ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום,פתחתי דיון כבר לגבי מפרט,אני רק צריך שתגידו לי איזה לוח אם לקחת,הלוח אם הוא מתוך התקציב 3000 שקל בלי מסך מקלדתד ועכבר המחשב הוא למשחקים ואני חייב רק לדעת איזה לוחם אם לדעת כדי לא להידפק אחר כך@! אני הולך לבצפר! ביי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בכל מה שצריך ואפילו יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות, שרת אינטרנט, קידוד ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VirtualBox, netBeans, altBinz, IDM, codeBlocks, Apache, Premiere Pro, VirtualDubMod. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Prototype, GTA IV, Sniper Ghost , Skyrim -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעקבות שדרוג של המערכת רציתי לדעת כמו אוכל לקבל על המערכת שלי היום מעבד : CORE I5 2500 BOX לוח אם : P67A-UD B3 כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 GIGABYTE ספק כוח : HUNTKEY 700W HK700 52-PP תודה מראש טל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שייעצו לי פה - העלתי את התקציב ל1500 (לא כולל הרכבה), יש סיכוי להוציא מזה מחשב נורמלי? המטרה היא עבודות משרדיות (אינטרנט וורד וכאלה), משחקי מחשב וסרטים... מה דעתכם? עריכה: הצעתם לי את המפרט הזה- מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪318 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LM-S2 ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪237 צורב DVD: [..] PHILIPS SPD2514BM x20 SATA BLACK ₪113 מארז: [..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪153 ספק כוח: [..] HEC 300ART - BULK ₪135 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320418AS ₪216 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪1619 איך הוא? איך יכולת הרצת המשחקים ש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רואה שיש פה הרבה הודעות בנושא אז אני מתנצל מראש. אני מחפש מחשב ללימודים בסיסיים, כלומר - הדרישות הן גלישה באינטרנט ו-וורד. גודל מסך: 14", לא פחות ולא יותר. אני גם רוצה שזה יהיה מחברה שנתפסת בעיני כאיכותית, כמו לנובו או דל, אבל אם תגידו אחרת אני אשקול ברצינות. עד עכשיו לפי הדרישות אפשר למצוא מחשב כמו Lenovo IdeaPad G40-70, שהוא מבחינתי סביר לחלוטין. הבעיה היא שהדרישה היא גם זמן בטריה ארוך - לפחות 5 שעות. זה מקפיץ את המחיר. ראיתי שיש מחשבים של דל מסדרת Dell Latitude 14 - 3000 שמתיימרים לתת זמן בטריה ארוך מאד, ועולים משהו באיזור 3200. אז השאלה הראשונה היא האם באמת אפשר עם מחשבים במחיר הזה להשיג זמן בטריה ארוך (ראיתי אפילו דיווחים על 7 שעות, במחשב ללא SSD זה נראה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין ASUS N81 לELITEBOOK 8530P בגדול הצרכים שלי הם עסקיים (מסחר) אבל צריך גם מולטימדיה מה עדיף? או אולי יש המלצות אחרות? (אני מביא את המחשב מארה"ב)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למשחקים בערך ב5000 6000 כמובן לא חייב לנצל את כל הסכום חשוב לי השקט והקירור של המחשב אני לא צריך מחשב שיריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיריץ משחקים לפחות לשנה שנתיים הקרובות ואופציות לשידרוג בעתיד לא מתוכנן OC אני מעוניין במארז הזה: http://tms.co.il/product/4565 או http://tms.co.il/product/5398 כמובן אם המארזים האלה לא יוכלו לקרר\להיות שקטים אני אוותר במידה ולא נוצל כל הסכום אפשר להכניס מסך 19-20 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, אני מתלבט בין 2 מפרטים למחשב נייד עבור חבר שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל לא מיועד להריץ הכל על קונפיגורציות הכי גבוהות, והכי חלק. אני מוסיף את המפרטים המלאים, ואני מאוד אשמח לשיתוף פעולה ועצות מקצועיות לגבי ההבדלים בין 2 המחשבים להלן: והכרעה לגבי מי יותר טוב. מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T מחשב נייד של Toshiba עם מסך בגודל 15.6 אינטש, מעבד T6500, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי. תכונות מיוחדות: * ניתן לבחור בין מערכת הפעלה 32 ביט ל-64 ביט * מקלדת מלאה הכוללת לוח מקשים מספרי * יציאת HDMI למסך חיצוני בתמיכה עד 1080p FULL HD * כרטיס מסך חזק של ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי מפרט טכני: * מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עובד בפוטושופ , המחשב מחובר למספר מסכים 32" & 19" & (15" - לא מחייב) , הורדות ושימוש באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי - יש מסכים , מקלדת + עכבר אלחוטיים , מחשב מחובר למערכת 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בהארד דיסק (יש 750GB + חיצוני של 500) אין גם צורך בצורב \ כונן דיסקים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי ברמה שהמחשב בחדר שינה שלא יפריע יותר מידיי עם המאווררים. 