עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Leo101,

חברה אני יודע שהתקציב נמוך אבל אין מה לעשות... לא צריך ==> ציוד היקפי, מסך, צורב די וי די.... אפשר לקחת הארד דיסק של 160 ג'יגה כדי לחסוך.... תודה על העזרה... הערה חשובה! המפרט צריך להיבנות מiqpc (גרים צמוד לאשדוד)...

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by navot,

לא צריך מסך, ציוד הקפי, הארד דיסק. זה לא הרבה, אבל תעשו מה שאתם יכולים תודה.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב DUNGEON SIEGE, GTA זה מה שעולה לי כרגע, אבל אני יודע שארצה לשחק במשחקים חזקים, אין לי כלכך שמות כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין לקנות בתקציב זה גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by ag43,

אני רוצה לבנות מחשב כולל מסך שישמש לעבודה משרדית נטו (WORD,אינטרנט) ולצפיה בסרטים. דרושה תמיכה בUSB3. אשמח למפרט מחנות אמינה באיזור כפ"ס. תקציב בכותרת (כמובן שאפשר בפחות )

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Bragiz,

מצאתי את המחשב הבא : http://ksp.co.il/?uin=15580 שעונה על כל הדרישות שלי אבל לא הצלחתי למצוא ביקורות ברשת עליו , מישהו מכיר? ניסה? מחשב סטודנט שמריץ גיימינג בינוני-קל * גודל המסך? 17 פלוס * משקל רצוי? 3 קילו פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש לפטופ עם מקלדת איכותית ונוחה (לא האלה עם הכתפורים הקטנים והשטוחים עם מרחק של …

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  6. שלום לכולם לאחר ההמלצות קיבלתי את המפרט הבא ב 2150 עליו אוסיף עוד HD ב 550 השימושים הם בעיקר להקרנת סרטים ב HD (בעיקר MKV, קצת BR) מעבדי אינטל Pentium E5200 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-EM s775 C2Q 1600Mhz, Intel G45, DDR2 800, PCI-E, X4500HD זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II - ישמש למערכת ההפעלה ולהורדות סרטים Samsung 103J 1TB - ישמש כספרייה לאחסון ולהקרנת הסרטים כרטיס מסך OnBoard Intel GMA X4500HD DVI HDMI כרטיס קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata מארזים DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black ספק כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin שא…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by shlem,

המחשב מיועד למשחקים לא כבדים ובעיקר MULTI-TASKING ללא OC עד 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by 2paco,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:רק משחקים תמידית * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך טלויזיה 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי כבדים לשנתים הקרובות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רב, חבר שלי ביקש מפרט שיכלול הכל, אולי חוץ מציוד היקפי כמו עכבר ומקלדת. התקציב הוא 3500 ש"ח. הוא מבקש שיכלול מסך 22" איכותי פחות או יותר שיוכל לשמש גם מסך טלויזיה נפרד או שיוכל לראות בו טלויזיה עם כרטיס טלויזיה(ואז שיהיה כלול במפרט). כנראה שכדאי גם שיוכל לחבר אליו קונסולה בדרך זו או אחרת. בכל מקרה הוא לא חולה על גרפיקה, ולא בעל דרישות גבוהות מהמחשב לאורך זמן, כך שהמחשב לא ישודרג ככל הנראה כמה שנים. תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Arik.G,

שלום. קניתי היום מודם סלולרי לנייד שלי, המודם הוא מסוג PCMCIA או משהו כזה. ולהפתעתי הוא לא מתאים לחריץ שיש בנייד? איזה דבר מוזר, אז מה הסוג כרטיסים שמתאימים לשם? שאני ידע למה להחליף ביום ראשון. המפרט של הנייד: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ClassValue=Notebook&ProductID=2503&ProductName=W468N יש לי את המודם הזה: http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=2485 איזה מודם יתאים לי מאלה (חוץ מה U1 שהוא USB): http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by froggy,

שלום לכולם מבקש את דעתכם על המפרט הבא: מעבד Core 2 Duo E8400 לוח אם GIGABYTE G31M-ES2 זכרון 1066MHZ 2x2GB OCZ Blade Edition Dual Channel שני דיסקים קשיחים 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS מארז אנטק P182 Mid Tower Black (No PSU) סה"כ 2720 מאחר ויש לי כבר כרטיס מסך HD4850, וספק כח 450W לא ג'נרי, אני לא מוסיף אותם ברשותי מסך 17 אינץ' LCD. יש לי מספר שאלות: 1. האם הלוח אם תומך בRAID 0? בגלל זה אני מתכנן לקנות 2 דיסקים קשיחים 2. האם זה משנה איזה דגם של דיסק קשיח לקחת? 3. האם הזכרון על לוח האם הזה יעבוד ב1066 MHZ, או פחות? ובכללי מה דעתכם? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  12. למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בניתי לי מפרט והייתי רוצה לדעת מה דעתכם- אם יש תוספות או הערות מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4400 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 496 לוח אם 397 M2A-VM HDMIוAsus זיכרונות 460 OCZ DDR2 2048MB 667MHZ CL4 דיסק קשיח 575 WD5000AAKSWestern Digital מארז+ספק Antec NSK2400EC 614 כרטיס לכידה 335 PVR 150 צורב 172 h62n מקלדת+עכבר- 159 Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 סה"כ 3208 המחשב יתחבר לטלויזיה 42 lcd והייתי מעוניין שהוא יציג תכני HD X264 באופן חלק (אולי משחק על רזולציה נמוכה-אפ אפשרי) האם יש מקום להשקעה נוספת או שינוי כלשהו?? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by avnerkaf,

צריך הצעה למחשב לתוכנות תלת מימד [color=pink]3DS MAX6,POSERלא צריך מסך,מקלדת ועכבר סכום 4000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1300 1 1300 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1280 1 1280 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz Price Units Total 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 780 1 780 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 920 2 1840 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 490 1 490 מאווררים וגופי קירור‏ Zalman Price Units Total CNPS10X Quiet 285 1 285 מארזים‏ Zalman Price Units Total GS1000 Black Full Tower ATX Case (No PSU) …

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) RTX 3080 Founders Edition 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

17. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב הנ"ל, כאשר המחיר לעיל יכלול את עלות הרחבת האחריות לשלוש שנים (אגב - אני מעוניין רק במחשב עם הרחבת אחריות כזו) הדרישות שלי למחשב: חלונות XP, אופיס, אינטרנט, משחקים קלים, ניגון סרטים במסך מלא....די בסיסי בקיצור אני לא יודע אם אני מעדיף מסך מבריק/מט - אצטרך לראות זאת כדי להחליט, אבל נראה לי שמבריק... חשוב לי מעבד חזק כפול ליבה וזכרון DDR2. זמן סוללה לא קריטי - שיהיה משהו סטנדרטי... משקל - לא רלוונטי. חשבתי על מחשב נייד "15.4 LENOVO 3000 N200 0769-EMG מה אתם אומרים?? יש המלצות אחרות? תודה!!!

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  18. 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1מלאי חדש מגיעאסור לפספס 440 ש"ח 1 MSI K8N Neo2 Platinum 1,023 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX6600 GT TDH PCIe GeForce 6600GT SLI 128-bit GDDR3 128MB 1,379 ש"ח סה"כ 4,998 ש"ח שימו לב שהכרטיס SLI! שהלוח תומך בו... כך שאם יתחשק לי אי פעם אז אפשר לקנות עוד כזה כרטיס....ואז יהיה מושלם!!!!!!!!! גם DUEL זכרונות גם DUEL SLI!!!! אגב מי שרוצה יוכל לקחת X700 של READON למי שלא אוהב.....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by APT,

היי, הגיע זמני לקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך בלי להתפשר יותר מדי, אז אני אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, star citizen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p אבל יש סיכוי שאני אקנה את אחד המסכים הקוריאניים של 1440p. -לאילו הג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. * דבר חשוב מאוד לציין אם יש חלקים שלא מופיעים באתר בוא אתם בונים את המיפרט זה מספיק שתירשמו שם של החלק כי הרוב הפעמים כול המיפרט בני מאתר אחד-ואפשר לשלב רחיבים שונים מאחרים אחרים כמו זאפ,עדיף לי שהחלקים שאתם מרכיבים למיפרט יהיו החלקים המתוכננים ולא כי אין באתר מסויים את החלק הזה והזה אז מלד ברירה נסים חלק שיש באתר. 1. התקציב המקסימלי......עד 2500 מקסימום. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך (על איכות משלמים) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Aram Aroian,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי - 6000 עם אופציה לחריגה מינורית (500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות עיצוב ועריכה שונות בין היתר תוכנות Adobe כגון Photoshop, Premiere, Illustrator, וכן עבודה עם Blender, ו Unreal שימוש קל לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות נמוכה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

22. Started by pazer005,

אם היה לכם בערך 13 אלף שקל והייתם צריכים להשקיע אותם במחשב חדש. עכשיו במחשב הזה, לא צריך מסך, ולא צורב dvd ולא כרטיס קול. איך הייתם מחלקים את הכסף? לא צריך להגיד את הרכיבים, אלא רק כמה הייתם שמים על כל רכיב (מעבד, לוח, זיכרון...)

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  23. שלום, קודם כל כבר כמעט שבועיים מאז שקניתי מחשב נייד והוא בסדר. העכבר עובד כמו שצריך, את הכלים של המחשב הנייד החדש אני מתכוון ללמוד. רציתי לשאול אם אני רוצה ממש ללמוד על מחשבים ניידים (אבל חדשים) האם יש איזשהו אתר ישראלי או דובר אנגלית שאני יכול ללמוד מזה. במקביל אני אקרא יותר הודעות בפורום שלכם וכך אני אלמד מזה. תודה רבה ויום טוב, אדוארד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חברי hwzone אני חדש כאן אז קודם כל שלום! אני זקוק למפרט של עד 9k אפשר חריגות קלות של עד 300 ש"ח המחשב מיועד בעיקר למשחקים מעט OC וצפייה בסרטים במחשב אני צריך שהמפרט יכלול גם מסך מקלדת ועכבר ללא רמקולים זה בינתיים מה שבניתיי ואני זקוק להצעות נוספות לשיפור המפרט (חשוב לי שהמפרט יבנה מIQPC) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1285 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤621 מסך: LG LCD 19" L1970HR 2ms DVI מחיר: ¤1617 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2107 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤512 צורב DVD…

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  25. מחפש מחשב נייד טוב עם כרטיס מסך לא מובנה, אבל לא צריך שיהיה איזה 9600... מסך 15+ בעיקר ישב בבית ומיועד לעבודות משרדיות, סרטים וכל מני (לא משחקים). מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3024&CatCode=315 האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב באותו התקציב? תודה

• 7 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים