ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
עדיפות לפחות מ-1900 מיועד למשחקים רצוי שיהיה שקט יחסית צריך:מחשב שלם כולל כרטיס מסך לא צריך:צורב/כונן,הארד דיסק,זיכרון(שאלה בהמשך),מסך,רמקולים. שאלה:האם זיכרון של DDR2 יכנס לDDR3? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי - 2000 - לנסות לחסוך. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. שימושי המחשב: בעיקר בניית אתרים (הפרנסה שלי) ומעט עבודות לדפוס. מבחינת תוכנות: פוטושופ (עיקרי - לבניית אתרים ולטיפול בתמונות בפורמט raw) אילוסטרייטור ואינדיזיין (יותר נדיר). כרגע משתמש ב-cs3. אם אפשר לשדרג ל-cs5 ולהשאר במגבלות התקציב - מה טוב. לא מיועד למשחקים בכלל. רואים סרטים (חלק קטן מהם ב-hd) המסך שלי ברזולוציה של 1680*1080 3. אין צורך בציוד הקפי ממש. אולי מקלדת שקטה מאוד, אם יש לכם משהו מומלץ. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. השקט די חשוב לי - 8 מתוך 10 הייתי אומר 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. צריך שהמחשב יהיה מורכב. חשבתי להתקין בו בעצמי וינדוז 7 גרסת 64 ביט 8. אני גר בירושלים, אין לי חנות מו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד (לא בהכרח מהבלאק פריידיי) וקצת הסתבכתי בחיפושים, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, צפייה בסרטים וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', עדיפות למבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD של לפחות 128 גיגה, או כונן רגיל של 500+ * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *ח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו כאן בפורום היה אמור לקבל Fujitsu LifeBook T5010. האם יש חדשות בנושא? ואיך Lenovo ThinkPad X200 בהשוואה לFujitsu מבחינת איכות, תמורה וכו'..( מעבר למעבד יותר חלש.).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב שישמש לעבודה משרדית, בתקציב של 1500 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה). הסתכלתי על המפרטים באתר, ורציתי להתייעץ לגבי אחד מהם, זה של ה-1810 ש"ח: קודם כל, בשביל שימושים של אופיס ואינטרנט, האם הוא בסדר או שאפשר אפילו להסתפק במחשב יותר חלש? השקט לא חשוב במחשב זה (שלא יהיה רעש של טרקטור, אבל בכל זאת לא קריטי שלא יהיה שקט יותר מדי). דבר שני, אם אני רוצה להתקרב ל-1500 ש"ח, איפה אפשר לקצץ? ראיתי שההשקעה במארז+ספק היא 380 שקל, די הרבה ביחס לשאר מפרטי העבודה המשרדית. האם הם עד כדי כך חשובים? אני אשמח לנצל את ההודעה ולשאול אתכם אם אתם מכירים חנות אמינה וזולה באיזור השרון עם עדיפות לרמה"ש או צפון תל אביב. עד היום קניתי בטרוניקס, אבל גם הם נהיו מאוד לא אדיבים לקונים …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל סליחה מראש על ההודעה הארוכה... אני מתחילה ללמוד שנה הבאה והחלטתי שהגיע הזמן ללפטופ חדש. בהתחלה התכוונתי לקנות 12 אינץ' כמו הנוכחי שלי אבל כרגע הנטייה שלי היא לנטבוק יותר יותר קליל של 10 אינץ' (אני אלמד בשתי פקולטות רחוקות פיזית אחת מהשנייה ואני בן אדם מאוד קטן, ככה שהגב שלי יישבר בקלות, מה גם שאני תמיד סוחבת חצי בית P: ) אני כבר שבוע רק מחפשת מחשבים וקוראת עליהם ביקורות ואני חוששת מעניין היכולת הנמוכה של הנטבוקים למולטיטסקינג. השאלה שלי היא כזאת- מה מוגדר כמולטיטסקינג? אני כבר למעלה מ6 שנים עם dell inspiron 700m שיש לו כנראה מעבד וכל שאר האפיונים של ימי הביניים, ויכולות המולטיטסקינג שלו בעיניי מספקות ביותר.. אני לא אצטרך יותר מאופיס ואינטרנט (אבל כן מדובר בכמה קבצ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט עד 3500 ללא ציוד היקפי שיכלול צורב ושהיה מתאים בעיקר למשחקים. רצוי שהיה מהחנויות SkyPC או FoxPC. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המפרט שיש בדף הראשי של AMD בסכום שמוקצב לי, אבל אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל. שימושי המחשב שלי הם לעריכת ווידאו ומשחקים לא ברמה הכי מקצועית אבל שירוצו יפה. מסך אני לא צריך. אני מודה לכם מראש על העזרה. :-* עריכה: OMG, מנהל הפורום ערך לי את ההודעה.......... אגב אני לא הייתי כאן המון זמן Oo, אבל אני זוכר את דיון הפרידה ממך שנסעת לדרום אמריקה. אם אתה זוכר שאלתי אותך בדיון הפרידה שלך, האם הניק שלך הוא על שם הסרט? וענית לי שכן. חשבתי שרק אני אהבתי בטרוף את הסרט הזה......
