ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מפרט ל-HTPC לצפייה בסרטי FHD ו3D. המחשב יצטרך לכלול 3 יציאות למסכים (עדיפות לHDMI ועוד DVI*2). אין צורך בדיסק קשיח/צורב/ציוד היקפי כלשהו. מעדיף לוחות עם חיבור סריאלי ומקבילי (LPT). המפרט עליו חשבתי הוא: I3-2100 Asus'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6949&CatCode=659"]Asus P8H67-M PRO Antec'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5295&CatCode=625"]Antec NSK2480 1X4GB RAM המפרט מתאים? יש מקום לשיפור? אודה להמלצותיכם...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTAV וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בקשת מפרט | גיימינג כבד - סכום 4900 ( יש לי זיכוי בחנות ואני חייב לנצל עד מחר אז זה טיפה דחוף.) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 4900 זה הסכום הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לא ניתן 2. מה שימושי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש כבד מאוד במשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו : Saints Row 3 + BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 19 אינצ אבל יש LCD 32 בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צ…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום עברתי על ההודעות בפורום הזה ובפורם אחר נוסף. ויש לי כמה רעיונות חיפשתי את השאלון שצריך למלא- לא מצאתי אותו, לא מצאתי לינק לחוקי פורום -אם ניתן לכוון אותי אני אמלא בשמחה. יש לי כמה דרישות מהמחשב העתידי שלי- שיהיה כמה שיותר קל אך עדיין עם המסך הגדול ביותר שניתן כדי לענות על קטוגריית הקל( סביר כי 13.3). בנוסף חשוב לי כי חיי הסוללה יהיו גבוהים (לפחות יותר מ4 שעות, וכמה שיותר יותר טוב). וכמובן אחריות ל3 שנים. מבחינת תקציב - עד 6000 שח מהבדיקה שלי נראה לי הlenovo E320 , toshiba portege r700, ואם כבר טושיבה כדי לחכות לטושיבה Z830? על del vostro v131 קראתי ביקורת שדיברה רעות על החיי סוללה של הדגם לדעתי בynet תודה רבה על העזרה ענבר
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לאחותי, לא מדובר במחשב לגיימינג אלא לשימוש יום יומי רגיל. התקציב הוא 1500, אם אפשר פחות-מבורך. המשקל לא חשוב, עדיף שיהיה מסך גדול אם אפשר באיזור ה15 אינץ' ושיהיה בצבע אדום, שחור או ורוד (אני יודע שזאת בקשה מטומטת אבל זאת הבקשה היחידה של אחותי). תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל מכם עזרה בנוגע לבניית מחשב שולחני, אין לי נסיון או ידע בתחום החומרה, [list type=decimal] [*]תקציב - 4000 ש"ח (גמיש) - ללא מסך. [*]שימושי המחשב - בעיקר עבודה עם תוכנות כגון: פוטושופ, דריםוויבר, פרוטי-לופ (מוזיקה), ובעיקר משחק אחד (פלקון 4 BMS)-(אני לא משחק בכלום חוץ מבסימולטור הזה). [*]אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. [*]יש לי כרטיס מסך gigabyte geforce 8600 gtx (אני לא יודע אם הוא מספיק טוב, אשמח לדעות - קיבלתי אותו משומש מחבר). [*]חשוב שיהיה ברמת רעש סבירה - שקט, אבל לא מעוניין להשקיע על זה יותר מידי. [*]אין צורך לכלול מערכת הפעלה. [*]אין העדפה לחנות צפציפית - כל המלצה על חנות באיזור המרכז תתקבל בברכה. [*]אין תכנון לשדרג אותו …
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי כולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד עד 4000 שקל הוא מתכנן לעבוד איתו בתאורה ולשימוש עצמי (סרטים, מוזיקה, אינטרנט וכו' - הוא לא הולך לשחק איתו [לפחות לא משהו כבד]) יוכל לעזור מאוד אם תוכלו לתת חנות מומלצת לקנות ממנה (שלא יתיחסו אליו כמו אל זבל אחרי שהוא שילם) בכללי אנחנו מאזור המרכז תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רוב התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד הייתי אומר ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( אין צורך ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10 ) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
