עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד- amd 64 3200 s939 לוח אם-(k8np 9 (kf4 s939 pci-e (או אם יש לכם רעיונות אחרים בהתאם לתקציב) זיכרון- 512 400ddr samsung (מתכנן להוסיף עוד אחד כזה בהמשך אז לא לדאוג לדואל) כרטיס מסך- xfx 6600GT 128mb ddr3 dvi pci-e tv חברת pine הארד דיסק- western digital 80 Gb sata מה אתם אומרים? בתיאוריה זה מתוכנן להריץ משחקים כבדים. בפועל מה יקרה? אם יש לכם הצעות על חלקים ספציפיים אשמח לשמוע רק לא להתפרע עם התקציב... הוא מוגבל... אם יש לכם חלקים עדיפים תפרסמו אותם עם מחיר משוער. תודה הדוקטור

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by debil,

לחבר שלי יש מחשב שהפסיק לעבוד ועושה צרות. לאחרונה הוא קנה חלקים חדשים (ספק, הארד דיסק) ויש לו מארז, ולכן הוא חושב על קניית החלקים החסרים הרלוונטים. אם אפשר לקבל המלצה אחת למפרט אינטל ושני לאי-אמ-די, אז בכלל יהיה טוב. (אני מניח שמה שחסר לו זה לוח אם, מעבד וזיכרון, ואולי כרטיס מסך , עדיף מובנה ?) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, הורדות, סולידוארקס (לא שימוש עצבני), כונן די וי די לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא צריך ציוד הקפי המחשב מיועד ל: משחקים(בעיקר מנג'ר החדש)-גרפיקה לא יותר מפיפא/פרו/מנג'ר-אני רוצה שיעבדו הכי טוב שאפשר!,מוזיקה,אופיס,אינטרנט,צפייה בסרטי HD ושיעמוד בעומס של הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית. מארז לא חשוב לי יותר מידי....אבל שיעבוד טוב ושלא ירעיש! לא מתוכנן OC כרגע( אני פשוט לא מבין בזה-לא רוצה להזיק למחשב) בניתי מפרט ואני אשמח חוות דעת עליו-אם אפשר לשפר אותו או להוזיל אותו-ואם אפשר למצוא מפרט יותר טוב. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12L 120mm ¤35 ספקי כח FSP 500W FSP500-60APN 120mm Fan S…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by h-lior,

חברים יקרים, שלום רב. אני מתעניין לרכוש את המחשב הנייד הבא: lenovo ideapad u350 m22eriv הרי לינק עם מפרט : http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=34_74&products_id=247 מחירו 2890 ש"ח יש לו אחלה סוללה(8 תאים) מעבד SU4100 , מסך 13 אינטש, משקל 1.8 ק"ג...ובקיצור דיי עונה לדרישותיי שהם ניידות, קימפולציה בויזואל סטודיו...אינטרנט ואופיס. השאלה היא כזו: האם יש כאן מישהו שיכול לספר לי עליו מיד ראשונה...? איך הוא? האם כבד\קל? ביצועים? שווה את התמורה? איך הוא רץ ועובד עם אפליקציות כבדות? איך המראה\עיצוב שלו? כמה זמן מחזיקה הסוללה? איך הוא מבחינת מעבד? איך הוא מריץ סרטים ב-HD ? ובקיצור...האם כדאי? המון תודה, ליאור

5. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ובניתי מפרט, השימושים הולכים להיות משחקים כבדים, צפייה בסרטים(ביניהם סרטי HD), גלישה באינטרנט, שמיעת שירים, וכל הדברים העיקריים שעושים במחשב, אני הולך לשחק על מסך 23" ועל רזולוציה של 1920X1080. שמתי את הספק הזה כי בעתיד אני הולך לעשות שידרוגים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המפרט שבניתי והאם יש משהו לשפר. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1048 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by napoleon45,

