עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני בקושי מבין בכל עיניני החומרה ומה עדיף ממה .. אני רוצה שהמחשב העתידי שלי =] יסתדר עם האפשרויות הגראפיות בוינדוס ויסטה החדשה (בגירסה הגדולה של המערכת) .. חשבתי על כרטיס המסך GeForce PX7950GX2 כרטיס די חזק . אם בעתיד אני ארצה לקנות עוד GeForce PX7950GX2 אני אוכל לחבר אותם על הלוח אם .. ככה שיהיו לי שני כרטיסים שיתחלקו בדרישות .. אז אני צריך לוח אם שתומך באופצייה הזאת .. ו וכמובן 2 גייגה זיכרון ומעבד כפול ליבה ..ו LCD 19 תבנו לי משהו טוב עד 10 אלף בלי מקלדת עכבר רמקולים וכו' .. תודה מראש חבר'ה .. אחלה אתר

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Hi can u tell me PLZ what pc is better for gaming only! no oc AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 939 PQI 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) 3-4-4-8 דגם PQI3200-2048DB סט PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel תזמונים 3-4-4-8 ENERMAX LIBERTY 400 WD 80GB 7200RPM sata 2 X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU or the same pc but with AMD 3800x2 AM2 ASUSm2-E and G.SKILL 1GB RAM?? thx

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני צריך לפטופ לשימושים בסיסיים עד 600$, וגודל המסך יהיה 13 עד 14 אינץ'. אני צריך שתהיה סוללה חזקה שמחזיקה 4+ שעות ונטענת מהר. מערכת ההפעלה תהיה Win7. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zion789,

כמו שראיתם מה הייעוד של המחשב,אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זכרון,כרטיס מסך מהסדרה של ה880(אם אין תקציב אז את הגרסה המוחלשת טיפה),מעבד core 2 duo(אתם תחליטו איזה) דיסק קשיח ענק! של לפחות 320 ג'יגה אם לא יותר(אם אפשר יותר בתקציב אז למה לא),לוח אם אם שיתאים לכל הסיפור הזה וגם לעתיד אם אני ירצה לשדרג למשהו יותר מסיבי(כמובן שקיימת אפשרות לאוברקלקינג) שיהיה עליו גם כרטיס קול מובנה טוב וכו',מערכת קרור עצבנית שתקרר את כל העסק,ובנוסף מארז טוב ויפה שיכניס את כל העסק פנימה. כמובן שאל תשכחו את הציוד ההיקפי מלבד מסך שזה צורב DVD מקלדת עכבר וכו' וכו' נ.ב אם כל העסק מצריך שדרוג בתקציב תגידו לי כדי שאני יידע אבל אל תפריזו במחיר תודה רבה רבה ציון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by julian,

אני זקוק להמלצה למחשב במחיר נמוך מאוד. כרגע בבעלותי רק לפטופ וחשבנו להשקיע במחשב אחר - אני זקוק למחשב שבתקציב של עד כ1500, לא כלל רכיבים צדדיים כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים - שישנם ואני מעוניין אם אפשר להשאיר. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אנטרנט אופיס ותוכנות קלות במיוחד(למעט פוטושופ, אך השימוש שלי בו נמוך יחסית). לאחרונה התחלתי להתעניין קצת במשחקים והמחשב שלי כבר מאוד, ישן ולפטופ, ככה שהוא בקושי הצליח להריץ דברים יחסית ישנים. גם כשהתחלתי להתעניין בלהריץ משחקים מאמולטור לPS2 המחשב הוכיח עצמו כלא מספיק חזק. בקצרה- תקציב 1500 ש"ח ללא ציוד כגון מסך מקלדת עכבר ורמקולים - פחות התמקדות בזכרון כיוון שיש לי חיצוני. סוג מחשב- נייח. שימושים- גיימינג לא כבד(הרצה של אמולטורים PS2 והרצ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eyahalom,

שוב שלום לכולם, אשמח לקבל את חוות דעתכם על מפרט שהרכבתי בLAMIR. אם יש חלקים אחרים טובים יותר מאותה החנות, אשמח לתגובתכם: AMD ATHLON 64 BIT 3000+ 512Kb CACHE S939 RETAIL 3Y 1017 EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939 DDR 3Y 698 DDR MUSHKIN GREEN LINE 1GB 400MHZ SP3200 DUAL PACK 2x512 649 LEADTEK WINFAST PX6600 TD128M GF FX6600 PCI-E 128MB DDR 3Y 711 WD 160GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JD 3Y 553 Black Floppy Drive 60 NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y 371 MICROSOFT MULTIMEDIA & OPTICAL MOUSE OEM 130 COMPUCASE HEC CI-6A19 with 2 fan BLACK MIDI ATX 300W 416 190 הרכבה סה"כ 4797

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD WW2, Battlefield 1, dark souls 3 (דברים בסגנון הזה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p 60 Mhz - כנראה ישודרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפש…

8. Started by ריקי,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולא מבינה הרבה בתחום, לכן אודה לעזרתכם לגבי - מהיכן לקנות את המחשב ומה לקנות. המחשב אמור להיות בשימוש ביתי, גם תוכנות office (בעיקר word), גם משחקים גם גרפיקה, כמו דיאבלו 2 ו - doom 3, וגם אינטרנט מהיר. אני מחפשת מחשב, כולל מסך, מקלדת, עכבר, צורב. חשוב לי גם שהסוג והמקום שמהם אקנה יתנו תמיכה טכנית לטיפול בתקלות ולמענה לשאלות שונות. הסכום שאני יכולה להוציא הוא סביב 4000 ש"ח, ויכול להיות גם קצת יותר, העיקר שבאמת יהיה מחשב טוב, שלא יעשה לי צרות כמו המחשב הנוכחי. בתודה רבה מראש על עזרתכם, חג שמח, ריקי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום.. ברשותי מחשב נייד של ACER דגם EXTENSA 5620Z DUAL CORE עם ויסטה HOME PREMIUM ולאחרונה אחרי שהחלפתי ספק אינטרנט המחשב נהיה איטי מאוד, לא רק באינטרנט. עד שהמחשב עולה לוקח בערך 5 דקות, לוקח לא מעט זמן לתיקיות וקבצים להיפתח ופשוט איטיות טוטאלית. רציתי לדעת מה יכול להיות הגורם לבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת. תודה מראש לעונים ולעוזרים!

10. אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח. התקציב הוא גם למחשב עצמו, גם למסך, וגם לרמקולים, מקלדת ועכבר(רמקולים מקלדת ועכבר ברמה ממוצעת בלבד) השימוש העיקרי יהיה גיימינג- וחשוב שיריץ משחקים כבדים. -אין תכנון לעשות אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -אין חשיבות רבה לרעש- אך כמובן שעדיף שיהיה שקט תודה- כ"צו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רק לפני שעה קיבלתי את המחשב הנ"ל! וההחלטה הייתה אחרי המון התלבטויות! וכנראה שלא טעיתי בבחירה! מה שאני רוצה להדגיש , המסך , יש כאלה מהפורום אמרו שמהסך לא לא משהו , מה שכן , אני כל הזמן עבדתי עם מסך CRT , אז המסך הוא מאוד מצויין! ובהיר מאוד עד כדי שלא נוח לי לחזור ל CRT בקיצור , הוינדוז שבא איתו לא נראה לי , אני רוצה לפרמט ולחלק את איך שנוח לי , אבל הבעיה שלא בא איתו דיסקים של דרייברים , ואני מפחד לפרמט ולהיתקע בלי דרייברים או התוכנות , מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sufgi,

זה מה שהרכבתי עד כה : Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel - 2382 Intel Core 2 Duo E6400 - 1240 Gigabyte GA-965P-DS3 - 700 G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL4 - 999 Western Digital 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - 420 Leadtek Nvidia Geforce 8800GTS 320MB PCIe - 1852 Corsair HX 520W PSU - 745 Gigabyte 3D Aurora - 690 Pioneer DVR111d x16 - 270 סה"כ - 9300 ש"ח מספר שאלות - אילו שינויים ניתן לבצע על מנת להוריד את מחיר המערכת בכ-1000 ש"ח ? ייתכן שאזמין מספר חלקים מארה"ב - המסך, שעולה כחצי ממחירו בארץ (הצעות לחנות המחזיקה אותו בארה"ב ?) ואולי כרטיס GTX שמחירו בחו"ל שווה למחיר ה-GTS שבמפרט. אשמח לעזרה וייעוץ מאנשים עם ניסיון בתחום הייבוא האישי ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, לא חובה לנצל את כל התקציב. אם מקבלים תועלת ממש יותר גדולה, אז אפשר לחרוג ב-100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט אם אפשרי מבחינת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mamanamit,

שלום לכולם אם תוכלו לעזור לי בשאלה ברשותי מחשב ניידם עם מעבד T2300. עכשיו ממה שידוע לי כל מעבדי הDUAL CORE יכולים לעבוד על 64BIT. אני מנסה להתקין מנסה להתקין מערכת הפעלה התומכת ב64BIT ואני מקבל הודעה שהמעבד לא תומך ב64BIT האם המעבד T2300 הוא 32BIT או 64BIT

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nbav,

יש לי כרגע בעיות במחשב הנוכחי פתחתי נושא בפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה במידה ואני לא אמצא פתרון, אני כנראה אאלץ לקנות במחשב חדש אני לא ממש מבין כיום מבחינת איזה חברות טובות וכדומה ולכן אשמח להסבר על הרכיבים שאתם ממליצים (מה היתרונות שלהם וכדומה) ". מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?" עד 3,000 ש"ח לא ניתן לחרוג מהתקציב "מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?" גלישה באינטרנט ואם אפשר גם משחקים, אני אשמח א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)." " פיירפוקס הייתי גם רוצה שתכונה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liav12,

היי, אני יודע ששאלתי המון שאלות בנוגע למחשבים ניידים, אך מכיוון שזו קניה שהולכת להתבצע ביום ראשון כנראה אני צריך עזרה דחופה, יש לי 2 מפרטים שונים (האתר הוא כדי להמחיש מה יש במפרטים, אני לא קונה משם). האחד של טושיבה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=20491&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מעבד T6600, 4GB זכרון 800MHZ DDR2. כרטיס מסך GT230M. HDD - 320 GB 5400RPM. ויתרון קטן שהוא מסך 16. המחשב השני הוא של HP: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=VL055EAABT&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 מעבד T6600 4GB 1066MHZ DDR3 כרטיס מסך 4650M - דיי דומה בביצועים ל 230 של NVIDIA, על פי מה שראיתי באינטרנט.. 320GB - 7200RPM - יותר מהיר משל טושיבה. מסך 15.6 שניהם מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

Altec Lansing AVS300 (2.1) מקלדת + עכבר MICROSOFT - PS2 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 1403 HEC 300ART WATT PSU LITE ON 52X32X52 RETAIL EPOX 8RDA+ NVIDIA Nforce 2 AMD Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W AMD ATHLON XP 2500 TwinMos 256MB 400MHZ PC 3200 DDR hercules ATI Radeon 9800SE OR sapphire 9800np (which got semsung memory that can be flashed) it will cost around 5100+/- so does it worth it or u got other ideas?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רכשתי מחשב נייד של LENOVO THINKPAD EDGE 15 בדרום אפריקה עם אחריות מקומית של שנה. רציתי לדעת אם אני יכול לרכוש בארץ אחריות למחשב מחברה פרטית כלשהי או מנותני שירות של לנובו בארץ ולעשות הארכה של 3 שנים לאחריות? ואיך ועם מי ליצור קשר בנושא תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by boazmo,

הדגמים הם: Lenovo G560 0679-B6G HP 630 LV970UT תודה רבה על כל עצה..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אני צריכה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תוכנות אודיו cuebase 7 ו TRAKTOR אני ישמח לעזרה האם המפרט של המחשבים האלה יעבוד לי מעולה עם אותן תוכנות... יש לי 3 אופציות סליחה אם זה יותר מידי מידע... אופציה ראשונה: מגיע עם אופציה ל שדרוג המחשב למעבד I7-4500 עם זיכרון 8G וכרטיס מסך AMD 8870M 2G - אם יש צורך... (כולל השדרוג זה יצא לי 4100 ש"ח בלי השדרוג פחות 550 ש"ח) אבל נראה לי שהמסך ענק מידי.. מסך- 17.3in HD+ (1600 x 900) Backlit Display with TL [TABLE=width: 568] [TR] [TD]דגם המחשב[/TD] [TD]Dell - INSPIRON 3737[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]4th Generation Intel Core i5-4200U (3M Cache, up to 2.60 GHz)[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך[/TD] [TD]17.3 inch LED Backlit Display with…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם! אני כבר מתלבטת מעל לחודש איזה מחשב נייד לקנות אז אשמח מאד לקבל המלצות. אני צריכה את המחשב בעיקר למסמכים - אופיס, אקרובט וכו', אינטרנט, סקייפ... לא גרפיקה והמוני סרטים. אבל, כן יש לי הרבה מאד מסמכים, ספרים סרוקים וכד', אז צריך שיהיה לו מספיק זיכרון. חשוב לי שהוא יהיה מהיר (אני כבר כמה שנים עם מחשב נורא איטי וזה משגע אותי) ושיהיה קל כי אני סוחבת אותו הרבה. מאותה סיבה גם חשוב לי שהוא יהיה חזק ועמיד ככל האפשר. מצד שני, שהוא לא יהיה קטן מדי כי אני עובדת עליו כל היום ו-12 אינצ' זה כבר קטן מדי. מבחינת מחיר, הייתי שמחה למצוא מחשב טוב בין 3000 ל-4000 שקלים, אבל אני מוכנה להוציא עד 5000 בשביל מחשב באמת טוב. תודה רבה מראש על העזרה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by matan007,

חבר שלי, סטודנט מחפש מפרט למחשב סטודנט עם הדרישות הפשוטות של: אופיס, אינטרנט, מוזיקה. ללא אפשרות שדרוג ושקט רמה 5 נניח. המלצתי לו על המפרט הבא, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 306₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 54₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][ta…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, מחפש מחשב לעבודה משרדית + אינטרנט. אין צורך במסך, עכבר מקלדת. המעבד צריך להיות של אינטל. התקציב הוא 2000 ש"ח כאשר אין בעיה לחריגה קלה אם ביצועי המערכת ישתפרו משמעותית. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shibby15,

אני כרגע בארה"ב, ושוקל לקנות נייד בתקציב מאד מאד מוגבל, למטרות אינטרנט אלחוטי, סרטים ומוסיקה. האם יש משהו בגבול הסביר במחירים האלו? כרגע יש לי בבית מחשב athlon xp 1700+ עם 768 מגה בייט זיכרון, יש נייד שישווה או יעלה על הביצועים שלו? תודה מראש רום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by signed.incognito,

שלום, חברתי נמצאת בחול, לתקופה דיי ארוכה והיא הגיע למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד, לאחר שהיא עשתה סיבוב בחנות מחשבים מקומית, היא התאהבה ב ASUS EEE היא טוענת שהוא מאוד קטן וזה בדיוק מה שהיא צריכה. השאלה העיקרית שלי היא האם זה מחשב שמסוגל להריץ XP ואם כן איך מתבצע כול התהליך של ההתקנה בהנחה שהמחשב מגיע עם לינוקס ואין לו כונן DVD. היא בעיקרון צריכה את המחשב לגלישה, תוכנות מסינגיר למינהן וישומי OFFICE האם המחשב הזה מספק את הסחורה. והאם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו? *אני מודע לעובדה שהמסך ממש קטן, ולעבודה ממושכת היא פשוט תחבר אותו למסך חיצוני. נ.ב אם יש למישהו חנות מומלצת בצפון שאפשר לקנות בה אני השמח ללינק\שם חנות. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.