עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב. 2700 ש"ח גג חברה.עם אפשר מוכרת. חנות/סניף. אזור המרכז מטרות המחשב . מחשב נייד . לא משנה גודל הוא משקל העיקר שהמסך לא היה ממש קטן. מצלמה מובנת. מיקרופון מובנה. צורב. ושהיה בעיקר בנוי למשחקים מה שניכנס בתקציב 2700 שח מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הדרישות הן: - לא נראה לי שמשמעותי מאיזו חברה: DELL, HP, TOSHIBA וכו'.. - מסך 15.6 או יותר. חשוב שלא יהיה מבריק. רזולוציה 1920x1080. -מעבד I7. אין לי מושג בסוגים השונים והדגמים של המעבדים לניידים וההבדלים ביניהם. - זיכרון לפחות 4GB. כמובן שאם אפשר יותר אז ברור.. - כרטיס מסך ייעודי עם 1GB זיכרון לפחות. עדיפות לNvidia. -לפחות 320GB דיסק קשיח. 7200rpm. - מערכת הפעלה אינה חובה. האם כל זה יכול להיכנס בתקציב של 6K? :s05: ו7K? :-\

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  3. דרישותי: תקציב 3K +- שימוש: גרפיקה בלבד ל-print+web בתוכנות: אינדיזיין+אילוסטרייטור+פוטושופ. אין צורך בציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. 8 בדרגת השקט מ-1-10 שום אוברקלוקינג. חשוב USB3 אחרי חיפושים ושיטוטים רבים ומפרכים נותרתי עם המפרט הבא שאני די מרוצה ממנו: מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח WD 500GB Barracuda 7200RPM 16MB SATA III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 מארז ‏CM 690 II Basic Black ATX Case תמיד יהיה משהו יותר טוב, וכבר נמאס לי לחפש... נ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני צריך הכל חוץ ממסך,מארז וכל הציוד ההיקפי. זאת אומרת מעבד+לוח אם+זכרון+דיסק קשיח+כרטיס מסך+ספק,כל זה בסביבות ה1700 אפשרי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בסביבות ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטים ומשחקים כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ודומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. מתוכנן OC עד 4.5GHZ דגש על שקט גבוה מסך U2312HM DELL דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13194 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13945 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12381 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB Spinpoint F3 7200RPM 16MB Sata III HD502HM http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  6. שלום אני נמצא לפני קנייה של נייד והפנו אותי פה לדגמים קלים של 13 ו14 אינץ' בדיוק אחרי ההמלצה פגשתי חבר בלימודים עם VOSTRO V131 ונדלקתי על המחשב הסופר קל הזה (1.8KG ) אבל מה אין לו כונן אופטי (לא כזה נורא אבל מידי פעם יש צורך ) עכשיו בשביל הפעמים המעטות האלה אני מעוניין לדעת האם וכיצד אני יכול לחבר אליו את הכונן האופטי שיש לי בDV9 המושבת שלי הכונן מתפרק בקלות אך אני לא יודע בעזרת איזה כבל ניתן לחבר אותו לנייד אחר?! תודה מראש מיכאל.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. שלום לכולם. אני דיי ננעלתי על המחשב הנ"ל לי הוא עולה באזור ה 3400 ש"ח כולל מע"מ למחשב מפרט טכני מאוד מרשים. קישור http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10035 עוד קישור http://www.grandadvance.com/?g=products&a=view&pid=19161 האם באותו טווח (גג +200 ש"ח) יש מחשב שיותר מומלץ ? הדרישות שלי שואפות ל-0 חחחח חשוב לי שבעתיד אני לא אתבאס שקניתי משהוא חלש ולא אוכל להפעיל משחק\תוכנה אני כמעט ולא משחק, ובטח שלא בנייד תודה למגיבים :-)

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by raorian,

אז אחרי הרבה שיקול דעת קניתי בסוף את האסוס N55SF. לאחר הקנייה התברר לי שהמעבד של המחשב הזה הוא 2630QM ולא 2670QM כמו שמצוין באתר. אך לא התווכחתי כי בכל זאת קיבלתי מחיר ממש מצוין. 4400 ש"ח... :-) השאלה שלי היא האם המעבד הזה יעשה לי בעיה עם משחקים? אם מישהו מעוניין לראות את הביקורת שלי על המחשב היא עוד מעט תופיע בזאפ. שאלה נוספת: המטען של המחשב ממש ענק! (ממש!) כ"כ שאי אפשר להתנייד איתו. אתם יודעים אם אפשר אולי לקנות מטען קטן יותר? או שהוא כ"כ גדול בגלל ה-I7? בנוסף, כמה עולה סוללה של 9 תאים של אסוס? כמה זמן היא מחזיקה? אני צריך להתנייד עם המחשב כשאני הולך לאונ'. אני לא מתכוון להריץ משחקים על סוללה חח.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 6500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב Dell Inspiron 1520 מלפני כמעט 4 שנים, מצויד בדיסק SATA 160GB 5400 RPM. אני שוקל להחליף את הדיסק הזה ב-SSD בהשקעה של 500 ש"ח. מקריאה אונליין אני רואה שזה אמור להיות אפשרי. כמה שאלות: [list type=decimal] [*]האם SSD SATA 3 יעבוד כהלכה עם ממשק SATA ותיק של האינסיפירון הזה ? [*]אני יודע שדיסקי SSD נבדלים באיכות ה-controller שלהם. על איזה דיסק SSD בגודל 60GB עם בקר טוב הייתם ממליצים ? רצוי לא לעבור את ה-500 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  11. בוקר טוב, לאחר שחיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו מתאים, אבקש חוות דעת למחשב נייד מאחד המותגים הטובים, בתקציב של עד 3,000 ש"ח. המטרה בעיקר גלישה ואופיס אבל גם משחקים. לא הכי חדשים והכי כבדים. תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהסכום המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ( לא מרבה לשחק אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו עכשיו באיכות מקסימלית ) מקודד וידיאו אז שיתאים בהתאם וכמו כן כמובן רואה סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות קידוד וידיאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3 קול אוף דיוטי החדש והצורך במהירות -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, מתכנן לרכוש מחשב נייד בקשות : מעבד מהדור החדש של אינטל (I3-2330) 4 גיגה זיכרון 320 + הרדיסק 3 שנות אחריות כרטיס גרפי לא קריטי בכלל (יש מחשב ראשי למשחקים כבדים מקסימום ) מסך :15.6 חשבתי ללכת על זה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19037 מה אומרים ? ראיתי את האייסר ב 2200 שח ,אחלה מפרט יש לו אבל רוצה משהו יותר אשמח לדעות עצות על האסוס תודה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by miz,

האם יש מחשב נייד שמקשי המקלדת מוארים (שיהיה אפשר לראות אותם גם בחושך)?

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DMAX , Illistrator, Photoshop בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 3, Pro2012, Need4Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? אין לי אני פשוט רוצה מחשב בנוני, אבל בסביבות ה-3000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תלת מימד, עריכת וידיאו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis Warhead S4 LeagueVINDICUS Assassins Creed 2 Champions Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גדול מסוג המחשבים המרובעים. -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by avraham711,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?:5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? עדיף שלא שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו')במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. כל החדשים COD GTA V שיצא פרוטוטייפ 2 שיצא וכו...באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? אם זה יהיה משתלם אז טוב*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?*מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. אם יהיה משתלם אז בכיף ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך ש…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by moshe191,

הנה המפרט שאני רוצה לקנות... המפרט יחזיק bf3 ? המפרט מתאים לגיימניג בינוני/כבד? וחוות דעת עליו תודה intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ASUS P8P67-M P67 Chipset Socket 1155 , יחידות 1 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ , יחידות 1 nvidia geforce 570gtx , יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x120mm + LED VJ400G1N2Z, יחידות 1 Corsair TX 750 Watt, יחידות 1

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by Hydr0,

מה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/t…

21. Started by spitzi,

מצד אחד, אני מרוצה מהמעבד Intel E8400 שיש לי, וגם לוח האם, ההארד דיסק ו-4GB זכרון מספיקים לי. מצד שני, המארז שבור, בלי I/O קדמי ועם ספק כוח 400W גנרי (אייבורי ...), וכרטיס המסך הוא 7600GS בן 3 שנים. אני חושב לקנות מארז +ספק כוח חדשים + כרטיס מסך חדשים ולהעביר למארז החדש את שאר הרכיבים הישנים. בעוד שנה או כשיתאים לי, אני אשדרג גם את שאר הרכיבים, מה שאומר שהרכיבים החדשים יצטרכו לתמוך מראש בחומרה עתידית. נשמע סביר ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ARIK1984,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה חזק כך שיחזיק מעמד מס' שנים. מצד שני שיהיה שקט כיוון שהוא נמצא בחדר שינה. 1. תקציב מקסימלי 3000ש"ח (כמובן שתמיד אפשר לחסוך ) 2. ישמש לתכני HD, לעבודה גרפית מדי פעם Sony vegas, לתכנות. 3. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במסך. 4. המחשב לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך בכרטיס מסך. 5. שקט מאוד חשוב (8-10) 6. לא מתכנן overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אין העדפה לחנות ספציפית, רצוי באזור השרון. 9. אם ניתן שללוח אם תהיה יציאה של display port זה יהיה נחמד מאוד (יש לי מסך דל עם יציאה כזאת). ראיתי שיש לוח אם Gigabyte Z68X-UD3H שעולה בסביבות 800 ש"ח. כדאי? 10. יהיה נחמד אם ניתן יהיה להגדיל ל8G זיכרון בעתיד. תודה מראש לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. זה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪929 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪570 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב חדש בלבד - Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪571 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 Ti 1…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

האם יש עסקה טובה יותר מהעיסקה הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799231 תודה. כמובן מדובר אך ורק על נטבוקים ולא על 115" למינהם

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.