ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מפרט ב-2500 למחשב שולחני ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. חשוב שיהייה בעל 512M זכרון + צורב DVD + רמקולים נחמדים (לא את הרגילים בשקל) פלוס מסך, מקלדת, עכבר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבטת בין מס' דגמים של מחשבים ואשמח לעזרת הצוות. כעקרון המחשב נישא בכל יום ולכן עדיפות למחשב קל. אסתדר גם עם מסך גדול יותר כבר התרגלתי. מצרפת את שמות הדגמים ואת התשובות לנעצים. כמו כן, אשמח אם יש לכם הצעות נוספות למחשב שיכול לענות על הדרישות, עדיף מהמעבדים החדשים של סדרת ה-5. "DELL INSPRION N3442 14 TOSHIBA SATELLITE L50-B-23P DELL INSPIRON 3543 IN-RD09-8515 "DELL INSPRION N3542 15.6 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך עדיפות למסך גדול אבל עדיפות גדולה יותר משקל? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב שניתן להשיא אותו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד. הציעו לי שני מחשבים שעומדים בתקציב. M4800 וM3800. שניהם סדרת Dell Precision הישום הכבד ביותר של המחשב הוא עריכת וידאו-לייט (על פרמייר בעיקר, כגיבוי למחשב במשרד) ובנוסף - מחשב צמוד ליומיום. ה4800 עונה על כל הצרכים, אבל קצת כבד מדי בשביל יומיום (כבד בקילו מהשני). ב3800 החסרונות שמצאתי הם: מעבד אולי קצת חלש לוידאו? אין rj45 אין יכולת לשדרג חומרה הנקודה שעליה נתקעתי היא הRJ45 שחסר. אני צריך חיבור LAN ואני חושש להסתמך על מתאם לUSB 3. ממעבר על המפרט יש לו יציאת mini display, שממחקר קטן מדובר בThunderbolt 2.0. השאלה האם ניתן בPC להשתמש בThunderbolt בתור חיבור לתחנות עגינה ולמתאמים קטנים שבאמצעותם או…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז CARD READER EZCOOL NTUURR 25CM ספק כח INWIN MAN POWER FAN12 550W IPS550AQ3 לוח אם MSI 1GLAN 7.1 P55-FD55 מעבד 750 QUAD 1156 I5 CORE 8MB 2.66GHz מאוורר למעבד BIT COLD HEAT-PIPE AM3/1366/1156 זיכרון 1333MHZ DDR3 4G VALUE GEIL כרטיס מסך ATI READON 5770 1G-5 MSI דיסק קשיח 1TERA SATA2 64MB C.G WD המחשב מיועד בעיקר לשימוש שוטף בפוטושופ/אילוסטרייטור/פלאש... מה דעתכם? עם המפרט וגם על הצעת המחיר? (אייבורי) תודה מראש ---- חבל לי לפתוח נושא חדש.. אז אני אענה אל השאלות, ואשמח לקבל הצעות למפרטים מכם - 1. תקציב 4,500, ניתן לחרוג בעוד כ- 500. 2. השימושיים הצפויים של המחשב הם עבודה מסיבית על פוטושופ/אילוסטרייטור/ופלאש, (בעיקר עבודה על קבצי RAW, אילוסטרציות, ובניית מש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לרכוש מחשב נייד קומפקטי (12"-13") קומפקטי יוקרתי (לצרכים פרטיים, עבודה ו show-off ) הוא חשב לקנות macbook כלשהו, אבל ביקש עוד הצעות מקבילות בינתיים, מדגמים עסקיים חזקים של חברות אחרות. הוא בעקרון מעוניין ברשימה של 3-4 דגמים בולטים של חברות מובילות בשוק. מה יש (או יהיה בקרוב מאוד) שאפשר להציע לו לדעתכם? (אני מניח vaio ו ה dellים מהסדרות החדשות, אבל אני לא מכיר ממש דגמים) אשמח לעזרה שלכם. (גם טאבלטים יתקבלו בטווח המחירים הזה, אם טאבלט חורג ב 2000 ש"ח מהתקציב, אפשר להציע גם אותו) הוא יכול לקנות בארץ או בחו"ל (אם יש סיבה מסויימת לקנות בחו"ל - מחיר, דגם שלא קיים בארץ וכו') תרגישו חופשי להציע. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מפרט של מחשב נייד MSI CR620 2.0GHz מאפייני מפתח תצורה המידע אינו רלוונטי סדרה המידע אינו זמין יציאות •USB •RJ-45 (רשת) •HDMI כונן אופטי כולל -------------------------------------------------------------------------------- מידות גודל מסך 15.6 אינטש משקל 2.5 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד Intel Pentium נפח זכרון(RAM) 2048 MB סוג הזכרון DDR3 דיסק קשיח 320 GB מהירות דיסק קשיח 5400 RPM מצלמת רשת כולל סוג מסך המידע אינו זמין רשת אלחוטית •802.11g •802.11b •802.11n Bluetooth לא כולל מודם סלולארי לא כולל דגם מעבד P6100 הערות לגבי המפרט הזה וכמובן הצעות חלופיות - יתקבלו בברכה. אפרת
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700-3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה לחבר שלי מחשב חדש תקציב עד 1800 שקל בערך אני צריך : מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק כונן קשיח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי. הגרוטאה הישנה שלי (חלק מהרכיבים כבר עלו לכיתה א!) התחילה לקרוס לעיתים קרובות מידי. נכון, אני יכול לשבת כמה שעות או ימים ולנסות לתקן את זה או להשקיע כמה שעות או ימים בלהתקין הכל מחדש, אבל רעבאק, נמאס לי להיות בעל המחשב הכי חלש במשפחה - אפילו לאבא שלי, שצריך עזרה להדליק את המחשב, יש מחשב שאוכל את שלי בלי מלח. אז הכנתי במהירות מפרט בסיסי, מקווה שתוכלו לשפר אותו. שימוש: הכל. קצת משחקים (לא הכי חדשים שיש, קרוב לוודאי), קצת פיתוח, הרבה וירטואליזציה. שקט: חשוב מאוד. OC: לא מתוכנן כרגע. יתכן OC קל בעתיד. יכולת שידרוג עתידית: מאוד חשובה. בהחלט לא חייבים לנצל את כל התקציב 8). עדיפות לקניה בזיגזג. המפרט כרגע: רכיב מחיר מעבד AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי שני מפרטים מומלצים מחנות חומרה, זקוק לעזרה בבחירה סט ראשון: intel core2 quad 2.33GHZ 4MB Q8200 DFI P45 + OCZ 1150MHZ סט שני: intel core2 duo 3.0 6MB E8400 DFI P45 + OCZ 1150MHZ הלוח אם והזכרונות מגיעים יחד מאותו ספק (לכן אמורה להיות שם הנחה כלשהי). שני המפרטים עולים 2200~ כאשר הקוואד יקר בכמה שקלים. אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו והמון אפליקציות ברקע. מה אתם ממליצים לקחת ? - או בכלל לקחת בתקציב הזה משהו אחר.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הרכבתי מפרט,ואני צריך לקבל חוות דעת מקוצעית אליו,טווח המחירים שלי היה עד כ-3100 ש"ח. *הקירור למעבד ישונה.* מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ..Far Cry 3,Assassins Creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וצורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצות למחשב נייד לצורכי גרפיקה, מתלבטת בין מסך 15.4 ל-17.. כי אני מעדיפה מקלדת מלאה. התקציב די גמיש.. הבנתי שרוב מחשבי הLG מגיעים עם מקלדת מלאה, אך השאלה היא מה לגבי שאר הביצועים? בעיקרון אני ממש פתוחה להצעות SONY, HP, DELL, TOSHIBA. אשמח לתגובות תודה... :-* :-*
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפשים לקנות מחשב לטובת גיימינג ללא כרטיס מסך עד 3500 אלף שקל. קיבלנו את ההצעת מחיר הבאה: https://imgur.com/8cZQkDt מה דעתכם? האם אפשר לנצל את התקציב בצורה יותר טובה? לצערי התצוגה מקדימה / העלאת תמונה לא עבד לי (כרום / אינטרנט אקספלורר) . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני מתחיל ללמוד באוקטובר תוכנה ומחפש מחשב שישרת אותי ל 4 שנים קרובות. מטרות המחשב - אינטרנט אופיס משחקים צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה (יש לי כבר וינדוס 7 מקורי). אז מצאתי את המחשב ASUS K55VD-SX749H והוא בטווח אבל הבנתי שיש לו בעיות עם ההארד דיסק שבא איתו והוא בכללי לא מומלץ.. המלצות הערות הארות למישהו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי (תוכנית משולבת). בשנתיים הראשונות רוב הלימודים אם לא 95% הם במדעי המחשב ולאחר מכן 99% יהיה לימודי עיצוב תעשייתי. ההתלבטות היא האם לפצל את הקנייה לשני מחשבים, שלב ראשון מחשב קל ונוח למדעי המחשב שלא אחשוב על המשקל שלו ותמיד יהיה בתיק או לקנות כבר מעכשיו מחשב חזק שיספיק גם למטרות העיצוב ויוכל לשמש אותי כראוי ב4-5 שנים הקרובות. אני יודע שהאפשרות הראשונה היא קצת יותר בזבזנית אך אולי כך אוכל לחסוך בהוצאות כרגע ולחסוך להוצאה יותר רצינית בעתיד. * מטרות המחשב: כפי שציינתי בהקדמה, תכנות וגרפיקה/תלת מימד כאופציה, צפייה בסרטים וקצת גיימינג. * גודל המסך:14"-15.6" לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך: אם לאפשרות של מחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רק לפני שעה קיבלתי את המחשב הנ"ל! וההחלטה הייתה אחרי המון התלבטויות! וכנראה שלא טעיתי בבחירה! מה שאני רוצה להדגיש , המסך , יש כאלה מהפורום אמרו שמהסך לא לא משהו , מה שכן , אני כל הזמן עבדתי עם מסך CRT , אז המסך הוא מאוד מצויין! ובהיר מאוד עד כדי שלא נוח לי לחזור ל CRT בקיצור , הוינדוז שבא איתו