ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מפרט למשחקים, אין צורך בדיסק קשיח, מחנות אחת בלבד, בלי ציוד היקפי. אני חשבתי על משהו כמו זה Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P 530 DDR II 667 512MB TwinMOS 310 2 620 Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 890 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) 220 סה"כ 3750 יש איפשהו דיל טוב של מארז וספק ביחד? איך הכרטיס מסך של POV? אשמח לקבל הצעות נוספות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר ימבה עיונים בהרבה פורומים הבנתי שבשביל לנצל כ. מסך טוב חייבים גם מסך טוב. הפנמתי, קראתי והגעתי למסקנה (כמעט סופית) שאני אקנה את ה-DELL 2007 (עולה בערך 2500 ש"ח). נשאר לי 5500 ש"ח לשאר המפרט. הדרישות שלי מהמחשב (והבקשות מכם): 1. אין כוונה לבצע OC (לא מספיק מבין בזה ובנוסף, דיי עצלן). 2. שיהיה שקט. 2. עבודה מרובה במסמכים. 3. תמיכה ביישומים רבים במקביל. 4. חשוב לי שהמחשב יתמוך במשחקים החדשים ביותר בצורה חלקה. 4.1 אין לי בעייה לרדת כרגע בעוצמה של כרטיס המסך ולהמתין ל-DX10 עוד שנה. חשבתי על X1950PRO או להמתין קצת לדור ביניים בעוד חודשיים. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מחשב דיי ישן ורציתי לשדרג,השימושים העיקריים שלי הם גלישה וצפייה בסרטים וממש מעט משחקים,בזמן האחרון הוא דיי איטי במיוחד שאני פותח הרבה כרטיסיות בדפדפן,המפרט שלי [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300]Mainboard Model[/TD] [TD=align: center]GA-MA770-UD3 (0x000002DA - 0x4CB49E60) [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] manufacturer[/TD] [TD=align: center]AMD[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] model[/TD] [TD=align: center]AMD Athlon II X2 240 Processor[/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA GeForce GT 730 amd ddr2 4 gb ומארז [h=2]Antec Three Hundred Two Midtower Case[/h]זיכרו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. יש חרם על מחשבי 14 אינצ'?? ה-15 נראה לי פשוט גדול מדי. משהו בדק עם הם מקבלים אחריות בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב (אין עדיפות לנייד\נייח כך שאני מאמין שעדיף לי נייח) עד 2K שימושים אנטרנט, וורד וכו' משימות פשוטות החובה היחידה היא גוף קומפקטי (כזה שלא תופס הרבה מקום) 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, וורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).סטנדרטי -לאילו הגדרות …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שקונה מחשב חדש, יש לו באיזור ה5000 ש"ח להוציא, למרות שהמחיר גמיש. הדרישות הן מחשב שיהיה נוח לעבוד עליו הרבה זמן, לראות סרטים ומוזיקה, עדיף הארד דיסק כמה שיותר גדול וממש חשוב 15.4" ומשקל סביר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי הולך עוד מעט לאוניברסיטה, והולכים לקנות לו מחשב נייד. התקציב הוא עד 5,500 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות. בינתיים ראיתי מחירים די טובים במחירות קבוצותית, אבל מחירים עוד יותר נמוכים על מחשבים מחודשים (מחשבים משומשים שהוחזרו לחנות ותוקנו - עם אחריות בין 3 ל 6 חודשים), מ 2000-5000 ש"ח. מה אתם חושבים שעדיף לקנות? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לגרפיקה כמו פוטושופ ופלאש בסכום של עד 4000 ש"ח(עדיף לכוון 3500) אני דיי בתחילת דרכי אז ידיעותיי מצומצמות לפי מה שחקרתי, dell & hp הם הכי מומלצים האם זה נכון? ראיתי את סדרת מעבדי INTEL CORE 2 DUO T6500 2.1GHZעם זכרון של 2/3/4GB ו HD בגדלים שונים האם מעבד זה מספיק? כמה ram צריך לגרפיקה? עיקר הבעיה היא הכרטיס מסך של GF או ATI ישנם שני דגמים עיקריים ATI RADEON HD4330 512MB NVIDIA GEFORCE G103M 512MB מה מומלץ יותר והאם בכלל הם מספיקים לתוכנות הגרפיות? אם יש vista בלבד במחשב, האם עדיף לי יותר RAM? אם יש יותר מידי שאלות, הכי חשוב היא התשובה על כרטיס מסך ) תודה מראש על העזרה מימס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים שיצאו בשנת2011, באופן יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע, מחפש מסך, תמליצו לי על אחד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל, פעולה ספורט, אסטרטגיה ועוד... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מכם המלצות למחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - עד 3,200 ש"ח - מסך לא גדול יותר מ14 אינץ', עדיף אפילו 12. - עבודה משרדית, מקסימום צפייה בסרט, אבל תכלס זה יהיה הורדות, קריאת מסמכים וצפייה בסרטים פה ושם. יש המלצות? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז הושלם הפרויקט שלי שעבדתי עליו בחודש האחרון, וזה להרכיב מחשב חזק יחסית בעלות מינימלית ככל הניתן. רוב החומרה נרכשה מיד שניה, או בדרכים לא דרכים, הכל במטרה לצמצם עלות. סימנתי ב-* את החומרה שנרכשה מחנות. יש לציין שכל החומרה תחת אחריות. מעבד: i5 4670K - עלה 700 ש"ח. קירור: Noctua NB9 SE2 - עלה 170 ש"ח. זכרון*: Kingston Hyper-X Fury CL10 1x8GB - עלה 375 ש"ח. לוח אם*: Gigabyte GA-Z97-HD3 - עלה 575 ש"ח. כרטיס מסך: Sapphire 280X Vapor-X - עלה לצערי 750 ש"ח. לדעתי אפשר היה להוריד עוד. ספק: +Anter TruePower 650W 90 - עלה 300 ש"ח. מארז: Zalman GS1000 Plus - עלה 250 ש"ח. הגיע עם 6 מאווררים של זלמן. מסך, הארד דיסק, מקלדת, עכבר, מע' אודיו - היו אצלי. כסף שבוזבז על נסיעות: 30 ש"…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש המלצה על המחשב נייד הצורך הוא : סרטים,אינטרנט,ועבודה משרדית מה אתם אומרים על המחשב Lenovo G550 NTD99IV ? שמוכרים ב KSP ואם יש יותר טובים אשמח לדעת ולקבל המצלה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד לצורכי אוטוקאד סקצ'אפ ווי-ראי(תוכנת רינדור) מסך: 15.6 אינץ משקל: לא קריטי במיוחד רק שיהיה נורמלי סוללה: לא דרוש זמן ארוך במיוחד כמובן שאם אפשר אז עדיף מעבד צריך להיות i7 זיכרון לפחות 6 ג"ב כרטיס מסך צריך להיות די עוצמתי, אני לא מחפש איזה GTX אבל משהו ברמה גבוהה מספיק אשמח לשמוע לגבי המחשב הזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11314&perur=2&t=1&c=320 אני יכול להשיג אותו ב5000 ש"ח. האם הוא שווה את זה או שיש משהו יותר טוב במחיר נמוך יותר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לחבר מחשב למשחקים עם רמקולים מקלדת ועכבר אבל בלי מסך עד 7000 שקל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, סוני וגאס After Effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Battlefield 1, Call Of Duty, The Witcher 3 וכדומה, על אולטרה 1920X1080 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. לא צריך הארד דיסק, ולא צריך כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נייד Case ( Battalion 101 CZ-7 15.4" WXGA 1440x900 Widescreen TFT Notebook -מסך w/Li-ion battery, Universal AC Power Adapter ) -סוללה נוספת Processor ( [New !!!] Intel® Core 2 Duo Mobile T7700 Dual-Core Processor (2x 2.4GHz/4MB Cache/800FSB) ) שימו לב למעבד !!! Memory ( 2048MB(1024MB X2) DDR2-667 PC5300 [Notebook Memory] Corsair Value or Major Brand ) - זכרון וירטואלי Video Card( Mobility 256MB (up to 1GB Turbo-Cache Memory) NVIDIA® Geforce® Go 8400M-G PCI-Express 3D Video Hard Drive ( 100 GB 7200rpm Serial-ATA-150 Super Slim Notebook Hard Drive ) CD-RW/DVD-RW Drive ( 8x Dual Format DVD±R/±RW + 16x CD-R/RW Combo Drive [CZ-7] ) Sound Card ( 3D Premium Surround Soun…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט וגם מה אתם אומרים על המחיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבצע כיול בסיסי (לא בהוצאה של מאות שקלים על ציוד) לצבעים של המסך של הנייד שלי (Lenovo T400 בהמלצת חברי הפורום) - יכולים לעזור? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות על מחשב טוב למשחקים חדשים ושיהיה מחשב ברמה..רציתי לדעת גם אם כדאי לקנות מחשב בחלקים ואם כן אז איזה חלקים...? תקציב: 2000 ש״ח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אך במחיר לא באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח מחירים כדי לסמן חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למשחקים+ קומפילציה כבדה, עריכה והקלטת מוזיקה, עבודה עם VM עבודה עם VNC וחיבורים מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא בעולם הגיימינג כבר 8 שנים לפחות... משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח למחשב - 2000 ש"ח למסך מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 למחשב ו- 500 למסך מחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. תכני HD, ריבוי משימות, וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין לרכוש גם מסך 27 - 28 אינצ' ( הרזולוציה לפי המלצתכם) -לאילו הגדרות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם intel SHREWSBURY DG965SSCK לוח אם התומך גם במעבדים החדשים CONORE) Core 2 DOU From Factor Micro Atx LGA 775 pin, 800/553/1066 Mhz Bus Intel G965 Chipset, supports dual core, intel EM64T, Bit Dual/Single channel memory DDR2 553/667/800Mhz - 4 sockets/8GB max intel Graphics Media Accelerator (intel GMA 3000) onboard 2x PCI, 1xPCI Express x1, 1xPCI Express x16 10x USB ports (4B+4F), 1 EIDE ATA33/66/100,4 SATA 300-no raid 2IEEE - 1394a interfaces (1B+1F) STAC9227 Audio Fiexible 5+1 Auto sense channel, intel PRO 1000 LAN 1X RJ45, 1X PS/2,Parallel&serial ports ____________________________________________ מעבד intel Core 2 Dou E6300 1.86GHz/2MB(Conro…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעבודה. המחשב יריץ Windows xp pro, Vmware, Visual studio 2008, SQL Server 2008 ועוד כלים לתכנות. דרישות המינימום של המחשב: 4GB זכרון מעבד 8400 לפחות כרטיס מסך פחות חשוב לי. אני לא מתכוון לשחק במחשב, חשוב מאוד שתהיה יציאת HDMI. מסך 15.4 לא פוסל גם מסך 14 אינץ' המשקל פחות חשוב אורך סוללה סביר, אני לא מסתובב הרבה בדרכים. אני מניח שתמיד תהיה לי נקודת חשמל קרובה. דיסק קשיח לפחות 200 ג'יגה WIFI - יהיה נחמד אם יתמוך בפרוטוקול N 3-4 כניסות USB2 אחריות לשלוש שנים צורב DVD. תוספים שיכולים להיות מחוץ למסגרת המחיר: Docking Station - מאוד חשוב. אני רוצה לפחות בבית שלי לעבוד כמו בנאדם. כמה זה עולה??? תודה רבה ארז תיק נשיאה לא משהו יקר מידי אך שישמור על ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחי מביא לי מארה"ב: Intel Pentium 4/ 3.0C 229$ 865PE NEO2-FIS2R 143$ OCZ Enhanced Latency Series Dual Channel Optimized 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-3200 120 $ Maxtor 160GB 7200RPM SATA 128$ radeon pro 9700 - כבר יש לי Total : 620$ = 2800 NIS מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-