ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן להחליף מחשב ישן מלפני 6 שנים ! דעתכם לגבי המפרט החדש ! המפרט לא כולל כרטיס מסך, כונן קשיח, וצורב מכיוון שנרכשו לפני חצי שנה רכיבים חדשים ! מוזמנים לתקן ולהמליץ על דברים אחרים. המשך יום נעים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למחשב שני לבית -אופיס וגלישה בלבד מסך 15 אינצ עדיפות תקציב עד 2500 מערכת הפעלה - עדיף לרכוש עם? או עדיף לרכוש והתקין בנפרד כדי לחסוך? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
בניתי 2 מפרטים לחבר שלי, אחד ב2500 ואחד ב3000, וזה לא כל כך מפרטים, רק ספק זיכרון לוח אם מעבד וכרטיס מסך ^_- המפרטים חייבים להחזיק סורס על 100FPS! בלי ירידות בFPS ל40 אפילו, בטח לא ל30... עכשיו המפרט ב3000 אני יודע שיעשה תעבודה, אבל האם המפרט ב2500 יעשה ת'עבודה של ה100FPS? (זה ככה אמור להיות FPS טוב, לא מתחת ל70) ב2500: ב3000:
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אבקש לקבל חוות דעת על המפרט הבא עבור תקציב של 2200 ש"ח (ללא ציוד היקפי). המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית וסרטים. מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L מחיר: ¤347 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black מחיר: ¤452 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 מחיר: ¤133 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מחיר: ¤254 כרטיס מסך: Sapphire RADEON 2400XT 256MB DDR3 Retail מחיר: ¤171 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מחיר: ¤135 סה"כ: ¤2136 תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אנחנו מחפשים לקנות מחשב נייד תוך מתן חשיבות לנושאים הבאים: 1. עיקר ייעודו יהיה לגלישה באינטרנט + אופיס וכנראה יותקן עליו VISUAL STUDIO לצרכי תכנות. 2. המחשב יהיה בעיקר בבית ולכן פחות חשוב לנו משקלו. 3. מעונינים שהמחשב יכלול מצלמה מובנית. 4. מעדיפים WIN7 5. אם נמצא משהו עם עיצוב נחמד ולא בלוק שחור מיושן, מה טוב.... 6. משהו בסביבות ה 3000 ש"ח ושלא יחצה את ה 4000 ש"ח ממתינים להמלצות...
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט עד 5800 שקל שיהיה חצי למשחקים חדשים כמו hl2 doom3 וחצי לקידוד מחדש כמו wav to mp3 או mpeg2 to mpeg4 ולכך אני צריך כרטיס מסך nvidia geforce6 כי יש שמה אפשרות שחלק מהקידוד יהיה על הכרטיס מסך דבר שני זה שהכל צריך להיות מזיגזג בנוסף אני לא צריך הרדיסק על רק contraller ide אם יש רק חיבור ל2 כוננים אם יש ל4 אז אני לא צריך contraller ודבר אחרון זה שאני צריך dvd רגיל לא צריך צורב או cd אה יש לי שאלה אם אני לוקח amd שווה לחכות ללוחת אם nforce 4 כדי שיהיה לי את האפשרות לsli?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט שיהיה שקט יחסית ויריץ HD חלק תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות... סוללה פנימית קל וקטן, כמה שיותר. זול, כמה שיותר. לא מחשב חזק.... אני חוזר ... לא מחשב חזק! אני לא צריך ביצועים, רק לכתוב כמה מסמכים בוורד. אשמח אם תמליצו לי על מפרטים תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
מחשב 1 -4500 עם מסך LCD ומחשב 2 גם עם מסך LCD אבל עד 5300 רצוי 1 G זיכרון והוא מחשב ממוצע לחזק מידי ולא חלש מידי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לשימושים גרפיים... עבודה עם תוכנות REVIT, AUTOCAD, SKETCHUP וכו'.. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך איכותי, מסך טוב, צורב, חיבור USB, חיבור USB בשביל WIRLESS. מאוד חשוב לי שתהיה חברה אמינה עם אחריות על המחשב. התקציב הוא 4000... כמובן עדיפות לפחות... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לשימוש יומיומי - גלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, טיפה משחקים - לא משהו כבד, עם כרטיס מסך סביר, כרטיס טלוויזיה, מסך 22", מקלדת ועכבר, ללא רמקולים, אין כוונה לעשות אוברקלוק, בעלות כוללת של עד 2500 ש"ח. אני מאזור חיפה - כך שחנויות באזור עדיפות. תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, מעדיף שלא לחרוג, אך אם זה הכרחי בשביל שיפור מורגש אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודת תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מ 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: לוח אם ga-k8nf מעבד 3000+ 64bit athelon 512k ddr 400 mhz זכרון x600 pro 128k כרטיס מסך יש לי עד 1000 ש"ח לשידרוג. איך אני ממקסם את התמורה לכסף? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי אני בונה מפרט שיחליף את הגרוטאה של אח של חברה שלי. המפרט אמור להבנות דרך IQPC ולהיות מבוסס סביב סדרת הi של אינטל. הבחור משחק בקטנה מידי פעם משחקים קלים עם הכרטיס שלו שהוא יותר ממספיק כך שכול הכוח יופנה עבור שאר המערכת. לבחור יש כבר את הרכיבים הבאים : כרטיס מסך (8600GT) מסך 17" LCD רמקולים צורב בניתי מפרט זריז אשמח לקרוא חוות דעת. מעבד: INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪609 לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪601 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪271 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪293 ספק כוח: FSP 400W : FSP400-60HCN - BULK אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪194 דיסק קשיח…
