ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
כעת יש לי מסך מחשב 34 אינץ' והגודל לא מספיק לי. ראשית הרוחב, אמנם הרבה פחות משמעותי לי, אבל מציק לי שאני לא יכול לפתוח שתי תוכנות במקביל על אותו מסך כי אז הטיימליין הופך לקטנצ'יק. שנית והמשמעותי הרבה יותר זה הגובה. כעת התצוגה היא 21:9 אולטרה רחבה אבל הגובה למעשה זהה למסך 24 אינץ', כאן אני מחפש שדרוג ואני לא מוצא כי רוב המסכים גם ה'ענקיים' שביניהם, הם ביחס הזה. יש אולטרה אולטרה רחבים אבל הגובה נמוך. בשכבות בפרמייר ובאפטר אפטר צריך לגלול מלא - מלמעלה למטה ולהיפך. אני רוצה את כולם מולי ללא צורך לגלול בכלל, גם אם יהיו לי 10 שכבות ויותר. מאמין שמי שמספיק מבין בזה יסכים איתי. אשמח לכל המלצה.
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכל המקצוענים. (חדש באתר) אני זקוק למפרט מחשב בעיקר למשחקים. (גם משחקי רשת) המחשב מיועד בעיקר למשחקים. קצת סרטים, ושירים וכ'ו. חשוב לי מאוד להדגיש, כי הגרפיקה והביצועים חשובים לי מאוד. ללא פשרות! עד כמה שניתן. אני גם רוצה שהמחשב יהיה מוכן למשחקי העתיד , כגון- BF4 COD-G וכ'ד. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD ומוזיקה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר! אני משתמש בו 24 שעות…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד. האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות, חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה אוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הפעלה כן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם חשוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים : הכל מהכל... אין עריכה גרפית, משחקים פה ושם.. המפרט הוא מחנות ולא מאתר ככה שאני מקווה שאני אכתוב נכון מעבד intel e6550 core 2 1333mhz לוח אם gigabyte 965pds3 זיכרון 2*1024 667 קורסייר דיסק קשיח WD sata2 360gb 16mb כרטיס מסך Gigabyte 8500gt 256mb רמקולים Eacan 2+1 מעץ (אותם אני עוד אבדוק בחנות) מארז ATX midi בלה בלה 500W מסך LG 1953TR ניגודיות 1:2000 ותגובה 2ms ויש גם DVI לא מבין בזה... צורב DVD של NEC מקלדת ועכבר פשוטים מחיר סופי : 4890 ש"ח מה דעתכם? תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למחשב נייד לצרכי עבודה - office, אינטרנט ושימושיים ביתיים / משרדים לא תוכנות מורכבות. חייב שיהיה קל מכוון שאני מסתובב איתו הרבה...כלומר לכוון ה 14" יש המלצות - תקציב של כ 3500 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי HWZONE קניתי את המחשב באוקטובר, לפני שהתקבלתי לדוקטורט בחו"ל. אני מתכנן למכור את המחשב בארץ בשלמותו לפני הנסיעה, ולהרכיב מפרט חדש דומה בארה"ב. המטרה שלי היא לפנות לידע של חברי הפורום לקבלת מחיר הוגן עבור המפרט. אני לא מעוניין להרוויח על אף אחד. טוב, מספיק טקסט. המפרט: [TABLE=width: 258] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD=align: left]i5-4690k (Stock Cooled)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD=align: left]Gigabyte GA-B85M-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון[/TD] [TD=align: left]ADATA 16GB DDR3 1600[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קשיח[/TD] [TD=align: left]Crucial MX100 256GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כרטיס גרפי[/TD] …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! על איזה משטח מומלץ לשים את המחשב נייד משטח עץ או זכוכית או משטח אחר שאתם ממליצים חוץ ממשטח קירור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את הנייד הזה בזאפ אני ממש רוצה לקנות אותו בבקשה כנסו ללינק ותאמרו לי מי שכמובן מכיר את החנויות האלו שנמצאות ברשימה מי הכי אמינה וממי להיזהר ממי לא לקנות בבקשה אני חייב עזרה דחוף בזה אני לא רוצה לקנות מחשב שבפנים הכל עבודה בעיניים. תעזרו לי בבקשה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755645 תודה מראש אנשים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר מהעבודה שמחפש לקנות לבנו מחשב ליומולדת הקא'ץ הוא שהוא יקנה את זה דרך חנות ספציפית באוקראינה ... בגלל שאין לי