ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - Amd Athlod 64 x2 Dual Core 3.0 GHz . לוח אם - Asus M2A-VM HDMI . זיכרון - 3GB RAM (מצטער, לא יודע איזה DDR זה וכו'...) כרטיס מסך - Nvidia Geforce 220 GT 1GB DDR3 . ספק - אני לא יודע איך בודקים את העוצמה שלו, אני אשמח שתעזרו לי גם בזה...כתוב באותו מקום על הספק - גם 422W וגם 500W...אין לי מושג איזה מהם...אולי כל אחד מאפיין משהו שונה... מקרר למעבד - Zalman CNPS7000C-AICu . אם צריך עוד פרטים על המחשב שלא ציינתי וצריך, תכתבו כאן. לעניין: אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד, כי אני חושב שהלוח אם שלי נשרף, והמעבד שלי עושה בעיות. פניתי לתמיכה בחומרה אצלכם כדי לאתר את הבעייה, אבל כנראה הם לא הצליחו (חוסר תשובה, מעל 200 צפיות...). האשכול שפתחתי : http…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המפרט הבא מ- KSP: מטרת המחשב - משחקים. יש מסך 22" של סמסונג, אני יודע שכרטיס המסך הוא אוברקיל למסך שלי והספק הוא גם יותר מידי (אני מעדיף שיהיה אוברקיל לספק). בקשר למסך, המחשב שלי יחובר בעתיד למסך טלויזיה LCD גדול יותר, ככה שזה לא יהיה אובקיל. אני יודע שאתם לא אוהבים את KSP, לי אין בעיה איתם. השאלות שלי: 1. האם המארז יסתדר עם 2 הכרטיסים האלו מבחינת מקום ואירור?? האם יש צורך להוסיף מאוררים?? 2. האם בעיית צריבת הביוס של הכרטיס HD4870 1GB מבית Shappire קיימת גם בדגם ה-Crossfire?? 3. האם כדאי להוסיף 600 ש"ח ולקנות את ה- Q9550?? Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 1 910 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי Lenovo W510 עם display port, ומסך Dell 2209WA. אני רוצה לקנות מתאם DP to DVI וכבל DVI, או כבל DP to DVI (עדיפות לכבל ומתאם נפרדים) ראיתי שיש מגוון גדול של כבלים ומתאמים, האם יש הבדל ביניהם, או שכל כבל עם היציאות המתאימות יעשה את העבודה ? תודה עדי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים, יש ברשותי מסך בגודל 23" ברזולוציה 1920X1080. בניתי מפרט ואשמח שתגידו לי איך הוא, כמובן שאם אתם חושבים שיש מפרט יותר טוב עד 4500 ש"ח אתם מוזמנים להראות לי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש עם preimer 1.5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא למשחקים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני בונה מפרט ויש לי כמה שאלות של מתחיל בכח מה שקשור לחומרה בת שנה שנתיים ומבין בעולם המחשבים בכלל (לא להתבייש להשתמש במושגים "מפחידים"). המחשב יהייה משפחתי שזה אומר אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים ומוזיקה ומשחקים (בעיקר אסטרטגיה אבל לא רק). אני לא מעוניין בתותח על (אין תקציב) אבל בהחלט ברכיבים טובים מותאמים בעלי יכולת שידרוג. התחלתי כך : Athlon XP 2500+(512k 333) 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 או NF7 (nForce2)lan,usb2 256MB Kingston DDR 333 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 2/3 Lang. Rus or Arb Optical PS2 + roll transparent/black 17''V.M. PRO1403 או MAG מקביל אין צורך ב-CD או כונן 1.44 ההתלבטויות הן: 1. מה האבדל בין שני לוחות האם ? ה-chipset זהים אז מה האבדל ומה עדיף? 2. כמה ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מיועד למשחקים עדיף amd am2 (מעבד ולוח אם של amd ) אפשר לשים 80 GBבהארד דיסק אני לא ממש צריך יותר מזה ..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך איך הצעת מכיר הזאות שם פריט כמות קדמיות 1.00 USB מפואר כולל 2 יציאות P4 מארז 1.00 Core D946GZISSL ISELTON ®Intel לוח 1.00 Core2 Duo E4400 1.86GHZ ®Intel מעבד 2.00 1GB DDR 667Mhz זיכרון קינגסטון 1.00 DDR2 512MB X-GEFORCE 7600GS PCI כ.מסך 1.00 B Integrated 6 Channel/O כ.קול כ.רשת 10/100 הכנה לאינטרנט מהיר 1.00 1.00 ATA 250GB 16M-WD\SAMSUNG S דיסק 1.00 X18 +R-LG RW/DVD NEC צורב שנה אחריות למחשב במעבדת החברה , 3 שנים למסך 1.00 אחריות לא כוללת תקלות תוכנה 1.00 סה"כ: 3,453.61 14.01 הנחה: סה"כ לפני מע"מ: 15.50 "מע: סה"כ לתשלום: 3,430.00 זה עם אני רוצה לשפר תכרטיס המסך שרשום שמה BGeForce 8600GT 512M הפרש לכרטיס לכרטיס מסך $145 - DDR3 איך הצעה שווה? ודרך הגב עם יש לכם משהוא …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בעקבות המלצות חמות על הפורום שלכם.. אשמח להמלצתכם על מחשב נייד. מה שחשוב לי: 1. מהירות ויציבות. אני פותח 200 אפליקציות בו זמנית, שיעמוד בזה בכבוד! 2. מחיר - עד 4,400 (גבול עליון סופי, 4401 לא בא בחשבון). 3. שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים (בקטנה) סרטים / סדרות. לא משהו מיוחד. 4. אין העדפה למותג כלשהו, אבל אני לא מתכוון לקנות משהו מחברה לא מוכרת... 5. אחריות ואמינות. 6. חיבור קבוע לאינטרנט, ובהקשר לזה - האם ניתן להתחבר באופן קבוע רק ע"י מודם סלולרי? איך בדיוק? מהי העלות (סדר גודל)? מה אני צריך לדאוג שיהיה במחשב כדי לאפשר זאת? 7. חיי סוללה ארוכים (שמעתי משהו על 8 תאים, לא יודע מה זה אומר). 8. גודל מסך - 15.4 ומעלה, משקל לא רלוונטי. תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו BF3 וסימולטורים ועריכה PHOTOSHOP ו SONY VEGAS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גם ל36" וגם למחשב 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה בבקשה מפרט למחשב ב5000 ש"ח שיהיה amd והשימוש שלו הוא למשחקי מחשב בעיקר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 4league of legends GTA5Crysis 3 • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 ביטמערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? כן ווינדוס 7 שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין אריזות, אין ספרוני הדרכה או דיסקים (אף פעם לא הבנתי מי צריך אותם), תודה מראש. Computer: GIGABYTE P35C-DS3R (CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2399 MHz (9.00x266.6 Motherboard: GIGABYTE P35C-DS3R Chipset: Intel P35 (Bearlake-P) + ICH9R Memory: 4096 MBytes @ 533 MHz, 7.0-7-7-20 - 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Crucial Technology CT51264BA1339.M16F Graphics: nVidia GeForce 8800 GT nVIDIA GeForce 8800 GT (G92GT/D8P), 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: ST2000DM001-9YN164, 1953.5 GB, Serial ATA 6Gb/s Drive: ASUS DRW-2014L1T, DVD+R DL Sound: Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio [A2] Network: RealTek Semiconductor RTL8168B/8111B PCI-E Gigabit …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה לדעתכם שווה המחשב הנ"ל- שמור ברמה נדירה ביותר !!! מעבד T9300 2.5GHZ זיכרון 4G קיצר הנה לינק... http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2274504,00.asp נ.ב-אין שריטות ולא פיקסלים מתים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחברת ACER לא בטוח אותו דגם והוא פשוט מדהים? רציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו בכלל או מחשב אחר? שימוש בעיקר אינטרנט/משחקים שהם ממש ישנים שכול מחשב מכול דגם יכול להפעיל או ללכת על Asus Eee PC 1005HA ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד סביב ה 2000-300- שקלים, מה שחשוב לי לפי הסדר: - זיכרון ראם 4 ג'יגה - SSD (אם אפשר הסבר על המשולב עד כמה הוא שווה... כי כולם מוכרים עם 8 גי'גה אבל וינדוס לוקח איזה 20... האם יש הבדל גדול במהירויות בין SSD מלא להיבריד?) שיהיה בין 13.5-15.5 אינ'צ סוללה מעל 3 שעות בעצם המחשב יהיה לשימושים של לימודים בלבד , שום תוכנה כבדה לא תרוץ המקסימום זה סרטי HD 720 רגילים ולא יותר... אשמח לכמה המלצות אם אפשרי. מסינון גס שעשיתי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..213..214..347..441..99..466..2164.&list=1&sort=1&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=3159 אשמח לכול סוג של המלצה, מחשב אחר, או כול דבר מהרשימה למעלה. נמצא באז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ! אני אשמח שתעזרו לי כי יש לי 0 הבנה במחשבים. אני מחפשת לקנות לפטופ, רצוי עם מסך רחב (בשביל הנוחות). אני משחקת בסימס 4 (the sims 4) ואני רוצה לפטופ שיהיה אפשר להתקין עליו את המשחק. לא מחפשת לפטופ לגיימרים עכשיו, משהו שפשוט יריץ את המשחק חלק עם רזולוציה טובה. התקציב שלי הוא עד 3000. יש חיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי אפשרות להביא לפטופ מארה"ב. אני לא צריך מחשב חזק במיוחד אבל אני כן רוצה מחשב שיתפקד טוב גם בעוד שנתיים- שלוש., אשמח להמלצות מטרות המחשב? לימודים ושימוש בסיסי * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? ( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ2ק"ג, עדיף לכיוון ה1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק ליום לימודים (בערך 6-8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ונראה לי 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים והעתידיים לשנתיים הקרובות פחות או יותר, רזולוציה 1980X1020 מכוון להגדרות הכי גבוהות ו60+ FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דודתי ביקשה ממני לעזור לה בקניית מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. אני לא מבין כלום בניידים אז אני מקווה שתעשו את העבודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את החלקים האלו בבית: כרטיס מסךEvga8600GT Corsair DHX XMS2 Dominator Dual Channel 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan Thermaltake Tsunami +window Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR מסך- LG LCD 19" L1970HR עכשיו... אני צריך שתיבנו לי מפרט מלא ותשלימו את מה שחסר ושהיה מאוזן,המחשב מיעד לOC קירור למעבד. ספק כוח. דיסק קשיח. לוח אם. שלא יעבור את ה- 2550, ושלא יעלה על המחיר. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראשיתו המחשב מיועד ללימודים שלי בהנדסת תוכנה, בתור תפקיד שני הוא מיועד למשחקים כמו BF3\BF4 ומשחקים ששמתי עליהם עין שיצאו בקרוב, אין טעם לתת פירוט כי כולנו מחכים לאותם המשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ באופן קבוע VMware Workstation עם אובנטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כרגע שניים ממה שאני זוכר שהם BF3\B…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך מחשב שישמש בעיקר להמרת סרטי וידאו ישנים ל DVD. האם יש צורך במפרט מיוחד או שניתן לבצע על כל מחשב מודרני ? כמו כן הוא מבקש מעבד 4 ליבות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700-3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-