ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי מסך lenovo ברזולוציה 2K האם אני צריך גם כבל HDMI תואם וכרטיס מסך מיוחד כדי להגיע לביצועים טובים ברזולוציה? קניתי כבל monster ב-200 ש"ח שמתאים ל 1080P זה בסדר? והכרטיס מסך שלי במחשב הוא מובנה בלוח gigabyte z270-hd3p האם זה מספיק או להחליף לכרטיס איכותי? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי מפרט בפורום ב 5000 ש"ח שיהיה טוב למשחקים , מצאתי משהו .. אני הייתי רוצה אולי תגובות עליו - מה לשפר אם בכלל . Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB GIGABYTE GA-8I945PG-RH Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz Westren Digital WD2500KS HEC 400W HEC-400TRT מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT www.skypc.co.il - החנות :] סה"כ : 5072 ש"ח (יש גם החזר על הספק שבא בנוי במארז - ככה שיוצא בערך 4900 ש"ח) לא זוכר מאיפה בפורום הבאתי את המפרט, אבל הוא נראה טוב, מה חושבים ? (ערכתי - שכחתי בהתחלה את הספק)
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך מפרט למשחקים ללא מסך לבחור הציעו סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק - האם כדאי אלחוטי?? בתקציב זה האם עדיף AMD או INTEL ?? לגבי כ.מסך מה עדיף X1950XT או 7950GT ?? בתודה מראש??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
4th of july שמח לכולם אני בארה"ב כרגע ואני רוצה לחזור לארץ עם לפטופ שיאפשר לי להתנייד בין דירה בתקווה שתהיה לי\בית של ההורים\לימודים מטרות המחשב: 1. מולטימדיה - יחובר בחיבור HD לטלויזיה 42 ולמערכת רמקולים 5.1 לכן צריך להיות 1080p ואם יש חיה כזו גם יציאת SPDIF 2. פוטושופ - עריכת תמונות (אני עובד כצלם ומצלם כתחביב) 3. בעדיפות נמוכה - משחקים *גודל המסך: 15-17 *משקל רצוי: לא איכפת לי שלא יהיה אולטרא בוק אבל בתחום הסביר לקחת בתיק ללימודים (כבר יש לי תיק מתאים ללפטופ 17) * זמן סוללה: פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ואם אפשרי SPDIF (לא מצאתי לכן אני שואל פה) * בלוטות: בהחלט * גודל מינימלי של כונן קשיח: ממש לא משנה * כונן CD/DVD? צורב: חובה צ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, אני מחפש מפרט למחשב ,מטרות משחקים וסרטים בלבד. השאלה אם יש סיכוי להצליח להריץ משחקים ברזולוציה כזאת בתקציב כזה. לא צריך רמקולים ולא צריך מסך,תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: לא יודע איך הפוסט עלה בטעות בפורום תמיכה טכנית. מנהלים, אנא להעביר לפורום המתאים (מפרטים). תודה חבר שלי עובד כגרפיקאי בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושפ, אינדיזיין. הוא ניגש לחנות מחשבים עם תקציב של כ-8000 ש"ח לקניית המחשב וציוד הקפי. המוכר נתן לו מפרט מתאים שמנצל את כל התקציב ואפילו חורג במעט. אין לי כרגע את המפרט ביד, אני רק יכול לציין ממה שאני זוכר שהוא כלל זיכרון של 4X4 ג"ב. כונן SSD + כונן 1 ט"ב לנתונים. ומעבד מרובע. יש לציין שהציוד ההיקפי תופס רק כ1000 ש"ח מהתקציב. אני טענתי באוזני החבר שזה זריקת כסף לפח. מכיון שבגרפיקה דו מימדית לדפוס - אף פעם הוא לא ינצל את החוזק של המחשב הזה. ואם הוא רוצה להנות מהעבודה על מחשב עדיף שיקח כסף מהתקציב ויקנה מזגן למשרד... אך החבר עד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצרכים של גלישה,microsoft office, visual studio וקצת משחקים (minecraft לא יותר) וב visual studio לא דברים כבדים מידיי. מסך: 10.1-15.6 אינץ זיכרון: מינימום 256 ג"ב , מעדיף SSD או משולב (רק העדפה) זיכרון RAM: מינימום 4 GB זמן סוללה רצויי: כמה שיותר ארוך. מינימום 4 שעות מסך: עדיף מגע. רזולוצייה: מינימום 1366*786 משקל: עד(!) 