ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.קניתי מחשב גיימר לפני 6-7 שנים עדיין עושה את העבודה. כמה נראה לכם אפשר למכור אותו היום? המפרט: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts יש גם צורב DVD של LG wd3200aaks 320g samsung hd502hj 500g
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה בתוכנות תלת מימד ומשחקים החשבון לא כולל מסך. דרישות, מהידע המועט שיש לי- 2GB זכרון לא מתכנן אוברקלוקינג כטיס מסך עד 1500שח הנה מה שקיבלתי - INTEL CORE 2 DUO 6300 BORD INTEL CHIPSET 946 2X1024/667 TRANSEND 250 WD KS 16 MB SATA 2 DVDRW LG H10N Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB CASE 6A19 מה כדאי לשנות ? האם כל החלקים מותאמים זה לזה ? ועוד שאלה - האם המפרט הזה הוא מוחלט או שיש פה אפשרות למרוח אותי (נניח שהמעבד יהיה באמת 6300 אבל במהירויות שונות ) ? ואם כן - על מה מומלץ להתעקש ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג בסביבות 4K, בניתי מפרט ב TMS ומבקש לקבל חוות דעת, חשוב בנוסף לביצועים שיהיה שקט, תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪125[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. בפעם האחרונה שקניתי (בעצמי) מחשב, זה היה בערך לפני 6 שנים. המחשב עלה לי 8000 ש"ח, ואני לא רוצה לעשות את הטעות הזאת שוב (למרות שהוא החזיק לא רע יחסית לזמן שהוא קיים...). אני רוצה לקנות מחשב חדש. שיהיה טוב מאוד, לא חייב להיות מושלם. עיקר השימוש בו הוא הורדות (כלומר, נפח דיסק קשיח הוא קריטי), וכמו כן הפעלת משחקים חדשים, גם מהיותר כבדים (אך לא הממש ממש מפוצצים), לדוגמה באטלפילד2. אני רוצה נתונים טובים, כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק בהנאה את רוב המשחקים החדשים, אבל אני לא מצפה להרגיש כאילו אני משתמש במעבד על שמראה לי במדוייק כל פרט קטן (כמו זבוב שמסתובב ליד המצלמה : ). אני רוצה לשלם בסביבות 3500 ש"ח, לא כולל מסך, אבל כולל את כל השאר (כמו כרטיס מסך סביר וטוב, אבל לא טוב מד…
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
עדיפות למעבד של אינטל. בנוסף, מה דעתכם על ההצעה הזאת? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=794&CatCode תודה מראש על העזרה (:
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לא כולל מסך ואביזרים נלווים. לשימוש ילדות בגיל 10-11תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה לא קשור לפונקציות במקלדת, המסך גם בהדלקה ממש כהה שבקושי רואים משהו מחשב של טושיבה סטלייט... יש למישהו מושג מה הבעיה? התחיל פתאום!
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד לאח שלה שהולך ללמוד כלכלה. היא מתעקשת על כונן קשיח בנפח גדול (אז SSD לא נכנס בתקציב) ושיהיה קל מספיק בשביל להיסחב איתו כל יום (עד 1.5 ק"ג). אז אם יש לכם הצעה למשהו, אשמח לשמוע. אין לי זמן לחפש בין אלפי הדגמים שיש. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני דגמים של Gateway בעיקר העניין שבדגם החדש עברו למעבד מסידרה 4 שיש לו רק 1M קאש, אך מהירות 800 אך מה שמשונה הוא, שאת הזיכרון הם מספקים במהירות הנמוכה! אז נראה שהמעבד מסידרה 5 עם 2M כבר עדיף? דבר נוסף שמטריד אותי, שבגירסה החדשה יש הכנה ל wifi 11n , ואני לא יודע אם יש לזה משמעות אמיתית, לצורך מזדמן (בחופשות וכדומה) לגשת לנקודות חמות בארץ ובאירופה ב 5 שנים הקרובות. כמו כן הדגם הישן כבר אזל, ומוכרים עכשיו בטייגרדירקט רק "מחודש", האם עשויה להיות עם זה בעיה? חוץ מזה: בדגם החדש זה תאורת led אך אין ביטחון שזה נותן יותר nit גם יש eSata הנה המפרטים: The new TC serias ================== Processor Intel® Pentium® Dual-Core T4200 Mobile Processor1 (…
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב חדש תקציב 7K למשחקים בגלל שאני כבר הרבה זמן לא בתחום אני צריך עזרה דחופה הקניה מתבצעת בעוד מס ימים באייבורי תודה מראש על העזרה 1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 ש"ח רק אם ממש צריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבידים COD קריסיס וכולם א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול בתקציב חשבתי על Samsu…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט לצרכים שלו, אני מבקש את עזרתכם: הוא מתעסק ב סירטוט 3D עבודה רצופה (24 שעות) הרבה אינטרנט ללא OC, מסך, ציוד הקפי. מבקש שבמפרט יהיה מעבד 4 ליבות (אולי Q6600) כרטיס גרפי 8600 GTS *בקשה מיוחדת על תאימות מלאה כדי שהמחשב לא יקרטע *התקציב יכול להשתנות עד + 1000 אם ישנו צורך לכך תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט העיצוב לא חשוב ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חו…
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי להבין אם למחשב שלי יש קיבולת למשחקים עם גרפיקות חזקות הלינק למפרט : http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5342563&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001〈=he&cc=il תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE ו-VST כבדים נלווים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE פרנסה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 יש צורך להסביר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה ה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. המפרט שבניתי הוא: ALBATRON K8SLI - 770 Athlon 64 939 3200+ - 830 W.D. 200GB 7200 8M - 531 ?X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E? - 1400 ?512Mb 400MHz Samsung? - 300 Case CA092 ET-3-3 Gsmart - 200 w/psu 250w סה"כ 4031 ש"ח שאלות: 1. יש באפשרותי להשיג לוח K8NF4X של ALBATRON ב-470 ש"ח, הלוח הזה טוב לOC? האם הוא איכותי בכלל ושווה לי לקחת אותו, כי ללוח שבחרתי יש SLI ואני לאצריך אותו. האם ישנו לוח שיותר טוב מהלוח שבחרתי, באותו מחיר, או אפילו בפחות מחיר (SLI לא דרוש), שיתן לי ביצועים יותר טובים/פיצ'רים טובים יותר/יכול OC טוב יותר? אם כן מהו הלוח? המלצות... 2. בקשר לכרטיס מסך- מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הכרטיס הזה ולהפוך אותו לX800XT PE. אם א…
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מילאתי בעבר טופס והמליצו לי על כמה מחשבים מה דעתכם על המחשב הזה?? http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10139 מבחינת מחיר הוא טוב, משקל , והמפרט שלו מצויין בהשוואה לאחרים מה הם היתרונות או אפילו יותר חשוב ,החסרונות במחשב הזה..אני די מעוניין לקנות
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך לפחות 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. לדעתי 1.5-2 יהיה טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן! לא יודע כמה אבל היות ובעבודה אין תמיד אפשרות לחיבור לחשמל אז עדיף שיחזיק זמן רב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, usb 3, * Bluetooth? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd 500 gb לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עשיתי קצת מחקר, ואני רוצה שתעזרו לי בבחירת סוגי הרכיבים. בעיקרון, המחשב מיועד עבור עבודה משרדית, משחקים (אבל אני לא גיימר שרוף או משהו), וסרטים. בכל מקרה, הנה רשימת הרכיבים שאני מעוניין שיהיו לי: פנטיום 3 (פלוס-מינוס) ג'יגה (או משהו מקביל ב-AMD) זיכרון פנימי 768 מגה מהיר כונן קשיח של 120 ג'יגה כרטיס קול אני אקח מהמחשב הישן (Creative Live 5.1) כרטיס מסך - חשבתי על Radeon 9600 (לא יקר מידי, ועדיין די איכותי - מאחר ואני לא גיימר שרוף) צורב DVD כבר קניתי (ה-Nec החדש) כונן DVD - חשבתי על LiteOn אם תוכלו גם להמליץ לי על לוח אם מתאים... (אני מעדיף שכרטיס הרשת + USB יהיו On Board). בתודה מראש, ירון
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב בייתי עם הצרכים הבאים: *סרטי FHD *יציאת HDMI ועדיף גם סאונד כמו SPDIF *שקט ברמה 8 *2T HDD *ללא שדרוג ציוד הקיפי ו- OC.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים. צפייה בסרטים. * גודל המסך13.3-14.0 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיפות למאט * רזולוציית המסך? HD זה מספיק עם יש אפשרות ל FHD אפילו יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים באוניברסיטה ולעבודה אז חשוב שתיהיה סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?. רוצה לחבר את המחשב למסך חיצוני בבית * Bluetooth? נחמד לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מה שיכנס לתקציב אני הולך לשתמש בכונן חיצוני ככה שנפח במחשב יספיק בסביבות 250GB אם יש SSD ואם כונן רגיל אז מעדיף 500GB ומעלה. אפשרות להוסיף SSD גם נחמד …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע שוקל את ASUS K53E http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 מה דעתכם על המחשב ועל ASUS בתור יצרן? מכיוון שכל המחשבים בתקציב הם בעלי מאפיינים דומים ויתנו בערך אותם ביצועים במשחקים הקלים שישחקו עליהם עיקר הבחירה היא יצרן איכותי. חשוב מאוד שתהיה אחריות ל3 שנים לפחות או אופציה להרחיב ל3 שנים במסגרת התקציב. עדיפות לרכישה באייבורי. תקציב: עד 3000 ש"ח פרטים נוספים * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, משחקים קלים. * גודל המסך? 15.6" האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מעדיף שיכלול USB 3, HDMI * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ועדיף יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדר…
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 8MB 2.4 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Westren Digital 320GB SATA II 16 זיכרון Kingston 1024MB X4 = 4GB 800MHz DDR2 CL5 כרטיס גרפי DDR 3 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe צורב DVD LG X18 עכשיו אני רוצה שתביאו חוות דעת על המפרט ותוסיפו מארז וספק תקציב 5700
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי ככול הניתן כמחשב ביתי, במסגרת התקציב כמובן. בין היתר עובדה כללית עם האינטרנט, תוכנות די כבדות כמו פוטושופ ,תוכנות קומפילציה ומשחקים. במשחקים הכוונה לרמה הבינונית, לא משהו מטורף. חשבתי על DV6-1330EJ ו- DV6-1340EJ (שטיפה קשה יותר למצוא אותו בימים אלה). כרטיס המסך הוא HD 4650 שזה די מכובד אבל המעבד T6600 2.2GHz הוא טיפה חלש יחסית למצב בשוק כיום. הזיכרון גם כן, 2gb בלבד בדגם ה-1330, אבל זה ניתן לשדרוג. השאלה היא האם מעבד כזה יהווה לצוואר בקבוק לכרטיס המסך והאם יש לכם הצעות אחרות במסגרת התקציב? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, פעם ראשונה שאני מפרסם פה, נאמר לי שזהו פורום רציני עם אנשים שמבינים עניין בעקרון אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכ.מסך חזק יותר, שיהיה מסוגל לתמוך במשחקים חדשים יותר. הבנתי ששדרוג כזה כנראה גם יגרור לשדרוג הראם והספק שלי. עכשיו חבר המליץ לי על HD6870, אבל אני לא בטוח אם זה בכלל יתאים למערכת שלי... אז אני אתן את המפרט הנוכחי שלי, תוכלו להמליץ לי על כ.מסך ( אם לא 6870 ) שיתאים, והאם אני צריך באמת לשדרג ספק בשביל הכרטיס... זיכרון אני במילא רוצה לשדרג ל4GB, גם יהיה נחמד אם תמליצו לי על שדרוג שיתאים לי. התקציב שלי לכרטיס מסך בסביבות האלף ש"ח, ורצוי ששדרוג ספק וזכרון לא יהיה יקר יותר מ400-500 ש"ח... הנה המפרט : לוח אם : Intel Desktop Board DG31PR Pearl Cre…
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הרכבתי את המשב הבא בתקציב של עד 3.5k (מהחנוית skypc ו foxpc) אשמח לקבל הצעות לשיפור או לבניית מחשב מבוסס אינטל בתקציב הנ"ל רכיב מודל מחיר מעבד AMD Athlon 64 x 4400 BOX 470 לוח אם Asus M2A-VM HDMI 412 זיכרון Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit 265 כ.מסך CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 דיסק קשיח western digital wd2500YS 250GB 393 מארז hec 6A19B 205 ספק כח jsp tech ps-05 BIG FAN 1000 450w 135 צורב Pioneed DVR-212 x18 DVD 165 כ.רשת אלחוטי Edimax EW7128G PCI 115 סה"כ 3060
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-