עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noaa,

היי, אני מחפשת מפרט למחשב לגרפיקה אני עובדת עם כמה תוכנות כבדות כמו solidworks, 3dmax + Vray, פוטושופ, ועוד כמה תוכנות גרפיות. בדרך כלל סוליד וורקס ופוטושופ במקביל. יש לי מחשב נייח בן 5 שאיכשהו החזיק מעמד מצויין עד עכשיו, אבל אני חוששת שלא לעוד הרבה זמן. מעוניינת להשקיע 2000-3000 ש"ח, וסביר להניח שארצה להשאר עם המחשב לתקופה ארוכה ללא שדרוגים. אם זה משנה, המסך שלי הוא 19'' מרובע. תודה נועה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi 65watt amd 4200 dual core 2x1 gig ram 250 gig hdd. hauppage pvr150. תוכנן במקור לשמש media center. עכשיו אמור לצאת לפועל. 1. לפני הכל- האם החומרה הנ"ל מספיק חזקה בשביל לשמש כמדיה סנטר סביר, או שאין טעם בכלל להשקיע בה? 2. האם מומלץ להחליף את הכרטיס מסך המובנה x1250 באחד אחר (ואם כן איזה)? 3. האם חיוני להוסיף hdd נוסף? (ברשותי hdd חיצוני של 500gig שיכול לשמש לאחסון) 4. על איזה מארז וספק כוח אתם ממליצים? 5. על איזו מקלדת אתם ממליצים (שמעתי על xgene מה דעתכם?) 6. האם צריך להחליף את הקירור למעבד? אם כן איזה קירור זול מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אין זאת הפעם הראשונה שאני בוחר להתייעץ איתכם, בכל מקרה, אבא שלי עומד לרכוש (זה נדחה מספר פעמים), מספר מחשבים חדשים למשרד שלו (ראיית חשבון), והוא מעוניין לקנות מספר מחשבים שיחזיקו לאורך שנים, הן ברמת החומרה והן ברמת התמיכה שלהן בתוכנות השונות. בכל מקרה אני יודע שגם מעבדים "פשוטים" יותר כגון CORE 2 DOU אמורים להספיק לטווח הארוך, אבל אני מחפש יותר משהו בכיוון של I3 או I5, עם כמות זיכרון שתספיק להרצה חלקה של חלונות 7 (אשמח להמלצה על גרסה מתאימה לרואה חשבון), עם מסך (רצוי WIDE), ועם כרטיס מסך סביר. דברים נוספים שרצויים זה צורב (לצד כונן נוסף DVD), פלוס כונן פלופי 1.44 (בכל זאת למשרד יש תחלופה של דיסקטים), ועדיפות למארזים לא בצבע שחור (עדיפות ללבן\צבע בהיר). בכל מק…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by swampfrog,

Part type Part name / Price Amount CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - [1,099 NIS] 1 Cooler : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 - [160 NIS] 1 Motherboard : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) - [674 NIS] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit - [657 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD - [650 NIS] 1 Video Card : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card - [1,570 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K. מתאפשרת חריגה עד ל-3K אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב מערכת הפעלה, אם יחסוך במחיר. 8. הא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום. בבקשה עזרתכם. הייתי מעוניין בעזרה מצדכם לצורך הוזלת המפרט והנחייה בבחירת הרכיבים נכנסתי לבוץ עמוק עם כל ההנחיות שבאתר הזה ודומים לו. המידע שהנחה אותי בבחירה הוא כדלקמן: מעבד INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93GHz 600 מאיץ גרפי מובנה INTEL GMA X4500 ? לוח אם ASUS P5QPL-AM 245 זכרונות KINGSTON/CEON 4098MB DDR2 800Hz 560 עבור תוכנות סרטוט הומלץ באתר על 4 ג'יגה דיסק קשיח Barracuda 7200.12 1TB 415 צורב Basic DVD-RW, SATA 150 כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 220GT 1024MB 395 הזול שמצאתי שמספק 128 ביט מארז COOLER MASTER CM690 340 שלושה מאווררים ספק כח SEASONIC 400W : SS-400ET 2…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20397 https://ksp.co.il/?uin=22809 תתעלמו מהמחירים, המחשב של DELL זול יותר ב300 ש"ח וגם מקבלים את האוזניות שבקישור. ראיתי שהבדל העיקרי הוא שבלנובו יש SSD ובDELL אין.. האם הSSD הוא מרכיב משמעותי? בDELL יש גם 3 שנים אחריות, עד כמה זה חשוב? כמו כן, האם יש עדיפות לקנות בבאג ולא בKSP/IVORY מחבינת אמינות? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ilanb0,

המחשב הקיים כנראה לא מתאים למשחקים כגון CRISIS 3, או MASS EFFECT 3. שייך לבן שלי שהינו חייל והוא מעוניין להחליט בין רכישת מחשב חדש או שדרוג הקיים. ציוד היקפי + מסך + מערכת הפעלה קיימים בידינו. המארז מצויין ולא נדרש אחר. זכרון הוא לא בעיה וגם לא כונן אופטי. עיקר הבעיה היא במעבד ובכרטיס ואולי גם לוח אם. הייתי מגדיל לו גם את הקשיח. אז האם שדרוג החלפים עדיף? להלן התצורה הנוכחית: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי אני מחפש מארז שמתאים למפרט הנ״ל, לא פנסי ובלי אורות הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים 100-100000011WOF AMD AMD Ryzen Threadripper 3rd Gen 3970X - sTRX4 Socket - 32/64 Cores/Threads - Box Without Fan http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=100-100000011WOF כמות: 1 - 9287 ₪ HX432C16FB3K4-128 HyperX 128GB (4x32GB) 3200MHz DDR4 CL16 1.35v - Fury Series - HX432C16FB3K4/128 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX432C16FB3K4-128 כמות: 1 - 3184 ₪ TRX40-DESIGNARE Gigabyte AMD TRX40 (sTRX4 Socket) DESIGNARE Motherboard with Direct 16+3 Phases Infineon Digital VRM, Fins-Array Hea…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by UNatural,

רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד, גודל:13-14 אינצ' מחיר:5000 גמיש. משקל:1.5- שימושים:office,Full HD גלישה באינטרנט סוללה:לפחות באיזור ה4 שעות היא מאוד אהבה את האולטרא בוקס המעוצבים וכד' ולא חשוב לה הנפח הארד דיסק כ"כ ככה שSSD בלבד יכול להתאים. מה שכן התקציב הוא 5000 ש"ח בלבד אפשר לארגן בזה אולטרא בוק טוב שיחזיק לה לכמה שנים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by EBanzir,

היי לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי ואשמח לעצה שלכם לגבי כמה חלקים שאני חושב על לקנות. חלקים נוכחים: מעבד - AMD Ryzen 5 1600 16GB Ram - 1K Speed כרטיס מסך - GeForce GTX 1080 לוח אם - Gigabyte AB350M-D3H-CF (AM4) אני חושב על להחליף את המעבד, קירור, Ram, אחסון, קייס אלה החלקים שחשבתי על לקנות: https://pcpartpicker.com/list/tpxjGq פחות או יותר כל החלקים מ Amazon חוץ מהקייס שהוא מהארץ בנוסף, רציתי לשאול אם אתם יודעים אם המבצעי Black friday התחילו ב Amazon או לחכות ל27 לפני שאני מזמין? תודה רבה מראש!

12. שלום רב אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, דגם ספציפי חברות: לנובו, HP, Dell תקציב: 3.5-4K. אם ממש הכרחי עד 5K מסך: 15.6" אלמנטים חשובים לי: - מתאים לתוכנות פוטושופ ואינדזיין (מבחינת זיכרון, איכות ומהירות) בהמשך ישולב עט דיגיטלי/תוכנת איור כלשהי. - תמונה טובה ואיכותית , משמש גם לצפיית סדרות סרטים (כטלוויזיה) *(מאיץ גרפי? כרטיס מסך)* - משקל קל, 2 kg - רצוי. רצוי: שקט, רמקולים טובים אין צורך: מסך מגע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. מה דעתכם על המפרט הבא? מתאים לתוכנות אדובי? חזק מספיק? (ללא OC) המפרט ללא מסך (קיבלתי המלצות על המסך של DELL) מצרפת קובץ. תודה!! [attachment deleted by admin]

14. Started by Zeev86,

היי. המחשב הנוכחי שלי עושה יותר מדי בעיות ולצערי שדרגתי לו לאחרונה GTX1080TI Aorus Extreme. אני לא רוצה שהכרטיס החדש ידפק וכבר שילמתי עליו 4K. לכן אני רוצה מפרט חדש בשבילו. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. כאמור מיועד לכרטיס מסך GTX1080TI Aorus Extreme -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Mantis,

http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=16043&zap=1 הוא נראה מחשב סביר, האם לדעתכם שווה את המחיר? מה האלטרנטיבות שלו? (מחשב לסטודנט להנדסת מחשבים).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dor1995,

היי מדובר בלפטופ של לנובו, N200-3000 דגם0769 כל פעם שהוא עולה יש BSOD, ואז בהפעלה הבאה יש windows repair שכושל...וחוזר חלילה. ניסיתי להתקין וינדוס מחדש (ממה שיש בתוך הלפטופ, וגם מדיסק חיצוני) - הבעיה חוזרת. ניסיתי להריץ JoliOS מLiveCD או להתקין - לא הצלחתי. כנ"ל לגבי Ubuntu. ניסיתי כל דבר אפשרי בערך... רעיונות? איפה הבעיה יכולה להיות? תודה! דור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MaTaN_Sh,

