עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by z999,

אהלן, יש לי מחשב גיימינג בן לא מעט שנים והגיע הזמן לעשות אוברול רציני, כיום יש בפנים מעבד QX9650 וכ"מ Radeon 6850. אני רוצה להוציא בערך 4000 שקל (הסכום גמיש למעלה ולמטה) המספר מגיע פשוט כי זה הסכום שנראה שצריך. הייתי מעדיף להוציא פחות אבל לא נראה לי שאני אוכל להגיע לרמה הדרושה בפחות. אני רוצה לחזור למצב שהיה ב2008 שפשוט יכולתי להריץ כל משחק חדש בהגדרות הכי גבוהות ב1080 בלי להתעסק יותר מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אני לא עשוי מכסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 500, אבל עדיף לרדת מתחת לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם! הרכבתי מפרט למחשב באזור ה5000 ש"ח ורציתי את חוות דעתכם. עובדות: 1. המחשב ברובו ישמש לגימינג (fifa, starcraft2, WIC) אבל מעדיף בגדול לא להיות מוגבל למשחק כזה או אחר. 2. בשאר הזמן אינטנרט + עריכת סרטי וידיאו ביתי (בקטנה) ותיקון עיניים אדומות בתמונות שצילמתי.. 3. השקט נורא חשוב לי. 4. המסך שברשותי הינו 2209 של DELL (רזולוציה 1680X1050). אבל מעדיף לא להיות מוגבל ברכישה עתידית של מסך 24". 5. לא יהיה OC במחשב נקודה. 6. המעבד שברשותי i7-930 קיבלתי במתנה ואינו כלול בתקציב. (ולא, אני לא יכול למכור אותו...) 7. התקציב להשקעה שואף למינימום בכפוף לאילוצים מאחר ואני מעוניין מתישהו לרכוש את הSSD החדשים של אינטל (3G). אם צריך עוד עובדות ששכחתי אשמח להוסיף. ועכשיו …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ebg,

שלום, אני מתחיל קורס עריכה על התוכנות הבאות - אפטר אפקט, אילוסטרייטור, פוטושפ, פריימר. אני מתלבט בין 2 מחשבים - 1. ASUS - FX507VU4-LP075 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FX507VU4-LP075&cart=1706093561207285894 2. Acar - NH-QC1EC-00P-REF https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NH-QC1EC-00P-REF&cart=1706093561207285894 המליצו לי על שניהם בתור מחשבים התחלתיים שנמצאים בתקציב שלי, אשמח קצת להבין יותר מה ההבדלים בניהם ואם יש המלצה חזקה על אחד מהם? אשמח גם לשמוע אם יש מחשב אחר מתאים טוב יותר מהשניים האלה בתקציב של 5,000-6,500 תודה רבה

4. Started by ariel_rg,

שלום, מחפש נייד לעיצוב דו מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכאלה) עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא, החל מנוחות של מקלדת ועד רזולוציה ו-SSD. איפה לקנות, מתי, הכל... מפרטים או סתם נתונים שיתאימו לי. מעדיף DELL, ובכל מקרה מחפש משהו שלא אצטרך להתעסק איתו יותר מדי אלא נטו לעבוד. צריך להדגיש שהוא ישמש כמחשב ראשי לעבודה (ככה שאני צריך נוחות ויכולות מלאות כמה שיותר) לפני שאתם אוכלים אותי, אז זו עבודה בשעות הפנאי בלבד... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by benz89,

קיבלנו הצעה על HP 15-n205ej http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869036 ב2100 שקל. בגדול המחשב אמור להיות בשביל אבא שלי שרוב העיסוק שלו הוא באינטרנט באופיס. השאלה היא אם אפשר לסמוך על הדגם הזה והוא יעשה את העבודה? ואיך האחריות של HP?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחשב נייד לחבר 4 אלף בערך למשחקים כמו League of legends /overwatch/global offensive לא דברים יותר מדי גדולים אבל שיחזיק מעמד ויהיה טוב תודה רבה לממליצים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by drorhazan,

אני משתמש כרגע במחשב של ג'ון ברייס, ואני רוצה לשדרג את המעבד, להוסיף זיכרון, לשים כרטיס מסך ולהחליף ספק. המפרט שלי רשום בפרופיל.אם הלוח שלי הוא לא הכי איכותי, וחבל להשקיע במעבד על לוח של biostar, עדיף לייעץ על המפרטים שהרכבתי.

8. שם המוצרGigabyte Q1585N-5540H4 i5-540Mמק"ט:Q1585N-5540H4אחריות:שנתיים ע"י מור לוי טכנולוגיותיצרן יצרן: Gigabyte מערכת הפעלה מ. הפעלה: נמכרת בנפרד ראה שידרוגים ותוספות מעבד סוג המעבד: Intel® Core™ i5 Mobile מספר המעבד: 540M מהירות שעון (GHz): 2.53GHz תדר (Front Side Bus): 1066MHz זכרון מטמון (Cache): 3MB L2 זכרון זכרון: 4GB מהירות זכרון: 1066Mhz DDR3 8500 כמות רכיבי זכרון: 2GB+2GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,RAM דיסק: 500GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm תקשורת Bluetooth: כן כרטיס רשת אלחוטי: כן כרטיס רשת: (Gigabit Ethernet(10/100/1000 מקלדת ועכבר מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Standard 83Keys מסך גודל מסך: "15.6 רזולוציה טבעית: WXGA 1366…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המפרט מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. המפרט הוא עד 6000שקל מקסימום אבל רצוי מאוד! ואני מדגיש מאוד מתחת ל5700שקל. לא צריך שום ציוד היקפי פרט לעכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט. אז הנה מה שחשבתי עליו : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : G…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zglazer,

חברים שלום!!! אבקש את עזרתכם האם המפרט הנ"ל של מחשב דל מחודש עם אחריות לשנה שווה את ההשקעה 650 ש"ח לטובת אופיס צפייה בסרטים מסך LCD 20 אינץ רזולוציה 1050 X 1680 האם המסך יעבוד עם כרטיס מסך מובנה ומוסיקה המערכת מפורסמת כרגע בYNET בקניות ונופש מעבד סוג מעבד: Intel Celeron D 325J מהירות המעבד: 2.53GHz דגם מעבד: Celeron זכרון מטמון cache: 256K Cache מהירות FSB: 533.0 MHz אחריות למעבד: שנה לוח אם דגם: DELL סוג ציפסט: Intel 915G Express מהירות FSB: 533MHz כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: Broadcom 5751 יציאת AGPX8 לכרטיס מסך: ללא יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: PCIe x16 Low Profile יציאת PCI: 1x Low Profile יציאת PCI Express: ללא יציאת S.ATA: כלול USB 2.0: 6 ס…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yaniv,

[TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD=align: center]1) מה התקציב המקסימאלי?[/TD] [TD=align: center]4,100₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[/TD] [TD=align: center]לנצל הכל.[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[/TD] [TD=align: center]₪100[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]2. מה שימושי המחשב?[/TD] [TD=align: center]משחקים וצפייה בסדרות וסרטים[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[/TD] [TD=align: center]X[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, ניגש ישר לעניינים: נתחיל בשאלון שביקשו למלא בחוקי הפורום. אני מעוניין במחשב למטרת משחקים עד תקציב של 6000 ש"ח ללא אפשרות חריגה, אך עם אפשרות לחיסכון. המחשב מתוכנן להרצת משחקים עתידיים (רוב הג'אנרים אך בעיקר FPSים) באיכות גבוהה מאוד ועריכת תלת מימד וקבצי פוטושופ גדולים. אין צורך בציוד היקפי וגם לא במערכת הפעלה. המחשב צפוי לשדרוג בעתיד כדי לשמר יכולות. הסתכלתי במפרטים המומלצים ובניתי בן כילאיים, לאחר בקשת הצעת מחיר מחנות מחשבים קיבלתי את ההצעה הבאה (סה"כ 4800 ש"ח כולל הרכבה), אבקש את חוות דעתכם: מארז: PHANTOM 410 NZTX ספק כוח: 12CM FAN A.PFCWIN+700 700W HEC לוח אם: GA-Z68P-DS3 GIGABYTE מעבד: Intel 3.3GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 2500K זיכרון: CEON 4GB DDR3 1333MHz…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה לפני כחודשים קניתי חלקי מחשב ובעצם שידרגתי בערך את כול המחשב חוץ מהמעבד זה שלא שידרגתי את המעבד גרם לי לצוואר בקבוק מטורף ועכשיו הגעתי ליום שאני קונה מעבד אז רציתי לדעת אם הוא טוב(מספיק טוב כדי לא לעשות לי עוד צוואר בקבוק) ואם הספק כוח שיש לי יעמוד בזה ולא יקרוס המפרט של היום: 256mb x1950GT 1GB DDR2 667 ספק::::350W FSP GIGABYTE GA 945PL S3 מעבד פנטיום 4 3MH ומה שאני רוצה להוסיף מעבד: דואל קור 2 E4500 מאורר AC FREEZER PRO 7 ואולי אולי עוד 1GB

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני הולך לקנות בשבוע הקרוב את המחשב... תגידו לי מה דעתם על המפרט.. אולי צריך לשנות משהו.. רק שתדעו שאין לי הרבה כסף... הסכום שהגעתי עליו הוא בערך המקסימום שלי... 2800 מעבד AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz 512KB Cache 939 PIN BOX WINCHESTER לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound זיכרון Samsung Original DDR 512 mb 3200 PC400 כרטיס מסך Gigabyte Geforce FX6600 128 mb bulk PCI Express GV-NX66128D מארז ATX Full HEC 6A19 CPU Air Guide PSU 300ART Fan 12cm Front USB,AUDIO White

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dor1995,

היי מדובר בלפטופ של לנובו, N200-3000 דגם0769 כל פעם שהוא עולה יש BSOD, ואז בהפעלה הבאה יש windows repair שכושל...וחוזר חלילה. ניסיתי להתקין וינדוס מחדש (ממה שיש בתוך הלפטופ, וגם מדיסק חיצוני) - הבעיה חוזרת. ניסיתי להריץ JoliOS מLiveCD או להתקין - לא הצלחתי. כנ"ל לגבי Ubuntu. ניסיתי כל דבר אפשרי בערך... רעיונות? איפה הבעיה יכולה להיות? תודה! דור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. מבקש את עזרתכם למפרט מחשב לצורכי גיימינג. אני צריך שתהיה יציאה אופטית(SPDIF) בנוסף ל HDMI כי יש לי מגבר ישן ללא כניסות HDMI... מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-battlefield,call ofduty,batman ושאר המשחקים החמים המתוכננים עלינו לטובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avihaizipel,

שלום רב: אשמח לעזרה בשדרוג לוח האם שלי שיתאים למעבד שלי כולל זיכרון מתאים ושיהיה מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך. כ.מסך: R9 280X מעבד: i5 2500K תקציב: 1500 עדיף פחות נ.ב. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לשדרג את המעבד בעתיד. תודה מראש לעוזרים אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, ברצוני לקנות לפטופ לשימוש משרדי בתקציב של 2500 ש"ח בערך. חשבתי לקנות ב- eBay את ה- Sony Vaio (המחשב בשביל אחותי, והיא אהבה את הסוני) מהסדרות הזולות יותר. מה אתם אומרים? האם כדאי לקנות בחו"ל לפטופ, או עדיף לקנות בארץ כדי שלא יהיו בעיות של אחריות? אבא שלי רוצה לקנות באיבורי (:-\ איך אני משכנע אותו שבאיבורי לא קונים) לפטופ של MSI. מה דעתכם על MSI בלי קשר לאיבורי? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד, יחידות 1 ¤75 AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤825 Arctic - Cooling Freezer XTREME, יחידות 1 ¤180 Gigabyte GA-MA78GM-US2H AM2, יחידות 1 ¤461 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case , יחידות 1 ¤321 Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm, יחידות 1 ¤40 Enermax Modu82+ 425W Power Supply, יחידות 1 ¤458 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 1GB GDDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1063 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II, יחידות 1 ¤410 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4232 3% ה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nanananana,

החלטתי לזנוח את הקופסא הגדולה והשידה שתופסת מקום מיותר... אני רוצה לקנות מחשב נייד גיימינג הכי טוב שאפשר להשיג התקציב אין הגבלה אבל אם זה הכרחי לציין אז בסביבות 8 10 אלף...אני רוצה מחשב נייד מהיר חזק עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה אני באמת רוצה מחשב שיריץ לי משחקים הכי חדשים כמו assassin's creed 4 COD החדש שאמור לצאת... תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי! אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (פחות או יותר להחליף הכל, אבל אשמור את ההארדיסקים, קירור למעבד, מארז וספק, וכל הציוד ההיקפי, כך שצריך לקנות "רק" לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרונות). אני אקנה המחשב באילת כך שאוכל להכניס טיפה יותר בתקציב שלי. המטרה של המחשב היא להריץ תוכנות תלת, משחקי מחשב וסרטים ב4k. כרגע התיכנון הוא על: מעבד Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - ב1375 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte GTX 1060 Mini ITX OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E - ב974 ש"ח זכרונות - בונה על 16GB, לא סגור של איזה חברה וכמה mhz ועד כמה זה משפיע. עלות משוערת 400 ש"ח לוח אם - גם, לא בטוח איזה דגם עדיף ועד כמה זה משפיע. עלות משוערת 300 ש"ח. סה"כ 3,049 ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by i7,

הי, חברה ביקשה לעזור לה עם מפרט למחשב חדש - הדגש העיקרי הוא שהכל יהיה מהיר מהיר. היא משתמשת במחשב בעיקר להורדה והקרנה של תכני HD לטלויזיה ועוד מיני תוכנות משרדיות, השמעת מוזיקה וצריבה. היא ביקשה גם מארז שייראה מדליק, ושאולי אפשר גם להוסיף לו לדים. מצרפת את הטופס שמילאתי עבורה, וכן הצעה למפרט שקיבלה בינתיים (המארז בהצעה הוא בעל ה"לוק" שמוצא חן בעיניה). נשמח לשמוע כל תגובה או הצעה לשיפור המפרט לכיוון רכיבים איכותיים או מהירים יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? --6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --אולי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? --תכני HD והש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 1337Din,

ללא מסך ללא ציוד הקפי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by biwi,

ברצוני לקנות מחשב חדש עד 3500 שקל השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט ומשחקים ... אני צריך כרטיס מסך טוב אבל לא להגזים יותר מידי לא יבוצע OC המחשב יהיה מבוסס intel מישהו יכול לעזור בבנית המפרט ??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים