ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בנושא קניתי מחשב נייד של חברת ,DELL inspiron 1545 אני עובד עם מחשב נייד מחובר לחשמל עם זה יכול לפגוע בחיי הסוללה? או שזה גישה נבונה,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... לא הצלחתי להבין מה האדבל המהותי בין דגמי Dell: לצורך העינין בין Dell Studio לבין - DELL Inspiron לבין - Dell Vostro ? תודה אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש בסיסי, כמו אינטרנט, מוסיקה, OFFICE וכו'. לא מתוכנן OC. ללא ציוד הקפי. תקציב: 3000 ש"ח. המחשב יהיה בחדר שינה, לכן, המארז צריך להיות שקט וללא כל לדים. אם המפרט שאתם מציעים הוא של AMD, אני אשמח גם אם אפשר שתתנו אופציה למפרט של אינטל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב יהיו בעיקר לאיטרנט,משחקים כבדים יחסית,מוזיקה ,סרטים,אופיס 2007. חשבתי על ה HP פביליון,שדווקא יצא לי לפגוש כמה דגמים ממש נחמדים של המחשבים האלה,ויש אותם לכמה חברים שלי. אך האמת שאני לא מעודכן,ויכול להיות שאני מפספס דגמים של חברות אחרות שיכולות להאיר את עיניי. אבקש את עזרתכם,ואם אפשר הפניה לאתר ממנו לקוח הדגם. רצוי מאוד שתהיה חנות מבאר שבע. ד"א יש אפשרות לחריגה לא משמעותית-200+/-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב שהיעוד שלו הוא (לפי סדר עדיפות): 1. תחנת skype 24/7 2. הורדות בלילות 3. גלישה יומיומית באינטרנט 4. תכנות בעזרת visual studio מדי פעם - המחשב לא מיועד למשחקי מחשב כלל הדרישות הכי חשובות של המחשב: 1. יעילות כלכלית כלומר שעלות החשמל תהיה כמה שיותר נמוכה (skype צריך לחסוך לי את המנוי לחברת טלפון קווי). 2. שקט - המחשב איתי בחדר וחשוב לי מאוד שבלילה הוא יהיה כמה שיותר שקט. 3. שיעבוד חלק פחות או יותר ושלא יהיה עגלה. התקציב הוא 1500 ש"ח אבל אני מוכן להוציא עד 2000 אם צריך ואפשר עוד לגלוש אם זה באמת משתלם. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני נציגים של חברות מחשבים אמרו שאני צריך לקנות כרטיס מסך מפלצתי, בערך 3,000 ש"ח, ולהוסיף ספק כוח מיוחד ולוח אם שתומך בכרטיס המסך. לא נשמע לי הגיוני. אני עובד כרגע עם שני מסכים ואין לי כרטיס מסך בכלל, רק ה- OnBoard . הבנתי שאם אני שם כרטיס מסך הוא עוקף את ה- OnBoard , אז אי אפשר פשוט להוסיף כרטיס. אבל מה עם לשים שני כרטיסים פשוטים יחסית, כל אחד עם שתי יציאות ? או אפשרות אחרת, מישהו מכיר ? תודה : )
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד- Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K לוח אם- Asus p4p800 Deluxe זכרון- 512 ddr 400 mhz דיסק קשיח- 80 gb 8mb כרטיס מסך-sapphire radeon 9600 pro 128ddr כרטיס קול- CREATIVE 5.1 Live Value כונן 3.5- floppy 1.44 (עדיף teac) Dvd- 16x-48x צורב- lg 52x24x52 כרטיס רשת- NetCard RJ45 10/100Mb מארז- 350 w atx midi tower מקלדת-microsoft multimedia רמקולים- CREATIVE Inspire 2400 sub + 2Sp עכבר- microsoft optical mouse (אני צריך גם המלצות לספק כוח ולקולר של המעבד אם אפשר),תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, עבודה בוורד וסרטים. חשוב שיהיה למחשב הזה זמן סוללה ארוך ושלא יהיה כבד מכיוון שהוא הולך להיות הרבה בדרכים. וגם חשוב שיהיה לו צורב DVD, יציאות נוחות, ותמיכה בWIFI. תודה שנכנסתם, יום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש לרכוש מחשב נייד באופן מיידי, תקציב עד 3000 שח (יש אופציה לרכוש באילת) השימוש העיקרי הוא לימודים הומניים וגלישה סטנדרטית נטפליקס וכו'. דברים שחשוב לי שיהיו במחשב: מסך בין 13-14 אינץ' כונן ssd 512 משקל סביר, לא יותר מקילו וחצי. והכי חשוב שלא ירעיש בשימוש רציף. יש לי כמה אופציות שאשמח לקבל עליהם חוות דעת: https://ksp.co.il/mob/item/72447 dell vostro 14 https://ksp.co.il/mob/item/105183 lenovo 3-14iml 81wa0070iv
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב, קנו לי מחול את המחשב הזה http://www.toshiba.co.il/he/discontinued-products/portege-z30-b-118/ האם הוא מספיק טוב? ועוד שאלה, הוא הגיע לי עם ווינדוס 8 האם כדאי להתקין עליו ווינדוס 10? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... קודם כל רציתי להגיד שאני משתמש חדש באתר (שמאוד מצא חן בעיניי) והגעתי אליו אחרי חיפושים ארוכים אחר מפרטי מחשב שיענה לצרכים שלי. בעקרון, אני סטודנט שעיקר הזמן מוריד שירים וסרטים ולא עוסק בגרפיקה (בכלל) ולפעמים משחק (למשל: מקס פיין, דום וכו'). הצלחתי לדוג איזשהו מפרט שאני חושב שהוא מוצלח ובשבילי מותחל מדי.למה? כי מבדיקה ראשונית במס' חנויות יוצא לי מאוד יקר. חשבתי אם תוכלו לייעץ לי איפה כדאי ואיפה אני יכול להוריד מרמת המפרט ועדיין להנות ממחשב טוב, חזק ואמין. נ.ב - אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות איפה שחסר? למשל צורב די.וי.די? זכרון.. אז זה המפרט עד כה: Xp2600 AMD מעבד K7N2 DELTA - ILSR MSI לוח אם GEFORCE 5900 NVIDIA כרטיס מסך 2X256 = 512 DDR מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש תחנת עגינה אוניברסלית ללנובו e480 הרעיון - בבית להתחבר ולעבוד עם מסך גדול, מקלדת ועכבר. וגם רשת קווית. על התחנה לאפשר טעינת הנייד חיבור ל2 מסכים חיצוניים HDMI . מסך וטלויזיה. כמובן חיבור רשת קווית 2-3 sub לחיבור מקלדת / עכבר אולי אלחוטי. תודה לכולם. תקציב אם אפשר עד 400-500 שח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש (לחכות עד שהמחירים יירדו בסביבות אוק' ??) ואלו הדברים שהייתי שרוצה שיהיו בו : לוח אם - כרטיס קול טוב ++ *לא חובה* אפשרות OC לעתיד (כרטיס LAN מובנה כדאי לא כדאי ??) USB וכל שאר החיבורים הרגילים.. כרטיס מסך לא יקר עד 350 ש"ח ~ ציוד הקפי: מקלדת עכבר נוחים (אני יושב דיי הרבה זמן מול המחשב) רמקולים: עד 350 ~ ש"ח בערך הכנתי מפרט, מה אתם אומרים ? : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 279.85 ] 1 Hard Discs : Wes…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני יודע וראיתי שיש שאלות כמו שלי בפורום, גם חדשות וגם ישנות. ואפילו כתבתם מדריך מפורט בנושא, אבל מה לעשות אני לא ממש מבין בזה ודי הלכתי לאיבוד, וגם השאלות הזהות מתאימות באופן פרטני לשואל, בנוסף נסיון למצוא תשובה קיימת בכל מיני פורומים לא כ"כ הצליח... לכן אם מישהו יוכל לתת לי תשובה, אשמח מאוד. אני זקוק למחשב שיהיה אפשר לעבוד עליו עם פוטו-שופ, אילוסטרטור ולפעמים Indesign. אני מעוניין במחשב עם מפרט שיעבוד בצורה יעילה ונוחה ללא צורך בתכונות מיותרות. כרגע העבודות הגרפיות הן בשימוש נמוך, פעם-פעמיים בשבוע, עם צפי לעבודה רצינית יותר, קראתי את הפוסט שהיה ב"מפרטים לגרפיקה" ואני לא כלכך מסכים להמלצות מנסיון אישי, היה לי מחשב נייד LENOVO SL500 עם מעבד ליבה כפולה שהרחב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות את המחשב עם המפרט הבא ( אני לא מבינה בזה בכלל). GALAXY 2835 Intel Pentium4 2.8 Ghz לוח אם 800Hhz HT Support דיסק קשיח 400GB/7200 כרטיס מסך 3D-FORCE AGP up to 128MB integranted o/b כונן DVD משולב צורב CDRW רשת 10/100Mbps כולל מסך 17 המחיר 3000 ש"ח לא כל כך חשוב לי המחיר אלא האיכות.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, אני מתלבט בין 2 מפרטים למחשב נייד עבור חבר שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל לא מיועד להריץ הכל על קונפיגורציות הכי גבוהות, והכי חלק. אני מוסיף את המפרטים המלאים, ואני מאוד אשמח לשיתוף פעולה ועצות מקצועיות לגבי ההבדלים בין 2 המחשבים להלן: והכרעה לגבי מי יותר טוב. מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T מחשב נייד של Toshiba עם מסך בגודל 15.6 אינטש, מעבד T6500, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי. תכונות מיוחדות: * ניתן לבחור בין מערכת הפעלה 32 ביט ל-64 ביט * מקלדת מלאה הכוללת לוח מקשים מספרי * יציאת HDMI למסך חיצוני בתמיכה עד 1080p FULL HD * כרטיס מסך חזק של ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי מפרט טכני: * מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות בעוד מספר ימים לוח אם ומעבד חדשים למחשב, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה, אני מתכנן לקנות את הלוח אם של MSI דגם Z77A-G45. בנוגע למעבד והקירור אני לא סגור, אני מחפש משו שיחזיק לי למשך זמן רב מבחינת ביצועים, כלומר שלא בעוד שנתיים כבר אני אצטרך לקנות מעבד חדש למחשב... יש לציין כי שלושתם נמצאים בטווח התקציב שלי. כמו כן השימוש העיקרי הינו לגיימינג ככה שזה עוד יותר מעלה בי את הסימן שאלה האם OC בכלל נדרש למטרה זו? תודה מראש לעוזרים!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עובד בפוטושופ , המחשב מחובר למספר מסכים 32" & 19" & (15" - לא מחייב) , הורדות ושימוש באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי - יש מסכים , מקלדת + עכבר אלחוטיים , מחשב מחובר למערכת 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בהארד דיסק (יש 750GB + חיצוני של 500) אין גם צורך בצורב \ כונן דיסקים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי ברמה שהמחשב בחדר שינה שלא יפריע יותר מידיי עם המאווררים. 9. האם יש העדפ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15650 אני עומד לקנות מחשב לגיימינג כבד רציתי קצת חוות דעת ממש לפני שאני קונה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מעוניין למכור את המחשב עקב מעבר למחשב חדש המפרט: מעבד Intel core 2 duo E7400 - זיכרון 2GB DDR2 ( 2 of 1GB) - כרטיס מסך Nvidia 9800GT - צורב CD של LG - 2 כוננים קשיחים של WD ו HITACHI- אחד של 80GB והשני של 160GB - מארז נאה של coolermaster - מסך 19 אינץ' של חברת LG מהו שוויו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel 715 ש"ח LG GSA-H42 X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black 199 ש"ח Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe 1,799 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 429 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 1,075 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 725 ש"ח SunBeam Silent Whisper CPU Cooler LGA775 129 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,065 ש"ח Logitech X-530 495 ש"ח ספק: ToughPower W0103 600W PFC 560ש"ח סה"כ=7069 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת אולטרה בוק אחרי חיפושים רבים הגעתי לשתי תוצאות בערך על אותו מחיר1. Samsung NP530U3C-A01IL 2. Asus ZenBook UX32VD-R3005V לפי מה שראיתי ההבדלים בחומרה ביניהם הוא שלסמסונג יש כונן SSD של 128 ג'יגה, לעומת האסוס שיש לו 32 ג'יגה + כונן קשיח של 320 ג'יגה בנוסף לכרטיס מסך של NVIDIA.מה זה אומר מבחינתי ההבדלים האלה? שמצד אחד המחשב של סמסונג יהיה הרבה יותר מהיר, ייתחמם פחות ויחזיק ליותר שעות עבודה בעוד המחשב של אסוס יהיה בעל זיכרון קשיח יותר גדול ויוכל להריץ משחקי מחשב?למישהו היה ניסיון עם אחד המחשבים האלה או יודע על סיקור כלשהו(חיפשתי באנטרנט ובגלל שאלה גרסאות לישראל לא מצאתי משהו שיוכל לתת לי מדד אמיתי)אשמח על כל פרט ועזרה בנוגע למחשבים האלה - ואם מישהו מכיר משה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. ההארדיסק במחשב שלי הלך לעולמו, וחשבתי שזה זמן טוב להחליף את המחשב עצמו. כמה שאלות: 1. האם ישנם רכיבים ששווה לשמור מהמחשב הישן (שהוא בן 5 שנים), ולשים בחדש? למשל כונן אופטי שעובד מעולה וכמעט לא בשימוש. 2. האם למחשב ששימושו יהיה ביתי בלבד (ללא משחקים), שווה כרטיס מסך נפרד או מובנה? 3. בשורה התחתונה, עדיף להרכיב מחשב או לקנות מפרט מוכן מראש? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם שלי התקלקל ויכול להיות שגם הספק. אני רוצה להתשמש ברכיבים שיש לי היום להרכיב שני מחשבים - אחד לגיימינג בלי להשתולל בתקציב ואחד ל-HTPC. חשבתי על שתי אפשרויות: 1. לקחת את הרכיבים השמישים שיש לי היום ולהרכיב מהם בתוספת לוח אם חדש מחשב HTPC. ומצד שני לקנות מחשב גיימינג די לחוץ בתקציב באיזור ה-3000 ש"ח כולל מסך סמסונג 2333T ומבוסס AMD Athlon II X4 645 ואולי משהו קצת חזק יותר. 2. לשדרג את מה שיש לי היום שזה אומר החלפת לוח-אם תקול, החלפת כרטיס מסך ואולי גם ספק אם יהיה צורך. ומצד שני לקנות מחשב HTPC שלם. מה אתם אומרים האופציה העדיפה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב כזה: AMD כפול ליבה כ.מסך - לא משהו מטורף (אפילו משהו של 600 שקל יהיה טוב) 1 G זיכרון דיסק SATA 2 160G לא צריך SLI לא צריך מארז יפה שיהיה מחשב סופר שקט לא צריך שום כונן אופטי המון המון USB 2 כמובן שעם כ.רשת (מובנה 100) כ.קול - לא צריך משהו 8000 ערוצים - סטנדרטי המחשב יעשה הכל מהכל.. (משחקים, אינטרנט, אופיס, MATLAB, קומפילציה של תוכנות וכאלה) כמה מכונה כזאת צריכה לעלות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-