עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sharonarchi,

הרכבתי מחשב ואני צריך לדעת במה אפשר להוזיל, כמובן שאין לי יותר מדי מושג אשמח לעזרה [table][tr] [td][/td][td][/td][td] [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4G 8Mb 1155 95W + Scythe Japan Mugen 2 - בקניית מחשב חדש[/td] [td] ₪ 1650 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]MotherBoard :[/td] [td]Gigabyte GA-Z68XP-UD5 Intel Z68 Chipset[/td] [td] ₪ 1392 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Memory :[/td] [td]G.Skill 8GB 1600MHz (2 X 4GB) F3-12800CL9D-8GBXL[/td] [td] ₪ 587 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]CPU Cooling :[/td] [td]CoolerMaster CPU Cooler V8[/td] [td] ₪ 325 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr][td] [table][tr][td] [table][tr] [td]SSD :[/td] [td]OCZ AGILITY 3 60G 2.5\"…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. התקציב המקסימאלי - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב HTPC, תכני HD ותוכנת שירטוט סולידוורקס א) המחשב מיועד לסלון עם תוכנות עיקריות - אינטרנט, סרטים HD אופיס ושירטוט. ב) המחשב יחובר לסוני 40'' 1920X1080 בסלון. להגדרות גרפיות גבוהות במידת האפשר. 3. מקלדת ועכבר אלחוטים ושלט. 5. עד כמה חשוב השקט - 8 מתוך 10. 6. לא מתוכנן אוברקלוקOC 7. הרכבת מחשב בחנות ולא צריך לכלול מערכת הפעלה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות - RSM. 9. בקשות מיוחדות - עדיפות לכרטיס גרפי של NVIDIA 10.כן רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תודה לעוזרים

3. שלום לכולם אני צריך לרכוש מחשב למשתמש sony vegas מכיוון שאינני מבין בצרכי החומרה אשמח לקבל את עצתכם. אם חשוב שיהיה hd ssd עבור מערכת ההפעלה ואחד של 1TB אז להוסיף בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האינטרס לחומרה טובה עולה על האינטרס לחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות תלת מימד/פוסט ועיצוב גרפי, טיפה גיימינג. שיוכל להריץ HD כמו שצריך אבל זאת לא דאגה עיקרית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה, מאדבוקס, אפטראפקטס, פרימייר, אילוסטרייטור, פוטושופ, בלנדר, טיויפיינט. רמת השימוש בכולן גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא ומעניין -לאילו הגדרו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by roeyel,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15 אינטש בתקציב של 4-4.5K. השימושים הם אינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. חשוב לי שיהיו כניסת HDMI ו USB 3 וכן אחריות, עדיף ל 3 שנים. אין משמעות למשקל כי המחשב ינוע בעיקר בין המטבח לסלון... כרגע שמתי עין על Dell Inspirion N5110 ועל Asus K53SV. אשמח לקבל חוות דעת והמלצות נוספות! תודה, רועי

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במקרה קיצוני עד ל-5000 ש"ח אך רק במידה ויהיה משתלם מאוד, עדיפות לאי-חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, אדובי אפטראפקטס ושאר העריכות הגראפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים והכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080P Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  7. היי זה מפרט מבוקש למחשב של אחותי. השימוש העיקרי שלו זה הורדת סרטים ושימוש כמחשב סלון (HTPC אני מניח) לא יהיה בו שימוש למשחקים, PS3 משמש לזה. נתונים למחשב מבוקשים מחשב טוב ושקט סהכ השקעה עד 3000 שח . 1) סוג הטלויזיה שלנו היא led47" המשמש כמסך המחשב (לצפייה בסרטים) 2)שיהיה המון זיכרון בארדיסק - (1 הדברים החשובים להם) 3)כרטיס מסך חזק עם יציאות hdmi (לא למשחקים) 4) הרבה יציאות USB במארז 5)זיכרון 8 ג׳יגה (לא בטוח עד כמה הדרישה הזו שלהם היא על בסיס ידע) 6)מארז עם דלת אחת שקופה שנראה את כמות האבק 7) השימושים שלנו במחשב הוא המון הורדות סרטים וצפיה בהם באיכות hdmi. תודה לעוזרים מכיוון שאני לא ממש יודע איך להרכיב מפרט לHTPC, אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, מחפש המלצה לשילוש קדוש ב1800 ש"ח, יש לי הארדיסק WD של 320 ג'יגה סאטה שמספיק לי צורב דיוידי סטנדרטי מארז קומפיוקייס ההוא שהיה פעם מאד נפוץ 6A משהו כזה, פלוס ספק HEC400 אם אני לא טועה כרטיס מסך ג'יגה בייט 8800GT 512 מגה, רק שאין לי בספק את החיבור מתח שלו, אז מה אפשר לעשות? מקלדת עכבר רמקולים מסך הכל יש, בקיצור, צריך רק שילוש קדוש השימושים הם סרטים בHD, משחקים ברמת דראגון אייג', וכו' לא משהו קיצוני, וגם אני לא משחק הרבה עבודה כבדה מאד על קיובייס הורדות יום ולילה, יש לי גם הרדיסק חיצוני, וזהו פחות או יותר.. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. Started by ollyco,

אני צריך מפרט למחשב בסיסי + מסך רק לאינטרנט ומיילים ושיחזיק מעמד, אני לא נותן תקציב כי אין לי, זה אמור להיות המינימום ההכרחי. ועוד מחשב לעבודה עם VS 2010 או יותר חדש אם יש, התקציב פה הוא כ3500 למחשב ללא מסך, בעקרון אם המחירים ירדו בחודשיים שלושה הקרובים אולי אוכל לחכות עם זה. תודה מראש לעוזרים! נ.ב. יש צפי לירידת המחירים של הHD? לפחות השערה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. Started by snir.isl,

שלום יש לי מחשב נחמד ודי ישן אני רוצה לשדרג אותו בכמה שפחות כסף כדי שיריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית וחלקה... לדעתי צריך לשדרג בבירור את הזכרון קודם כל כי יש לי רק 2 GB מה אני עוד צריך לשדרג? התקציב שלי לא גדול במקסימום מקסימום מקסימום 1000 שקל. תודה מראש : (מצורף תמונות של המפרט בתוכנת EVEREST) http://imageshack.us/photo/my-images/265/10212843.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/600/83186375.jpg/

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by aviad89,

איזה לוח אם יותר טוב אסוס p67 או b3 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב גיימרים, העתקתי את הפורמט המומלץ מחוקי הפורום ואני אענה על השאלות לפי הפורמט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר משחקים, כרגע באטלפילד 3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, FPS למיניהם, WOW, ELDER SCROLLS, FALLOUT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by MCmett,

אני מתכנן לרכוש את המחשב הנ"ל. מצאתי כי יש גרסה של SSD בת 256GB שהיא תוספת של 500$ (קיים רק בגודל הזה) ואחת רגילה עם HD (בגודל של 500GB מובנה ו750GB בתוספת של 130$) השאלה שלי היא כזאת: 1. עד כמה השוני בין SSD לHD והאם הוא הכרחי\קריטי (גם למשחקים) 2. אם כן אני מחליט לרכוש את הSSD, האם אני יוכל להחליף אותו בעתיד (לשדרג) אין מגבלות תקציב. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  14. שלום, שמי ראם. אני צלם אופנה ואני מחפש כעת מחשב נייד לצורך עריכת התמונות שלי לאחר ימי הצילום ובזמן ימי הצילום. אני משתמש בתוכנות ADOBE PHOTOSHOP ו LIGHTROOM לעיתים אני גם עורך וידאו ארטים עם התוכנה ADOBE PREMIER אני רוצה מחשב שיריץ את התוכנות הללו במהירות, והתצוגה הגרפית צריכה להיות ברמה מאוד גבוהה. לפי אתר ADOBE המחשב צריך לכלול את התכונות הבאות: Intel core 2 Duo / AMD 64bit Support Windows 7 4GB or more of RAM 7200RPM 1280x900 display with OpenGL 2.0-compatible graphics card אני צריך כרטיס מסך בעל ביצועים מצויינים. גודל המסך מבחינתי בין 14" - 15.6" המשקל לא רלוונטי מבחינתי, אם יש אחריות בינלאומית אני אשמח. זמן הסוללה צריך להספיק לשעתיים - ארבע לפחות. זהו. אני מקוו…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by KingRyu,

יש את זה: דגם לנובו X61 מעבד Core2Duo T7700 2.0 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 160 גיגה ויש את זה: דגם: אסוס Eee PC 1215N Intel Atom D52 1.8 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 320GB אשמח לקבל יעוץ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. <blockquote>שלום רב, אני מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד לאופיס אינטרנט ותוכנות קלות כמו חשבשבת ושיקלולית עד 3,000 ש"ח רצוי אם אפשר שיריץ סרטי HD ברמה בסיסית לפחות. מה שחשוב לי זה גודל מסך של 15.6''.. אני חושב ללכת על מחשב עם מעבד I3 זה אמור להיות מספיק טוב לא? i3 אמור להיות טוב יותר מP6200 נכון? ושאלה כללית האם יש הבדל באיכות בין חברות DELL ASUS ו-HP? לפי מה שנאמר לי ע"י מוכר בחנות מחשבים ההבדל לא כ"כ גדול בין החברות האם זה נכון או של-DELL יש עדיפות על האחרים? המחשבים שאני מתלבט לגביהם הם: (כמובן שאשמח לקבל את דעתכם על מחשבים נוספים שנראים לכם טובים יותר...). HP קצת יותר יקר מ3100 ש"ח... [table] [tr] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][tr] [td] מחשב נייד HP Pavilion G6…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omerha,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לסטודנטית, עם זמן סוללה טוב, ולא כבד 13-14 אינצ' (אפשר רחב) עדיפות למעבדי i3 החדשים התקציב הוא עד 2600 ש"ח אבל אם יש משהו ממש משתלם אז אפשר למתחו את התקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - לדוגמא battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוציה המקסימאלית תהיה full HD והמסך יהיה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by uziwe,

שלום, אודה לחוות דעתכם על מספר נושאים: 1. לגבי מפרט שהוצע לי (מחשב לצורך משחקים): מארז GIGABYTE LUXO 140 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX550TI מעבד INTEL CORE I5-2310 לוח אם INTEL H61 ECS H61H2-M2 זכרון 4096MB DDR3 1333MHZ ספק כח 600W REAL דיסק קשיח 7200RPM 16MB 500GB אודה לחוות דעתכם באופן כללי וכן האם המארז הנ"ל הינו איכותי ושקט ?, האם הספק איכותי ושקט ? 2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין מעבד אינטל I3 ל - I5 ? 3. האם יש הבדל משמעותי (לגיימינג מתחיל-בינוני) בין 3 כרטיסי המסך הבאים: (שימוש בכל המשחקים החדשים כגון: MW3 BT3, COD ). NVIDIA GEFORCE GTX550TI GTX 6870 1GB NVIDA GEFORCE GT 420 במיוחד באם יש הבדל משמעותי בין השלישי לשניים הראשונים (נאמר לי שבין שני הראשונים אין ה…

20. Heya, מה דעתכם על המפרט הבא, שהרכבתי למחשב גיימינג בתקציב של עד 3K ללא אפשרויות חריגה וללא צורך בציוד היקפי (לא מתוכנן OC): Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪593 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2655 Kingston Hyper X Genesis 4GB DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪184 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2745 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^, יחידות 1 ₪463 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2350 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪729 http://www.rsm.co.il/prod…

21. שלום לכם, ברשותי לוח אם P67A-GD55(B3) של חברת MSI. ברצוני להרכיב על גביו מחשב חדש, בהוצאה של עד 3 אלף ש''ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. כאשר לא דרוש ציוד היקפי כלל ולא דרושים כוננים קשיחים. לוח האם אינו ניתן להחלפה/שינוי כלשהו, ויש לעבוד איתו. אני מעוניין שהמחשב יהיה למשחקים, ועדיף 8GB זיכרון RAM. לנושא שקט וצריכת חשמל וכו' - עדיף שקט, אבל לא צריך להתאבד על הנושא. כרגע יש לי מסך שהרזולוציה שלו היא 1280X1024, אבל אני מתכנן רכישת מסך 21' בהמשך (לא להוסיף למפרט). לא מתוכנן שום OC. מעדיף שהחלקים יהיו מ KSP (העדפה אישית שלי, בהתאם למקום מגורים. לא מעוניין להתחיל להתעסק עם שליחויות בדואר וכו' במידה ותהיה לי תקלה). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by shlosi,

שלום לכולם, רק רוצה לשתף את המפרט החדש שקניתי אחרי הרבה מאוד התייעצויות ושינויים. המחשב הזה מיועד לעריכה (Avid, Premiere, After Effects) וכרטיס המסך מספיק חזק כדי להתמודד יפה גם עם תוכנות תלת מימד שאתחיל להשתמש בהן בשאיפה בעתיד הלא רחוק. מעבד: I7 2600k לוח אם: Gigabyte z68x-ud4-b3 זכרונות: G.Skill RipJaw 4x4GB 1600Mhz הארד דיסקים מפורמטים ברייד 0: WD Caviar Black 1TB 7200rpm, 64MB, sata III x2 כרטיס מסך: PNY quadro 2000 1GB ddr5 צורב: Samsung SH-B123L DVD+-RW Blu-Ray מארז: Antec P183 V3 ATX midi tower ספק כוח: Corsair 650W V2 Active PFC הוספתי בסוף גם כרטיס firewire ועוד מאוורר למעבד למטרת אוברקלוקינג עתידית אבל חוץ מזה, זה זהה למה שכתבתי פה. עוד לא התחלתי לערוך עליו דברי…

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by loverness,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: שתיהיה בכפר-סבא-הרצליה-רעננה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ תקציב:2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא. אם זה קצת אז אולי, רק אם זה ממש שווה את זה... יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא כ"כ חשוב, מינימום שנה... חברת המחשב הנייד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:ווינדואוס, רצוי WIN7 אבל לא ממש חשוב. גודל כונן קשיח מועדף:אמממפ, 250+ משקל הנייד המועדף:משהו שיתאים לביה"ס, שלא יהיה כבד מידי ושיהיה קל להעברה. נראה לי עד 2.5 ק"ג לא? עדיף אפילו פחות גודל הצג:מתחת ל14. שלא יהיה גדול או מאסיבי מידי-שייכנס בתיק ביה"ס בקלות. אני אישית הכי רוצה 13.3 זמן סוללה רצוי:סביר+ צבע המחשב הרצוי:שחור\כחו…

24. Started by dwking3,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי בתקציב הנע בסביבות ה2000ש"ח. ארצה להחליף כרטיס מסך לוח אם זכרונות ומעבד. המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 crysis2 וכל משחק כבד חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 5 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.