ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
תקציב - 3000-4000 ש"ח (לא להגזים, ראו הערות נוספות) שימושים - בעיקר משחקים, הוא אומר שהוא משחק בהכל (אני לא מבין במשחקים), כמובן גלישה באינטרנט וכו' OverClock - לא חומרה - צריך מחשב מלא ציוד היקפי - מקלדת ועכבר. (מסך אני ארכוש כנראה את הDELL U2312HM - אבל זה לא במסגרת התקציב הנ"ל) חנות מועדפת - KSP הערות נוספות - המחשב מיועד לנער בן 16-17 שאוהב לשחק עד עכשיו היה משחק על מחשב עם מעבד i5-2500K עם כרטיס המסך המובנה (HD3000) והרבה משחקים עבדו, חלק לא רצו על המחשב (בגלל הכרטיס מסך אני מניח). סה"כ אני מחפש מחשב טוב ומהיר, ומקסימום נשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים אם הוא יהווה צוואר בקבוק. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם זה רק נדמה לי או שאכן יש מחסור מסויים בחומרה בארץ? אני רוצה להרכיב לעצמי מפרט של מחשב חזק שיתאים גם לגיימינג וגם לעבודה (AMD R9 או אינטל I9 עם 128GB של זכרון וכרטיס 2080super)אבל מיום ליום אני רואה במפרטים של החנויות הגדולות שאין כמעט חומרה זמינה.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
ללא מסך, ומארז. בעיקרון אני עומד לקנות את המחשב בארצות הברית בערך ב 550$, ככה שאם תוכלו לבנות לי באתר כמו newegg אני אפילו אשמח תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לשרשור הזה, אין מנוס אלא להחליף את המחשב... המטרה- קצת משחקים, הרבה עבודה עם קבצים כבדים (תמונות, DWG, ) לא בעריכה אלא בצפייה. אני צריך בגדול שני מחשבים- לשדרג מחשבים קיימים. יש לי באחד 1050TI ובשני 970 ואותם אני מתכוון להשאיר תכננתי להעביר גם את הSSD שיש לי שעליהם יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות. הם בגודל 250GB בכל מחשב, ולצרף 1TB מהיר חשוב מערכת שקטה ומאווררת. אין מגבלת מקום. ואין צורך בלדים צבעוניים למיניהם המערכת הנוכחית שלי כולל I5 2500 ששירת אותי כמעט עשור ואני צריך מערכת שתחזיק תקופה יפה גם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח למחשב. כולל חריגה קלה אם זה נדרש 2. …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר עבודה משרדית אבל יוכל להריץ משחקים קלים כמו SAN ANDRES וSIMS2 חשוב לי שהמסך יהיה לא פחות מ-15 אינץ' ושהסוללה תיהיה סבירה+ (ולא אחרי שעה וחצי עבודה מול אינטרנט יגמר הסוללה כי ה-EIFI דלוק) היה לי נסיון טוב עם TOSHIBA בתחילת הדרך אז זאת החברה שכרגע אצלי בעדיפות ראשונה.. כמו כן DELL, LENOVO, ASUS שמעתי פעם שהאחריות של HP לא טובה והם עושים בעיות, אבל אם אני טועה גם זאת יכולה להיות אפשרות דרך אגב, packard bell היא חברה חדשה בנידיים? רק לאחרונה אני רואה מחשבים שלה.. איך היא? מאוד מאוד חשוב אחריות ! שנתיים לפחות או אם שנה אז שיהיה אפשרות להרחיב (: הנה כמה דגמים של LENOVO שראיתי ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם: http://ksp.co.il/h…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בעיקר ל...אינטרנט, יוטיוב (הילדות...), RPC (עבודה...) יריץ WIN7 (מה לעשות)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כ 2000 שח. רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בסרטים, חיבור לטלוויזיה, אופיס, אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, הייתי צריך עזרה בקשר ללוח אם ומעבד (בפורום המתאים) וקצת חרגתי מהנושא אז אני אתחיל כאן מהתתחלה רק יותר קשור. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, עכבר וכו' רק את המחשב עצמו, ואני לא יודע איזה רכיבים אני לא צריך הארדדיקס כי כבר יש לי ואני לא צריך כרטיס מסך כי גם אותו יש לי בקשר לכל השאר, כאן אני צריך את העזרה שלכם איזה רכיבים כדאי, אני לא מחפש מחשב על שיחזיק לי לכמה שנים טובות אני צריך מחשב שיחזיק לי שנה-שנה וחצי ושיפעיל משחקים בלי בעיות התקציב לכל זה הוא בסביבות ה2000-2500 שקל אני חוזר, אני לא צריך כרטיס מסך או הארדדיסק! תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לשימוש כללי, בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח ללא מסך ומערכת הפעלה,. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני מתעתד ללמוד הנדסת תוכנה תקציב 2000-3000 אפשר לזלוג קצת לא צריך מערכת הפעלה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ביקשו ממני יעוץ לקניית מחשב נייד היום(?!), ולכן הדרישה שיהיה במלאי בבאר שבע (אופיס דיפו, KSP וכו' - לא אייבורי). המחשב הוא לא לגיימינג hard-core אלא למשחקי כדורגל וכדורסל למינהם. מעבר לכך ישמש לגלישה באינטרנט ושימושים כלליים. במסך אין צורך מעבר לרזולוציה סטנדרטית. טראקפוינט לא הכרחי. חשוב שיבוא עם מערכת הפעלה. אודה מאוד על תשובה בהקדם.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מחפש מחשב לאדם מבוגר שעורך סרטי וידאו ביתיים. כרגע הוא משתמש בפנטיום 4 עם 512 מגה זכרון... מדובר באדם שלא יחליף את המחשב ב10 השנים הקרובות כך שכדאי להשקיע ברכיבים עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בULEAD כרגע. מן הסתם ישודרג לתוכנות עריכה מודרניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשו…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לימודים ארוכים אני מתכנן לקנות מחשב וכבר קניתי כמה חלקים אני מתלבט לגבי מסך וכרטיס מסך המון. אני מאוד נעול על מסך כלשהו של 3440*1440 100HZ ולקנות כרטיס מסך 5700XT או 2070S. השאלה שלי היא כזאת: אם נגיד אני עם המסך של 100HZ ומשחק נגיד נגיד ב 75FPS, האם זה טוב? או שבשביל להנות מכל ה 100HZ צריך לשחק ב 100FPS ומעלה? אני יודע ששני אלו הם דברים שונים אבל כמה משנה שם הסינכרון בכמות הפריימים לרענון הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צריך המלצה מקצועית למחשב נייד רציני שגם יתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות - אוטוכד , פוטושופ , 3D מקס ושות וגם יהיה מחשב איכותי כמחשב אישי - סרטים , מוזיקה , אינטרנט , כל מה שצריך ... בכלל איזה חברה היום מומצלת לקנות ואיזה לא ? חשוב לי גם חי סוללה ומשקל שלא יהיה מוגזם , גודל מסך גם לא החלטתי מה עדיין אידיאלי אשמח לעזרה , תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הורי רוצים לקנות מחשב חדש במקום הישן שלהם שהלך לעולמו. שימושים עיקריים הם אינטרנט ואופיס וקצת תוכנות מקצועיות המבוססות על אופיס. התקציב הוא 3-5K ודי גמיש (כמו ששמתם לב). לדעתי, כדאי לקנות מסך גדול (20" לערך). אשמח להמלצות למפרט, וגם לחנות באיזור כפר סבא. תודה עומר
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כפתור ה-ALT במחשב GIGABYTE שלי יצא מהמקום. המחשב נמצא עדיין באחריות. המחשב נשלח ליבואן והוא טוען שזה נזק פיזי והוא לא מסכים לתקן את זה במסגרת האחריות הוא מבקש על הכפתור 135 ש"ח. האם כפתור שיצא לא באשמתי הוא במסגרת האחריות?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך תמיד טוב, אך לא על חשבון האיכות! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (כרגע סטודנטית להנדסת תוכנה) + עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE - תחביב, כל שפות התכנות - תואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר למסך אחד באזור ה24 אינטש , ובהמשך כנראה יחובר למסך נוסף -לאילו …
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מתכננת קניה של מחשב נייח לעריכת וידאו וגרפיקה בתקציב של 4500 ש"ח, עם חריגה קלה. מתלבטת האם כדאי לחכות לבלאק פרידיי? וגם לקנות באילת באותו הזמן? (בכל מקרה אהיה שם באיזור הזמן הזה) או שהפער לא יהיה כל כך משמעותי במבצעי הבלאק פרידיי? אשמח לחוות דעת רצינית
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט לסרטים משחקים ועבודה שוטפת. מארז COOLERMASTER ELITE 335 (או משהו בסגנון לא זוכר את השם) עם 5 מאווררים E6300 GIGABYTE P43-ES3G WD 250GB 4GB RAM וקונה בקרוב ספק Seasonic 550Watt וכרטיס מסך POWERCOLOR 4870 1GB DDR5 והמסך יהיה SAMSUNG T240 מתוכנן OC סביר. משחקים כבדים-בינונים (CRYSIS 2, GTA, CALL OF DUTY וכו'..) איך המפרט? טענות שיפורים שאלות יתקבלו בברכה הספק יחזיק את המפרט?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ישלי לוח GIGABYTE 990XA מעבד PHENOM 1075T X6 שתי כרטיסי מסך SPAHIIRE 6850 רוצה לקנות תמעבד מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box ושתי כרטיסי מסך Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ איך זה לאומת מה שיש לי כרגע? ואיך זה לאומת מעבד אינטל I5 4670 וכרטיס מסך בודד בסביבות 1500 שקל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט טכני: לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד dell latitude d430. בדקתי לו טמפ' עם everest והטמפ' הם בסביבות 60 מעלות. עכשיו - משטח קרור אני אקנה לו היום, השאלה שלי - מה אפשר לעשות כשהוא לא בבית ואין את המשטח קרור? האם אפשר איכשהו לשפר לו את הקריר? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא 4K. בקשה למפרט עם מעבד AMD 3000 כולל מסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב. למען הגילוי הנאות זהו הנייד הראשון שלי. הרושם הראשון שקיבלתי הוא מאיכות המסך הגרועה. בהירות המסך אינה אחידה ולא משנה באיזה זווית מסתכלים. כל תנועת ראש קלה משנה את הבהירות באיזור אחר של המסך. אחת הסיבות שקניתי את המחשב הזה היא שזהו מסך LED ולכן ציפיתי למסך איכותי... שלא לדבר על הברק המשתקף מהמסך. שאלתי לחברי הפורום: זה צריך להיות ככה או שמשהו לא תקין?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב מפרט שהרכבתי למחשב HTPC מבוסס AMD. אשמח לחוות דעת על המפרט, ואף להצעות לשינויים ושיפורים. מעבד AMD Athlon II X3 445 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16291 כמות: 1 מחיר: 350 ש"ח ( למזומן:343 ש"ח ) Foxconn A88GMV 880G, Socket AM3, M-ATX, 4xDDR3, VGA+DVI-HDMI, 1xPCIex16, Gigabit-LAN, RAID http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14174 כמות: 1 מחיר: 293 ש"ח ( למזומן:287 ש"ח ) 4GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - KINGSTON Original http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13565 כמות: 1 מחיר: 159 ש"ח ( למזומן:156 ש"ח ) SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 - כונן ק…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-