מושג בשפה הרוסית אני מאד אשמח לעזרה מכם ... אז ככה האתר הוא: http://www.mk-moi.ua/ להלן השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל בהמהרה לכסף באתר = 16500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב מאד גמיש והוא יכול להעלות אותו ללא בעיה אלא אם כן יש סיבה מוצדקת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב אין בעיה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושים רגילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבר במחשב 4ג'יגה ראם ידש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4670 DD3 1G עכשיו מה שאני רוצה זה חוות דעת על כמה חלקים שקניתי היום מעבד: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz CPU קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Silent 140mm CPU Fan For 754,393,AM2,775 (תכלס גם מתאים לAM3) לוח אם: Gigabyte GA-MA785G-UD3H (AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD 4200, HDMI, 1394a) [2סלוטים לכרטיס מסך יענו אפשרות לקרוספייר בעתיד] והארדיסק WD 500GB יצא לי: 1700 ש"ח. למטרת שימוש: הכל בתכלס לרוב אינטרנט ומשחקים. וזה כי אני ממש ממש ממש עני(חייל) פשוט החלטתי לפנק את יצמי ליומולדת 20 שהיה לי לפני יומיים (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 ומצויין במפרט שלו הגדרות רשת אלחוטית : 802.11a , 802.11g , 802.11n אני לא כל כך הבנתי מה זה אומר והאם זה מתאים לרשת האלחוטית שיש בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי שבוע טוב לכלולם ! בעקבות המהלך של ASROCK, גם חברות לוחות אם MSI וגם ASUS יאפשרו המהרה ( OC ) של מעבדי אינטל ללא סיומת K על לוחות אם ללא ערכת שבבים Z. הכל בתלות בלוח אם ומערכת קירור. לפרטים - https://www.kitguru.net/components/motherboard/joao-silva/asus-and-msi-will-also-allow-overclocking-of-non-k-cpus-on-non-z-motherboards/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 2500 (חריגה של 200)ללא מסך !!! שימושים גיימינג כבד!!! משחקים כמו call of duty mw3 / bf 3 /fifa 12 /crysis 2 וכו הפקה מוסיקלית עריכת סאונד cubase עריכה גראפית photoshop/ 64bit שימושים מיוחדים הייתי רוצה שתבחרו לי לוח אם חדשני שאוכל לשדרג בעתיד בלי להלחיפו , ובכלל את המחשב הכיטוב שאפשר להשיג בסכום הזה חומרה אופציונלית הנפח מקסמילי בדיסק קשיח מעבד וכרטיס מסך הטובים ביותר שאפשר לקנות במחיר הזה (ןi5 / i7 וכווו) אפשרויות רכישה ivory / ksp / אלקטרה מחשבים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג בינוני /כבד. מתלבט בין שני מחשבים שמחיר כל אחד מהם הןא 800 . 1. דגם HP ELITE 8300 מעבד Intel I7 CPU -3770 3.4 GH. זיכרון 12GB. דיסק קשיח +SSd 120 Gb HDD 500 GB . כרטיס מסך של NVidia GT-210 עם זיכרון פנימי 1Gb. 2. מעבד xeon e5 2620 v2 6 chores 12 threads זיכרון 16g 820gb hdd כרטיס מסך gtx 750 2gb
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד : AMD Richland A10-6790K Quad Core 4.0GHz כרטיס מסך : AMD Radeon™ HD 7700 ראם : G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit דיסק קשיח : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB אסאסדי : Sandisk Ultra II SDSSDHII-240G 240GB SSD SATA III ספק כוח Antec 550W 80+ VP550P מארז CoolerMaster Elite 241 Mini Tower Black קירור :Noctua NH-C14 ספק כוח : Asus A88XM-A FM2+, AMD A88X, DDR3 2133, PCI מריץ COD AW ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קודם כל תודה מראש לעוזרים אני מבקש בבקשה! חוות דעת על המפרט הבא באמת בלי עצות לשיפורים וכל זה רק חוות דעת טוב טוב לא טוב לא טוב.. אז ככה, מארז : ANTEC P180 לינק : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3599 מחיר : ¤840.00 זיכרון : OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual X 2 לינק : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7744 מחיר : 4 גיגה = 1720 ש"ח כרטיס מסך : LEADTEK WinFast PX8800 GTX TDH 768MB PCI-E לינק : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6579 מחיר : ¤3,625 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DQ6 לינק : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7722 מחיר : ¤1,390 ספק כוח : Corsair HX 520W PSU לינק : http://www.noacomp.co.il/product.a…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף Dell inspiron 1564 i3 330 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2159 המפרט הזה משום מה לא מופיע באתר חברת Dell או HP Pavilion dv6-1310EJ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2033 השימוש שלי במחשב בגדול - אינטרנט, סרטים, תקציב 3000-3500 הסיבה שאני מתלבט עם הhp למרות שהמעבד יותר חלש מבdell היא שיש לו שנתיים אחריות ולדל שנה אחת ואם הבנתי נכון יש להם שירות יותר טוב מdell , וגם יש לו כרטיס מסך יעודי , תודה רבה אנשים !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך רק חלק מהדברים: 1. לוח אם: חובה יציאת COAX דיגיטלית לאודיו, לא חובה שיהיה BLUETOOTH, תמיכה בSATA2, ללא כרטיס מסך מובנה. 2. מעבד: המון חישובים, תוכנות פועלות יחד בו זמנית- לא דווקא תוכנות כבדות אבל אני רגיל להיות בהרבה מקומות במחשב בו זמנית אם זה לכתוב באופיס בזמן שבטלויזיה פועל סרט מהמחשב ואני שומע מוזיקה ברקע כשאימיול וביטורנט פועלים וגם AVANT browser מריץ 15 אתרים שונים בזמן הזה. 3. מארז: פשוט רצוי שחור ושקט חשוב שקט! ועם ספק ומאוור. 4. כרטיס מסך: שיספק אותי לחיבור מסך LCD 22 של המחשב, ואולי גם טלוויזית LCD. משחקים לא כל כך חשוב אבל שיריץ ברמה סבירה. 5. זיכרונות: אני חושב שזה הכי חשוב למה שאני צריך, הרבה דברים פועלים בו זמנית ושהמעבר בינהם יהיה מהיר ו…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידה וזה הכרחי אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD 3D BR מלא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תמיכה מלאה בXBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LED FULL HD 3D 70 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בעזרה בהרכבת השילוב הטוב ביותר למעבד של אינטל ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה בשווי 1200 ש"ח *יש מצב שבעתיד אני אוסיף ללוח אם כרטיס מסך בנפרד. *המחשב מיועד לאינטרנט וסרטים. תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד ל5.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה, עריכה, עבודה משרדית וכו- קצת מהכל ברמה בינונית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600 על 1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS, ספורט. ממש לא משהו כבד מבחינה גראפית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי הוא אינטרנט ומוסיקה ומשחקים פה ושם לא יותר מדי. לא ממתוכנן לבצע אוברקלוק. וחשוב לי שמחשב יחזיק לי לטווח הארוך. מעבד - - 1029 ש"ח - INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB BOX זיכרון פנימי -459 ש"ח- CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT לוח אם -587 ש"ח- GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך -665 ש"ח SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O RETAIL דיסק קשיח -423 ש"ח - WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS מארז + ספק כוח - 398 COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN צורב 189DVD ש"ח LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SAT…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים לגיימר ממוצע-קל, תכנות קל ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה איכות טובה , 4K לטלוויזיה, יעבדו עם משחקים חדשים לשנים הבאות וכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יומיומי: אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר). צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס וידאו בנוסף), מעבד (I5)+ קירור, ספק כח, SSD 128GB, לא צריך DVD, כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה התקציב המירבי? 2000-2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, מסך קיים של DELL UltraSharp U2312HM. 4. האם יש ר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-