עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 1337Din,

ללא מסך ללא ציוד הקפי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לא מצאתי פורום מתאים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by edbergr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים וגיימינג(OVERWATCH, GTA V ,ומשחקים עדכנעים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 15.6+ 1080P (אני לא רואה שום צורך ביותר ללפטופ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בקיצור - חברה שלי התחילה ללמוד ובא לה לפטופ המחיר כאמור עד כ-3K (אפשר גם לגלוש עד 3.5K- אם זה יעזור להרצת המשחקים האמורים) מסך 15 (אתמול בדקנו באופיס דיפו - וכל המסכים הקטנים - נראים לנו קטנים מידיי לצורכי לימוד) HD - לפחות 120GB אחריות כמה שיותר כמובן זיכרון מה שצריך... אם יש צורך בעוד נתונים אשמח לספק שאלה קטנה לפני הכל - האם מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה - אפשר לבקש שיגיע בלי - בכדי לחסוך בעלות? אני משער שלא צריכה להיות בעייה להתקין אותה לבד. מחשבים שראינו באופיס דיפו (שאלת בונוס - מאיפה כדאי לרכוש? או שזה לא כזה משנה - כי האחריות היא על ידי צד שלישי? אם זה לא משנה - איפה יש בד"כ מחירים טובים?) מחשב 1 מפרט מחשב: * דגם- HP Compaq 6735s * מעבד- AMD Athlon QL-62 2.0GHz * זיכר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, הרכבתי מחשב לשימוש כללי: האם יש התאמה מבחינת הרכיבים או שאני מפספס משהו? קשיח וSSD כבר יש לי מעבד: Intel Core i5 7600 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪1030 לוח אם: Gigabyte GA-H110N כמות: 1 - מחיר: ₪334 מארז: Cooler Master Elite 130 כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪135 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 סה"כ: ₪2022 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1982 ₪ מתחייבים…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איזה מחשב (מחשב חזק לעבודה, לא למשחקים) הייתם בוחרים מתוך שתי האופציות הבאות: -------------------------------------------------------------------------- הראשון, של ניורון (אתם ממליצים בכלל לקנות מחברה זו? האם המחשבים שלהם אמינים? שירות טוב): דגם NEW NEWRON CDR-W RAID S-ATA 150 ULTRA RAID X 4 מעבד אינטל INTEL PENTIUM 4 2.8 / 800 MHZ לוח אם INTEL P-4 875 AGP 8 DDR 400 מארז בתקן UL/CE FULL MIDI TOWER300W ATX זיכרון ראשי 1 GB =2 X 512 MB-DDR 400MHZ דיסק קשיח WD40.5GB 7200 X 2 (80GB) כרטיס מסך GE FORCE FX 5200 128 MB DDR X8 כרטיס רשת /ADSL INTEL 10/100/1000 AGP AGP X 8 1394 1394x3 USB USB2 X 8 כרטיס קול …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dadzik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא כבדים), תכנות ועריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse - כבד, Adobe Suite - כבד ועוד תוכנות כגון unity3d ו-blender (כבד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 24". -לאילו הגדרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SamsungUser,

שלום, צריך שתבנו לי בבקשה מפרט למשחקים\עריכת סרטים ב-3.5K .. אין צורך במסך\רמקולים..אך יש צורך בסט מקלדת ועכבר..(אפשר משהו פשוט יחסית,אני לא גיימר כבד! ) בקשר למארז חשבתי על NZXT TRINITY או איך שלא כותבים את זה או מה שתכניסו בתקציב..(לא לחוץ עליו)..ואני מעדיף שהמארז יהיה יפה עם חלון צד .. בעיקרון אני רוצה שהמחשב יעבור סבבה לעוד שנתיים שלוש.. תודה! ד"א לא מתוכנן OC .

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני צריך מפרט ב-2500 למחשב שולחני ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. חשוב שיהייה בעל 512M זכרון + צורב DVD + רמקולים נחמדים (לא את הרגילים בשקל) פלוס מסך, מקלדת, עכבר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by erlichsefi,

שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) [h=3] מה ניסיתי?[/h]* בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. המפרט : Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro Intel Core 2 Quad QX6700 Extreme 2.66GHz 8Mb BOX Abit IN9 32X-MAX Nvidia NF680i SLI Wi-Fi Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite XTC 4-4-3-15 OCZ2SOE800URB2G OCZ GeForce 8800GTX Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 16MB Thermaltake ToughPower 650W W0104 אני עדיין לא החלטתי דרך איזה מקום לקנות הכלל אבל אני רוצה רק לדעת אם המפרטט הוא חזקק בשביל משחקים ואולי גם אובר קלוק קטןןן מה אפשר להוסיף או מה אפשר להוריד תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה קורה אנשים ? אני אודה מאוד למי שיעזור לי ליצור מפרט טכני בטווח הסכומים הנ"ל עם אפשרות שדרוג בעתיד. חשוב לציין שאני מעונין בכרטיס קול טוב + רמקולים טובים (4.1\5.1) עכבר אופטי\cordless וגם מקלדת cordless תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מטרות גיימינג ועבודה משרדית בעיקר ( GTA החדש וכו') 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך שום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין משהו מיוחד.. שיהיה במחשב החדש צורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין כאלו 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BuNKeR,

אני בונה לחבר שלי מחשב חדש תקציב עד 1800 שקל בערך אני צריך : מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק כונן קשיח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני עוזר למישהו לקנות מחשב. משהו סטנדרטי - משחקים פשוטים, עבודה עם תוכנות גרפיקה ומשרדיות וגלישה כמובן. הציעו להם בחנות את המפרט הבא: מארז: PRESCOTT READY FRONT USB לוח אם: P4MBMS-775 מעבד: INTEL P-4 3.0GHZ 775 מודול זיכרון: DDR 512MB דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 7200RPM כרטיס מסך (3D GRAPHICS(0.B כרטיס קול מובנה... כרטיס רשת: (10/100M (0.B צורב DVD פנימי: NEC X16 D.LAYER כונן: 1.44 מקלדת מולטימדיה עכבר אופטי רמקולים: GENIUS SP-Q-065 מסך:"17 שטוח AOX FT-720 סה"כ: 3600 ש"ח האם המפרט טוב? האם המחיר משתלם? מה אפשר לשפר ושזה ישאר באותו סדר גודל של מחיר? תודה רבה מראש

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, כך שתגובות כגון "תחכה לזה תחכה לזה" לא בדיוק יעזרו לי, מכיוון שאין לי זמן, וזה כל פעם מתחדש ואין לי כוח לשחק את המשחק הזה כמו שעשיתי פעם שעברה לפני כמה שנים. כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד למשחקים ושבאמת יחזיק לזמן ארוך(למרות שזה די מגוחך להגיד זאת אבל לא משנה), אין צורך להגיד שאני מצפה מהמחשב שלי להריץ משחקים כראוי בצורה סבירה-טובה. התקציב הוא 5000-6000, אני אשמח לשמוע את ההצעות שלכם ודעתכם בנושא, תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום אני נמצא כגע בחו"ל וראיתי את המחשבים ניידים הבאים והמחיר שלהם אטרקטיבי השאלה מה מהם הוא הכי כדאי אם בכלל הדגמים הם LENOVO NOTEPAD IDEAPAD U550 SU7300 1.3GHZ ACER ASPIRE 5541 HP NOTEBOOK G72A-A17SZ TOSHIBA SATELITE L500-1T9 מה הכי כדאי מהרביעיה הזאת?מה הכי טוב?מבחינת המחיר הם כולם אותו דבר הבדל של 50$לפה ולשם זה הכל. עוד שאלה. לגבי עברית במקלדת מה עושים?הבנתי שהאפשרויות הם חריטה או מדבקות מה הכי מומלץ? וכן מבחינת אחריות..איזה חברה הי אחראית מבין הרביעייה הנ"ל.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by __FISH__,

אהלן אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים וחייב מחשב התואר יהיה במשפטים ומנהל עסקים התואר ימשך כ4 שנים השימוש במחשב: בעיקר תוכנות משרדיות, לימודים, ובשעות הפנאי מוזיקה וסרטים... הדרישות: מחשב חזק שלא תיגמר לו הבטרייה לעולם!!!! ( אני יודע שאין חיה כזאת אבל סוללה טובה זה הכרחי), מעבד חזק שיוכל להריץ גם סרטים ב1080 ביחד עם כ.מסך בסיסי. כמו כן אני מן הסתם אשתמש בתוכנות סטטיסטיות כגון spss וכו'.... וכמובן הפרט הכי חשוב שיהיה דק קומפקטי ועם חוות דעת רציניות ומכובדות תקציב: 3000-8000 שקל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Mushigoya,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מוכן להשקיע 8000 שקלים אפילו יותר אם צריך אני רוצה נפח כונן גדול לפחות טרה בייט אני רוצה מסך 22 אינץ' בלוחות אם אני פחות מבין לא יודע מה כדאי וגם כרטיס מסף לא ממש מבין אבל אני רוצה כרטיס טוב שאני אוכל להפעיל עליו משחקים חדשים חלק אני רוצה צורב DVD מעבד אני רוצה חזק, אמרו לי שהQUADCORE לא עובד טוב על הWINDOWS XP ומצד שני הבנתי שווינדוס ויסטה סתם עושה בעיות ולא שווה את כל התצוגה החדשה וזה כל שאר הדברים גם שיהיו ברמה טובה, הרבה זכרון שהכל ירוץ חלק אני רוצה מחשב תותח ולא אכפת לי להשקיע אפילו יותר מ8000 אז זה יהיה משהו טוב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא כולל מסך,רמקולים,עכבר מקלדת ושאר החמוצים. מעבד של AMD צורב DVD (התלבטות בין NEC ל LG) + כונן DVD לוח אם רצוי של ASUS לפי מה שהבנתי איזה ספק צריך ואם צריך איזה מערכת קירור. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים , חדש פה קורא פסיבי וזקוק לעזרת במפרט למחשב לגרפיקה - קראתי את האשכולות הנעוצים בנושא אך לחדש כמוני המונחים המקצועיים יצרו קצת בילבול :-\ כפי שצויין בכותרת מפרט לשימוש גרפיקה בעיקר דו מימד - ומעט תלת מימד לא מורכב מידי 1. מה התקציב המקסימלי? 10K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה עם גרפיקה דו מימד ותלת מימד - שימוש מספר תוכנת במקביל ואינטרנט . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. , פוטושופ ,אילוסטרייטור ,פלאש,פיירוורק - גירסאות חדשות CS5 .פוזר ו3DS MAX ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . עיקר העבודה 2D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך בציוד…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך רק חלק מהדברים: 1. לוח אם: חובה יציאת COAX דיגיטלית לאודיו, לא חובה שיהיה BLUETOOTH, תמיכה בSATA2, ללא כרטיס מסך מובנה. 2. מעבד: המון חישובים, תוכנות פועלות יחד בו זמנית- לא דווקא תוכנות כבדות אבל אני רגיל להיות בהרבה מקומות במחשב בו זמנית אם זה לכתוב באופיס בזמן שבטלויזיה פועל סרט מהמחשב ואני שומע מוזיקה ברקע כשאימיול וביטורנט פועלים וגם AVANT browser מריץ 15 אתרים שונים בזמן הזה. 3. מארז: פשוט רצוי שחור ושקט חשוב שקט! ועם ספק ומאוור. 4. כרטיס מסך: שיספק אותי לחיבור מסך LCD 22 של המחשב, ואולי גם טלוויזית LCD. משחקים לא כל כך חשוב אבל שיריץ ברמה סבירה. 5. זיכרונות: אני חושב שזה הכי חשוב למה שאני צריך, הרבה דברים פועלים בו זמנית ושהמעבר בינהם יהיה מהיר ו…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 38485 מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box AMD1170 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops OCZ2SOE6672GK כונן קשיח Western Digital WD3200AAJS 320GB 3200AAJS מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr VC3000BWS ספק כח ThermalTake TR2 420W W0061R כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe NCX1950-ULT קרור למעבד Thermaltake V1 TT-CL-P0401 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) מה אתם אומרים על המפרט הזה? מישהו המליץ לי על זה. אני אוהב את המארז של ט'רמל טייק.. אני צריך עכשיו רק צורב DVD שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא בטוח לגבי הספק ( הוא יחזיק הכל ? )

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by חן_י,

היי חבר'ה, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של hp ואלו ההצעות שקיבלתי: HP Pavilion dv5-1160ej FZ512EA ב-4500 ש"ח HP Pavilion DV6-1340 ו- HP Pavilion DV5-1060EJ FM560EA לגבי שניהם עדיין אין לי הצעת מחיר. מבחינת רוב המפרט הדמיון בין הדגמים גדול, ההבדלים העיקריים מתבטאים במערכת ההפעלה (הבנתי שיש תלונות על הויסטה בזמן האחרון, זה נכון?), דגם המעבד (T6600 מול P8400) מהירות הדיסק הקשיח וכרטיס המסך ( NVIDIA® GeForce® 9200M GS מול ATI Mobility Radeon HD 4650). המחשב מיועד לצפייה בסרטים, משחקי תלת מימד, מוזיקה ושימוש בתוכנות האופיס השונות. השאלה שלי היא כזאת: עד כמה ההבדלים האלה מהותיים לצורך השימוש היעודי במחשב? איך מתבטא בפועל התפקוד של המעבדים, מה יותר טוב משניהם? האם יש דברים נוספי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, OFFICE ואינטרנט, אולי תוכנות עריכה גראפיות בסיסיות. * גודל המסך? 14.1 -15.6 משהו באזור הזה * משקל רצוי? 2.3-2.8KG, דיי בסטנדרט, אבל שלא יהיה גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה של כ2.5+ שעות בעבודה משרדית אמור להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI בונוס נחמד, לא קריטי * בלוטות? יהיה נחמד, גם לא מאוד קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. שיהיה לפחות 5400RPM ואם אפשר 7200 אז בכלל נחמד * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חברה מוכרת HP DELL TOSHIBA וכו... הערות אחרונות: צריך שהמחשב יהיה חזק, שיתאים למטרות שביקשתי (שהן לא גבוהות בכלל) ושיעשה אותן טוב.…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.