ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח ללא מסך עם מסך 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת, שישאר מאוזן ויציב. 3. …
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , אופיס , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ללא מסך מחשב אם ניתן מחשב שיריץ את CoD ו Fifa החדשים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, gta iv,battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1920X1080 וגודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7112&CatCode=315שאלה| מחשב נייד LENOVO מה דעתכם על המפרט? איך החברה ? שווה וזה המפרט לא לגיימנג! צריך תשובה להיום דחוף! תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר גם לטלוויזית LED 46" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמק…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לאחרונה ללמוד CUBASE ואני צריך מחשב כדי לעבוד עליו. הבנתי שכרטיס מסך לא חשוב לצורך המוזיקה אבל אם כבר אני קונה מחשב אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים ברמה סבירה (לדוגמא: IL2: CLIFFS OF DOVER) כרגע לא צריך כרטיס קול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט שפוי לעריכת וידאוHD ואודיו באולפן ביתי צנוע. התקציב הוא באיזור 4.7K אפשר לחרוג בקצת, אני אשקול תוספת עם זה יהיה הבדל גדול. השימושים העיקרים יהיו הקלטת מוזיקה(בתוכנת CUBASE), לכן רצוי שיהיה שקט, והקלטת ועריכת וידאו על תוכנת ADOBE PREMIER ואחרות באותו סגנון. כמו כן עבודה מזדמנת עם חבילת התוכנות של ADOBE CS5.5, כמו פוטושופ, ברידג' וכדומה. דבר ראשון אני חושב על שני הארדיסקים נפרדים (זה מאוד רצוי בעולם של עריכת וידאו ואודיו)- אולי יש אפשרות לאחד (עם נפח קטן, מהיר, ויקר יותר) בשביל מערכת הפעלה ותוכנות, והארדיסק שני (GB500-1000) בשביל סאמפלים ופרויקטים. עוד דרוש לי חיבור FIREWIRE. אני מעדיף משהו איכותי- לפי הבנתי הסטנדרט בתעשית האודיו הוא כר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, פעם ראשונה שאני מפרסם פה, נאמר לי שזהו פורום רציני עם אנשים שמבינים עניין בעקרון אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכ.מסך חזק יותר, שיהיה מסוגל לתמוך במשחקים חדשים יותר. הבנתי ששדרוג כזה כנראה גם יגרור לשדרוג הראם והספק שלי. עכשיו חבר המליץ לי על HD6870, אבל אני לא בטוח אם זה בכלל יתאים למערכת שלי... אז אני אתן את המפרט הנוכחי שלי, תוכלו להמליץ לי על כ.מסך ( אם לא 6870 ) שיתאים, והאם אני צריך באמת לשדרג ספק בשביל הכרטיס... זיכרון אני במילא רוצה לשדרג ל4GB, גם יהיה נחמד אם תמליצו לי על שדרוג שיתאים לי. התקציב שלי לכרטיס מסך בסביבות האלף ש"ח, ורצוי ששדרוג ספק וזכרון לא יהיה יקר יותר מ400-500 ש"ח... הנה המפרט : לוח אם : Intel Desktop Board DG31PR Pearl Cre…
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתחשב בכך שיש לי צורב ושני הארד דיסקים: אחד של טרה ואחד של 250 ג'יגה, שאמורים להשתלב במפרט. אבקש את חוות דעתכם על מפרט בתקציב עד 6000 ש"ח. אודה לעזרתכם, להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪767 מארז: Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1600RPM 88.11CFM / 33.0dBA כמות: 2 - מחיר: ₪42 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪689 זיכרון: Corsair 8Gb Ki…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב משרדי לצרכי עבודה. התקציב המקסימלי הוא 2,000 ש"ח. אם אפשר להוריד אותו לכיוון 1,500, יותר טוב. המחשב מיועד כאמור לשימוש משרדי, כאשר הדברים הכי תובעניים שצפויים לרוץ עליו הם ווינדוס 7 64 ביט ופוטושופ. אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 בסולם חשיבות 1-10). (יש חתול משיר שערות בבית) סביר שהוא יירכש מ-r.s.m, שיתבקשו גם להרכיבו. תוכנות יש לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב בתור מולטיטסקר רציני,הרבה ראם, ושיוכל להחזיק לי הרבה דברים המקביל ולהישאר יציב. בעיקר הרבה חלונות של אינטרנט. המחשב לא ישמש לגיימינג, אולי מידי פעם אני ישחק בו בשביל הכיף עם משחקים מסטים של חברים, או שאני יוריד משהו נחמד מידי פעם...אבל זה לא המטרה העיקרית של המחשב. סתם שאלה...אפשר לקנות בלוטוס פנימי למחשב ? (כיום אני משתמש באחד עם בחיבור USB ) יוצא לי להשתמש בזה לפעמים אז זה יהיה נחמד אם אפשר לקנות כזה דבר פנימי.. אשמח עם תיעצו לי בבקשה (: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 איך המוגן 3 בתור קירור ? אני יעשה אובר קלוק בעתיד...יש משהו שעדיף על המוגן ? מארז: SilverStone Preci…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב משרדי ליישומי אינטרנט בלבד ללא ציוד היקפי כלשהו ללא HD וללא מערכת הפעלה מעוניין לחסוך אז עד 1000 ש"ח בלבד תודה!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים באזור ה-2500 שקל. את המחשב אני צריך בגלל שאני מעוניין לשחק במשחקים באיכות HD, יש לציין שאני לא גיימר רציני, רק בפעמים שאני רוצה לשחק במשחקים אני רוצה לראות אותם על ה-LCD שלי כמו שצריך, מבלי להתפשר על איכות. עלה לי עוד רעיון לקנות מחשב בסיסי ב-1500 שקל ובנוסף לקנות סוני 3 או Xbox360. כמובן שהאפשרות הראשונה עדיפה אך אם אני צריך להתפשר על איכות אז אני מעדיף את האפשרות השנייה. לכן בבקשה תנו לי הצעות למחשב באזור ה-2500 שקל ותגידו לי אם האיכות שאני מקבל עולה או יורדת מהקונסולות משחק של החברות המוכרות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב HTPC-NAS, אשמח לעזרתכם בנושא המפרט. המחשב מיועד לשמש כשרת NAS ביתי ובו-זמנית יחובר לטלוויזיה כמחשב HTPC לצורך צפייה בתכני וידאו (בעיקר 1080P/720P). הדרישות הבסיסיות הן: * לפחות 4 יציאות SATA. * יציאת HDMI. * חיבורי USB3. * גודל mATX או mini-ITX. * תושבת 1155. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪555 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪468 מארז: LIAN-LI Cube Case PC-V351B Aluminum Black כמות: 1 - מחיר: ₪581 ספק כוח: TR2 RX SERIES 450W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V RAILS/ A.PFC MODULAR כמות: 1 - מחיר: ₪261 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON SINGLE STICK כמות: 1 - מחיר: ₪57 סה"כ: ₪1922. 1. ק…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עם מסך לעבודה גרפית. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי לוותר על ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לעבוד (לפרנסה) בעיקר עם התוכנות: photoshop, illustrator, rhino, maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה/פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הי לפני כמה זמן נשפך קצת מים על המקלדת של הנייד הוצאתי מיד את הבטריה והוצאתי את המקלדת לייבוש, המחשב עובד והכל תקין חוץ מ2 מקשים במקלדת כשאני לוחץ על n גם ה6 נלחץ כלומר מתקבל "n6" אותו דבר עבור b -> מתקבל "b5" למישהו יש רעיון איך לפטור חוץ מלהחליף מקלדת?
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי נייד ישן שאני רוצה לשדרג לו את הכונן הקשיח ואת הזיכרון - במידת האפשר.. הכונן שיש בו כרגע הוא 80GB 4200rpm וממשק IDE . הזיכרון שיש בו כרגע הוא DDR1 - 2X512MB חיפשתי להחליף כונן ונתקלתי בWB דומה שהוא 5400rpm - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136129 האם זה יהיה שדרוג לכונן הנוכחי במחינת מהירות? חשבתי להחליף ל SSD אבל קשה למצא משהו שווה.... מבחינת הזיכרון : האם קיימים בשוק DDR לנייד של 1GB ? ואז אני אכניס 2 כרטיסים... תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מרכיב את המפרט הבא I5 2500 לא K זכורנות G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL.. המחשב לא יעבור OC מתלבט בין הלוחות הבאים intal h67 cl או Asrock H67M-GE לא יודע מה ההבדלים בינהם לכן מבקש עזרה .. או שבכלל כדי לי ללכת על Asrock Z68 Pro3-M שפה ההבדל הוא כבר 200 ש"ח.. הזכרונות כבר נקנו דרך איבי כך שאין דרך חזרה.. רק לאחר מכן גיליתי שעם H67 הם יעבדו ב 1333 ולא ב 1600 ניסית למצוא תשובה בפורום לוחות אם אבל לא הגיבו.. מבקש בכל לשון של בקשה עזרה.. תודה מראש לכולם אמיתי
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב בן כמה שנים בעל המפרט הבא(החלקים העיקריים): לוח אם abit ip-35e מעבד intel e6750 כרטיס מסך 8800GT 512MB זיכרון 2gb GEIL השאלה שלי היא, האם ניתן לשדרג רק את הכרטיס מסך למשהו עכשווי, ולהוסיף זיכרון, בשביל שהמחשב יפעיל בצורה יותר מבינונית משחקים שיוצאים עכשיו? או שהמעבד הוא צוואר בקבוק רציני ואין טעם להשקיע בשדרוג?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ראיתי מספר מחשבים עם: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 network connection with Intel WiDi Technology רציתי להבין מה זה אומר לעומת כל מחשב רגיל עם: 802.11b/g/n האם זה הבדל משמעותי? הם לא יתחברו לאותן רשתות? דבר שני, כמה משמעותי ההבדל בין b/g ל- b/g/n קראתי שזה טווח ומהירות גבוהה יותר, אבל האם כאשר אני בבית ברשת שלי זה ממש משמעותי? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רב תכליתי ב 4000 ש"ח גמיש ללא אביזרים נלוויםחשוב לי מחשב שקט ביותר. מהיר +למשימות מרובות. זיכרון פנימי מהיר וגדול. עם אופציה לעריכה ויצירת מוסיקה+תוכנות גרפיות כמו פוטושופ עריכת וידיאו בסיסית (לא מקצועית). +כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ תכני hd וגרפיקה של משחקים חדשים. יציאות רבות של usb2 ו usb 3. hdmi וכל מה שצריך גם לעתיד. לוח אם איכותי ועם יכולת רחבה לשידרגים בעתיד. 4 חריצי זיכרון+ ,תמיכה ב sata3. יציאות קידמיות נוספות. הקיצר רב תכליתי ומאוזן חזק ושקט מאוד סביב המחיר הזה. האם כדאי את מערכת ההפעלה והתוכונת להעמיס על כונן ssd נפרד? שווה את ההשקעה הכספית? מישהו יכול לעזור לי להחליט מה לקנות זה משגע אותי כבר כמה ימים יצאתי מבולבל. תודה נמרוד
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב בדגש על RPG כ-80% מהזמן . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה עם Visual Studio, מכונות וירטואליות של VMware ו-Blender 3D לפעמים סה"כ כ-20% מהזמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SkyRim, Witcher II, Dragon Age II, DeusEx -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080 …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-