ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
מפרסם עבור חברה: שלום, אני סטודנטית לקולנוע, ואני מחפשת מחשב נייד בו אוכל לערוך סרטים באיכות HD. אני יכולה להוציא עד 7000 ש"ח והמחשב צריך שיהיה לו: מסך גדול, איכותי ורחב. מקלדת נוחה מעבד חזק מאוד הרבה זיכרון יציאה לחיבור מסך נוסף אוזניות איכותיות עכבר נוח ואם נכנס במחיר, אז מסך 23 אינצ' נייח בנוסף תודה מראש מיכל
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
ההיתי רוצה גם בבקשה מפרט לעד 5000 ש"ח בנוסף התנאי שצריך להיות הוא שכול החלקים זה מ KSP (לא להכנס בבקשה לדיון על למה זה ככה , חבל, וכו ... תודה מראש) בעלויות לפי האתר שלהם בלבד! 8 גיגה זיכרון! כונן SSD 80 גיגה של אינטל! ובנוסף כונן 1 טרה של WD קאוור בלק עם 64 באפר! ולא צריך צורב בהצעות זה צריך להיות ככה בשתיי ההצעות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לnumber crunching - הרצת Matlab ב100% במשך ימים רצופים, על DATASETS גדולים, תחת WIN7 ו\או ubuntu (דואל-בוט). כמו כן, ידרש שימוש יעיל בPhotoshop- Illustrator ומעט רינדורים תלת-מימדים (לכן נדרש GPU *צנוע*). חשבתי לבנות את המחשב סביב I7-2600K, אבל אין לי מושג בנוגע ללוח אם, ספק וכד'. יש צורך בלפחות 2TB אחסון (בכונן אחד או שניים), עם דגש על אמינות הכונן. כמו כן, אני אזדקק לכמה שיותר RAM שאפשר להכניס בתקציב - לפחות 8GB ואם אפשר 16GB. אשמח לכמה אלטרנטיבות לרכיבים - אני נאלץ לקנות מספק ספציפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לרדת ל6000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arkham city, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, אבל אשמח לקבל הצעות למסכים (לא כלול בתקציב, עד 900 שח")-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קצת על הדרישה: אני תוכניתן במקצועי, וחובב לינוקס מושבע, העלתי בחזוני מחשב שיישב בחדרי וישמש ל-2 פונקציות עקריות. האחת מחשב רגיל עם שני מסכים לעבודה יעילה. והשני מחשב HTPC שמחובר לטלוויזה ומריץ XBMC ומאפשר לשחק משחקים בwine על מסך הטלוויזיה גם כן. הפיתרון הוא להריץ 2 שרתי X ובכך להעלות את ה-XBMC על שרת אחד שמחובר לטלוויזיה ושרת נוסף לצורך עבודה שוטפת בשני המסכים הנותרים. היתרון הוא שהמחשב ייתפקד כשני מחשבים נפרדים, כל אחד עם מסך משלו וחלונות משלו, ואפילו עכבר ומקלדת משלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-2000 2. מה שימושי המחשב יריץ לינוקס ולעיתים ווינדוס בשביל משחקים וכן ת…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שלום רב. אני צריך מחשב נייד בשביל עבודות בגרפיקה בתוכנות של Adobe . מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה,טיפה עריכת ווידאו. דגש על מהירות של עבודה עם התוכנות ויכולת לעבוד עם מספר תוכנות ברקע. וברינדורים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה,דגש על Adobe Flash Professional ועבודה במקצת על adobe premiere וקצת עבודה משאר התוכנות של ה Adobe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר התקציב הוא 2500 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר למשחקים סרטים שירים גלישה כללי כזה אין צורך בציוד היקפי כגון מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו' אין צורך במערכת הפעלה ורצוי שהחנות תהיה מחולון
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה ראיתי מחשבים ניידים מתחת ל2000 שח. המעבדים שלהם די חלשים אני רוצה לדעת האם אוכל לבקש שיחליפו לי את המעבד בדגם חדש יותר? ואם כן בכמה זה ייקר את הקניה? מטרות המחשב? גלישה, צפיה בסדרות וסרטים באיכות HDTV לסדרות וסרטים באיכות 480p -720P כמו-כן אופיס- וורד, ושיהיה דק עד כמה שאפשר. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? בסביבות ה 2+ * האם נדרש זמן סוללה ארוך עד כ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה, שלפחות שניים מהUSB יהיו באותו צד, קורא כרטיסים SD * בלוטות? אפשרי אך לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-350 * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, המחשב ירכש בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד של אסוס מסך - 15.6" (1920x1080) Full HD LED מעבד - i-7 2670QM Quad Core (2.2GHz) זכרון - 12GB DDR3 RAM כרטיס מסך - Nvidia GTX 560M 2GB GDDR5 כונן קשיח - 750GB 7200 כונן דיסק - DL DVDRW CDRW מצלמת אינטרנט - 2.0M Pixel Bluetooth 3.0 סוללה - 8 Cell Battery HDMI Port 1 USB 3.0 Port 3 USB 2.0 Ports המחיר של המחשב הנייד הזה הוא כ1400$ , מה אתם חושבים? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח אך רק במידה וזה קריטי ממש לביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS 2010 ו- Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו- Diablo3 (משחקים חדשים בעיקר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך גם במסך אני חושב ש23 אינץ' יספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד על פי הדרישות הבאות: Budget: up to 3000 NIS 13" to 15" screen Good Performance for: programming (.Net, Java and Friends) Office, Internet and movies. Memory Minimum 2GB. Storage Minimum 250GB. On board Camera and Mic VGA Port WiFi (type n), Ethernet cable port Keeps cool (to be used on lap) Good Warranty (international is best) I could handle a laptop with Medium battery life. Advantages: Mouse stick (like in the Lenovo ThinkPad)
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
המחשב מיועד לדברים בסיסיים אולי לשחק פה ושם קצת. ראיתי שהamd החדשים באים עם כרטיסי מסך חזקים מובנים. השאלה אם זה שווה משהו או אולי ללכת על I5 וזהו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום הרכיבו לי את המפרט הזה בפורום מתחרה ורציתי לשאול איך הוא והאם הו משתלם לי *המפרט הוא למטרות גיימינג כבד *תקציב מקסימלי 5000 שח המפרט: מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪619 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪236 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪590 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב …
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש מכם המלצה למחשב נייד שכולל תחנת עגינה או לפחות אפשרות לרכוש אחת כזו. אני מתכנת במקצועי וזרקן באופי, לכן אני נדרש למחשב עם חומרה חזקה ופלסטיקה חזקה חשוב לי כמובן שיתחמם כמו שפחות הסתכלתי על המחשב הבא: HP Pavilion DV6-6b19ej מפרט טכני:מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הי, לקראת השקעה לסלון החדש במחשב HTPC שיחובר למסך LED ומערכת קולנוע ביתית טובה, יעוד המחשב יהיה לסרטים, הקלטות (מהכבלים בעיקר), משחקים, ומוזיקה. התקציב הוא גבוה - בערך 10K בעיקר בגלל מטרת הגימינג שם אין פשרות . המפרט שחשבתי עליו כאן למטה, אשמח לכל עצה או טיפ מכם: Case - Thermaltake DH101 MotherBoard - Asus P8Z68-V/GEN3 CPU - Intel 2500K HD SSD - OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III HD - 2TB Western Digital SATA III Black Edition Sound Card - Asus Xense HD 1.3 Blue Ray Drive - Asus BC-12B1LT Silent CPU Cooler - Scythe Ninja 3 Memory - 8GB 2x4 G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 Power Supply - Seasonic X-760 Gold Graphic Card GTX 580 תודה!
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב , אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנטית לעיצוב חזותי , יש כמה דרישות בסיס מעבד I5 , וכרטיס מסך סביר (שהוא לא מסדרת INTEL) . בתודה מראש לממליצים. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (בעיקר וכמעט תמיד פוטושופ) * גודל המסך? 13 - 14 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI רצוי * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320-500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כל חברה המספקת אחריות ונחשבת כאמינה ועמידה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג לאמי את המחשב. אני מעוניין להתייעץ איתכם בבחירת ה"זיווג הקדוש", קרי לוח אם ומעבד. המחשב הוא מחשב לעבודה משרדית, כך שהצרכים הם צנועים. לא חובה, אך יש לכך עדיפות: חיבור USB3. עדיפות יחסית גבוהה. חיבור SATA 6/gbs. עדיפות נמוכה למדי. חיבור DVI. כן חובה. עדיף יותר מ 2 סלוטים לזכרון. לא קריטי. עדיף לוח בתצורה מלאה ולא micro atx. גם לא ממש קריטי. נכון לכרגע, אני חושב על שילוב של 255 Athlon II x2 או 455 Athlon II x3 עם הלוח Gigabyte 880GM-USB3. שילוב כזה יצא בין 765 ל 830 שח. לפי מה שראיתי ומצאתי, כל תצורה של אינטל, במחירים דומים, לא תכלול USB3. עם זאת, אין לי התנגדות למפרט מבוסס פנטיום G620, או משהו בסגנון. אני מעוניין ברכיבים מ KSP בלבד, מטעמי נוחות. אשמח לשמו…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10309 מבקש את עזרתכם לגבי מחשב זה שיהיה לטובת סביבות פיתוח : בנוסף .. 1. האם אתם מכירים את החנות הזו ? האם הם אמינים ? 2. האם מכירים מקומות לשדרוג הזכרון חנות זו דורשת 600 ש"ח להוסיף 4 GB זיכרון זה נראה לי יקר. תודה מראש אני ממש לקראת קנייה אז אודה אם תענו
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית כל עוד היא מתבטאת בשיפור משמעותי (כמו למשל לא לוותר על כוח של כרטיס מסך לטובת SSD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 כנראה.. אבל לבנות בשביל 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בעיקר לגיימינג (רזולוציה גבוהה ומשחק חלק) עד ה - 3K. מחשב שבתקציב הזה יוכל להחזיק משחקים ברמה של Skyrim וכו'. תודה!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למחשב, איך הוא? לצורכי משרד (דפדפן,office,סרטי HD) *הארד דיסק- אני לוקח מפה איזה הארד דיסק IDE ישן של WD שיושב לי פה, דגם מאוד ישן (40GB), יכול להיות בעיית תאימות עם הלוח? *מארז- משיג בנפרד מעבד: AMD Athlon X3 435 2.9Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪340 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪383 ספק כוח: Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪174 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK כמות: 1 - מחיר: ₪57 כונן אופטי: Samsung DVDRW SATA x22 כמות: 1 - מחיר: ₪93 סה"כ: ₪1047
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחשב חדש כמה זמן צריך להטעין תמחשב ? ואם זה שונה מדגם לדגם או סוללה מסוללה ?? מתחת לרישיון בשימש וונדוס 7 יש את סרגל BING מה זה ?? ולמה בהתקנת מערכת הראשונה הוא מכריח אותי לעשות אליו V ??? אני יכול להסיר את זה אחר כך ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
תקציב: 4 אלף יכול לחרוג ל4.5 שימושים: גיימינג , סרטי HD ו3D חשוב שיוכל להוציא את המקסימום שאפשר בתקציב הזה ממשחקים כבדים כמו RAGE וSKYRIM לדוגמא ברזולציה 1920X1080 עם הגדרות גבוהות מאוד-הכי גבוהות אין צורך בציוד היקפי או ארד דיסק מאחר ואני יעביר את הWD CAVIER BLACK 1TB מהמחשב הישן אין כוונה לבצע OC העדפה לחנויות ידועות ואמינות מאזור ראשון-רחובות עוד דבר שחשוב לי זה הכרטיס המסך יהיה עם HDMI 1.4a שכולל תמיכה בסאונד HD ובBLURAY 3D
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן, גר באזור המרכז ומחפש מחשב לשימושים ביתיים, תקציב עד 2.5K כולל מסך 21-22 אינץ', עכבר ומקלדת, כרטיס רשת אלחוטי(אין שקע טלפון בחדר) ורמקולים. עדיפות ל-I3, 500GB HARDDISK, 4GB MEMORY מעבד. מעוניין להריץ על מחשב זה סרטי HD אז חיבור HDMI ONBOARD יעזור מאוד. לא ישמש למשחקים בעיקר לגלישה ואופיס. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-