9. האם יש העדפ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול כול מה שמחשב צריך למעט רמקולים עכבר ומקלדת, כמו כן כפי שכתוב בכותרת הוא חייב לכלול מסך דק(ראיתי מסך דק 17 של סמסונג 8MS עם חיבור DVI ב1600 שקל נראה לי שזו האופציה הטובה ביותר). כמו כן אני חושב שעדיף ללכת על AMD מכיוון שהתקציב לא מאפשר לקחת מעבדים יקרים ככה שזה SAMPRON מול CELERON ונראה לי שהסמפרון עדיף. בגלל שזה יהיה מעבד סמפרון הלוח יהיה מבוסס על סוקט 734, האם יש לוח 734 עם PCI-EXPREES? אם כן נעדיף לוח כזה שיפאשר שידרוג עתידי.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מעוניין למכור את המחשב עקב מעבר למחשב חדש המפרט: מעבד Intel core 2 duo E7400 - זיכרון 2GB DDR2 ( 2 of 1GB) - כרטיס מסך Nvidia 9800GT - צורב CD של LG - 2 כוננים קשיחים של WD ו HITACHI- אחד של 80GB והשני של 160GB - מארז נאה של coolermaster - מסך 19 אינץ' של חברת LG מהו שוויו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז Antec Sonata III לוח אם - GA-MA785GMT-UD2H ספק כח - 400W Enermax מעבד - AMD X4 630 כרטיס מסך - AMD 6770HD Sapphire זכרון - 8GB Kingston 1333
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני פרסמתי את המחשב(נייד) הנוכחי שלי למכירה, מחשב גיימינג. תוך כדי כך, אני כבר אהיה מעוניין לחפש לו תחליף - והדרישות שלי לא רציניות כל כך. הכי הכי חשוב לי - חיי סוללה. אני סבלתי עם המחשב גיימינג שלי מבחינת חיי הסוללה שלו, ובתור סטודנט אני אצטרך מחשב שיחזיק לי יום לימודים שלם (כמעט). היום הכי ארוך שלי הוא 10 שעות, ככה שאני צריך משהו שיוכל להחזיק לי בערך תקופת זמן ארוכה כזו. דבר שני שחשוב לי הוא שהמחשב יצליח להחזיק משחק די פשוט, פוטבול מנג'ר 2020. הדרישות שלו לא בשמיים - אלה דרישות המינימום שלו: חשוב לי הרבה מקום בדיסק, שיהיה 128GB SSD ומעלה ועוד איזה כונן קשיח בצד של לפחות 1TB(למרות שזה לא בעיה לקנות אחד מאמזון גם). 16GB …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב חדש שאני רוצה לקנות אבל לא יודע אם כדאי כי כרגע יש לי מחשב עם מעבד די טוב אז ככה יש לי i7-4790 לוח אם של h97 plus 16 גיגה ראם ספק כוח 550w של קורסאייר אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים ודור חדש של כרטיסי מסך השאלה אם המחשב הנוכחי יספיק לכרטיס המסך החדש של 2080 או שעדיף כבר לשדרג מה דעתכם סכום ההשקעה שאני הולך להוציא אם אני משדרג זה באיזור ה10000 אלף
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2014Z-11424BK.pdf http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/350%20Asus%20U46E.pdf אלה 2 המפרטים, שניהם מחודשים, הראשון עולה 2900 והשני 3500 ש"ח המחשב ישמש ללימודים (שימוש משרדי), סרטים (חיבור המחשב לטלוזיה HD, או הרצת סרטים בלו ריי על המחשב עצמו), וקצת משחקים הגודל והמשקל קצת קריטים לי אבל אני מתפשר מפאת תקציב... מה אתם אומרים? כדאי להשקיע עוד 600 שקל בשביל i7???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: לימודי הנדסת תוכנה * גודל המסך? משהו שיתאים ללימודים * רזולוציית המסך?רזולוציה שתתאים להנדסת תוכנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?שיהיה נוח ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רוב היום נמצא במכללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB ואם יש צורך ב SSD לתכנות ולעבודה מהירה אז עדיף * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מישהו שמע על לפטופ עם יציאת DVI ? אני רוצה לקנות לפטופ אבל לחבר לו מסך נורמלי בבית. מה לגבי עמדות עגינה ? הבנתי שיש להן יציאות DVI אבל נראה לי קצת תמוה איך הן מייצרות את האות הדיגיטלי. האם הן לוקחות את האות האנלוגי ומעבירות אותו דרך A2D (מזעזע) או שבאמת מקבלות אות דיגיטלי איך שהוא מהכרטיס מסך ? תודה אנשים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. המחשב הבא בעדיפות לנייד, זמן סוללה פחות קריטי היות וזה בעקרון Workstation. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד כ10,000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט במידת הצורך. במידה והתקציב לא ריאליסטי לדרישות אשמח לשמוע על מה לדעתכם תקציב הולם, ולשמוע על מפרטים לדוגמא אבל כרגע זו המסגרת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים. (אם יש שדרוג משמעותי שיחרוג עוד טיפה אשמח לשמוע) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Unity לVR, התמקדות בסצינות יחסית קטנות אבל עדיין עושה 360 Rendering. בעת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9600K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1360 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 264 לוחות אם: Gigabyte Z390 UD כמות: 1 - מחיר: ₪ 640 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 2 - מחיר: ₪ 660 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 420 כונני SSD: ADATA XPG SSD 240GB SX8200 M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 כוננים קשיחים: Seagate HDD …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, אז קודם כל התקציב שלי למחשב החדש הוא 4800 ש"ח ללא חריגה. השימושים העיקריים הם גיימינג אבל אני לא רוצה שהמעבד יהיה גרוע ורק השקעה על כרטיס המסך. המסך שיהיה צפוי הוא 22 אינץ' כרגע יש לי 19 אינץ אבל אני יחליף אותו במהרה. השקט איננו קריטי רק שלא רועש מידי (7/10). אני לא מתכנן OC. אני צריך צורב. אני רק מבקש שהמעבד יהיה של אינטל. אשמח לתגובות על המפרט שכתבתי לפני שאתם ישר מפרסמים מפרט משלכם, אשמח לדעת אם הוא טוב או לא.. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪262 כמ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש עם מעבד E7400 בפוקספיסי , עשו לי שם גם אוברקלוק אבל עכשיו שהבאתי את המחשב הביתה הפעלתי EVERST תראו את התמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jmylymzmjzyt.jpg מה זה המעבד הזה?? אבל שאני עושה מאפיינים על המחשב שלי זה כותב לי שם C2D E7400 . אני מבולבל למה באברסט זה כותב XEON ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא צוחק !!! אחי גר ביפן, ורוצה לקנות מחשב... הבעייה העיקרית היא שהוא לא יפני, אז דבר ראשון הוא היה צריך לחפש אתר באנגלית, שאני אוכל לעזור לו ... אחרי שהוא מצא הוא רצה שאני אציע לו מחשב בתקציב של 120,000-130,00 יין הוא רוצה מחשב שיריץ משחקים, אבל לא משהו ברמה עולמית. אני יודע שהוא מתכוון לעשות מוזיקה בשלב כל שהוא, אבל אין לי יותר מדי פרטים על זה . בנוסף הוא צריך מסך דק, LCD 17" כי הבית שלו ביפן קטן כמו החדר שלי פה... צורב וDVD אני שמח אם תוכלו להציע לי מפרטים מהאתר נראה לי שמחשב Middle Class Prime A Lightning NF יספק אותו כתובת האתר מיפן ... http://www.primepc.jp/goods_pc/goods_pc.php תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני נוסעת לסמסטר בחו"ל וצריכה מחשב קל שאוכל להסתובב איתו בכיף, לאינטרנט, סרטים, סקייפ ואופיס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט בין שני מחשבים: Samsung Q330 JS03IL או (Lenovo ThinkPad Edge 13 (NV13BIV לסמסונג יש מעבד חזק יותר ויש לו גם כונן אופטי (הוא גם קצת יותר חתיך) אבל הוא שוקל משהו כמו 250 גרם יותר ויש עליו אחריות של שנתיים, לעומת הלנובו שבא עם 3 שנות אחריות ועולה 850 ש"ח פחות (על זה אצטרך להוסיף כמה ג'ובות על צורב DVD חיצוני). לפי אחת הביקורות שקראתי הלנובו נוטה קצת להתחמם. גם אחרי שקראתי כל ביקורת אפשרית ואחרי שראיתי כל סרטון אנבוקסינג של שני הדגמים בכל השפות אני לא מצליחה להחליט. אני יודעת שאני לא צריכה את המפרטים הנ"ל בשביל השימושים שלי אבל א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נהרס לי ההרדריב אני מתלבט בין ביצועים ובין חיסכון בחשמל (עם עדיפות לביצועים) שימושים: אופיס, Visual Studio, אינטרנט ומשחקים שהשיעור מתחיל להית משעמם.. המחשב בן שנתים ומשו GATEWAY עם מעבד TO DOU T6400 ו4GB זיכרון הדיסק קשיח שהיה בו הוא WD 500GB 5400RPM http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7683 אני חושב להחליף לאחד מהיר יותר (7200)אבל עד כמה זה ישפיע על הזמן סוללה שלי?? בנוסף על איזה חברת קשיחים אתה ממליץ לי ?? WD OR SEAGATE???? תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-