עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danielzy,

אוקיי... 1. חוות דעת על המפרט הבא 2. אני לא יודע איזה מארז + ספק כח אני צריך... אני חושב שבערך 620-750W... מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1017 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-D ¤761 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 nVidia ¤317 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2N800SR2GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 512MB PCIe ¤1168 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV387 צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD ¤129 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=P…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מתלבטת איזה מחשב כדאיי לי לקנות ללימודים שבהם אזדקק לתוכנות כבדות .. ההתלבטות היא בין מקבוק לדל 2017 בנוסף יש לי את האפשרות לרכוש את המחשב מארה״ב כך שהמחיר יהיה יותר זול מבארץ אם יש לכם הצעה לחברה אחרת טובה של מחשבים אשמח ..

3. שלום רכשתי השבוע מחשב נייד דגם DELL VOSTRO 1510 מעבד 2000MHz dual core זיכרון 2GB כרטיס מסך מובנה mobile intel 965 (לפי המנהל התקנים) עכשיו הכל עובד מהר ויציב. המחשב עובד על ויסטה. הטעינה של תמונה בפוטושופ איטית מאוד! לוקח לו בערך דקה לטעון קובץ תמונה בגודל 800X600 הבעיה מתרחשת כאשר אני מתחבר לרשת מחשבים, עם זה בצורה אלחוטית וגם אם זה חוטי.. כאשר אני מחבר את המחשב למודם אינטרנט רגיל אין שום האטה בפוטושופ והכל עולה מהר. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.. ברגע שאני מתנתק מהרשת תמונות בפוטושופ שוב עולות מהר.. ניסתי להגדיר כל מיני דברים.. רשת ציבורית, רשת פרטית.. ואין הבדל.. למישהו יש פיתרון?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי?1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אין בעיה לנצל הכל , אך אם ניתן להגיע לתוצאה מספקת בפחות אני אשמח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא חשבתי על זה עדיין , תלוי בצורך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.solid,autocad,matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?RTS * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה לכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Zmosh,

שלום ותודה מראש לעוזרים! עשיתי את זה לפי הפורמט, מקווה שעשיתי את זה נכון. 1. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח. ולמרות שתמיד יש עדיפות לחיסכון, אני רוצה מחשב שיהיה טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה ולכן ניתן להשתמש בכולו ואף לחרוג קצת במידת הצורך (עד 500 ש"ח) 2. א) השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים ותכני HD, אבל גם קצת שימוש ללימודים ושימוש בפוטושופ אם זה משנה משהו. ב) מסך הטלויזיה שלי, ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms, ישמש כמסך המחשב, לכן חשוב מאוד שיהיו יציאות HDMI למחשב. אני משחק בכל מיני משחקים ככה שאני לא יכול לרשום משהו מוגדר, ולגבי ההגדרות הגרפיות אני אשמח אם הם יהיו ברמה הטובה ביותר שאהיה אוכל להשיג במסגרת התקציב …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח, ומרוב ריבוי החברות אין לי מושג במה לבחור. הדרישות שלי הן כאלו: מעבד כפול ליבה של אינטל, 1.66 מה"צ לפחות כרטיס מסך לא מובנה, מינימום Nvidia 7400 או ATI X800 (אני יודע שקשה למצוא ניידים עם כאלו כרטיסים). זיכרון פנימי 1024 מגה 533 מה"צ. דיסק קשיח לפחות 80 ג'יגה. צורב די וי די. חיבור Lan חוטי, Lan אלחוטי ו BlueTooth מסך 15-17" מממממ......עד כמה שידוע לי HP/COMPAQ מובילה בתחום, אז חשבתי אולי לקחת נייד שלהם, אבל לא חובה... יש המלצה לנייד ספציפי? אפשרי לעלות קצת בתקציב למרות שהייתי מעדיף שלא תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Chod Taar,

שני נציגים של חברות מחשבים אמרו שאני צריך לקנות כרטיס מסך מפלצתי, בערך 3,000 ש"ח, ולהוסיף ספק כוח מיוחד ולוח אם שתומך בכרטיס המסך. לא נשמע לי הגיוני. אני עובד כרגע עם שני מסכים ואין לי כרטיס מסך בכלל, רק ה- OnBoard . הבנתי שאם אני שם כרטיס מסך הוא עוקף את ה- OnBoard , אז אי אפשר פשוט להוסיף כרטיס. אבל מה עם לשים שני כרטיסים פשוטים יחסית, כל אחד עם שתי יציאות ? או אפשרות אחרת, מישהו מכיר ? תודה : )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by galnahum013,

היי חברים שלום לכולם שמי גל הידע שלי במחשבים אינו גדול ואף שואף לאפס לכן הנני מבקש עזרה ואשמח לכזאת מכל אחד. בשעה טובה החלטתי שאני רוצה להחליף מחשב. כיום יש לי נייד פנטיום 4 (כן כן פנטיום), לצערי המחשב לא פועל כראוי, הוא נתקע כל הזמן, עולה ומגיב נורא נורא לאט מתחמם בצורה מוגזמת ולסיום עושה לי את החיים קשים. לתעסוקתי אני סוחר בצורה מקוונת, החל מחנות בeBay ועד למכירה, שיווק והפצה כדרופ שיפר לסוחרים. אני מעוניין להרכיב מחשב נייח, או לקנות מארז מוכן, וגם מסך למחשב. התקציב שלי הוא 3,5 אלף שקל וזה כולל המסך. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר, ולא ייתקע כל הזמן. שהמחשב יוכל לעבוד שעות ארוכות בלי להתחמם. זאת ועוד יש לזכור שאני נמצא שעות ארוכות מול המסך לכן אני צריך גם מסך טוב ואיכותי. א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sigi,

אנא עזרתכם בהמלצה למחשב לעבודה עם חבילת CS6 בעייקר אילוסטרייטר ואינדיזיין. ללא עבודה על וידאו, תקציב עד 6.5K.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מרובע ליבה בעוד שבועיים-שלושה כשקרוב משפחה שלי טס לארה"ב. מה האופציה הכי זולה (אבל בכל זאת טובה ואמינה) בשבילי? אני גם צריך 4GB זיכרון. תודה רבה לכל המגיבים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pisti,

שלום, קודם כל תודה רבה למי שיעזור. 1. תקציב מקסימלי - 5K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. דוגמא למשחקים: CODBO והמשחק הבא בסדרה, FIFA 11, NBA 2K. שימוש יעשה באופן תדיר ביותר (מספר שעות ביום). הגדרות גרפיות גבוהות (לפחות למשך שנה וחצי). 3. מסך 21" אינץ' לפחות. ציוד היקפי לא צריך! 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון. 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מחנות אמינה עם אחריות, אני מעוניין שהמחשב יהיה עם אנטי וירוס יעיל טוב ולא סותם את המערכת. אני מבקש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DavidBD,

שלום ברשותי מחשב נייד מדגם Dell D620, המחשב ישן מאוד. לפני כמה זמן קיבלתי התראה על חיי סוללה קצרים דרך הווינדוס, והסוללה מספיקה לי רק לבערך 13 דק' כאשר היא טעונה בצורה מלאה. הסוללה לפי מה שראיתי היא Li-Ion 56Wh (אם אני לא טועה ). חשבתי על קניית סוללה חדשה, אך רציתי להתייעץ פה לפני. אני לא רוצה לקנות משהו יקר מדיי. רציתי לקבל קצת פרטים על הסוללה הבאה: http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=138 כמה זמן עבודה +- היא יכולה להחזיק בלי מקור חשמל? האם היא סוללה טובה ביחס למחיר? תודה, דוד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, עבודה בוורד וסרטים. חשוב שיהיה למחשב הזה זמן סוללה ארוך ושלא יהיה כבד מכיוון שהוא הולך להיות הרבה בדרכים. וגם חשוב שיהיה לו צורב DVD, יציאות נוחות, ותמיכה בWIFI. תודה שנכנסתם, יום טוב

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Markis,

שלום ברשותי מחשב נייד hp dv4140ea. "הבננה" של ספק הכוח שלו התעקמה אחרי נפילה של המחשב וכשיישרתי אותה הספק הפסיק להעביר חשמל למחשב. נתוני שכתובים על הספק: outpot: 8.5V, 3.5A, 65W hp part no: 239427-004 replace with hp spare 239704-001 1. האם אפשר לפתור בעית הבננה הזאת בעצמי או מישהו שמתעסק באלקטרוניקה ? 2. המלצה על ספק כוח מתאים וזול ? 3. המלצה על חנות אמינה וזולה ? 3. אם יש למישהו ספק כזה משומש ? הדבר מאוד דחוף - תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלוםהעדכונים האוטומטיים לווינדווס (7) במקרים רבים מתחילים לרדת ולהיות מותקנים כשרוצים לכבות את הלפטופ או כשמדליקים אותו ו"תוקעים" את הכיבוי או תחילת העבודה...כשאני מכבה את הלפטופ אני רוצה לכבות וללכת...האם הורדה והתקנת העדכונים כל כך חשובה?יש עיצה איך להתמודד עם זה?מה אתם עושים?תודהערן

16. Started by dolevkikos,

אהלן, מחפש לרכוש מחשב נייד באופן מיידי, תקציב עד 3000 שח (יש אופציה לרכוש באילת) השימוש העיקרי הוא לימודים הומניים וגלישה סטנדרטית נטפליקס וכו'. דברים שחשוב לי שיהיו במחשב: מסך בין 13-14 אינץ' כונן ssd 512 משקל סביר, לא יותר מקילו וחצי. והכי חשוב שלא ירעיש בשימוש רציף. יש לי כמה אופציות שאשמח לקבל עליהם חוות דעת: https://ksp.co.il/mob/item/72447 dell vostro 14 https://ksp.co.il/mob/item/105183 lenovo 3-14iml 81wa0070iv

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן חברים. מחפש מערכת מחשב למשחקים שתעלה משהו כמו 2500 שקל. חשוב שתריץ את הכותרים האחרונים ברמה טובה מאוד. מה אומרים על המערכת הזו? מעבד Intel Core i3-2120 3.3GHzקירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2V-B3זיכרון G.Skill DDR3 4GBכונן קשיח WD Caviar Blue 500GBכרטיס מסך Sapphire Radeon HD6770 512MB DDR5צורב LGמארז Rosewill R220 2 Fansספק כח איכותי Thermaltake 400W[/l][/l] בזיגזג מחשבים מוכרים אותה ב2700 ש"ח במערכות מוכנות שלהם באתר. ולהלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ש"ח 1,143 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 547 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 1,291 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe CALIBRE--P888 330 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-8 T800UX2GC4 657 מארז כולל ספק Antec SONATA-II EC 450W 0761345-08140-5 250 קרור למעבד Thermaltake V1 TT-CL-P0401 80 מאוורר למארז Thermaltake Smart Case Fan II 120mm TT-A2029 81 כונן ASUS S520 X52 CD 30955 סה"כ 4379 ש"ח עדיף לקחת את הסונטה 500WATT ? איך הזיכרון והאם יש אופציה טובה יותר ? האם המאוורר לא מוגזם למעבד קריר שכזה למרות שמתוכנן OC ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-BF4,SKYRIM,GTA, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך טלוויזיה שתומך ב720p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי נמוכות,רזולציה גם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין בלוח אם, מעבד, זכרונות הארד דיסק ומאוורר למעבד בסכום הנ''ל כל זה יחובר למארז שיש ברשותי (cm690) ספק סיסוניק 500 וואט וכרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit pci-e תודה לעוזרים

21. השימוש: גלישה באינטרנט, שימוש משרדי בעיקר, Word ושטויות כאלה מה צריך לכלול: מדפסת, מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך והמחשב עצמו... Celeron גם בסדר... לא AMD, תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי חברים,אשמח בבקשה להמלצות על מחשב נייד למעצבים גרפיים מתחילים,צריכה לקורס חדש שאני מתחילה. וגם שלא יהרגו לי אתה הכיס.(תקציב של עד 5000)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Tanya,

בוקר טוב. צלצלתי ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm אמרו לי שאין בכחול או אדום, אלא רק בשחור. האם יש מקום נוסף לברר שם האם ניתן להשיג את הדגים הספציפי בצבע אדום? אני לא רוצה לוותר כל עוד לא בדקתי את כל האפשרויות. [אולי אפילו אחשוב על לרכוש מחו"ל]. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, 1. תקציב - עד 5,000, אבל יש לי SSD 450 של Sandisk וכן - 2x4GB 1600 CL9-9-9-24 של GSkill. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שניתן. ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. שימושים - משחקים, וכן שימוש במספר Virtual Machines במקביל. א) תוכנות ספציפיות - VMWare, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים - League of Legends, Startcraft 2, וכן משחקים אקראיים אחרים, למשל Witcher3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 24, 1920x1200 (עיקרי) ומסך זהה נוסף. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות ומעלה. 4. האם יש רכיב שא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש (לחכות עד שהמחירים יירדו בסביבות אוק' ??) ואלו הדברים שהייתי שרוצה שיהיו בו : לוח אם - כרטיס קול טוב ++ *לא חובה* אפשרות OC לעתיד (כרטיס LAN מובנה כדאי לא כדאי ??) USB וכל שאר החיבורים הרגילים.. כרטיס מסך לא יקר עד 350 ש"ח ~ ציוד הקפי: מקלדת עכבר נוחים (אני יושב דיי הרבה זמן מול המחשב) רמקולים: עד 350 ~ ש"ח בערך הכנתי מפרט, מה אתם אומרים ? : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 279.85 ] 1 Hard Discs : Wes…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים