ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום מחשב HP Pavilion dv5-1160ej עם Vista, המחשב נדלק ורואים את המסך שכתוב HP לאחר מכן המסך ניהיה שחור ונתקע כך, ניסיתי להעלות את המחשב עם דיסק איתחול של וינדוס וזה נתקע באותו שלב וגם שמפעילים את האפשרות של Windows recovery המחשב פשוט לא מגיב. הרצתי את הבדיקות של הביוס לזיכרון ולהארד דיסק והכל תקין. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו לתת לי כיוון איך לבדוק את הבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה מפרט מחשב למשחקים בסביבות ה6K כולל ציוד היקפי,עם אפשרות לחריגה קטנה? תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כולו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , משחקים , עריכה ( ברמה חובבנית ) . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ' , רזולוציית FULL HD . * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? PES ,DIRT2, CRYSIS , COD ועוד . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אשמח לייעוץ, אני מחפש מחשב נייד עד 2000 שקל ( 500 דולר ) שיתן לי לי את יחס עלות\ביצוע הטוב ביותר מבין המחשבים באתר בסט ביי בארצות הברית.http://www.bestbuy.com/ השימושים שלי הם בעיקר יום יומיים, לימודים ( תכנות בהמשך ) , מסחר בשוק ההון ,סרטים וכדומה .. הארד דיסק לפחות 500 גי'גה או יותר. זיכרון 4 ג'יגה , רצוי אפילו 6. חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואמין ( מבחינת חומרה ) אין צורך בכרטיס מסך חזק אני לא גיימר , רק שיראו HD כמו שצריך ויהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם hdmi. מהמעט שאני מבין נתקלתי בזה, אשמח לשמוע את דעתכם מבחינת חומרה. http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-intel-core-i3-4gb-memory-1tb-hard-drive-spin-pattern-in-black/4352000.p?id=121973…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע זמנו של הסנדלר לקנות חליפה... אני מחפש נייד זול וגדול כתחליף למחשב שולחני לשימושים בסיסיים מאוד ומועטים - מיועד להוריה של אשתי שעושים את צעדיהם הראשונים בגלישה, עריכת מסמכים וקצת צפיה בתמונות וסרטים. 1. מה התקציב? עד 3500 ש"ח אך עדיף פחות. 2. מטרות המחשב? מיועד לפנסיונרית ללא רקע במחשבים - שימושי אופיס קלים וגלישה מזדמנת. גג שעה ביום. 3. גודל המסך? רצוי גדול ככל האפשר עם טקסט קריא וברור. 4. משקל רצוי? לא חשוב כלל 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כלל 6. יציאות מיוחדות? לא חשוב כלל, אם כי S_VIDEO יהיה נחמד. 7. בלוטות? נחמד - לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב כלל 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר ביקש עזרה ואני מצאתי את עצמי בתסביך עם הבקשות שלו: 1) מארז מצועצע(חלון צד, עיצוב מדליק) ויעיל מבחינת קירור. 2) עכבר Logitech MX518. 3) מקלדת רגילה אבל שתהיה נוחה למשחקים. 4) רמקולים Surround טובים, שזה 5.1 ולא 2.1. 5) 4GB זיכרון אם אני לא טועה. 6) לוח אם יותר "טוב" מ-GA-P35-DS3L. 7) רוצה Quad, אבל אני אומר לו ש-C2D יותר מתאים לקרטריון, ה-E8400, אבל כנראה צריך לרדת ל-E8200 או E7200 אפילו... 8) HDD של 500GB. זהו נראה לי, וכל זה בעלות של 4,700 ש"ח... :-\ אמרתי לו שזה לא ריאלי בתקציב הזה, אבל הוא מתעקש ולכן יש לי את הסיבוך עם זה, אנא תעזרו... אה, והתשלום הוא בתשלומים... תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד חדש לאחר הרבה שנים עם מחשב גיימינג נייד. הזדמן לי לקנות כבר כמה חלקים בBlack Friday במחירים טובים, לכן על שאר המפרט להיבנות בהתאם. החלקים שברשותי כרגע הם: מעבד - AMD Ryzen 7 1700x לוח אם - Asus ROG Strix x370-F השאלון ממולא לפי התקציב הנותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל, לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה, בעתיד הלא רחוק תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים שיצאו בשנת2011, באופן יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע, מחפש מסך, תמליצו לי על אחד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל, פעולה ספורט, אסטרטגיה ועוד... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי כבר מארז, ספק והארדיסק רגיל. תודה מראש! 1. תקציב מקסימאלי: 3500 ב. אפשר לחרוג קצת. 2. משחקים: (WITCHER 3, ASSASINS CREED לדורותיו, וכו'). ב. רזולוציה מקיסמלאית FULL HD, מסך טלויזיה 42" ומסך נוסף של 32" 3.אין צורך בציוד היקפי. 4. יש מארז FULL TOWER ANTER 300, יש HD, אבל אם נכנס בתקציב SSD אז רוצה להוסיף, יש ספק 750W ZALMAN 5. שקט לא חשוב לי בכלל. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. איזור מגורים - פתח תקווה או ראשון 9. אקנה את המחשב ברגע שאקבל מפרט. 10. כרטיס מסך צריך לפחות שתי יציאות (בשביל שני מסכים). 11. מעדיף לשמור על אופק שדרוג.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, מחיר כולל: בסביבות ה-3000 ש"ח (ללא מסך בינתיים). לגבי מעבד, נראה לי ש-e6300 יכול להתאים, אני צריך רק למצוא לו לוח אם מתאים. הדרישות שלי ללוח אם הן:FSB כנדרש למעבד, 4 חריצי זיכרון (הרחבה עתידית) במהירות 677mhz, כרטיס מסך, רשת, קול on-board, חיבור ieee 1394 (לא חובה, אבל מומלץ). האם מישהו מכיר לוח שעומד בדרישות האלו? שאר הרכיבים יהיו סטנדרטיים, לפי ההמלצות במפרטים, כך שלוח אם ומעבד צריכים לעלות כ-1500 ש"ח כדי לעמוד בתקציב. האם לדעתכם יש מעבד שיהיה משתלם יותר value/price? תודה, PSben
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצותיכם למפרטים :-) תודה מצורף הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומעט משחקים מדי פעם משחקים בסגנון של league of legends. הייתי שמח להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אם בעייתי בתקציב ניתן לרדת בהגדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שהרכבתי עד כה : Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel - 2382 Intel Core 2 Duo E6400 - 1240 Gigabyte GA-965P-DS3 - 700 G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL4 - 999 Western Digital 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - 420 Leadtek Nvidia Geforce 8800GTS 320MB PCIe - 1852 Corsair HX 520W PSU - 745 Gigabyte 3D Aurora - 690 Pioneer DVR111d x16 - 270 סה"כ - 9300 ש"ח מספר שאלות - אילו שינויים ניתן לבצע על מנת להוריד את מחיר המערכת בכ-1000 ש"ח ? ייתכן שאזמין מספר חלקים מארה"ב - המסך, שעולה כחצי ממחירו בארץ (הצעות לחנות המחזיקה אותו בארה"ב ?) ואולי כרטיס GTX שמחירו בחו"ל שווה למחיר ה-GTS שבמפרט. אשמח לעזרה וייעוץ מאנשים עם ניסיון בתחום הייבוא האישי ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתמודד טוב עם משחקים בסכום של בערך 6000 שקל פלוס/מינוס. כמובן עם כרטיס מסך טוב. כמו כן יש לי מספר שאלות קטנות... (וחידודים) מה עדיף, שיהיה מבוסס Intel או AMD? מה ההבדל בין DDR ל DDR 2 (חוץ מזה ש AMD לא תומך בראשון?) כרטיס מסך - יש לי Radeon 8500 במחשב הישן. אני מרוצה ממנו (כמובן שהיום הוא כבר לא מה שהיה פעם) - אבל עדיין אני שואל מה כדאי ATI או nVidia? רמקולים - יש לי זוג רמקולים טוב עם סאב שאני אעביר למחשב החדש. האם יש צורך בכרטיס קול שהוא לא און-בורד? במחשב הנוכחי שלי יש בעיה בכניסת מיקרופון שמוסיפה רעש מאוד חזק (וזה לא המיקרופון עצמו ולא ה mic boost). מה עוד מה עוד... הממ... הארד דיסק - SATA זה כדאי? מה ההבדל בין SATA 1 ל 2 ? …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi, I need some advice on upgrading my computer. I want to upgrade it to play with new games I have: AMD XP2800 ABIT NF7-S V2.0 samsung 512MB memory ATI Radeon 9600 256M which component should I upgrade? I'm looking for a component that will not be expensive but will upgrade my system in a major way Thanks!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עניינו אותי במחשב הבא : http://www.toppc.co.il/pl_product~vs13~16~0.htm אני מחפש מחשב 13.3 שיהיה דק וקל. הדרישות שלי לעבודה הן בעיקר משרדית : 2-3 תוכנות משרדיות פתוחות , 3-4 חלונות אקספלורר באופן קבוע, אקסל-אאוטלוק פתוחים תמידית ושמיעת מוסיקה ברקע. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל וכנראה גם לתחנת עבודה עם חיבור USB. השאלה שלי היא איך המחשב הנ"ל עם המפרט שלו יוכל להתמודד עם כל זה מבחינת : 1. מעבד 2. כרטיס גרפי 3. איכות המחשב בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) אני קונה עוד יומיים מחשב רציתי לשאול את דעתכם? והנה המפרט: Gigabyte GA-7VAX KT 400 512 ש"ח AMD ATHLON XP 2200 + FAN 1,046 ש"ח Corsair CMX256A-2700C2 638 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 555 ש"ח Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail 992 ש"ח LITE ON 48X12X48 OEM + SOFT 409 ש"ח FLATRON 17 795 FT 1,269 ש"ח סה"כ הכל: 5422 2) רציתי לדעת עם תוכלו לתת לי מארז שאני יכול לקנות עד 400 שקל??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי כרגע מסך אני מתכוון לקנות בנפרד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Oblivion,Crysis,Tom Clancy Etc... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם י…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש תחנת עגינה אוניברסלית ללנובו e480 הרעיון - בבית להתחבר ולעבוד עם מסך גדול, מקלדת ועכבר. וגם רשת קווית. על התחנה לאפשר טעינת הנייד חיבור ל2 מסכים חיצוניים HDMI . מסך וטלויזיה. כמובן חיבור רשת קווית 2-3 sub לחיבור מקלדת / עכבר אולי אלחוטי. תודה לכולם. תקציב אם אפשר עד 400-500 שח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריכה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תוכנות אודיו cuebase 7 ו TRAKTOR אני ישמח לעזרה האם המפרט של המחשבים האלה יעבוד לי מעולה עם אותן תוכנות... יש לי 3 אופציות סליחה אם זה יותר מידי מידע... אופציה ראשונה: מגיע עם אופציה ל שדרוג המחשב למעבד I7-4500 עם זיכרון 8G וכרטיס מסך AMD 8870M 2G - אם יש צורך... (כולל השדרוג זה יצא לי 4100 ש"ח בלי השדרוג פחות 550 ש"ח) אבל נראה לי שהמסך ענק מידי.. מסך- 17.3in HD+ (1600 x 900) Backlit Display with TL [TABLE=width: 568] [TR] [TD]דגם המחשב[/TD] [TD]Dell - INSPIRON 3737[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]4th Generation Intel Core i5-4200U (3M Cache, up to 2.60 GHz)[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך[/TD] [TD]17.3 inch LED Backlit Display with…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אני מחפש מחשב שישמש בתור מחשב ראשי, שיחזיק בככבוד רב אוטוקד (דו מימד) וסקצ'אפ וכמובן צרכים כלליים של מחשב... צריך להיות לו יציאת HDMI ושיוכל לנגן סרטי HD ללא קושי.. (בעיקר בחיבור למסך חיצוני) וכן, הוא צריך להיות נייד ועל כן גם קל משקל... אם תהיה לו תאורה אחורית למקשים, מה טוב! שאלתי היא, האם יש חיה כזו??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מעבד: Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך: "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי: Intel® GMA 4500M זכרון: 3072MB DDR3 דיסק קשיח: 250GB SATA 5400RPM מערכת הפעלה: (Windows 7 Home Premium (64bit מחיר: 2280 ש"ח שנה אחריות על המחשב וחצי שנה אחריות על הסוללה מקור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דרוש לי מפרט למחשב ב3000-2500 ללא מסך וללא צורב ללא OC חשוב לי שהמחשב יהיה אמין מבחינת ספק כח שיהיה טוב גם למשחקים .המחשב הוא בעצם למישהי שהיה לה ניסיון מר אם מחשבים (נשרף לה המחשב) והיא רוצה מחשב טוב ואמין עדיפות למעבד פנטיום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לרכוש מחשב שיהיה כמה שיותר חזק בטווח מחיר של 3000 K, ושיחזיק מעמד במשחקים. אני צריך רק את החומרה הבאה: מעבד קירור למעבד לוח אם כרטיס מסך זיכרון ספק כוח. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שם המוצרGigabyte Q1585N-5540H4 i5-540Mמק"ט:Q1585N-5540H4אחריות:שנתיים ע"י מור לוי טכנולוגיותיצרן יצרן: Gigabyte מערכת הפעלה מ. הפעלה: נמכרת בנפרד ראה שידרוגים ותוספות מעבד סוג המעבד: Intel® Core™ i5 Mobile מספר המעבד: 540M מהירות שעון (GHz): 2.53GHz תדר (Front Side Bus): 1066MHz זכרון מטמון (Cache): 3MB L2 זכרון זכרון: 4GB מהירות זכרון: 1066Mhz DDR3 8500 כמות רכיבי זכרון: 2GB+2GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,RAM דיסק: 500GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm תקשורת Bluetooth: כן כרטיס רשת אלחוטי: כן כרטיס רשת: (Gigabit Ethernet(10/100/1000 מקלדת ועכבר מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Standard 83Keys מסך גודל מסך: "15.6 רזולוציה טבעית: WXGA 1366…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ללא מסך ומיוד הקפי כבדים ושימוש אישי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) בסביבות ה 4000 שח יש אפשרות לחריגה.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-