ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, מצאתי את ה- ASUS F8SR שנראה ממש מתאים לצרכים שלי (מעבד מהסדרה החדשה 8100 וכרטיס מסך של ATI - אני משתמש לינוקס ויש תמיכה של קוד פתוח בכרטיסים שלהם). פשוט מצאתי ביקורת על דגם דומה והסוללה לא משהו - בסביבות השעתיים וגם איכות הבניה לא בשמים. השאלה שלי האם אתם ממליצים על הדגם הזה או אולי יש משהו אחר (הייתי מתפשר על הכרטיס מסך לטובת כרטיס מובנה של אינטל למשל בסדרות העסקיות) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 3000 ש"ח, עדיף לא לחרוג ולחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פשוטים יחסית (fortnite, overwatch, Rocket leauge 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אפשר המלצה למסך זול ופשוט מחוץ לתקציב בבקשה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש hard drive של 500gb עם זה עוזר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, רק שלא יהיה משהו שמפריע לכל הבית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשר ממש קל, אבל ממש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא לקודי ו JRIVER שיריץ (הרבה) קבצי FLAC הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מחשבי Barebone - intel NUC NUC5CPYH - Intel - NUC SFF Barebone (No memory and storage) - Intel Celeron N3050 Braswell - Intel® HD Graphics - 1X SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L, HDMI 1.4a,VGA - 2.5 inch SATA Bay, SDXC Slot, 2xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 672/659 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייד KVR16LS11-8 - Kingston - 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V - KVR16LS11/8... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 223/219 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SATA Laptop WD5000LPVX - Western Digital - 500GB - 2.5 inch - SATA3 6Gb/s - 5…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי,המחשב שלי לא עולה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 האם שווה לקנות מחשב חדש במקום(נייח או נייד-כי חוץ מאינטרנט ותוכנות אני לא משתמש במחשב-אני משחק ב-PS3) או שווה להשקיע כסף ולקנות לוח אם אחר/מעבד אחר במקום התקול.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שימש בעיקר לגיימינג כבד בהווה וגם בעתיד של עוד שנתיים וחצי 3 לפחות אני מתכוון לשחק במשחקים כגון באטלפילד 3,קרייסיס 2,קרייסיס 1,וגם בGTA IV וגם שימושים רגילים כגון מוזיקה,אינטרנט תוכנות מסרים וכו'.. שיהיה מסך בגודל מ 15.6 עד 17.3 אבל רצוי 17.3 כי מסך גדול תמיד נוח יותר לגיימינג.. ושיהיה לו WIFI ורמקולים מובנים וכניסה לאוזניות ולמיקרופון ושיהיה לו לפחות 3 יציאות של USB מומלץ USB3 אבל אם אין אז גם 2 בסדר שיהיה לו 4 ראם לפחות ומעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך חזק מאוד שיוכל להריץ בעיקר את באטלפילד 3 על המקסימום אני מעוניין לקנות רק מהארץ אני לא מעוניין מחו''ל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קראתי והבנתי שחייב לשלוח מפרט דרך הטופס ,אך את הטופס המדובר אני לא מוצא, אלא אם אתם מתכוונים שצריך לקרוא את הכללים ולהעתיק את הכותרות ולפעול על פי הם. אם כך העניין אז עשיתי אותו הדבר בסדר מופתי כפי שביקשתם.ואם זו לא הייתה הכוונה אשמח לקבל מכם הסבר כיצד לעשות זאת נכון. כגרע זהו המפרט: מפרט מחשב שלום רב, ותודה רבה רבה על הנכונות לעזור. אני חייב לציין שהרבה יותר חשוב לי המידע לגבי השאלות שאני שואל מהחלקים הספציפים,הרי כשאתה מבין את המאפיינים קל לבחור מה המועדף עליך. גר באזור מרכז תל אביב אבל בשביל המחשב הזה אסע גם עד קריית שמונה אם צריךJ אז אני ממש צריך עזרה כי אחרי ימים של שוטטות ברחבי הרשת למעט מבולבל טיפה פחות עדיין לא השגתי שום החלטה ברורה לגבי שום חלק, לפני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פרסמתי פה אשכול לפני כשבוע את הבקשה שלי והומלץ לי על thinkpad של לנובו. (מייצגים בערך את המפרט שרציתי מבחינת גודל מסך, מעבד, נוחות, יכולת גרפית סבירה) מצאתי שתי דגמים של הthinkpad : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24080&cf=zap http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=5745 מה שתכלס חשוב לי זה כרטיס מסך טוב (לא טוב מדי), מעבד תומך, מקלדת נוחה וwifi. באותו תחום מחירים ראיתי גם 2 מחשבי hp עם מפרט יחסית דומה, מעט יותר נחותים במהירות הארד דיסק (לא קריטי לי) ואולי בביצועי כרטיס מסך): http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=14232 http://fre.co.il/items/267363 מה עדיף? (נוחות וביצועים) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (בלי לחרוג בכלל בבקשה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין יותר מדי מה לחסוך.... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב א) תוכנות משרדיות סטנדרטיות, וכנראה גם סביבות תכנות (vs2008, eclipse ומה שבא ליד.) ב) מחשקים שישוחקו Minecraft, Sims 4 ועוד משחקים שאין לי מושג -רזולוציה טבעית 1680*1050 (פחות או יותר?) מיועד להגדרות גרפיות נמוכות בינוניות למשך 4 שנים נניח? 3. ללא ציוד היקפי, מחשב נייח בלבד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? זה יהיה בחדר שינה אז סביבות 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mhshb-iid-notebook-toshiba-satellite-l50-156-5200u-1tb-dos-m260-2gb-hisol-mlai-oshibh-p-17540?cPath=115_126 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/dell-inspiron-3442-4gb-500gb-geforce-820m-windows-shlomim-bashrai-p-16499?cPath=115_126 מה דעתכם? אני גם לא מכיר כ"כ האמת את החנות הזאת.. מישהו שמע עליה? יודעים אם היא אמינה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר.. האשכול לא רלוונטי יותר פתחתי חדש אחרי שהתאפשר לא לקנות כונן דיסקים וכונן קשיח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ של LENOVO דגם SL500 המחשב ברשותי למעלה משנה ועבד מצויין ובאמת היה מחשב טוב עד שיום אחד לא זוכר למה חיברתי אותו בעזרת קבל VGA למסך השולחני שלי הכל עבד חלק פעם ראיתי בשניהם פעם העברתי רק למסך השולחני. בכל אופן סגרתי את הנייד וניתקתי אותו מהמסך השולחני ומאז כאשר אני מדליק את הנייד התאורה האחורית לא נדלקת. לא רק בWIN גם בBIOS ממש מתחילת ההדלקה. כמו כן בחדר מואר ניתן כשמתאמצים לראות את מה שהמסך מציג מכאן שהוא עובד כראוי מתוך יאוש עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי מחדש אבל ידעתי שזה לא יעזור מישהו נתקל במצב כזה? האם התופעה מוכרת ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז אני כנראה אקנה את המחשב הבא, בבקשה תגידו לי מה כדאי להוסיף\להוריד כדי שזה יהיה מחשב מעולה למשחקים. P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1150 IC7-G MAX II,raid,DDR128b,H-Threding,GBL 850 2x 512MB Kingmax BGA 960 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1570 120GB (8MB) SATA 640 LG X16 (box) 180 Thermaltake Volcano 12 170 ATX FullTower Supertalent alum. 470 אם יש לכם הצעות למפרטים דומים באותו מחיר (6000 שח) שיותר כדאיים מזה רישמו אותם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גג 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר HD וצפייה HD, חיבור לרסיבר דרך כבל אופטי (מצריך 5.1), משחקים יצירות מוזיקה עריכות גרפיות (לא ברמה מקצועית) וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa pro evolution וכל משחק חדש מעניין כדמות gta v וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב- סטודנט (אופיס, אינטרנט וקצת סרטים- לא משהו מטורף) * מסך- 13.3 * רזולוציית המסך -סטנדרטי, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף ללא מסך מגע * משקל רצוי- עד 1.8-2 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- אני מעריך שכשלוש שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * Bluetooth- סטנדרטי כבר לא? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 500 GB * כונן אופטי-לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו, דל, אפשר גם משהו אחר- רק ללא קשר לסרב-פרו בבקשה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מעבד I3 מסדרה M או i5 מסדרה U, רצוי מחשב עם דרייברים ותמיכה מלאה בווינדוס 7 עדיפות לאחר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מייעד את המחשב בסדר עדיפות ראשונה ללימודים לתוכנות כמו מאטלאב וכו׳. משחקים יהיו בסדר עדיפות האחרונה המפרט של הווסטרו שאני מדבר עליו זה זה עם הכרטיס ראם של 8gb, כרטיס מסך 2gb של ג׳יפורס וכונן ssd של 128gb ועם טאצ׳ סקרין. 1) כמה זיכרון נטו יהיה לי כשאקבל את המחשב ? והאם אתם ממליצים על שדרוג ל256 ssd? (סרטים ותמונות יהיו על כונן חיצוני) 2) מה לגבי האחראיות של המוצר במידה וארצה לשדרג לכונן הנ״ל? 3)המחשב יוכל להריץ סרטים של 4k ? (יש לי טלוויזיה שיכולה להציג תכנים ב4k) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, המחשב יהיה HTPC מחובר לטלוויזיה. אבל זה יהיה גם המחשב העיקרי בבית, המחשב השני נטו לעבודה. בגלל זה אני רוצה שיהיה לו גם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, סגנון המשחקים שאני אוהב זה FPS למינהם ובפרט סדרת ה Battlefield בניתי מפרט בעצמי אבל אני לא יודע עד כמה הוא טוב, אז אשמח לקבל הערות והארות. *התקציב הוא כ2700 שקלים ניתן לחרוג במקרה שזה באמת יהיה שווה את זה בעוד 200 שקלים, אבל רצוי לא לחרוג. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪884[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooli…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 שח - כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השמעת מוזיקה בחנות בעזרת youtube - צריך שadblock יעבוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן רצוי win10 כי מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד צילום בבצלאל ומסתבר שכל סטודנט זקוק למקבוק. אודה לכם אם תמליצו לי על המקבוק המתאים ביותר לעיצוב גרפי (אני מניח שזה מה שהיא צריכה) ממה שביררתי בינתיים אני חושב שיספיק לה Macbook רגיל ולא את ה-Pro תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב - T61 אוזניות מקוריות של סנהייזר. חיברתי אותם לתחנת עגינה, שומעים רק בצד שמאל. שיחקתי עם הכיוונים דרך המחשב ולא עזר אז ניתקתי את האוזניות וגם מהרמקולים של המחשב עצמו שומעים רק מהשמאלי לא משנה מה אני עושה. יש מצב שהאוזניות גרמו לאיזה קצר דרך התחנת עגינה? אגב גם בחיבור למחשב עצמו לא דרך התחנה עדיין שומעים רק בצד השמאלי (ראוי לציין שבמחשב הביתי הן עובדות היטב) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, COD, CSGO. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניינת לקנות מחשב לשימוש ביתי, בעיקר לאופיס וגלישה.אני לא כ"כ מעוניינת להתעסק עם AMD קיבלתי הצעת מחיר של כ-4000 ש"ח עבור המפרט הבא. אודה לכם באם תוכלו לחוות דעתכם לגבי שיפורים/שינויים וכ"ד: P4, 2.4GH-מעבד אינטל לוח לא משולב INTEL SPRINGDALE 865PE, תומך 800MHZ, AGP8 זכרון 256M DUAL DDR 2X333MHZ כ. מסך לא משולב GEFORCE 4 NAVIDIA MX 64M מסך 19" AOC K9 שטוח סידירום X52 דיסק 40G מודם פקס 56K כונן 1.44 כ.קול 128 מארז כולל 8 USB עכבר וכ"ד... בנוסף, מה ההבדל בין לוח אם לא משולב למשולב? מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטונדט להנדסה מכונות עובד הרבה עם סוליד ובעתיד עם מאטלב. הזמנתי מחשב ואני פתאום לא בטוח שהוא מפסיק חזק בגלל הכרטיס מסך השאלה אם הוא מספיק חזק לדרישות שלי או שצריך לבטל את ההזמנה ולהחליף לאותו מחשב עם כרטיס מסך חזק יותר כמו MX 230 או שאולי לחפש מחשב אחר תודה רבה https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2185..5274..5156..442.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=75228&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= זה המחשב שהמזנתי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז סוף סוף אחרי 6 שנים (ואני לא מגזים) עם המחשב הנוכחי, אני מתחיל לבדוק מחשבים חדשים. אני מחפש מחפש שיריץ לי קרייסס בצורה מרשימה (אולי אפילו טובה מאוד? המוכר אמר לי שיריץ לי על מקסימום עם אחד המפרטים הבאים...) שיריץ לי משחק כמו מנג'ר 2009 (כשאני אטען אפילו משהו כמו 20 ליגות...) במהירות (וכידוע, זה המון דטא בייס לעכל), וכמובן המטרה העיקרית - שאני אוכל לשחק בGTA החדש ובכל משחק חדש עם גרפיקה "משוגעת" שיצא בזמן הקרוב בצורה טובה(אפילו מאוד). בנתיים ניתנו לי 2 מפרטים (לא שלמים לפי דעתי...) מהמוכר בג'יגהבייט ברחובות (למי שיש ביקורות או המלצות על המקום, אני גם אשמח לקבל) : DDR2 1GB 800 לוח ראשי GIGABYTE G31 + כרטיס מסך כרטיס קול 128 6 ערוצים כרטיס רשת מקלדת מולטימדיה, עכבר…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-