עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by manchester,

הסתכלתי על המפרט של 2 המחשבים וראיתי שהבטריה של ה x5 חלשה יותר. האם יש עוד הבדלים פרט לכך (אני לא מבין גדול בניידים וזה רק מה שראיתי), והאם הם מצדיקים הבדל של 35 דולר? עוד שאלה קטנה האם המחיר באמזון כולל מס/משלוח? או שעל המחיר שרשום שם צריך להוסיף תוספות אלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שמתאים לסטודנט אבל שיהיה מהיר, עם צורב (עדיפות ל 8 MB באפר) ועדיפות ל 512 K (זיכרון מעבד) ללא רמקולים וללא מסך עם מקלדת עם עכבר ו+הרכבה. שיתאים ל WINDOWS XP לא למשחקים, כרטיס קול ומסך מובנים. ושיהיה מאווורר (אני הולך להשאיר אותו פתוח ימים כלילות) פה אני ממש רוצה עזרה בכך שתתאימו לי רשת בייתית ז"א ראווטר (רגיל) למחשב שנמצא אצלי באחד החדרים (אבל שאני לא יצטרך להשאיר אותו דולק כאשר אני מעוניין לגלוש)וכרטיס רשת למחשב שאתם בונים לי (וכן התקציב הוא שונה- הכי פחות כסף יתאים לי) אני רוצה שיתאים ל 750K. והשאלה שלי האם אני צריך אחרי הרשת הזאת גם קו טלפון בחדר או שכרטיס הרשת מתחבר לראוטר שמתחבר למודם שנמצא במחשב שבסלון (לא זה)? תודה מראש, מוטי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by benz89,

קיבלנו הצעה על HP 15-n205ej http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869036 ב2100 שקל. בגדול המחשב אמור להיות בשביל אבא שלי שרוב העיסוק שלו הוא באינטרנט באופיס. השאלה היא אם אפשר לסמוך על הדגם הזה והוא יעשה את העבודה? ואיך האחריות של HP?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הראשון הוא של LG דגם F1 227DE הקישור: www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=50&subcatid=67&prodid=168&keySearch והשני הוא DELL ISPIRON 6400 הקישור: www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=503 אציין רק שלשני המחשבים יש שלוש שנים אחריות אם יש לכם הצעות הדומות במפרט במשך האחריות ובאיזור המחיר...אשמח לשמוע ד"א את MSI פסלתי משום שאייבורי קורעים כאשר הם שומעים תשלומים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כמו שכתוב בכותרת, ללא מסך עכבר מקלדת ושאר הציוד ההיקפי למינו לא מתכנן לעשות OC חשבתי על INTEL QUAD אבל אם אפשר להסביר קצת על זה למה הבנתי שלא הכל נתמך ע"י זה עדיין ולגבי השאלה כדאי לי לקנות עכשיו או שאמור לצאת משהו בזמן הקרוב ששווה לחכות בשבילו? (שמעתי יוצא משהו סוף חודש הזה, איזה כרטיס מסך ממש טוב וזול) תודה לכל המגיבים והעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Athalef,

שלום! אני מעוניין לשדרג נטבוק יחסית ישן ולא להשקיע יותר מדי כסף - הוספת ראם (4GB שיש לי ממחשב נייד אחר) והוספת כונן SSD. כיצד ניתן לדעת אם יש לנטבוק LG x120 חיבור MSATA? כונני MSATA זולים יותר, ולכן השאלה. לפי מפרט המחשב, האם כדאי בכלל להשקיע בו? כרגע הוא ממש לא זז, אבל מרגיש לי שאם אשדרג אותו יהיה הרבה יותר טוב...מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by joe123,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס sempron 3000 עם 1 ג'יגה זכרון. האם לדעתכם מחשב זה יהיה מספיק חזק עבור הורדות קבצים (emule and dc) ועבור משחקים כגון sims2, nba, fifa וכו' תודה,

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by einpoklum,

רכשתי מחשב נייד עם מסך בגודל 12". אני מחפש עבורו מין שרוול או נרתיק כזה, שיגן עליו בעיקר מפני מים ונפילות/חבטות, ואוכל לשים אותו בתוך תיק קיים. אני לא כ"כ מעוניין בתיק ממש - אך אם למישהו יש המלצה על תיק גב טוב שמיועד במיוחד לניידים 12", גם אשמח לקבל. מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tamir2,

שלום לכולם!! טובב..אז ככה אבא שלי החליט לקנות בשבילו מחשב.. עכשיו המחשב צריך להיות בעיקר לעבודות עם כל מיני תוכנות..הרבה צריבות..סרטים(מהמצלמה שלו..) וכל הדברים האחרים של מחשב לעבודה משרדית... התקציב הוא 5000 שקל..אפשאר טיפה לחרוג אבל לא הרבה.. עכשיו הדבר החשוב הוא..שאני צריך שתשימו שם את הכרטיס מסך רדון 9800 פרו.. כשהוא יקבל את המחשב...אז הכרטיס יבוא אלי .ואני ישים לו את שלי.... המפרט צריך להיות כולל מסך... וסידרום אחד!.. לא צריך צורב כי יש....ארדיסק 80 ג'יגה... כי הוא לא צריך יותר..וזהו השאר תחליטו אתם... תודה רבה לכל העוזרים!!.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oShemesh,

מה התקציב המקסימאלי?:3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: - מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: כל החדשים. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.:אין צורך בציוד היקפי האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:אין צורך בכרטיס מסך(R9 280X),ספק(Seasonic 800…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מה דעתכם? האם לשדרג קצת את המעבד? מחשב משחקים ב 1080P 144Hz. אקנה מסך "1080P 24

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by OKASHI,

אני צריך מיפרט מחשב [בלי מסך] גודל מסך שלי 19 אינצ שיהיה הכי סוס שאפשר עד 2000 - 2100 ש,ח זה בישביל CS CS = Counter strike רק למישחק CS הכי סוס שאפשר אל תישכחו ;D שבת שלום אני קונה מ אייבורי מחשבים ב ירושלים בבקשה עזרה אני קונה מחשב ביום ריאשון בבוקר אני רוצה שתיבנו לי אני חדש כאן ואני לא מבין את כל החוקים שצריך ליכתוב רק תיבנו לי ואני ילך בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. מבקש את עזרתכם למפרט מחשב לצורכי גיימינג. אני צריך שתהיה יציאה אופטית(SPDIF) בנוסף ל HDMI כי יש לי מגבר ישן ללא כניסות HDMI... מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-battlefield,call ofduty,batman ושאר המשחקים החמים המתוכננים עלינו לטובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kipoda,

היי! קניתי היום מחשב דל חדש dell latitude E6400 P8600 עם 4 ג'יגה זכרון והארד דרייב 250 ג'יגה במהירות 5400 ניסיתי להתקין עליו וינדוז XP עם service pack 2 (מכמה דיסקים שונים, גם גרסאות חוקיות וגם גרסאות פרוצות) וכל פעם קבלתי ERROR באמצע ההתקנה שהמחשב נתקל בתקלה ושאולי הדרייברים שהותקנו לאחרונה (אהמ אהמ... אין לי כלום על המחשב!!) דופקים את ההתקנה ותעשו ריסטרט למחשב... עכשיו, נשאלת השאלה, יש מצב שעם החומרה של המחשב הזה אי אפשר להתקין וינדוז XP וצריך להתקין ויסטה...? או שהמחשב החדש והיפה שלי דפוק בחומרה ואני צריכה ללכת להחליף...? מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי.. אירה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BarK1996,

שלום לכולם, אני די לחוץ על לקנות כבר את המחשב.. לפני שאלך לחנות, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, המחשב הוא : [h=1]HP Pavilion 15-P205NJ[/h] וקישור למפרט שלו באתר של KSP : http://ksp.co.il/?uin=25651 בגדול, בחרתי מחשב עם נתונים כאלה כי אני רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות עריכה כמו אדובי אפטר אפקטס, פוטושופ, פרימייר, סוני ואגס וכדו'... ובכלל מחשב שיהיה מהיר... לדעתי (עד כמה שאני מבין בזה...... ) המפרט של המחשב הזה די טוב, אבל אני חייב להיות בטוח, אשמח לשמוע את חוות דעתכם , תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, חבר שלי מחפש לקנות נייד חדש וקיבל המלצה על ה: Inspiron n7110 (http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n7110-n2630qm.htm) מפרט:[table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi7 Processor 2630QM 2.0GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 17.3[/td][td]HD+ (900p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1600X900[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]NVidia GeForce GT525M 1024MB[/td][/tr] [tr][td]דיסק קשיח[/td][td]640GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/td][/tr] [tr][td]זכרון פנימי[/td][td]6GB DDR3 1333MHz dual channel[/td][/tr] [tr][td]משקל[/td][td]משקל התחלתי 3.24 קג[/td][/tr…

18. אני משתמש במחשב נייד של HP, שכרגע מותקנים בו שני זיכרונות 2G של HP (סה"כ 4G זיכרון). השאלה היא כזאת: מתוך הנחה שאני רוצה להוסיף זיכרון RAM למחשב, האם יש הבדל בין זכרונות של G.Skill, Kingston ו- Samsung? האם אני צריך בכלל רק את הזיכרונות של HP שהיא מציעה באתר שלה? מדובר במחשב נייד של HP, ProBook 4520s WD841EA.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברים (: אז החלטתי להשתדרג אחרי כמה שנים, מהמפרט הקודם שלי בניתי מפרט שהתייעצתי עליו פה בפורום ואחרי הרבה חיפושים ננעלתי והזמנתי מStart-pc (שארצה לציין אותם לטובה השירות היה אדיב.. יאן מהחנות, תמיד נגיש ועונה במייל. והמחירים המעולים! משלוח חינם והספקה מהירה עד פתח הבית, בקיצור ממליץ בחום!) האמת שזה היה הטבילת אש הראשונה שלי בהרכבה של מחשב מ-0, והיה גם ניסיון לסידור כבלים מצידי המפרט המדובר - ולתמונות אז כל החלקים מגיעים בקופסאות !! מפשיטים את המארז קודם כל.. בודקים את הלוח אם.. סחטיין לMSI מבנה חכם מצידם בבחירת מיקום החיבורים לSATA וכו' .. קירור סקסי בטירוף.. בחצי מחיר כמעט אוקי, פי שבע יותר סקסי כשפותחים.. קצת גימיקי אבל שיהיה D: .. …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by makopolok,

האם ניתן להשיג את ה ATIV בארץ ? את האתר של סמסונג ישראל נראה כי לא עדכנו כבר שנה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bar2133,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו BF3 וסימולטורים ועריכה PHOTOSHOP ו SONY VEGAS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גם ל36" וגם למחשב 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by assafrubin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות, הרצת כמה IDEs במקביל, הרצת 2-3 VMs, אמולטורים למובייל, תכני HD, סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, RubyMine בעיקר, אבל כמו שציינתי למעלה, אמולטורים שונים ונגני מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם אחיין שלי צריך מחשב חדש (אחותי משגעת אותי כבר 3 שבועות). אשמח לעזרתכם. 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים בעיקר (COD, PES) 2. האם יש צורך בציוד היקפי 22 אינץ' wide 3. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 4. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? skypc בראשל"צ 5. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? רק לתוספת זיכרון בעתיד 6. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) לא ו/או הרכבת מחשב בחנות כן לגבי הגדרות גרפיות ותוכנות בשימוש של המחשב קצת קשה לי לקבוע. כרגע יש שלו מחשב חלש ואני מאמין שהמ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nimesh,

ראשית כל שלום, שמי יובל ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש הכולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים באופן כמעט בלעדי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המפרט זקוק למסך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קשה לי להיות ספציפי, הטעם שלי משתנה באופן תדיר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בציוד היקפי מלא. …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by v1p3rd,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות עבודה שאני הולך איתו הרבה, ויש שתי מפרטים שאני מתלבט בינהם הראשון מחשב של dell מעבד Intel Core i3 M350 2.26Ghz מערכת הפעלה Win 7 Heb זיכרון DDR3 1333 MHz 3GB כרטיס מסך Intel HD מסך 13.3" דיסק קשיח 2.5” HDD 500GB 7200RPM נדיר ביותר צורב ללא צורב אך ניתן להוסיף צורב חיצוני יציאות וכניסות USB(v2.0)*2, 1 e-STAT/USB combo port, HDMI, Mic-in, Headphone-out, RJ45, port replicator port, 5-in-1 card reader(MS/MS Pro/Ms Duo/MMC/SD), Express card Bluetooth יש מצלמת רשת Build in 0.3MP Web Camera כרטיס רשת Ethernet 10/100/1000 Base T on Board רשת אלחוטית Pro/Wireless 54Mbps קול HD Audio, Speaker 1.5Wx2 סוללה 6…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.