ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש כונן+ מסך , השימוש העיקרי הוא עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות. חובה - מסך חד לעבודה עם צבעים חדים ועמוקים. תקציב: עד 6500 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות סימולציות ביולוגיות בעזרת חישוב מקבילי על כרטיסים גרפים (GPGPU) ולכן אני מעוניין לבנות מחשב עם ארבעה GTX295 מצאתי מפרט של מחשב כזה באתר http://fastra2.ua.ac.be/?page_id=49 האם מישהו יודע איזו חברה בארץ יכולה לבנות לי כזה מחשב? תודה רועי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב: עד 2300 ש"ח, ישנה גמישות קטנה. 2. שימוש המחשב: עבודה משרדית, YouTube, Office, גלישה באינטרנט. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. רכיבים שאין צורך לכלול: DVD 5.חשוב מחשב שקט 6. אין צורך לOC 7. אין צורך לכלול תוכנות מכל סוג שהוא. 8. אין העדפה לחנות ספציפית 9. קניית המחשב מתוכננת לשבוע שבועיים הקרובים 10. לגבי יציאות חשובות, חשוב שיהיה HDMI, DVI ואם ניתן למצוא SPDIF אז מדהים אבל לא חובה 11. חשוב לשמור על אופק שידרוג המחשב 12. הינה מפרט שהכנתי ואשמח לקבל עליו חוות דעת AMD Ryzen 5 2400G 3.6Ghz Radeon RX Vega 11 AM4 - Box Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston ValueRAM 16GB (8GB * 2) DDR4 2400Mhz CL17 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ומתלבט בקשר לחלקים. בעיקרון המחשב ישמש למשחקים, לא יעשה OC ואני לא מתכוון לעדכן אותו במשך כמה שנים אלא במקרים חריגים. הגבלת התקציב של 7000 שקל היא לא לגמרי נכונה. אומנם זה נראה לי הגבול, אבל הייתי שמח לא להגיע אליו ופשוט לקנות את החלקים שייתנו לי את התמורה הכי טובה לכסף ויהיו הכי משתלמים. אני לא מחפש לבזבז כסף, אבל היות ואני רוצה מחשב טוב שיישאר כזה למספיק זמן, לא אכפת לי לשלם יותר איפה שכדאי. מתוך קריאת המלצות פה בפורום הרכבתי עד עכשיו את המפרט הזה (מחירים מ- KSP אבל אין לי הגבלה בחנות) : Intel Core 2 Duo E6600 - 1970 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 550 2x512MB TwinMos DDRII 667 - 600 Sapphire Radeon X1900GT 256MB - 1390 Maxtor 250GB SATA II…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי לומדת עיצוב אופנה בשנקר, משתמשת בפוטושופ, אילוסטרייטור וכל מיני תוכנות דומות, הכל במקביל ועם כמה חלונות של כל אחד. כל זה בעת שימוש בלוח גרפי. המחשב הנוכחי לא עומד בזה (טושיבה סטלייט מלפני 4 שנים). את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ. גודל מסך : 14-15.6 רזולוציה : כמה שיותר גבוה כונן אופטי : כן משקל : עד 5lbs או 2 קילו וקצת נשמע לי סבבה זמן סוללה : לא דרוש זמן מטורף - הנורמל מתאים(4 שעות?) כונן קשיח : לא פחות מ500, עדיפות ליותר ועם שילוב של SSD בין אם משולב או לא. מערכת הפעלה : כן, לא חשוב 7 או 8. אחריות : עדיפות ל3 שנים. חברות מועדפות : עדיפות לאסוס, דל, סמסונג. נטו בגלל איכות הבניה שחוויתי אצלם. תודה רבה על ההצעות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה5000-4500 תודה Smiley עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=5000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אנ ירוצה לקנות גם מסך כי אין לי * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FAL…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעתיד הקרוב אני מתכנן לשדרג את המחשב, ויש לי ספק כוח שהולך איתי עוד מהמחשב הקודם ובן קרוב ל10 שנים כבר... דגם הספק: Thermaltake toughpower 750w cable management הספק עובד טוב ולא עשה בעיות מאז הקנייה. חשוב לציין שגם לא עבד תחת עומסים כבדים אלא שומש למטרות גיימינג רגיל. אז האם יש צורך בהחלפה בגלל גיל הספק ? בשדרוג אני מתכוון שיהיה רק כרטיס מסך יחיד כך ש750W אמורים להספיק בהחלט. תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מבוסס על הAMD החדשים הדרישות: 1024 זיכרון, הלוח הטוב ביותר למעבדים הללו, מארז וספק איכותיים, כרטיס 9800 XT, מקלדת עכבר, מסך דק לפחות 17. DVD וצורב ורמקולים ADA890 זה לחבר התקציב בלתי מוגבל (זה מה שהוא אומר כי הוא לא יודע מה זה לבזבז) אבל נסו לא לחרוג הרבה מעל ה10000 שקל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אז אני צריך הכל.. חוץ מ מקלדת עכבר רמקולים שהמסך לא יעלה על 1200 שקל. עדיף פחות. מטרת המחשב הוא למשחקי רשת ומשחקים כבדים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core i5 8500 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte B360M DS3H Corsair DDR 4 8G 2400 CL14 Vengeance LPX Red (סה"כ 16 ג'יגה ראם) ************** Palit Geforce GTX 1070 Dual 8GB GDDR5 VR Ready Samsung 256GB M.2 SSD NVME - PM981 Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black ANTEC psu 550W Neo Eco Modular 80+ 4900 ש"ח. ****** ברשותי סלוט נוסף זהה הערות\הארות אחרונות לפני הרכישה? הבנתי שיצא דור חדש של כרטיסים אבל הדדליין שיש לי זה גג עוד 3-4 שבועות ומעדיפים ממש שארכוש אותו בימים הקרובים. תודה רבה על העזרה -------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיפרט לחבר עבור משחקים לא משחקים ברמה הכי גבוה באיכות הכי טובה, אבל עדיין משהו שאפשר להנות ממנו. כולל מסך 3500 גג. אשמח לקבל את הצעותכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסטודנטית בעלות זולה ביותר. מבחינת שימושים מדובר על גלישה באינטרנט וOFFICE, אפילו סרטים לא מעניין אותה. אין בעיה למפרטים של AMD או INTEL. חנויות מסביב לחולון בעיקר. מבחינת אופציות שכבר ראיתי, אם אין מפרט מורכב זול יותר, מה עדיף? IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7432&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5497&CatCode=3 KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=30 - אפשר לבצע שינויים במפרט כמו מעבד ולוח. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=3 WALLASHOPS http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWDG415800 - הכי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 9000 ש"ח כולל מסך 17" LCD מעבד מבוסס אינטל,לוח אם ASUS,כרטיס מסך ASUS או אחר,צורב DVD.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים במשהו כמו 2500 שקל לא כולל כרטיס מסך (יש כבר ג'יפורס 4 MX) ללא ציוד הקפי חוץ ממסך 19 אינץ' תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא כבדים), תכנות ועריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse - כבד, Adobe Suite - כבד ועוד תוכנות כגון unity3d ו-blender (כבד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 24". -לאילו הגדרו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מהו אורך חיי הסוללה המקסימאלי הקיים כיום במחשבים ניידים? תודה רבה מאוד מראש . יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם זמן סוללה ארוך (שאיפה לכ-6 שעות) מעבד שמספיק לשימושים יומיומיים ולא יגרום לי לחוות איטיות מתמדת, אולי גם כרטיס מסך שיאפשר הפעלה של פוטושופ והאצת חומרה בסיסית, יש חשיבות למחשב בו ישנה ניידות גבוהה (13-14) אינ'ץ כי אני רוצה שיהיה לי קל לקחת אותו, כמובן שיש חשיבות לאחריות ארוכה (שנתיים או יותר) בנוסף ישנה העדפה למסך מט ורמקולים איכותיים. אז בעיקרון אני מחפש מחשב כבר יותר מחודש ודי נדלקתי על הרעיון של מחשב מבוסס מעבד בעל צריכת חשבל נמוכה (סדרת הsu של אינטל נדמה לי) אבל אני מפחד שמחשב שכזה לא ייתן לי חווית עבודה שתוכל להחליף את המחשב הנייח המקרטע, אני מעדיף כמובן לקנות בארץ אבל אני יכול גם לקנות באוגוסט מחשב בארה"ב בתנאי שיש לו אחריות בינלאומית וזה ייצא א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה מפרט מחשב למשחקים בסביבות ה6K כולל ציוד היקפי,עם אפשרות לחריגה קטנה? תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה על מפרט כזה : מעבד :intel E6750 או Q6600 לוח אם : Gigabyte GA P35 DS4 כ.מסך:GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E דיסק קשיח : WD 250 GB YS זכרונות : DDR2 2GB 800 MHZ מארז : thermaltake Soprano וקירור למעבד : TT big typhoon ספק : Enermax 400W מה דעתכם ? על הלוח אם ? הקירור ? והמארז ? זה הדברים שהכי מפריעים לי
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לרכוש מחשב נייד קומפקטי (12"-13") קומפקטי יוקרתי (לצרכים פרטיים, עבודה ו show-off ) הוא חשב לקנות macbook כלשהו, אבל ביקש עוד הצעות מקבילות בינתיים, מדגמים עסקיים חזקים של חברות אחרות. הוא בעקרון מעוניין ברשימה של 3-4 דגמים בולטים של חברות מובילות בשוק. מה יש (או יהיה בקרוב מאוד) שאפשר להציע לו לדעתכם? (אני מניח vaio ו ה dellים מהסדרות החדשות, אבל אני לא מכיר ממש דגמים) אשמח לעזרה שלכם. (גם טאבלטים יתקבלו בטווח המחירים הזה, אם טאבלט חורג ב 2000 ש"ח מהתקציב, אפשר להציע גם אותו) הוא יכול לקנות בארץ או בחו"ל (אם יש סיבה מסויימת לקנות בחו"ל - מחיר, דגם שלא קיים בארץ וכו') תרגישו חופשי להציע. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם מסקרנות.. מעבד: intel E7500 core 2 duo 2.93 GHz לוח אם: MSI MS-7592 (G41M4-f) זיכרונות: 2 GB RAM כרטיס מסך: NVIDIA Geforce 9300 GS ספק כוח: IP-S400BQ3-3 (400W) כונן קשיח: Western Digital 1TB(נקנה לא מזמן) צורב: LG רגיל. מארז: של אייבורי, לא יודע דגם. מחשב שנקנה לפני 6 שנים, רץ חלק מאוד ללא תקיעות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, השימושים יהיו אופיס, אינטרנט, ודברים פשוטים אחרים (לא MATLAB או משהו בסגנון). חשוב לי שבמחיר המקסימלי יהיו גם 3 שנים אחריות. יש עדיפות למחשב עם קורא כרטיסים, ועם הארד דיסק לפחות 120 GB(לאחסון תמונות - חובב צילום). תודה רבה וסופ"ש טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. באפשרותי לרכוש מחשב מסוג HP Pavilion dv4-1190ej Entertainment Notebook PC והעניין הוא כזה.. אני צריך שהוא יהיה יותר טוב מהמחשב שיש לי עכשיו.כי אם הוא לא אז אני לא קונה(למשחקים) תגידו לי מה יותר טוב המחשב שלי עכשיו או הלפטופ(טוב למשחקים) הנה תמונה עם המפרט שהכנתי כשרק קניתי את המחשב(לפני שנה וחצי) http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg והנה קישור למפרט של הHP (מה שמצאתי בגוגל ) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3747826-3819693.html#null בבקשה רק תגידו לי אם המחשב נייד של HP הוא יותר טוב למשחקים מאשר המחשב הנוכחי שלי(מופיע למעלה) ----------------------------------------- נ.ב.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-