ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על המחשב Asus N55SF ולרכוש אותו דרך החנות חצי חינם (fre.co.il). אז לפני שבועיים רכשתי את המחשב, הגעתי הביתה ולהפתעתי גיליתי פיקסל שרוף במרכז המסך.. חזרתי לחנות, והמוכר אמר לי שיחליפו לי אותו לחדש רק הבעייה היא שהמחשב לא במלאי... בנתיים בעל החנות הביא לי מחשב נייד חלופי ולאחר שבועיים שהתחדש המלאי קיבלתי את המחשב החדש. המפרט שלו: מעבד intel i7 2670QM זכרון 8GB DDR3 כרטיס מסך Nvidia 555M + מובנה של אינטל מסך 15" FULLHD משקל 2.7 ק"ג בכל מקרה, מהתרשמות של כמה ימים מהמחשב, הוא פשוט מצויין ! התצוגה שלו באיכות הכי גבוהה שיש, רזולציה גבוהה (1920X1080), וזה תענוג לראות עליו סרטי FULLHD. אחד המדדים שחיפשתי בבחירת מחשב הוא הסאונד שהו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לתוכנה 3d studio max ובתיכנון יש סצינות מאוד כבידות. הדברים החשובים בשבילי, שלא יהיו לאגים בViewports, שיידע לפתוח קבצים גדולים ( אני יודע שצריך הרבה זיכרון בשביל זה ). וכמובן שיבצע רינדורים כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע מפרטים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסה מכנית, עובד עם תוכנות בעיקרן - solidworks, autocad, visual studio מעבר לזה קצת סרטים, גלישה באינטרנט, ותמלילים (מסמכים באופיס). מעבר לכך אני עובד בזמני הפנוי גם קצת עם פוטושופ. ועכשיו לפי השאלון: * גודל המסך? הכי טוב לדעתי 13.3 אבל גם 14 יכול להיות אופציה * משקל רצוי? כמה שפחות - חובה פחות מ-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיך כמה שיותר ארוך - למרות שמעבר ל-3 וחצי שעות אמור להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות ל-HDMI אבל לא חובה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? פחות רלוונטי - יש כונן חיצוני, עדיפות כונן SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=A5L64EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה תודה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, gta iv,battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1920X1080 וגודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מטרות המחשב - פוטושופ CS5, לייטרום, אינטרנט, אופיס ופרמייר (במידה מועטה) גודל המסך - 14-15.6 (עדיפות משקל קל תמורת גודל מסך) משקל רצוי - כמה שפחות המחשב מיועד להתנייד הרבה האם נדרש זמן סוללה ארוך - יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו, דל יהיה מעולה התקציב הוא 4000 ש"ח הסתכלתי על הנייד הזה 15.6 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18889 וזה ל 14 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=12676
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מחשב נייד לצרכי סרטים באיכות HD, לגלישה באנטרנט סקייפ וכאלה...משחקים קלים לא צריך משהו כבד לפי תקציב של 3K מצאתי שהכי משתלם לקנות HP באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode= בעיקר בזכות המעבד i5 שיכול להתעסק עם סרטים בלי בעייה (האם i3 יכול לסחוב סרטי FULL HD??) המסך מתאים לסרטים כאלה? יש המלצות או חסרונות במוצר? אהבתי את ה3 שנים אחריות גם... אם יש הצעות לדברים יותר זולים אני אשמח לשמוע! תודה ולהתראות
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הרצת שרת Web + MySQL + VMWare Linux לבדיקות ומשחקים, העברת HD לטלוויזיה או מקרן ושימושי אופיס/אינטרנט. * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? 2.5-3 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללת 9 תאים (יש יותר?) , לפחות 6 שעות עבודה רגילה / 3 אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , כל השאר יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי - אני לא יודע איך זה מסתדר עם תקציב, משקל והתקנת WIN אבל אפשר לוותר. * כונן Bluray? כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מתכוונן בעתיד הקרוב לשדרג את המחשב שלי למשהו טוב יותר (או רע יותר, תלוי מה התקציב) מטרת המחשב תהיה בעיקר לתוכנות אנימציה כגון 3DS MAX וCINEMA4D וגם לקומפוזיטינג עם AE ראיתי במהלך שיטוטיי ברשת שלAMD יש את המעבד הנ"ל שהוא בעל 8 ליבות ושאלתי היא (ויסלחו לי כל מביני הדבר כי אני לא מבין כלום) האם ישנה איזושהיא עדיפות למעבד הזה על פני i7 2600? קראתי כל מיני ביקורות על המעבד והם די בילבלו אותי לכאן ולכאן, מה שהבנתי זה שבמבחני רינדור הוא נתן תוצאות טובות ואילו במבחנים מבוססי משחק הוא לא כל כך הבריק. לגבי כרטיס מסך, יש לי כבר כרטיס FirePro של AMD אז כל מה שאצטרך מעבר למעבד זה בערך 8 גיגה זיכרון ולוח אם סביר שיסחוב את הבלאגן. מעבר לשימוש היום יומי המקצועי שלי, האם יהיה אפשר לשח…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב הנייד שלי לפעמים פשוט נכבה שאני משחק משחקים, ושאני נוגע בוא הוא פשוט רותח, אז אני חושב שזה בגלל שהוא מתחמם יתר על מידה. וזה מוזר לי כי הוא מחשב חזק. זה המחשב שלי: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר קירור איכותי וטוב שבאמת יפתור את הבעיה הזאת? האם בכלל יש מכשיר שבאמת ימנע מהחשב שלי להיכבה עקב חימום יתר? אני מפחד שהוא פשוט יהרס לי, הוא פשוט מתרסק באמצע שאני משחק בוא. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דרישותי: תקציב 3K +- שימוש: גרפיקה בלבד ל-print+web בתוכנות: אינדיזיין+אילוסטרייטור+פוטושופ. אין צורך בציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. 8 בדרגת השקט מ-1-10 שום אוברקלוקינג. חשוב USB3 אחרי חיפושים ושיטוטים רבים ומפרכים נותרתי עם המפרט הבא שאני די מרוצה ממנו: מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח WD 500GB Barracuda 7200RPM 16MB SATA III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 מארז CM 690 II Basic Black ATX Case תמיד יהיה משהו יותר טוב, וכבר נמאס לי לחפש... נ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים,נראה לי שההבדל המרכזי הוא הכרטיס מסך. מה דעתכם? או אולי דגם אחר בסידרה בעלות דומה? 1. Lenovo IdeaPad,G570 M517AIV Intel i5 GPU: Intel HD Graphics 3000 מחיר: 2710 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14074 2. Lenovo IdeaPad , G570 M5159IV, Intel i5 GPU: AMD Radeon® HD 6370M ,1G DDR3 VRAM מחיר: 2990 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13870 הדרישות: Budget: up to 3000 NIS Laptop HW to be relevant for the next 4 years. 15" screen Good Performance for: programming (.Net, Java and Friends) Office, Internet and movies. Memory Minimum 4GB. Storage Minimum 250GB. On board Camera and Mic VGA Port WiFi (type n), Ethernet cable port Good War…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי המלצה על מפרט מסוים רציתי לדעת עם יש אפשרות לשפר או שצריך לשנות משהו? ואם הכל מאוזן ונראה בסדר בלי צוואר בקבוק או משהו כזה אני די נעול על ה4000 כי זה בשביל חבר אז אי אפשר לחרוג תודה מראש לעוזרים! Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪961 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 NZXT M59 Plus 3x120mm כולל 3 מאוורי 120מ"מ, יחידות 1 ₪299 Antec TRUE POWER TRIO 650W - במחיר מבצע , יחידות 1 ₪390 Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm\28dba, יחידות 2 ₪136 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 Connect3D ATI Radeon 68…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. תודה תודה תודה!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
להופעה (בברלין) עוד חודש אני בונה מחשב עם 4 יציאות למקרנים ועוד מסך שליטה, כל מסך מציג תוכן שונה אני מעדיף שיהיה נייד (יחסית, שיכנס לי למזוודה), אין לי צורך בביצועי תלת רציניים. המחיר הוא מקסימום ואשמח לשמוע הצעות לשיפורים אני משאר שמה שתוקע פה זה המארז, אולי microAT או דומים מפרט: מארז - (מקסימום 25על45על55) חלופה א' - shuttle SH67H3 עם יציאה אחת על הלוח ועוד slot לכרטיס מסך עם ארבע יציאות לא מצאתי חנות בארץ חלופה ב' - APEX MI-100 כרטיס מסך חלופה א' quad output- ייעודי מקצועי MATROX M9140 - שלוש וחצי אלף חלופה ב' quad output- ייעודי מקצועי FIREPRO MV2450 - אחד וחצי חלופה ג' - XFX HD-677X-Z5F3 - שמונהמאות שקל (בערך) מעבד I7\I5 כוננים למערכת הפעלה מש…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש להחליף את הנייד שלי (שלא ממש עומד בעומס) במחשב נייח חזק שניתן יהיה לעבוד עליו בקלות עם תוכנות גרפיות במקביל (אילוסטריטור,פוטושופ ו3D-MAX) אפשרות לצפייה בסרטים, ויחסית שקט. כמו כן אני מתכנת גם לפלאפון ככה שאני צריך שהוא יריץ אמולטור של אנדרואיד יחסית בקלות. המחשב אמור לשמש אותי בשנים הקרובות ככה שהייתי שמח שיהיה לי יציאה של USB3 לדוגמא (אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע) יש לי מסך - HORIZON ( H-W2005S12-D 20.1 TFT-LCD הייתי שמח לדעת אם המסך הזה הוא מסך טוב לעבודה או שרצוי להחליף גם אותו. תכלס אני די אהבתי לעבוד עם מסך מפוצל (לפטופ+המסך שציינתי) ולכן הייתי מעדיף לכלול גם מסך במפרט (במידה והמסך שלי טוב אז אני אשמח למסך משני יחסית פשוט, במידה והוא בי…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש נייד 13.3 לאנשי עסקים, חשוב ביותר כרטיס רשת, מסך מגע, משקל, סוללה לזמן ארוך. שיהיה עליו WIN7 PRO ואופיס 2010. תקציב עד 10,000ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עם מסך לעבודה גרפית. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי לוותר על ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לעבוד (לפרנסה) בעיקר עם התוכנות: photoshop, illustrator, rhino, maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה/פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן. יש לי נייד קטן של אסוס. אני רוצה להתקין מחדש את XP אבל נראה שאין דרך כזו. בווינדוס עצמו אין שום תכנה להתקנה מחדש. בביוס אין אפשרות לאתחול להגדרות יצרן. ניסיתי עם F9 לפני עליית מערכת ההפעלה אבל לא קורה כלום. אודה מאוד אם תתנו לי עצה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע הזמן להתחדש במחשב. הישן נשאר אצל המשפחה, אז אני צריך חדש מאפס, מלבד מסך שקניתי בBF וSSD שיש לי (Crucial M4 128GB). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וקצת מאוד תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים - לדוגמא BF3, Diablo3, Civ5 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם, למחשב שלי יש את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4600 לוח Asustek M2N Nvidia MCP61 זיכרון DDR2 2GB כרטיס מסך Nvidia Geforce 210 ספק 450W Golden Tiger רציתי לשאול: בתקציב של 500 ש"ח שאני יכול להשקיע, אני רוצה שהמחשב יעבוד יפה בתוכנת Sketchup של גוגל. כרגע הוא פותח קבצים אבל לא רץ מספיק מהר. נתקע וחושב הרבה.... אשמח להמלצות לעניין - אם יש, מחשב חדש לא יקרה כרגע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי שלי הוא 7K ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי. השימוש בו יהיה בעיקר למשחקים (CS:S BF בעקרון משחקי FPS). אין צורך בציוד הקיפי כגון מקלדת עכבר ומסך מכיוון שכבר יש לי.1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (BF, CS:S ומשחקי FPS בעיקר). -מהי הרזולוציה …
-
- 13 תגובות
- 806 צפיות
-
-
נ.ב אני מנסה להגיע לתקציב של 4500 ש"ח +- כרגע ללא ההצלחה של ממש [table] [tr] [td]מעבדי אינטל [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1450 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1450 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI [table][tr][td]550 [table][tr][td]1 [table][tr][td]550 [table][tr] [td]זכרונות DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]2x4GB Corsair Vengeance …
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי לכל המומחים, צריך את עזרתכם להחליט בין שתי מחשבים במחיר דומה: ראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18776 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14281 איזה מומלץ יותר למטרת גיימינג לא כבד, בחינת ביצועים וכ'ו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-