עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Guy.Sim,

שלום לכולם, אני מעוניין למכור אתהמחשב שלי שנקנה פני פחות משנה. עדיין בתוך זמן האחריות ומצבו מצוין. מה לדעתכם המחיר? מפרט: [table][tr][td] Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB‎ ‎750GB (SATA) 7200rpm‎ ‎15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight ‎ ‎NVIDIA® GeForce® 610M[/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rtmblog,

מה דעתכם על המפרט הבא? מיועד למשחקים במסך 24 FHD הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1007/987 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-D3H - Gigabyte - 4x up to 64 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - mATX (24.4x17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 375/368 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2K2-16-PC - HyperX - 16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz - With new PC Only - PC4-17000 CL14 - 1.2V…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, קודם כל תודה על העזרה, ועל האתר המדהים הזה. לענייננו, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, הוא ישמש קצת לכל דבר, קצת עריכת וידאו, יש לנו מצלמת וידאו mini dv, רוצים להעביר סרטים שצילמנו ולערוך אותם לDVD. קצת מצגות פאואר פוינט שישולבו בהן קטעי וידאו. קצת משחקים, בעיקר NBA ודומיהם, אבל גם שאר החדשים. התקציב הוא +- 3000 ש"ח, אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו'...). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by oshrinuri,

שלום רב, מעוניין במפרט למחשב בשביל אחי, שיענה על הצרכים הבאים: - עדיפות לאינטל (Tray) עם קירור סביר. - עיקר העבודה עם תוכנות גרפיקה (Illustrator, Photoshop). - כרטיס מסך: אין צורך בכ"מ לגיימינג אלא בעיקר לעיבוד גרפי (לאו דווקא אינטנסיבי, אבל ברמה חובבנית++). - מסך: רזולוציה גבוהה וסטנדרטית (לא רזולוציות מונפצות) עם איכות תמונה גבוהה וצבעים מדוייקים (24"+). הפאנל של המסך לא כל כך משנה, רק שלא יהיה יקר מדי. - אין צורך ברמקולים/מקלדת/עכבר. -מארז: שיהיה מארז יפה, לא מפלצתי מדי עם עיצוב נקי (sleek). -אשמח לקבל הצעה למכשיר הכולל מדפסת ופקס משולבים. - טווח תקציב: 3000-4000 ש"ח כולל הכל. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, מצורף מפרט למחשב במחיר 7190 שח. מעוניין בחוות דעת ותיקון אם יש צורך התקציב שלי הוא עד7500 שח, עדיף כמובן זול יותר, אך ניתן גם לחרוג אם זה שדרוג חומרה משמעותי. השאיפה היא שלא לחרוג שימושי המחשב: גרפיקה- פוטושופ, אילוסטרייטור וכ"ד. תוכנות תלת מימד כמו 3DSMAX rhinoceros, sketchup רזולוציה שיש לחבר 1920X1080. מתכוון לחבר גם מסך נוסף. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. אין צורך במערכת הפעלה/אופיס 8. אין עדיפות לחנות ספציפית 9. אין בקשות מיוחדות כלשהן 10. חשוב שניתן יהיה לשדרג…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני משתמש במחשב נייד של HP, שכרגע מותקנים בו שני זיכרונות 2G של HP (סה"כ 4G זיכרון). השאלה היא כזאת: מתוך הנחה שאני רוצה להוסיף זיכרון RAM למחשב, האם יש הבדל בין זכרונות של G.Skill, Kingston ו- Samsung? האם אני צריך בכלל רק את הזיכרונות של HP שהיא מציעה באתר שלה? מדובר במחשב נייד של HP, ProBook 4520s WD841EA.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה אתם אומרים? מה יותר נוח וטוב? כמובן שאת שניהם אני מביא עם מעבד ATOM N450 ו2 ג'יגה RAM.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itamarz_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי , אינטרנט , משחקים בסיסיים , אופיס וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי צורך בנייד למטלות כבדות - Visual studio, Matlab, ועוד דברים כבדים שרצים ברקע. אני צריך לפחות 32 גיגה ראם, מעבד לפחות I7, ויש לי צורך הכרחי בכרטיס של NVIDIA כי אני צריך תהליכי CUDA. תקציב - עד 7000 ש"ח, גודל רצוי 13 או 14 אבל אם אין ברירה 15.6, וחשוב לי שתהיה ניראות טובה כי אני במגע מתמיד עם לקוחות. תודה רבה לעוזרים היקרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני נמצא כעת לפני קניה של נתב אלחוטי וחשבתי על תקן 802.11N. יש ברשותי את הנייד Lenovo SL510, בדקתי באינטרנט ששמתי לב שהוא תומך בתקן N כDraft - למה בדיוק הכוונה ? בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עידכון (3.9.08)שעה 15:45: מה אתם אומרים ללכת על המסך הזה: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=VM-RD33-2257&Cat2Cat1ID=7233&Cat2ID=9805&aff=Zap〈=he אני רוצה לסגור עיסקה היום. דרך אגב מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול? אם לא אז איך החנות הזאת? ________________________________ שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה בפוטושופ ואופיס 2007 הדגש הוא על מסך לא מבריק (בשביל פוטושופ) אין צורך במערכת הפעלה. לא קריטי המשקל והגודל עדיף מסך 15.4 (אפשר יותר אם יש) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה ABIRDH

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bar2133,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו BF3 וסימולטורים ועריכה PHOTOSHOP ו SONY VEGAS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גם ל36" וגם למחשב 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by card,

שלום אני צריך מחשב קטן לניסויים. הניסויים כוללים תוכנה, וגם חומרה, לכן אני מעדיף שזה יהיה מנותק לחלוטין מהמחשב Desktop שעליו אני עובד. אז החלטתי לקנות טאבלט קטן, שיהיה עליו Windows. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם! תקציב: 300-600 ש"ח עם חריגה קטנה (כמובן שאם יש בפחות מה טוב), אפשר גם הצעות מאמזון. מחפש הצעה ללוח mATX למעבדי Ryzen 3th GEN המעבד שיהיה בו הוא AMD Ryzen 5 3600 -תמיכה בזכרונות מהירים, לפחות 3200MHz -יציאת M.2 (גם אחת מספיקה) -מיקרו ATX -אסטטי ונאה, אך בגבול הטעם הטוב- בלי יותר מידי אורות צבעוניים וכו'. -אין צורך בכל מיני פיצ'רים לא הכרחיים -ידוע כלוח אמין -משהו ששכחתי וכדאי להתייחס אליו . בקשר לPCI-E 4.0, לדעתכם נצרך או לא? הבנתי שכרטיסי מסך כיום לא עושים בו שימוש באמת. תודה חברים!

16. שלום אני רוצה לדעת עם שווה לקנות מחשב של סוני דגם RS420 Desktop במחיר 380$$ אני לא יודע איזה לוח אם יש למחשב הזה אני מקווה שתכלו לעזור לי תודה Model PCV-RS420 Processor Intel® Pentium® 4 Processor 2.80C GHz with Intel® Hyper-Threading Technology Cache Memory 512KB Integrated On-Die Level 2 Front Side Bus Speed 800MHz Standard RAM 512MB PC-2700 333MHz DDR (expandable to 2.0GB) Hard Drive3 120GB3 7200rpm Ultra/ATA-100 Hard Drive DVD±RW / CD-RW Drive*** DVD±RW -RW (4X max. write / 2X max. rewrite / 2X max. read) +RW (4X max. write / 2.4X max. rewrite / 2.4X max. read) CD-RW (16X max. write / 10X max. rewrite / 32X max. read) CD-ROM 40X max. CD-ROM read …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by razorer,

הנה המפרט שאני מזמין: צריך אישור להזמנה. אני לא לוקח AMD מסיבות מסויימות אז אנא, תחסכו את הריב. עבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤938 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤602 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤701 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤415 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤192 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤420 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SU…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כולל מסך, אני מעוניין שהכונן יהיה dvd וכן אם אפשר 1024 זכרון. המחשב מיועד למשחקים לצפיה בסרטים וכן להורדות, המחשב אמור להיות פתוח 24 שעות ללא הפסקה !! בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום הציעו לי את המיפרט הבא ב-5320 למפני משא ומתן מעבד אינטל i5 8600K לוח אם גיגאבייט K3 Z370 דיסק קשיח 250 SSD סמסונג + 1 טרה בייט מארז Antec DF500 ספק כוח 550W כרטיס מסך 1050 6 GB מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?Call Of Duty 6 mw2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אשמח אם תיתנו דעתכם על המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (אבל לא להכי גבוהות שקי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IlanF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אין לי כרגע משהו ספציפי אז נגיד BF4 ברזולוציה של 1440X900. הגדרות כמה שיותר גבוהות למרות שאני מאמין שבתקציב כזה לא יהיה יותר מבינוניות וגם זה בלחץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות שייכנס לתקציב אז מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וסידירום לא צריך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כרטיס מסך Point of View GeForce 6800 128MB 1771 AMD Athlon 64 3400 (754-pin) OEM 1280 מעבד לוח אם Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 BULK 509 Thermaltake XaserIII Romeo VM1000C 545 מארז זכרון DDR 512Mb 400MHz Samsung X2 760 Thermaltake Silent PurePower 410Watt W00035 ספק כוח 350 או את הספק כוח הזה ב10 שקלים יותר Thermaltake TT420APD 2-fan ספק כוח 360 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R-W-DL 16X Black Bulk 385 צורב DVD WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 395 LG 17 FLATRON F700P 1030 כונן דיסקטים 65 Sony Floppy Drive 1.44 Black מקלדת 60 Logitech Deluxe Keyboard Black OEM רמקולים 287 Creative Inspire 2500 (2.1) black Logitech® MX510 Optical Mouse עכבר 250 אני אישית מעדיף לחכות …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, המחשב שלי גוסס והלך לי כרטיס המסך, ככה שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש אחרי איזה ארבע שנים של סחיבה. הנקודות החשובות לי במחשב: - שהמשחקים שיש בשוק כרגע יעבדו סבבה, לא צריך הגדרות מטורפות וכאלה. התקווה היא שגם עוד שלוש שנים משחקים עדיין ירוצו על המחשב (גם עם הגדרות באסה) - אני הולך להריץ עליו כנראה windows XP ואולי לינוקס כלשהו, אבל עדיף שתהיה אפשרות להריץ vista, שיהיה.. - שהמחשב יהיה אמין - ברור שהוא יהיה אמין, אבל מה שזה אומר מבחינתי זה לקנות חומרה סטנדרטית שכולם קונים, וידוע שבדרך כלל אין בעיות איתה. אני אומר את זה בגלל ניסיון רע עם חומרה שנחשבה high-end ועשתה לי צרות... בקשר לחומרה: - יש לי כבר הרדיסק 250 ג'יגה וצורב DVD מהמחשב הקודם. - חלק אומרים לי שכדאי לקנו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום.. ברשותי מחשב נייד של ACER דגם EXTENSA 5620Z DUAL CORE עם ויסטה HOME PREMIUM ולאחרונה אחרי שהחלפתי ספק אינטרנט המחשב נהיה איטי מאוד, לא רק באינטרנט. עד שהמחשב עולה לוקח בערך 5 דקות, לוקח לא מעט זמן לתיקיות וקבצים להיפתח ופשוט איטיות טוטאלית. רציתי לדעת מה יכול להיות הגורם לבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת. תודה מראש לעונים ולעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.