לא נראה לי , אני רוצה לפרמט ולחלק את איך שנוח לי , אבל הבעיה שלא בא איתו דיסקים של דרייברים , ואני מפחד לפרמט ולהיתקע בלי דרייברים או התוכנות , מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב מבקש ייעוץ לפני קנית מחשב נייד https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26154 תודה לגלישה באינטרנט,סקייפ,עריכת סרטים מתמונות. שמיעת מוסיקה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחותי נייד של לנובו עם ווינדוס 7. המחשב מגיע עם מערכת ההפעלה מותקנת אבל ללא דיסק של מערכת ההפעלה. מה עושים אם צריכים לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש משרדי בעיקר, כאשר השימוש הכבד ביותר הוא סימולציות גרפיות פשוטות (של מעגלי אלקטרוניקה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרת לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים. לפני שאני אסביר איזה מחשב אני רוצה, אני רוצה לציין שאני קונה את המחשב עקב מות הלוח אם של המחשב נייד הנוכחי שלי (ראיתי גיצים ועשן והוא לא מקבל חשמל, הוא מת), בנוסף גם המסך מת באותו יום. זה מחשב ממותג זול ותיקון שלו ממש לא שווה. לכן אני רוצה מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי כונן SSD 64GB I330 INTEL, וכונן קשיח סטנדרטי 320GB. בנוסף יש לי זכרונות DDR3 3GB. לכן הבקשה שלי קצת שונה. - אני רוצה שהמחשב יהיה בלי זכרונות RAM או עם אפשרות הרחבה כך שאוכל לנצל את הזכרונות שיש לי. - בלי דיסק קשיח - בלי מערכת הפעלה - בלי כונן דיסקים תקציב של 2500~ גודל מסך 15.6 משקל לא חשוב כרטיס מסך בסיסי שמגיע עם המעבד מספיק לי. chipset שתו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב, קנו לי מחול את המחשב הזה http://www.toshiba.co.il/he/discontinued-products/portege-z30-b-118/ האם הוא מספיק טוב? ועוד שאלה, הוא הגיע לי עם ווינדוס 8 האם כדאי להתקין עליו ווינדוס 10? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב קטן ושקט לבת שלי , מה שחשוב זה המקום , חשבתי על מארז Mini ITX של Fractal Design למשל , ה- node 304 , מלבד זה כבר רכשתי לה Samsung SSD 850 128GB. אני צריך מפרט שיתאים למארז Mini ITX לבן (מתאים יותר לחדר אבל לא חובה), כלומר MOBO ורכיבים נוספים שיתאימו למארז כזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 4500 ש"ח TOP. *מעדיף מסך 14.1" *מעדיף מחשבים שיש להם במקלדת את הנקודה האדומה הזו שמשמשת כמו עכבר, מניסיון עם מחשבים של חברים זה ממש נוח, יותר מאשר המשטח. *לא צריך מערכת הפעלה, כך שהמחשבים של gigabyte הם אופצייה, אני פשוט לא מכיר אותם ומפקפק קצת בטיבם. *המחשב מיועד לשימושים משרדיים + אולי מעט סרטים בדרכים. אין לי כוונה לשחק עליו משחקים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני הכל, ראיתי שעכשיו אינטל הכריזה על דור מעבדים חדש, כדי לי לחכות קצת שהמחירים ירדו? אם כן, כמה זמן לחכות? * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומשו אינץ * משקל רצוי? שיהיה סביר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני סטודנט ולכן אני צריך זמן סוללה ארוך.. אני מניח ש 4-5 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חשוב.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB רצוי 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לשני צרכים עיקריים: 1. צפייה בסרטים 2. שימוש בתוכנות גרפיקה ואנימציה הסיבה לסעיף 2 היא שלאחרונה אני מתעניין בתחום האנימציה והחלטתי להתחיל בלהתנסות בתוכנות הבסיס (photoshop, flesh) ובהמשך גם בתוכנות המתקדמות יותר (after efect, 3dmax וכו'). קיבלתי המלצה על מחשב dell studio 1557 להלן המפרט באייבןרי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4716&CatCode=315 הבעיה היא שבמחשב הזה כרטיס המסך הוא של ATI ושמעתי מהרבה אנשים שלתוכנות גרפיקה מומלץ להשתמש בכרטיס מסך של NVIDIA ברור לי שבמחשב הזה אני לא ייצור את הסרט החדש של PIXAR אבל בכל זאת חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ויתמוך בתוכנות הרלוונטיות כדי שתהיה לי התחלה חלקה. מה בעצם אני שואל? 1. מה ד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-