ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מיועד למשחקים במסך 24 FHD הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1007/987 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-D3H - Gigabyte - 4x up to 64 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - mATX (24.4x17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 375/368 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2K2-16-PC - HyperX - 16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz - With new PC Only - PC4-17000 CL14 - 1.2V…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד כרגע על Asus x54c עם מעבד i3 ו4GB RAM. כונן SSD. כשאני עובד- עם מסך נוסף, דפדפן פתוח ואנדרואיד סטודיו, המחשב מתחמם והמאוורר עובד ללא הפסקה. חוצמיזה, כשאני עושה בילד לפרויקט (ולא מדובר בפרויקט גדול) לוקח לו 3-4 דקות, ובזמן הזה המחשב בקושי עובד. האם זה נורמאלי? אני חושב לקנות מחשב חדש, i5 ו8GB RAM. זה הדבר הנכון לעשות? האם להוסיף RAM למחשב הנוכחי יעשה את העבודה? איזה עוד מעבדים מומלצים (חוץ מi7)? ראיתי שיש סדרת M, ולא הצלחתי להבין אם הם טובים יותר מi או לא. יש עוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש"ח רק למחשב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? lumion 3DMax Vray for 3DMAX & for Sketchup All adobe programs Autocad Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חובה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לכלול את כלל הרכיבים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד לאחי, ישמש כתחנת עבודה ולכן סוללה וניידות משניים - תקציב גג קשיח 3500 ש"ח. * מטרות המחשב: מטלות לימודים - מסמכים/מצגות, autocad דו-מימד, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: 15" עדיף מט. * רזולוציית המסך? כל דבר מעל HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: ללא * משקל רצוי: אין הגבלה במשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אפשרות לשדרוג עתידי לSSD. * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עתיד להיות סטודנט להנדסת חשמל באריאל. האם הasus zenbook 13 הוא מחשב טוב בטווח המחירים שלו? או שיש משהו עדיף? בעיקרון.. לא חשוב המשקל. לגבי רעש, יכול ללחוש לי בזמן השיעור רק שלא יפריע לאחרים. לא מתכוון להשתמש בו למשחקים מדי.. מלבד שימושו הייעודי, כניראה אראה בו סדרות, ואולי אשחק לול (לא קריטי). הבנתי שצריך מעבד טוב כמו הi7 ו8 ראם לפחות. כרטיס ssd, וכרטיס גרפי נאה. עוד משהו? בכל מקרה, אשמח להמלצות אחרות.. אפילו במחירים יותר מפתים אולי. מוכן להוסיף אבל עוד כסף אם נחוץ. ואין לי בעיה שלמחשב לא תיהיה מערכת הפעלה. אתקין פרוצה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! אני אשמע לקבל עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי בתקציב של 2000-2500 ש"ח. מה הכוונה בשימוש ביתי? המחשב ישמש בחורה בתיכון לשימושי אינטרנט, מוזיקה וקצת סרטים. לא מדובר שמישהי שמחליפה מחשב כל שנתיים אז אני מעדיף להשקיע במשהו טוב עכשיו. אני צריך מחשב שיוכל להריץ windows 7 ואופיס בצורה חלקה ומהירה. בכל מה שקשור לציוד היקפי אני צריך צורב DVD, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך במחשב שקט במיוחד ואין צורך במסך. אני כן מעונין ברכיבים שיהיה ניתן לשדרג בעתיד (הוספת זיכרון למשל). אני אשמח לקבל גם מפרטים מבוססי INTEL וגם מבוססי AMD. אם לדעתם ניתן לבנות מחשב טוב שעונה על הדרישות בתקציב נמוך יותר אז אני אשמח לשמוע. תודה, רן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי לשבת דבוק מול המחשב בתנוחה אחת, בזמן שאני משחק ב-world of warcraft. אז חשבתי לעצמי לקנות מחשב נייד, שיוכל להריץ את המשחק הנ"ל, ומשחקים אחרים בעתיד, בצורה חלקה, וגם יוכל להפעיל את VISTA הקרובה. תקציב בין 4000-8000 שקלים, אתם תחליטו. אם התקציב לא מספיק אז תגידו, ואני אשתדל להוסיף.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב שרוב השימוש בו יהיה קבצי HD, ומעט Gaming. מבחינת הגדרות משחק וכו'- לא מצפה להריץ דברים על ההגדרות החדות והטובות ביותר, אבל כן מעוניין להריץ משחקים ברמה סבירה. תקציב: 3,500 ש"ח. לא כולל ציוד היקפי. כמו כן, מעדיף כונן קשיח 1TB מאשר 500GB, אך לא קריטי. חשוב מאוד- מארז טוב, עדיף שקט (לא דממת אלחוט אבל גם לא רועש). לא חשוב בכלל המראה שלו. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתעזרו לי בקניית מחשב עד 5000 ש"ח לא כולל מסך !!! זה בשביל חבר ואני מבקש שימו דגש על יציבות כמה שפחות שהמחשב יתקע וזה בעיקר למשחקים בתודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למחשב "שקט" 5000 ש"ח לא כולל מסך. 2GB זיכרון פנימי. דיסק קשיח 250GB מינימום. כרטיס מסך ללא מאוורר. ובכלל מינימום של מאווררים תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, אך מאחר שלא מצאתי לקנייה סוללה עם יותר מ 6 תאים אני מתלבט. אני מעוניין ביותר מ 4 שעות עבודה רצופות במחשב ללא טעינה. עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. האם קיים? מישהו מכיר סוללה תחליפית עם יותר מ 6 תאים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים שלוש, אני משתמש בו כדי לערוך קבצי RAW בלייטרום. הבעיה היא שהתוכנה לא רצה מספיק מהר. זה המפרט שיש לי כרגע, האם\מה אני יכול לשדרג\להוסיף כדי לשפר את הביצועים בעבודה? לוח: Gigabyte GA-Z77-D3H מעבד:QuadCore Intel Core i7-3770, 3700 MHz RAM 16GB כרטיס מסך מובנה:Intel HD Graphics 4000SSD - י M4-CT256M4SSD2 (256 GB, SATA-III) (המערכת, תוכנות, וקבצים בעבודה יושבים על הSSD) Windows 8.1 תודה איציק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מפרט ב5500 שקל למשחקים ואוברקלוקינג בלי ציוד היקפי ותודה לכולם מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מפרט מחשב לגיימינג ללא מסך ב2600 ש”ח. המפרט חייב להיות מהחנות Www.ksp.co.il (סניף בילו אם זה משנה) ושהמחיר יהיה כולל הרכבה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות לפטופ חדש לגיימינג ואני רואה 2 מחשבים שההבדל במחירים שלהם לא רציני, אבל ההבדל המשמעותי הוא: 4th Generation Intel® Core™ i5 Processor 16GB Memory מחשב שני: 5th Generation Intel® Core™ i7 Processor 8GB Memory זתומרת שלמחשב השני פחות זיכרון אבל מעבד חזק יותר השאלה שלי מה עדיף אם ההתמקדות היא לגיימינג ולמחשב שהעבודה הבסיסית שלו (גלישה וכדומה) היא לטוס כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מפרט למשרד כולל מערכת הפעלה אופיס ומסך 24 אינצ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב ספציפי, המטרה היא לנסות לבנות מחשב שמבחינת אמינות ישאר לטווך ארוך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ------ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ------ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית נטו, word, Power point, excel בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word, Power point, excel, ודפדפני אינטרנט chrome. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משמועות ומהמאמר באתר הזה נראה שקיימת כדאיות לקניית מחשב נייד דרך האינטרנט בחו"ל וייבוא אישי דרך הדואר מהשוואה נראה שבמחיר של מחשב שנמכר במבצע בחנויות בארץ (1500 ש "ח פלוס מינוס) ובד"כ או שאינו כולל מערכת הפעלה או שמדובר במערכת הפעלה ויסטה / XP או שמדובר במעבד חלש מאוד או שבמעט מאוד זיכרון אפשר לקנות בחו"ל מחשב חזק ב 400$ וגם בחישוב מע"מ שנגבה במכס (15%), חריטה של המקלדת לעברית (100 ש"ח) והוצאות משלוח. האם משהוא התנסה בכך ויכול להמליץ ולהסביר על התהליך באופן כללי ועל חנויות אינטרנט בחו"ל שכדאי לקנות מהם וכיצד מתבצע המשלוח לארץ המלצות על מחשבים ספציפים יתקבלו בברכה המדובר בתקציב כולל של 1500 ש"ח - 2000 ש"ח למחשב עם מסך 15" כולל מערכת הפעלה ווינדוז 7 DVD המחשב ישמש בעיקר לג…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! הערה: השאלה הבאה התאימה גם לפורום "אמצעי אחסון" וגם לפורום "ניידים", כך שמי שמתעצבן על כך שהיא מופיעה כאן שייקח בחשבון שהיא מתאימה לשני הפורומים (וכמובן שפרסמתי רק באחד). קניתי הארד דיסק חדש לנייד (2.5 כמובן). עד עכשיו היה לי בנייד הארד דיסק אחד, ויש עוד מקום ריק לעוד הארד דיסק. ב"סלוט" שבו נמצא ההארד דיסק הראשון, יש מעטפת מתכת לכונן שמתחברת אליו עם ברגים וחיבור שמחבר את יציאות הכוח והמידע של ההכונן אל ההארד דיסק. בסלוט הריק אין את 2 הדברים הנ"ל. למישהו יש מושג איך קוראים לחיבוריםוהמעטפת הנ"ל ואיפה אפשר להשיג אותם? (אגב, לא נראה לי שזה משנה אבל המחשב הנייד הוא Toshiba Satellite A300 1MO) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מטרה: שדרוג המערכת לצורך שיפור מקסימלי בביצועי גיימינג בתקציב שניתן. תקציב: 1000 ש"ח מערכת קיימת : מעבד : E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך :GEFORCE 8400GS 512MB PCIE זכרון פנימי:KINGSTON 2GB DDR2 800 MHZ לוח אם: ASUS P5KPL-VM G31 ספק:EZCOOL -ATX-300 JSP 300W מסך: LG W2261V הבהרות נוספות: אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם. הייתי ממליץ לקחת ספק ב 350 ש"ח , משהו כמו Tomahawk 450W Active PFC 12cm. וכרטיס מסך hd4850 בעוד איזה 750 ש"ח. השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק.או שאולי עדיף להשקיע חלק מהתקציב …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר.. האשכול לא רלוונטי יותר פתחתי חדש אחרי שהתאפשר לא לקנות כונן דיסקים וכונן קשיח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב AMD בתקציב של 3,800 ש"ח גג (למי שלא הבין, אם זה יוצא 3,918 - מוותרים על משהו) כמו שאמרתי, מחפש AMD, אני צריך אותו למשחקים (בעיקר), סרטים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה וקצת גראפיקה מהצד. דיסק קשיח אני כבר אומר 120GB, זיכרון לפחות DDR400 256MB וכל השאר תסדרו לי משהו טוב (מסך וציוד היקיפי לא צריך). עם זאת, חשבתי ובניתי לעצמי מפרט, מה אתם אומרים? [pre]מעבד: AMD Atlon XP-3200 + XP 400 Mhz Tray Barton לוח אם: GIGABYTE GA-7N400EL SOUND LAN זיכרון: DDR 400 MICRON 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 כונן קשיח: Western Digital 120GB 7200 RPM 8mb כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE RADEON 9600 256M DDR AGP VGA / TVO / DVI-I …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי... אחרי שכבר ננעלתי על ה-AMD, ראיתי כמה כתבות, והחלטתי לבחון מחדש את אופציית ה-C2D... שני מפרטים, מה אתם ממליצים... שימו לב בעיקר למעבדים ולכרטיסי המסך... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1074 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤596 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GT 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-NX76T256DB-RH - RETAIL ¤998 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤363 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL4 ¤617 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤421 מחיר סופי: ¤4153 או זה: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX ¤840 …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב בן 5 שעושה לי קולות של מת ומבקש לצאת לגימלאות, אז הגיע הזמן להחליף אותו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, מעדיף שלא לחרוג בכלל אם אין צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לכל היותר מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל מהכל, מהFPSים החדשים והישנים (BF, קרייסיס, W/E) עד למשחקי קז'ואל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי? נואפ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בודק אופציה לקנות זיכרון 16GB של crucial למחשב נייד. ראשית - חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי חנויות שמוכרות את הזיכרון הנ"ל. שתיים - הכי קרוב שמצאתי היה זה: http://ksp.co.il/?select=.268..316.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15707&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כשמדובר על 8gb בלבד(דגם פחות או יותר מקביל ל crucial) - ב 350 ש"ח. באתר של crucial, ניתן לקנות סט של 16GB ב - 75$, אחרי קופון שמריצים ב google. http://www.crucial.com/upgrade/Lenovo-memory/ThinkPad+T+Series/ThinkPad+T430s-upgrades.html# משלוח דרך אחת מהחברות 20$, מע"מ+מכס באזור ה 20$ ( חסר פאקינג דולר אחד בשביל להימנע מהמע"מ...) בקיצור סה"כ 120$, בחישוב שער גרוע, 480 ש"ח עד הבית. איך…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-