ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700ש"ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, כבדים ועתירי גרפיקה (Skyrim, MW3, BF3 וכ"ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD או יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח מכני (כבר יש), (אבל צריך כונן SSD של כ120GB) 5. עד כמה חש…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיבוד תמונה בפוטושופ ועוד תוכנות של אדובי (פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, Sims 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 38 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד HP Pavilion dv6-6140ej LX242EA המפרט כתוב בלינק: http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductid=10171 מחיר: 4,118.00 שימושים: משחקים בינוניים כמו סימס 3 וכו ואינטרנט _________________________________________ מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion dv6-3060ej WR752EA 6GB המפרט כתוב בלינק: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3396 מחיר: 3,539.00 שימושים: משחקים בינוניים כמו סימס 3 וכו ואינטרנט אני רוצה לדעת איזה מחשב יותר טוב מבחינת מעבד וכרטיס מסך.. ואיך המחשב מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את ה n55sf של אסוס.. הבעיה היא שאם אני מפעיל משחק בשעות הפנאי הוא פולט חום כמו גנרטור בחברת החשמל.. אשמח להמלצה לכמה משטחים טובים שמקררים חיה כזאת. בסביבות 100-200 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחותי מחפשת מחשב לסטודנית שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים, מן הסתם לא בהגדרות גבוהות במיוחד. התקציב הוא באיזור ה3 אלף עם אפשרות לחריגה קטנה. ההתלבטות היא בין 15.6" ל13, עם עדיפות למסך הקטן יותר בשביל ניידות. ראינו את הדגם הזה מומלץ פה בפורום והוא נראה דיי מתאים חוץ מגודל המסך: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13877 עבודות משרדיות לסטונדנט + משחקים, לא חייב לרוץ על ההגדרות הכי גבוהות * גודל המסך? 13.6" * משקל רצוי? עד 2.5 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 4 שעות …
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אשמח לקבל ממכם מפרט + לינקים לחנות כבר לרכישה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD חובה, מוזיקה ואינטרנט בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג, כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray?לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ישנה העדפה למחשב לא של חברת דל, בגלל נסיון גרוע ביותר עם השירות שלהם. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אחרי עיון במפרטים המומלצים ובאשכולות האחרונים יצאתי דיי מבולבל, אודה לעזרתכם בהרכבת מפרט לפי הבקשות הבאות: א. תקציב מקסימאלי: 2000 שקלים א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- ניתן לחרוג ב-500 ש"ח בתקציב. ב. המחשב מתחבר לשני מסכים אחד 43 אינץ' (חיבור HDMI חובה) והשני 24 אינץ' (חיבור VGA רגיל) מיועד לצפייה בתכני HD בעיקר, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המחשב יפעל כל הזמן 24/7. ג. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: רצוי כמה שיותר שקט מפני שהמחשב יפעל ללא הפסקה והוא נמצא בחדר שינה נניח 6-7 (אם זה לא מוגזם) וכמובן רק אם זה במסגרת התקציב, הנתון לא הכי קריטי ואין צורך שיבוא על גבי ביצועים. ד. אין שום צורך ב-OC. ה. אין צ…
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המחשב הוא ASUS A53SV-TH71 ASUS A53SV-TH71 Laptop: Core i7 2670QM 2.2GHz Quad Core CPU, 4GB DDR3, 640GB HDD, 15.6" LCD (1366x768), DVDRW, 1GB GeForce GT 540, WiFi N, 6 Cell, Win 7 $608 Specs: ASUS A53SV-TH71 15.6" Black Laptop Memory Type: DDR3 Memory Speed: PC3-10600 Memory Speed MHz: 1333MHz Memory Slots (Total): 2 Total Memory Size: 4GB Maximum Memory Supported: 8GB Display Type: LED Screen Size: 15.6” Maximum Resolution: 1366 x 768 Processor Class: Core i7 Processor Brand: Intel Processor Type: Quad-Core Processor Speed: 2.2GHz Processor Number: 2670QM Lifestyle: Desktop Replacement Entertainment Condition: New Operating Systems: Windows 7 Home Premium 64-Bit Platform…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי חברים, להוסיף ולשפר תמיד אפשר. עזבו מחיר וכמובן שאנו לא הולכים להשקיע 10K על מחשב כרגע. האם המפרט האמור מספיק טוב להריץ משחקים באולטרא או באיכויות גבוהות? במידה ולא, מה הצוואר בקבוק שלי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לפי ה'שאלון' : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - זה בעיקר השימושים שלה * גודל המסך? 15.6, אבל אפשרי גם 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל אם אפשר לא מעל 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? רצוי שכן אבל לא נורא אם אין * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה מינימום * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא העדפה היא לפחות מעבד i3 (אף על פ…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי. רצוי לציין שאני אוהב להשאיר טונות של טאבים ותוכנות פתוחים בו זמנית, ורצוי שזה לא יאיט את המחשב יותר מדי... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, sc2, MMO למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1680, למרות שיכול להי…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר גם לטלוויזית LED 46" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמק…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד. שימוש: המחשב יהיה בייתי וישמש בעיקר לגלישה ואופיס, אך גם ישמש לעיתים לתיכנות (Eclipse) וניגון סרטים ב-HD (עם חיבור HDMI לטלוויזיה) דרישות: תקציב - בערך 2500 צג - 15.6" מעבד - לפחות i3 זיכרון - לפחות 4GB הארד דיסק - לפחות 500GB יציאות - HDMI ולפחות 3XUSB (אם יש USB 3.0 בתקציב שלי אז בכלל טוב, אבל אני מאמין שאין) יצרן - אני לא מספיק מבין בזה, אבל הבנתי ש-DELL ו-LENOVO מומלצות הערות: המחשב לא אמור לצאת מהבית, לכן פחות מטריד אותי עניין המשקל/זמן עבודה של הסוללה/צג מסנוור אני מתכוון לחבר אותו רוב הזמן לצג מחשב ומקלדת ועכבר אלחוטי.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]השאלה בכותרת, יש לי דרישות די ספציפיות, עד היום אני עובד על מחשב נייד, אני לא אוהב את המאזרים הגדולים והמסורבלים שהיו לי לפני שעברתי לנייד, בסלון יש HTPC גדול, לשדרוג עתידי של HDD לאחסון, בחדר אני מעדיף משהוא יותר קומפקטי, התלהבתי מעוד ממחשבים iMac, הבעיה היא המחיר המוגזם, שבו אני בונה מערכת שלמה, כולל מסך ועוד ישער כסף ל LCD חדשה לחדר. אני יודע שיש לחברות מותג אחרות, מחשבים מהסוג הזה, אך לא הרבה חנויות מתעסקות איתן, ולרוב מפרט מבוסס ATOM ,אני לא ממש רוצה לשלם על הקומפקטיות במפרט שלו, חשבתי עולי פשוט להרכיב מחשב במארז mini ITX, אך השאלה עד כמה אני מוגבל שם מבחינת חלקים? בעקרון מעבד I3 וכל מה שמסבביב, אני לא גיימר כלל ורואה רק סרטים, ככה ש…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד 13.3" בתקציב של עד 3000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים באיכות HD (חיבור למסך 37) *גודל המסך? 13.3 (אני רוצה שהוא יהיה יחסית קטן כי אני אצטרך לקחת אותו ללימודים לפעמים * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל ל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור כבל רשת , HDMI , WIFI. *בלוטות? שיהיה זה חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב עם מערכת הפעלה אני יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
התקציב הוא 1.8K א. לנסות ולחסוך אם אפשר ב. אפשר לחרוג ב0.2K אם זה ישפר משו באופן משמעותי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית, אינטרנט סרטי HD וטלויזיה. למחשב מחובר מסך באיכות HD. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בהארד דיסק. רמת שקט 6-7 לא מתוכנן אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה. אך יש צורך בהרכבת המחשב. אזור מגורים רמת גן צורך בHDMI, רצוי USB3 לא מתוכנן שדרוג למחשב בשנים הקרובות. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS, אינטרנט, תכני HD, תכנות JAVA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty גרסאות אחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ', 1680X1050 …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני חייל בקבע ולא יוצא לי הרבה להשתמש במחשב בבית,אז אני רוצה לקנות נייד שאוכל לעבוד איתו מנסיעה לנסיעה. התקציב הוא עד 3K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט בעיקר, אבל גם סרטים מוזיקה ועבודה עם אופיס, לא מעבר * גודל המסך?משקל רצוי? לא משנה אני מבין שיש קשר בין גודל המסך למשקל המחשב, אז אם יש מסך 13.3 במחיר סביר אשמח להצעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק את ה4 שעות ואני אהיה מבסוט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - * בלוטות? כבונוס לא יותר * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 320, בעדיפות כמובן ליו…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב דיי חזק בשביל אשתי. אומנם השימושים העיקריים שלו הם אופיס ואינטרנט, אבל חשוב לי שיהיה מספיק חזק בשביל לפתוח מספר רב של חלונות במקביל, בלי להאט את הקצב בצורה משמעותית. לפני כמה חודשים קניתי את דגם U31F של אסוס, בהמלצתכם, שאני מאוד מרוצה ממנו, ועלה פחות מ-3,000 שקל. לצערי נראה לי שהדגם כבר לא קיים. מישהו יודע למה, ואם יש דגם דומה במחירים כאלה? * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכת אלבומים עם התוכנה של לופה, ויכולת לעבוד עם הרבה חלונות במקביל * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? לא חובה * גודל מי…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלוםן, אני מנסה לבנות מפרט לשימוש ביתי בסיסי. גם בRSM וגם בTMS יוצא לי הפרש של 200-300 ש"ח בין מה שאני מצליח לבנות והמפרט של המשרדי ב1180 וזה אחרי שקיזזתי הרכבת מחשב, שירות VIP ואת העלייה הנוראית במחירים של הדיסקים קשיחים. מאיזה חנויות הבאתם את המחירים ? להלן מפרט שבניתי GlacialTech Igloo 7311 Light Silent fan, יחידות 1 ₪39 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=499 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 שרות RSM VIP, יחידות 1 ₪130 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1255 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 CompuCase 6K3…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב.. אז אחרי עבודה מצויינת של 3 חודשים, התפעלות מהביצועים והמחיר, והמלצה ל8 חברים, גם יומי הגיע.. ה AH530 שלי נפל מגובה קומה אחת פתוח... והמסך שלו נשבר חבל. אבל החלק הטוב - למרות שהאזור של חיבור הסוללה נסדק קצת- המחשב עובד מצויין בחיבור למסך חיצוני. בכל מקרה כשהתקשרתי לחברה הם רצו בסביבות ה-1100 ש"ח על תיקון (כמובן שאין אחריות על שבר) אז החלטתי לנסות להזמין מסך מחו"ל ולהרכיב אותו לבד- פירקתי את המסך וזה הדגם שלו- http://www.screenaid.com/lg-philips-lp156wh2tlaa-laptop-lcd-screen-156-wxga-led-right-connector-p-33259.html 119$ זה מחיר נחמד אבל חשבתי לעצמי למה לא לקנות כבר מסך מט? כמו שקיים ב A530. פה אני צריך את עזרתכם- מישהו שקנה A530 יכול לבדוק לי בעזרת EVEREST או ב…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר התייעצויות בשרשור קורדם, בניתי את המפרט למטה. הצרכים הם בסיסייים ביותר לעבודה בבית. חשוב לי כן שיהיה שקט , לכן אשמח להמלצות על מאורר. כמו כן בחרתי לוח אם זול במיוחד, האם יש הבדל גדול בינו לבין זה שבמפרטים המומלצים ? עוד עצות יתקבלו בברכה (אפשר אבל לא חובה לעלות בתקציב עד 1900). תודה מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Tray, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2980 Elixir 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪98 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2897 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪462 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3395 צורב Samsung SHS222 x 22 SATA (OEM) Black, יחידות 1 ₪113 http://www.r…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עם דרישות בינוניות (דוגמא: WoW , CoD MW ) . עברתי על המפרטים המומלצים ולא ראיתי משהו בטווח המחירים הזה שהוא גם עדכני . כמו שכתבתי בכותרת, המחיר הרצוי הוא כ 1500 -1600 שקלים. אם אפשר לקבל מפרט עדכני באזור הסכו"ם הנ"ל והמלצה לחנות מסוימת זה יעזור מאד, תודה .
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לבנות עבורי מפרט עפ"י הצרכים הבאים: 1. תקציב: 2500 ש"ח א) ניתן לנצל את התקציב במלואו ב) במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בכ- 500₪ נוספים 2. שימושי המחשב: עבודה משרדית וניגון תכני HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי מכיוון המחשב יישב בחדר השינה. חשיבות השקט היא 8-9 מתוך 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. ללא מערכת הפעלה 7. ברמה העקרונית אני מעוניין לרכוש את המחשב בזיגזג, אלא יש אלטרנטיבה טובה ואמינה באיזור ראשון לציון תודה רבה לכל העוזרים\מייעצים
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-