עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, הנסיון הקודם שלי עם הפורום היה כל כך מוצלח שהחלטתי לשאול שאלה נוספת...: אני מודה, אני קצת מכור להורדת סדרות טלויזיה מארה"ב (lost!). עם זאת, המחשב שלי הוא לפטופ, ואני שונא להשאיר אותו דולק ומחובר לחשמל ולאינטרנט לאורך זמן, לכן אני חושב לקנות מחשב שישמש אותי בתור עמדת-הורדות-אינטרנט (ואולי מיני שרת מוזיקה לעצמי), שיהיה מחובר 24/7. ככה אני אוכל לשמור את הלפטופ לעבודה וללימודים, ולהשאיר אותו נקי מכל הבלאגן של וידאו ומוזיקה. יהיה לזה גם בונוס נחמד - הוספת עמדת עבודה נוספת היא תירוץ טוב להתחיל לעבוד עם Wireless בבית אז, אני מחפש מחשב שיהיה **כמה שיותר זול** (אני ממש לא מחפש מהירות מעבד / יכולות גרפיות / סאונד / וכו)... מבחינתי שכל היכולות שלו יהיו כלולות על…

2. Started by joe123,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס sempron 3000 עם 1 ג'יגה זכרון. האם לדעתכם מחשב זה יהיה מספיק חזק עבור הורדות קבצים (emule and dc) ועבור משחקים כגון sims2, nba, fifa וכו' תודה,

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ברשותי מסך 17" משמע כרטיס מסך יהיה בטוח 8800GTS 320MB זה מה שחשבתי בעבר: e6400 G.skill 2048 800Mhz cl4 gigabyte ds3 WD 250GB 16MBbuffer Antec sonata2+psu450W 8800GTs 320MB LG H30 DVDRW שזה יוצא 6500 כמעט. אפשר להשוות את זה לזה? AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: DFI INFINITY NF ULTRA2-M2 מחיר: ¤491 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2008 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERE…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם , אני מבקש המלצה על מחשב, שיציג סרטי וידאו על מסך דק שיהיה תלוי על הקיר. חשוב שהמחשב יהיה שקט והמארז אסטטי. התקציב למחשב עצמו כ-1500-2000 ש"ח והמסך בתקציב נפרד (לא סגור עדיין כמה אבל גם באיזור הסכום למחשב). אנשים יצפו במסך ממרחק של לא יותר מ - 2-3 מטרים - אם אפשר המלצה על גודל המסך במקרה זה ועל המסך עצמו, כמובן. תודה מראש לכל מי שיכול להמליץ ולסייע.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה מה שיש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 אני רוצה שמשחקים חדשים יפעלו בצורה חלקה מה צריך להחליף (אני לא מבין גדול אבל מעבד 3 גיגה הרץ גיפורס 6 ועוד 500מב זיכרון זה טוב) כמה זה צריך לעלות ??? זה החנות/מעבדה שמשם אני בדך כלל מסדר ת'מחשב http://www.pcdoctor.co.il/index.php

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, החלטתי לקנות את החלקים הבאים ולהרכיב מחשב בעזרת חלקים שיש אצלי מארז : Foxconn TLA475R USB Front True Power 350W FSP Case מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Socket 754 Tray CPU לוח אם : Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Socket 754 Motherboard זכרון : A-Data 512MB DDR 3200 Memory ויש לי את החלקים הבאים (החלקים הבעייתיים) : - Creative Soundbluster Live 4.1 - GeForce 4 440MX רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח אם ולשאר החלקים שאני אמור לקנות. חוץ מזה, רציתי לדעת איזה יציאות יש בלוח אם, איך אפשר לברר ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום . המחשב מיועד ל OC , משחקים די כבדים , הרבה קבצי HD , והרבה הורדות . הייתי מעוניין שהמחשב ישמש גם כ HTPC , עם יכולת הקלטה מהלטויזיה , אני אל מבין בזה ממש , הבנתי שצריך כרטיס טלויזיה והקלטה , אם מישהו יוכל להסביר לי הייה נחמד המסך שלי : DELL 2007WFP . מפרט ראשון : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail - $227.00 ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - Retail - $179.99 EVGA 768-P2-N831-AR GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail - 559$ Seagate Barracuda 7200.10 (Perpendicular Recording) ST3250620AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM X2 - $139.98 CO…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חברים. בניתי לעצמי 2 מפרטים של מחשבים ביתיים. אשמח לקבל חוות דעת, האם הרכיבים של המפרטים שבניתי מתאימים או שיש רכיב כלשהו שלא יסתדר במפרט? נייח 1 [TABLE=width: 484] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Asus H81M-A LGA1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i3 4160 3.6Ghz box[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון RAM[/TD] [TD]G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון קשיח[/TD] [TD]Western Digital Scorpio Blue WD5000LPVX 500GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]Generic Micro ATX Black with 450W[/TD] [/TR] [/TABLE] נייח 2 [TABLE=width: 484] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150[/T…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בסביבות 4000 ש"ח. עקרונית המחשב מיועד לעבודה משרדית, מולטימדיה וקצת משחקים (קל עד בינוני). בחנתי מספר אופציות, בהן Dell Latitude 3540, אבל רציתי לראות האם יש המלצה לדגם בעל מפרט עדיף. פחות התרשמתי מהמעבד 4200U ומהעדר יציאת ה-HDMI (באופן תמוה) בדגם הזה. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות , משחקים (קלים-לדוגמא civ5), צפיה בסרטים. * גודל המסך - 15.6 או דומה. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיפות ל- FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי - לא פקטור משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מספיק זמן סוללה של 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ליציאת HDMI, אך לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות * כונן אופטי? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tolko,

1. האם יש אתר אמין שממנו משתלם להזמין לפטופים לארץ? 2. מחפש לקנות לפטופ לצרכי לימודים/גלישה/סרטים בלבד - שום דרישה להרצת תוכנות כבדות או משהו כזה. מכיוון שאני צריך להקליד בו בזמן שיעור ומכיוון שלרוב כיסאות הסטודנטים יש מסעד מתקפל כזה שהוא די קטן - אני מעדיף 11.6 אינץ'. אבל אני מתלבט בין 2 הלפטופים הבאים: לנובו https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3929&; אסוס https://www.pc365.co.il/product-4544-Asus_ZenBook_UX305_UX305FA_FC052H_ שנייהם מאוד דומים מבחינת חומרה וזהים במחיר (אחרי הרחבת אחריות ל-3 שנים) אבל יש 2 הבדלים מרכזיים: הלנובו הוא 11.6 אינץ' אבל 4GB RAM, לעומת זאת האסוס הוא 8GB RAM אבל 13.3 אינץ' האם תוספת הזכרון הפנימי משמעותית בכלל כשמדובר בלפטופ שיהיה לצרכי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC2700 Memory [ ¤ 611.1 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2099.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Epo 16/40 Retail [ ¤ 205.34 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + O…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BandiT,

שלום,, אני רוצה לקנות מחשב... אז ככה השימוש העיקרי שלו הוא..שיתוף קבצים,אינטרנט, משחקים קלים\כבדים... AMD Athlon 64 S939 3000 GA-K8NS9 nForce 3 Ultra - Socket 939 או K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ?512MB Samsung? או TwinMos 512MB PC 3200 DDR 400 -2Slots Gigabyte RADEON 9600Pro 128 Mb או xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E בעקרון אני לא סגור לגבי הכרטיסים...לא מבין בהם הרבה...תציעו לי משהו טוב שיחזיק אצלי כמה שנים, שוב השימוש העיקרי הוא לא הרצת משחקים...אבל מצד שני שירוצו לאט אבל ירוצו... אני גם צריך המלצה למארז + ספק שיתאים למפרט הנ"ל... רצויי מארז זול אבל שיהיה אפשר לקרר אותו טוב..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sim-m12345,

שלום חברים וחברות. מתנצלת מראש על הנדנוד. בשל סיבות אישיות שלא ניתן היה לחזות אותן לא התאפשר לנו לרכוש את המחשב כאשר נתתם לנו את ההמלצות באוגוסט השנה. מאז חלפו מים רבים (במיוחד בתאילנד) ואני מעוניינת בהמלצה חדשה או ברענון ההמלצה הקודמת. החידושים הם: 1. החנות המועדפת היא זיג זג אלא אם יש ממש בעיה עם זה והמפרט המומלץ יכול להתגבש רק בחנות אחרת אז אפשר גם IQPC 2. דיסק קשיח לא פחות מ- 1TB 3. זכרונות של 8 GB אני חוזרת על פרטי המפרט המבוקש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מערכת הפעלה, מסך 23" רמקולים מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שאפשר המשתמש הוא לא גיימר כבד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (ל…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מומלץ לענות על השאלות שבסטיקי, זה כללי מדי כמו שזה כתוב. WTF?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הקדמה קצרה: המחשב ישמש בעיקר ליישומים מרובים (אינטרנט קבצים וכו) אבל ישמש גם מידי פעם לגיימינג בעיקר למשחקים שיצאו כבר אבל צריך להיות מסוגל להחזיק משחקים שיצאו גם בשנה שנתיים הקרובים, כאשר כרגע אני משתמש במסך ברזולוציה של 1920x1080 ב1080p ומתכוון להשתדרג בעתיד הקרוב (אולי אפילו יחד עם הרכישה של מחשב זה) למסך טיפה יותר גדול (באזור 23-24 אינץ בערך) של 1440p (בתקציב נפרד) המחשב עצמו ילך איתי בערך 7 שנים לעתיד, אני כנראה אשדרג בעתיד את הכרטיס מסך ולכן זה רכיב פחות קריטי עבורי, מה שבעיקר חשוב לי זה מעבד חזק, 32gb RAM, SSD למערכת הפעלה וסך הזיכרון הכולל במערכת בערך באזור 2-2.5 טרה. כמובן שהרוב יהיה בכונן קשיח מסיבות של תקציב אני לא יודע אם הדרישות שלי הן…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD WW2, Battlefield 1, dark souls 3 (דברים בסגנון הזה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p 60 Mhz - כנראה ישודרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפש…

17. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, כך שתגובות כגון "תחכה לזה תחכה לזה" לא בדיוק יעזרו לי, מכיוון שאין לי זמן, וזה כל פעם מתחדש ואין לי כוח לשחק את המשחק הזה כמו שעשיתי פעם שעברה לפני כמה שנים. כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד למשחקים ושבאמת יחזיק לזמן ארוך(למרות שזה די מגוחך להגיד זאת אבל לא משנה), אין צורך להגיד שאני מצפה מהמחשב שלי להריץ משחקים כראוי בצורה סבירה-טובה. התקציב הוא 5000-6000, אני אשמח לשמוע את ההצעות שלכם ודעתכם בנושא, תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by or8651,

שלום לכולם, פעם ראשונה שיוצא לי להתייעץ פה בפורום,חבר המליץ לי עליו 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון GTA\TOMB RIDER\FAR CRY\CALL OF DUTY וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 21אינטש מתכנן לקנות מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם ראשית, סליחה שאני פותח נושא חדש, אבל זה די מיותר להמשיך את הנושא הקודם שלי, כי זה סתם יצור בלאגן גדול, אז ריכזתי את כל המפרטים הוספיים שלי כאן. יש לי פה הצעות של 2 מפרטים, אנא עזרו לי לבחור את האחת שהכי טובה . מפרט 1: מעבד אינטל 920- ל לא צורב, מקלדת ועכבר ,פלופי: ממורי מחשבים: מעבד- INTEL PENTUM D920 2.8GHZ TRAY 1550 thermaltake TR2 110 ש"ח לוח אם- GIGABYTE 8I945PG 600 ש"ח כרטיס מסך- GIL 6600GT 128MB 600 ש"ח זיכרון Elixir 512MB DDR2 533MHz X2 480 ש"ח דיסק קשיח Maxtor 6L250RO 250GB 7200 8MB Buffer 580 .הרכבה 120 ש"ח ממיתר מחשבים- : ספק כוח ENERMAX 350 WATT 280 ש"ח מארז ATX BLACK 110 ש"ח סה"כ ממורי מחשבים+380 ש"ח מיתר : 4420 לפני הנ…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם ASUS z97-k lga 1150 DDR 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבדלוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