דרישות:GAMING,אפליקציות כבדות ,זמן תגובה מהיר בכתיבת קבצים ובעבודה עם מערכת ההפעלה. דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם הם: שקט,מאוד חשוב שהמארז ושאר הרכיבים יהיו חרישיים (בגבול הטעם הטוב אני לא קיצוני). פינוק נוסף שהלכתי עליו זה כונן SSD שנועד למערכת הפעלה+תוכנות+משחק או שתיים גג,וכונן נוסף לאחסון מדיה וכד'. ציוד היקפי:ללא OC: ללא בשלב זה שדרוג עתידי:לא קריטי,כשיגיע הזמן נקנה חדש מסך: בשלב ראשוני עד שאביא מסך 22 ייעודי למחשב אני מחבר את המחשב לטלויזיה בסלון והוא ישמש גם כHTPC פשוט. מפרט: Price Units Total Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 475 1 475 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 13…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, רק לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,מסמכים,צפייה בסרט אולי,גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, למרות שנראה לי שעדיף שיהיה איזה כרטיס מסך נחמד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד 15.6 אינץ עם מסך איכותי במציג ברזולוציה 1900*1080 המחשב יהיה מיועד לסטודט עיצוב\אדירכלות.( לשימוש בתוכנות כגון:AUTOCAD) תקציב: אני הבנתי שהמחשבים האלה יקרים בהרבה ממחשבים רגילים שמציגים 1366X768. ובכל זאת אינני מחפש להוציא הון של כסף, אז בגדול מחפש מחשב שיביא תמורה יחס/מחיר כמה שיותר טוב ( ואם בכל זאת לציין תקציב אז עד6K עם חריגה קלה) נתונים נוספים : מעבד לפחות i5, כרטיס מסך בינוני + ( לא מובנה של אינטל) , 4-6GB DDR3 , זיכרון קשיח : לפחות חצי טרה. עדיפות למחשבים של Dell.( אבל לא חובה, פשוט זה מה שאני הבנתי שהכי טוב, אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה) תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לדעתכם על ההצעה שקיבלתי במפרט הנ"ל מחנות בעיר שאני מתגורר,(לא KSP או אייבורי) לוח אם גיגהבייט דגם GA-H67MA-USB3-B3 מעבד CORE I5 2400+fan זיכרון KINGSTON 4 GIGA DDR 1600 MHZ HARD DISK 500 GB 16MB 7200 RPM צורב DVD סמסונג ספק COOLMAX 600W + מארז COOLERMASTER כל זה ב 2780 ש"ח אשמח לחוות דעתכם !!!
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לשרשור שפתחתי לפני יותר משבוע, הגעתי למפרט הבא (רכיבים מח"ול ולכן תקציב איננו רלוונטי) מה שחשוב לי לוודא הוא שהרכיבים מאוזנים ברמת החומרה - ספק מתאים, זיכרונות וכו'.. המפרט: מעבד I5 2500K לוח אם - Gigabyte z68a ud3h b3 כרטיסי מסך - XFX 6870 שניים. CF. כונן קשיח - SSD 128 crucial m4 ספק - Corsair 650tx Enthusiast זיכרונות - 8gb kit מה שחסר לי כרגע זה מארז, מאוורר למעבד ומסך. אשמח להמלצות לשלושת אלו בתקציב כולל בין 1200 - 1800 שקל.. המון תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בגודל סביבות 22 אינץ', רזולוציה אתם תגידו מה כדאי לפי מחיר\חומרה\ביצועים. (כאשר המטרה לאיכות טובה שלא "תקרע" את כרטיס המסך. -ל…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ספק כח Seasonic SS-500ET 500W קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 Sapphire Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM מארז ללא ספק Lian Li pc-7fw black חשבתי בהתחלה להוסיף עוד כרטיס מסך וליצור מערך crossfire , כמובן שעם שדרוג הספק כוח , אבל אני רואה שזה ממש ממש גבולי מבחינת מקום במארז שלי ,אלא אם כן יש ספקים נמוכים יותר פיזית ... נכון ? יש חנויות כמו ksp שאני יכול להביא את המחשב אליהם והם יעשו oc ויחליפו לי את הספק ? יש לי oc אבל אולי עם שדרו…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום - הנושא הוא השוואה בין כמה הצעות של מחשבי מותג של החברות: Packard Bell, HP, ו-Dell. צרפתי מסמך המשווה בין 6 מפרטים בסביבות 3K+/-500 מבוסס על תמחור של באג ואופיס דיפו. 1. קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת רצינית על שלושת החברות הללו. 2. אני רוצה לשמוע את דעתכם בכלל על קניית מותג - האם זה באמת מוצדק והאם זה באמת אמין מבחינת האיכות והתאימות בין הרכיבים השונים. 3. מה מתאים לצרכים שלי - ומה מיותר. [הגדרת הצרכים שלי בהמשך] - ומה ההצעה הטובה ביתר מהמפרטים במסמך המצורף הכי מתאימה לצרכי. 