עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 שח - כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השמעת מוזיקה בחנות בעזרת youtube - צריך שadblock יעבוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן רצוי win10 כי מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרת לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים. לפני שאני אסביר איזה מחשב אני רוצה, אני רוצה לציין שאני קונה את המחשב עקב מות הלוח אם של המחשב נייד הנוכחי שלי (ראיתי גיצים ועשן והוא לא מקבל חשמל, הוא מת), בנוסף גם המסך מת באותו יום. זה מחשב ממותג זול ותיקון שלו ממש לא שווה. לכן אני רוצה מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי כונן SSD 64GB I330 INTEL, וכונן קשיח סטנדרטי 320GB. בנוסף יש לי זכרונות DDR3 3GB. לכן הבקשה שלי קצת שונה. - אני רוצה שהמחשב יהיה בלי זכרונות RAM או עם אפשרות הרחבה כך שאוכל לנצל את הזכרונות שיש לי. - בלי דיסק קשיח - בלי מערכת הפעלה - בלי כונן דיסקים תקציב של 2500~ גודל מסך 15.6 משקל לא חשוב כרטיס מסך בסיסי שמגיע עם המעבד מספיק לי. chipset שתו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Guy Yagil,

הולך לשמש לגלישה מרובה באינטרנט , חיבור לטלוויזיה (הזרמה), אולי אפילו להוריד משחק או שניים. תקציב 4 אלף . תודה רבה לעוזרים 🙏

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Classify,

המחשב נועד למטרות גלישה ואופיס. אשמח אם תוכלו להרכיב אותו ב - IVORY. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי נסות להכנס לתקציב, אם אי אפשר אז לחרוג כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ או מהאינטרנט מתי מתוכננת הרכישה: תחילת ספטמבר תקציב: 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 מקסימום זמן סוללה: כמה שיותר, יותר טוב.. מטרת שימוש המחשב: מחשב לצרכי לימודים לסטודנט(אינטרנט + עבודות) + גיימינג אילו משחקים תרצו להפעיל ובאיזה איכות(low-high-medium): פרו אבולושן סוקר 2013 על HIGH, וPES 2014 על מדיום, לא פחות... אז המחשבים ביניהם אני מתלבט הם: HP Pavilion 15-e051ej E0Z10EA Intel HD Graphics 4000 Intel‎‎ Core‎‎ i5-3230M מחיר: 2659 ש"ח (מחיר מיוחד שאני יכול להשיג) Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 AMD Radeon HD 7670M 1GB Intel Core i5-3337U 1.8Ghz מחיר: 2760 ש"ח Lenovo G580 59375598 I7-3612QM 2.9GHZ 8GB = 4X2 DDR3…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלוםהעדכונים האוטומטיים לווינדווס (7) במקרים רבים מתחילים לרדת ולהיות מותקנים כשרוצים לכבות את הלפטופ או כשמדליקים אותו ו"תוקעים" את הכיבוי או תחילת העבודה...כשאני מכבה את הלפטופ אני רוצה לכבות וללכת...האם הורדה והתקנת העדכונים כל כך חשובה?יש עיצה איך להתמודד עם זה?מה אתם עושים?תודהערן

7. Started by Wolfboy,

כעקרון יש לי כמה רכיבים חדשים שממשיכים איתי למחשב החדש: HD WD 80GB ועוד MAXTOR 120GB, וגם צורב DVD NEC וכונן DVD TOSHIBA, אז אני מתכוון להמשיך להשתמש בהם. אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר להורדות, מולטימדיה, עבודה משרדית וגם למשחקים. חשוב לי שיהיה מהיר ושיוכל להתמודד עם הפעלה של המון תוכנות הורדה ואינטרנט שונות בו זמנית, ושגם יאפשר לי לשחק במשחקים חדישים (יש לי היום P4 1.8 שבקושי מריץ משחקים מתקדמים). אני מתלבט מבחינת המעבד, האם ללכת על הP4 3.0 הזול ביותר או ששווה להשקיע עוד כמה מאות בדגמים קצת יותר מהירים? מבחינת לוח האם על מה כדאי ללכת (אני ממש לא מבין בזה לצערי), מבחינת זכרון אני חושב ללכת על 512MB אבל אני לא יודע איזה סוג, והאם שווה להשקיע ב1GB של זכרון? האם כדאי לל…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by webcort,

מה קורה? אני רוצה לקנות מחשב שיהיה עד 4500 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) שיהיה בנוי לגיימינג. *לא כולל מסך כמה דברים: מעבד אינטל, כ.מסך מעדיף NVIDIA תודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחשב עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר או מחשב עם כרטיס מסך מובנה מספיק חזק להריץ משחקים כמו: GTA3 True Crime: NewYork City אבל שהמחשב יאפשר לשדרג לו כרטיסי מסך בעתיד, אם אפשר . תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיחליף מחשב ביתי בן 6 שהלך לעולמו. עיקר השימוש במחשב הינו לצורך גלישה באינטרנט. יש בנוסף שימוש מועט לצפייה בסרטים ולמשחקים (כאלו שיוצרו לפני למעלה מ-6 שנים ועבדו עד עכשיו). התקציב- 2.5-3k. * גודל המסך? סטנדרטי+ היות ומדובר בשימוש ביתי בעיקר. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by carz12345,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יומיומי: אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר). צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס וידאו בנוסף), מעבד (I5)+ קירור, ספק כח, SSD 128GB, לא צריך DVD, כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה התקציב המירבי? 2000-2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, מסך קיים של DELL UltraSharp U2312HM. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by j,

שלום לכולם, אז ככה, אני מחפש מחשב שישמש בתור מחשב ראשי, שיחזיק בככבוד רב אוטוקד (דו מימד) וסקצ'אפ וכמובן צרכים כלליים של מחשב... צריך להיות לו יציאת HDMI ושיוכל לנגן סרטי HD ללא קושי.. (בעיקר בחיבור למסך חיצוני) וכן, הוא צריך להיות נייד ועל כן גם קל משקל... אם תהיה לו תאורה אחורית למקשים, מה טוב! שאלתי היא, האם יש חיה כזו??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by _daFink,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייח ועוצמתי לטובת עבודת תלת מימד. אני עובד עם Cinema 4D ומרנדר בOctane שזה GPU Rendering. כלומר אני זקוק לכרטיס מסך חזק. הרכבתי מפרט לא מזמן עם מעבד 5900x, אבל אז ראיתי שה-12700K עדיף עליו - והבנתי שאני לא מבין כלום, לכן באתי להתייעץ. אני לא מבין דבר וחצי דבר בלוחות אם, לכן אני רק אגיד שאני רוצה שתהיה תמיכה בwifi כי לא בא לי להעביר כבל רשת. בנוסף, אין לי מושג אם זה סטנדרט או לא, אבל אני כן מעוניין שיהיה אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך (מתוך מחשבה לקנות כרטיס נוסף מתישהו בעתיד כשיהיה צורך לשפר מהירויות רינדור). לגבי הכרטיס מסך - במפרט שאני מצרף אין אחד כזה, אבל בגדול המחשבה היא 3070 או 3070ti... ודבר אחרון, תקציב - אם מוסיפים כ.מסך …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי אני מחפש מפרט הכי טוב בתקציב הנ"ל לאחיין שלי, הוא לא מבין עמוק ולא בענין של שידרוגים עתידיים ,oc וכו' שימושים: אופיס משחקים *כולל מסך 17" LCD תודה לכל מי שעוזר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by vaxum,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ואני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל. אין לי בקשות מיוחדות או משהו רק שהוא יהיה טוב גם למשחקי מחשב (COD6 וכו') תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-ac659tx-15-6-laptop.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by גיא שפריר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FORTNITE PUBG CALL OF DUTI CS GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר גם למסך טלביזיה וגם למסך מחשב 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אשמח להערות למפרט הבא אשר מיועד לשמש כמחשב גיימינג עם שלושה מסכים 1650*1050. אני מתלבט לגבי הקירור (אולי NINJA3), כונן קשיח (משהו יותר מהיר או RAID0) והלוח אם גרסת ה-PRO תתרום לי במשהו. Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪988 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪166 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪984 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2962 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 For Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪635 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2228 S…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Shveik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מדובר בשידרוג משמעותי , אם זניח אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: גיימינג כבד (משתנה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 ? אין לי מושג מה מומלץ לגיימינג היום -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא למקלדת ועכבר. אם יש המלצות על אוזניות לגיימינג , שלט (למשחקים שנוצרו לקונסולות) ומקרן קול אני אשמח (לא לכלול בתקציב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by liatengel,

