עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש סיוע במפרט למחשב למשחקים בסכום של עד 10K. יש לי מסך Samsung22 רחב ונראה לי שעדיף להישאר עם Windows XP לפחות בשלב זה. יש לי גם עכבר ומקלדת (לא צריך להוסיף למפרט) המחשב צריך לאפשר משחק חלק ברמה גרפית גבוהה במשחקים עדכנים כגון COH, Bioshock, Supreme Commander טכן במשחקים שיצאו בקרוב כגון Crysis, WIC, HL2-Orange Box התלבטויות עיקריות: מעבד - Q6600 מול 6850 לוח אם - 680 מול P35 (לא הולך ל - SLI) והאם להשקיע בלוח מסוג Blitz או Striker של ASUS או להישאר עם לוחות פשוטים יותר (לא איש טכני - אשמח לעשות OC באופציות מוכנות מראש בתוכנה שקיימת בחלק מהלוחות, אבל לא רואה עצמי משקיע שעות בלשחק עם מתחים לכל רכיב) זיכרון - האם יש יתרונות משמעותיים לזכרון מסוג (Dominator (Corsair לעומת …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני צריך עזרה בבקשה במפרט של כ - 4000 ש"ח למטרת עבודה של תיכנונים ארכיטקטיים בעיקר ושימוש בתוכנות Autocad ודומיו.. ובשביל תוכנות כאלה הבנתי שצריך יחסית המון זיכרון ומעבד חזק. המפרט כולל הכל (מסך , עכבר , מקלדת .....). אני גר באזור חיפה לכן גם רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לקנות מ KSP. ז"א אם יש איתם בעיות. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by idanblu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + קצת photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר. חוטי רגיל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pergola,

השימוש הוא רק אינטרנט. מעבד של אינטל. מעדיף להשקיע במסך טוב. עדיפות ל24 אינטש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sahargt,

PLEASE REVIEW IF YOU HAVE ANY QUESTION PLEASE FEEL FREE TO GIVE ME A CALL THANK YOU FOR ORDER FROM IBUYPOWER ---------------------------------------------------------------------------- ---------------------- BOARD: ABIT IC7-G MAX-III i875 CHIP 800FSB DDR400 8X AGP MB W/ LAN/5.1 SOUND/IEEE-1394/USB 2.0 CAS: RAIDMAX SCORPIO-668 AUMINUM TOWER CASE + 420 WATT POWER + WINDOW CAS_1: [bLUE] SOUND ACTIVED COLD CATHODE NEON LIGHT CAS_2: UPGRADE TO ENERMAX EG465P-VE 430 WATT POWER SUPPLY CAS_4: COOLERMASTER Musketeer System Dynamics Detector CD: 16X DVD-ROM - SONY CDCOLOR: SILVER COLOR CDRW: SONY DRU-510A DUAL FORMAT DVD-RW/DVD+RW + CD-R/RW DRIVE CDRWCOLOR: SILVER COLOR …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by funsoft,

שלום רב, אני מתלבטת בין מס' דגמים של מחשבים ואשמח לעזרת הצוות. כעקרון המחשב נישא בכל יום ולכן עדיפות למחשב קל. אסתדר גם עם מסך גדול יותר כבר התרגלתי. מצרפת את שמות הדגמים ואת התשובות לנעצים. כמו כן, אשמח אם יש לכם הצעות נוספות למחשב שיכול לענות על הדרישות, עדיף מהמעבדים החדשים של סדרת ה-5. "DELL INSPRION N3442 14 TOSHIBA SATELLITE L50-B-23P DELL INSPIRON 3543 IN-RD09-8515 "DELL INSPRION N3542 15.6 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך עדיפות למסך גדול אבל עדיפות גדולה יותר משקל? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב שניתן להשיא אותו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by toms9563,

שלום ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה למפרט. המחשב יריץ לרוב משחקים והמפרט לא צריך לכלול מסך או ציוד היקפי. אם זה חשוב המסך שיש ברשותי הוא samsung XL2370HD המפרט מיועד להגדרות גרפיות גבוהות וחשוב שהמחשב יהיה שקט בזמן עבודה מומלצ שהמפרט יכלול את המארז midi atx (ראו תמונה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. לאחר ימבה עיונים בהרבה פורומים הבנתי שבשביל לנצל כ. מסך טוב חייבים גם מסך טוב. הפנמתי, קראתי והגעתי למסקנה (כמעט סופית) שאני אקנה את ה-DELL 2007 (עולה בערך 2500 ש"ח). נשאר לי 5500 ש"ח לשאר המפרט. הדרישות שלי מהמחשב (והבקשות מכם): 1. אין כוונה לבצע OC (לא מספיק מבין בזה ובנוסף, דיי עצלן). 2. שיהיה שקט. 2. עבודה מרובה במסמכים. 3. תמיכה ביישומים רבים במקביל. 4. חשוב לי שהמחשב יתמוך במשחקים החדשים ביותר בצורה חלקה. 4.1 אין לי בעייה לרדת כרגע בעוצמה של כרטיס המסך ולהמתין ל-DX10 עוד שנה. חשבתי על X1950PRO או להמתין קצת לדור ביניים בעוד חודשיים. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב הנוכחי(מפרט מצד) כבר בן 6, מראה סימני גסיסה כבר כמה זמן שיש לי ארטיפקטים, עכשיו גם BSOD בזמן משחקים(הכי כבד GTA San Andreas) ולא תמיד מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. אחרי כל זה אני כבר נואש ומעוניין במחשב חדש. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל לפחות 3K. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by darda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700-3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by JVC,