2.3 קילוגרם. חברה מועדפת: אין. (לגבי אסוס שמעתי שלהרבה יש תקלות במחשבים החדשים שלהם זה נכון? ) אם יש למישהו המלצה על חנות מסוימת זה יעזור.. (חוץ מivory ו bug שאני יודע שהם אמינות אני לא ממש מכיר עוד חנויות אמינות). תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כמו crysis ו cod, לימודים (אופיס, אינטרנט) סרטים באיכות hd. הראשון הוא Hp pavilion g6 1270sj 6gb זיכרון, קשיח 750g, כ. מסך ati radeon hd 6470 1g, מעבד i5 2430. השני הוא dell inspirion n5110 זיכרון 6, קשיח 640, כ. מסך nvidia geforce gt 525m 1g שניהם עולים 3700₪. הערות הצעות ועזרה יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למכובדים, פוסט ראשון באתר.. קיבלתי המלצה למחשב עבור יישומי סרטוט וגרפיקה התוכנות : autocad,photoshop,microstation,rhinoceros,revit,autodesk design,ecotect,solidworks,adobe flash,autodesk 3d max ועוד כמה אבל נראה לי שהרעיון ברור.... מבצע רינדורים, עריכת סרטים וכל מה שעולה לכם בראש (במסגרת עבודה עם התוכנות...) המפרט : intel i7 2600 3.4 ghz,s1155,8mb,gpu core,tray arctic freezer 13 asus p8z68-v le ddr3 1600 ddr3 1600 4x4 corsair vengeance lp blue dual channel cl9-9-9-24 wd caviar black 2tb 7200rpm 64mb sata 3 ocz vertex 3 2.5'' 240gb ssf sata3 pny quadro 2000 1gb gddr5 dx11 צורב DVD סמסונג thermaltake spacecraft vh-i middle tower corsair tx650m 650W modular active pfc …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברה אז ככה חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושקט דיסק קשיח - 250-320 לא מעבר לזה בשום מצב מסך - שיהיה סבבה ויאפשר צפייה כרטיס מסך - השימושים הם משחקים כמו nfs mu וכ"ו כרגע לא משחקי טופ לא מתוכנן oc כרגע...אם החנות מספקת באחרויות סבבה אם לא אז פשוט קרור לא סטוק אבל לא מטורף מקלדת ועכבר - לא משהו יוצא דופן מעבד וזכרונות - לא חשוב שאני עובד עם תוכנות שמנצלות 4 ליבות ... אז חשבתי אולי על כפול ליבה חזק מה אתם אומרים? לגבי זיכרון מהירות חשובה לי שהמחשב לא יתקע ושאני יוכל להריץ הרבה תוכונת ביחד זה מאוד חשוב!!! הפעלת הרבה תוכנות ביחד אז ניראה לי מינימום 2G אם ראייה ל4G .. מכיוון שלא מתוכנן oc אז התזמונית לא הכי משנים ולכן לא אמור לעלות הרבה 4G לפי מה שאני מבין.. אז ב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריכה עזרה בבנית מפרט מתאים למחשב. התקציב המקסימלי הוא 6 וחצי אלף. אפשרי לנצל את כל התקציב. מעדיפה לא לחרוג מעל 100 שח. (התקציב כולל קנית מסך). השימוש העיקרי שלי הוא לעריכת סרטים בavid, תוכנות אפטר אפקט, תוכנות עריכת תמונות פוטושופ. השימוש בכל תוכנות אלו בשימוש כבד (זאת הפרנסה שלי). כך שהמחשב צריך להיות עם יכולות גרפיות טובות ומסך ברזולוציה גבוהה. יש צורך בציוד הקפי מקלדת, עכבר, ורמקולים . השקט חשוב ברמה 7. יש לכלול מערכת הפעלה של אופיס. אני גרה בתל אביב. אני בימים הקרובים רוצה כבר לקנות ת'מחשב. חשבתי להוסיף קורא כרטיסי זיכרון. תודה!.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 2090 2090 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 1 470 470 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512Mb Corsair (XMS) CL4 1 450 450 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 200GB (16MB) SATA 1 595 595 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ TFT 17'' 730B 8MS +DVI 1 1680 1680 סה"כ 5335 אני אוסיף אחר כך עוד 512 ראם,אבל מה שאני צריך ממכם,זה כרטיס מסך כמה שיותר חזק והכי חזק שאני יכול למצוא ב740 שקל מקסימום... תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד, אשר יחליף את המחשב הנייח אשר ברשותי. הלפטופ יהיה מחובר למסך עכבר ומקלדת חיצוניים בבית. וכך אוכל להנות גם מניידות במידת הצורך. השימושים העיקריים הם: סרטים, מוסיקה, משחקים (ברמת גרפיקה בינונית-נמוכה),אינטרנט וישומיי אופיס. לאחר סקר מחירים קצר, הבנתי כי הפרש המחירים בין קניה של מחשב בארץ לקניה של מחשב זהה ב ebay יכול להגיע לכ- 2000 ש"ח. אין צורך ליידע אותי כי המשלוח יקר וכי יתכן ואצטרך לשלם מכס, יש מי שיביא לי אותו מארה"ב. להלן מפרט המחשב: HP Pavilion dv6-1362nr Laptop Windows 7 Home Premium (64-bit) Intel® Core2 Duo Processor T6600 (2.2GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Di…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה בדיוק קניתי מחשב חדש - חוץ מכרטיס מסך כי היה לי Sapphire Radeon 7850 dual-x ( שקניתי משומש) עכשיו הכרטיס מסך שלי התקלקל ( התחיל להקריס את המחשב כל פעם שאני נכנס לfortnite לגרום למסך לקפוא ואז חייב לעשות restart ואז גם התחיל לעשות את זה סתם) אז עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, בתקציב של 500-1000 ש''ח - המטרה של המחשב זה בעיקר gaming, אבל אני לא מחפש לשחק דברים כבדים רק דברים קלילים כמו fortnite וfifa ולא אכפת לי להיות על הגדרות ממוצעות ולא high מצרף את המפרט של המחשב שלי ( כי שמעתי שצריך שהכרטיס מסך יתאים בצורה טובה ללוח אם) Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 8GB Crucial DDR4 2400Mhz CL…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/15349 רוצה לרכוש מחשב נייח לגימר עד 5500 שקל האם הוא דל באמצעים או יכל לקרוס ? מעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪892 איך הלוח אם הזה הוא חזק יכל לקרוס בעתיד הוא דל באמצעים ? http://www.tms.co.il/product/15349 קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2כמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Asus H110M-Kכמות: 1 - מחיר: ₪229מארז:Antec P100 + NE550Mכמות: 1 - מחיר: ₪676זיכרון:DDR4 16G 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 1 - מחיר: ₪420כרטיס מסך:Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix GSכמות: 1 - מחיר: ₪2…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12869,12980
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב של ASUS דגם UL50 VT יש לי אפשרות לקנות אותו גם און ליין דרך EBAY או AMZON וגם פיזית בחנויות כגון B&H אני יודע שבקניה הפיזית אני צריך להוסיף מס על המחיר שהם מציגים האם זה כך גם בקנייה און ליין? יש מקום ממולץ או זול יותר כמו האתר של דל רק עבור ASUS ? תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש החלטתי את זה לאחר שהבנתי שלא כדי שאני ישדרג את המחשב כי זה יעלה לי אולי אפילו יותר אז ככה אני לא ממש מבין במחשבים הייתי מעוניין במחשב שיוכל להריץ לי משחקים כמו GTA IV Crysis Nba 2k9 אני מעוניין במחשב שיריץ את כל המשחקים האלה די בקלות ושאני לא יצטרך להחליף את המחשב נגיד בעוד שנתיים אך יחד עם זאת אני לא יכול לקנות מחשב יקר מדי הייתי רוצה לדעת מה טווח המחירים למחשב שיריץ את כל המשחקים האלה ברזולוזיה גבוה ודי בקלות התקציב שלי עומד על 3500 שקל +- אבל באמת שעם אני משיקע אותם שאני יהיה מרוצה ושהמחשב שלי יחזיק הרבה זממן ויריץ את כל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים ללא מאמץ הסיבה היחידה שהחטלתי לקנות מחשב זה עקב שהבנתי שלא כדי לי לשדרג את המחשב הקיים…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית ותלת מימד.שימוש בתוכנות: Autodesk Maya Mudbox Adobe Photoshop Adobe Premire Adobe After Effects Zbrush * גודל המסך? 15.6 עדיפות למט * רזולוציית המסך? רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה,אבל לא חייב * משקל רצוי? פחות חשוב,שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,VGA,USB3 * Bluetooth לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. המ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט לצורכי משחקים כמו BF2, COD BLACK OPS, FIFA 13, שקט חלק... התקציב הוא 2300 פלוס מינוס, איך המפרט ביחס לתקציב? שמתי לב שלא רואים את התמונה אז ראו קובץ מצורף להודעה זו. (תמונה מצורפת) איך הוא יריץ לי את המשחקים? ובמידה ואשדרג לI5-3470 ואת הזכרון ל8GIGARAM איך הוא יריץ כעת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מדגם Toshiba Satellite A300-15C בנתיים מצאתי אותו רק ב-wallashops ו-בחברת BUG אם ידוע לכם על עוד מקומות שמוכרים את הדגם הזה אשמח לשמוע. *אני צריך את המחשב לשימוש בבית ובחוץ, עבודות, מוזיקה, סרטים, ומשחקים בין היתר רצוי לציין שמעולם לא קניתי מחשב נייד והדגם הזה של TOSHIBA נראה לי מתאים לכל הדרישות שלי אשמח לקבל ביקורת על מחשב זה, ועוד הצעות על מחשבים ניידים עד תקציב 7,000 ש"ח מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T8300 2.4GHz 3MB כרטיס מסך ATI Mobility RadeonTM HD 3650 512 MB נפח דיסק קשיח שיספיק לכל המוזיקה הסרטים והמסמכים שתרצו - 320GB! זיכרון מורחב ומהיר 3096MB DDR2 667 MHz רמקולים מקוריים HARMAN KARDON מסך 15.4 קריסטלי, TruBrite® WXGA TFT…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב שיחובר למסך 22-24" מעוניין שיריץ עליו סרטים ומשחקים כבדים, ללכת לכיוון המשחקים במסגרת התקציב. אין מטרה לתוכנות עריכה\תוכנות כבדות מעבר למה לממוצע למשתמש הרגיל. לא מתוכנן OC. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח מדהים בן כ-10 שנים, מתפקד מעולה. לפתע המסך הפסיק להגיב למחשב ולאחר התייעצות עם מסר מומחים בתחום נמסר לי שעליי להחליף את המעבד, ברשותי מעבד (שכנראה שלא עובד) am2 phenom (משהו כזה). אשמח לקבל פניות מאנשים שיש ברשותם מחשב עם מעבד מהסוג הנ"ל למכירה סוג המעבד שאני צריך ישן ולא קיים למכירה בחנויות. תודה רבה לעוזרים, גם לאלה שלא
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1019&p=0 מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל? מישהו ניסה אותו? אני מתלבט בינו לבין: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2076 אנא חוו דעתכם...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-