ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר גם לטלוויזית LED 46" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמק…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד. שימוש: המחשב יהיה בייתי וישמש בעיקר לגלישה ואופיס, אך גם ישמש לעיתים לתיכנות (Eclipse) וניגון סרטים ב-HD (עם חיבור HDMI לטלוויזיה) דרישות: תקציב - בערך 2500 צג - 15.6" מעבד - לפחות i3 זיכרון - לפחות 4GB הארד דיסק - לפחות 500GB יציאות - HDMI ולפחות 3XUSB (אם יש USB 3.0 בתקציב שלי אז בכלל טוב, אבל אני מאמין שאין) יצרן - אני לא מספיק מבין בזה, אבל הבנתי ש-DELL ו-LENOVO מומלצות הערות: המחשב לא אמור לצאת מהבית, לכן פחות מטריד אותי עניין המשקל/זמן עבודה של הסוללה/צג מסנוור אני מתכוון לחבר אותו רוב הזמן לצג מחשב ומקלדת ועכבר אלחוטי.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]השאלה בכותרת, יש לי דרישות די ספציפיות, עד היום אני עובד על מחשב נייד, אני לא אוהב את המאזרים הגדולים והמסורבלים שהיו לי לפני שעברתי לנייד, בסלון יש HTPC גדול, לשדרוג עתידי של HDD לאחסון, בחדר אני מעדיף משהוא יותר קומפקטי, התלהבתי מעוד ממחשבים iMac, הבעיה היא המחיר המוגזם, שבו אני בונה מערכת שלמה, כולל מסך ועוד ישער כסף ל LCD חדשה לחדר. אני יודע שיש לחברות מותג אחרות, מחשבים מהסוג הזה, אך לא הרבה חנויות מתעסקות איתן, ולרוב מפרט מבוסס ATOM ,אני לא ממש רוצה לשלם על הקומפקטיות במפרט שלו, חשבתי עולי פשוט להרכיב מחשב במארז mini ITX, אך השאלה עד כמה אני מוגבל שם מבחינת חלקים? בעקרון מעבד I3 וכל מה שמסבביב, אני לא גיימר כלל ורואה רק סרטים, ככה ש…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד 13.3" בתקציב של עד 3000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים באיכות HD (חיבור למסך 37) *גודל המסך? 13.3 (אני רוצה שהוא יהיה יחסית קטן כי אני אצטרך לקחת אותו ללימודים לפעמים * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל ל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור כבל רשת , HDMI , WIFI. *בלוטות? שיהיה זה חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב עם מערכת הפעלה אני יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התקציב הוא 1.8K א. לנסות ולחסוך אם אפשר ב. אפשר לחרוג ב0.2K אם זה ישפר משו באופן משמעותי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית, אינטרנט סרטי HD וטלויזיה. למחשב מחובר מסך באיכות HD. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בהארד דיסק. רמת שקט 6-7 לא מתוכנן אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה. אך יש צורך בהרכבת המחשב. אזור מגורים רמת גן צורך בHDMI, רצוי USB3 לא מתוכנן שדרוג למחשב בשנים הקרובות. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS, אינטרנט, תכני HD, תכנות JAVA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty גרסאות אחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ', 1680X1050 …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני חייל בקבע ולא יוצא לי הרבה להשתמש במחשב בבית,אז אני רוצה לקנות נייד שאוכל לעבוד איתו מנסיעה לנסיעה. התקציב הוא עד 3K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט בעיקר, אבל גם סרטים מוזיקה ועבודה עם אופיס, לא מעבר * גודל המסך?