רציתי לדעת עם כדי לקנות את המפרט עם הוא שווה את ה-3480 ועם הוא שווה בכלל ועםאתם יכולים גם תתנו לי עצות אולי להחליף חלקים וכל הבלגן הזה זה המפרט: מעבד INTEL PRESCOTT 800MHz PRESCOTT 1M CACHE החדש- לא 512K אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *צורב 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G או 80G בטכנולוגיות S-ATA סיגייט, WD,Samsung או מקסטור *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/10…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avihaizipel,

שלום רב: אשמח לעזרה בשדרוג לוח האם שלי שיתאים למעבד שלי כולל זיכרון מתאים ושיהיה מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך. כ.מסך: R9 280X מעבד: i5 2500K תקציב: 1500 עדיף פחות נ.ב. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לשדרג את המעבד בעתיד. תודה מראש לעוזרים אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mmicha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, youtube, אופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך אך בתקציב שונה (לא כלול במארז המחשב הזה). חשבתי על מקלדת Microsoft Wired Keyboard 600 ועכבר Logitech Wireless Mouse M235 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן אני רוצה לחדש את המחשב, בעיקר בשביל משחקים. אגב, יש לי קירור מים מסיבי, ואני מתכנן אוברקלוק רציני. (לפנות לפורום אוברקלוק במקום?) ואגב אוברקלוק, יכול להיות שאצתרך גם ספק כח חדש, כי כרגע יש לי 430W של אנרטק (TruePower Trio) עם שני ריילים של 12V. במעבד אני מכוון אל סדרת ה E6X50, או אולי אל הקוואד. לוח אעדיף של ג'יגה בייט, חשוב שיהיה בריא באוברקלוקים, הזכרונות לא משנה של איזו חברה, אבל אני מיתלבט בין 4 ג'יגה פשוטים לבין 2 ג'יגה מעולים (עצות? מנסיוני עד היום, כמות עדיפה מאוד על איכות) והכרטיס מסך... טוב זה החלק הכי חשוב. גם פה אעדיף ג'יגהבייט, כמובן מסדרת 8XXX, אבל אחפש גירסא נמוכה (לא אולטרה או GT) כדי שאוכל להקפיץ אותו אח"כ (אל דרגת האולטרה). אגב, אני לא מרוצה כל כך מה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MS-D,

שלום ! הממ.. אני צריך מפרט בתקציב של 5,500 המפרט הוא למשחקים בעיקר , חשוב שהמפרט יכלול כ.מסך טוב (כמובן) קירור דיי חזק למעבד (שיוכל לספק oc ריאשוני אך טוב) חשוב גם שהקירור יראה טוב כי אני יחליף את דלת המארז לדלת פרספקט P: , רציתי להתיעץ אתכם האם שווה לכלול את המסך היפה הזה במפרט (מה שחוסך גם עכבר ומקלדת..) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 וזהו (בערך ) מקווה שתעזרו לי ... תודה מראש ! :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MBN,

רצוי שיהיה של דל או לנובו - בכל מקרה 3 שנים אחריות. המחשב יעבור הרבה בדרכים אז חשוב שיהיה עמיד. צפוי להריץ שרת WEB וכלי פיתוח שונים (צריך מעבד סביר+ ולפחות 4GB זיכרון). מסך מט באיכות די טובה (אני צריך לבחון עיצובים לעיתים). גודל דיסק קשיח לא קריטי - כל דבר מעל 100GB יספיק. אם זה עוזר, המחשב הנוכחי שלי הוא DELL Latitude D530 והייתי מאוד מרוצה ממנו ב5 שנים האחרונות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, עוזר למכרה ברכישת מחשב נייד. תקציב 2.5 אלף +-. השימושים מאוד בסיסיים אני מניח ולכן לא דרוש כוח עיבוד רב. חשוב שהמחשב יהיה קל באזור ה1.5 ק"ג, מסך 14-15. בעל SSD לפחות 128GB. שקט ברמה סבירה לסטודנט שהולך להשתמש במחשב בכיתה לא יותר מזה. קנייה בארץ. לא מתוכננים שדרוגים או אוברקלוק. האם יש משהו יותר מומלץ מזה: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27360. בסך הכל יש לי ניסיון טוב עם המחשב הנ"ל, השאלה אם יש משהו יותר משתלם? תודה רבה, זאב.

24. מחפש מפרט למחשב שיחובר למסך 22-24" מעוניין שיריץ עליו סרטים ומשחקים כבדים, ללכת לכיוון המשחקים במסגרת התקציב. אין מטרה לתוכנות עריכה\תוכנות כבדות מעבר למה לממוצע למשתמש הרגיל. לא מתוכנן OC. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rafik07,

מחפש מחשב לסטודנטית אמין קל זמן סוללה ארוך תקציב 4-5k אין דרישות לאפליקציות כבדות מתלבט האם שווה לקנות בקנדה או ארצןת הברית תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.