ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה . יש לי שאלה יש ברשותי מחשב נייד HP G7000 שקיבלתי מתנה. ללא לוח . קניתי לוח ועכשיו צריך להרכיב אותו ואני מתלבט מה לעשות אם לקנות נייד חדש שאני לא באמת צריך ככ , או להרכיב אותו . מה שאני רוצה לעשות עם הנייד זה בעיקר סרטים ומשחקים לא מהמשחקים החדשים היום שדורשים המון זכרון וכדו. משחקים כמו IGI2 FIFA 2005 וכאלו . מחשב כזה מעבד DUAL CORE 1.86 2 GB 667 HD 160 יכול להתמודד עם זה ? א) לתקן או לא לתקן ? ב)אולי להוסיף זכרון ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי כבר בן +3, ומתחיל להראות סימנים של חולשה, את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד. רוב השימוש שלי איתו זה לצרכי לימודים (MATLAB, SOLIDWORKS וכו'), אבל מידי פעם כשיש לי טיפה זמן אני משחק בו. אני מעוניין להשקיע כמה מאות שקלים בלבד (בתקווה לא לעבור את ה-1000) כדי שהוא יחזיק את השנתיים שנותרו ללימודים ואז כבר אקנה מחשב חדש חזק יותר, מה שאני חשבתי לעשות זה לשדרג את הכרטיס מסך (אולי ל4870 יד שניה?) ואולי את המעבד במידה וזה אפשרי. בקיצור אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים בצורה נורמאלית בזמן שנותר לי ללימודים... מה אתם אומרים? אשמח להמלצות נוספות! תודה.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי בערך עד 4 אלף שקל לקנות מחשב נייד. אני צריך מחשב לעבודה (בניית אתרים) ואינטרנט, צפייה בסרטים ב HD ו FULL HD ושזה ירוץ חלק, שתהיה אפשרות להפעיל את זה על מסך טלוויזיה עם כבל HDMI באיכות טובה ובלי תקיעות, כמו כן שיהיה מהיר מאוד וידע לתפקד גם כשיש עומס של חלונות, כמובן שבסדר גודל של מחיר כזה ארצה גם אפשרות להריץ משחקים על איכויות טובות, משחקים כמו COD נגיד. אם אפשר בבקשה חברה שלדעתכם טובה ולא עושה המון בעיות, בנוסף אם אפשר גם חנות שממנה אתם חושבים שכדאי לקנות. חשבתי על משהו נחמד שאפשר לעשות, 16 ג'יגה בלבד של SATA או איך שלא קוראים לזה, שעליו אשים רק את המערכת הפעלה, ועוד איזה 750 או טרה של זכרון בשביל שאר הדברים שיהיו על כוננים אחרים, האם זה כדאי ונכון? מישהו עשה א…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אני רק אציין שלפי מה שהבנתי בגלל איזושהם הצפות מחירי ההארדיסקים בשמיים, אז נראה לי הגיוני לחכות שהכל ירגע ויעבור ואז לרכוש אחד? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? בגדול, החריגה נועדה לציוד הקפי סביר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח, אני אשתמש בישן עד שהמחירים יחזרו להיות נורמאליים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, מתלבטת בין שני מחשבים ניידים, למטרות לימודים בעיקר, הרבה אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים בצפיה ישירה . אני לא מוצאת חוות דעת על המחשבים האלה בשום מקום.... ??? אנא עזרתכם: 1. מחשב נייד "15.6 Fujitsu LifeBook AH531-7 2.1GHz קיים באיבורי ב2090 ש"ח כולל מערכת ההפעלה. ההתלבטות היא: אני לא רואה הרבה דגמים של החברה הזאת באינטרנט ואת הדגם הזה בכלל אין בשום מקום חוץ מאיבורי, זה דגם ישן? המעבד מספיק בשביל הצרכים שלי? והמחיר סביר עבור התמורה? 2. מחשב נייד Lenovo IdeaPad U350 2963-E2G עולה 2285 ש"ח כולל מערכת הפעלה. כלומר הפרש של 200 ש"ח , אמנם הזכרון עבודה ודיסק קשיח קטנים יותר, אבל המעבד חדש יותר, השאלה היא עד כמה הנתונים האלה משמעותיים לצרכים שלי? עדיף ללכת על מעבד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא של חברה שלי היא מורה ולאחר שמת לה המחשב היא צריכה מחשב חדש... דרישות: מכיוון והיא מורה היא צריכה מתעסקת עם דברים בסיסיים office ואינטרנט. דרישות לגבי מסך 22 אינץ והיא מתעקשת שזה יהיה כולל רמקולים. מבחינת מעבד אני חשבתי ללכת על core i3 החדשים. (לפי מה שאתם מבינים אני מעדיף בשבילה מבוסס אינטל). כמו שמצויין בכותרת התקציב הוא עד 2K לא יותר מזה. נ.ב זה רק אני או שהמכירים של HD קפצו ממש... תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קצת התנתקתי מעולם החומרה לאחרונה ואני כבר פחות מעודכן לגבי רכיבי החומרה שיש היום בשוק לכן אני פונה אליכם לעזרה קטנה. . מה התקציב המקסימאלי? - סביב 1600-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - תלוי ברכיבים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - סרטים, שימוש יומיומי למשפחה ללא משחקים כבדים ושיתמוך בHD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - המחשב לא מיועד למשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום אבקש חוות דעתכם על מפרט למחשב ביתי לשימוש כללי (אינטרנט, קצת משחקים לא high end, פוטושופ, מוזיקה וסרטים). עלו המפרט ללא מסך כ-4000 ש"ח. שאלות לגבי המפרט למטה. מארזThermaltake V3 window black ספק כוחThermaltake TR2 RX 550W 12V 2.2PFC לוח Gigabyte GA-PS7-DS3-B3 מעבד Intel Core I5 2600 / 1155 TRAY מאוורריםZalman CNPS-7000V-AL SI 775/1156 AMD temp cont דיסקSeagate HDD 1TB 32MB SATA IIF3 זיכרוןCorsair DDR 3 4G/1333 Value כרטיס מסךGigabyte GTX550 Ti GV-N550OC-1GI Retail צורב DVDRW LG GH22-NS70 X22 SATA Bulk Black 1. אני מודאג קצת מהמארז כי חשוב לי מארז שקט. איך המאווררים לדעתכם? 2. דיסק SATA מספיק או שמומלץSATA 2? 3. בכללי מה כדאי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב- 3500~2500 עדיף כמה שפחות מחפשת מפרט שיתאים לעבודה בקיובייס ובין היתר גם למשחקים לא כבדים כמו הירוס וכד'. אין צורך בציוד היקפי.. =]
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, מאחר ואני זקוק למחשב חדש, אני בוחן אפשרות של בניה מאפס של מכונה מתוך מטרה לבנות מחשב שיעמוד בגבורה בכל מה שאני יכול לזרוק עליו. המפרט הזה נבנה מתוך שימוש במה (שלדעתי) עונה לצרכים שלי (האמת יש לי חשש שזה אפילו קצת יותר מכך), ואני אשמח לחוות דעת והצעות לייעול. לפני הכל, השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נריב על כמה שקלים אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? השימוש התובעני ביותר יבוא ממשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים: התובעניים כרגע יהיו Battlefield 3, Skyrim (אני צופה ומצפה שייצאו עדכוני טקסטורות וכו' ל- Skyrim שיעלו את הדרישות של…
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל הנחה משמעותית אם אקנה מרשת מסויימת. לאחר שבחנתי את הניידים שיש להם, הגעתי למסקנה שאין לי צורך ביותר מI3 ואני חייב אחריות 3 שנים. מצאתי את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7692&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8310&CatCode=315 אני פחות אוהב HP כי האמינות שלהם גרועה לדעתי אבל יש 3 שנות אחריות... אשמח לדעות וביקורות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אי מעוניין קנות מחשב נייד אך אני מתלבט בין שני דגמים הראשון:http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U30SD/ השני:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11109&perur=2&t=1&c=320 השימושים העיקריים הם סוליד וורקס-תוכנה לבנייה בתלת מימד וקצת משחקים קלים. ההבדל בין המחירים שלהם הוא 300 שקל. מה אתם חושבים על כל אחד מהם ומה נכון יותר לקנות? תודה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש לקנות מחשב למשחקים (CODMW3, F1 2011ׂ) בניתי מפרט ורציתי לדעת אם הוא טוב: [table][tr][td]מעבד: [/td][td]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 מחיר: ₪559 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 מחיר: ₪230 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 מחיר: ₪574 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td]Mutsiff E6101-A1 Black +2x 120mm + Screwles NO PSU WITH LCD STYLISH DESIGN כמות: 1 מחיר: ₪259 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td]THERMALTAKE Litepower 600W כמות: 1 מחיר: ₪338 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אהלן. מחפש מחשב נייד בעיקר לשימוש משרדי בבית. כמובן גם סרטים ומוזיקה קצת לפעמים... לעיתים רחוקות ישמש מעט ל-AUTOCAD אבל לשימוש קל ונדיר... מסך 15 או 16. י : DELL N5110 מה אומרים על רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 13 אינץ שישמש למטרות לימודים אבל שלא יהיה חלש בארץ המינימום לכזה מחשב הוא כ3200 שקל יש לי קרוב משפחה שעוד כמה שבועות מגיע לארץ מארה"ב , ואני יכול להזמין אליו מחשב שיביא לי מאיפה כדאי להזמין ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אהלן. מחפש מחשב נייד בעיקר לשימוש משרדי בבית. כמובן גם סרטים ומוזיקה קצת לפעמים... לעיתים רחוקות ישמש מעט ל-AUTOCAD אבל לשימוש קל ונדיר... מסך 15 או 16. דוגמא שמצאתי : DELL N5110 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=14081 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11242&perur=2&t=1&c=441 (same price after deduction of VAT) מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אוקי אני קונה בעוד כמה זמן מחשב מהאתר TMS רציתי לדעת איך המפרט הבא: וגם אני לא לוכח דיסק קשיח למה יש לי פה כבר על המחשב אם יש מה לשפר אז תגידו לי כי כמה שאני הולך להשקיע על המחשב זה רק 2300 הינה: מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪789 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Biostar H61MLC for 1155 socket כמות: 1 - מחיר: ₪254 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪106 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪675 סה…
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנייד/טאבלט שישמש אותי בעבודה (רוב היום בדרכים) להשתלט על המחשבים בעבודה מרחוק ולעבוד עליהם. בנוסף שיהיה גם בתור מחשב נייד/טאבלט אישי.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, יש לי Asus N73S, שמגיע עם כרטיס מסך nVidia GeForce 540M. כשאני מסתכל בכל מקום (לצורך העניין בהגדרות מסך, הגדרות שמשחקים מזהים וכו') אני רואה את Intel Graphics HD בתור כרטיס המסך שלי. בתוך מנהל ההתקנים אני כן רואה את הנוידיה בתור כרטיס מסך אפשרי פעיל וללא תקלות, לצד האינטל. איך אפשר לשנות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
חברים שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מערכת לידידה שמתעסקת עם גראפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא פוגע בביצועים לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג, אפשר עוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD (מפורט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (ספק כוח (TR2 430W) צורב, דיסק קשיח, כ.מסך). 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי שלום יש לי נייד msi ex623 כבר יותר משנתיים והסוללה שלו כמעט גמורה העיניין הוא שאני רוצה להזמין סוללה חדשה מה ebay אבל יש בעייה קטנה במחשב שלי יש סוללה של 10.8V 4400mA וב ebay יש סוללה של 11.1V 4800mA אבל רשום שם בפירוש שהיא מתאימה לנייד שלי אבל אני לא כזה בטוח מבחינת מתח אם היא תתאים אז יש למישהו עצות מתאים, לא מתאים אשמח לתגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 21-11-2011[table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]995[/td][td]1[/td][td]995[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E[/td][td]1090[/td][td]1[/td][td]1090[/td][/tr][tr][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 [/td][td]390[/td][td]1[/td][td]390[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך G…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נוסף(בזמן הקרוב אני יצתרך עוד כמה). לגיימינג כבד ברזולוציות גבוהות. והשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום כולם, אני חדש פה, ורוצה לדעת האם המפרט הזה טוב למשחקים, כדי שיעבודו על איכות טובה. משחקים ברמת המודרן וורפר 3, באטלפילד וכו... המפרט: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel CL8-8-8-24 הארד דיסקWestern Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיסי מסך: Zotac GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E מארזים: Sharkoon Sharkoon Vaya Value Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח: Thermaltake TR2 RX 550W …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 - 1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+ משחקים: Battlefield 3 Crysis 2 וכו' רזולוציה מקסימאלית: 1280 x 1024 גודל מסך: 19 אינץ' הגדרות: גבוהות 3. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המפרט הנוכחי: Computer Type ACPI x86-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate DirectX DirectX 11.0 CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipse…
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-