ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב שישמש להרצה של סרטי HD, משחקים ותוכנות כבדות. קיבלתי שני מפרטים שאני חושב שעונים על הצרכים שלי אבל איני יודע אם החלקים הם טובים או ששווה להחליף אותם בחלקים אחרים: המחיר של המפרט הראשון(תמונה) עומד 6000 ש"ח המחיר של המפרט השני(קובץ) עומד על 4200 אבל השאלה היא מבחינת היצרניות של החלקים אם שווה ה הבדל ! תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לכל סוג של עזרה משום שאני עייפתי מלנסות לדלות פרטים מהרשת או לסמוך על מוכרים למיניהם, אשמח לשמוע ממביני דבר. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין (מלבד מסך) למטרות עריכה, אנימציה (גם תלת) ובאופן כללי גרפיקה - בלבד - לא למשחקים. וקשה מאוד למצוא ביקורות חומרה שלא מיועדות או לשחקני משחקים או לאנשי משרד. אני עובד במקצוע אך לא מעוניין במערכת מקצועית הרדקור שעוברת את עשרות אלפי השקלים, ולא מעוניין בענייני אוברקלוקינג. המטרה היא לעבוד בנחת עם די מקום ומהירות כדי להספיק לכל הצרכים הביתיים ואלו של העבודה, ואני יודע שזה אפשרי ומעבר לכך במחיר של סביבות ה 4000 ש"ח מקסימום. אני יודעבאופן כללי שאני רוצה הארדיסק של 500 ג'יגה, זיכרון של 3-4, מעבד ארבע ליבות שהוא גם טוב( q660…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לקבל מפרט למחשב לעריכה גרפית כגון: Adobe CS4 Suite, עיקר העבודה הוא לעריכה גרפית בעיקר דו מימדית, עבודה משרדית שוטפת וגלישה באינטרנט כמובן. תיתכן בעתיד גם עריכת וידאו בעזרת Adobe Premier, אך זה כרגע משני. התקציב הוא בערך 4000-5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך LCD מעולה - "17 (אינני מתכוון להחליפו כרגע) העדפה כמובן למעבד אינטל, ושהמחשב יהיה שקט!!! יש צורך בכמה שיותר כניסות USB כי יש לי המון ציוד לחבר. אין צורך במערכת הפעלה - יש לי. לא מתוכנן OC - לא ישמש למשחקים. הנני מעדיף לוחות אם של MSI או ASUS אך אם תציעו לי אחרת אשמח לשמוע. בתודה מראש, א.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיס מסך לבן דוד שלי, אז קיוותי שתוכלו לעזור לי הוא אמר לי שהתקציב שלו זה 2000 עד 4000 שקל הוא רוצה מחשב למטרת משחקים וגלישה באינטרנט כולל מסך 17", כולל צורב. לא צריך מקלדת, עכבר או רמקולים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינטל VT7 VIA ,5P, FSB800/4dd400Dual, 2sata150 Raid ,X8, S5.1,lan 71$ 2.8GHz 800FSB 197$ DDR 256MB 400 BGA 2.5CL American Data 44$ X2 = 88?$ HITACHI 'DESKSTAR 80GB SATA 7200 8MB CACHE 77$ Panasonic 1.44mb 8$ Geforce 4 ti4200 128ddr agp8x 70$ VIRGO Midi 350W USB Blue (Best Case) 30$ Orange KB-2101 En/Heb PS2 4$ lite on cdrw 52x32x52 38$ Microsoft 3D/Scroll Optical USB/PS2 8.8$ + 10 $ התקנה ----------------------------------------------- 3150 שקל AMD NF7-SL Nvidia,5pci,3dual dd400, S5.1,1394, AGPx8, Lan, 2sata 94$ Athlon XP 2500+ 512K 333Mhz Barton 85$ DDR 256MB 400 BGA 2.5CL American Data 44$ X2 = 88?$ HITACHI 'DESKSTAR 80GB SATA 7200 8MB CACHE 7…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,סוף כל סוף אני קונה מפרט חדשואני צריך לעזרה קלה... המפרט שאקנה לא צריך לכלול את הרכיבים הבאים: צורב\DVD רמקולים,מקלדת,עכבר,מסך וכרטיס מסך. דרישות מן המפרט: יכולת אוברקלוקינג קלות בבאס נמוך(מכפלה). זיכרון רב בין 768 ל1 גיגה (דבר המחייב PC2700 במסגרת התקציב) זהו! תוספות: כרטיס המסך שיצורף הוא TI4600 שכבר נמצא בבית. ויש גם AX7 בבית אז גם לא צריך גוף קרור (מאורר כן צריך) הכרטיס ישמש לעבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה כבדות לכן עליו להיות יציב במיוחד. תודה רבה ידידי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם מפרט טוב של שרת כסף זה לא העיה מצידי עד 100000 ובבקשה כמה שיותר מהר תודה מראש GOD SHARK
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בסיסי ,אין שום דרישות מיוחד רק שיוכל להתמודד עם סרטים כמו צריך. זה המפרט וזה הדיל הכי טוב שנתקלתי בו לחומרה כזאת. RV511 מסך "15.6 1366x768 WLED HD מעבד Intel® Core™ i3-380M Processor (3M Cache, 2.53 GHz) זיכרון 2GB DDR-3 1066Mhz דיסק 250GB 5400RPM SATA מערכת הפעלה Win 7 Premium שפת ממשק אנגלית סוללה 4-Cell Lithium-ion upto 2h כ. מסך Intel HM55 כונן DVDRW Dual Layer תקשורת אלחוטית 802.11b/g מקלדת רגילה צבע מכסה עליון שחור מידות ס"מ 38x25x3.6 משקל ק"ג 2.7 חיבורים VGA, RJ45(LAN), RJ11(MODEM), MIC, SPK, 2xUSB 2,,HDMI החששות שלי לגבי 1. הכרטיס מסך ,זה לא הכרטיס הסטנדטי המובנה שאני תמיד רואה (3000HD) ,יש הבדל? 2. מעוניין ב עוד 2 גיגה זיכרון, יש בעי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4k. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הצעה למפרט : מה התקציב המקסימלי? 5-6k כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 6K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - 70% פיתוח תוכנה 30% משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).- סביבות פיתוח תוכנה מתקדמות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה , יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין מק למחשב לנובו הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15073 אם לדעתכם מק עדיף, איזה? בדקתי מחשבי מק עד 10 אלף וכולם מבחינת חומרה פחות טובים מהלונובו. מצד אחד אומרים שאפילו שהחומרה של המק חלשה יותר הוא נותנים ביצועים טובים יותר, מצד שני לא קיבלתי שום הסבר למה והאם זה בכלל נכון. מישהו יכול לעזור לי ולעשות לי קצת סדר בדברים? אגב, המחשב הוא במטרתו הראשונה לגראפיקה (פלאש, אילוסטרייטור, פוטושופ, MAYA)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות, לא לכולם יש בוכטה של כסף. אז ככה,המחשב צריך להיות עם: 512MB זיכרון לפחות הארד דיסק SATA אבל הכי קטן שיש לבנות בKSP עם הרכבה כולל מקלדת סבירה עם עברית אנגלית ורוסית. צורב דיוידי. מעבד 2.66D כרטיס מסך ברמה של 6600 רגיל. מארז עם ספק כוח פשוט. ניסיתי לשכנע אותו לעלות את התקציב ואין הסכמה מצד הוריו, הוא בכיף היה מוציא 4K.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיעדו העיקרי יהיה עריכת וידאו חצי מקצועית אני אנסה לענות ע"פ הכללים של הפורום. התקציב הינו 5500 אפשרות לחריגה של 500 שח בנוסף הארד דיסק אחד של 500 גיגה כבר יש לי אז אני יכול להעביר אותו מהמחשב הישן ייעוד המחשב הינו בעיקר עריכת וידאו חצי מקצועית בתוכנת Avid Liquid בנוסף המחשב ישמש גם קצת לעריכה בתוכנה solidwork ומשחקים מסך לא כלול במחיר אין צורך בציוד היקפי למחשב השקט חשוב ברמה של 7-8 אבל אם המחיר גבוה משמעותית ננסה להתפשר לא מתוכנן אוברקלוק לא נדרשת מערכת הפעלה אין חנות מועדפת אבל אני גר באיזור הצפון בהקשר המארז חשוב לי שיהיה לו כניסות usb,firewire ואודיו מקדימה.... תודה רבה לכולם!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך עזרה עם הרכבת מחשב לאחר ששלו התחיל לעשות בעיות. יש לו כבר צורב DVD, מסך, מקלדת עכבר וסידי הוא מעוניין להרכיב מחשב מבוסס אינטל, הארדיסק עד 80GB וזכרונות לא מעל 512MB מפני שהוא מתכוון להשקיע בהחלפה בתקופה אחרת. החבר לא מתכנן אוברקלוקינג, הוא לא מתכנן לשחק במשחקים מטורפים ( מדי פעם פיפא וכו') כך שהוא גם לא רוצה לבזבז את כל התקציב על כ. מסך הציעו לו מחשב מIVORY מחשבים ( http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=195&CatCode= , כולל שינוי מעבד לE6400, לוח אינטל 965 וזכרון 512 667MHZ והארדיסק 80GB בלי כ. מסך ומסך וצורב ב2600) האם להשאיר את המעבד ולשדרג את הזכרון כאן ל 1024MB 800MHZ והלוח אם למשהו קצת יותר טוב שיכנס בתקציב פחות או יותר? האם משתלם או שיש …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ומרגיש שאני טובע בכמויות האינפורמציה ובסוגים השונים, אודה לעזרה. טווח מחירים 4000-5000 ש"ח (+/-) מטרת המחשב היא עבודה עם תוכנת SOLIDWORKS (מידול בתלת-מימד, דורש הרבה חישובים במעבד) ובנוסף משחקים שאותם לא אכפת לי להריץ גם ברמת ביצועים בינונית. המחשב יהיה בבית והניידות היחידה שלו תהיה בין הספה לשולחן קפה כך שמשקל ואורך חיי סוללה לא חשובים. מסך: באופן כללי לפחות 15.6". הרעיון של לעבוד עם לפטופ 17.3" קורץ לי מאוד, לא ברור לי למה יש רק מעטים כאלה, האם יש בעיה איתם? רזולוציה 1600X900, מסך איכותי (במידת האפשר) מעדיף מעבד אינטל + כרטיס גרפי של NVIDIA HDMI, USB3 בלוטות גודל דיסק קשיח - 250G וצפונה, מהירות 7200 (לא בטוח כמה זה קריטי)צורב DVD לא נדרשת אחריות…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. המטרה היא הרכבת מחשב על בסיס מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770, 3.2 GHz Q9770 (BX80569QX9770) Boxed Processor. פריט זה הוא נתון קבוע ולא ניתן לשינוי. קיבלתי הצעות מחיר משתי חנויות שונות. מבקשת עזרה בביקורת המפרטים והערות. המחשב הוא לא מחשב גיימינג. למחשב יחוברו שני מסכים LCD 23 אינץ. מפרט ראשון מארז COOLER MASTER ELITE 335/334. ספק כוח ANTEC NEO ECO 620W. לוח אם GIGABYTE GA-EP43T-UD3L. זיכרון KINGSTON 133 DDR3 4GX2. כ. מסך SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5. מאורר COOLER MASTER HYPER 212 PLUS. דיסק WD GREEN SATA 7200 500G. מפרט שני מארז THERMALTAKE ARMOR A60 MID-ATX. ספק כוח ANTEC HIGH CURRENT GAMER 620W. לוח אם אותו דבר כמו במפרט הראשון. זיכרון KINGSTON 1333M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/k3afn82t