הלכתי היום לחנות www.com4u.co.il וביקשתי הצעת מחיר... אז רציתי לדעת מה לשנות ושיישאר באותו תקציב... הצעת מחיר - com4u.co.il 24/10/2004 19:02:42 1,097.74 1,097.74 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX מעבדים AMD 133336661 687.23 687.23 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX לוחות אם עבור AMD EP-8KDA3J 498.70 498.70 1 זכרון 512MB DDR 400MHZ של חברת ADATA זכרונות 13699253 401.39 401.39 1 דיסק קשיח 80GB 7200RPM IDE/100 8MB BUFFER WD דיסקים קשיחים 54445441 504.78 504.78 1 צורב DVD X16 DUAL LAYER מדגם 3500A חברת NEC צורבים necnd350aw 1,423.11 1,423.11 1 כרטיס מסך 9800PRO ATI RADEON 128 MB 256BIT כרטיסי מסך TUL9800PRO2 155.08 155.08 1 כונן DVD מבית Toshiba BULK במהירות X16 כונני DVD …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קיבלתי שני מפרטים מומלצים מחנות חומרה, זקוק לעזרה בבחירה סט ראשון: intel core2 quad 2.33GHZ 4MB Q8200 DFI P45 + OCZ 1150MHZ סט שני: intel core2 duo 3.0 6MB E8400 DFI P45 + OCZ 1150MHZ הלוח אם והזכרונות מגיעים יחד מאותו ספק (לכן אמורה להיות שם הנחה כלשהי). שני המפרטים עולים 2200~ כאשר הקוואד יקר בכמה שקלים. אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו והמון אפליקציות ברקע. מה אתם ממליצים לקחת ? - או בכלל לקחת בתקציב הזה משהו אחר.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 גג גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס. עיקר ההתמקדות היא בתכנות WEB, אני עובד כרגע עם VS CODE , תוכנה די קלילה , לא כבד מידי. בונה אתרים פשוטים, בהמשך גם מסבוכים, אבל הבנתי שזה לא מכביד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מכיוון שאני מתכנת ג'וניור אז אני לא יודע בדיוק באיזה עוד תוכנות משתמשים בהמשך, אבל כרגע למיטב הבנתי בעיקר בVS CODE. אם משהו יודע שיש שימוש גם בתוכנות כבדות יות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים שיצאו בשנת2011, באופן יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע, מחפש מסך, תמליצו לי על אחד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל, פעולה ספורט, אסטרטגיה ועוד... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלוום לכולם. מבקש מפרט בתקציב של 3000 ש"ל לצרכי צפיה בקבצי 4K UHD. אין צורך במארז וספק היות שהכל יורכב במארז NZXT ALFHA וספק CORSAIR VS650. אבקש המלצה לכונן קשיח בעל איחסון גדול. האים יש צורך בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ashand,

אז ככה: CPU Q6600 QUAD CORE 8GB DDR2 800HZ DUAL CHANNEL GSKIL ABIT IP35 PRO MOTHERBOARD ATI HD4670 512MB PSU ANTEC 500W GENERIC CASE HDD 320GB +80GB צורב SAMSUNG X22 בלי חומרה הקפית....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by בנצי אלקיס,

שלום רב מבקש ייעוץ לפני קנית מחשב נייד https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26154 תודה לגלישה באינטרנט,סקייפ,עריכת סרטים מתמונות. שמיעת מוסיקה.

18. שלום לכולם, אני מוזיקאי שרוצה להקליט ולערוך סאונד, לרוב בתוכנת qBase 5. יש לי כרטיס קול חיצוני טוב ומסך, כך שהם לא צריכים להכלל במפרט. חשוב לי לפחות 4 ג'יגה זיכרון, הארד דיסק שיכיל את כל ההקלטות, ובנוסף שהמחשב יפעל בצורה שקטה ככל האפשר על מנת שלא יפריע בהקלטות. אם זאת לא תוספת כספית רצינית, שיהיה אפשר לראות סרטים במחשב. תודה רבה מראש, רועי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dimsauce,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש ורציתי לקבל חוות דעת. המחשב מיוד בעיקר למשחקים, אני גם רואה עליו סרטים ועובד כתוכנות גראפיקה. אני מעוניין לחסוך אם כי אין לי ביעה להוציא עליו באזור ה5K עם חריגה אפילו. זה המפרט: מעבד אינטל http://www.ksp.co.il/?uin=19209 Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם http://www.ksp.co.il/?uin=19224 Gigabyte GA-Z87X-D3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 זכרון http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27[/h] כונן אס.אס.די http://www.ksp.co.il/?uin=18367 [h=1]Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD Sata III[/h] ספק כוח http://ksp.co.il/?uin=18002 Thermaltake Litepower 650W Active P…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by unitech,

שלום חברים , לפני כחצי שני התייעצתי כאן בפורום לגבי שדרוג עקב בעיות בביצועים ועזרו לי מאוד. (האשכול כאן) פונה אליכם שוב לאחר תקלה נוספת שהחלה במחשב, אני חושד שיש בעיה במעבד/במאוורר או בשניהם, מה שהחל לקרות הוא שהמאוורר עושה רעשים חזקים כשאני מדליק את המחשב, מה שלא היה לפני, והרעשים מפסיקים לאחר כ-10 דקות, ובנוסף החלו קריסות של המחשב לעיתים רחוקות, אבל דבר שגם הוא לא היה לפני. הנה המפרט העדכני שלי - https://valid.x86.fr/9rad2h. אשמח להמלצות על מעבד ומאוורר חדשים כדי להחליף את הקיימים, והאם יש צורך בלוח אם חדש? תודה רבה מראש וחג שמח

21. Started by stavzim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמובן, אבל לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שניתן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם. מחפש תחנת עגינה אוניברסלית ללנובו e480 הרעיון - בבית להתחבר ולעבוד עם מסך גדול, מקלדת ועכבר. וגם רשת קווית. על התחנה לאפשר טעינת הנייד חיבור ל2 מסכים חיצוניים HDMI . מסך וטלויזיה. כמובן חיבור רשת קווית 2-3 sub לחיבור מקלדת / עכבר אולי אלחוטי. תודה לכולם. תקציב אם אפשר עד 400-500 שח.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by smendler,

שלום לחברי הפורום, אני מבקש את חוות דעתכם לגבי המפרט המופיע בתחתית ההודעה. אופי השימוש המיועד למחשב הוא: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : שימוש כללי: אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים, עיבודים גרפיים באמצעות FS ומשחקים בסיסיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 7 6. האם מתוכנן אובר קלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? כן WINDOWS 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית ? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? המחשב מתוכנן להיות בשימוש כ 4-5 שנים אם אפשרות לשדרוגים קלים בעתיד המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by fuck off,

אני מקווה שהפעם לא יהיו לי בעיות עם הרכישה והיא תתבצע כמתוכנן. אז ככה אני רוצה שיהיה בו ג'יגה זכרון איכותי ומעבד טוב, בין האחרונים רצוי. כל זה לא בשביל משחקים כי אני בקושי משחק, יותר תוכנות כמו פוטושופ וכל דבר אחר שמכינים בו משהו. בגלל זה אני לא צריך כ. מסך כ"כ חזק..אני לא צריך ציוד הקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר וצורב אבל מה כן אני רוצה רמקולים טובים לא 5.1 אלא 2.0. זהו זה. זה הכל.תודה מראש. :] נ.ב. 4500 זה הגג. נ.ב.2 הייתי גם רוצה קירור טוב, BT למשל או יותר נכון BT כך שזה כבר מוריד מהתקציב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Arnold Yahad,

שלום לכולם, לפני שנה בדיוק קניתי מחשב חדש - חוץ מכרטיס מסך כי היה לי Sapphire Radeon 7850 dual-x ( שקניתי משומש) עכשיו הכרטיס מסך שלי התקלקל ( התחיל להקריס את המחשב כל פעם שאני נכנס לfortnite לגרום למסך לקפוא ואז חייב לעשות restart ואז גם התחיל לעשות את זה סתם) אז עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, בתקציב של 500-1000 ש''ח - המטרה של המחשב זה בעיקר gaming, אבל אני לא מחפש לשחק דברים כבדים רק דברים קלילים כמו fortnite וfifa ולא אכפת לי להיות על הגדרות ממוצעות ולא high מצרף את המפרט של המחשב שלי ( כי שמעתי שצריך שהכרטיס מסך יתאים בצורה טובה ללוח אם) Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 8GB Crucial DDR4 2400Mhz CL…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.