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , אם זה הבדל משמעותי , אז אשמח לניצול החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FARCRY 3 , CRYSIS 3 , GTA V , GTA IV , NFS:MW 2012 , METRO 2033 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מיועד לילד בן 12 שמשחק בעיקר MINECRAFT וCALL OF DUTY על הגדרות נמוכות יחסית. אין צורך בציוד הקפי ואפשר לוותר על צורב. עדיפות מפרט מTMS. התקציב המקורי היה אמור להיות 1600 ש"ח אז אם אפשר שיצא פחות מ2000 אז יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש לבנות מחשב שיעודו העיקרי הוא עבודה עם 3D Studio max ו After Effects ומדי פעם למשחקים חדשים. חשוב לי שהמפרט יהיה משתלם מבחינת יחס של ביצועים\מחיר, אם כי לא בצורה קיצונית כי בסך הכל אני רוצה מחשב יחסית חזק שיוכל לשרת אותי לתקופה ארוכה. כך שאני מנייח שהתקציב יכול להיות מאוד גמיש ולנוע בין 4.5 - ל6.5 אלף לא כולל מסך. אחרי שעברתי על מס' סקירות של מעבדים ברשת אני נוטה לבחור או ב Phenom II X6 1090T או ב SB I7 2600\k - רצוי שהמפרט יהיה מחנות שיש לה סניף באזור חדרה. - אין צורך בציוד הקפי - למרות שהמסך לא נכלל פה במפרט חשבתי לקחת את הSamsung BX2450 LED אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה טובה יותר במחיר דומה. - hd : יש טעם לשים SSD למערכת הפעלה? תודה מראש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי ביקש ממני המלצה למחשב נייד לאוניברסיטה. הוא צריך אותו בשביל סיכומים ואינטרנט ככה שהוא יכול להיות חלש אבל הוא רוצה מסך של 15 אינץ'. כדאי זמן סוללה טוב של 4-5 שעות והמחשב צריך גם לכלול ווינדוס. חשבתי על Dell Inspiron N5050 i3-2330M GMA 3000 HD אבל מצאתי אותו רק עם שנה אחריות ואני ממש חושב שצריך להיות 3 שנים אחריות. האם יש לכם המלצה למשהו? תודה רבה בשמי ובשמו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את asus g73jh השאלה שלי היא האם לקנות את ה asus g73jh-a2 1600$ או את ASUS G73JH-RBBX05 - 1200$ 400 דולר הבדל גדול. ההבדלים במפרט לא מפריעים לי, פשוט המחיר של ASUS G73JH-RBBX05 ממש ממש זול, האם יש הבדלים בינהם חוץ מהמפרט? (כמו התחממות, קופא, וכו') תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמה שווה היום המחשב שלי למכירה? כולל המסך וכולל וינדוס 7 64 bit מקורי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט שאני בניתי ורציתי קצת פידבקים על מה שבניתי מעבד:פנטיום 4 3.0GHZ 1M S-775 לוח אם:asus p5-gd1-vm(915 דיסק קשיח:wd 120gb serial ata כרטיס מסך:gugabyte x600 pro 128mb pci-e צורב dual x2 -x8 +x12 LG DVD זיכרון: kingston 2*256 400 אני מתלבט לגבי הלוח האם של אסוס או של msi combo 915 ורציתי לדעת מה אתם אומרים על כרטיס מסך של ג'גה ביט אם הוא טוב,ומה אתם אומרים על הצורב DVD של LG המפרט הזה עולה 5000 יש להוסיף גם את המקלדת ועכבר והמארז שיש בו 2 מאווררים 12 ס"מ. תודה AIC
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. דוד שלי מחפש לקנות מחשב חדש למשרד, שישמש לאופיס ולאימיילים, כלומר די מינימלי בדרישות. יש צורך במסך, עכבר ומקלדת, כמו גם מערכת הפעלה ואופיס. אני יודע שנהוג לתת תקציב ממשי כדי לעבוד בו אבל הרעיון הוא תמורה לכסף, מכיוון שהדרישות מינימליות, אין צורך להגיע אפילו לרכיבי mid-end אבל ההעדפה היא לא לקנות רכיב שבעוד חודש לא יהיה שווה כלום אשמח אם תוכלו לעזור בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב זול יחסית בשביל שימושים בסיסיים בשביל סבתא שלי. אני מוסיף כאן את המפרטים שהציעו לי (בקובץ מצורף באקסל) בחנות מחשבים כלשהי אם אתם מוצאים משהו טוב יותר או חושבים שכדאי לקחת את אחד המחשבים אנא אמרו כאן.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני צרך מפרט למשחקים ,קצת עבודה גרפיט בסיסית(PS וכו'), וצפיה הסרטים (HD). אני לא צרך ציוד הקפי אבל אני ישמח למפרט עם מסך 22 ומפרט בלי. אהה והכי חושב אני צרך שהמפרט יחזיק כמה שנים. אהההה ועוד משהוא אחרון אני צרך המלצה על חנות לקנות ממנה את המחשב. אבל שהחנות תהיה בסביבות אשקלון אשדוד. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש בארץ נייד 15" או 14" בתקציב של עד 4000-3,500 ש"ח. שימושים: כתחליף למחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים וכו). מעדיפה מסך מט עם חברה אמינה שנותנת אחריות לשלוש שנים. ראיתי ארבעה דגמים רלוונטיים: 1. Dell Inspiron N5521 IN-RD33-6506 2. Dell Inspiron 3521 I5-3317U HD 8730M 3. Dell Inspiron 5423 14z i7-3517U HD 7570M 6GB (יחיד עם 14") 4. Samsung NP350V5C-S07IL (היחיד שהוא מט) מצ"ב טבלת השוואה ואשמח להתייחסותכם המהירה (אני לא ממש בקיאה במפרטים): http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,21514,21529,21677 בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לשאול האם אתם מכירים ויכולים להמליץ על מקומות שניתן לחרוט בהם על מקלדת של מחשב נייד....? הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי רק את חברת Pcgraph, הבעיה בשבילי שהיא נמצאת במרכז ואני גר באיזור חיפה ואני לא יכול לוותר על המחשב ליותר מיום, אני מחפש משהו שבאותו יום אני אוכל לקחת. אז ידוע לכם על מקומות באיזור חיפה שניתן לעשות את זה ? ודבר חשוב - יש לי תאורה אחורית - חשוב שהחריטה תהיה מקצועית שגם העברית תואר. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לצורך עבודה מאומצת של מעבד ומשחקים תקציב גמיש אך לא רוצה להתפרע חשבתי על המערכת הבאה Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray Arctic Freezer i30 Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 עם 2 כונני SSD 120 ב raid כנראה מסוג Mushkin Chronos 120 GB SATA 6.0 יש צורך במסך 24 לפחות ברזולוציה של 1920*1200 לפחות (אם יש משהו יותר גדול בלפחות אותה רזולוציה אשמח להמלצה) יש צורך בכרטיס מסך שיתאים למסך ויריץ משחקים כמו Starcraft 2 או diablo3 באיכות טובה ברשותי מארז antec 300 וספק corsair 450vx נצילות 80+ וכמה כוננים קשיחים של טרה. לא יהיה OC. אשמח לקבל חוות דעת על המ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ! אני אשמח שתעזרו לי כי יש לי 0 הבנה במחשבים. אני מחפשת לקנות לפטופ, רצוי עם מסך רחב (בשביל הנוחות). אני משחקת בסימס 4 (the sims 4) ואני רוצה לפטופ שיהיה אפשר להתקין עליו את המשחק. לא מחפשת לפטופ לגיימרים עכשיו, משהו שפשוט יריץ את המשחק חלק עם רזולוציה טובה. התקציב שלי הוא עד 3000. יש חיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני עובד כיועץ ומריץ על הנייד מכונות וירטואליות, לרוב של מסדי נתונים - כבד ב-CPU וב-I/O. הנייד הישן שלי כבר מקרטע. אני מחפש נייד חזק שאוכל להסתובב איתו אצל לקוחות עם: - 16 גיגה זיכרון (חובה - להרצת מספר מכונות וירטואליות בנוחות, 8 גיגה צפוף לי). - מעבד quad-core Haswell -חשוב ביותר. בנוסף, אופציונלית אולי דגם עם Iris Pro Graphics 5200 - נראה מלהיב כ-128MB של L4 cache, יכול להאיץ עוד יותר ביצועים (וגם לתת טיפה ביצועי גרפיקה), למשל i7-4850HQ - דיסק - 250GB SSD - בשביל ביצועים... יש לי כונן חיצוני לשמור מכונות וירטואליות ושאר ירקות שלא בשימוש כרגע. - מסך - כרגע יש לי 15.6, זה גודל טוב. חשוב מסך נוח מאוד לעין שאפשר להיות מולו שעות רבות (עדיף לא מבריק\מסנוור). עדיף FHD. אי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,המחשב שלי לא עולה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 האם שווה לקנות מחשב חדש במקום(נייח או נייד-כי חוץ מאינטרנט ותוכנות אני לא משתמש במחשב-אני משחק ב-PS3) או שווה להשקיע כסף ולקנות לוח אם אחר/מעבד אחר במקום התקול.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-