עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BuNKeR,

אני בונה לחבר שלי מחשב חדש תקציב עד 1800 שקל בערך אני צריך : מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק כונן קשיח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני לא מוצא את הכפתור שמקפיץ את הדיון שפתחתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by napoleon45,

היי שבוע טוב לכלולם ! בעקבות המהלך של ASROCK, גם חברות לוחות אם MSI וגם ASUS יאפשרו המהרה ( OC ) של מעבדי אינטל ללא סיומת K על לוחות אם ללא ערכת שבבים Z. הכל בתלות בלוח אם ומערכת קירור. לפרטים - https://www.kitguru.net/components/motherboard/joao-silva/asus-and-msi-will-also-allow-overclocking-of-non-k-cpus-on-non-z-motherboards/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. נייד הגיימינג העצום של MSI, הראשון אי פעם עם מקלדת מכאנית, מרשים את מבקרי תערוכת CES - וגם את כל השאר לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%9e%d7%91%d7%98-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%a6%d7%a2/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. חבר ביקש עזרה ואני מצאתי את עצמי בתסביך עם הבקשות שלו: 1) מארז מצועצע(חלון צד, עיצוב מדליק) ויעיל מבחינת קירור. 2) עכבר Logitech MX518. 3) מקלדת רגילה אבל שתהיה נוחה למשחקים. 4) רמקולים Surround טובים, שזה 5.1 ולא 2.1. 5) 4GB זיכרון אם אני לא טועה. 6) לוח אם יותר "טוב" מ-GA-P35-DS3L. 7) רוצה Quad, אבל אני אומר לו ש-C2D יותר מתאים לקרטריון, ה-E8400, אבל כנראה צריך לרדת ל-E8200 או E7200 אפילו... 8) HDD של 500GB. זהו נראה לי, וכל זה בעלות של 4,700 ש"ח... :-\ אמרתי לו שזה לא ריאלי בתקציב הזה, אבל הוא מתעקש ולכן יש לי את הסיבוך עם זה, אנא תעזרו... אה, והתשלום הוא בתשלומים... תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kukishin,

מעבד 920 I7 לוח GIGABYTE UDR3A X58 כרטיס GTX295 כונן קשיח SSD 80GB INTEL ספק PC&POWER 750 מארז גיגבייט לא זוכר 0.5TBX2 כוננים ברייד 0

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by broken,

הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7? (פורסם בטעות גם בפורום כ. מסך, לא מצאתי איך למחוק אותו משם)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד ללימודים - המחשב ישמש רק לכתיבת סיכומים ושיעורים בזמן ההרצאות ואלה הפרטים : * מטרות המחשב? מחשב נייד לסטודנט * גודל המסך? עד 13 אינץ * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? נדרש זמן סוללה אורך ( 5 - 6 שעות ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של הארד דיסק ? לפחות 250GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום אני נמצא כגע בחו"ל וראיתי את המחשבים ניידים הבאים והמחיר שלהם אטרקטיבי השאלה מה מהם הוא הכי כדאי אם בכלל הדגמים הם LENOVO NOTEPAD IDEAPAD U550 SU7300 1.3GHZ ACER ASPIRE 5541 HP NOTEBOOK G72A-A17SZ TOSHIBA SATELITE L500-1T9 מה הכי כדאי מהרביעיה הזאת?מה הכי טוב?מבחינת המחיר הם כולם אותו דבר הבדל של 50$לפה ולשם זה הכל. עוד שאלה. לגבי עברית במקלדת מה עושים?הבנתי שהאפשרויות הם חריטה או מדבקות מה הכי מומלץ? וכן מבחינת אחריות..איזה חברה הי אחראית מבין הרביעייה הנ"ל.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי לכם, טוב התקציב שלי עלה ל- 4,000 ש"ח ככה +/- 200 ש"ח. המטרה היא לקנות 2 מחשבים ניידים במחיר כולל של כ- 8,000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? 13.3 / 14.1 * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 5,6 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 מספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, אבל אני גמיש תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Avisp,

שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב לצרכים שוטפים ולעריכת תמונות בתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. המחשב המדובר הוא Dell Inspirion http://www.bhphotovideo.com/c/product/1025680-REG/dell_inspiron_15r_i5535_2684slv_15_6.html?cm_mmc=EML-_-Promotion-FathersDay-_-140609-_-Body_Retail_Dell-Inspiron-15R האם המפרט מתאים לדרישות ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה, יש לי מחשב בן 5 שעושה לי קולות של מת ומבקש לצאת לגימלאות, אז הגיע הזמן להחליף אותו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, מעדיף שלא לחרוג בכלל אם אין צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לכל היותר מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל מהכל, מהFPSים החדשים והישנים (BF, קרייסיס, W/E) עד למשחקי קז'ואל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי? נואפ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, עקב בקשה של חבר של אחי, אני מחפש מפרט בסיסי לילדה בת 12 המפרט צריך לכלול: מסך 19 אינץ, מקלדת + עכבר רמקולים +סאב. 2.1 אינץ מצלמת אינטרנט וכמובן המערכת עצמה, תקציב: 2500 ש"ח - 3000 ש"ח. נא להרכיב מפרט מהחלקים שבאייבורי אני אודה לכם מאוד! (ידוע שהאפשרות מגבילה אבל זאת הדרישה) מסיבות אישיות אני רוכש שמה אז נא לא להביא חוו"ד על החנות... המון המון תודה מראש, אם תוכלו להכין לי כמה מפרטים בכמה מדרגות זה יהיה נהדר (לפעמים הבאות)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, מחפשים לקנות מחשב לטובת גיימינג ללא כרטיס מסך עד 3500 אלף שקל. קיבלנו את ההצעת מחיר הבאה: https://imgur.com/8cZQkDt מה דעתכם? האם אפשר לנצל את התקציב בצורה יותר טובה? לצערי התצוגה מקדימה / העלאת תמונה לא עבד לי (כרום / אינטרנט אקספלורר) . תודה

15. אז אני מתחיל ללמוד באוקטובר תוכנה ומחפש מחשב שישרת אותי ל 4 שנים קרובות. מטרות המחשב - אינטרנט אופיס משחקים צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה (יש לי כבר וינדוס 7 מקורי). אז מצאתי את המחשב ASUS K55VD-SX749H והוא בטווח אבל הבנתי שיש לו בעיות עם ההארד דיסק שבא איתו והוא בכללי לא מומלץ.. המלצות הערות הארות למישהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. דרושה הצעת מחיר למחשב desktop ללא ציוד היקפי לשימוש בסיסי: מיילים אופיס וכו'. עדיפות לחנויות בחיפה והסביבה תקציב: בין 1500 ל 2500 פחות חשוב שיהיה שקט וגם overclocking מערכת הפעלה כן (בינתיים) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by נפתלי,

שלום עליכם מבקש לדעת אם מישהו יודע איזה מחשב אני צריך לגרפיקה וגם חומרה עם כל האפשרויות תודה נפתלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני חייב חוות דעת רצינית +מפרט באותו סכום שהציעו ושיהיה יותר טוב ממה שנתון וגם הסברים על למה לא לקחת את החלקים הנתונים במפרט כי אבא שלי מתווכח איתי ואומר דברים לא הגיוניים ואני מנסה להסביר לו אבל הוא מתעקש אז בבקשה תעשו לי טובה ותעזרו ליייייייייי המפרט בתמונה מקווה שאתם רואים מה רשום אם לא אני יסדר את זה [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום ברשותי מחשב נייד שאני משתמש בו להרצת מערכות ווירטואליות בHYPER V כרגע אני מצונזר הן מבחינת דיסק וזיכרון , מפרט המחשב: I7 4700HQ , 8GB , 750HDD זיכרון 8G מספיק לי לעד 3 - 4 מערכות בלחץ וגם זה שאני נותן לכל מערכת גיגה זיכרון ( SERVER 2012 R2) אני צריך להריץ יותר כמובן והדיסק קשיח פשוט בשימוש של 100% שכל המערכות פועלות דבר שמעט את העבודה , המעבד לא מראה מאמץ מיוחד. השאלה האם לשדרג את הזיכרון או להוסיף SSD שיהיה במיוחד לVHDS שיפעלו משם אין לי תקציב לשניהם כרגע אז השאלה מה יותר קריטי ונראה נכון לשדרג קודם תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מילאתי את השאלון מטה. על פניו לפי התקציב ושיקולי עלות/תועלת מתאים לי מחשב עם כרטיס מסך RTX-3070 או RX-6800, עם זאת האם זה נכון שהגרסאות הללו למחשבים ניידים הן מוחלשות? כמה פחות? ואיזה מהכרטיסים הללו למחשב נייד עדיף (למשחקים/כרייה) אם נשים בצד שיקולי עלות? מצאתי כמה אופציות אבל אני פתוח לכל מחשב מתאים: Asus G513QR-HN280 - עם 3070 ו Ryzen 9 5900 Asus ROG Strix G15 G513QY-HF001 - מפרט דומה רק עם RX-6800 במקום ה 3070 Lenovo Legion 5-17ACH 82JY0099IV - עם 3070 אבל מעבד חלש יותר AMD Ryzen™ 7 5800H (אבל אולי זה מספיק כי משחקים וכרייה זה הכרטיס מסך) יש לי נטיה ללנובו בגלל נסיון רב שנים איתם, הם סוסי עבודה. אני עם Yoga עם כרטיס 1050 כבר 4 שנים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Oray Lola,

שלום , בבקשה הביאו דעה על המחשב שהזמנתי. האם המחשב יחזיק מעמד לעתיד הרחוק ( כמובן שאני אשדרג אותו לפי הצורך עם השנים) מק"ט: #31491 Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מק"ט: #28641 Scythe Mugen 4 SCMG-4000 CPU Cooler מק"ט: #23394 G.Skill Ares 4x2GB DDR3 1600Mhz pc312800 Kit Cl9-9-9- מק"ט: #30827 Asus Z97-A LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP מק"ט: #27750 EVGA GTX770 SuperClocked ACX Cooler 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מק"ט: #26512 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III מק"ט: #29579 Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio מק"ט: #29770 Antec 750W Active PFC 80+ Gold TP-750C PSU מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by most,

שלום, צריך מפרט למשחקים ללא מסך לבחור הציעו סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק - האם כדאי אלחוטי?? בתקציב זה האם עדיף AMD או INTEL ?? לגבי כ.מסך מה עדיף X1950XT או 7950GT ?? בתודה מראש??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orengreen,

Hi, I need some advice on upgrading my computer. I want to upgrade it to play with new games I have: AMD XP2800 ABIT NF7-S V2.0 samsung 512MB memory ATI Radeon 9600 256M which component should I upgrade? I'm looking for a component that will not be expensive but will upgrade my system in a major way Thanks!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב במפרט דומה לזה: http://www.computeruniverse.net/products/e90271670/d2/specifications/fsc-esprimo-mobile-v5535-m550-vista-hb.asp (ההבדלים הם בסוללת 6 תאים ו-HD בגודל 120MBבמה שמוצע לי). השאלה היא, האם המחשב יסחב את הויסטה? ומה עם סרטי HD 720p? הוא מוצע לועד עובדים במחיר של 1675 ש"ח (כן, זאת לא טעות). השימוש שלו יהיה לאינטרנט, OFFICE, וצפיה בסרטים והוא יתנייד רק בתוך הבית (חדר-סלון-מרפסת). בתודה מראש, ושנה טובה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. במחשב הנייד הנוכחי שלי, שבן 10 שנים, השימושים הבסיסיים - ללחוץ על כפתור התחל, לפתוח עוד טאב, לפתוח את וורד - הכל קורה באופן מיידי ומקסימום תוך איזה שניה או שתיים. האם ככה זה גם בווינדוס 10 או שעלי לצפות לכל מיני לאגים? אני שואל כי במחשב נייד חדש לגמרי של דל שקניתי יש לאגים בכמעט כל דבר כל הזמן, ואני רוצה לקנות מחשב נייד אחר ואני רוצה לדעת האם זה הגיוני ובסיסי שעלי לצפות לאפס לאגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.