ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד HP Pavilion דגם שעשוי מאלומיניום מבחוץ. הבעיה שמורגש זרם חשמלי כשנוגעים בו. האם זה מסוכן למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לנייד חדשמטרות- בעיקר עבודה אינטנסיבית ביותר עם אופיס ואינטרנט מינימום משקל חשוב מאוד אפשרי כונן SSD יש המלצות? תודה
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים HD ולגלוש באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ככה, יש לי עד בערך 2200 שקלים להשקיע במחשב שלי כרגע והייתי רוצה מכם חוות דעת אני רוצה להרחיב\להחליף את הראם שיש לי, לקנות כרטיס מסך חדש ומסך נורמלי (אם אפשר גם שיתחבר לממיר ושיתפקד כטלוויזיה עדיף) מה שיש לי כרגע זה מעבד: Intel Core 2 DUO E6750 לוח אם: Asus P5K-SE כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB GDDR3 זכרון ראם: 2GB DDRII 800MHz דיסק קשיח: 250GB פנימי ועוד 500GB חיצוני אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על מה שאני רוצה לעשות, מה הייתם משדרגים במקומי.. יש לי ספק כוח של 400W עם מפצל מתחים והוא מפיק מתח נקי ככה שהוא מחזיק יפה את הקול וגם מארז עם מערכת קירור של AC אז מהבחינה הזו אני גם יחסית מסודר.. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאחר השדרוג, לא משהו מטורף אבל טיפה להאיץ את המעבד והשקט ל…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עם גרפיקה טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לחנות בה אני רוכש את המחשב אין את המפרטים המומלצים וגם לא את התחליפים. אבקש המלצה למפרט הכי בסיסי לשימוש משרדי/אינטרנט. מה דעתכם על הלוח+ מעבד הבאים: M4A88T-M + מעבד Athlon II 260 D.C AM3 AMD המוכר הציע לי תחילה ללכת על לוח GIGABYTE GA-M68MT-S2P AM3 AMD אך אני חושב שטפשי לקנות היום לוח שלא תומך ביציאות מסך דיגיטליות/USB3 על אף שהמחשב אמור להיות פשוט וזול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית אבל גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צרכן כבד של אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, סקיירים וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני /גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב. _______________________________________ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 37' FULL HD 1920x1800 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר מאחר שבדירה שלי אין מקום למחשב נייח. שתהיה מקלדת נוחה גם. חשבתי על הבא, מה דעתכם? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17899 * מטרות המחשב?בעיקר משחקים, אבל גם צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. * גודל המסך?15.4(אפשר גם 17, לא חובה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדותI שיהיה HDMI * בלוטות?אפשרי * גודל מינימלי של דיסק קשיח? לא משנה , אבל מעדיף 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל עדיף 3 שנים אחריות בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן *…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס, אני לפני קנייה של לפטופ ורציתי להתייעץ איתכם מה דעתכם על המפרט והאם הוא מדוייק לצרכים שלי. אני אנימטור שצריך את המחשב לצרכי עבודה, הכי חשוב לי שהוא יאכל תוכנות כבדות כמו AFTER EFFECTS ותוכנות תלת מימד למיניהן. זו ההצעה שקיבלתי מ- DELL (מצורף כתמונה) אודה לדעתכם!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לידידה טובה שלי לרכוש נטבוק טוב ללימודים, בעיקר משהו שיהיה קל ונוח לנשיאה ונוח לצרכי הקלדה, יש לה לפטופ גדול יותר שאליו היא תעביר את המסמכים לצרכי עבודה ממושכת יותר. הנטבוק ישמש בעיקר להקלדה בזמן שיעורים והרצאות. תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני עומד לפני רכישת מחשב נייח לבית, ואחרי שהיה נראה לי שאני נסגר על כיוון, עלו אצלי לבטים חדשים. השימוש שאני מייעד למחשב הוא משרדי-ביתי אינטנסיבי: בהערכה גסה 70% עבודה מול הרשת ואופיס, עם שימוש מעל הממוצע ב-streaming מהרשת של וידאו ואודיו. 30% בתוכנות נוספות, צפיה בוידאו, סקייפ, google earth, לא שימוש במשחקים. אחסון כמות גדולה יחסית של data. אני מעדיף ללכת על המוכר מהבחינה הזו שאני סגור על פלטפורמה מבוססת אינטל, ומערכת הפעלה Windows. אופק שדרוג: חשוב. מעוניין שהמערכת תוכל להתמודד בקלות עם שדרוגים והכבדות שיתכנו בעתיד בתוכנות שהיא עובדת איתה, כולל מערכת ההפעלה. אני לא רוצה לעמוד בעוד פחות משנתיים מול מצב שאצטרך שוב להחליף את כל המחשב. התקציב המקסימלי: 3,…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מפרט טוב שיחזיק לי לכמה שנים טובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר כמובן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופעילות יומיומית סטנדרטים ולא כבדה אבל מעוניין גם באופציה לשחק במשחקים חדשים שיצאו וייצאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בתוכנת הHTPC ג SAGETV בתדירות תכופה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כמו: Blu-ray HD ולאינטרנט ולמשחקים כמו: FUEL . PURE ללא מסך אני מוכן להוציא על המחשב עד 2000 שקל תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הי אני צריכה לפטופ למתכנת שעובד עם גרפיקה. הכרטיס גרפי חייב להיות של NVIDIA ושהלפטופ יהיה כמה שיותר קל (אבל כנראה לא פחות מ13 אינץ כי אחרת קשה לתכנת) חשבתי בכיוון 4GB Ram, I5, 500 GB זמן סוללה לא קריטי. עדיפות לחברות בעלות שם אשמח להצעות ראיתי Dell Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525M מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שיזרים סרטי HD 1080P בצורה חלקה לטלוויזיה שמחוברת אליו (Full HD) קיבלתי הצעה למפרט: מעבד: Intel Core i3 3/1hz s1155, 3MB, GPU Core מאווררים: Zalman Extra, HDD fan, 2 X Case fan לוח אם: ASUS P8H61-M LX B3 s1155, Intel H67 DDR3 1333, DDr3 1333 זיכרון: DDr 3 1333Mhz - 4 GB Kingston דיסק קשיח: Western Digital 1TB, Black Edition, 7200RPM, SATA III כרטיס קול: ASUS GF 520 GT 2 BG DDR3 VGA DVI HDMI PCI-Ex כרטיס מסך: Integrated AC HD צורב: DVD: ASUS DRW-24B1st DVD+RW X24 Black Sata מארז: CM 690 II plus Black/Silver ATX Case ספק כוח: TopCool True 500W + 12cm Fan לפי מה שאני מבין המפרט יריץ סרטי 1080P בלי בעיה, האם אני יכול להסתפק ב Dual Core כדי להריץ 10…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הבטריה ללפטופ שבקה חיים - כיום אם אני יכול לעבוד עם המחשב כשהוא מחובר תמידית עם המטען לשקע החשמל.. אבקש הצעות למקומות לרכישת בטריה חלופית - מקורית? לא מקורית? ובמחיר לא יקר.. אודה לכל עזרה בנושא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע פתחתי פה נושא אבל חלק מהדברים לא רלוונטים והשתנה גם התקציב אז החלטתי לפתוח אחד חדש עם מפרט שפחות או יותר בניתי לאחר קריאת כמה הודעות אחרות פה. המפרט מיועד לגיימיג כבד ברזולוציה 1080p מתוכנן אוברקלוק בינוני רוצה חוות דעת לגבי המפרט, והאם אפשר להוזיל קצת ללא פגיעה בביצועים. הדבר היחיד שקצת לא נכנס בתקציב זה הארד דיסק 1TB שאני עדיין מתלבט אם לקנות או לא עקב המחירים. כמו כן אני לא בטוח לגבי הלוח אם, חשוב עניין ה sata 3 ו usb 3, ויכול להיות שישולב SSD בעתיד. Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1036 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produ…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.israelcoupon.co.il/ נראה לי כמו מחשב די טוב, מה אתם אומרים עליו ועל המחיר? נשמע לי כמו דיל משתלם. איך הוא למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3עשיתי oc למעבד ל 3.5 ghz זכרון אני רוצה עוד סטיק של 2gb כרטיס מסך שיתאים למפרט
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הי, מחשב לסטודנטית. מסך 13'-14' להשתדל כמה שיותר קל משמש בעיקר לעבודות (Word Excel...) וגלישה עדיף עם DVD תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המחשב שלי: Q6600 AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING GIGABYTE DS3L GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5 WD 250GB 16MB BUFFER EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED LIBERY 400W UBER CHAKRA מכיוון שקניתי עכשיו MacBook Air, חשבתי למה לא להפוך את המחשב שלי למערכת קולנוע ביתי. השאלה שלי היא האם המפרט הזה מספיק? או שאני צריך לחזק את המחשב? בנוסף, ואני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום מתאים, איזה מערכת הפעלה כדאי לשים עליו? תודה מראש לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכם על עזרתכם. מעוניין לקנות מחשב חדש (אני ללא ידע בנושא). תיאור:1. מה התקציב המקסימאלי: 2500-3000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא מעל 3000K, אם אין ברירה אפשר ב -300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים וזוללי משאבים), הורדות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : : BF3, MW3, CRYSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייחסות לגבי המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם לצורך משחקים ברמת בינונית גבוה, תכני hd בשביל מסך hd 1080*1920 , במקביל ירוצו הרבה תוכנות כמו דפדפנים ועוד אז נראה לי שחשוב שיהיה מעבד חזק שיתמוך בריבוי משימות. מתוכננת גם עבודה מזדמנת עם תוכנות כבדות כמו סוליד וורקס ופוטו שופ. (בעיקר דורשות מעבד חזק אני מניח). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל מכם מפרט מחשב עבור אשתי לצרכי גרפיקה ללא ציוד היקפי וללא מסך היא משתמשת במחשב מדי יום לצרכי פרנסתה והיא משתמשת כבדה בפוטושופ , אילוסטרייטור לכן אשמח אם תציינו מה הם "רכיבי צוואר הבקבוק" שחשובים למחשב מסוג זה שאדע . תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ ואילוסטיירטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -איל…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-