21. אז ככה, יש לי מחשב בן 5 שעושה לי קולות של מת ומבקש לצאת לגימלאות, אז הגיע הזמן להחליף אותו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, מעדיף שלא לחרוג בכלל אם אין צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לכל היותר מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל מהכל, מהFPSים החדשים והישנים (BF, קרייסיס, W/E) עד למשחקי קז'ואל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי? נואפ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי לכולם קבלתי הצעת מחיר למחשב ורציתי לשאול האם ללכת על המפרט או לשנות משהו: מעבד-AMD 2500 XP TRAY CPU.בקשתי מהמוכר BOX CPU והוא אמר לי שכבר נגמר לו אבל אין הבדל עקרונית בין שניהם כי הוא שם לי לוח קירור טוב ונותן לי 3 שנים אחריות על המעבד.האם לקחת? לוח אם-ABIT NF7 SL ADATA 512 MB DDR 3200 WD 80GB 7200 RPM BUFFER SATA כרטיס מסך-גיגבייט RADEON 9200 128MB DDR DVI TV OUT RETIAL ASUS 16\48 RETIAL DVD -ROM COMPUCASE CI-6A19 מקלדת ועכבר של חברת GENIUS <אופטי> אז ככה השאלות הם כאלו: לגבי הזכרונות והמארז אני סגורה.גם לגבי הדיסק קשיח.עכשיו לגבי הלוח אם והכרטיס מסך יש לי כמה שאלות.אני אשתמש במחשב רק לגלישה הורדת תוכנות וצפייה בסרטים רגילים וסרטי DVD משחקים ממש לא.עכשיו מישה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המחשב אמור לשמש בעיקר לתלת מימד (מאיה) ואפטר אפקטס. הרכבתי מפרט אבל הוא בכלל לא סופי. הדברים היחידים שאני פחות או יותר סגור לגביהם במפרט הזה זה המעבד והכמות זיכרון. -לגבי הלוח, אני רוצה שהוא יהיה של גיגהבייט. הבנתי שלסוקט הזה אין לוחות שתומכים ביותר מ 4 דים סלוטס, אם קיימים מעבד ולוח מקבילים מבחינת מחיר וביצועים שמאפשרים יותר מ 4 כרטיסי זיכרון אשמח לשמוע. כרגע בחרתי בלוח רק לפי מחיר. -לגבי הארד דיסק. אני מסתפק ב SSD יחיד כי אני הולך להוסיף הארדיסקים רגילים שקיימים לי כבר. -כרטיס מסך הוא בעדיפות נמוכה יותר אצלי מהמעבד. אני מעדיף רנדור מהיר מאשר תצוגת פריוויו מהירה. לכן הייתי שמח למצוא משהו של NVIDIA עד 700-800 שקל. ולא יותר מזה. -הקירור, טוב פה בחרתי משהו שאני בטוח שהוא …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by noaa,

היי, אני מחפשת מפרט למחשב לגרפיקה אני עובדת עם כמה תוכנות כבדות כמו solidworks, 3dmax + Vray, פוטושופ, ועוד כמה תוכנות גרפיות. בדרך כלל סוליד וורקס ופוטושופ במקביל. יש לי מחשב נייח בן 5 שאיכשהו החזיק מעמד מצויין עד עכשיו, אבל אני חוששת שלא לעוד הרבה זמן. מעוניינת להשקיע 2000-3000 ש"ח, וסביר להניח שארצה להשאר עם המחשב לתקופה ארוכה ללא שדרוגים. אם זה משנה, המסך שלי הוא 19'' מרובע. תודה נועה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gil2abir,

שלום ותודה מראש בכללי, מאוד קורצים לי האולטראבוקים. מחפש מחשב נייד שיהיה דק, קל, ביצועים טובים ומחיר מציאותי. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מחשב ללימודים (צריך שיריץ תוכנות של לימודי הנדסה) * מסך: עדיף שיהיה מאט או כל טריק אחר שיאפשר לעבוד באור שמש ולא יהיה מסנוור. גודל מסך של 13 אינץ יהיה טוב * משקל רצוי: שלא יהיה יותר מ 2 קילו *סוללה - ריאלי לבקש שיהיה מעל הממוצע? (מעל 4-5 שעות) * שקעים: אם יש יציאה ל VGA אז עדיף. כמו כן, אם יש כניסת sim 3g אז מה טוב. * כונן: מעדיף SSD אלא אם תשכנעו שעדיף היברידי (רגיל עם SSD קאש) * מערכת הפעלה: מעדיף לקנות בלי מערכת הפעלה בשביל שיצא זול יותר * חברה מועדפת: בעיקרון דל מועדפים עלי בגלל השירות, אבל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים