עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idan007,

בניתי מפרט ורציתי לדעת אם הכל בסדר איתו ואם יש משהו שאתם חושבים שכדי לשנות: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit 1 720 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5GD1 (915P) S775, PCI-E 1 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz V-DATA CL2.5 1 270 כרטיסי מסך? GIL כמות מחיר סה"כ Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E 1 1190 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 335 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 סה"…

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לאבד איכות אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 60% שימוש כללי (אינטרנט וכו'), 25% מדיה סנטר (המחשב מחובר גם לטלוויזיה, תכני HD) ו-15% משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סדרת GTA וcall of duty למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך בסביב…

• 43 תגובות
    • 13.7k צפיות
  3. מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 למשחקים Call of dute fifa וכו 2. עבודה משרדית 3. מוסיקה וצפיית סרטים תודה,

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  4. עבור אחותי, להחליף את המחשב המזדקן שלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות איור ועיבוד תמונה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך …

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  5. ככה אני זקוק למשחב למשחקים אני כיתה י"א אז אני מניח שלא יהיה לי ממש זמן למשחקים אז אני מוכן עכשיו להתפשר על כרטיס שהוא די חלש ובחופש לקנות כרטיס חדש. מה חשוב לי במחשב תמיכה של הלוח במרובעי ליבה. חברות איכותיות שיהיה אחריות על הרכיבים. אנילא זקוק לסך רמקולים מקלדת עכבר או ציוד הקפי אחר. צורבים וסידירומים גם אין לי צורך בהם יש לי כבר צורבים במחשב הזה. מערכת הפעלה יש לי. שהמחשב ייתמוך בויסטה כמובן שהוא יהיה מסוגל להריץ ויסטה. אם יש משהו לא ברור אז עדיף תשאלו לפני שאתם בונים את המפרט לא רוצה שסתם תתאמצו.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אין צורך בצורב ומקלדת... כרטיס קול מובנה... סאונד בינוני.. הדגש הוא על כרטיס מסך בינוני עד טוב, ומסך 19 אינץ' גם בינוני עד טוב... תודה על העזרה. עריכה: להעביר בבקשה לפורום מפרטים... בטעות כתבתי את זה בפורום כללי.. :-\

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by FPSbanana,

אני מחפש מחשב למשחקים עד 5200 ש"ח לא משחקים כבדים משהו כמו CSS על HIGH ויש אפשרות להחליף כרטיס מסך למחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. הסיפור הרגיל. הגעתי לצבא, צריך עם מה להעביר את הזמן, ומשם הדרך למחשב נייד קצרה . אני צריך נטבוק, מסך 10 אינצ', רזולוציה כמה שיותר גבוהה, לא מבריק (אני שונא מסכים מבריקים), מקלדת כמה שיותר נוחה (מה שאומר - 100%), רצוי שני ג'יגה של RAM, מעבד חד ליבה יספיק לי לדעתי, כנ"ל XP... בקיצור, אני צריך נייד מולטימדיה שיחובר לאוזניות. אני לא רוצה לקנות אותו מחו"ל. קשיח כמה שיותר גדול. בנוסף, קישוריות דור שלישי תהיה מאוד שימושית, מכיוון שבמוצב לא יהיה WiFI. שמעתי שיש כבר ניידים עם זה. צריך סוללה כמה שיותר ארוכה. שישה תאים בדרך כלל תספיק. בלי קשר, זה אפשרי לחבר את הנייד למחשב נייח ככה שיראה את הקשיח שלו ואני אוכל להעביר ביניהם קבצים?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by nabot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בסגנון פיפא בעיקר), סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, COD, מורטל קומבט (אולי בעתיד משחקים קצת יותר כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 720P אולי בעתיד 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. Started by mmicha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, youtube, אופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך אך בתקציב שונה (לא כלול במארז המחשב הזה). חשבתי על מקלדת Microsoft Wired Keyboard 600 ועכבר Logitech Wireless Mouse M235 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בס"ד שלום לכולם. אני מחפש המלצה למפרט למחשב גיימינג נייח. חשוב שיהיה משהו שיחזיק להרבה זמן, מצד שני לא חייב את הטופ שבטופ (מגבלות מחיר). אשמח, אם אפשר, להמלצה לכמה אפשרויות למעבדים וכרטיסי מסך. כמו כן, על מה לא להתפשר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  12. Started by xtx,

הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,090 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 419 ש"ח LG GSA-H42 X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black 230 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Black Blue Led Gaming Case 890 ש"ח סה"כ 3,953 ש"ח + מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096 סה"כ 7143 שח יש מה לשנות?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by buff,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  14. Started by zvi0005,