שלום, קיבלתי dell n3010 חדש והתקנתי עליו windows 7. התקנתי את כל הדרייברים הדרושים אבל ה Function keys לא עובדים. מישהו יודע איזה דרייבר/ תוכנה אני צריכה להתקין כדי שיעבדו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לא עושה oc זה משחב לגיימרים לא צריך ציוד היקפי יש לי מארז יש לי הארד דיסק וכל זה Intel Q6600 Gigabyte P35-DQ6 CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU BFG 8800GTX OC כה חברים אמרו לי שלא שווה ליקנות תq6600 שהוא כישלון זה נכון? וגם אמרו לי שהלוח אם הזה לא טוב גם זה נכון? o0 זיכרונות כבר יש לי OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 5-5-5-15

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by natanbs,

שלום חברים אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים חשבתי על המפרט הבא: מעבד : CORE I5 760B לוח אם : GA-P55A-UD3 זיכרונות : KINGSTONE 2*2GB כרטיס מסך התלבטות בין : NVIDIA460 ATI6850 1. כרטיס המסך של ATI יש לו תצוגה של תלת-מימד? 2. איזה גודל ספק-כח מתאים למערכת יש לכם המלצה על דגם? 3. איזה מארז הייתם ממליצים, אני מחפש מארז שקט בלי תוספות של תצוגות מנורות וכו' שתהיה יכולות להוסיף עוד דיסקים. 4. אם יש שינויים במפרט שהייתם ממליצים. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, החלטתי לקנות את החלקים הבאים ולהרכיב מחשב בעזרת חלקים שיש אצלי מארז : Foxconn TLA475R USB Front True Power 350W FSP Case מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Socket 754 Tray CPU לוח אם : Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Socket 754 Motherboard זכרון : A-Data 512MB DDR 3200 Memory ויש לי את החלקים הבאים (החלקים הבעייתיים) : - Creative Soundbluster Live 4.1 - GeForce 4 440MX רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח אם ולשאר החלקים שאני אמור לקנות. חוץ מזה, רציתי לדעת איזה יציאות יש בלוח אם, איך אפשר לברר ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by amadey,

בעקבות הדיון שפתחתי לפני חודשיים בערך שבו חיפשתי מחשב נייד 13.3` , הגעתי ל 3 דגמים סופים. המחשב הראשון : HP ProBook 4330s I5 2420M השני: HP Probook 6360B והשלישי : lenovo Thinkpad E320 I3 - דגם יחיד בסדרה בעל מסך מט. מבחינת נוחות - ה E320 מנצח לדעתי בגלל ה THINKPAD ( יצא לי לראות את המחשב) אבל מפריע לי קצת עניין המעבד. (באותו מחיר אפשר להביא מחשב חזק יותר + כול הדרישות) HP-ה 4330s מעוצב היטב לדעתי - אבל חוץ מזה אני לא רואה משו "מיוחד " בו. (חיסרון - המחשב מכיל כונן DVD שאין לי בו צרוך) ה 6360B זהה ל E320 מבחינת PAD ( לפחות לפי התמונות). עניין נוסף לא פחות חשוב האחריות : IBM מטפלת במחשבי LENOVO THINKPAD שזה פלוס רציני מבחינתי. בקשר ל HP , אין לי מושג על איכות השירות שלהם …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amits1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת אינטרנט ולא יותר מזה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים