עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by C991Now,

ערב טוב, מעוניין לקנות מחשב ( רק המחשב עצמו,ללא ציוד נלווה - יש מסך,רמקולים וכו'.) בתקציב בין 3.5ל 4 למסך 22" המחשב יהיה למשחקים נטו - Skyrim,MW3,בלהבלה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by maor291,

הייתי ב KSP וזה המפרט שהוצע לי. מצטער על איכות התמונה, צולם באייפון. (אי אפשר להדפיס בחנות משום מה) אני צריך מחשב למטרת עריכת וידאו, בתוכנת AVID בעיקר. התקציב הוא פחות או יותר 8,500 ש"ח יש לציין אני קונה שני מסכים מאותו סוג. וגם שאלה לא הרמקולים שאני רוצה, מחפש משהו איכותי בסביבות ה500-600 בלי סאב. מה אתם חושבים על המפרט? ממליצים על שינוי של רכיב מסוים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים (בינוני - אני אשחק משחקים כמו Starcraft 2, יעבוד על הגדרות בינונית חלק) ושימוש כללי. * גודל המסך? 15-17. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות של זמן סוללה יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם מתאפשר HDMI (בכל זאת, עדיף דבר ראשון ביצועים)/ * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200-300 GB. * כונן CD/DVD? צורב? הכי פשוט. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב עד 4k+- (חריגה של 500). אם יש מחשבים שעונים על הדרישות שלי בפחות מהתקציב, אשמח לקבל המלצות גם אליהם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by yuvalg,

אשמח לעזרתכם למפרט ל-HTPC שיכול לשמש גם לגיימינג סביר. עדיפות לקניה ב-KSP (הכי משתלם כנראה). המחשב צריך לכלול כונן DVD עם יכולת קריאת BR. תשובות מפורטות 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300] 3K עם אפשרות סטיה קלה. [/glow]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HTPC, משחקים, סרטי BR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ומדיה סנטר ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטנדרטים -מהי הרזולוציה הטב…

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by dinbrca,

1. מה התקציב המקסימאלי?3900 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - בין היתר כרגע Battlefield 3, modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

אני מעוניין בנייד UltraPortable עד סכום של 3K הוא חייב לכלול את הפרמטרים הבאים : 1. מסך מט בגודל 11.6" 2. חיבור HDMI 3. איכות הרכבה. שמתי עין על Lenovo ThinkPad X120e/121e יצא לי לראות אותם בחנות ומאוד התרשמתי מהם אך לא יכלתי לאמוד את הביצועים. ה-HDD יוחלף ב-SSD או ב-Momentos xt (כונן הייברדי)

7. לא מחשב תותח למשחקים או משהוא, אבל שיעמוד בלחץ של תוכנות. כמובן תקשורת אלחוטית+ דיוידי+צורב. מה אתם ממליצים? למנוסים בינינו אבקש חוות דעת תודה.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  8. אהלן, מחפש לשדרג מחשב קיים. חשוב לי בעיקר לוודא תאימות לרכיבים הקודמים והתאמה לכרטיס קול ותוכנות סאונד. רכיבים שקיימים: מארז Sonata 2 עם ספק כוח Sonata smart power 450W 2 הארדיסקים: WD 670GB, WD 80GB כרטיס קול RME FF400 יש לי גם קירור מעבד של Zalman (משהו כמו זה) ואני צריך לבדוק אם הוא מתאים לסוקט של המעבד החדש רכיבים שאני חושב להוסיף: מעבד Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB לוח אם ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כונן SSD‏ Intel Intel 40GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CT040G310רציתי לשאול: 1. כל הנושא של Smart Response. האם הוא שווה את זה? נר…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by bsn23,

חוות דעת על המפרט הבא שהרכבתי: CPU: Core i3 2120 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Cooling: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler MB: Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI RAM: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill HDD: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DVD-Writer: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Case: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) Power supply: השימושים סטנדרטיים. המלצות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  10. שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי, המחשב שלי שבק חיים. בכל מקרה, השימושים של המחשב הוא בעיקר משרדי, צפייה ומשחקים (לא גיימינג מטורף, פרו ופוטבול מנג'ר בערך). התקציב לא כל כך מוגדר, אם אין הבדל גדול בין מחשב ב-3500 ל-4000 אקח את הפחות טוב, ואם יש מחשב שפשוט הרבה יותר טוב ב4300 יכול להיות שאבחר אותו, אשמח אם תוכלו לי הצעות לגבי דגמים מומלצים ואם אפשר גם טיפה פירוט על המעבדים והכרטיסי מסך כיום כי באמת שלא התעסקתי בזה כמעט 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. אהלן חבר׳ה, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני hd. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.mw3, crysis 2, gta v, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הק…

12. היי קיבלתי T420S חדש של לנובו, ויש לי בעיה מאוד מאוד מרגיזה - כל כמה זמן המחשב כאילו לוחץ בעצמו על כל מיני כפתורים - ESC, F1, F2 וכו' או ה-BREAK וזה משגע את המחשב. בביוס לפעמים הוא עושה מלא ביפים ונתקע, ואז אחרי כמה זמן משתחרר. עידכנתי BIOS, ופרמטתי את המערכת. למישהו יש פתרון ?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  13. Started by sim-m12345,

שלום חברים וחברות. מתנצלת מראש על הנדנוד. בשל סיבות אישיות שלא ניתן היה לחזות אותן לא התאפשר לנו לרכוש את המחשב כאשר נתתם לנו את ההמלצות באוגוסט השנה. מאז חלפו מים רבים (במיוחד בתאילנד) ואני מעוניינת בהמלצה חדשה או ברענון ההמלצה הקודמת. החידושים הם: 1. החנות המועדפת היא זיג זג אלא אם יש ממש בעיה עם זה והמפרט המומלץ יכול להתגבש רק בחנות אחרת אז אפשר גם IQPC 2. דיסק קשיח לא פחות מ- 1TB 3. זכרונות של 8 GB אני חוזרת על פרטי המפרט המבוקש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מערכת הפעלה, מסך 23" רמקולים מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שאפשר המשתמש הוא לא גיימר כבד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (ל…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני חדש פה בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (עד 2 ק"ג), וזמן סוללה ארוך. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P. מה דעתכם? בתודה מראש, עמית

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NoamNine,

אז הגיע הזמן להחליף את מארז הHP העתתיק שלי והGT230 המזדקן במשהו שיריץ משחקים בכמה שנים הקרובות. אין לי מושג בשיט בנושא של חומרה. אפילו לא טיפה. אבל הנה הדברים שאני בטוח רוצה במפרט שלי: כרטיס מסך GTX470 4RAM (זה יספיק לכמה שנים? או כבר לקחת יותר?) מעבד 4 ליבות. כונן קשיח של טרה. וגם חשוב שלא יהיה רועש וכ'ו וכ'ו. אני רוצה שהוא יריץ משחקים (לא אכפת לי אם על הכי גבוה או לא) לכמה שיותר שנים. אם יש כרטיס/מעבד או משהו כזה יותר משתלם ממה שרשמתי אני פתוח להמלצות. ועכשיו לשאלון כי זה חובה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם זה ממש משתלם זה לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני חושב ש5500…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mary22,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims3 SC2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

17. Started by Winmax1990,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הבדל ואפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אבל תלוי אם הבדל משמעותי 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 GTA החדש שיצא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ממש הבנתי הכי גבוה עדי…

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by avivkah,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, אין לי כרגע מושג מהם הרכיבים או החברות המומלצים, אפילו אם רק תרשמו לי על איזה מעבד ללכת זה יהיה מצויין עבורי. אני זקוק למחשב לאישתי, שלא יהיה עגלה אבל עם תקציב מינימלי (מעדיף לא לעבור את ה-2000 שקל) השימושים שלה הם בעיקר לצורכי עבודה - אינטרנט ואופיס גודל מסך לפחות 14 אינץ' (יכול להיות גדול יותר), וכדאי שהמשקל יהיה נמוך. אין משמעות לזמן עבודה עם הסוללה מאחר ורוב הזמן העבודה תהיה בבית או במקום העבודה שלה. תודה אביב

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  19. Started by DjArtium,

שלום חברים, רציתי לבדוק האם למישהו יש ביקורת שלילית/חיובית לגבי ניידSamsung 300e5a ? באפשרותי לקנות אותו ב2000 שקל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by rami_hsn,

שלום לכולם... אני רוצה לקנות מחשב נייד עשיתי חיפוש והגעתי לחמש דגמים אפשריים ורציתי חוות דעת מה הכי טוב מבחינת ביצועים... להלן הניידים: dell - Inspiron n5110 i5-2410M http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790448 HP - ProBook 4530s Notebook XX959EA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796045 Toshiba - Satellite L655-1E8 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790564 Samsung - R540 JA05IL http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768509 Acer - Aspire 5740G i5-430M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752651 כולם בעלי מסך 15.6 ומקלדת מלאה הסאמסונג …

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. 1 ) מה עדיף מבחינת אמינות 2 ) אם האליאנוואר , אז את ה17 או 14 ? http://goo.gl/a4Urk http://goo.gl/7MiMG התקציב שלי הוא 1500$ כולל טקס והיות שיש להם הנחה של 25% אני יכול להוסיף עוד 300$ פלוס מינוס 3 ) האם כדאי להוסיף כיסוי נגד השתקפויות ? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  22. הייתי באופיס דיפו ובבאג, באופיס דיפו המליצו לי על HP מסדרת PROBOOK שיש לו 2 דגמים, אחד עולה 3700 והשני 5000, המשקל של המחשב הכי חשוב לי ואני לא רוצה שהוא יעלה על 2 קילו, לכן חשבתי על מחשב עם מסך 13.3. השימושים יהיו בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל הייתי רוצה שהמחשב יוכל להריץ גם משחקים קלים וסרטים לפחות ב 720P... בבאג שהייתי המליצו לי על מחשב אחד של דל ואחד אחר של טושיבה ששוקל ממש מעט אבל המפרט שלו ממש ישן... רציתי לשאול באופן כללי איזה מהחברות מומלצות? אני יודע ש- HP היו על הפנים לפני כמה שנים במחשבים ניידים, איך הם עכשיו? על איזה דגם אתם ממליצים באופן כללי מכל חברה בתקציב כזה?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  23. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב כבר בשבוע הקרוב. אני אומנם מבין דבר או שניים בתחום החומרה, אך אשמח לקבל עזרה מאנשים מקצועיים כמוכם. הרצון שלי הוא לשמש את המחשב לצורכי וירטואליזציה, להריץ עליו כמה מחשבים במקביל. חשוב לי מאוד שהראם יהיה מהיר, כמו כן שיהיה שקט וקריר מכיוון שאני מתכוון לכבות אותו לעיתים רחוקות. אני בספק בעיקר על הלוח אם שבחרתי ועל הקירור,מארז,ספק. מה דעתכם? האם ניתן להשיג רכיב טוב יותר במחירים האלה או אפשר להשיג את אותו אחד במחיר זול יותר? אשמח לתשובות כנות מאנשים עם ניסיון אולי במארזים,קירור,לוחות אם. בנוסף, האם יש צורך בלקנות משחה טרמית טובה יותר? והאם יש דבר כזה הרכבה של הטכנאי במקום? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

24. Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002^ Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black NZXT Source 210 + Cougar RS-450 את המפרט הזה קיבלתי ב3200 שח. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת ואולי להציע משהו שנראה לו יותר טוב. תודה מראש.[/

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  25. היי חברים, אשמח לעזרה למחשב שנועד לשרת את כל בני הבית במשך שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כל התקציב. אני מעוניין ברכיבים אמינים לאורך זמן אם הם שווים את ההשקעה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם - לא חשוב שקט מופתי, אבל אני לא רוצה טרקטור כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

• 11 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.