שלום יש לי מחשב נייד HP Pavilion דגם שעשוי מאלומיניום מבחוץ. הבעיה שמורגש זרם חשמלי כשנוגעים בו. האם זה מסוכן למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי. הנייד הוא עבור קרובת משפחה השוהה בניו-יורק. היא סגורה על גודל מסך של 15.4 \ 15.6. מעדיפה קלילות, והארדיסק מכובד. שימושים פשוטים של אינטרנט, אופיס, שירים וקצת סרטים. יציאת HDMI זה רעיון לא רע. תקציב - 500 עד 650 דולר. אשמח ללינק לחנות שאתם מוצאים לנכון לרכוש בה (newegg, amazon, bes buy או דרך אתר היצרן. רק תגידו) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. המחשב יהיה למשחקים וגם לשאר הפעולות הבסיסיות כמו סרטים,אינטרנט ומוזיקה. OC מתוכנן גם, השקט חשוב אבל לא קריטי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את הEEE שבא עם 4 ג'יגה ולהוסיף לו עוד 16 ג'יגה כונן פלאש רציתי לדעת אם המחשב יריץ את האקס פי ששוקל 8 ג'יגה לבד ואם יתאפשר ליראות סרטים קצת שירים וכאלה ... לפי הנתונים שלו ניראה שכן אבל אני רוצה להיות בטוח ...

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  18. היי, מי מכיר כאן את ה dell inspirion 3542 ויכול להמליץ עליו לטובה או לרעה בשביל סטודנט הנדסת תוכנה שנה רביעית... אחרי כמה שנים שהיה לי מחשב קטן וקל אבל לא חזק, ולצערי הוא נשבר לי... אני שוקל לקנות מחשב חדש... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13075

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום... המחשב שלי דינוזאור ובא לי להתחדש במחשב... חשבתי ובדקתי הכל כבר לפני שנה אבל בסוף משיקולים אישיים לא קניתי... המחשב הרצוי הוא לשימוש יומיומי בלבד אבל אני רוצה שתיהיה לי יכולת לשחק משחקים חדשים... לא דורש פה FPS מטורף ב1080P אבל מה שנראה לכם אפשרי לשחק... אני לא מחפש רכיבים מיוחדים בשביל עוד FPS או 2... אין לי מושג כמה התקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות... הרכבתי בKSP מפרט ויצא לי 4300 עם מסך. מסך 23'' תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. מחפש המלצה לנייד/טאבלט שישמש אותי בעבודה (רוב היום בדרכים) להשתלט על המחשבים בעבודה מרחוק ולעבוד עליהם. בנוסף שיהיה גם בתור מחשב נייד/טאבלט אישי.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  21. מה דעתכם על המפרט הזה- http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1134 למטרת אינטרנט בעיקר, יחד עם שימוש ביתי כללי ומשחקים בקטנה- כלומר להריץ ברמה נמוכה משחקים [גם חדשים] על מסך 19" עקרונית המפרט נראה ממש בסדר- אבל השאלה היא כמה בדיוק הוא מתאים לדרישות ואם אפשר להתפשר על דברים יותר חלשים [מעבד או כ. מסך למשל] או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר איזון בין הרכיבים? התקציב לא כולל מסך או ציוד הקפי כלשהו, לא למטרת שדרוג או OC

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  22. שלום, אני מעונין לקנות נייד עם מגבלה של 6.5-7K שישמש למגוון ישומים כולל סביבות פיתוח שונות לתכנות (לא למשחקים) הדרישות המינימליות הן: - כרטיס גרפי עצמאי ולא אינטל שצורך מהזכרון ראשי. - 1GB זכרון - Wi-Fi. - מעבד רגיל - לא סלרון. אין חובה ל BlueTooth חשבתי על Dell ו IBM כחברות מוכרות וטובות (גם מנסיון אישי) על איזה דגם אתם ממליצים ולמה כדאי לשים לב, ערכות שבבים דגם מעבד וכולי. מה ההבדלים בין הדגמים השונים למעבדים 735, 740, 760 וכו'

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by alex1991,

המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט. והמסך שלא יהיה פחות מ15.4. תודה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. היי, זקוק לעזרה, אני מעוניין לרכוש מחשב כאשר התקציב שלי הוא בסביבות 2000 ש"ח. אשמח גם להתפשר במחיר... הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בעיקר, לא למשחקים. חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים וחשובה לי האחריות. לא זקוק למסך וציוד היקפי. ראיתי בזאפ את המחשב הזה של דל: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=909 חושב אולי לקפוץ לאייבורי כפי שעשיתי בפעם הקודמת לפני חמש שנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7122&CatCode=1 אשמח מאוד לעזרה, טלול

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים חדשים באיכות גבוהה,אינטרנט,סרטים * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך?מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא על מה אתם ממליצים??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.