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז, המחשב הוא לילדה בת 14 . ניסיתי להתקין לה סימס 3 אבל אני מקבל שגיאה DEVICE 0 , בגלל שאין מאיץ גרפי אני מניח ( למרות שזה עבד בעבר ואני לא מבין איך זה הגיוני) בכל מקרה צריך מחשב נייד פשוט עם מאיץ גרפי סביר שיריץ משחקים ברמת הגראפיקה הזו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות עבור מחשב משרדי נייח. אפשר גם מחשב מוכן, לא חייב שיהיה דווקא בהרכבה אישית. שאלון הדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -עד 2,500. אפשר לחרוג קצת אם ממש צריך/משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -ישמש לעבודה משרדית בלבד. כרום, אקסל, תוכנת ניהול מלאי, תוכנת ניהול כספים וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -לא חשוב …
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל תודה רבה! יש לי מחשב כבר כמה שנים שפועל בסדר גמור, אבל בזמן האחרון התחלתי לשחק בכל מיני משחקים ברשת (בCounter strike אני כבר לא מצליח לשחק הרבה משום מה מכיוון שנטען שיש לי פינג גבוהה [אגב, אשמח להסבר מה זה], בTmNationsForever אני מצליח לשחק מעולה אבל כשהתקנתי את rising eagle אשר דורש הרבה משאבים לא הצלחתי לשחק (לאגים ברמה של פריים כל 5 שניות בלבד) והמחשב כולו החל להעט את הקצב). בנוסף, למדתי לא מזמן עריכת וידאו ואני יודע שמדובר בבעיה לערוך בבית עם מחשב רגיל (למקרה שארצה לערוך). לכן, אני שוקל לקנות מחשב חדש (עד כאן הכל מעולה), הבעיה היא שהתקציב שלי (למחשב עצמו, ללא ציוד הקפי) עומדת על כ2000-2500 שקלים. מצאתי בחנות פריבל (pc-shop.co.il) שבחיפה (שאני יודע …
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום תקציב 5000-5500 * מטרות המחשב? אוטוקאד דו מימד * גודל המסך?בסביבות 17" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi או משהו סביר אחר לחיבור למסך * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ssd 250GB ללא כונן רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס ר…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי להוסיף עוד שבב למחשב, אבל לא הצלחתי להוציא את הדלת. בתח קראתי את החוברת והוצעתי את כל הברגים הרשומים בחוברת אבל הדלת לזזה למישהו יש איזה רעיון? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש נייד 12,13 אינטש' מסך מאט משקל עד 1.6 קילו זמן סוללה ארוך מיועד ליישומים צנועים של אינטרנט, אופיס , סרטים כמו כן יתרון ליכולת הרצת סרטים HD + יציאת HDMI תקציב עד 4K נראה לי מכובד מאוד חשבתי על ASUS Eee PC 1201N אבל יש לו מסך מבריק חשבתי גם על Acer Time Line 8371 עם מעבד SU3500 אבל הבנתי שהוא מעבד חד ליבתי חלש למדי (ובלי יציאת HDMI) אשמח לקבל רעיונות נוספים גלעד
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני יודע שדיון דומה קיים מהזמן האחרון בתקציב 7K, העתקתי את הפוסט הפותח לכאן ושיניתי את הפרטים הרלוונטיים ובמיוחד את המחיר - ל 4K: * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות CAD למיניהן, וכו' עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? בטווח ה-15 - 15.X אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD גודל מינימלי 256GB * כונן אופטי? לא צריך ומעדיף שלא יהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התקציב זה 5500 שקל, המחשב בעיקר למשחקים, ודברים דומים כאלו. אין צורך בציוד הקפי, ז"א מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים - אין צורך... הדרישות תנסו לשים כרטיס DX10 וE6300. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הצעתם לי פה את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 559 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ¤ 435 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500AAJS ¤ 377 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1525 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 סה"כ: 3711 ש"ח מTMS בהתחשב בזה שאני אשתמש בתוכנות עריכת וידאו האם עדיף לי להשקיע יותר במעבד(לקנות מרובע ליבה) ולהתפשר על כרטיס מסך פחות טוב? תוכנות עריכת וידאו כמו למשל adobe prem…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל הנחה משמעותית אם אקנה מרשת מסויימת. לאחר שבחנתי את הניידים שיש להם, הגעתי למסקנה שאין לי צורך ביותר מI3 ואני חייב אחריות 3 שנים. מצאתי את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7692&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8310&CatCode=315 אני פחות אוהב HP כי האמינות שלהם גרועה לדעתי אבל יש 3 שנות אחריות... אשמח לדעות וביקורות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי חבריה, הציעו לי hp 2560p i5 יד 2 ללא סוללה ומטען ב-1000 ש"ח כדאי? איזו שנה הדגם הזה? מה דעתכם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-