עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by swisaman,

נקנה לפני שנתיים AMD 955 SCYTHE MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-usb3 4GB DDR3 1333mhz kingston SAPPHIRE HD5850 1 TB SAMSUNG F3 750 GB SAMSUNG F3 cm590 + more 3 1600RPM fans seaSonic 520w כונן אופטי פשוט בשווי 100 שקל כמה המחשב שווה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים, אבל לא קריטי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש יומיומי של תוכנות האופיס ואינטרנט ודברים כאלה + צפייה בהרבה תכני HD גם ב1080P (יחובר למסך הטלוויזיה לכן חשוב חיבור HDMI) + משחקים, לא ממש קריטי לא הולך לשחק הרבה, אין לי כמעט זמן אבל סתם רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, למשחקים חדשים יחסית בהגדרות סבירות (אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד, וגם המסך שלי ברזולוציה לא משהו בכל מקרה 1280X1024, אבל אולי יהיה שדרוג עתידי של המסך אז ייתכן שיהיה מעבר לרז…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by liav12,

היי, אני יודע ששאלתי המון שאלות בנוגע למחשבים ניידים, אך מכיוון שזו קניה שהולכת להתבצע ביום ראשון כנראה אני צריך עזרה דחופה, יש לי 2 מפרטים שונים (האתר הוא כדי להמחיש מה יש במפרטים, אני לא קונה משם). האחד של טושיבה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=20491&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מעבד T6600, 4GB זכרון 800MHZ DDR2. כרטיס מסך GT230M. HDD - 320 GB 5400RPM. ויתרון קטן שהוא מסך 16. המחשב השני הוא של HP: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=VL055EAABT&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 מעבד T6600 4GB 1066MHZ DDR3 כרטיס מסך 4650M - דיי דומה בביצועים ל 230 של NVIDIA, על פי מה שראיתי באינטרנט.. 320GB - 7200RPM - יותר מהיר משל טושיבה. מסך 15.6 שניהם מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אחרי שנתיים של ניסיונות תיקון ולקראת סוף האחריות כתבתי את המכתב שצרפתי ואני שולח לHP, מה דעתכם? שלום רב באוקטובר 2008 רכשתי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1060ej ולמעט מספר החודשים הראשונים שלאחר הרכישה אני חווה לא פחות מאשר סיוט בלתי נגמר של תקלות ובנוסף טירטור מתמשך ובלתי מתקבל על הדעת כתוצאה מאיטיות וחוסר מקצועיות של שירות התיקונים (חברת CPM). קניתי את המחשב שישרת אותי ככלי עבודה בלימודי, בחרתי מחשב יקר מהמתקדמים שHP הציעה בזמנו למגזר הפרטי, במחשבה שאוכל לסמוך עליו ועל האחריות של HP. תיקון 1- אחרי פחות משנה המחשב פגש לראשונה את שרות התיקונים (CPM) יחד עם רשימה שכללה מקלדת תקולה, ספק כוח שלא טוען, וכונן CD מקרטע, לכאורה תקלות פשוטות...אחרי 3 שבועות ארוכים חזר המחשב, אבל כמוב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בכל מקרה, נתקלתי בכתבה, אז לידיעתכם .... https://www.ynet.co.il/digital/reviews/article/bknmituzj

6. אני מחפש מחשב נייד ללימודים בסביבות ה4000 שח ניתן לחרוג טיפה מהתקציב, כמובן אם זה שווה את זה בעיקרון אני מחפש משהו טוב ואיכותי של חברה אמינה (hp,dell,toshiba וכו') אני לא רוצה את המחשבים הזעירים האלו שיהיה זיכרון, מעבד והארד דיסק טובים עדיפות למסך גדול וגם עדיפות למחשבים שיש להם אחריות ארוכה פחות עדיפות למשקל והבנתי שיש כמה סוגי מסכים, עם ציפוי מבריק ובלי, אני לא יודע מה ההבדלים בינהם ככה שאני לא יכול לומר מה עדיף בשבילי אבל המחשב לצורכי לימודים ככה שעדיף שאוכל לעבוד איתו בלי השתקפויות, כמו שכתבתם למעלה בנעוץ אני מבקש עזרה כי זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק עם ניידים ואני לא רוצה לקנות משהו שאתחרט עליו אחר כך

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by edoson,

אני צריך מחשב שכל מטרתו היא צריבת דיסקים וגלישה באינטרנט. מישהו יכול לרדת מ- 2500 ש"ח (כולל מסך) אפשר לתת מעבדים PENTIUM3 בתנאי שעדיין ניתן לקנות כאלה. חשוב לשים לב לתת צורב טוב, שיעבוד טוב אם שאר רכיבי החומרה. כן, וגם כרטיס קול, (אפשר גם ONBOARD) ד"א, ראיתי לוח שיש עליו הכל ONBOARD, כמה עולה דבר כזה? MY THE CHIPSET MEN WIN (ד"א, זה לא בשבילי זה בשביל חבר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. המחשב הישן שלנו התקלקל והגיע הזמן להחליפו. המעבד שהיה בו הוא C2D 6320 ויש גם כרטיס מסך GeForce 8600GT. עקרונית המחשב ענה על הצרכים שלנו ולכן סביר להניח שכל מחשב חדש כיום יהיה טוב יותר. ייעוד המחשב הוא בעיקר צרכים ביתיים, כלומר אינטרנט, אופיס, קצת משחקים, קצת מוזיקה, קצת עריכת וידאו (ממצלמת הוידאו הביתית) וזהו פחות או יותר. התקציב הוא באזור ה-1500 ש"ח כאשר מצד אחד אנחנו מחפשים להוציא כמה שפחות ונשמח למפרטים זולים יותר, מצד שני אנחנו לא רוצים לקנות מחשב שעוד שנה יקרטע. מבחינת המעבד ההתלבטות היא בין סידרת ה-G ולבין סידרת ה-I3, כאשר ברור שעקרונית ה-G אמור לספק, מצד שני כאמור אנחנו לא רוצים מעבד שיהיה מיושן מדי בעוד שנה. לגבי כרטיס המסך, ההנחה היא שנוכל להשתמש בכרטיס הישן או ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מקבל את המחשב בחינם, מיועד בעיקר למשחקים, אשמח לקבל חוות דעת. המפרט : מעבד Intel® Pentium® 4 2.4GHz 533MHz 1024k מארז איכותי + USB מפרט לוח אם ASRock P4I65GV Intel i845GV chipset, , FSB - 533/400MHz DDR 333/266, Expansion Slots - 3 PCI, 8 Hi Speed USB 2.0 ports 4 Back/ 2 front, HDD - ATA133/100/66. כרטיס מסך Intel Extreme Graphics Memory Max. 64MB זיכרון 256MB DDR 333MHz (Max 2GB 2 Slots) דיסק קשיח 40GB כונן 1.44MB כונן אופטי LG CD-ROM 52X רמקולים איכותיים כרטיס קול Onboard sound, Chip AC97 CODEC Channel 5.1 CH כרטיס רשת Onboard LAN 802.3u, 10/100 Ethernet PCI LAN, WOL supported מודם נמכר בנפרד תוספת ערוץ AGP 8x לשדרוג עתידי של המאיץ הגראפי מקלדת 104…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח למחשב - 2000 ש"ח למסך מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 למחשב ו- 500 למסך מחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. תכני HD, ריבוי משימות, וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין לרכוש גם מסך 27 - 28 אינצ' ( הרזולוציה לפי המלצתכם) -לאילו הגדרות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cranchh,

לאחד יש מעבד עם באס גבוהה יותר, ולאחד יש כרטיס מסך אמיתי. ואני צריך לבחור אחד מהם, ואני סטודנט. הבחירה החכמה תיהיה למעבד עם באס גבוהה יותר, ככה אני גם אשחק פחות משחקים. הבחירה הנכונה תיהיה לכרטיס מסך- כי מה כבר ההבדל בין הבאסים ייתן לי בביצועים. המחיר הוא לא שיקול בכלל. מה אתם הייתם עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך סטודנט (מדעי מחשב) עד 4K ש"ח עם חרגיה קטנה של לא יותר מ 200-300ש"ח. מטרת המחשב: עבור סטודנט למדעי מחשב, לרוב תיכנות, מוזיקה, סרטים, אינטרנט, יש סיכוי המחשב יחליף את ה DESKTOP שלי (הוא יחובר למסך חיצוני) (אין צורך לייחס חשיבות מיוחדת לזה, זה אמור להיות מחשב נייד לכל דבר פשוט בבית הוא לא יהיה כל כך נייד). גודל מסך: 14.1 אינץ' משקל רצוי: אין לי מושג, שלא יהיה אבן. אני מאמין עד 3 קילו זה בסדר האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סוללת שש תאים רגילה תספיק (שזה בערך 4 שעות על מצב חסכוני?) האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): יהיה נחמד אך לא חובה. בלוטות: יהיה נחמד אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש מש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מתכוון לקנות AMD 64 3200+ עכשיו מה יותר כדאי לקנות את הלוח הזה EPOX EP-8HDA3+ או את הלוח הזה EPOX EP-8HDA3J ואודיג'י 2 ZS או EPOX EP-8HDA5J ואודיג'י ואני חייב להגיד שאני ממש צפוף בכסף אז האם יש באמת הבדל עצום בין EP-8HDA5J ל EP-8HDA3J/+ ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by *BYZ*,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12608 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13865 http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=22126 הדילמה שלי זה האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הכונן? הטושיבה 5400 השאר 7200

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Anon1333,

אני חסכתי הרבה זמן למחשב גיימינג בשביל להשתדרג מהמחשב הישן שלי, אז אני רציתי לשאול כמה שאלות לגבי המפרט שלי. 1.האם יש משהו לתקן בו (אני מוגבל בתקציב אז אני לא ממש יכול לעלות אותו) 2. יש לי את המסך M27Q של ג׳יגהבייט שקניתי אותו בזול ממש והוא 1440p 170hz והאם המפרט יעבוד טוב איתו? המפרט : מעבד: i5 10600KF לוח אם: Gigabyte Z490M קירור למעבד: Coolermaster Hyper 212 Black edition זכרון: XPG 16G 8x2 3200Mhz CL16 D50 RGB grey כרטיס מסך: ASUS RTX 3060 TI TUF 8G דיסק קשיח: XPG 256G M.2 NVMe 3000/3500MB/s דיסק קשיח:Seagate 1T 3.5 7200RPM ספק כוח: Antec 700W Neo eco gold Zen5 80+ מארז : Antec DF600 FLUX Tempered glass RGB …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by aviel1988,

שלום אני צריך מפרט מבוסס אינטל במחיר של 6-6.5K המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי פרט לעכבר ומקלדת. המחשב ישמש למוזיקה ולמשחקים (יותר למוזיקה). צריך שיהיה במחשב 2G זיכרון וכרטיס מסך שיספק משחקים לשנים הקרובות. דרך אגב לכל אלה שירוצו ויציעו AMD אני יודע ומכיר את כל הויכוח הגדול הזה אך בכל זאת אני רוצה Intel. אם אפשר לבנות את המפרט מ-KSP זה יהיה עדיף. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל "15, עדיף מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שלא יתחמם ולא ירעיש כמו אזור תעשייה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MeidanM,

המחשב שברשותי הוא : MSI EX600 לוח 965 אני חושב . . כרטיס מסך נוכחי GEFORCE8400 MG האם אני יכול להחליף כרטיס מסך ?? או לשפר את הביצועים הגרפיים איכשהו ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחשב נייד לחבר 4 אלף בערך למשחקים כמו League of legends /overwatch/global offensive לא דברים יותר מדי גדולים אבל שיחזיק מעמד ויהיה טוב תודה רבה לממליצים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by drorhazan,

אני משתמש כרגע במחשב של ג'ון ברייס, ואני רוצה לשדרג את המעבד, להוסיף זיכרון, לשים כרטיס מסך ולהחליף ספק. המפרט שלי רשום בפרופיל.אם הלוח שלי הוא לא הכי איכותי, וחבל להשקיע במעבד על לוח של biostar, עדיף לייעץ על המפרטים שהרכבתי.

21. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-ac659tx-15-6-laptop.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by קומנט,

יש לי נייד LG LW20 Express, עבד מצויין עם Windows 7, הייית צריך לפרמט ולהתקין שוב Windows 7, וכעת חסרים לי שני דרייברים (הראשון קריטי מכיוון שאינני יכול לצפות בסרטים בלעדיו) :Video Controller ו Mass Storage Controller חיפשתי באתר של LG לפי הדגם, לא מצאתי משהו מועיל, זכרתי שיש תוכנה טובה של LG שנקראת LG Intelligent Update Program אבל היא לא עובדת ב Windows 7 חיפשתי באתר של אינטל לפי הצ'יפסט (i915), לא מצאתי משהו מועיל, הרצתי באתר של אינטל סריקה אונליין של דרייברים חסרים, משום מה זה לא עובד טוב, חיפשתי בפורומים וכו', לא מצאתי. לא יכול להיות שאין, מכיוון שלפני הפרמוט המחשב עבד עם Windows 7 ללא בעיה, למישהו יש לינק מועיל ? :-( תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן ותודה מראש. אחרי שנים מחוץ לתחום המחשבים הכל כבר נשמע לי כמו סינית ואני זקוק לעזרה. אז לקראת הקמבק המרהיב שלי: אני צריך נייד שרצוי שלא יעבור את ה-6000 ש"ח ואם אפשר נמוך יותר מה טוב.. המחשב ישמש לעבודה משרדית, עבודה כבדה על אינטרנט וגם עריכת גרפיקה דו-מימדית. האינטרנט צריך להיות אלחוטי, והמחשב יטייל קצת אז רצוי בטריה שתחזיק את ה-3 שעות, ומחשב שלא ישקול כמו משקולת. לא ברור לי מה קורה עם כרטיסים גרפים, אני לא מתכוון להריץ את DOOM 7 על המחשב, אבל אני ארצה שהוא יוכל להתעסק עם גרפיקה בצורה מכובדת, בעיקר פוטושופ. עריכת סרטים תהיה אופציה מבורכת אבל לא הכרחית. מסך של 15 אינצ' לפחות. צורב משולב DVD ו-CD. אין צורך ברמקולים, כרטיסי טלוויזיה או מקלדת.. אבל הומלץ לי לקנות עכבר חיצ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, הנסיון הקודם שלי עם הפורום היה כל כך מוצלח שהחלטתי לשאול שאלה נוספת...: אני מודה, אני קצת מכור להורדת סדרות טלויזיה מארה"ב (lost!). עם זאת, המחשב שלי הוא לפטופ, ואני שונא להשאיר אותו דולק ומחובר לחשמל ולאינטרנט לאורך זמן, לכן אני חושב לקנות מחשב שישמש אותי בתור עמדת-הורדות-אינטרנט (ואולי מיני שרת מוזיקה לעצמי), שיהיה מחובר 24/7. ככה אני אוכל לשמור את הלפטופ לעבודה וללימודים, ולהשאיר אותו נקי מכל הבלאגן של וידאו ומוזיקה. יהיה לזה גם בונוס נחמד - הוספת עמדת עבודה נוספת היא תירוץ טוב להתחיל לעבוד עם Wireless בבית אז, אני מחפש מחשב שיהיה **כמה שיותר זול** (אני ממש לא מחפש מהירות מעבד / יכולות גרפיות / סאונד / וכו)... מבחינתי שכל היכולות שלו יהיו כלולות על…

25. מדובר על IBM R50E. מפרט כללי: מסך-15" 512mb hd-40 XP pro Pentium M-1.7 ghz חסר כפתור "\" אבל אפשר להשתמש! אם לוחצים על המקום של הכפתור אז הוא עובד.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.