משקל רצוי? לא משנה אני מבין שיש קשר בין גודל המסך למשקל המחשב, אז אם יש מסך 13.3 במחיר סביר אשמח להצעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק את ה4 שעות ואני אהיה מבסוט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - * בלוטות? כבונוס לא יותר * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 320, בעדיפות כמובן ליו…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב דיי חזק בשביל אשתי. אומנם השימושים העיקריים שלו הם אופיס ואינטרנט, אבל חשוב לי שיהיה מספיק חזק בשביל לפתוח מספר רב של חלונות במקביל, בלי להאט את הקצב בצורה משמעותית. לפני כמה חודשים קניתי את דגם U31F של אסוס, בהמלצתכם, שאני מאוד מרוצה ממנו, ועלה פחות מ-3,000 שקל. לצערי נראה לי שהדגם כבר לא קיים. מישהו יודע למה, ואם יש דגם דומה במחירים כאלה? * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכת אלבומים עם התוכנה של לופה, ויכולת לעבוד עם הרבה חלונות במקביל * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? לא חובה * גודל מי…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלוםן, אני מנסה לבנות מפרט לשימוש ביתי בסיסי. גם בRSM וגם בTMS יוצא לי הפרש של 200-300 ש"ח בין מה שאני מצליח לבנות והמפרט של המשרדי ב1180 וזה אחרי שקיזזתי הרכבת מחשב, שירות VIP ואת העלייה הנוראית במחירים של הדיסקים קשיחים. מאיזה חנויות הבאתם את המחירים ? להלן מפרט שבניתי GlacialTech Igloo 7311 Light Silent fan, יחידות 1 ₪39 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=499 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 שרות RSM VIP, יחידות 1 ₪130 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1255 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 CompuCase 6K3…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב.. אז אחרי עבודה מצויינת של 3 חודשים, התפעלות מהביצועים והמחיר, והמלצה ל8 חברים, גם יומי הגיע.. ה AH530 שלי נפל מגובה קומה אחת פתוח... והמסך שלו נשבר חבל. אבל החלק הטוב - למרות שהאזור של חיבור הסוללה נסדק קצת- המחשב עובד מצויין בחיבור למסך חיצוני. בכל מקרה כשהתקשרתי לחברה הם רצו בסביבות ה-1100 ש"ח על תיקון (כמובן שאין אחריות על שבר) אז החלטתי לנסות להזמין מסך מחו"ל ולהרכיב אותו לבד- פירקתי את המסך וזה הדגם שלו- http://www.screenaid.com/lg-philips-lp156wh2tlaa-laptop-lcd-screen-156-wxga-led-right-connector-p-33259.html 119$ זה מחיר נחמד אבל חשבתי לעצמי למה לא לקנות כבר מסך מט? כמו שקיים ב A530. פה אני צריך את עזרתכם- מישהו שקנה A530 יכול לבדוק לי בעזרת EVEREST או ב…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר התייעצויות בשרשור קורדם, בניתי את המפרט למטה. הצרכים הם בסיסייים ביותר לעבודה בבית. חשוב לי כן שיהיה שקט , לכן אשמח להמלצות על מאורר. כמו כן בחרתי לוח אם זול במיוחד, האם יש הבדל גדול בינו לבין זה שבמפרטים המומלצים ? עוד עצות יתקבלו בברכה (אפשר אבל לא חובה לעלות בתקציב עד 1900). תודה מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Tray, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2980 Elixir 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪98 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2897 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪462 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3395 צורב Samsung SHS222 x 22 SATA (OEM) Black, יחידות 1 ₪113 http://www.r…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עם דרישות בינוניות (דוגמא: WoW , CoD MW ) . עברתי על המפרטים המומלצים ולא ראיתי משהו בטווח המחירים הזה שהוא גם עדכני . כמו שכתבתי בכותרת, המחיר הרצוי הוא כ 1500 -1600 שקלים. אם אפשר לקבל מפרט עדכני באזור הסכו"ם הנ"ל והמלצה לחנות מסוימת זה יעזור מאד, תודה .
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לבנות עבורי מפרט עפ"י הצרכים הבאים: 1. תקציב: 2500 ש"ח א) ניתן לנצל את התקציב במלואו ב) במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בכ- 500₪ נוספים 2. שימושי המחשב: עבודה משרדית וניגון תכני HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי מכיוון המחשב יישב בחדר השינה. חשיבות השקט היא 8-9 מתוך 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. ללא מערכת הפעלה 7. ברמה העקרונית אני מעוניין לרכוש את המחשב בזיגזג, אלא יש אלטרנטיבה טובה ואמינה באיזור ראשון לציון תודה רבה לכל העוזרים\מייעצים
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום פורום, מתכוון לרכוש מחשב נייד בשבועות הקרובים. צריך- ניידות (לקחת איתי לאוניברסיטה), לימודים (יישומי אופיס, קריאת מאמרים), שימוש קטן בתוכנות סטטיסטיות ו SQL SERVER. מעדיף רמקולים טובים (יחסית לנייד) ותאורה אחורית למקשים (backlite). לא צריך כלל- משחקים (יש PS3), סרטים (יש טלביזיה) וכו'. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף. לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא. מחזיק כונן נייד. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שחשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש ולא יתחמם ושלא יהיה AMD מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: מחשב כללי חזק (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : , מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (1…
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מבקש מפרט מחשב 2.5k - 3k אם זה אפשרי כמובן אם לא נחסוך עוד יותר קניתי את המשחק ואני משחק בו ב low הכי אפשרי ועדין המחשב סוחב בכוח את המשחק מדי פעם, התקיעות הן רק מדי פעם אבל יש לי FPS נמוך וזה משגע ברמות. אני מחפש מחשב שיסחב ב high בלי מאמץ מיותר אולטרה כבר יהיה יותר מדי ויקר מדי, מומלץ ממי שיש לו מחשב ומשחק בהגדרות כאלה מקסימום.. מחפש רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, וזיכרון צורב וציוד היקפי אחר והארד דיסק חדש כבר יש. כשבדקתי ב can u run it המומלץ היה בשמיים. המפרט שמצליח בקושי לסחוב את המשחק הוא כזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ATI Radeon HD 4810 series 512MB 4GB DDR2 Memory MSI MS-7309 Windows 7 32-Bit חשבתי גם לקנות לוח אם מעבד וזיכרון חזקים באותו ת…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo G550 והסוללה שלו כבר ישנה ומתרוקנת מהר, חיפשתי באייביי סוללה חדשה ומצאתי כמה נחמדות שההספק שלהם אפילו יותר גדול מהסוללה שלי. האם זה בטוח לקנות ככה סוללה ? ואם כן איזה עוד פרטים אני צריך לבדוק לפני זה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם מעבד E5800 של INTEL בכוונתי לשדרג את המחשב לגימינג יותר רציני כרגע כרטיס המסך שלי הוא HD READON 4350 חשבתי לשדרג כפי שהומלץ לי לHD READON 5770 להחליף ספק הספק של גנרי כמה ואט צריך ?? שאלה נוספת שמתי לב שבמשחקים החדשים דרישות המינימום כבר ברובם עומדות על E6600 ומעלה אז אני כבר מאחור חשבתי לרכוש מעבד QUAD 8400 הבנתי שהוא חזק ביותר וגם מרובע ליבות וללוח שלי תושבת מסוג 775 ולכן כפי הנראה זאת האפשרות הטובה ביותר השאלה אם בכלל יש סיכוי שבשנים הקרובות נראה יותר ויותר משחקים שדרושות המינמום שלהם יהיו מעבדים מסוג I אולי פשוט לעשות את השידרוג הראשון כרטיס + ספק וזה יריץ משחקים חדשים אפילו עם דרישות מעבד גבוהות יותר נ.ב מה אתם חושבים על הכרטיס ?? צוואר …
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המטרה העיקרית היא למשחקים חזרים עם רזולוציאה מקסימלית לדוגמת gta cod וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, משחקים כבדים (Skyrim וכו'), צפייה בסרטי 1080P. * גודל המסך? עד 16" - בנוסף המחשב יחובר למסכי 22"\40" (כל פעם יחובר למסך אחר), רזולוציה מקסימלית 1920*1080 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי שיהיה צורב * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין לי בעיה לייבא מחו"ל כל עוד יש אחריות בינלאומית, אם מדובר בקני…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב ASUS X54HY בKSP או בIVORY שהם החנויות אולי הכי טובות בארץ איך זה יכול להיות שאני מגיע לאחת מהחנויות האלו ואין להם את המחשב במלאי בסניף הם אומרים לי שאם אני רוצה את המחשב אני צריך להזמין אותו, זה אומר שאני צריך לרכוש קודם ואז לקבל את המחשב. איך אנשי יכולים לשלם לפני שהם רואים את המוצר לפניי? זה הורג אותי. למה שלא יכול לקרות מצב שהם מביאים את המוצר לסניף ורק אז אני יראה את המוצב ואז ירכוש אותו בלתי אפשרי לרכוש מחשב מבלי שבודקים אותו לפניי..אם יש את כל הרכיבים שהבטיחו שיהיה במחשב.. איך אני יכול להזמין מאייבורי את המחשב מבלי שאני יראה אותו???? לא מבין את זה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב בעיקר למשחקים!! בתקציב של 3K עד 3.200 ש"ח.. מחשב עם כרטיס מסך של NVIDIA. בעיקר את הכרטיס 540M! ששמעתי שהוא כרטיס מעולה... ואפשר להשיג אותו בטווח המחירים האלה.. ו.. איך המחשב הזה שווה את המחיר? http://www.kama.co.il/product_details.php?product=164639
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקרון שדרוג קטן למחשב שגמר, כרגע אני לא צריך ספק וקשיח אבל בכל זאת אשמח לקבל המלצה לספק סביר במידה ואצטרך. בכל אופן, מחשב בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט אופיס מייל) K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 15-12-2011[table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td]560[/td][td]1[/td][td]560[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]H61M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI[/td][td]295[/td][td]1[/td][td]295[/td][/tr][tr][td]זכרונות DDR3 1333Mhz[/td][td]Pri…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש בפורום ואני צריך קצת עזרה בבחירת מפרט מחשב לתכני HD ומשחקים (בעיקר FIFA) אני קונה הכל מחבר שלי אז אני רק צריך מפרט, כרגע ההצעה שלי היא כזאת, אנא תקנו מה שלא נראה לכם... תודה מעבד: INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz לוח אם: ASUS P8P67-M PRO זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 ספק: TR2 RX 450W דיסק קשיח: WD 500GB SATA3 כולל מארז מומלץ וצורב דיוידי רגיל תקציב מקסימלי - 4,000 ש"ח בתקווה לחסוך קצת... יש לי מסך 23 אינץ' אני רוצה לשחק ברזולוציה מקסימלית וחשוב לי הגרפיקה ובהמשך יתחבר גם לטלויזיה 37. חשוב שיהיה שקט ושיתמוך בRAID ובחיבור USB3 . לגבי OC אף פעם לא עשיתי ואני לא יודע אם כדאי או לא, אז אם אפשר הסבר והמלצה. תו…
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש נטבוק\לפטופ נטו לראיית סרטים\סדרות באיכות HD.. משהו קטן עד 13 אינץ' אפילו 13 זה גדול מידי לא מחפש איכויות של מחשב זה לא מחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית או משהו זה סתם בנוסף רק לסרטים וטיפה אינטרנט פייסבוק וזה.. חשוב רק שיריץ סרטי HD, שיהיה בלוטוס ושיהיה כמובן USB שאני יוכל לחבר את הכונן קשיח ולראות את הסרטים.. אם אפשרי קצת יציאת HDMI זה יהיה מעולה אבל לא מאמין לא נראה לי שאפשר יהיה למצוא משהו במחיר כזה בכל מקרה התקציב עד 1500 אם יש משהו באמת מומלץ ואמין אין לי בעיה לשלם עד 2000 ש"ח.. המחשב הזה נראה לי דווקא סבבה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7952&CatCode=315 מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-