ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שימושים: אינטרנט, תכנות(visual studio), סרטים אפשר לחרוג מהתקציב עד 100 ש"ח - אבל ניתן גם לחסוך. שדרוג בעתיד למעבד I7 -אין צורך בHD. -לא מתוכנן OC -השקט חשוב מאוד: 9 למחשב יהיו 2 מסכי DELL-U2312HM המערכת שהרכבתי: Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪70 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96]htt…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני טס לדרום אמריקה ורוצה למצוא מיני מחשב נייד זול ואמין.. לתמונות סרטים וסקייפ בבדיקה שעשיתי ראיתי שהמחירים הנמוכים ביותר נעים ב1000-1200 ש"ח בקניות קבוצתיות. השאלה היא בין בערך 4 חברות שמציעות מחשבים בטווח הזה על מה ללכת כדי לקבל כמה שיותר אמינות וביצועים כמה שיותר סבירים... יש שם: Hp asus packard bell toshiba בנוסף אם יש לכם טיפ למשהו שחייב להיות שם/ שכדאי להיזהר שיהיה שם... אשמח מאוד לשמוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת לצורכי לימודים גלישה בסיסית מאוד באינטרנט חשוב: שיחזיק לפחות שעתיים של עבודה (רצוי 4) קטן מאוד (איזור ה-10") יציאת USB אחת לפחות (לעכבר חיצוני) קל מאוד (אישה מבוגרת... זה קריטי) יריצו עליו אופיס ומעט מאוד גלישה באינטרנט (גלישה בסיסית ביותר), אלה כל השימושים. התקציב עד 2000, לפי מה שהיא אמרה - לדעתי אפשר למצוא כזה גם קרוב ל-1000 ש"ח. במילים אחרות - כמה שפחות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, כרטיס מסך GTX470 אמור לעבוד טוב על ספק כוח Antec NEO Eco 520W שנקנה לפני חצי שנה ? במחשב יש גם מעבד i5 2500k. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כרגע מוגדר על עברית במקלדת והאיזור אבל אין עברית מלאה לתפריטים וכ"ו אני מבין או שאני טועה שצריך להוריד חבילת שפה,ניסיתי ולא הצליח לי. וחשוב לי שהשינוי לעברית לא ישנה מסמכים וכל מיני הגדרות במחשב כי זה מהעבודה של אשתי אלא רק שפה. אשמח לעזרה,תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני מחפש מחשב 13.3 אינץ' לשימושים עסקיים. אינטרנט, מייל, ישומי אופיס וחשוב גם שיוכל להציג סרטים באיכות גבוה. אחרי המון חיפושים וקריאת חומרים ננעלתי על שני הדגמים האלה ואשמח אם תעזרו לי לקבל החלטה איזה מבין שניהם עדיף. ממה שהבנתי עד עכשיו, ההבדלים בניהם הם: הלנובו קל ב100 גר' הסוללה של הדל מחזיקה שעתיים יותר (לפי מבחני הרצה בחו"ל) לדל יש מקלדת מגניבה בטירוף עם תאורת רקע לשניהם אחריות 3 שנים לשניהם אותו מעבד (i3) ואותו גודל זיכרון לדל הארדיסק גדול יותר (500 ג'יגה לעומת 320 בלנובו). שורה תחתונה - מה עדיף? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להתקרב ל-4K אבל לא לעבור. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (עד 4K.. מצפה למחיר בסביבות ה3700-3800) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ברמה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות למפתח אפליקציות (VisualStudio, Expression Studio, Offic וכדומה- תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, COD MW2 וכל המשחקים עם הגרפיקות החזקות למינהם שרצים בשוק עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מחשב חדש, מפעיל בעיקר תוכנות (קידום אתרים,הורדת סרטים, בניית לינקים וכאלו) כלומר חשוב לי ריבוי המשימות. לא מתעסק כמעט בגרפיקה , לא משחק משחקים כלומר אני צריך מחשב שהוא כלי עבודה חזק ויציב, טוב לצפיית בסרטים, תכנות ועוד פחות לחלק הגרפי על מה חשוב לי לדעכם להתעקש ברכיבי המחשב ובעיקר איזה מעבד כדאי לי? אינטל (i3?) או amd תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, מטרתו העיקרית של המחשב תהיה עריכת צילומים באמצעות שילוב בין פוטושופ וברידג' cs5. הגדרתי לנושא כ4000 ש"ח, אין לי צורך בנלווים למחשב (מסך ועוד). חשובה לי כמות זכרון גבוהה וכ.מסך חזק. תודה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מחשב לצורך עיבוד HD וידאו, תוכנת תלת מימד cinema4D וגרפיקה לוח אם Intel DH67BL Bearup Lake. מעבד Intel (Quad) Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache. זכרון 4X4GB DDR3 1333 CL9 kingston/samsun/hynix כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 550 TI.1024MB GDDR5 דיסק קשיח Serial ATA III (6Gb/s) 1TB 32MB Cache 7200 rpm (Western Digital/Seagate) צורב DVDX22 LG ספק 700W מארז midi tower סה"כ 5100 כולל מעמ אופציונלי intel SSD 120GB 2.5-inch קריאה270 כתיבה 130 ב1100 שקל
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח עד שווי של 2000 ש"ח.בשביל תפעול של סרטים ואינטרנט מהיר.... אשמח אם תעזרו לי במפרטים מתאימים לנתונים שציינתי...
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש לרכוש לוח אם Z68 עבור מעבד 2500K. בעיקר מתלבט בין http://www.ebay.com/itm/ASRock-Z68-PRO3-LGA-1155-Intel-Z68-HDMI-SATA-6Gb-s-USB-3-0-ATX-Intel-Mother-/290634854456?pt=Motherboards&hash=item43ab2ff038#ht_4015wt_1089 לבין http://www.ebay.com/itm/NEW-Gigabyte-GA-Z68P-DS3-Desktop-Motherboard-Intel-/380385199898?pt=Motherboards&hash=item5890b9871a#ht_3089wt_1189 כמובן, אלה הם רק שני דוגמאות. קשה לבחור, במיוחד משום שהדרישות שלי לא ממש מיוחדות. מה שכן, אפשרות ל OC עתידי (נאמר 4.5) תהיה מבורכת מאוד. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב בBest Buy וקצת קשה לי לבחור מבין כל המגוון. אני מתלבטת בין המחשב של אסוס- http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%26%2334%3B+Display+/+4GB+Memory+-+Matte+Brown+Suit/3678035.p?id=1218426408033&skuId=3678035#tabbed-customerreviews לבין אחד במחשבים של דל.. או i3 או i5 שהם יותר יקרים מהאסוס. http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Peacock+Blue/3104033.p?id=1218377768406&skuId=3104033 מה כדאי יותר ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? - סביב 6500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, בדקתי לאחרונה אופציות לקניית מחשב לעבודה משרדית (התוכנות הכי כבדות שירוצו הן בסדר גודל של פוטושופ, וגם זה לא באופן תכוף במיוחד). - אני לא מעוניין להוציא יותר מ 3,000 ש"ח, לא מעוניין בציוד היקפי, ולא ב OC. - חשוב מאוד שהמחשב לא ירעיש (9 בסולם מ1 עד 10). - אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. - חשוב לי שיהיו סלוטים של SATA III ושל SATA II, יציאת DVI, יציאת HDMI, מארז שקט ויעיל (שמאפשר הוספת מאווררים) עם לפחות 2 יציאות USB בפרונט (ועוד לפחות 4 מאחורה). - דבר נוסף, אני מעוניין במחשב שיהיה בעל חיים ארוכים, ושלא ימות לי תוך שנתיים-שלוש. - לא פוסל שדרוג עתידי. - אני לא מעוניין בהמלצות על חנויות כרגע, אלא רק חוות דעת על המפרט ותיקונים (אם יש צורך). להלן המפרט: [table][tr][td][tab…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב לגיימינג עד 4000 עדיף שלא לחרוג.. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וללא מסך. לפני כמה חודשים קניתי הארדיסק חיצוני של 1TB אז לא צריך הארדיסק יותר מידי גדול. המליצו לי את המפרט המחשב הבא, אם אפשר תתנו חוות דעת על המפרט הזה הצעות לשיפור ומפרט אחר אם אתם רואים לנכון Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box מעבד: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 H61 CHIPSET לוח אם: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G זיכרון: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^ הארדיסק: GigaByte GeForce GTX560Ti Ultra Durable 1GB GDDR5 GV-N560UD-1GI כרטיס מסך: Enermax NAXN 450W ספק: תודה!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ2000שח, חריגה של אולי 100שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח. 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי רגיל ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדישים ביותר - כל מה שיש בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19 אינץ' רחב 1366*768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיסק קשיח HDD! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 4 כזה. עדיף לחסוך בכסף. 6. האם מתוכנן …
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב של דל בצבע אדום עם נתונים טובים אבל שלא יעלה יותר מ 2800 שזו חריגה כבר. האם יש חיה כזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב עושה כל מיני בעיות ואני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במסך כחול שבו רשום: Dumping Physical Memory, ויש מין מספרים כאלו שרצים עד שרשום Dumping Physical Memory... Complete והמחשב פשוט נכבה. אני מפרסם את זה פה כי אני חושב שהבעיה היא בזכרונות.. חוץ מהודעת השגיאה המחשב עושה כל מיני בעיות כמו - 1) לעתים קרובות אחרי שאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע, ז"א המסך עדיין פועל, רואים את שולחן העבודה, אבל המחשב לא מגיב, העכבר לא זז וכו'. 2) המחשב עושה ריסטרט לבד 3) הוא יחסית איטי משהיה פעם 4) קורה לפעמים שהמסך והעכבר כאילו מתנתקים מהמחשב, מה זאת אומרת? המחשב עצמו פועל, אך המסך כאילו מנותק מהמחשב, וגם האור בעכבר נכבה, ז"א כאילו הם לא מחוברים בכלל. אשמח אם מישהו יודע אולי האם…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לרכוש מחשב נייד בקשות : מעבד מהדור החדש של אינטל (I3-2330) 4 גיגה זיכרון 320 + הרדיסק 3 שנות אחריות כרטיס גרפי לא קריטי בכלל (יש מחשב ראשי למשחקים כבדים מקסימום ) מסך :15.6 חשבתי ללכת על זה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19037 מה אומרים ? ראיתי את האייסר ב 2200 שח ,אחלה מפרט יש לו אבל רוצה משהו יותר אשמח לדעות עצות על האסוס תודה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000ש"ח למחשב ללא מסך או ציוד הקפי אני אשמח למחשב שעומד בתקציב אם כי ניתן לחרוג מעט. השימוש יהיה בעיקר משחקים(לא כבדים במיוחד),סרטים, ואינטרנט. מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה אמין ועמיד, שיהיה טוב לכמה שנים. הייתי ממש שמח אם היה אפשר להריץ את Arkham City בתקציב הזה, אני אחיה גם אם זה ירוץ על המינימום, ואם אי אפשר אז אני אהיה בסדר הרזולוציה המועדפת היא 1280X1024 הגדרות הגרפיות יכולות להיות בינוניות. אני מעדיף מחשב שקט כי אני ישן באותו החדר(7/10) אין צורך באובר קלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אני יכול להרכיב את המחשב בבית, למרות שאני מעדיף לא לקחת את הסיכון שאני אהרוס משהו. אני גר בת"א אין בעיה לקנות מכל חנות במרכז. תודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?:5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? עדיף שלא שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו')במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. כל החדשים COD GTA V שיצא פרוטוטייפ 2 שיצא וכו...באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? אם זה יהיה משתלם אז טוב*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?*מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. אם יהיה משתלם אז בכיף ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך ש…
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב hp presario cq61 וכבל החשמל הפסיק לעבוד. איפה אני יכול למצוא חלופי במחיר הגיוני? האם משתלם להזמין מחו"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס Intel, בתקציב מקסימלי של 2500 ש"ח ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית (קצת פוטושופ -לא משהו רציני), עבודה משרדית, אינטרנט וסרטים. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה כמה שיותר קרוב לסכום של המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 Skyrim MW3 FIFA12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-