עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן מחפש לתחדש במחשב שיריץ הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר. כבר ברשותי ספק כח CROSSAIR 950W וברשותי מארז PHANTOM של NZXT. בבקשה אל תמליצו על i5 2500 אלא אם כן יש לכם איזה שכנוע חדש... בעוד נגיד שנה... יהיו משחקים שייתמכו בהייפרטרדניג ואז מה יעשו הI5 ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זה מה שאני הולך בטוח לקנות: מעבד (700 ש"ח)- P4 2.8 FSB 800 זיכרון (150 ש"ח)- 256MB 333DDR זה מחירים די זולים לחלקים האלה, והם גם חדשים (לא קונה מחנות, קונה מיבואן עצמו ולכן המחירים נמוכים) עכשיו את החלקים הבאים אני קונה מחנות, אם אתם חושבים שאני צריך לשפר אחד מהם אז תגידו בבקשה: לוח אם (611 ש"ח)- Asus P4P800 כונן קשיח (507 ש"ח)- Seagate 80GB 8MB 7200 SerialATA אז עכשיו אני צריך רק למצוא מארז טוב (שיהיה עד מחיר של 160 ש"ח, מראה לא משנה לי), כונן פלופי (הכי זול שיש אבל שלא ירעיש), צורב (עד מחיר של 200 ש"ח, לא הכי טוב שיהיה אבל שיעבוד טוב בלי בעיות), כרטיס רשת (הכי זול שיש). בנוגע לכרטיס מסך כבר יש לי אחד שקניתי אותו לפני שבועיים במחיר של 350 ש"ח: Radeon 9200 128 MB TV O…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן אני רוצה לחדש את המחשב, בעיקר בשביל משחקים. אגב, יש לי קירור מים מסיבי, ואני מתכנן אוברקלוק רציני. (לפנות לפורום אוברקלוק במקום?) ואגב אוברקלוק, יכול להיות שאצתרך גם ספק כח חדש, כי כרגע יש לי 430W של אנרטק (TruePower Trio) עם שני ריילים של 12V. במעבד אני מכוון אל סדרת ה E6X50, או אולי אל הקוואד. לוח אעדיף של ג'יגה בייט, חשוב שיהיה בריא באוברקלוקים, הזכרונות לא משנה של איזו חברה, אבל אני מיתלבט בין 4 ג'יגה פשוטים לבין 2 ג'יגה מעולים (עצות? מנסיוני עד היום, כמות עדיפה מאוד על איכות) והכרטיס מסך... טוב זה החלק הכי חשוב. גם פה אעדיף ג'יגהבייט, כמובן מסדרת 8XXX, אבל אחפש גירסא נמוכה (לא אולטרה או GT) כדי שאוכל להקפיץ אותו אח"כ (אל דרגת האולטרה). אגב, אני לא מרוצה כל כך מה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אוקיי אני בדרכי לקנות עוד מחשב בקרוב, להלן המפרט: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Thermalright SP-97 CPU Cooler for AMD @ Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit 1200-2500rpm adjustable Epox 8RDA3+ v2.1 nForce2-400 Motherboard Mushkin 512MB PC3200 222 Special Winbond BH-6 chips Radeon 9700NP 128MB @ Vantec Iceberq 4 VGA/Chipset Cooler Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD CD-ROM Liteon x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Antec Super Lanboy Aluminium Super Mini Tower Case (Includes 2 120mm fans, no powersupply) Subtotal NIS 3,841.43 (Not included power supply) המחיר הינו כזה מכיוון שהראדון כבר ברשותי מהמחשב הנוכחי. …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני עובד כרגע על Asus x54c עם מעבד i3 ו4GB RAM. כונן SSD. כשאני עובד- עם מסך נוסף, דפדפן פתוח ואנדרואיד סטודיו, המחשב מתחמם והמאוורר עובד ללא הפסקה. חוצמיזה, כשאני עושה בילד לפרויקט (ולא מדובר בפרויקט גדול) לוקח לו 3-4 דקות, ובזמן הזה המחשב בקושי עובד. האם זה נורמאלי? אני חושב לקנות מחשב חדש, i5 ו8GB RAM. זה הדבר הנכון לעשות? האם להוסיף RAM למחשב הנוכחי יעשה את העבודה? איזה עוד מעבדים מומלצים (חוץ מi7)? ראיתי שיש סדרת M, ולא הצלחתי להבין אם הם טובים יותר מi או לא. יש עוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! (4.5K ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 5K ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש לאולפן ביתי נטו - הקלטה ועריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). השימוש הוא עדיין לא ממש ברמת פרנסה אך בשאיפה אט אט אני עובד בעיקר בקיובייס 5 ובVST שונים, מהם קלים, ומהם כבדים מאד (כמה ג'יגה). העבודה היא גם בהקלטה של כלים חיים ולכן חשוב מאד השקט. פרוייקטים יכולים להגיע לעשרות ערוצים, ולכן חשוב שיהיה הרבה זכרון (נראה לי שיות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. אני רוצה לרכוש עוד זכרון ללפטופ. העניין הוא שאני רוצה להיות בטוח שאני יכול לבצע רכישה. אני מצרף צילום של SPECCY, שמראה לי (ואני מקווה שאפשר לסמוך עליו) שיש לי סלוט פנוי. בהתאם לכך, רציתי לרכוש סטיק של 4 גיגה (לסך הכל 8 גיגה). האם הכל תקין? ממש תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אשמח לכל סוג של עזרה משום שאני עייפתי מלנסות לדלות פרטים מהרשת או לסמוך על מוכרים למיניהם, אשמח לשמוע ממביני דבר. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין (מלבד מסך) למטרות עריכה, אנימציה (גם תלת) ובאופן כללי גרפיקה - בלבד - לא למשחקים. וקשה מאוד למצוא ביקורות חומרה שלא מיועדות או לשחקני משחקים או לאנשי משרד. אני עובד במקצוע אך לא מעוניין במערכת מקצועית הרדקור שעוברת את עשרות אלפי השקלים, ולא מעוניין בענייני אוברקלוקינג. המטרה היא לעבוד בנחת עם די מקום ומהירות כדי להספיק לכל הצרכים הביתיים ואלו של העבודה, ואני יודע שזה אפשרי ומעבר לכך במחיר של סביבות ה 4000 ש"ח מקסימום. אני יודעבאופן כללי שאני רוצה הארדיסק של 500 ג'יגה, זיכרון של 3-4, מעבד ארבע ליבות שהוא גם טוב( q660…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by card,

שלום אני צריך מחשב קטן לניסויים. הניסויים כוללים תוכנה, וגם חומרה, לכן אני מעדיף שזה יהיה מנותק לחלוטין מהמחשב Desktop שעליו אני עובד. אז החלטתי לקנות טאבלט קטן, שיהיה עליו Windows. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום אני מנסה להתקין WIN 10 מדיסק און קי על מחשב נייד ASUS K55A לפי מה הכתוב פה http://www.tenforums.com/tutorials/2376-usb-flash-drive-create-install-windows-10-a.html השתמשתי בRUFUS ומשום מה לא נוצרו מחיצות כמו בהתקנה של UEFI. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, אך מאחר שלא מצאתי לקנייה סוללה עם יותר מ 6 תאים אני מתלבט. אני מעוניין ביותר מ 4 שעות עבודה רצופות במחשב ללא טעינה. עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. האם קיים? מישהו מכיר סוללה תחליפית עם יותר מ 6 תאים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iib,

כולל: מסך, לוח-אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס קול (גם OB יספיק), מארז וספק. ללא: מקלדת, עכבר, צורב, CD-ROM, כונן דיסקטים, רמקולים. שונות: הארד-דיסק: 60 גיגה. זיכרון - 512mb. יתרון - אפשרויות הרחבה נוחות (כלומר עדיף בסטיק בודד ולא 2*256). מסך - 17' שקט - 30DB ומטה. עם טמפרטורות יציבות. תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Rt T,

היי! אני בקרוב מתכונן לקנות מחשב ואני מתלבט עם לקנות את הI7 6700K או את הI7 7700K תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 3000 ש"ח, עדיף לא לחרוג ולחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פשוטים יחסית (fortnite, overwatch, Rocket leauge 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אפשר המלצה למסך זול ופשוט מחוץ לתקציב בבקשה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש hard drive של 500gb עם זה עוזר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, רק שלא יהיה משהו שמפריע לכל הבית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשר ממש קל, אבל ממש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by muam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים, עד 6500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by roc,

שלום אנשים, אני צריך מפרט מחשב לגיימינג ללא מסך ב2600 ש”ח. המפרט חייב להיות מהחנות Www.ksp.co.il (סניף בילו אם זה משנה) ושהמחיר יהיה כולל הרכבה. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. וצריך DVD וצורב. המחשב יהיה מיועד למישחקים. תודה רבה! ושנה טובה לכולם....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין להתחדש במחשב: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. פלוס מינוס 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, סרטים, NETFLIX, מעט משחקים לא כבדים, LUPA, ארכיון תמונות וסרטים משפחתיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 250BX100. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. יותר חשוב הגנה מאבק ושלא יתחמם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eliran1987,

שלום.. אני חדש פה השבוע הלכתי והוצאתי הצעת מחשב, ברצוני לדעת אם אתם יכולים לכוון אותי במה שדורש החלפה מארז: RAIDMAX Scorpio 868 Silver לוח אם : MSI K8N Diamond nForce4 SLI 939 מעבד : AMD Athlon 3200 512Kb Cache BOX 64Bit 939 זכרון : TWINMOS DDR 512MB 400mhz x2 כרטיס מסך : MSI NX6600GT VTD128E 128MB DDR TV/DVI PCI-EXPRESS דיסק קשיח : 160GB 7200Rpm Sata Western Digital כרטיס קול : 7.1 o\b Creative צורב : NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כונן דיוידי: TOSHIBA DVD BLACK מקלדת : Logitech® Media Keyboard עכבר : Logitech® MX518 Gaming-Grade כרטיס רשת : 2x10\100\1000 כרטיס רשת אלחוטי : o\b המחשב מיועד למשחקים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Kedem,

אני נוסע לזמן ממושך לארצות הברית וזקוק למחשב נייד לעבודה עם יכולת הפעלה נוחה בעברית. האם כדאי לרכוש מחשב נייד שם, או להביא אותו מהארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shil_o,

המערכת נמצאת בחתימה האם SSD יוסיף באופן משמעותי למערכת או שכבר כדי להחליף לכ.מ אחר אע"פ שהמעבד יהווה לו צוואר בקבוק (אם אפשר בבקשה לנמק ולא אין לי אפשרות לחסוך את זה זה זיכוי!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, יש לי כמה שאלות, אשמח אם מי שמבין יוכל לענות לי עליהם. רציתי לדעת איזו שילוב של מעבד- לוח אם כדאי לי לרכוש במחשב החדש שאקנה. ההתלבטות היא בין : א. core 2 duo e6300 + gigabyte ga-eg41mf-us2h ( הלוח מופיע באחד המפרטים המומלצים באתר ) ב. core 2 duo e7500 + לוח אם מתאים (אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אותו) כך שהמחיר יהיה זהה (בערך) לשילוב הראשון. המחשב הוא לשימוש ביתי מאוד. כלומר, בלי משחקים כבדים ובלי תוכנות גרפיות (google earth נחשב?), אולי קצת סרטים מדי פעם אבל לא יותר מזה. אני מוסיף לרכיבים אלו 2GB 800MH KINGSTON ו - WD 500GB 16MB . אני רוצה שיחזיק מעמד כמה שנים (3-4) עם אולי שדרוג קל של הזיכרון. בכלל, האם העדיפות של מעבד מסדרה e7000 על אחד מסדרה e6000 (נראה לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני לא ממש מבין במחירים של מחשבים ניידים, אז אם אפשר לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר זה גם רצוי. הדבר היחיד שבינתיים יש לי זה את ההצעה הבאה (המחיר בדולרים): מחשב נייד טושיבה Satellite A300-1MM מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 זיכרון 3GB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD כרטיס רשת +אלחוטי מסך 15.4" Vista Home Premium סה"כ לפני מע"מ 980 האם המחשב בהתאם לצרכים האלו? המחיר שלו משתלם? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הי לכולם ראשית תודה לעוזרים אני מחפש להרכיב מחושב נייח לאישתי לעבודות גרפיקה היא משתמשת בתוכנות כמו sketchup עם vray לרינדור ו-lumion גם לרינדור ולנוף בנוסף יש את תכנות אוטודסק כמו רויט ואוטוקאד אני רוצה שירוץ מהר וחלק ושיהיה הארדיסק אמין לשמירת קבצים ומספיק גדול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מעבד:Core i7 920 2.66GHZ, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ - ASUS דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים