ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול עבודה משרדית וצפייה בסרטים לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה תחנת רוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי, אבל אפשרי לחכ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני אשמח לחווד לגבי מפרט שיעמוד בדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3/4/, Crysis 3 Skyrim, Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני פלוס, הרצת משחקים על מדי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 7000 ש"ח בחריגה אפשרית של 500 ש"ח. המחשב ישמש אותי לעבודה על הרבה תוכנות במקביל ולכן צריך להיות חזק יחסית. תוכנות שיהיו בשימוש הן למשל אופיס אוטוקאד מאטלב סוליד וכיו"ב (בו זמנית). היעוד של המחשה הוא לעבידה משרדית (ללימודים ועבודה במשרד) אבל הייתי רוצה גם להריץ עליו משחקים מידי פעם. (אני לא גיימר, אז לא המשחקים הכי כבדים שיש . . .) אה כן, המחשב צריך לדעת להתחבר לרשת דומיין אז המערכת הפעלה צריכה להיות (בשאיפה אם אפשר) XP פרו או (אם אין ברירה) ויסטה אופיס ומעלה. תודה
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה, ות'אמת היא די דחופה.. הלכתי לחנות מחשבים בעיר שלי שאני מכיר, ביקשתי מפרט ות'אמת רציתי מחשב די הרבה זמן ושקלתי די (הייתי שם כמה פעמים, הוצאתי מפרטים וכל זה ) בסוף הגעתי להחלטה שאני מוכן לקנות ולהשקיע 7,000-8,000 ש"ח במחשב חדש למשחקים(ללא כלום מסביב, רק מארז וכל מה שבפנים, בלי צורב) עכשיו,שילמתי לו מקדמה (500 ש"ח) ולאחר שיצאתי וחישבתי דרך האתר של "זאפ" כל מחיר ומחיר ומשהו לא ניראה לי(רצוי לציין שהוא לא נתן לי מחיר על כל דבר, הוא בנה לי מפרט ולבסוף המחיר..) תסתכלו על המפרט עצמו והשיכלול שעשיתי למטה.. מארז:Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17597 1450 ש"ח לוח:ASUS STRIKER EX…
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שהיא רוצה מחשב, שימושים משרדיים - קצת הרצת סרטים, בעיקר עבודה עם מסמכים וגלישה. התקציב שלה לקניה הוא עד 1K, עדיף פחות. אין צורך בציוד היקפי. על מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E 1Gb 400MHz A-DATA ?7900GT 256MB TV, DVI, PCI-E? (דיסק קשיח, צורב דיוידי ומסך כבר יש לי.) מספר שאלות: 1) מה ההבדל בין המעבד הנ"ל למעבד 3800 עם ליבה כפולה של AMD, והאם הוא משמעותי ? 2) מה דעתכם על לוח האם ? 3) האם הזכרון הזה מספיק טוב ? 4) אני מתכוון לקנות את המחשב מKSP, והם מציעים מארז וספק סטנדרטיים במחירים זולים. האם זה מספיק טוב ?
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש 3 מחשבים שישמו אנשים מבוגרים וילדות בנות 11 לערך. כלומר מחשבים בסיסים, לגלישה ועבודה משרדית, אולי משחק פה ושם אבל לא משהו מיוחד. יש מפרט בסיס שבניתי, רק חסר לי מעבד ולוח. זה הבסיס : CC6C28300ART Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black 3 ¤780 C1G800 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 3 ¤948 L196WTQ LG 19" LCD L196WTQ Wide 2MS 1:3000 DVI 3 ¤3756 LOGITECH Cordless Desktop EX-110 2 ¤478 S203B Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 3 ¤447 WD2500KS WD 250GB SATA II 16MB KS 3 עכשיו אני מתלבט בין הסט הזה של אינטל : מעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM ¤582 1 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H ¤413 1 או הסט הזה של AMD : ASM2AVM…
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA:V CS 1.6 and CS:GO Call of Duty and more. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם מסך ככל הנראה זה היה 144hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הוא מיועד בעיקר למשחקי FPS אני לא כל כך מבין בזה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני מתכון ללכת לעבוד בחופש ולהרויח איזה משהו כמו 2500 -3000 שח ואחרי החופש יש לי יום הולדת אז יצא לי קצת כסף מזה גם אז ככה הלך לי המחשב לפני כמה זמן ורציתי לקבל מפרט למחשב חדש במחיר הזה שלמעלה כמה דרישות:מעבד AMD 64 BIT וכמובן לוח אם שיתמוך בו עדיפ GIGABYTE כרטיס מסך שיהיה משהו טוב עד 1500 שח מסך נחמד לא דק! ספק כוח טוב לא יקר! מארז נחמד איזשהו גם לא יקר שיהייה!
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
זאת המערכת שחשבתי עליה מה דעתכם ? מעבד Intel Core 2 Duo E8300 Tray ¤794 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤254 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1387 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV484 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤133 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק Aerocool Masstige-A Black …
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני היתי רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ אץ המשחקים הכי כבדים שיש היום בלישום תקיות ושיחזיק לפחות לעוד שנתים אפשר לקבל הצעות בבקשה. אפשר משהוא מבוסס amd 64 או שזה יפגע בחלקים אחרים במחשב כי זה יותא מדי
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שאלתי כבר אבל לא ענו לי על כל שאילותי וגם לא הבנתי חלק מהתשובות ... לכן הנה המפרט המלא: HP Pavilion dv9700t Notebook PC, 17.0" WXGA, T9300 2.5GHz Genuine Windows Vista Home Premium (64-bit) Intel® Core 2 Duo Processor T9300 (2.50 GHz, 6 MB L2 Cache, 800MHz FSB) 17.0" WXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1440 x 900) (Professional Upgrade to 4GB RAM Memory using PQI 2x2GB 800Mhz 512MB NVIDIA GeForce 8600M GS, HDMI output HP Imprint Finish (Radiance) + Webcam + Microphone!! Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection and BluetoothTM!! 250GB 5400RPM SATA Dual Hard Drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support 8 Cell Lithium Ion …
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום צריך מחשב לעבודה כללית בבית (גם למשחקים אבל פחות חשוב) 2500 שקל ללא ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים..) תודה. חשוב מאוד שהמחשב ירכש מאזור השרון (הוד השרון,כפר-סבא,רעננה)תודה.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב בזמן הקרוב לאחר שעות עבודה קשות ורבות שבעזרתן הרווחתי את הכסף. ראיתי את המחשב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_661&products_id=6987 רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט (האם המחיר והרכיבים שווים) ואיך אפשר לשפר אותו בצורה הטובה ביותר כך שהמחיר הכולל יהיה עד 8000 ש"ח ללא מסך. או שבכלל כדאי להרכיב מחשב לבד אני חשבתי על להוסיף עוד 512 לזיכרון ולהחליף לכרטיס מסך Albatrin GeForce FX6800 GL אני לא מצאתי בשום מקום מעבד AMD 64 3200 רק ראיתי athlon 3200+ ואני לא ממש יודע אם המעבד הוא טוב יחסית למחיר ול OC או לא. תודה!
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות לפטופ גיימינג (חשוב לי גיימינג כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בעוד כשנה ולא רוצה לקנות לפטופ ללימודים) ראיתי את הROG G531GT של ASUS רציתי לשאול מה אתם אומרים עליו ? אני מחפש מחשב שיתמודד עם משחקים חדשים (סטייל AC, BF, COD) https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=28546 זה המפרט שאני מדבר עליו אם למישהו יש הצעות טובות יותר בתקציב של 5000 שקל אשמח לשמוע מישהו מכיר את החנות שממנה אני מסתכל? האם היא אמינה? תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייח בתצורת מיקרו עבור אמא אשר מטרתו המקסימלית היא לערוך סרטונים קצרים בפרמייר או להקליט שיחות זום מרובות (=מה שגמר על המחשב מיני הנוכחי שיש לה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עם חריגה עד ל-2500 ש"ח במקרה שממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים קצרים ובסיסיים, הקלטת שיחות זום, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המח…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 crisis 2 כל המשחקים החדשים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 - 23 אינץ ועדיף רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככול שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר יצירה הקלטה ועריכה של מוזיקה. א? Cubase 7.5, Ableton Live 9. ,שימוש תדיר ב) לא מיועד למשחקים,אך כנראה יהיה שימוש בתוכנת: AutoCad,גודל מסך:23",LG IPS236. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? יש צורך בהכל,בניית מחשב חדש. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? אבחר ב8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא מכיר את המושג,כנראה שלא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן יש צורך בהרכבה וגם במערכת הפעלה,עדיפות לWIN7 64bit 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב,בהתחשב במשחקים שעומדים לצאת בזמן האחרון נראה שהדרישות גבוהות ןמאתגרות בעיקר את המעבד שלי(אני לא מעוניין בOC),כך שאני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L כ.מסך: sapphire 7950 HD DUAL-X זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 קשיח: samsung HD103SJ ספק כוח: seasonic 550w מארז: antec 300 שמתי לב שהחודש יתחיל הבלאק פריידי,לדעתכם כדאי להמתין עם קניית המחשב עד אז? או שלא צפוייה הורדה משמעותית במחירים של הרכיבים שיהיו רלוונטים אליי? נראה שהדיסק הקשיח שלי כבר מתחיל להישחק(הרבה "רעשי" כתיבה בזמן שהמחשב מבצע מטלות יחסית פשוטות כמו …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב- מעבד אפשר גם AMD רק שלא יעשה צוואר בקבוק לכ.מסך עתידיים שיניתי את דעתי- ללא ציוד היקפי כלל אבל שיכלול WINDOWS המחשב לכל דבר, גם משחקים רצוי שירוצו חלק אפילו על 1024*768. יש לי ספק ANTEC 500WATT שאמור להספיק. כמו כן יש לי את הX1950PRO 512MB שאני מרוצה ממנו מאוד. לא חושב שצריך מעבדQ. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי.. אז המחשב הוא בעיקר לעריכת תמונות ולעבודה עם תוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. לא נראה לי שיהיה OC בשימוש הזה. אני רוצה לדעת אם הרכיבים מספיקים מתאימים לשימוש הזה? והייתם ממליצים לשדרג ללוח-אם אחר? או שהוא גם טוב.. אני רוצה גם להוסיף SSD אבל לא החלטתי על איזה. אשמח גם להמלצות נוספות.. תודה [ATTACH=CONFIG]7806[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ובן דוד שלי רוצים לקנות מחשבים חדשים. לי אין כל כך תקציב (1700 בערך) ואני לא ממש מתכוון לשחק יותר מדי אני יותר גולש באינטרנט רואה סרטים אבל פעם ב... בכל זאת אוהב לשבת על איזה משחק או שניים לא ממש חשובות לי הגדרות. לבן דוד שלי יש יותר כסף (2700) והוא יותר בקטע של משחקים. ישבתי בKSP וקיבלתי 2 הצעות: אחת בשבילי: מעבד: E2180 לוח: GIGABYTE 945GCM-S2L זיכרון: 2X1GB KINSTON DDR2 667MHZ דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2 8MB כ.מסך: POINT OF VIEW 8500GT 512MB GDDR2 ספק: THERMALTAKE 430W מארז HJA-6000. צורב: 212 של פיוניר כרטיסי רשת וקול מובנים. יצא 1760 כולל הרכבה ובדיקות. ואחד בשביל בן דוד שלי: מעבד: E4700 לוח: GIGABYTE P31-S3G זיכרון: 2X1GB KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך: GIGABYTE 8600G…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס) משחקים (לא קלים אבל גם לא הכבדים ביותר משהו משהו באמצע לכיוון משחקים כבדים) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.4 אם יש הבדל משמעותי במחיר (שבא על חשבון ביצועים) אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? לא מאוד חשוב, שיהיה כמה שיותר קל אבל לא במחיר גבוה מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?בסביבות 3 שעות + זמן טעינה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב אבל אם יש זה יהיה נחמד * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 250 gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה קורה? לשעבר Dark Orc מGamer מי שזוכר, לאחר מכן Ocraft והיום OcraftSocial מצרף לכם מפרט של מחשב שהרכבתי לצורך עיצוב גרפי וקצת גיימינג: 2 שאלות: האם חסרים רכיבים? אם כן איזה? מה דעתכם על המפרט? זה לצורך עריכה גרפית בתוכנה CC של Adobe כולל פתיחת מס' תוכנות במקביל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט שמיועד למשחקים ועבודה גראפית, ועוד שנה בערך אני הולך להחליף לו כרטיס מסך לDX10, ובגלל זה שמתי LIBERTY 400 שאמור להחזיק כרטיס DX10 נראה לי, וגם שמתי כרטיס בינוני -7600GT שיחזיק לי לשנה. חוות דעת בבקשה
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-