ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מה שהכי חשוב לי, זה ש Starcraft2 ירוץ לי טוב על המחשב (ברזולוציה טובה, לא חובה הכי מקסימלית). אני קונה אותו במיוחד בשביל זה... זה המפרט שהרכבתי כרגע, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למה כדאי לשפר\להחליף? (המפרט ללא ציוד היקפי כרגע) מארז + ספק כח Compucase 6c28+ he cps מעבד Intel® Core™ 2 dou e8400 לוח אם לוח Gigabyte דגם g-41mft-us2h כרטיס מסך N-VIDIA 9500GT 1G דיסק קשיח 1000GB SATA2 7200RPM 1טרה זכרון פנימי Kingston/ 4096 DDR3 1333MHz 4 גיגה כונן אופטי צורב SATA DVD תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בניתי איזשהו מפרט למחשב בשביל אחי והייתי שמח לחוות דעת לפני שאזמין. התקציב הוא סביבות 2,500 שקל, בגדול גמיש אם מדובר בכמה עשרות שקלים לפה או לשם. שימוש המחשב הוא תדיר ללימודים (חטיבת ביניים-תיכון) וגיימינג. לא כבד, צריך שיהיה מסוגל להריץ משחקי AAA עכשוויים בהגדרות בינוניות-גבוהות על מסך 19 אינץ', ולא מתוכנן OC. אין צורך במסך או ציוד היקפי כלשהו. השקט חשוב, אבל אם הוא גורם לחריגה - אפשר לחסוך. אין צורך באופיס או תוכנות כלשהן. הקנייה מתוכננת כבר להשבוע, גג לשבוע הבא. גר במרכז הארץ, העדפה לחנות KSP. המפרט שבניתי (סה"כ 2,549 ש"ח): תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני רואה שיש כאן פוסט על סבא של מישהו, עכשיו יש שוויון סבתא שלי רוצה מחשב לחדר (הקטן) שלה באחוזת בית ברעננה. השימוש היחיד שלה במחשב זה וורד ואינטרנט בסיסיים. אין לה בכלל מקום, אז חשבתי על מסך LCD, מארז קטן ככל האפשר, ומחשב מינימליסטי. הדרישות היחידות הם: מסך טוב (הראיה לא משהו), למרות שהיא עובדת רק על 640*460 או משהו כזה, כי עם 800*600 האותיות קטנות לה מדי. מקלדת נוחה (את זה היא תבחר בחנות) מחיר זול אני מחפש משהו בסגנון מעבד בסיסי (Athlon פשוט או סלרון), לוח אם בסיסי עם כרטיס משולב, 256 מגה זיכרון, ארוז במארז SFF (או אם אין ברירה, מידי), ולהוסיף לה LCD 17 אינטצ' כלשהו (יש לי אצל ההורים LG L1730S, אני אבדוק איתה אם היא מסתדרת עם מסך שכזה). בקיצור, חשבתי לה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לברר על מפרט שמצאתי לפי דעתי הוא נחמד בשביל הצרכים הדרושים.. הצרכים הם משחקים קלים עד בינוני כגון : קאונטר סטרייק 1.6 וסורס , COD 4 , Team Fortress 2 , GRID משחקים בסגנון הזה.. אחסון סרטים, ממש לא הרבה סרטים ככה שלא צריך מי יודע מה הרבה מקום במחשב ככה שגם ה500 מספיק לי במפרט הזה שירים ועוד... רציתי לדעת רק עם המפרט הזה טוב אני לא צריך מפרטים אחרים.. אם יש משהו שאפשר לשפר פשוט תוסיפו או תשנו כי זה בא לי טוב בתקציב שלי. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay קרור למעבד GlacialTech IceHut 5059L כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ICEHUT5059L לוח אם Asus P5QPL-AM כמות: 1 http://www.skypc.co.il/pr…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב שיכלול את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס גרפי, ספק ומארז במחיר עד 3000. המחשב הוא לא מכונת משחקים אבל רצוי שהמשחקים החדשים יפעלו עליו באופן סביר. בנוסף אני צריך מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים רציתי את עזרתכם בנוגע למחשב הנ"ל אני מתחיל ללמוד שנה הבאה ואני מחפש מחשב בטווחי ה 2500\3000 שח כשהשימוש העיקרי במחשב יהיה לעבודות\אינטרנט\צפייה בסרטים סדרות וכו' אני לא מעוניין במחשב חזק למשחקים אלא במחשב הסטנדטי לסטודנטים רציתי לשמוע ממכם את חוות דעתכם עליו יותר מבחינת הנתונים הטכניים שלו מעבד: Intel Dual Core T4200 2.0Ghz זיכרון: 3GB 800Mhz דיסק קשיח: 160GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED HD BrightView רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית\מיקרפון מובנה יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: 3D Sound Blaster Pro רמקולים: Altec Lansing כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש מודם 56K: …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום אני צריך מפרט לאחי למחשב שיריץ את ה- XP ללא בעיות ולעבודה ואינטרנט: המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי(מסך,CDROM,מקלדת וכו') תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שבת שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שימש אותי למשחקים חזקים. CEYSIS MOH COD וכו'. התקציב הוא 1200+- אפשר לחרוג טיפה... אני מביא אותו מחו"ל עם מישהו ככה שאני לא משלם עליו משהו נוסף. ASUS G73JH אני חשבתי על המחשב הזה מה אתה אומרים ? והאם יש לכם המלצות ? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב נייח בבית ואני מעוניין בלפטופ שיהיה למשחקים, תכנות אתרים, סרטים ובקיצור שיעבוד הכל עד 3000 שח בנייח יש לי כרטיס מסך geforce 9500 מעבד intel 2.6MHZ זכרון 3 GB DDR2 עכשיו אני רוצה נייד עד 3000 שח שיהיה יותר טוב מזה. אני יוכל למצוא? עזרו לי בקישורים http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955969 לדעתי זה טוב... אני יקנה לו עוד איזה 2GB רק בנפרד לזיכרון וזהו... לא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניינת לבחון את 3 המחשבים שאני מתלבטת לגביהם: לבדוק שהמקלדת נוחה לי, לבדוק אם המסך המבריק של המחשב עם הטאצ' יפריע לי ובקיצור להתרשם מהם ויזואלית. באייבורי ובKSP אין מחשבים בתצוגה, בבאג יש מחשב אחד שכלול ברשימה שלי-Y2P ואת השאר אין. סרטונים ביוטיוב לא ממש עוזרים לי ואני לא מכירה אף אחד שיש לו את המחשבים האלה. יש לכם רעיון לגבי איזשהי חנות עם תצוגה רחבה יותר שעשויה לכלול את לנובו u430P לנובו פלקס 2 14, ו-Y2P של לנובו? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד N 150 זה נטבוק אטום 1.6 ו 1 גיגה זיכרון למי שלא מכיר. המסך שלו תקול אך המחשב עולה עם מסך חיצוני. הבעיה היא שיש שידור למסך רק לאחר שהווינדוס עולה, השאלה האם יש אפשרות לגרום למחשב לשדר למסך החיצוני בהפעלה הראשונית, כלומר להתעסק עם הביוס ולהתקין ווינדוס בעזרת המסך החיצוני???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מפרט לעצמי ב5K, האם יש במחיר הזה משהו טוב יותר ? מעבד: Intel Core i5 750 2.66 1040 ש"ח לוח: intel blkdp55wb (dp55) i5 530 ש"ח זיכרון: 2gb kingston ddr3 1333- i5 X2 500 ש"ח מארז: TT - wing ma 200 ש"ח ספק: 550w HEC 315 ש"ח כ. מסך: Connect3D 4850 512MB GDDR3 560 ש"ח דיסק קשיח: seagate barracuda 1TB (7200, 32mb) 420 ש"ח צורב: Pioneer dvr 112DX18 120 ש"ח Dell 2209WA 1300 ש"ח סה"כ 5000~ האם יש משהו שעדיף להחליף לשפר אודה לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריכה עזרה עם מפרט שיכלול גם מסך שימושים עיקריים גרפיקה עריכת וידאו ופלאש מערכת הפעלה יש XP 64 BIT ספק כח יש מהמחשב הקודם LIBERTY 500W צריכה את כל השאר כולל מסך תעזרו לי בבחית המסך המתאים כולל הגודל האופטימלי בהתאם לצרכים שלי תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 4500 ש"ח TOP. *מעדיף מסך 14.1" *מעדיף מחשבים שיש להם במקלדת את הנקודה האדומה הזו שמשמשת כמו עכבר, מניסיון עם מחשבים של חברים זה ממש נוח, יותר מאשר המשטח. *לא צריך מערכת הפעלה, כך שהמחשבים של gigabyte הם אופצייה, אני פשוט לא מכיר אותם ומפקפק קצת בטיבם. *המחשב מיועד לשימושים משרדיים + אולי מעט סרטים בדרכים. אין לי כוונה לשחק עליו משחקים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל המפרטים המומלצים של אינטל הם מדור 6, לא כדאי לעדכן עם דור 7? (7XXX במקום 6XXX)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... המפרט הוא בשביל מכר שלי שהשימוש היחיד שהוא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט ולכתוב איזה מודעות ומסמכים בWORD. הוא לא משחק במשחקים ולא עושה שום דבר כבד במחשב. אני כותב 800 שקל כי לא נראה לי שאפשר לקנות משהו נורמלי ושיחזיק הרבה זמן בפחות. אפשר לחרוג במחיר קצת ... הוא לא הגביל אותי ... אני פשוט לא חושב שמשתלם לו לקנות משהו יקר. הוא לא צריך מסך.מקלדת,עכבר ורמקולים .. את זה כבר יש. הוא צריך צורב.. אז חשבתי כבר להכניס פה צורב DVD.. גם ככה ההבדל במחיר לא כזה גדול. אין צורך בדיסק קשיח גדול ... אממ...נראה לי זהו... אם אפשר להסתדר בפחות מ800 שקל .. גם טוב. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה שאלות בנושא מחשבים ניידים: 1. שמתי לב שלמעשה יש שני סוגי מעבדים עיקריים במחשבים ניידים: מעבד שולחני כלומר אותם המעבדים בדיוק שיש לנו במחשבים בבית ובכלל ומעבדים שיועדו למחשבים ניידים כלומר סנטרינו, דותן וכדומה. השאלה שלי היא מה ההבדלים למעשה בין 2 סוגים אלו, הבנתי שאחד מההבדלים זה צריכת החשמל, באילו הבדלים בזמן השימוש מדובר. כמו כן מה מבחינת ביצועים? 2. מה ההבדלים בין המעבדים הניידים שיצאו היום לשוק מה מיועד למשתמש "בייתי" - מה אני בתור מתכנת / משתמש בייתי רוצה לקנות. 3. מבקש המלצות לדגמים מומלצים אני זקוק למחשב בעיקר לתכנות JAVA וכדומה, אינטרנט חשוב לי עניין האלחוט כלומר היכולת להתחבר בכמה שיותר דרכים לאינטרנט ללא כבלים, 256 מגה לפחות 30 גיגה כונן והייתי מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/forums/46-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12921 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-R451LA-CA070H/pi1IN8B7F94A?sct=r%3d3%26q%3dwildcard%3a*Asus+wildcard%3aVivoBook*+OR+Asus+VivoBook%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa20%252fpi-1IN8B7F94A.aspx
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שיצאו ושעתידים לצאת המצריכים כרטיס מסך עם יכולת עיבוד חזקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע, הגודל הוא 22 עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני ליקנות מחשב טוב מאוד שיעבדו בו מישחקים טובים וחדשים באיכות טובה ועל רזולוציה גבוהה. אני מבקש את המיפרט של כזה מחשב ואני יזמין אותו מי k.s.p כדיי מאוד שהזיכרון הפנימי של המחשב יהיה לא פחות מי 5ג'יגה בית. בתודה מראש omer_
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המופלא אני צריך את עזרתכם בקניית לפטופ-מחשב נייד לצורכי גריפקה [ פוטו-שופ] אוטקד ודומיהם הייתי שמח אם תמליצו לי על לפטופ שעונה על הדרישות של עד 10 אלף שקל תודה מראש לכל החברים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב חדש שאני רוצה לקנות אבל לא יודע אם כדאי כי כרגע יש לי מחשב עם מעבד די טוב אז ככה יש לי i7-4790 לוח אם של h97 plus 16 גיגה ראם ספק כוח 550w של קורסאייר אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים ודור חדש של כרטיסי מסך השאלה אם המחשב הנוכחי יספיק לכרטיס המסך החדש של 2080 או שעדיף כבר לשדרג מה דעתכם סכום ההשקעה שאני הולך להוציא אם אני משדרג זה באיזור ה10000 אלף
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג חזק אבל שקט יחסית שיעלה בין 4000 ל-5000 ש"ח. גם פוטנציאל אוברקלוקינג קל יהיה נחמד עריכה: בהשראת חוקי הפורום שהדף שלהם לא עבד לי משום מה קודם: מעדיף לחסוך, לא לחרוג מ5000. משחקים: Crysis 2, BFBC 2, The Witcher 2, Deus Ex Human Revolution... מסך 23" 1920X1080 הגדרות גבוהות, לשם שינוי. אין צורך במה שלא רשמתי למטה שקט: 7 מ10 הרכבת מחשב בחנות עדיפה, אבל במידה ויש פערי מחיר או יעילות, אני ארכיב בעצמי. רצוי שיהיה USB3. מישהו רוצה מחשב בלי אפשרות שדרוג? לא אני הרכבתי מפרט דרך קיי אס פי (לא הכרחי לקנות משם, אבל אני מעדיף לקנות את רוב הרכיבים מאותה החנות ואני גר באיזור רעננה כך שזה קרוב). מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU C…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4-4.5 אלף כולל מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (פשוטים). ועוד מפרט ב6-7 אלף עם אותו הציוד ההיקפי. המפרטים מיועדים למשחקים (לא ממש ממש כבדים אבל אני רוצה את המקסימום שאפשר להוציא מהתקציבים האלה) את המפרטים אני רוצה מהאתר של KSP בבקשה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיפות עם החלקים האלו: - מעבד 930 INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 - 4GB RAM מינימום ( אני יתקין WINDOWS 7 64 ) - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB אבל ניתן לכם לבחור - קירור למעבד - זכרון של OCZ 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! רשום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים חדשים וכבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? FULL HD 1920 - אבל זה ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-