיקר שימוש באינטרנט (אלחוטי) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? לא קריטי. * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי שלא יהיה מעל 2.5-3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ- 3 שעות, אם אפשר יותר במסגרת התקציב אז עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כ- 250 ג'יגהבייט. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ספציפי, העדפה ל…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by Screw_Master,

יחובר למסך 23 אינצ', לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שאפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך חיצוני למקרה של משחקים בעתיד. מארז, ספק, צורב DVD וקשיח אחד כבר קיימים, אבל מומלץ להוסיף קשיח 500 אחד. רצוי גם כבל DVI אחד, לחיבור הכרטיס מסך למסך. מה שבעצם צריך זה מעבד עם כרטיס מסך מובנה, לוח אם, זכרונות, וזהו. זה אפשרי בתקציב הזה? המחשב ישמש הרבה לאינטרנט, כך שרצוי שיתמודד טוב עם Flash. מ-RSM.

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by oded900,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 המפרט הזה מספיק טוב להריץ CF? או שהוא צפוף מידי?אני מתלבט בנוגע למפרט בגלל הצפיפות של המארז והלוח, מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. Started by reggaewithdoli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך אם המשמעות ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אבל לא להשתולל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי, משחקים MID-range א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. היי, יש לי לפטופ Dell Inspiron n5110 עם כרטיס מסך nVidia GeForce GT525M 1GB ובנוסף יש למחשב את המעבד הגרפי המובנה של ה- Sandy Bridge - intel HD Graphics 3000 ראיתי שב- Windows מותקנים 2 הדרייבים וכאשר אני נכנס למאפייני התצוגה לאפשרות של Advanced אני רואה שמופיע שם ה- intel HD Graphics. האם זה אומר ששניהם פועלים כל אחד לפי הצורך? או שהכרטיס של intel הוא הדומיננטי והוא מפריע לכרטיס של nVidia? בקיצור מה זה אומר?? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by SilvertrancE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לאאא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS NFS ועוד הרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לאא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by SilvertrancE,

קודם כל שלום חברים ושבת שללום שתיהיה לנו עכשיו אני אם מחשב: Intel[R] Celeron[R] CPU 2.80GHz 1.5GB RAM 80GB HARD DISK NVIDIA 5200FX עכשיו השאלה שלי היא אם יש מצב לשדרוג או מחשב חדש אם כן אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט גיימינג ב 3K אני משחק ב NFS WORLD PES CS CSS ועוד כמה .. לא כאלה כבדים .. מחכה לתשובה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by aniverus,

נשרף לי ספק הכוח של המחשב בן ה4 שלי אז החלטתי לקנות מחשב חדש, את הדיסק קשיח והצורב אני מעביר לחדש, מתכוון להריץ את כל המשחקים החדשים {BF3 ואחיו...} מתחבר למסך 24" FHD המפרט עבר כבר שינויים רבים ולבינתיים הוא הגיע לזה, אשמח לביקורות בונות האם יש מה לשפר להחליף וכו'.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1207 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪530 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1600RPM 88.11C…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nirock,

דרישות: כרטיס SSD מינימום 40GB כרטיס מסך ATI מעבד INTEL הכי הכי הכי שקט שיכול להיות!! ממש ממש ממש ממש שקט! ואם אפשר גם קירור טוב תודה רבה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.