4. יש לי כמה שאלות ספציפיות: 4.א. מה ההבדל האמיתי בין i3-i5 - והאם ההבדל במחיר שווה - בכלל ולצרכי בפרט. 4.ב. כמה משנה באמת האם לכרטיס גרפי יש 1GB או 2GB זכרון - והאם ההבדל במחיר כנ"ל... 4.ג. כמה מ…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מעבד : Intel Core-I5 2500K גרסת Tray1050 גוף קירור למעבד : Zalman לוח-אם : intel DH67GD דיסק קשיח : W.D 500GB 7200RPM זכרונות : 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן אופטי : Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך : Saph hd 6970 מארז : Zalman z7 ספק כח : Seasonic 600w איך המפרט הזה למשחקים הכי חזקים שיש היום ?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני חייל משוחרר ומתעסק בעיצוב גרפי ובעריכת סאונד, לא באופן מקצועי עדיין אבל רוצה להפוך ליותר מתחביב. 1. תקציב: 1500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-1800 אם באמת יש סיבה. 2. תוכנות בשימוש: Photoshop - תדיר, Indesign - לעיתים, Cubase - תדיר. 3. התקציב מיועד למחשב עצמו בלי מקלדת/מסך/עכבר. 4. לא חשוב שקט. לא צריך לכלול מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת, הכל כבר יש לי. 5. חשוב שהחנות תהיה באזור רמת גן לצורך תיקונים. מתלבט על המחשב הזה (רוצה להוסיף לו זיכרון ואולי קירור קצת יותר טוב). אשמח אם תתייחסו גם לשאלות: 1. ממה שקראתי הבנתי שלצרכי חשוב מעבד 4-ליבתי. מה דעתכם? האם כדאי להשקיע במעבד דו-ליבתי מהיר יותר באותו מחיר? 2. יש מחשבים דומים עם המעבד אינטל המקביל לדור החדש - i5 אבל המחיר יקר יות…
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. עדיף לכמה שפחות, מן הסתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישומש לגיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, סביר להניח שעם גרפיקה כבדה, יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שניתן …
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אמא שלי מחפשת מחשב נייד לשימושיים של אינטרנט סרטים וכו'... מספיק לי רק לקבל המלצה לדגם ואני כבר יחפש אותו בחנויות שבאזור שלי.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך .לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB ומעלה, * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? יתרון - לא חובה. * לא נדרשת אחריות בינלאומית . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
קיבלנו מהפקולטה אפשרות לרכוש בקנייה מרוכזת את המחשב בקובץ המפורט. מה דעתכם על ASUS? האם המחיר כדאי? האם יספיק כדי להריץ תוכנות תלת-מימד ותוכנות פרמטריות? הדמיות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד: למטרת: 1. כל הפעולות הביסיסיות 2. לתיכנות דרישות: (בעיקר) אחראיות: 3 שנים לפחות גודל המסך עד 14 אינץ זיכרון 4GB עלות: עד 4K מתלבט בין שני דגמים: Vostro 3450 מול Vostro 131 מה כדאי? (כמובן עם שיקולים) (אם יש המלצות על חברה אחרת גם יתקבל) תודה
-
- 33 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום פורום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בסביבות ה4500 ש"ח (ניתן להתגמש במידת מה בלית ברירה) למשחקים. אני משתמש כבד, אבל אני משחק פחות בFPS ויותר בMMORPGS, כך שהוא פחות תובעני בגרפיקה (המשחקים הכי כבדים על המערכת שאני משחק הם בסגנון Assassin's Creed). הייתי רוצה, במידת האפשר, מחשב שיספק אותי לכמה שיותר שנים, ויש סיכוי שאצטרך לכלול במחיר מסך, ואם זה אכן המצב אני מחפש מסך שטוח ורחב למטרת צפייה בסרטים. אני לא מבין מספיק במסכים בשביל לתת ספציפיקציות יותר מספקות...אני חדש לעולם החומרה. שום ציוד הקפי אחר לא נדרש. לא צריך לכלול מחיר תוכנה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, יש לי Dell studio XPS 1647 כרגע יש לו 2 סטיקים של 1066-2gb. אם אני אוציא אחד מהם ואוסיף 1333-4gb. מה יקרה? האם יפעלו בקצבים שונים? האם ה1333 יוריד את עצמו ל1066? האם זה מומלץ בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-