היי שבוע טוב לכלולם ! בעקבות המהלך של ASROCK, גם חברות לוחות אם MSI וגם ASUS יאפשרו המהרה ( OC ) של מעבדי אינטל ללא סיומת K על לוחות אם ללא ערכת שבבים Z. הכל בתלות בלוח אם ומערכת קירור. לפרטים - https://www.kitguru.net/components/motherboard/joao-silva/asus-and-msi-will-also-allow-overclocking-of-non-k-cpus-on-non-z-motherboards/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז אני מתחיל ללמוד באוקטובר תוכנה ומחפש מחשב שישרת אותי ל 4 שנים קרובות. מטרות המחשב - אינטרנט אופיס משחקים צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה (יש לי כבר וינדוס 7 מקורי). אז מצאתי את המחשב ASUS K55VD-SX749H והוא בטווח אבל הבנתי שיש לו בעיות עם ההארד דיסק שבא איתו והוא בכללי לא מומלץ.. המלצות הערות הארות למישהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום , אני חלש מאוד בטכנולוגיה ואשמח לעצתכם. רוצה נייד לשימוש כללי (אינטרנט , סרטים) אבל גם שיריץ תכנות לעריכת תמונות וקצת וידאו (אין לי תוכנות ספציפיות בראש). רוצה נייד חזק יחסית שיריץ הכל בלי לגמגם וכשאני אומר הכל אני לא מתכוון לתכנות סופר כבדות שצריכות כוח עיבוד מטורף אבל בכל זאת שייתן לי מרווח נשימה אם אריץ משהו יותר תובעני, הנטייה שלי היא להשאר עם נייד מספר שנים ולא לשדרג מהר. מסך שיהיה לפחות 15 אינץ ואיכותי יחסית בגלל שמצלם (יודע שאין מה לצפות יותר מידי ממסך של נייד בקטע ) אשמח לרמקולים יחסית איכותיים מבחינת ווליום וצלילות. משקל לא משנה לי כי לא מתנייד איתו, זה תחליף למחשב רגיל. אחריות טובה של שלוש שנים ושאדע שיש מי שיטפל במקרה ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. . מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקס' 3800, התקציב כולל קניית מסך Dell U2312HM . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וקצת Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מדמן ב Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שאני קונה Dell U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC בסלון. כמובן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 60 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להקרין FULL HD ו 3D SBS MKV 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים! לאחר חיפוש מעמיק מצאתי את הנייד הזה: http://ksp.co.il/?uin=23332 קודם כל אם מישהו יוכל לפרט לגבי יתרונות/חסרונות מהיכרות עם המחשב אני אשמח (אין לי מושג האם חיי הסוללה של הנייד הנ"ל נחשבים נמוכים/סטנדרטיים/גבוהים). בנוסף, רציתי לדעת אם אתם יודעים על ניידים אחרים בעלות דומה לזו המצוינת בלינק אך עדיפים על המחשב הנ"ל. הצרכים שלי: 14'' או 13.3'' מעבד חזק ויציב. מאיץ גרפי חזק מספיק. טאצ' (מסך מגע). כדאי חיי סוללה מספיקים. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, אשר ישמש אותי לצרכים הבאים: 1. עבודה משרדית רגילה. 2. סטודנט, דברים שקשורים לתואר (חישובים ב-Wolfram, אוליי). 3. פיתוח תכנה. הדבר כולל מבחינתי סביבות פיתוח, קימפולים (אוליי כבדים - Kernel), שימוש ב-Windows וגם ב-Linux (אני נוטה ל-VM בתוך Windows ולא ל-Dual Boot). 4. מדיה. קצת עבודת Photoshop ועריכת וידאו/אודיו. 5. משחקים (עדיפות נמוכה מבחינתי). כמו כן, אני מעדיף לשלם עכשיו קצת יותר, כדי לקבל מחשב, שיישאר חזק למשך הרבה (יחסית) זמן, ולא להרגיש כבר בעוד חצי שנה, שהמחשב שלי מיושן. התקציב שלי מבחינתי הוא כ-6000 ש"ח, אך הדבר צריך לכלול גם מסך (גדול וטוב - 22", ועדיף 24", אם נכנס בתקציב. ד"א, אשמח לקבל המלצות גם לגבי זה), מקלדת (עדיף ארגונומית)…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gf15,

שלום לכולם! אני נוהג לצלם הרבה תמונות במצלמה שלי ולערוך אותן בתוכנות גרפיקה- פוטושופ וכאלה... והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. תוכלו לעזור לי קצת בהמלצות? אני מחפש מחשב נייד, 17 אינץ' ומעלה (אפשר גם 15 אם זה קריטי) בתקציב שאינו עולה על 4,500. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. מי יכול לכוון אותי? אפשר להזמין באינטרנט, או לאסוף מת"א או איזור הדרום. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dimsauce,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש ורציתי לקבל חוות דעת. המחשב מיוד בעיקר למשחקים, אני גם רואה עליו סרטים ועובד כתוכנות גראפיקה. אני מעוניין לחסוך אם כי אין לי ביעה להוציא עליו באזור ה5K עם חריגה אפילו. זה המפרט: מעבד אינטל http://www.ksp.co.il/?uin=19209 Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם http://www.ksp.co.il/?uin=19224 Gigabyte GA-Z87X-D3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 זכרון http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27[/h] כונן אס.אס.די http://www.ksp.co.il/?uin=18367 [h=1]Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD Sata III[/h] ספק כוח http://ksp.co.il/?uin=18002 Thermaltake Litepower 650W Active P…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yyy123,

אז לשים היום מעבד i5 4460 3.4ghz ולוח אם טוב? כדאי לי? יש לי ג'יפורס gtx 750 ti עם אני ישים הוא יריץ לי על הגדרות גבוהות את crysis3? ובאפריל אני הולך לשים זיכרון פנימי 8GB DDR3

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by XsqlL,

חברה לאחר וביקשתי מכל אחד מפרט הרכבתי לי מפרט סוס אינה הוא מKSp מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1230 1230 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 470 940 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1480 1480 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 390 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ ASUS x16 (box) 1 180 180 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT 1 740 740 מקלדות? כמות מחיר סה"כ M…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by moshe55501,

יש לי מחשב חדש ויש בו מצלמה מובנת ואני לא מצליח להפעיל אותה המחשב הוא HP מערכת הפעלה ויסטה דגם HP 6690

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אחרי אי הבנה לא נעימה פרסמתי מחדש אשכול קצת יותר מדוייק, מצטער אם התגובה שלי לא הייתה במקום אני מתכנן לקנות 2 ניידים, אחד בתקציב של 5K מהארץ בשבילי והשני בתקציב של 3K בארץ (נקנה אבל מאר"הב) מחשב ראשון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 14.1 או 15.4 - מעדיף מחשב חזק יותר מאשר קטן יותר * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, רק שיעביר את היום (בשימוש נורמלי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB לפחות * צורב DVD? כן אבל לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שהמחשב יראה סב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lirikl,

שלום לכולם, אני מתלבט איזה מחשב לקנות ואשמח לקבל חוות דעת.... קישור להשוואה: http://www.kama.co.il/products_compare.php?category=1368 השימושים שלי הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,diablo ,meidivel 2, או לפעמים מקסימום קריסיס...(לא cod gta ) למרות שאם הייתי יכול לשחק בתקציב הזה הייתי שמח...... (התקציב שלי הוא 4000-4500.....) בהתחלה רציתי את ה-hp אבל אמרו לי ש- radeon hd 5470 הוא כרטיס מסך חלש ומיועד לעבודות משרדיות.... בגלל זה חיפשתי ב-kama מעבד i5 עם radeon hd 5650 ומצאתי את הטושיבה במחיר סביר.... אגב- האם מעבד i5 430m הוא בסדר? (כי הוא רק 2.26 ג'יגה הרץ....) רציתי לקנות את ה-i5 ולא i3 כי שמעתי שיש לו יתרון גדול בגלל ה-turbo שיכול להאיץ עד מהירות גבוהה.... …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. עוד פעם שלום לכל חברי הפורום אז ככה , חבר שלי לעבודה רוצה לקנות מחשב חדש לשימושים רגילים כמו אינטרנט , הורדה מהאינטרנט , צפייה בתמונות וסרטים (לא משהו ברמה של HD ) , עבודה בתוכנות ה-Word ו-Excel וכמובן משחקים ברמה הבינונית התקציב שהוא רוצה להשקיע הוא גג 3500 ש''ח , אם אפשר אז לחסוך ולא לחרוג את כל הציוד ההיקפי הוא לא צריך , רק המארז עם החלקים בתוכו , רק אני אגיד שהמסך שיש לו ידוע לי רק שהוא 19 אינטצ' וזהו , מה לעשות הוא לא מבין גדול במחשבים אפילו את הרזולוצייה המקסימאלית לא יודע להגיד לי אבל אולי אפשר פחות או יותר להבין איזו רזולוצייה יש למסך ''19 1. מבחינת החנות אז לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה פה במרכז הארץ , שתיהיה אמינה ומחירים לא בשמיים 2. הוא כן צריך הרכבת …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שקלים חדשים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד השקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בסביבות ה300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקרון כל משחק חדש שיש בשוק, לצורך העניין משחק שבטוח ישוחק הוא guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 17 אינץ', בלי שדרוג בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oitb,

Acer Aspire 5672WLMi Duo 1.73GHz 1GB DDR2 120GB SATA Intel Duo T2250 1.73GHz 2x512MB DDR2 DVD+/-RW 120GB SATA 15.4" WXGA Crystal Brite TFT Display ATI Radeon X1600 128MB (+384MB Shared) 10/100 & 802.11b/g 5-in-1 card reader DVI-D, S-Video Firewire Windows XP Home 2.89KG איך הוא למשחקים? ומה הוא מסוגל להריץ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, רציתי לשאול האם הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-AB350M-DS3H-V2-rev-11#kf תואם למעבד ryzen 5 3600. תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של מי שיש לו ניסיון או ידע בנושא - אני רוצה לקנות מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 נותנים לי אותו ב- 2700 ש"ח. אבל הוא מגיע עם מערכת הפעלה ויסטה מובנת (Home Basic ), המחשב יוכל להתמודד עם המערכת הזאת? או שכדאי להמשיך לחפש מחשב שמגיע ללא מערכת הפעלה ולהתקין עליו XP?(למרות שהבנתי שיש בעיות של התאמת דרייברים ל- XP) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by cooper,

שלום לכל המומחים אני חייב עזרה במפרט מחשב למשחקים [בעיקר סימולטורים "שדורשים"] אני יודע שהתקציב מגביל אותי 3500-/+ לכן כל שקל חשוב .לא צריך מסך דק ,אפשר רגיל,וללא צרוב DVD אוCDROM ,לא צריך כ.מסך הכי טוב מפני שמתוכנן בעתיד שידרוג לDX10. לא מתוכנן OC לשום רכיב. 2G זיכרון חובה.בקיצור חברים מחשב שגם יאפשר לי שידרוג ומעבר לDX10 בעתיד וגם שיהיה מתאים לשימושים שלי... אין עדיפות לחברות מסיומת וגם לא משנה איזה מעבד ,רק שיתאים לי. תודה רבה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.