ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש חדש כאן אז נעים מאוד . אני צריך מפרט למחשב שיהיה מיועד למשחקים בעיקר, אני אשמח אם תהיה אפשרות להכניס מעבד I7 ותוספת להארד דיסק M sata (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה). תהיה אפשרות של חריגה של 200 אם אין ברירה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אין צורך במסך/עכבר/מקלדת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אממ אין ממש תקציב אבל במקרה שלי אני לא חושב שיש צורך כי אני רק רוצה לשאול על "מחשב" הזה(כיוון שחסרים לו חלקים כמו כרטיס מסך שכבר יש לי מהמחשב הקודם שיספיק למחשב הזה) מעבד: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786859 לוח אם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793871 זיכרונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797656 מארז: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10344 ספק כוח: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/spk-seasonic-750watt-750js-p-11746?language=he כונן קשיח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 קירור למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13388 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי את הכרטיס HD6850…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים באזור ה-2500 שקל. את המחשב אני צריך בגלל שאני מעוניין לשחק במשחקים באיכות HD, יש לציין שאני לא גיימר רציני, רק בפעמים שאני רוצה לשחק במשחקים אני רוצה לראות אותם על ה-LCD שלי כמו שצריך, מבלי להתפשר על איכות. עלה לי עוד רעיון לקנות מחשב בסיסי ב-1500 שקל ובנוסף לקנות סוני 3 או Xbox360. כמובן שהאפשרות הראשונה עדיפה אך אם אני צריך להתפשר על איכות אז אני מעדיף את האפשרות השנייה. לכן בבקשה תנו לי הצעות למחשב באזור ה-2500 שקל ותגידו לי אם האיכות שאני מקבל עולה או יורדת מהקונסולות משחק של החברות המוכרות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב HTPC-NAS, אשמח לעזרתכם בנושא המפרט. המחשב מיועד לשמש כשרת NAS ביתי ובו-זמנית יחובר לטלוויזיה כמחשב HTPC לצורך צפייה בתכני וידאו (בעיקר 1080P/720P). הדרישות הבסיסיות הן: * לפחות 4 יציאות SATA. * יציאת HDMI. * חיבורי USB3. * גודל mATX או mini-ITX. * תושבת 1155. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪555 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪468 מארז: LIAN-LI Cube Case PC-V351B Aluminum Black כמות: 1 - מחיר: ₪581 ספק כוח: TR2 RX SERIES 450W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V RAILS/ A.PFC MODULAR כמות: 1 - מחיר: ₪261 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON SINGLE STICK כמות: 1 - מחיר: ₪57 סה"כ: ₪1922. 1. ק…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב משרדי ליישומי אינטרנט בלבד ללא ציוד היקפי כלשהו ללא HD וללא מערכת הפעלה מעוניין לחסוך אז עד 1000 ש"ח בלבד תודה!
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מרכיב את המפרט הבא I5 2500 לא K זכורנות G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL.. המחשב לא יעבור OC מתלבט בין הלוחות הבאים intal h67 cl או Asrock H67M-GE לא יודע מה ההבדלים בינהם לכן מבקש עזרה .. או שבכלל כדי לי ללכת על Asrock Z68 Pro3-M שפה ההבדל הוא כבר 200 ש"ח.. הזכרונות כבר נקנו דרך איבי כך שאין דרך חזרה.. רק לאחר מכן גיליתי שעם H67 הם יעבדו ב 1333 ולא ב 1600 ניסית למצוא תשובה בפורום לוחות אם אבל לא הגיבו.. מבקש בכל לשון של בקשה עזרה.. תודה מראש לכולם אמיתי
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 (500X12) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל צריך להצדיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . חשוב single core performance אז כנראה intel בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield 3- הורג את הכרטיס מסך - dwarf fortress - הורג את המעבד - אני אוהב הרבה סוגים של משחקים אבל לא חובב גדול של FPS יש משחקים עם זמני טעינה כמו X3TC אז SSD רצוי -מהי הרזו…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בצער רב הבוקר המחשב שלי שווק חיים באפן סופי. :-[ ולכן אבקש את עזרתכם במפרט חדש. 1. התקציב הוא 6K ניתן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. המחשב מיעד למשחקים כמו SKYRIM BATTLEFIELD 3 וכו',סרטים ב FHD ואינטרנט. המחשב מחובר לטלוויזיה 42" כך שהרזולציה בהתאם. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי 2 הרד דיסקים אחד של WD של 250G והשני של SEAGATE של 1T, צורב של SONY, אופציה לכרטיס מסך GAINWARDGTX260, ספק כח :thermaltake litepower 500 w , זכרונות 6g, של Gskil 800 MHZ DDR2 5. המחשב הוא מחשב סלוני, אך הרעש לא משמעותי. 6. מתוכנן o.c בעתיד. 7. אין צורך בתוכנות, רצוי הרכבה בחנות. 8. רצוי לרכש מחנות במרכז. 9.תמיד אשמח לאפשרות לשדרוג בעתיד. תודה מראש, עדי.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי כרגע : Q6600 G0 2.40Ghz - (היה לו אוברקלוק אבל טכנאי שהמחשב היה אצלו עשה לי איפוס לביוס ואני כבר לא יודע איך עושים) 8800GB 512MB Corsair 450W 2GB 800Mhz CL4 P35-DS3L Thermaltake BigTyphoon (קירור) צג מחשב Dell 22'' HD Ready --- > מתחבר לטלוויזיה MAG 37'' FHD (צריך יציאת HDMI לכ.מסך) אם צריך עוד איזשהו פרט תגידו לי אני יוסיף כרגע זה כל מה שעלה לי .. המחשב כבר בן 3 , אני מעוניין לשדרג אותו בעיקר לסרטים ! משחקים ממש פה ושם אני לא גיימר כמו פעם, לפחות לא לשנתיים הקרובות..
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן שאני רוצה לשדרג לו את הכונן הקשיח ואת הזיכרון - במידת האפשר.. הכונן שיש בו כרגע הוא 80GB 4200rpm וממשק IDE . הזיכרון שיש בו כרגע הוא DDR1 - 2X512MB חיפשתי להחליף כונן ונתקלתי בWB דומה שהוא 5400rpm - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136129 האם זה יהיה שדרוג לכונן הנוכחי במחינת מהירות? חשבתי להחליף ל SSD אבל קשה למצא משהו שווה.... מבחינת הזיכרון : האם קיימים בשוק DDR לנייד של 1GB ? ואז אני אכניס 2 כרטיסים... תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום ! הציעו לי לקנות lenovo 200 ב 2000 ש"ח. האם זה משתלם ? תודה מראש, ושבת שלום :]
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בוקר טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אימטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מקדלת ועכבר 4. האם יש רכ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיו…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב נייד של אמא שלי התחיל לקרטע, וחשבתי לשדרג את הזכרון של המחשב.. המחשב הוא: Fujitsu LifeBook AH530 Intel Core i3-370M, 2400 MHz Intel Ibex Peak-M HM55, Intel Ironlake-M 1X Hynix HMT125S6TFR8C-H9 (2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM) Hitachi HTS545032B9A300 (320 GB, 5400 RPM, SATA-II) בכל מקרה, השאלה שלי היא מה עדיף לי לקנות, סטיק אחד של 2GB ושהזכרונות יעבוד ב DUALCHANNEL או אחד של 4GB ולהרוויח יותר זכרון ?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם היבואן בארץ נותן אחריות למחשבים שנקנו בארה"ב? תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
צריך עצה טובה לגבי מפרט של מחשב ללא ציוד היקפי עד 3.5K ניתן להתגמש קצת על המחיר... נפלתי בעבר עם מחשבים אז אני רוצה הפעם מחשב שיחזיק איזה שנתיים. בעיקר למשחקים עם גרפיקה כבדה כמו BF3. תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אישור להיות עם מחשב נייד במהלך השיעורים ואני כרגע בעיצומו של חיפוש אני ישמח אם מישהו יעזור לי מה שאני מחפש זה מחשב שיהיה עם מסך מט הגודל לא ממש משנה אבל שלא יהיה קטן מידי אני צריך שהוא יהיה קל רצוי שיהיה לו מעבד טוב שיוכל להריץ גם כמה משחקים שישעמם בשיעור וזהו בערך אני ישמח אם תוכלו למצוא לי מחשב במהרה.אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך למחשב לבי"ס אז תגידו.יש מצב לחרוג עד 3500
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איך המעבדים האלה- מעבד Intel® Pentium B940? איך הם לעומת T4500 הישנים? השימוש זה אינטרנט אופיס וכאלה, לא משהו רציני וכבד התקציב עד 2200 ש"ח (כשצריך להסתכל גם על שנות אחריות)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הנוכחי(מפרט מצד) כבר בן 6, מראה סימני גסיסה כבר כמה זמן שיש לי ארטיפקטים, עכשיו גם BSOD בזמן משחקים(הכי כבד GTA San Andreas) ולא תמיד מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. אחרי כל זה אני כבר נואש ומעוניין במחשב חדש. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל לפחות 3K. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התבקשתי לסייע בהרכבת מפרט למחשב בייתי לשימוש יומיומי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות, הדפסות בייתיות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל!. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש . לפני הכל אם יש מישהו שמבין בהאקינטוש ויכול להתאים לי בבקשה מערכת תואם -מבורך! אוקי הצרכים שלי הם אלו: קנייה מחנות KSP בלבד ,מעבד אינטל (דרישות מלמעלה ) מארז HTPC , הצרכים שלי הם : אינטרנט ואופיס בסיסי . צפייה בתוכן HD ברמה גבוהה -סרטים עם סראונד ואיכות תמונה רצינית . אני מתכוון לחבר את המחשב ישירות למסך הטלויזיה שלי בHDMI תקציב עד 2500 שקלים חדשים! תודה לעוזרים!!! *חשוב לציין : יש ברשותי מחשב ישן שאין טעם לשדרג אז אני לוקח ממנו 850G הרדדיסק ככה שאין בעיית מקום. ואם יהיה צורך כרטיס מסך של אסוס 4500HD ,וצורב DVD והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על המעבד את הקירור הישן שלי TT ביגטייפון VX והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה,סרטים (HD) * גודל המסך?17 * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש משנה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות?עדיפות לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הציעו לי בפורום אחר את הנייד הזה http://1pc.co.il/aceraspire5742zgp6100320gbddr33gb156win7premium-p-11664.html מישהו מכיר אותו ויודע איך הוא? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
למטרות של פוטושופ ולייטרום שיסחוב לי ל-3 שנים לפחות (!) ללימודי עיצוב. יש לי הצעה על נייד דל מדגם ווסטרו 3550 עם מחיר טוב נראה לי (כן?) של 3500 ש"ח הכולל את המפרט הבא: Intel Core i5-2430M (2.40Ghz) 15.6in High Definition LED Display (1366X768) with anti-glare 4096M(1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel 500GB Serial ATA (7.200 Rpm) AMD Radeon HD 6630M 1GB Graphics English Genuine Windows 7 Home Premium (64 BIT) אחריות VIP למשך 3 שנים באתר הלקוח ע"י טכנאי מורשה של DELL אז מה שאני רוצה לדעת: האם המחשב יהיה טוב ב-100% מבחינת ביצועים (גם מולטיטסקינג) לצרכים שלי ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפעמים יש הפתעות בחיים. אמא שלי, בשנות השישים לחייה, התמכרה למחשב. לפני כן, לא היה לה מושג, לא התעסקה, לא מבינה. ולאט לאט היא משתלבת. הבעיה, שהמחשב הנייד שנתנו לה, הוא ישן ומאד איטי. מאד כל דף אינטרנט נטען באיטיות מזעזעת. לכן, רציתי לקנות לה מתנה מחשב נייד. המחשב נועד אך ורק לאינטרנט: גלישה, סרטונים ביו טיוב, זה הכל. אולי מידי פעם היא תצטרך וורד, אבל לעיתים ממש רחוקות. התקציב לא בשמיים, 4000-5000 ש"ח. אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מפרט למחשב למשחקים עד 3000 ש"ח... טופס בקשת מפרט למחשב נייח התקציב: 3000 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועד המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן GTA IV, BATTLEFIELD 3, BATMAN ARKHAM CITY FIFA 2012 וכו... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: תוכנות רגילות = מסנג'ר וכו'... המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לא המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): לא בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-