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש כאן אז אני מקווה שאני עושה הכל בסדר. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני מפרטים. אני צריך עזרה בלהחליט איזה אחד עדיף. אם אתם חושבים שאפשר לוותר על חלק כלשהו או לוותר על משהו, בבקשה תגידו, רק אל תחרגו מהתקציב. המחשב נועד למשחקים כמו gta v, crysis 3, bf4 וכדומה. האם יש צורך להוסיף מאוורר למארז? מפרט 1: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪883 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪250 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על מחשב העונה לדרישות הבאות: 1. תקציב המקסימלי = 2500. לנסות לחסוך - בכל מקרה לא לחרוג (אלא אם יש סיבה ממש ממש טובה). 2. השימושים הצפויים של המחשב = עבודה משרדית + הרצת אפליקציות כבדות (מעבד+זכרון). כרטיס גראפי לא חשוב - אין תכנון לשימוש במשחקים. אפשר בהחלט להסתפק בכרטיס on-board. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות. 9. חנות באזור המרכז. 10. בקשות מיחדות: חובה - מעבד אינטל בלבד. לפחות i5. 11. לא מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך. 12. חשוב לשמו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נוהג לצלם הרבה תמונות במצלמה שלי ולערוך אותן בתוכנות גרפיקה- פוטושופ וכאלה... והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. תוכלו לעזור לי קצת בהמלצות? אני מחפש מחשב נייד, 17 אינץ' ומעלה (אפשר גם 15 אם זה קריטי) בתקציב שאינו עולה על 4,500. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. מי יכול לכוון אותי? אפשר להזמין באינטרנט, או לאסוף מת"א או איזור הדרום. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נייד Case ( Battalion 101 CZ-7 15.4" WXGA 1440x900 Widescreen TFT Notebook -מסך w/Li-ion battery, Universal AC Power Adapter ) -סוללה נוספת Processor ( [New !!!] Intel® Core 2 Duo Mobile T7700 Dual-Core Processor (2x 2.4GHz/4MB Cache/800FSB) ) שימו לב למעבד !!! Memory ( 2048MB(1024MB X2) DDR2-667 PC5300 [Notebook Memory] Corsair Value or Major Brand ) - זכרון וירטואלי Video Card( Mobility 256MB (up to 1GB Turbo-Cache Memory) NVIDIA® Geforce® Go 8400M-G PCI-Express 3D Video Hard Drive ( 100 GB 7200rpm Serial-ATA-150 Super Slim Notebook Hard Drive ) CD-RW/DVD-RW Drive ( 8x Dual Format DVD±R/±RW + 16x CD-R/RW Combo Drive [CZ-7] ) Sound Card ( 3D Premium Surround Soun…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב בעיקר מיועד למשחקים...(אמרו לי פעם שלמשחקים אפשר מעבד מאעפן והעיקר כרטיס מסך פצצה) המפרט צריך להיות כולל מסך (אני לא יודע במה כדאי להשקיע יותר-מעבד או כרטיס מסך?)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד להיות סטונדט בשנת הלימודים הקרובה אז אני מחפש מחשב שיוכל להיות לי לעזר בתקופה הזאת. חוץ מזה אני מעוניין שהמחשב יריץ בצורה קלילה סרטי HD ופעם הייתי גיימר אז אם אני ארצה אז גם משחקים. שאלה נוספת מבחינת עדיפות: אני לא כל כך יודע אם עדיף 15 אינטש או 17 אינטש ואיך זה משנה את העניינים מבחינה כספית, מבחינת הסוללה, משקל, ומעוד בחינות שכנראה לא חשבתי עליהם. ועוד דבר נוסף, מבחינה כללית אני מעדיף חומרה שתיתן יחס ביצועים גבוה לכסף, יותר מאשר שפשוט החומרה תהיה הכי טובה וזהו. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-