ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום, מצ"ב המחשב הבא, מתבסס על FM1 של AMD. מה דעתכם? האם הוא משתלם יותר ממחשב אינטל עם כרטיס מסך OB? דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Vision x2 Dual Core A4-3400 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6410D Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13818 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6149 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE A55M-S2V FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13813 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http:…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד קטן (כ-12 אינץ גודל מסך). לשימושי אינטרנט, אופיס ושיהיה אפשר לעבוד איתו בתוכנת עריכת הסרטים של ווינדווס. תקציב - 2000 ש"ח. איך זה למשל - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13994 תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך אז לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ב. בגדול כן מחשב לגיימיג *גודל המסך הוא 26 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה כל כך. העיקר שהמעבד לא יתחמם אחרי הOC. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, OC למעבד. (לא סגור אם למקסל את הOC או שאני אעשה חצי) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד המסוגל להתמודד עם תוכנות גרפיקה כגון Autocad או Photoshop בצורה מעולה. המחיר המקסימלי זה עד 4K אך אם אפשר להקטין את העלות אז זה מומלץ. מומלץ גודל מסך של 15 אינץ'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15 אינטש בתקציב של 4-4.5K. השימושים הם אינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. חשוב לי שיהיו כניסת HDMI ו USB 3 וכן אחריות, עדיף ל 3 שנים. אין משמעות למשקל כי המחשב ינוע בעיקר בין המטבח לסלון... כרגע שמתי עין על Dell Inspirion N5110 ועל Asus K53SV. אשמח לקבל חוות דעת והמלצות נוספות! תודה, רועי
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אהלן חברים! קניתי מחשב נייד חדש של לנובו ואני מאוד מבסוט עליו זה בשביל הלימודים באוניברסיטה השותף שלי אמר לי שכדי לשמור על הסוללה כל זמן שאני בדירה כדאי לנתק את הסוללה ולעבוד מהחיבור חשמל דבר שנשמע לי הגיוני השאלה היא אם המחשב עובד ומחוברת הסוללה אם אני מוציא את הסוללה תוך כדי שהמחשב עובד והמחשב עובר לעבוד דרך החשמל זה דבר שפוגע בסוללה? כנ"ל אם אני מחבר את הסוללה בזמן שהמחשב עובד דרך החשמל בלי סוללה בכלל אשמח לשמוע מה אתם מציעים כדי לשמור על הסוללה כמה שיותר .... אני משתמש בסוללה די הרבה כי אני לוקח את הנייד ללימודים ובשביל זה צריך את הסוללה כל הצעה תתקבל בברכה תודה!
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪776 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪84 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪738 כרטיס מסך: Spar…
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום חברים ראשית אני מודה מקרב לב לחברים שסייעו לי בבניית המפרט הקודם, שאומנם מעט סטתי ממנו אבל בכ"ז יצא מעולה. שנית, אני פונה לעזרתכם שנית לבניית מפרט נוסף למחשב שישמש אותי בעבודתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו עבור איכות ותוצאה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי לסטות כמה מאוד בדדות. במאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה + משחקים כבדים במקסימום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים כבדים + עבודה אינטנסיבית עם Creative suite cs5 והרצה של מספר יישומים מתו…
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט שלא יהיה יקר מדי, למטרות הקמת מעבדות וירטואליות בעבודה. כח עיבוד גרפי לא באמת חשוב... ז"א חשוב שיהיהi5 \ i7. וחשוב 6-8 gig זכרון. כמו כן המחשב למטרות העבודה אז אחריות היא גם דבר שיש לקחת בחשבון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לרכוש את המחשב הנ"ל. מצאתי כי יש גרסה של SSD בת 256GB שהיא תוספת של 500$ (קיים רק בגודל הזה) ואחת רגילה עם HD (בגודל של 500GB מובנה ו750GB בתוספת של 130$) השאלה שלי היא כזאת: 1. עד כמה השוני בין SSD לHD והאם הוא הכרחי\קריטי (גם למשחקים) 2. אם כן אני מחליט לרכוש את הSSD, האם אני יוכל להחליף אותו בעתיד (לשדרג) אין מגבלות תקציב. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני רוצה לבנות מחשב להורי. חשיבות גדולה למחשב שקט ומהיר. זאת אומרת שכל עוד נשארים בגבול העבודה המשרדית ובעיקר בגלישה באינטרנט- שלא יתקע ולא יגמגם. מענויין ב4 GB זכרון ובלוח אם עם תמיכה ב USB3, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך נפרד. צורב וציוד היקפי יילקח מהמחשב הישן. עדיפות לחנויות בירושלים..אם לא בתל אביב תודה יוני
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמי ראם. אני צלם אופנה ואני מחפש כעת מחשב נייד לצורך עריכת התמונות שלי לאחר ימי הצילום ובזמן ימי הצילום. אני משתמש בתוכנות ADOBE PHOTOSHOP ו LIGHTROOM לעיתים אני גם עורך וידאו ארטים עם התוכנה ADOBE PREMIER אני רוצה מחשב שיריץ את התוכנות הללו במהירות, והתצוגה הגרפית צריכה להיות ברמה מאוד גבוהה. לפי אתר ADOBE המחשב צריך לכלול את התכונות הבאות: Intel core 2 Duo / AMD 64bit Support Windows 7 4GB or more of RAM 7200RPM 1280x900 display with OpenGL 2.0-compatible graphics card אני צריך כרטיס מסך בעל ביצועים מצויינים. גודל המסך מבחינתי בין 14" - 15.6" המשקל לא רלוונטי מבחינתי, אם יש אחריות בינלאומית אני אשמח. זמן הסוללה צריך להספיק לשעתיים - ארבע לפחות. זהו. אני מקוו…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש את זה: דגם לנובו X61 מעבד Core2Duo T7700 2.0 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 160 גיגה ויש את זה: דגם: אסוס Eee PC 1215N Intel Atom D52 1.8 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 320GB אשמח לקבל יעוץ?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב ואני צריך לדעת במה אפשר להוזיל, כמובן שאין לי יותר מדי מושג אשמח לעזרה [table][tr] [td][/td][td][/td][td] [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4G 8Mb 1155 95W + Scythe Japan Mugen 2 - בקניית מחשב חדש[/td] [td] ₪ 1650 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]MotherBoard :[/td] [td]Gigabyte GA-Z68XP-UD5 Intel Z68 Chipset[/td] [td] ₪ 1392 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Memory :[/td] [td]G.Skill 8GB 1600MHz (2 X 4GB) F3-12800CL9D-8GBXL[/td] [td] ₪ 587 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]CPU Cooling :[/td] [td]CoolerMaster CPU Cooler V8[/td] [td] ₪ 325 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr][td] [table][tr][td] [table][tr] [td]SSD :[/td] [td]OCZ AGILITY 3 60G 2.5\"…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 21-11-2011[table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]995[/td][td]1[/td][td]995[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E[/td][td]1090[/td][td]1[/td][td]1090[/td][/tr][tr][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 [/td][td]390[/td][td]1[/td][td]390[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך G…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לסטודנטית, עם זמן סוללה טוב, ולא כבד 13-14 אינצ' (אפשר רחב) עדיפות למעבדי i3 החדשים התקציב הוא עד 2600 ש"ח אבל אם יש משהו ממש משתלם אז אפשר למתחו את התקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב (ללא צורך במסך) לצפייה בסרטי HD שאני מוריד מהאינטרנט. (קבצי MKV) 1080p וגם 720p. בעקרון אני רוצה להוציא מחפש מחיר הכי זול שאפשר אבל מנגד חשוב לי שהסרטים ירוצו חלק!! ללא כל קפיצות או מריחות. אשמח להמלצות, אם אפשר גם לומר לי את סדרי הגודל של המחירים. אגב, אם מישהו מבין בסטרימרים וחושב שזה עדיף לי אז אשמח גם לשמוע ממנו. (האמת היא שבלל אני בהתבלטות אם לקנות מחשב או סטרימר).
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נחמד ודי ישן אני רוצה לשדרג אותו בכמה שפחות כסף כדי שיריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית וחלקה... לדעתי צריך לשדרג בבירור את הזכרון קודם כל כי יש לי רק 2 GB מה אני עוד צריך לשדרג? התקציב שלי לא גדול במקסימום מקסימום מקסימום 1000 שקל. תודה מראש : (מצורף תמונות של המפרט בתוכנת EVEREST) http://imageshack.us/photo/my-images/265/10212843.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/600/83186375.jpg/
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אודה לחוות דעתכם על מספר נושאים: 1. לגבי מפרט שהוצע לי (מחשב לצורך משחקים): מארז GIGABYTE LUXO 140 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX550TI מעבד INTEL CORE I5-2310 לוח אם INTEL H61 ECS H61H2-M2 זכרון 4096MB DDR3 1333MHZ ספק כח 600W REAL דיסק קשיח 7200RPM 16MB 500GB אודה לחוות דעתכם באופן כללי וכן האם המארז הנ"ל הינו איכותי ושקט ?, האם הספק איכותי ושקט ? 2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין מעבד אינטל I3 ל - I5 ? 3. האם יש הבדל משמעותי (לגיימינג מתחיל-בינוני) בין 3 כרטיסי המסך הבאים: (שימוש בכל המשחקים החדשים כגון: MW3 BT3, COD ). NVIDIA GEFORCE GTX550TI GTX 6870 1GB NVIDA GEFORCE GT 420 במיוחד באם יש הבדל משמעותי בין השלישי לשניים הראשונים (נאמר לי שבין שני הראשונים אין ה…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מחשב נייד המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. הוא מעוניין בנייד עמיד יותר מהביתיים הרגילים, אבל לא מעוניין להשקיע במחשב עסקי. הוא שם עין על lenovo thinkpad edge e520. נראה עמיד מאוד, מקלדת נוחה מאוד, מעבד I3 סנדי ברידג' וכל הדברים מסביב. אנחנו כמה חברה שמעוניינים לקנות ביחד כך שהמחיר יעמוד בסביבות 2700 ש"ח. יש מחשב (עמיד) משתלם יותר בסכומים האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב נייד, לשימוש ביתי. אין צורך בציוד נלווה אין צורך גם במסך שימשים עיקרים: אינטרנט, סרטים מוסיקה וכו'.. בעיקרון מדובר במחשב לבן אדם בגיל 50+ אז לא צריך להשקיע בכרטיס מסך אז עדיף כרטיס מסך בינוני שתיהיה את האופציה אם הוא ירצה להפעיל משחק פשוט. תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב לאחר כחודש של התלבטויות, החלטתי ללכת על ה- Asus N55SF, רק יש לי כמה שאלות ואי הבנות שהייתי רוצה לענות עליהם לפני שאני רוכש את המחשב. אז קודם, אפשר לרכוש את המחשב ב-3 חנויות (ממה שמצאתי עד עכשיו), רק לכל חנות יש תת דגם אחר, שאני לא הצלחתי לראות מה ההבדלים ביניהם: 1. KSP - הדגם הוא: N55SF-S1358V - מעבד i7 2670QM 2.2GHZ והמחיר 5450 ש"ח 2. שניידר - לא כלכך ברור הדגם, אך המעבד הוא גם 2.2GHZ והמחיר 5289 ש"ח 3. חצי חינם (FRE)- דגם N55SF-S1188V והמעבד הוא 2.0GHZ המחיר 5329 ש"ח אז מה ההבדלים בין הדגמים ? לא הצלחתי למצוא ברשת כלום... והאם יש חנות מומלצת לרכוש אותו ? חוץ מזה, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים אחרים על המחשב, כי לפי הבנתי המון רכשו אותו בתקופה האחרונה, אם אתם יכולים ל…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לשילוש קדוש ב1800 ש"ח, יש לי הארדיסק WD של 320 ג'יגה סאטה שמספיק לי צורב דיוידי סטנדרטי מארז קומפיוקייס ההוא שהיה פעם מאד נפוץ 6A משהו כזה, פלוס ספק HEC400 אם אני לא טועה כרטיס מסך ג'יגה בייט 8800GT 512 מגה, רק שאין לי בספק את החיבור מתח שלו, אז מה אפשר לעשות? מקלדת עכבר רמקולים מסך הכל יש, בקיצור, צריך רק שילוש קדוש השימושים הם סרטים בHD, משחקים ברמת דראגון אייג', וכו' לא משהו קיצוני, וגם אני לא משחק הרבה עבודה כבדה מאד על קיובייס הורדות יום ולילה, יש לי גם הרדיסק חיצוני, וזהו פחות או יותר.. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-